Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθές στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ η πρώτη δημόσια εμφάνιση του κινήματός μας,που αφορούσε την παρουσίαση των βασικών μας θέσεων.Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 700 άτομα από την περιοχή της Αττικής και τις γύρω περιοχές.Το ακροατήριο αποτελούσαν άτομα όλων των ηλικιών καθώς και εκπρόσωποι του κλήρου,των σωμάτων ασφαλείας,της παδείας,του δικαστικού και του ιατρικού κλάδου,αγρότες,οδηγοί ταξί,νοικοκυρές,ιδιώτες και......
επιχειρηματίες.
Η κεντρική ομιλία του επικεφαλή του κινήματος κου Γεωργίου Κανιάρη ποινικολόγου είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και κάλυψε πλήθος θεμάτων που απασχολούν τον μέσο έλληνα σήμερα.Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα ακύρωσης του μνημονίου,στην διεκδίκηση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης(ΑΟΖ) στο Αιγαίο καθώς επίσης και των ζητημάτων της Θράκης και του Μακεδονικού – που αφορούν την Εθνική μας κυριαρχία.
Μεγάλη σημασία δόθηκε επίσης στο αίτημα καταγραφής του πραγματικού χρέους της χώρας και την διαγραφή του υπολοίπου,στην παροχή κινήτρων σε μικρούς και μεγάλους επενδυτές με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη,στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την καταπολέμηση της ανεργίας,στην οργάνωση της αγροτικής πολιτικής και ανάπτυξης,στην αναμόρφωση του πανεπιστημιακού ασύλου και την αλλαγή στο σύστημα αξιολόγησης των καθηγητών και του τρόπου διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών,την επιτάχυνση των διαδικασιών σχετικά με τα αιτήματα χορηγήσεως πολιτικού ασύλου,την ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,την βελτίωση της εκπαίδευσης των αστυνομικών και κάλυψη των εξοπλιστικών τους αναγκών,την παραπομπή όλων των υποθέσεων πολιτικής διαφθοράς στη δικαιοσύνη και την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών,τον απεγκλωβισμό των περιφερειαρχών και τον δημόσιων υπηρεσιών από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες,την ανάδειξη των ανώτερων λειτουργών μέσω εσωτερικών αξιοκρατικών διαδικασιών και την κατάργηση των απευθείας διορισμών τους από την εκάστοτε κυβέρνηση κ.α. – καθώς και την γενικότερη ενίσχυση των θεσμών.
Στόχος του κινήματός μας αποτελεί το να δώσουμε βήμα εκφρασης σε νέα,ακομμάτιστα πρόσωπα που πιστεύουν ότι η λύση στα χρόνια προβλήματα της χώρας μας θα δοθεί μέσω της πολιτικής ενεργοποίησης και επιλογής.
Τον κο Κανιάρη πλαισιώνουν επίσης η κα Μαρίνα Παπαγιάνη – επιχειρηματίας 53 ετών και ο κος Δημήτρης Καπερώνης φυσικός-μετεωρολόγος 31 ετών.
Χαιρετισμό απήυθυνε ο πρόεδρος και ιδρυτής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Πολιτεία» κος Χ. Χατζηαναστασίου.
Εντός ολίγων ημερών θα επισκευφθούμε περιοχές ανά την Ελλάδα με σκοπό την καταγραφή των τοπικών προβλημάτων και την ενίσχυση της στελέχωσής μας.
Για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις θέσεις μας μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ακόλουθο ιστότοπο http://www.eleutheroi-ellines.gr/ καθώς και να καλείτε στα 210-3242866 και 210-3612028.
Με τιμή,
--
Εκπρόσωπος Τύπου
Ευσταθία Δ. Χρυσοβέργη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου