Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξε το νέο υποκατάστημα της κρατικής τουρκικής τράπεζας T.C. Ziraat στην Ρόδο

Ένα ακόμα υποκατάστημα της κρατικής τουρκικής τράπεζας T.C. Ziraat άνοιξε στην Ρόδο σε μετά τα υποκαταστήματα της Ξάνθης και την Κομοτηνής. Τα εγκαίνια του υποκαταστήματος αναμένετε να γίνουν στις 13 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της τράπεζας η T.C. Ziraat στοχεύει στους ελληνικής καταγωγής συνταξιούχους της Τουρκίας που εγκαταστάθηκαν στη Ρόδο. Εντελώς τυχαία...
στο νησί ζούν μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες τους οποίους η Άγκυρα προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να τους προσεταιριστεί και να τους ελέγχει κατά το πρότυπο των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Θράκης.


Στα σχέδια της τουρκικής τράπεζας είναι, να επεκταθεί και σε άλλες ελληνικές πόλεις και συγκεκριμένα σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Δράμα, ενώ στόχος των Τούρκων είναι η τράπεζα να αναπτυχθεί μέσω υποκαταστημάτων και όχι μέσω αγοράς κάποιας ελληνικής τράπεζας.


Πάντως θα άξιζε τον κόπο, για την ιστορία και μόνο, το ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών και η ελληνική Στατιστική Αρχή να ενημερώσει τον ελληνικό λαό πόσοι ελληνικής καταγωγής συνταξιούχοι της Τουρκίας εγκαταστάθηκαν στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια για να γνωρίζουν οι Έλληνες καταθέτες αν οι χρηματο-οικονομικοί αναλυτές και οι σύμβουλοι της τουρκικής τράπεζα όντως ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους ώστε να δικαιολογείται η δαπάνη για την ίδρυση ενός νέου υποκαταστήματος σε ένα ακριτικό ελληνικό νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου