Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Tροφές που βοηθούν στην καύση του κοιλιακού λίπους.

Η γυμναστική σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολύ για να αποκτήσετε την υπέροχη, γραμμωμένη κοιλιά που επιθυμείτε. Υπάρχουν όμως και συγκεκριμένες τροφές που βοηθούν στην καύση του κοιλιακού λίπους.
      
 1.  Αυγά: γεμάτα πρωτεϊνη, τα αυγά βοηθούν να καεί το ανεπιθύμητο λίπος στην κοιλιακή περιοχή. Μη το παρακάνετε, για να μη το παρακάνει και η χοληστερίνη. Αν θέλετε τα θρεπτικά τους συστατικά, μπορείτε να αφαιρείτε τον κρόκο και να τρώτε μόνο το ασπράδι. 
     
 2.  Γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλών λιπαρών: σύμφωνα με έρευνα, γυναίκες που κατανάλωναν ημερησίως γαλακτοκομικά χαμηλών λιπαρών, όπως το άπαχο γιαούρτι και γάλα, έχασαν πάνω από το 70% του λίπους τους. 
     
 3. Ελαιόλαδο: ένα από τα πιο ευλογημένα ελληνικά προϊόντα είναι το ελαίολαδο. Το έχουμε σε αφθονία και βοηθάει στην καύση του λίπους. Επιπλέον, το ελαιόλαδο βοηθά τη χοληστερίνη να διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.
       
4.  Βρώμη: μπορεί να μην είναι λιχουδιά, είναι όμως ένα τόσο υγειϊνό γεύμα, που αξίζει τον κόπο να το βάλετε στην καθημερινή διατροφή σας. Κρατάει τα επίπεδα της χολιστερίνης χαμηλά και βοηθάει στην καλή πέψη. Αν θέλετε να το κάνετε λιγάκι πιο γευστικό, προσθέστε φρούτα, όχι ζάχαρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου