Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ενστολος μπάτλερ κρατάει την ομπρέλα του cool Αλέξη


Ενστολος μπάτλερ κρατάει την ομπρέλα του cool Αλέξη  
          
Γράφει η Ηλιάνα Γαβαλά
από το protothema.gr

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 18 αστυνομικοί πληρώνονται από το ελληνικό κράτος για να φυλάνε τον κ. Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που κάποιοι συνάδελφοί τους χάνουν τη ζωή τους για να προστατεύουν τους απλούς πολίτες.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί έναν από τους 18 προσωπικούς φρουρούς του ως «μπάτλερ» προκειμένου να του κρατάει την ομπρέλα για να προστατευτεί από τη βροχή. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον κ. Τσίπρα, σχεδόν όλοι παρακολούθησαν τις δηλώσεις του...
προέδρου του Συνασπισμού όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου. Λίγοι ήταν όμως εκείνοι που αντελήφθησαν πως ο κ. Τσίπρας, εκτός από τους συνεργάτες του που τον συνόδευαν, είχε «χρεώσει» και σε έναν από τους αστυνομικούς του όχι μόνο τη φύλαξή του αλλά και την... ομπρέλα του! Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος συνοδεύει τον κ. Τσίπρα σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις του, κρατούσε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μη βραχεί μέχρι να φτάσει στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και αργότερα στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Είναι λογικό βέβαια να αναρωτιέται κανείς πώς ο κ. Τσίπρας άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε λίγα χρόνια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει να πηγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και σε άλλες συναντήσεις, με τη μηχανή του και ένα τελείως διαφορετικό στυλ, που απέκλειε σχεδόν το ενδεχόμενο να ακολουθήσει το παράδειγμα Ρουσόπουλου, ο οποίος άλλωστε ήταν ο... πρώτος διδάξας που είχε εισάγει τη νέα ιδιότητα των αστυνομικών στα ελληνικά δεδομένα: αστυνομικοί-μπάτλερ, ταγμένοι στο πλευρό πολιτικών προσώπων για να τους κρατάνε την ομπρέλα!

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Στο πιο χειμωνιάτικο απόγευμα του Μάρτη και ενώ όλοι οι εργαζόμενοι -για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ... μάχεται- γίνονται μούσκεμα από τη βροχή περιμένοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα, εκείνος συντονίζει τον βηματισμό του με τον αστυνομικό του για να μη βγει το κεφάλι του έξω από την ομπρέλα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου