Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Από 9 Μαΐου η εξόφληση λογαριασμών στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας

Από 9 Μαΐου η εξόφληση λογαριασμών στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτ. Μακεδονίας
Από τη Δευτέρα 9 Μαΐου θα μπορούν οι καταναλωτές της Δημοτικής Επιχείρησης Πτολεμαΐδας (ΔΕΥΑΠ) να εξοφλούν τους λογαριασμούς ύδρευσης στο υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 31/2011 απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για έναρξη συνεργασίας με την Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας για την είσπραξη λογαριασμών.
Συγκεκριμένα οι καταναλωτές που αδυνατούν να εξυπηρετηθούν από το ταμείο της Επιχείρησης που βρίσκεται στο υδραγωγείο, θα μπορούν από τη Δευτέρα 9 Μαΐου να εξυπηρετούνται από το κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της οδού Βασ. Σοφίας 22.
Προϋπόθεση είναι να μην έχει λήξη ο λογαριασμός και να μην έχει προηγούμενες οφειλές.
«Η δέσμευση της Επιχείρησης, για γρήγορη αποκατάσταση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών που γινόταν από το ταμείο που βρισκόταν στο χώρο του Εμπορικού Πολύκεντρου και έκλεισε πρόσφατα για λόγους ασφάλειας, γίνεται πράξη σ’ έναν χώρο όπου ο καταναλωτής θα εξυπηρετείται άμεσα αρκεί να τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου