Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Να πως μπορεί να μηδενιστεί το Ελληνικό χρέος!

Update με απόψεις...
(Πρόταση συντάκτη του taxalia)

1. Για κάθε Έλληνα εκδίδεται αυτόματα μία χαμηλότοκη πιστωτική κάρτα με όριο από 3000€ εώς 50000€ (με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, τεκμήρια και πόθεν έσχες). Γίνεται αυτόματη υποχρεωτική ανάληψη μέχρι το πιστωτικό όριο του καθένα υπέρ εταιρίας του Δημοσίου (π.χ. την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Α.Ε.).

2. Με τα χρήματα αυτά... η εταιρία επαναγοράζει (φθηνά το χρέος μας)

3. Ο κάθε πολίτης κάθε μήνα πληρώνει την ελάχιστη καταβολή (ή παραπάνω αν θέλει)

4. Το δημόσιο κάνει διανομή εκτάσεις και δίνει πίσω με την μορφή ανταλλάγματος παραθαλάσσια ή γενικά προνομιούχα οικόπεδα στον κόσμο, τα όποια δίνουν με την σειρά τους νέα πνοή στην κατασκευή (νέα έργα, δρόμοι, οικοδομές, υδρεύσεις κλπ).
Η σε μετοχές από ΔΕΚΟ και δημόσια περιουσία που πρόκειται να εκποιήσει η κυβέρνηση (συγνώμη Γιώργο, αξιοποιήσει εννοούσα)

Οπότε η οικονομία ξαναπαίρνει μπροστά και ξεμπερδεύουμε…
(στο μεταξύ έχουμε βάλει μυαλό, κάνουμε όμορφα τις μεταρυθμίσεις και επενδύουμε σε πραγματικές επενδύσεις και όχι πράσινες αρλούμπες. Κάνουμε τους αγρότες ξανά παραγωγικούς και όχι παραγωγούς ρεύματος. Δίνουμε έμφαση στον τουρισμό και τις υπηρεσίες εκπαίδευσης κλπ….)

5. Το νομικό τμήμα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Α.Ε. κάνει λογιστικό έλεγχο και ενημερώνει τον ελληνικό λαό με λεπτομέρειες για το πώς δημιουργήθηκε το ελληνικό χρέος που καλούμαστε να πληρώσουμε. Η εισαγγελία αναλαμβάνει το έργο της από εκεί και πέρα και η δικαιοσύνη κατάσχει περιουσίες και στέλνει φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους(πολιτικούς και μή).

όχι να την βγάλουν λάδι πάλι τα λαμόγια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου