Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μετά από τον πρωθυπουργό (Ράιχενμπαχ) η Μέρκελ όρισε και υφυπουργό (Φούχτελ)


Μετά τον Χορστ Ράιχενμπαχ, άλλος ένα Γερμανός αξιωματούχος αναλαμβάνει καίριο ρόλο στα οικονομικά πράγματα της Ελλάδος. Με στόχο να   αναζωογονήσει την ελληνογερμανική φιλία και συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων προοπτικών, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ όρισε τον υφυπουργό Εργασίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ ως «εντεταλμένο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης».

Πρακτικά δηλαδή τον όρισε υφυπουργό της κυβέρνησης της για Ελλάδα.

Ο κ. Φούχτελ, άνθρωπος εμπιστοσύνης της Μέρκελ και με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά, αναλαμβάνει να προωθήσει και να παρακολουθεί τα προγράμματα που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ που δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα.Δεν είναι κακό αυτό,εάν ο άνθρωπος προσπαθήσει να φέρει κάποια χρήματα στην Ελλάδα για τα οποία εμείς αδιαφορούμε.

Το κέντρο βάρους από ελληνικής πλευράς θα είναι η Θεσσαλονίκη και συντονιστικό ρόλο θα παίζει το εκεί γερμανικό προξενείο. Στην Θεσσαλονίκη είχε συγκληθεί για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια η Ελληνογερμανική Συνέλευση, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 δημάρχων και εκπροσώπων από κρατικούς και δημοτικούς φορείς από την Ελλάδα και τη Γερμανία.

Ιδιαίτερο βάρος από τη γερμανική πλευρά θα δοθεί στην παροχή τεχνογνωσίας για την απορρόφηση των κονδυλίων από την ΕΕ.

Ποιος είναι ο νέος "υπερυφυπουργος" της Ελλάδος

Άνθρωπος με ιδιαίτερο χιούμορ , ιδιαίτερα εργατικός προ μηνών εξέπληξε τους πάντες στην Ελλάδα όταν μιλώντας στο συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Polis 2011» στην Θεσσαλονίκη είπε στους διοργανωτές : «Έφερα μαζί μου και το μαγνητοφωνάκι μου για να καταγράψω όλες τις καλές ιδέες που θα ακούσω αυτές τις ημέρες, γιατί ό,τι δεν υλοποιείται δεν αξίζει τίποτε», είπε

Επιπρόσθετα από το βήμα του ιδίου συνεδρίου είχε γνωστοποιήσει ότι αυτή την στιγμή η Γερμανία (ειδικά η περιφέρεια) έχει μεγάλη ανάγκη από γιατρούς και νοσηλευτές.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι ελλείψεις σε διάφορες ιατρικές

ειδικότητες οφείλονται κυρίως στην επιλογή πολλών Γερμανών να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας στην Ελβετία, αλλά και στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί νέοι της Γερμανίας επιλέγουν να μη σπουδάσουν.

Ανάμεσα στις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε γερμανικά νοσοκομεία και κλινικές είναι η Ψυχιατρική, η Νευρολογία, η Ψυχοθεραπεία, αλλά και η Χειρουργική, η Παθολογία, η Καρδιολογία και η Παιδιατρική.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνικό χωριό ,καταχρεωμένο στην...Ουγγαρία


Κι όμως υπάρχει ένα Ελληνικό χωριό 4.000 κατοίκων  όχι στην Ελλάδα αλλά στην Ουγγαρία το οποίο είναι υπερχρεωμένο καθώς ο Δήμος χρωστά πάνω από 200.000 ευρώ. Το χωριό λέγεται "Μπελογιάννης" και κατοικείται από Έλληνες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα τη δεκαετία του 1950 και αποτελούν περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου της ελληνικής μειονότητας.
Οι ουγγρικές εφημερίδες συγκρίνουν όπως είναι φυσικό το γεγονός αυτό με την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας και σχολιάζουν "φαίνεται πως οι Έλληνες έφεραν μαζί τους τα έθιμά τους" .
Επίσης οι Έλληνες Δήμαρχοι Ζήσης Βλαχόπουλος και Κώστας Παπαλέξης που έχουν περάσει από τη διαχείριση των οικονομικών αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλον για τα χρέη του Δήμου.
 
planet-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

Φυσικό αέριο στην Πελοπόνησσο

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, παρουσιάστηκε το έργο κατασκευής του αγωγού  Φυσικού Αερίου «Άγιοι Θεόδωροι – Μεγαλόπολη» από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, Γιώργο Παπαρσένο.Το έργο αφορά σε αγωγό 159 χιλ. που θα περνά   από τις ευρύτερες περιοχές της Κορίνθου, του Άργους- Ναυπλίου, της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης και ο οποίος θα είναι υπόγειος (2 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους). Το έργο προβλέπεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2011 – αρχές 2012 και να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2013 με συνολικό προϋπολογισμό 130 εκατ. ευρώ.

Κατά την παρουσίαση του έργου από τον Υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στα σημαντικά αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του έργου στους Νομούς από τους οποίους διέρχεται σχετικά με τη μείωση του κόστους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των νοικοκυριών (20-60%), όσο και στις προοπτικές μελλοντικής επέκτασής του στις περιοχές Καλαμάτας, Σπάρτης, Πάτρας, Πύργου, όπως επίσης και στην επαναχάραξη του αγωγού στις περιοχές του Δήμου Κορίνθου (Εξαμίλια) και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Επιπλέον, τονίστηκε η δημιουργία έως και 1.500 νέων θέσεων εργασίας στους Νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας από τη δημιουργία δικτύων Φυσικού Αερίου στους τελικούς καταναλωτές. Σημειώνεται ότι έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την ικανοποιητική αποζημίωση των αγροτών από τα αγροτεμάχια των οποίων θα διέλθει ο αγωγός, δεδομένου ότι υπολογίζεται μια μέση τιμή 250€/δέντρο για τα εσπεριδοειδή, 350€/δέντρο για τους ελαιώνες και 5.100€/στρέμμα για τους αμπελώνες. Σημειώνεται ότι οι δενδρώδεις καλλιέργειες (ελαιόδενδρα, εσπεριδοειδή, κλπ) μπορούν να επαναφυτευθούν σε απόσταση μόλις 4 μέτρων από τον άξονα του αγωγού.
Διαβάστε περισσότερα » »

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία



Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) ως φορέας προώθησης της αρχής της ίσης μεταχείρισης έναντι των ατόμων με αναπηρία στον τομέα της απασχόλησης και της εργασίας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου) , το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, υπογραμμίζει την σπουδαιότητα της διασφάλισης του δικαιώματος στην εργασία για τα άτομα με αναπηρία.
«Τα άτομα με αναπηρίες είναι πιθανόν να αντιμετωπίζουν περιορισμούς στη δραστηριότητα τους και στη συμμετοχή τους στην κοινωνικοοικονομική ζωή, όχι μόνο λόγω της φύσης της αναπηρίας τους, αλλά και λόγω των κοινωνικών προκαταλήψεων έναντι της αναπηρίας», υπογραμμίζει ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Μιχάλης Χάλαρης.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν λιγότερες ικανότητες και δεξιότητες από τα άτομα χωρίς αναπηρία, αλλά ότι σε πολλές περιπτώσεις έχουν λιγότερες ή άνισες ευκαιρίες κυρίως στην εξεύρεση και διατήρηση μιας κατάλληλης απασχόλησης».

Στο πλαίσιο της προστασίας του δικαιώματος στην εργασία για τα άτομα με αναπηρία, ο νέος νόμος για την αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Ν. 3996/2011) προβλέπει ρητά οτι στις αρμοδιότητες των Επιθεωρητών Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 3304/2005, και ο έλεγχος της τήρησης της αρχής της ίσης μεταχείρισης έναντι των ατόμων με αναπηρία.

Την ίδια στιγμή, οι Επιθεωρητές Εργασίας σε πολλές περιπτώσεις παρέχουν συμβουλές προς τους εργοδότες και τους εργαζομένους σχετικά με τους όρους της ίσης μεταχείρισης και προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι εργοδότες λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα, κατά περίπτωση, μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η πρόσβαση και η παραμονή των ατόμων με αναπηρία στην εργασία, καθώς και η συμμετοχή τους στην επαγγελματική κατάρτιση.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και το γεγονός ότι στις δράσεις σχεδιασμού και υλοποίησης έργων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, λαμβάνονται υπόψη και οι ανάγκες των ατόμων με αναπηρία προκειμένου να διευκολύνονται εργοδότες και εργαζόμενοι στις συναλλαγές τους με το Σ.ΕΠ.Ε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Συμβούλιο Κοινωνικού Ελέγχου Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Κ.Ε.Ε.Ε.), το οποίο είναι αρμόδιο να γνωμοδοτεί σε θέματα λειτουργίας και δράσης του Σ.ΕΠ.Ε. συμμετέχει μετά την πρόσθετη νομοθετική αλλαγή, και ένας εκπρόσωπος των ατόμων με αναπηρία που υποδεικνύεται από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

«Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ως ζωντανός οργανισμός που βρίσκεται καθημερινά στους χώρους εργασίας, δίνει προτεραιότητα στην διασφάλιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων. Όλες οι παραπάνω πρωτοβουλίες έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν την ίση πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στον εργασιακό στίβο αλλά και την ισότιμη συμμετοχή τους στην λήψη αποφάσεων που αφορούν την λειτουργία και δράση του Σ.ΕΠ.Ε.», αναφέρει ο κ. Χάλαρης.
Διαβάστε περισσότερα » »

H Εφορία xρωστά 1,6 δισ. ευρώ στους πολίτες!

Από περίπου 500 ευρώ θα πρέπει να επιστρέψει το κράτος σε καθέναν από τους 148.311 φορολογουμένους που θα λάβουν τις αμέσως επόμενες μέρες πιστωτικό εκκαθαριστικό φόρου. Το θέμα είναι βεβαίως πού βρει το δημόσιο 90 εκατ. για να καταβάλει στους δικαιούχους αυτούς, όταν συνολικά το κράτος έπρεπε να έχει επιστρέψει 1,6 δισ. και σχεδόν μισό εκατομμύριο κόσμος περιμένει ακόμα, από τον Αύγουστο ήδη, για να εισπράξει την επιστροφή του.

Με την τελική –όπως όλα δείχνουν- παρτίδα εκκαθάρισης φόρου που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών, θα κληθούν χριστουγεννιάτικα να πληρώσουν από περίπου 1500 ευρώ οι 119.000 φορολογούμενοι που θα κληθούν με χρεωστικά σημειώματα να καταβάλουν συνολικά 173 εκατ. ευρώ.

Το χειρότερο όμως είναι ότι και για τους 468.800 φορολογούμενους που δεν είχαν πάρει ως τώρα εκκαθαριστικό φόρου εισοδήματος (χρεωστικό, πιστωτικό ή μηδενικό), ανοίγει τώρα ο δρόμος για να τους αποσταλεί και η «λυπητερή» της έκτακτης εισφοράς. Καθώς οι δηλώσεις τους δεν είχαν ακόμα εκκαθαριστεί, δεν μπορούσε και να επιβληθεί έκτακτη εισφορά.

Το ότι όμως κάποιοι έχουν επιστροφή φόρου, δεν τους αποκλείει από τον να … την επιστρέψουν στο κράτος (στο πολλαπλάσιο) ως έκτακτη εισφορά.

Υπενθυμίζεται ότι για την εκκαθάριση φόρου υπολογίζεται ο αναλογούν φόρος και αφαιρείται ο παρακρατηθείς στη διάρκεια της χρονιάς (εισοδήματα 2010), οπότε προκύπτει επιπλέον φόρος, μηδενική διαφορά ή επιστροφή στον φορολογούμενο που πλήρωσε περισσότερα από όσα του αναλογούσαν.

 Για την έκτακτη εισφορά όμως μετράει το συνολικό ετήσιο εισόδημα και όχι αν παρακρατήθηκε ο φόρος το 2010 ή αν καταβλήθηκε εκ των υστέρων φέτος.

Συνολικά, μέχρι σήμερα έχουν εκκαθαριστεί 5.448.693 δηλώσεις. Οι 1.134.146 είναι χρεωστικές και αφορούν σε φόρο 2,7 δισ. ευρώ και οι 1.977.738 πιστωτικές, όπου το σύνολο των επιστροφών διαμορφώνεται σε 1,58 δισ. ευρώ. Οι υπόλοιπες είναι μηδενικές (δεν προκύπτει επιπλέον φόρος).  Έτσι τα καθαρά έσοδα του Δημοσίου από τον φόρο εισοδήματος ανέρχονται για φέτος σε 1,12 δισ. ευρώ.








protothema
Διαβάστε περισσότερα » »

"Υφυπουργέ, Φούχτελ σού έχουμε ετοιμάσει έδρα στο Δίστομο"

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου που πρόσφατα διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, σχετικά με την πρωτοβουλία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ να διορίσει Γερμανό υφυπουργό με αρμοδιότητα την Ελλάδα.

 Ο βουλευτής έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter "Υφυπουργέ, Φούχτελ σού έχουμε ετοιμάσει έδρα στο Δίστομο...Ντροπή πιά", δείχνοντας τον αποτροπιασμό του.




news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Ι. ΣΑΚΚΑΣ: ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ....ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ-ΤΕΣΛΑ-ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ-ΠΕΙΡΑΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ..

ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ….ΟΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ…ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ....





ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ...
ΤΕΣΛΑ...
ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ....
ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ....
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΟΡΔΩΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΚΟΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,ΕΚΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ...



ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΑΝΔΡΕΣ…ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ…ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ…ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΧΑΝΔΡΕΣ,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ….
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΣΜΑ...ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΑΛΛΑ...ΖΚΕ....

ΟΣΟ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΧΛΟΣ,ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΕΟΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…
Διαβάστε περισσότερα » »

2\12\2011 Εμφύλιος πόλεμος στη Συρία - Ξεπερνούν τους 4.000 οι νεκροί...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : "Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης λιγο πριν κοιμηθεί για την αιωνιότητα.....όταν αρχίσει το κακό από την Συρία τοτε να αρχίσετε να προσεύχεστε..."

Βρυξέλλες, Βέλγιο

Η Συρία βρίσκεται πλέον σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου με τους νεκρούς της άγριας καταστολής να ξεπερνούν κατά πολύ τις 4.000 και αυξανόμενο αριθμό λιποτακτών να παίρνουν τα όπλα κατά των κυβερνητικών δυνάμεων, ανακοίνωσαν την Πέμπτη τα Ηνωμένα Έθνη. Το κεντρικό μέτωπο της συριακής αντιπολίτευσης συμφώνησε να συντονίσει τη δράση του με τους αποστάτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) κατόπιν συνάντησης στην Τουρκία. Την ίδια στιγμή, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένες Πολιτείες επιβάλλουν πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος του καθεστώτος Άσαντ.

Η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ναβί Πιλάι ανακοίνωσε την Πέμπτη από τη Γενεύη ότι βάσει των εκτιμήσεων οι νεκροί ξεπερνούν πλέον κατά πολύ τους 4.000 στους εννέα μήνες που μετρά η εξέγερση κατά του καθεστώτος, και η κατάσταση στη Συρία μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ως εμφύλιος πόλεμος.

«Είχα δηλώσει ότι από τη στιγμή που υπάρχουν όλο και περισσότεροι λιποτάκτες απειλώντας να πάρουν τα όπλα -το είπα αυτό τον Αύγουστο ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας- θα ξεσπούσε εμφύλιος πόλεμος. Έτσι χαρακτηρίζω την κατάσταση αυτή τη στιγμή» δήλωσε η Ναβί Πιλάι.

Η ίδια ανέφερε από τη Γενεύη ότι στοιχεία που ανακύπτουν επιβεβαιώνουν τη στάση της ότι η ηγεσία της Συρίας πρέπει να διωχθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Την ίδια στιγμή ήλθε η είδηση ότι το κεντρικό μπλοκ της συριακής αντιπολίτευσης και αποστάτες του στρατού συμφώνησαν να συντονίσουν τη δράση τους κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.

Αναλυτές είχαν επισημάνει πως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), που έχει συγκροτηθεί από στρατιώτες που εγκατέλειψαν το καθεστώς, συνιστούσε δίλημμα για την αντιπολίτευσης, η οποία καλεί σε μη βίαιες μεθόδους.

Άλλοι έξι άμαχοι σκοτώθηκαν την Πέμπτη και εννέα τραυματίσθηκαν, οι πέντε από τους οποίους σοβαρά, από τις συριακές δυνάμεις της τάξης που προχώρησαν σε έρευνες στην περιοχή της Χάμα (κεντρική Συρία), όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Νέες κυρώσεις από ΕΕ-ΗΠΑ
Οι Ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών συμφώνησαν στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων των Βρυξελλών να σκληρύνουν τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ, βάζοντας στόχο κυρίως το χρηματοπιστωτικό τομέα, καθώς και τους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου

Η ΕΕ προσθέτει επίσης 11 νέες εταιρείες και 12 πρόσωπα στον κατάλογο των οντοτήτων και των προσώπων των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία έχουν «παγώσει» και στα οποία έχει απαγορευθεί η χορήγηση ταξιδιωτικών θεωρήσεων (βίζα).

Ο κατάλογος των ονομάτων θα γίνει γνωστός την Παρασκευή. Σύμφωνα με διπλωμάτες, η συριακή κρατική πετρελαϊκή εταιρεία General Petroleum Corporation (GPC) θα είναι μεταξύ των στόχων των κυρώσεων.

Η πρώτη αντίδραση που ήλθε εκ μέρους της Συρίας είναι ότι αναστέλλει την ένταξή της στην Ένωση για τη Μεσόγειο (UPM), η οποία δημιουργήθηκε το 2008 κατόπιν πρωτοβουλίας της Γαλλίας, όπως μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana.

«Η Συρία αναστέλλει την ένταξή της στην Ένωση για τη Μεσόγειο σε απάντηση για τα ευρωπαϊκά μέτρα που ελήφθησαν εναντίον της» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων.

Πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Δαμασκού ανακοινώθηκαν και από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Στο στόχαστρο δύο αξιωματούχοι (ο ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι θείος του Μπσαάρ αλ-Άσαντ) και δύο εταιρείες που στηρίζουν το συριακό καθεστώς.

Εν τω μεταξύ, το Κουβέιτ κάλεσε τους πολίτες του να εγκαταλείψουν τη Συρία «για λόγους ασφαλείας», ανακοινώθηκε από το κουβεϊτιανό υπουργείο Εξωτερικών. Πρόκειται για την τέταρτη μοναρχία του Κόλπου, μετά τη Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και το Κατάρ, που ζητάει από τους πολίτες να φύγουν από τη Συρία.

Την ίδια στιγμή, στο Κάιρο έγινε γνωστό από τον Αραβικό Σύνδεσμο ότι ο αδελφός του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, Μάχερ, και ο πάμπλουτος ξάδελφός του Ράμι Μαχλούφ είναι μεταξύ των 17 συριακών προσωπικοτήτων των οποίων οι λογαριασμοί θα παγώσουν και θα τους απαγορευθεί να ταξιδεύουν σε αραβικές χώρες.

Ο κατάλογος αυτός, τον οποίο ετοιμάζει μια ειδική επιτροπή του Αραβικού Συνδέσμου, πρόκειται να κατατεθεί το Σάββατο προς έγκριση στη διάρκεια συνόδου στην Ντόχα μιας ad hoc επιτροπής που αποτελείται από το
Κατάρ, την Αίγυπτο, την Αλγερία, το Ομάν και το Σουδάν, αλλά είναι ανοικτή και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα επιθυμούσε να συμμετάσχει.

Τα 17 πρόσωπα περιλαμβάνονται σ' ένα κατάλογο συριακών προσωπικοτήτων που θα πληγούν από τις κυρώσεις που αποφασίσθηκαν το Σάββατο από τον Αραβικό Σύνδεσμο εναντίον του συριακού καθεστώτος, εξαιτίας της άρνησής του να βάλει τέλος στην αιματηρή καταστολή της εξέγερσης.


πηγη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : "Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης λιγο πριν κοιμηθεί για την αιωνιότητα.....όταν αρχίσει το κακό από την Συρία τοτε να αρχίσετε να προσεύχεστε..."





Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης

Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.


«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...


Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...


Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του,"όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»


Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...


Σημείωση : για την ενδεχόμενη μη πιστή μεταφορά των λεγομένων υπεύθυνος είναι ο υποφαινόμενος και μόνο

Διαβάστε περισσότερα » »

Τσόμσκι: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»

Ο Νόαμ Τσόμσκι ενσαρκώνει την εικόνα του διανοούμενου όπως θα έπρεπε να είναι: με το τεράστιο διανοητικό του ανάστημα, τη θεμελίωση της γενετικής γλωσσολογίας, την ακτιβιστική του δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το θάρρος του λόγου του σε κρίσιμες στιγμές.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜazino και τον Μ. Προβατά και αναπαράγει η ιστοσελίδα otyposnews.gr, ο Νόαμ Τσόμσκι μιλά για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, την παγκόσμια οικονομία, τις τράπεζες και τη «μαφία» του ΔΝΤ.


Υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ σκοπεύουν να καταστρέψουν την Ελλάδα βάσει σχεδίου. Αναγνωρίζει ότι η χώρα έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, όμως αυτά που προτείνει η τρόικα εντείνουν αυτά τα προβλήματα, παρά τα λύνουν.
«Το τελικό αποτέλεσμα ίσως είναι η καταστροφή της Ελλάδας», λέει ο Τσόμσκι αναφερόμενος στην αποπληρωμή της παγκόσμιας τραπεζικής κοινότητας, το σύστημα της οποίας χαρακτηρίζει «στυγνή ληστεία».
Συγκρίνοντας την Ελλάδα με το παράδειγμα της Αργεντινής ή της Ισλανδίας, που δεν υπάκουσαν στο ΔΝΤ, λέει ότι η ελληνική περίπτωση είναι διαφορετική καθώς η Ελλάδα δεν έχει δικό της νόμισμα και συνεπώς δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Μάλιστα, θεωρεί ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή θα ήταν καταστρεπτική.
Δεν δίνει έτοιμες συνταγές για να βγει η ελληνική κοινωνία από το αδιέξοδο, συνιστά ψυχραιμία και προτρέπει τους Έλληνες να «βρουν τον τρόπο που τους ταιριάζει».

Κλείνοντας με αισιόδοξο τρόπο τη συνέντευξη, εύχεται στην Ελλάδα «πολλή και καλή τύχη σε αυτούς τους ιδιαίτερα δύσκολους και επίπονους καιρούς, με όλες αυτές τις ισχυρές δυνάμεις που προσπαθούν να συντρίψουν την ελληνική κοινωνία και τη χώρα σας».

Διαβάστε περισσότερα » »

Μαθήματα δημοκρατίας από τους Γηγενείς του Βορρά, που κρύβουν τα ΜΜ”Ε” του νομαδικού ιμπεριαλισμού.

Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει οτι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πεί πώς, ενώέγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στηνΙσλανδία:Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τιςμεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχανδημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακήςοικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα γιατην αναδιαμόρφωση του συντάγματος.Και όλο αυτό με ειρηνικές διαδικασίες. 


Μια πραγματική επανάσταση κόντραστην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι’ αυτά τα γεγονότα εδώ καιδύο χρόνια;Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα,σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν καικηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργούκαι όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας τηςχώρας.


Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και τηνΟλλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οιισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ καιανακοινώνει οτι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΟΧΙ στην πληρωμή με 93%των ψήφων.H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οισυλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. 


Η Interpol εκδίδει διαταγήκαι όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει τονέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναιενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσειμια carta magna λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικώνσυνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενηαναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: 


Παραίτησηολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τιςκρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης καιξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.Μίλησαν για όλ’ αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ? Φυσικά ΟΧΙ!Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ’ όλον τον κόσμο. 



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ









olympiagr
Διαβάστε περισσότερα » »

2.309.960,3 ευρώ κόστισε η ιστοσελίδα του ΙΚΑ...

Ενημέρωση από τον βουλευτή Αχαϊας και Τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο.
Για «αβάσιμους ισχυρισμούς» κάνει λόγο το ΙΚΑ, αναφερόμενο στις δηλώσεις του βουλευτή Αχαϊας και Τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου, περί του κόστους του διαδικτυακού του τόπου. Ας δούμε λοιπόν, ποιος κάνει «αβάσιμους ισχυρισμούς».
Το ΙΚΑ αναφέρει ότι το έργο δεν κόστισε 2,2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ότι «το Συμβατικό τίμημα ανέρχεται σε 1.957.594,00 € (χωρίς Φ.Π.Α)». Στο ίδιο δελτίο, μας αναλύει ότι έγινε «συγχρηματοδότηση, από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Τ.Π.Α) κατά 80% και από το ΠΔΕ κατά 20%», ως εξής: Από Ε.Ε (Ε.Τ.Π.Α): 1.847.968,3 € και από το ΠΔΕ 461.992 €».
Απλή αριθμητική: Το ποσό που προκύπτει είναι 2.309.960,3 ευρώ. Δηλαδή κάτι (αρκετά) παραπάνω
από 2,2 εκατομμύρια ευρώ.
Σε καμία περίπτωση, η διοίκηση του ΙΚΑ δεν μας απαντά εάν όντως το κόστος αυτό ήταν υπέρογκο για το συγκεκριμένο έργο.
Ή αν το θεωρεί λογικό, εν πάση περιπτώσει.
Επίσης μας ενημερώνει ότι «την συγκεκριμένη Σύμβαση (όπως και για όλες τις Συμβάσεις), έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι νομιμότητας και κανονικότητας, καθώς και των αντιστοίχων Δαπανών αυτής».
Θα διαφωνούσε όμως με έναν ακόμα έλεγχο, αυτή τη φορά από τον Οικονομικό Εισαγγελέα, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το ΣΔΟΕ με το «άνοιγμα» όλων των τραπεζικών όλων όσων έγιναν Υφυπουργοί, Υπουργοί και διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα όπως είχε ζητήσει και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από το 1974 έως σήμερα
Σε κάθε περίπτωση, θα εξυπηρετούσε όλους ένας έλεγχος του κόστους από τις αρμόδιες Αρχές αυτού του τόπου, έτσι, για να είμαστε όλοι βεβαιότεροι για τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και την ηθική των διαδικασιών που ακολουθούνται με τα λεφτά όλων των Ευρωπαίων πολιτών.
Άλλωστε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που ο σημερινός Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα διοικητής του ΙΚΑ!!!!, πρώην βουλευτής, πρώην συνδικαλιστής, πρώην Υφυπουργός και έλεγε μαζί με όλο το ΠΑΣΟΚ: «ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ”
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: TO ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ BILDERBERG Χαρδούβελης, Γκίκας Α., επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού!

O Γκίκας Χαρδούβελης, καθηγητής στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού,
-Ο κ. Χαρδούβελης είναι....
Τακτικός Καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
-Είναι (ήταν) Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank!!!


-Διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη.


-Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε
κεντρικές τράπεζες και τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα: επταετή θητεία στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (1987-1993)



-Διετή θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδος (1994-1995).


-Διετέλεσε....
Chief Economist στην Εθνική Τράπεζα (1996-2000)!!!


-Είχε ενεργό ρόλο στο ξεκίνημα του Χρηματιστηρίου Παραγώγων Αθηνών!


-Υπήρξε, επίσης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Χρηματιστηριακής (1995-2000)!!!


“Παιδί” και αυτός του αειμνήστου Καρατζά! Και γνώστης της χρηματιστηριακής φούσκας του 1999!
Διαβάστε περισσότερα » »

Wikileaks: «Ποιοι και πως μας παρακολουθούν όλους»

Σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μεγάλος Αδελφός μπορεί εύκολα και γρήγορα- με τη βοήθεια ιδιωτικών εταιρειών- να μας παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, φέρνει στο φως η ομάδα του Wikileaks. Τα λίαν ανησυχητικά στοιχεία του Wikileaks που δημοσιεύονται από το ιταλικό περιοδικό L’ Espresso, ενισχύουν έναν ευρύτατα διαδεδομένο φόβο: ότι μπορούν να μας παρακολουθούν όλους χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παγιδεύονται καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφορίες από τηλεφωνήματα, mail και sms, με τη βοήθεια ενός δικτύου ιδιωτικών εταιρειών.
Πρόκειται για μια σοκαριστική, “κολοσσιαία” -όπως χαρακτηρίζεται- βάση δεδομένων που αποδεικνύει πως η ζωή του οποιουδήποτε μπορεί να “κλαπεί”, να αντιγραφεί και να αναλυθεί με αυτοματοποιημένο τρόπο.
Όπως τονίζεται, τα πάντα βρίσκονται υπό παρακολούθηση: φαξ, σταθερά και κινητά τηλέφωνα, Η/Υ, προγράμματα όπως το Skype…Στην κατασκοπεία συνεισφέρουν ιδιωτικές εταιρείες που θέτουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση δημοκρατιών και δικτατοριών.
Αναφέρονται ενδεικτικά παραδείγματα όπως το δημιούργημα της εταιρείας Hacking Team, στο Μιλάνο, το “Remote Control System”, το οποίο “ενοικιάζεται” προς 200000 ευρώ ετησίως και λειτουργεί ως ένας άλλος “007″ που εισχωρεί στον υπολογιστή ή στο smartphone και το μετατρέπει σε κατάσκοπο της ιδιωτικής μας ζωής: αντιγράφει και αποστέλλει τα μέιλ, τους κωδικούς πρόσβασης, τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε, τα κείμενα που γράφουμε.
Μπορεί ακόμη να ενεργοποιήσει εν αγνοία μας την βιντεοκάμερα, την φωτογραφική μηχανή, ή το μικρόφωνο των ηλεκτρονικών συσκευών, καταγράφοντας και μεταδίδοντας ταυτόχρονα τις όποιες συνομιλίες.
Άλλο παράδειγμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η γερμανική Ultimaco η οποία προσφέρει ένα σύστημα μαζικής παγίδευσης πληροφοριών, που αποθηκεύει δεδομένα από σταθερή και κινητή τηλεφωνία, από το ίντερνετ και το Skype. Τα συγκεντρώνει όλα και τα ομαδοποιεί σε τεράστιες βάσεις που απομνημονεύουν 100000 δεδομένα το δευτερόλεπτο.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΖΟΥΝ FULL MOVIE

Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Αναλυτικός κατάλογος Ελληνικών Προιόντων [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται την στήριξή μας ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τα καταστήματα της χώρας.
Ακολουθεί ένας αναλυτικός κατάλογος με ελληνικά προιόντα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητάς μας!...



ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε τα μαγαζιά της γειτονιάς σας, οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.


ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΙΟΝ (Γάλακτος, Αμυγδάλου, Break, Nucrema, Mabel, Υγείας ΙΟΝ, Σοκοφρέτα, Noizetta). Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1930 και έχει δύο εργοστάσια παραγωγής, Αθήνα και Άρτα. www.ion.gr
ΞΕΝΗ
Παυλίδης – Κraft Foods (Lacta, Παυλίδου υγείας, Toblerone, Παυλίδης γεμιστή, Lila Pause, Kiss, Gioconda, Merenda). H Παυλίδης εξαγοράστηκε το 1990 από τον αμερικανικό κολοσσό Kraft Foods (www.kraftfoods.gr), με κατακόρυφη πτώση ποιότητας και αύξηση τιμών έκτοτε, τώρα έχουν βάλει στο μάτι και την βρετανική Cadbury, βλέπε και www.ekathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_civ_12_12/09/2009_329024
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Πτι Μπερ, Μιράντα, Caprice, Cream Crackers, Digestive, Γεμιστά, Marie, Mascot, Rondo, Crispies, Φρυγανιές κτλ). Ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε το 1938 από Πολίτες πρόσφυγες και στις μέρες μας απασχολεί 1000 άτομα σε 4 ιδιόκτητα εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα. www.papadopoulou.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ELBISCO πρώην Ελληνική Εταιρεία Μπισκότων (Elite φρυγανιές, Αλλατίνη, Κρις Κρις, Βοσινάκη, Forma). www.elbisco.gr
ΞΕΝΗ
ΚΕΤΣΑΠ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΥΚΝΟΣ (κέτσαπ, πάστα ντομάτας, κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά). Ελληνική εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1911, έδρα το Ναύπλιο και παραγωγή-διανομή στα Σαβάλια Ηλείας. www.kyknos.com.gr
ΞΕΝΗ
HEINΖ, αμερικανικό trust που μονοπωλεί την αγορά σε 50 χώρες, με κύκλο εργασιών 10δις δολλάρια παγκοσμίως! www.heinz.com
ΠΑΓΩΤΑ/ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΡΙ ΚΡΙ (παγωτά, γιαούρτι, φρέσκο γάλα). Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1954, με σύγχρονη μονάδα παραγωγής στις Σέρρες και κέντρο διανομής στην Αθήνα. www.krikri.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΒΓΑ (παγωτά, κρουασάν, χυμοί). Ιδρύθηκε το 1934 ως Ευρωπαϊκή Βιομηχανία Γάλακτος και Αλεύρου, και είΕΛΛΗΝΙΚΗ μέχρι και σήμερα αμιγώς ελληνικών συμφερόντων. www.evga.net
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΒΟΛ (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου) (γάλα, γιαούρτι, τυρί). Συνεταιριστική εταιρεία που εκπροσωπεί κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής Βόλου – Πηλίου – Βελεστίνου. Ασκεί παρεμβατική πολιτική στην τιμή του γάλακτος, διασφαλίζοντας το εισόδημα των κτηνοτρόφων της περιοχής, οι οποίοι απολαμβάνουν από τις υψηλότερες τιμές που δίνονται στο γάλα πανελλαδικά. Ειδικεύεται και στα βιολογικά προϊόντα  www.evol-easvolou.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Όλυμπος (Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης) (γάλα, γιαούρτι, τυρί, χυμοί).  www.olympos.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΦΑΓΕ (γιαούρτι, γάλα, συσκευασμένο τυρί). Ιδρύθηκε το 1926 από τον Α. Φιλίππου και διατηρεί μέχρι σήμερα ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα και μία στις ΗΠΑ. www.fage.gr
ΞΕΝΗ
ΑΓΝΟ (γάλα, γιαούρτι, τυρί, χυμοί) (Τα 4 τελευταία χρόνια συνεργασία με την DANONE. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.agno.gr
ΜΕΒΓΑΛ (γάλα, γιαούρτι, τυρί) (Με επιφυλάξεις, ανακοίνωσε πρόσφατα συνεργασία με την DANONE  στον τομέα διανομής των προϊόντων).  www.mevgal.gr
ΞΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ, εξαγοράστηκε από τον όμιλο VIVARTIA (MiG) το 2006 (στον οποίο ανήκουν και τα Goody’s, Μπάρμπα Στάθης, Flocafe, 7 Days κρουασάν, Χρυσή Ζύμη), ο οποίος αν και ελληνικό cogglomerate, βαδίζει στα χνάρια των ξένων πολυεθνικών με συμμετοχή ξένων κεφαλαίων και τακτική εξαγορών και συγχωνέυσεων www.vivartia.com
ΞΕΝΗ
ALGIDA, φίρμα παγωτού που ανήκει στον πολυεθνικό κολοσσό Unilever, που μεταξύ άλλων στην Ελλάδα εμπορεύεται και τα προϊόντα Ζwan, Βιταμ, Pumaro, Νέα Φυτίνη, ελαιόλαδο Αλτις, Lipton, Knorr, Helmann’s, ηλιέλαιο Sol, Friol, Φλώρα, Calvé, Becel, αλλά και είδη υγειινής όπως Vaseline, Ultrex, Timotei, Svelto, Sun, Skip, Rexona, Organics, Omo, Lux, Klinex, Dove, Cif, Cajoline, Brut, Axe, Aim!!! Έχει εξαγοράσει πλήθος ελληνικών εταιριών (Ελαίς 1962, Pummaro 1999), αλλά και ξένων με δραστηριότητα στην Ελλάδα (Κnorr-Bestfoods). ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.unilever.gr
ΞΕΝΗ
NESTLE, η μεγαλύτερη παραγωγός ειδών διατροφής στον κόσμο, με ετήσιο τζίρο 60δις δολλάρια!! Μέσα από διαρκείς συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλων εταιριών, έφτασε το 2003 να διαθέτει 511 εργοστάσια σε 86 χώρες! Στην Ελλάδα, εκτός από παγωτά (μέχρι εκεί φτάσανε τα πλοκάμια της, αφού πρόκειται για άκρως επικερδή αγορά), εμπορεύεται και τα προϊόντα farine lactee, δημητριακά fitness και clusters, σοκολάτες boss, kitkat, crunch, smarties, baci, nesquik, nescafe (φανταστείτε μόνο ότι ο νεσκαφέ φραπέ έχει αναδειχθεί σε εθνικό προϊόν, με το 25% του εγχώριου τζίρου!!), νερά κορπή, vittel, perrier, contrex, san pellegrino, maggi κύβους, μέχρι friskies και purina για τους τετράποδους.. καταναλωτές. Το γνωρίζατε ότι όλα αυτά τα προϊόντα προσθέτουν στην κερδοφορία της ήδη ζάμπλουτης NESTLE; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.nestle.gr
ΞΕΝΗ
DANONE (Activia, Danonino, Actimel, Danette, νερά Evian και Volvic, Milupa, Nutricia κτλ), γαλλοϊταλικός κολοσσός που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να παρεισφρύσει και στην ελληνική αγορά. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.danone.com
ΞΕΝΗ
FrieslandCampina (τυρί Milner, γάλα NOYNOY κτλ), ολλανδικός γαλακτοκομικός όμιλος, τα προϊόντα του οποίου πωλούνται σε 100 χώρες. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.frieslandcampina.com
ΞΕΝΗ
Arla (Lurpak, γάλα, τυριά κτλ), δανέζικος γαλακτοκομικός όμιλος, πήχτρα στο μεταλλαγμένο. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ/ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ (σαπούνι σώματος, αφρόλουτρο Καραβάκι, Aromatics, Natura, Olivia, αφρός ξυρίσματος Καραβάκι). Ιστορική ελληνική εταιρεία (ιδρύθηκε το 1870 στο Πλωμάρι Λέσβου). Από το Φεβρουάριο του 2001 λειτουργεί το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στη Ριτσώνα, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής σαπουνιού στα Βαλκάνια και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. www.papoutsanis.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑPIVITA (σαπούνι, σαμπουάν, κρέμες σώματος, αρωματοθεραπεία). Σειρά φυσικών καλλυντικών υψηλής ποιότητας, με ολοένα αυξανόμενες πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ξεκίνησε το 1979 με 4 άτομα προσωπικό και σήμερα απασχολεί 220 άτομα και παράγει πάνω από 300 διαφορετικά προϊόντα. www.apivita.com
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΟΡΡΕΣ (σαπούνι σώματος, αφρόλουτρο, καλλυντικά, αντιηλιακό, αρωματοθεραπεία, σαμπουάν, φαρμακευτικά προϊόντα). Σειρά φυσικών προϊόντων με μεγάλο αριθμό καταστημάτων στο εξωτερικό. www.korres.com
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Mastihashop (προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, οδοντόκρεμα και άλλα φαρμακευτικά προϊόντα, παραδοσιακά γλυκά και ποτά, τσίχλες, μαστίχα και μαστιχέλαιο). Συνεταιριστική εταιρεία που εκπροσωπεί την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. www.mastihashop.com
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΥΡΗΚΑ (ΕΥΡΗΚΑ απορρυπαντικά πιάτων και ρούχων, ΤΙΚ ΤΑΚ καθαριστικό τουαλέτας, TOPINE απολυμαντικό, FLUP αποφρακτικό, CLARO σκόνη πλυντηρίου πιάτων, FRESH AIR αποσμητικό χώρου, FAMOSO για τζάμια, ALGOFLASH λιπάσματα και προϊόντα φυτών, AROXOL εντομοκτόνο, ZITA ultra και ΕΥΡΗΚΑ καθαριστικά). Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ ξεκίνησε την πορεία του από την Κύπρο, όπου το 1959 ο Ξάνθος Σαρρής ίδρυσε την ΕΥΡΗΚΑ ΛΤΔ., στην Αμμόχωστο. Ένα χρόνο μετά προχώρησε στην ίδρυση δεύτερης εταιρείας στην Ελλάδα, με την επωνυμία ΕΥΡΗΚΑ Ελλάς, το 1960, στην Αθήνα. Σημαντικός σταθμός ήταν η πλήρης καταστροφή της κυπριακής εταιρείας, το 1974, λόγω της τουρκικής εισβολής. Η εταιρεία κατάφερε να επαναλειτουργήσει 30 ημέρες μετά, στη Λεμεσό, στηρίζοντας την προσπάθεια των προσφύγων εργαζομένων της. Το 1977 η ΕΥΡΗΚΑ Ελλάς μετέφερε την έδρα της στο Βόλο και εκεί ξεκίνησε τη δημιουργία των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής της, τις οποίες διατηρεί μέχρι σήμερα. www.eureka.com.cy
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ROLCO – MyPlanet (MyPlanet σειρά απορρυπαντικών, AVA, ROL και ESSEX απορρυπαντικά, HiGeen αντισηπτικό gel χεριών, καλλυντικά TACT Beauty Care, Herborium apothecary αρώματα και φροντίδα σώματος, ROLCO BtoB επαγγελματικός καθαρισμός). Ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1948 στο Μοσχάτο Αττικής και σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια στην ΝΑ Ευρώπη. www.rolco.grwww.herborium.grwww.myplanet.com.gr.
ΞΕΝΗ
Procter & Gamble, κρατηθείτε (Pantene, Vidal Sassoon, Ivory, Camay, Herbal Essences, Gillette, Wella, Secret, Old Spice, Always, Tampax, Crest, Fixodent, Oral-B, Head & Shoulders, Olay, Max Factor, Nice n’ Easy, Cover Girl, SK-II, Vicks, Ariel, Tide, Ace, Luv, Swiffer, Zest, Dash, Bold, Mr. Clean, Pampers αλλά και αρώματα Valentino, Dolce Gabbana, Polo, Dunhill, Christina Aguilera, Lacoste, Naomi Campbell, Gucci, Hugo Boss, Escada, Burberry και Puma, ηλεκτρικές συσκευές Braun, τροφές ζώων Eukanuba, Pringles πατατάκια (μην τα φάτε, λουστείτε!), μπαταρίες Duracell). Αμερικανική πολυεθνική, η τέταρτη πιο κερδοφόρος επιχείρηση στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε 160 χώρες παγκοσμίως, προφανώς δεν χρειάζεται να τους κάνουμε πλουσιότερους. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.pg.com
ΞΕΝΗ
Colgate – Palmolive, (Colgate, Kolynos, Palmolive, καθαριστικά ΑΖΑΧ, καθαριστικά ρούχων Soflan και Soupline, Fabuloso, Mennen). Αμερικανική πολυεθνική, ανταγωνίστρια της P&G, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1963 με δικό της εργοστάσιο στην Π. Ράλλη. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ, αλλά τουλάχιστον παράγει στην Ελλάδα! www.colgate.com.gr
ΞΕΝΗ
Unilever, (Vaseline, Ultrex, Timotei, Svelto, Sun, Skip, Rexona, Organics, Omo, Lux, Klinex, Dove, Cif, Cajoline, Brut, Axe, Aim). Διαφοροποιημένη πολυεθνική με δραστηριότητα σε πολλόυς τομείς, βλ. και τρόφιμα. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.unilever.gr
ΞΕΝΗ
Scwarzkopf, (. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.unilever.gr
ΣΝΑΚΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Chipita
ΞΕΝΗ
Pringles, πρόκειται για παραπροϊόν του αμερικανικού υπερκολοσσού Procter & Gamble που δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα ειδών υγιεινής, (βλ. πλήρη λίστα με προϊόντα στα είδη υγιεινής), είπαν να πουλήσουν και κανά πατατάκι μπας και αυξήσουν τα έσοδα! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.pg.com
ΞΕΝΗ
Τσακίρης πατατάκια, εξαγοράστηκαν το 2004 από την Coca-Cola 3E ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!
ΞΕΝΗ
Lay’s πατατάκια, αρχικά προϊόν της αμερικανικής Frito Lay, η οποία εξαγοράστηκε το 1965 από την Pepsico ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!
SUPER MARKET – Εμπορικά Καταστήματα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Αλυσίδα καταστημάτων που ιδρύθηκε το 1954 από τους αδερφούς Σπύρο και Γιάννη Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο. Το 2005 οι ιδιοκτήτες της δέχτηκαν πρόταση εξαγοράς από πολυεθνικό όμιλο η οποία, όπως ακούστηκε στην αγορά, ξεπερνούσε τα 400 εκ ευρώ. Οι εξελίξεις έμελλε να ήταν καταλυτικές. Αρχές Μαρτίου του 2006 φεύγει από τη ζωή ο Σπύρος Σκλαβενίτης και στις 27 Ιουνίου του ίδιου έτους τα τέσσερα παιδιά του, η Μαρία, ο Γεράσιμος, ο Στέλιος και η Βίκυ δηλώνουν τη διάθεση τους να αναλάβουν την ευθύνη της εταιρείας, απορρίπτοντας την πρόταση που είχε γίνει από τον πολυεθνικό όμιλο. Συγχρόνως, εξαγοράζουν σε συνεργασία με τον Νίκο Μαμιδάκη, το σύνολο των μετοχών των οικογενειών του Γιάννη και του Νάσου Σκλαβενίτη και της οικογένειας του Μιλτιάδη Παπαδόπουλου. Η μετΞΕΝΗκή σύνθεση της επιχείρησης διαμορφώνεται ως εξής: Οικογένεια Σπύρου Σκλαβενίτη 80%, Νίκος Μαμιδάκης 14% και Ανδρέας Ποταμιάνος 6%. Σήμερα η Σκλαβενίτης διαθέτει 72 καταστήματα, εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 150.000 πελάτες, απασχολώντας περίπου 7.100 εργαζόμενους ενώ έκλεισε το οικονομικό έτος 2008 με κύκλο εργασιών 1.088 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση των πωλήσεων σε σχέση με το 2007 της τάξης του 13,31%. www.sklavenitis.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΤΛΑΝΤΙΚ. Ιδρύθηκε το 1980 από τον Παναγιώτη Αποστόλου και έφτασε σήμερα να έχει ένα δίκτυο 88 καταστημάτων πανελλαδικώς, σε συνεργασία με την ΑΡΙΣΤΑ. www.atlantic.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
My Market – METRO. Ιδρύθηκε το 1976 και προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα ελληνικών συμφερόντων. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας προέρχεται από δύο βασικές κατηγορίες καταστημάτων: τις πωλήσεις λιανικής μέσα από τα My Market και τις πωλήσεις χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry. Η My Market διαθέτει 45 καταστήματα, τα περισσότερα από τα οποία είΕΛΛΗΝΙΚΗ στην Αττική. www.mymarket.metro.com.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Μασούτης.. www.mymarket.metro.com.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Sprider stores.. www.mymarket.metro.com.gr
ΞΕΝΗ
SPAR Βερόπουλος. Σαν Βερόπούλος ξεκίνησε συνεργασία με τον ολλανδικό γίγαντα SPAR (μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων παγκοσμίως) ήδη από το 1973, πουλώντας τα προϊόντα της, και έκτοτε έχει εξαπλωθεί με 228 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και 31 καταστημάτων με την επωνυμία Χαλκιαδάκης στην Κρήτη. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.veropoulos.gr
ΞΕΝΗ
ΑΒ Βασιλόπουλος. Ιδρύθηκε το Δεκέμβριο 1969 από τους αδελφούς Γεράσιμο και Χαράλαμπο Βασιλόπουλο. Τον Νοέμβριο του 1990 εισάγεται στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Τον Ιούλιο του 1992 εξαγοράζεται από τον Όμιλο Delhaize, βελγικών συμφερόντων με δραστηριότητες σε 6 χώρες. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.ab.gr
ΞΕΝΗ
Carrefour Μαρινόπουλος, γαλλική αλυσίδα υπερκαταστημάτων, στην οποία ανήκει και η Dia, το όνομα Μαρινόπουλος διατηρείται απλά και μόνο για να κάνει την ελληνική συσχέτιση και να εξαπατάται ο καταναλωτής… ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.carrefour.gr
ΞΕΝΗ
LIDL, γερμανικός υπερκολοσσός με 8000 καταστήματα σε 20 χώρες (200 μόνο στην Ελλάδα!) Ανήκει στον επιχειρηματικό όμιλο Schwarz και πουλάει τρόφιμα και άλλα προϊόντα λιανικού εμπορίου δικής του μάρκας σε πολύ χαμηλές τιμές. Εργατικά συνδικάτα και ενώσεις εργαζομένων σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο καταγγέλουν την εταιρεία ότι καταστρατηγεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία εξαναγκάζοντας τους εργαζόμενους να δουλεύουν παραπάνω ώρες, κατασκοπεύοντας το προσωπικό με κρυφές κάμερες, απολύοντας εγκύους γυναίκες κτλ. Στην ουσία τα φτηνά προϊόντα   παράγονται από Πολωνούς και Βούλγαρους σκλάβους των Γερμανών για 300 ευρω το μήνα! Σε λίγο κι εμείς έτσι θα καταλήξουμε!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.lidl.gr
ΞΕΝΗ
PRAKTIKER, γερμανικός υπερκολοσσός DIY με 440 καταστήματα σε 10 χώρες και συνολικές πωλήσεις ύψους € 3,7 δις το 2009! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.praktiker.gr
ΞΕΝΗ
IKEA, σουηδικός υπερκολοσσός που έχει καταλάβει την παγκόσμια αγορά επίπλου, παράγοντας μαζικά στην Κίνα και ρίχνοντας το κόστος. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! δεν θα κρατήσουν πάνω από πενταετία! www.ikea.gr
ΞΕΝΗ
Zara, ισπανική αλυσίδα που έχει καταλάβει την παγκόσμια αγορά ρούχου, παράγοντας μαζικά στην Κίνα και ρίχνοντας το κόστος. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! δεν θα κρατήσουν πάνω από 3 μήνες! www.ikea.gr
ΜΠΥΡΕΣ/ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
CRAFT Microbrewery. H πρώτη ελληνική μικροζυθοποιία που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997 και παράγει μπύρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την φιλοσοφία και το μεράκι της μικρής παραγωγής. Λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία και δύο εστιατόρια-ζυθοποιία στο Χαλάνδρι και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. www.craft.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Ούζο Μίνι, προϊόν της Ένωσης Ποτοπαραγωγών Μυτιλήνης (ΕΠΟΜ). www.ouzomini.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Ούζο Βαρβαγιάννη, προϊόν της Ποτοποιίας «Βαρβαγιάννης ΕΠΕ», έτος ίδρυσης 1860. www.barbayanni-ouzo.com
ΞΕΝΗ
Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Amstel, Heineken, Άλφα, Fischer, Erdinger, Murphy’s Irish Stout και Red, Duvel, Chimay, Kirin, McFarland, Carib, Sol, Desperados, Tiger, Moretti, Foster’s και Krusovice Kralovsky). Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών, αλλά πλέον αποτελεί μέλος του ολλανδικού ομίλου Heineken N.V. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.athenianbrewery.gr
ΞΕΝΗ
Μύθος Ζυθοποιία (Mythos, Carlsberg, Kaiser, Henninger, Kronenbourg, Grimbergen, Guinness, Kilkenny). ΕίΕΛΛΗΝΙΚΗ η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα και ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Ομίλο Εταιρειών Carlsberg. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.mythosbrewery.gr
ΞΕΝΗ
Ούζο 12, προϊόν της ιταλικής εταιρείας Campari. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.camparigroup.com
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ/ΧΥΜΟΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΨΑ (λεμονάδα, πορτοκαλάδα, κόλα, γκαζόζα, βυσσινάδα, σόδα, τόνικ) Από το 1924 λειτουργεί σε ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής στην Αγριά Βόλου και παραμένει 100% ελληνική. www.epsa.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Λουξ (λεμονάδα, πορτοκαλάδα, κόλα, γκαζόζα, βυσσινάδα, σόδα, τόνικ, χυμοί φρούτων) Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1950 στην Πάτρα. www.loux.gr
ΞΕΝΗ
Coca Cola 3E (Coca Cola, Sprite, Fanta, Amita, Frulite, Tuborg, νερό ΑΥΡΑ, Waterblue και Λύττος, σνακς TSAKIRIS). Κάποτε σαν 3Ε ήταν η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεως, τώρα πια ανήκει στην γνωστή πολυεθνική των δισεκατομμυρίων. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!
ΞΕΝΗ
Pepsico – ΗΒΗ (Pepsi, 7UP, ΗΒΗ, νερό Λουτράκι, Lipton, Gatorade, Pure Rush). Κάποτε σαν Ηβη ήταν η αγαπημένη πορτοκαλάδα, εξαγοράστηκε κι αυτή απ’ την ανταγωνίστρια της Coca Cola, Pepsico. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.pepsico-ivi.gr
ΞΕΝΗ
Κλιάφα (λεμονάδα, πορτοκαλάδα, γκαζόζα, βυσσινάδα, σόδα). Από το 1977 η ΚΛΙΑΦΑ συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως παράγοντας για λογαριασμό της τα προϊόντα Coca Cola, Sprite και Fanta. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.kliafa.gr
ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ/ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Aegean Oil. Πρόκειται για ελληνική εταιρεία, συμφερόντων Δ. Μελισσανίδη, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας πετρελαιοειδών και πρόσφατα έχει εισέλθει και στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής από φυσικό αέριο (Aegean Power). www.aegeanoil.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΕΚΟ ΑΒΕΕ. Το 1982, μετά την απόφαση της EXΧON να εγκαταλείψει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα, εκδηλώνεται ενδιαφέρον από την πλευρά του Ελληνικού Δημοσίου για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ESSO. Η ESSO μετονομάζεται σε ΕΚΟ, υπάγεται στη ΔΕΠ και λειτουργεί πλέον ως επιχείρηση του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Ακολουθεί συνεχή ανοδική πορεία στην πετρελαϊκή και πετροχημική αγορά της χώρας. Σήμερα δραστηριοποιείται στην αποθήκευση και διακίνηση υγρών καυσίμων, λιπαντικά υψηλής τεχνολογίας και διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων υγρών καυσίμων με σχεδόν 1200 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα. www.eko.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Jet Oil – Mamidoil. Eλληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1969 από τους Κυριάκο, Γιώργο και Νίκο Μαμιδάκη. Δραστηριοποιείται στον κλάδο της αποθήκευσης, διακίνησης και εμπορίας πετρελαιοειδών στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων και διαθέτει δίκτυο 600 πρατηρίων. www.jetoil.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ETEKA. Eλληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1983, με αντικείμενο τον εφοδιασμό πλοίων όλων των κατηγοριών στα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας. Σύντομα επεκτάθηκε και στον τομέα των οδικών μεταφορών με 250 πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, πετρέλαιο θέρμανσης και πλήρη σειρά λιπαντικών. www.eteka.com.gr
ΞΕΝΗ
BP (British Petroleum), πολυεθνική εταιρεία βρετανικών συμφερόντων (η μεγαλύτερη του Η. Βασιλείου) και αμφιλεγόμενη δραστηριότητα ανά τον κόσμο (βλ. πρόσφατο ατύχημα στον Κόλπο του Μεξικού, καταπίεση εργαζομένων και κοινωνικών ομάδων) ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.bp.com
ΞΕΝΗ
Shell (Royal Dutch Shell), πολυεθνική εταιρεία βρετανο-ολλανδικών συμφερόντων, με δραστηριότητα στην εξόρυξη και εμπορία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Έχει δεχθεί πλήθος καταγγελιών για περιβαλλοντικές παραβάσεις και ανάμειξη στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις πολλών κρατών (βλ. συγκρούσεις στη Νιγηρία). Το 2009 ανακυρήχθηκε ως η μεγαλύτερη πολυεθνική παγκοσμίως από το περιοδικό Fortune και η δεύτερη μεγαλύτερη από το Forbes. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! www.shell.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Όλη η αλήθεια για τον Σιωνισμό, χωρίς ίχνος αντισημιτισμού! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά όλο τον κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η…..

ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους. Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα.

Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν. Το 70 μ.Χ., με την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τον Τίτο, το Σανχεντρίν μεταφέρθηκε στη Γιάμνια, και ο ραβίνος Ιωχανάν έπεισε όλους τους Εβραίους πως αυτό ήταν μια θρησκευτική και διοικητική εξουσία αντιπροσωπευτική όλους του έθνους. Έτσι οι Φαρισαίοι ανέλαβαν ουσιαστικά τη διοίκηση του Εβραϊκού λαού. Αργότερα το Συνέδριο μεταφέρθηκε κατά σειράν στην Τιβεριάδα, τη Βαβυλώνα, την Κωνσταντινούπολη (1680) και τη Θεσσαλονίκη (1880). Μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες, μεταφέρεται κατά σειρά στη Μ. Βρετανία, στις Η.Π.Α. και τέλος στο Ισραήλ (1970).

Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού – και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό – του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες.
Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά.Με τη Γαλλική Επανάσταση και το μασονικό της σύνθημα “ελευθερία, ισότης, αδελφότης”, το οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές στα “Πρωτόκολλά” τους διακωμωδούν, ανέτρεψαν την παραδοσιακή αριστοκρατία, ώστε η εξουσία να περιέλθει στα χέρια των “κυρίων του χρήματος”, δηλαδή των ίδιων.

Στη Ρωσία, αφού πρώτα πέτυχαν πλήρη διάβρωση της αυλής δια του Ρασπούτιν, του θεοσοφιστή ψευτοκαλόγερου που έλεγχε την τσαρίνα, άρπαξαν την εξουσία μέσω των μελών του κομμουνιστικού κόμματος, που φαντάζονταν πως… επαναστατούσαν για το καλό του λαού.
Ο Σιωνισμός υποστήριξε τα περισσότερα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, φροντίζοντας μετά να βάλει στο χέρι τους δήθεν “απελευθερωμένους” λαούς με προκατασκευασμένα κόμματα και πολιτικούς, μυστικές υπηρεσίες, δάνεια, μασονικές στοές και άλλες ραδιουργίες. Ως βασικοί υπηρέτες των σχεδίων του Σιωνισμού φέρονται η Αγγλία – έδρα της μασονικής στοάς Mother Lodge – και κατόπιν η Αμερική, που είναι και βασική υποστηρίκτρια του κράτους του Ισραήλ.

Ο Σιωνισμός υποκινεί δια των πρακτόρων του αναρχικές και φασιστικές ομάδες, ώστε ο κοσμάκης να τρομοκρατείται και να ζητά περισσότερο κράτος, περισσότερη καταστολή. Ακόμα προωθεί και στρατιωτικά καθεστώτα. Όμως ο κοινοβουλευτισμός – άσχετος με τη δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων, την επαναστατική εθνοσυνέλευση του ’21 και τις δημοκρατικές συνοδικές διαδικασίες της Εκκλησίας – κατορθώνει να επιβάλλει τους πιο εξωφρενικούς νόμους (Shengen), να καταπνίγει τις αντιδράσεις και να εξαπατά με πιο μεγάλη επιτυχία από μια δικτατορία, ενώ ο κόσμος ικανοποιείται με την ψευδαίσθηση των ελεύθερων εκλογών και δεν επαναστατεί.
Ο Σιωνισμός δρα δια της παραπλάνησης. Έτσι, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Χάλυβα δημιούργησε την Ε.Ο.Κ. και κατόπιν την Ενωμένη Ευρώπη, που κανείς δεν διευκρινίζει προς τα που οδεύει. Τέλος, τραγική είναι η παραπλάνηση ακόμα και του εβραϊκού λαού από το Σιωνισμό: οι ίδιοι οι ηγέτες του Σιωνισμού (Τέοντορ Χερτζλ κ.ά) οργάνωσαν με τον Τσάρο και το Χίτλερ τις διώξεις των ομοεθνών τους, ώστε να τους κάνουν θιασώτες της επιστροφής στην Παλαιστίνη και να απαιτήσουν δικό τους κράτος λόγω των διώξεων αυτών, που ποτέ δεν είχαν ως θύματα τους πλούσιους Σιωνιστές… (όπως καταγγέλλουν πολλοί Εβραίοι, βλ. ).

Σύμφωνα με τα “Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” τέτοιου είδους θυσίες “για το καλό του συνόλου” είναι ψιλά γράμματα, ενώ ένας θυσιασμένος Εβραίος αξίζει όσο εκατόμβες Χριστιανών μπροστά “στα μάτια του Θεού…”.Ο Σιωνισμός δεν είναι αφελής ώστε να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο.
Αιώνες τώρα εργάζεται μέσω πρακτόρων, που και αυτοί φορούν προσωπείο, κρύβοντας τα σχέδιά τους από τους υφισταμένους τους. Ο ινδοβουδιστικός μανδύας χρησιμοποιείται, γιατί η μοιρολατρία των θρησκειών αυτών (Κάρμα κ.τ.λ.) δημιουργεί τους τέλειους σκλάβους, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Ινδίας. Ο Ινδοβουδισμός μοιάζει εντυπωσιακά με τις “εσωτερικές”, δηλ. μαγικές παραδόσεις της Ευρώπης και την Εβραϊκή Καμπάλα, όχι επειδή πρόκειται περί της αλήθειας, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, αλλά επειδή κοινός διδάσκαλος όλων αυτών είναι ο Εωσφόρος. Άλλο εντυπωσιακό είναι ότι οι ινδουιστικές και πάσης φύσεως νεοεποχίτικες οργανώσεις, που διεκπεραιώνουν την αποβλάκωση των “Γκόϊμ” (μετ. “κτήνη”, όλοι οι λαοί πλην των Εβραίων, κατά το Ταλμούδ) για λογαριασμό του Σιωνισμού, προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για θρησκευτικό πόλεμο και εκδίδουν βιβλία όπου περιγράφεται η διακυβέρνηση του κόσμου με βάση τις κάστες του Ινδουισμού (Χάρε Κρίσνα) και ολοκληρωτικά μοντέλα φασιστικού τύπου (Νέα Ακρόπολη κ.ά.).
Υποστηρίζεται ότι ο Σιωνισμός έχει εισδύσει στην Παπική Εκκλησία και ελέγχει πλέον εγκληματικές οργανώσεις, όπως η Μαφία, και μέσω αυτών και μυστικών υπηρεσιών, το εμπόριο ναρκωτικών, την τρομοκρατία κι άλλες παράνομες δραστηριότητες….
Όμως δεν έχει νόημα να δείχνεις τον υποκινητή, εάν δεν φροντίζεις η ζωή σου να μην είναι μια κατάφαση σε αυτή την κατάσταση. Οι Χριστιανοί ας βιώνουμε την ειρήνη του Χριστού και την αδιάλειπτη προσευχή, ας δίνουμε στους συνανθρώπους μας την αγάπη, που τόσο λείπει σήμερα. Ας γνωρίζουμε ποια είναι η Ορθόδοξη Πίστη, ώστε να μην πέφτουμε στις πλάνες της “Νέας Εποχής”, και να διαφωτίζουμε όσους έχουν τυχόν πέσει, και ας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης πάνω σε τέτοια θέματα.Ας μην υποκύπτουμε στον καταναλωτισμό, τη σαρκολατρία, την αποχαύνωση της τηλεθέασης, την αδιαφορία της καθημερινότητας. Ας είμαστε το αλάτι της γης και το φως του κόσμου. Τότε μόνο θα είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι σε τέτοια σκοτεινά και απάνθρωπα σχέδια. 

Eponymos

attikanea
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ HAARP ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ.




ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ HAARP




ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ! ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ... ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...!
 
triklopodia
 
Διαβάστε περισσότερα » »