Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

 

Καλοί μου φίλοι, είναι δύσκολοι οι καιροί για την πατρίδα μας. Βάλεται από πάντού...
Στο εξωτερικό οι Τούρκοι απειλούν σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη. Οι Αλβανοί απειλούν την Ηπειρο με τους Τσάμηδες και συνεχίζουν να βασανίζουν παντοιοτρόπως τα αδέρφια μας της Β. Ηπείρου. Οι Σλάβοι της Βαρδαρίας συνεχίζουν τα αλυτρωτικά σχέδια τους για την Μακεδονία μας και τις προκλήσεις με στόχο την οικειοποίηση της ιστορίας μας.

Αλλά και στο εσωτερικό τα πράγματα είναι χειρότερα. Προδότες στην κυβέρνηση. Προδοσία στο θέμα της Θράκης που εγκαταλείπεται στους Τούρκους και τα όργανά τους. Εγκατάλειψη των ακριτών μας του Αιγαίου. Ακόμα και οι αναχαιτίσεις σταμάτησαν επιτρέποντας στα τουρκικά μαχητικά να αλωνίζουν στην κυριολεξία στο Αιγαίο μας. Συζητήσεις με τους ανθρώπους του Γκρουέφσκι για να παραχωρήσουμε την χρήση του ονόματος Μακεδονία!!!!! Με την γελοία πρόσθεση γεωγραφικού προσδιορισμού.....

Εγκατάλειψη των αδερφών μας Βορειοηπειρωτών στα νύχια των Αλβανών κακοποιών και φασιστών...

Προδοσία στην Παιδεία που αφελληνίζεται και αποχριστιανίζεται ενώ ταυτόχρονα με πρόσχημα την οικονομική κρίση κλείνουν χιλιάδες σχολεία αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία χιλιάδων ελληνόπουλων και των οικογενειών τους ειδικά της ελληνικής επαρχίας. Η Ιστορία μας παραποιείται με προδοτικό αρωγό τα πουλημένα ΜΜΕ.

Και φυσικά η οικονομική καταστροφή του Ελληνα πολίτη. Περικοπές μισθών. Κατάργηση ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ κλπ.
Μας οδηγούν στην εξαθλίωση.

Ο στρατός παραπαίει καθημερινά και ουσιαστικά παύει η αποτρεπτική απειλή με αποτέλεσμα τους όλο και αυξανόμενους, λεονταρισμούς της Τουρκίας αλλά και των άλλων γειτόνων μας που σέρνει στο άρμα της....

Μέσα σε όλα αυτά η ελληνική κοινωνία έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα από την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που κανείς δεν ξέρει πως θα φύγουν κι αν θα φύγουν ποτέ....

Φίλοι μου μέσα στην γενική κατήφεια και με έναν εορτασμό που όπως και ο προηγούμενος, θα είναι κατατονικός με την περικοπή ακόμα και των στρατιωτικών παρελάσεων για δήθεν εξοικονόμηση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην Eurovision και στην συμμετοχή μας στην συγκρουση της Λιβύης που επέβαλλε η πατρίδα του πρωθυπουργού, το μόνο που μένει να κάνουμε ώστε να ανέβει λίγο το ηθικό μας ως Ελλήνων, είναι η έπαρση της δοξασμένης σημαίας μας στα μπαλκόνια των σπιτιών μας.

Εμείς οι απλοί Ελληνες πατριώτες-πολίτες ας τους δείξουμε ότι είμαστε εδώ κι όσο κι αν εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί επιβουλεύονται την πατρίδα μας, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Τα σχέδια τους θα ανατραπούν και πολύ σύντομα.


ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ 
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου