Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Πόσο μ@λ@κες μας θεωρούν οι κινητές τηλεφωνίες; – “Κόβω το κινητό πλέον! Ας το έχουν πλέον αυτοί που μπορούν…”

kinito“Πήγα να πάρω κάρτα κινητής τηλεφωνίας.Ζητάω 5 ευρώ και μ’ενημέρωσε ο ψιλικατζής ότι καταργήθηκε και βγαίνει μόνο με 10 ευρώ.Μου είπε επίσης ότι το ξεκίνησε η Cosmote και μετά ακολούθησαν και οι άλλοι. Μετά από σκέψη την αγοράσα,μην μου τύχει καμμιά δουλειά.Δεν ξέρω πότε θα ξαναγοράσω βέβαια γιατί το θεωρώ πολυτέλεια πλέον.
 Πρόσεξε τώρα:
1) Δεν το ήξερα διότι βάζω κάρτα πεντάευρη 1 φορά το μήνα ή δίμηνο.
2) Θα μου πείς,-Δεν έχεις λεφτά και βάζεις κάρτα;
-Ναί,για να κάνω αναπάντητες σε ώρα ανάγκης και κανένα γρήγορο τηλέφωνο για καμμιά δουλειά ή συνάντηση ή έστω μία υποτυπώδης μορφή
κοινωνικοποίησης(δεν έχω Facebook από άποψη).Όπως και έχει έβαζα μιά γαμημένη των 5 και “πέρναγα”.
3) Απο Cosmote πήγα στην πιό φθηνή την QTelecom επίσης για προφανείς (οικονομικούς πάντα) λόγους.
Αναρωτιέμαι:
1) Πέρασε στα ψιλά ή μου φαίνεται;
2) Τελικά ,μήπως και τα δικαιώματά μας τα καταναλωτικά,συν τοις άλλοις ,περνάνε κρίση;
3) Υπάρχει φορέας να μας προστατεύει,αλλά δεν κάνει τίποτα.Οπότε το βουλώνουμε και προχωράμε;
4) Αναρωτιέμαι,πόσοι εκεί έξω αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν/σκέφτονται/τσαντίζονται το ίδιο με μένα; Σε πόσους θα
μειωθεί η επικοινωνία;
5) …και το πιό σημαντικό.Αν με κάποιο τρόπο, οι εταιρείες της κινητής μας αποδεικνύουν ότι στην ουσία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ .Τότε κατά πόσο κλιμακώνεται αυτή η κατάσταση και σε άλλες υπηρεσίες και προϊόντα;Πόσο γίδια μας θεωρούν ; ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ;;;
Στέφανε,δεν είναι μόνο τα λεφτά και το πώς θα τη σκαπουλάρουμε κάθε μέρα όσο πιό φθηνά γίνεται.
Είναι και η κοροϊδία ρε φίλε…
Είναι σαν την “μεγάλη ευκαιρία και προσφορά και 50% έκπτωση” των… παρά πέντε ληγμένων ειδών των υπεραγορών.
Μας υποτιμούν.
Τέλοσπάντων , το κόβω σιγά-σιγά και το κινητό ,ας το έχουν αυτοί που μπορούν ακόμα.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Απόφαση κατάργησης του Άβατου στο Άγιο Όρος!

agion-orosΤο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, στην τελευταία συνεδρίασή του στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας, αποφάσισε την κατάργηση του άβατου του Αγίου Όρους!Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», που αναφέρει ότι αποφασίσθηκαν επίσης «διοργανώσεις πορειών προς όλα τα θρησκευτικά κέντρα του πλανήτου, ιδιαιτέραν αναφοράν εις το Άγιον Όρος, εις την Πάτμον και την Ρόδον, ανακήρυξις ιερών βουνών, ελευθερία εις όλας τας χώρας των θρησκευτικών πεποιθήσεων και ανέγερσις ναών, διοργάνωσις ειδικών χώρων εις τας Ι. Μονάς διά την πραγματοποίησιν Συνεδρίων, κατάργησις της Ι. Παραδόσεως».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, υπεγράφησαν 16 Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» και 16 άλλες, μετά των άλλων θρησκειών.
Τρεις από τις Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» αφορούν και το Άγιον Όρος:
7η Συμφωνία:
Αλλαγή διαρρυθμίσεως εις Ιεράς Μονάς και διοργάνωση Συνεδρίων εντός αυτών όπως ήδη γίνεται διά ποίηση (εκφώνηση ποιημάτων) και εορτάς Ισημερίας, κατάργηση πολλαπλών Ακολουθιών εις Ιεράς Μονάς.
8η Συμφωνία:
Κατάργησις ΑΒΑΤΩΝ σε διάφορα μέρη του πλανήτη κόσμου των Χριστιανικών “Εκκλησιών” καθώς και διαφόρων θρησκειών.
16η Συμφωνία:
Διεξαγωγή κοινών Ακολουθιών μεταξύ Χριστιανικών «Εκκλησιών» και κοινής Λατρευτικής Ακολουθίας, μεταξύ «Εκκλησιών» με μήνυμα διά την Νέαν Εποχήν.
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Αγγλ. World Council of Churches, συντομογρ. ΠΣΕ) είναι μια οικουμενική χριστιανική οργάνωση, της οποίας σκοπός είναι η προώθηση της χριστιανικής ενότητας. Αποτελεί κοινωνία 340 εκκλησιών, από τις οποίες οι 157 είναι μέλη του, και αντιπροσωπεύει πάνω από 550 εκατομμύρια Χριστιανούς, σε περισσότερες από 100 χώρες.
Ιδρύθηκε τις 23 Αυγούστου 1948, και στα ιδρυτικά μέλη του συμπεριλαμβάνονταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου.
Σήμερα συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες, και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές και Μεταρυθμισμένες, και μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες. Επίσης συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αν και δεν είναι εκκλησία-μέλος, συνεργάζεται στενά με το ΠΣΕ, στο οποίο αποστέλλει παρατηρητές και εκπροσώπους. Από την Ελλάδα, εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδος, στο ΠΣΕ συμμετέχει και η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Ξεκίνησαν να αναρτώνται στο TaxiSnet τα στοιχεία για τον ΕΝΦΙΑ

Αναρτώνται σταδιακά στο TAXISnet τα στοιχεία της εκκαθάρισης των Ε9 των φορολογούμενων
Από αυτά προκύπτει ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), που πρέπει να καταβληθεί σε πέντε μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη μέχρι τέλος Αυγούστου.
Οι φορολογούμενοι για να δουν το εκκαθαριστικό σημείωμα θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.gsis.gr στο TAXISnet, με τους κωδικούς τους και στη συνέχεια αφού επιλέξουν τα σημεία "προσωποποιημένη πληροφόρηση" και "στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης" θα μπορούν να δουν τον φόρο που πρέπει να πληρώσουν.
Οι φορολογούμενοι μέσω του πεδίου "Εμφάνιση στοιχείων δόσεων-εκπτώσεων" μπορούν να δουν στο κάτω μέρος της σελίδας τις δόσεις πληρωμής με τις προθεσμίες τους.
Το εκκαθαριστικό μπορεί να εκτυπωθεί μέσω της επιλογής του πεδίου "Ταυτότητα οφειλής" όπου υπάρχει ένας μοναδικός αριθμός για κάθε οφειλή.
Η πληρωμή του εκκαθαριστικού που χαρακτηρίζεται "Σημείωμα για Πληρωμή" μπορεί να γίνει μέσω τράπεζας ή των ΕΛΤΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Προσοχή! Μεγάλη απάτη με sms που τάζουν χρήματα. Οι οδηγίες της Διώξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος

Απατηλά sms τάζουν κέρδη 850.000 αγγλικών λιρών. Οδηγίες από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αποφυγή εξαπάτησης
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της προληπτικής δράσης της για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών, ενημερώνει τους πολίτες για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές απάτης, μέσω του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαπιστώθηκε μαζική διακίνηση, μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, σύντομου μηνύματος (sms) με απατηλό περιεχόμενο, που έχει ως σκοπό την εξαπάτηση των πολιτών.
Αποδέκτες των επίμαχων μηνυμάτων είναι τυχαίοι χρήστες, που ενημερώνονται παραπλανητικά ότι ο κάτοχος του τηλεφώνου έχει κερδίσει ποσό ύψους 850.000 Λιρών Αγγλίας, από διαγωνισμό μεγάλης εταιρείας και στη συνεχεία, για να εισπράξουν το ποσό, προτρέπει τους χρήστες να επισκεφτούν συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου και έπειτα τους ζητά να πληκτρολογήσουν τον επισυναπτόμενο κωδικό για να μάθουν τις λεπτομέρειες είσπραξης του ποσού.
Επισημαίνεται ότι το μήνυμα είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα και αναφέρει «Your Mobile Number has Won 850.000 British Pounds in the ongoing Samsung Promo. Visit and click on Prize at the top menu. Your Samsungk: 10965»
Ακολούθως, εφόσον ο χρήστης πεισθεί για την υποτιθέμενη νίκη του στο διαγωνισμό και αρχίσει να επικοινωνεί με τους δράστες, του ζητείται να αποστείλει χρήματα με διάφορες αιτιολογίες, όπως προπληρωμή φόρων ή έξοδα εκταμίευσης των χρημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες:
· Να μην πείθονται σε μηνύματα (sms ή email) που αναφέρουν ότι κέρδισαν ένα χρηματικό ποσό σε διαγωνισμό (λοταρία), στον οποίο όμως ποτέ δεν δήλωσαν συμμετοχή.
· Να μην προβαίνουν στην αποστολή προσωπικών ή τραπεζικών στοιχείων στους δράστες.
· Να μην καταβάλουν κανένα χρηματικό ποσό στους δράστες.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα:
· Με το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο «CYBERALERT» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω του application «CYBER KID»
· Να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476464 και
· Να αποστέλλουν το ερώτημα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση ccu@cybercrimeunit.gov.gr για την λήψη οδηγιών ή για να καταγγείλουν την παράνομη δραστηριότητα.
Παράλληλα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr και συγκεκριμένα στην επιλογή «Οδηγός του Πολίτη» έχουν αναρτηθεί χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών.

 
Διαβάστε περισσότερα » »


aa_picture_20140728_2905872_web Μια γυναίκα της Γάζας η Jalila Ayyad,θύμα των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών, μια απλή ελληνορθόδοξη χριστιανή πέτυχε το ακατόρθωτο. Να ενώσει μουσουλμάνους και χριστιανούς πάνω από το φέρετρό της.
Δ Πορφύρης Π Σταφυλά
Το φέρετρο βάσταξαν στους ώμους τους 2 μουσουλμάνοι και 2 χριστιανοί , που μαζί μοιράζονταν  την σκέπη του Αγίου Πορφυρίου Γάζας.    . Ένα μέλος της ενορίας πήρε το μικρόφωνο στην κηδεία  κραυγάζοντας με θυμό:
“Αυτή η Παλαιστίνια αράβισα χριστιανή σκοτώθηκε από τον βομβαρδισμό της ισραηλινής κατοχής .Εδώ καθημερινά σφαγιάζεται ο παλαιστινιακός λαός. Πού είναι ο κόσμος, που είναι η διεθνής κοινότητα;”

0821673e759582974db23475399479d54dd843e1
Στις 27 Ιουλίου, η ελληνορθόδοξη κοινότητα της Γάζας έθαψε την πρώτη της μάρτυρα, την 60χρονη Ορθόδοξη Χριστιανή Jalila Ayyad. Γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ και είχε και τη γαλλική ιθαγένεια . Στην ίδια επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά και ο γιος της άτυχης γυναίκας. (idea.de 29/07/14) Το μόνο που έμεινε όρθιο στο καταβαραθρωμένο σπίτι εν μέσω ερειπίων ήταν η εικόνα του Χριστού. “Πέθανε κάτω από τα ερείπια » ψελλίζει ένας της ανιψιός. “Και τα δύο πόδια της είχαν συνθλιβεί μετά την κατάρρευση του σπιτιού . Μέσα στο σπίτι ήταν ακόμη ο άντρας της και ο γιος της.”
452807006
Μια εικόνα της Παναγίας είχε τοποθετηθεί στο λευκό και απέριτο φέρετρο. «Οι βόμβες δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ στρατιωτικών και πολιτών» τόνισε.  Η κηδεία της έγινε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου επισκόπου Γάζας.  Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστη ο αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδας Αλέξιος. Η Jalila Ayyad ήταν μια απλή ορθόδοξη γυναίκα που δεν είχε καμία σχέση με παραστρατιωτικές ομάδες. Ο Fouad Ayyad, ανιψιός της δήλωσε:
«Είμαστε μια χριστιανική μειονότητα και δεν έχουμε δεσμούς με τη Χαμάς ή τη Φατάχ – είμαστε κλεισμένοι στον εαυτό μας για να αποφύγουμε προβλήματα»
4e4f233ac28a942af9d64d7fe506e425f0798f5f
Την περασμένη εβδομάδα,στη Γάζα η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία υπέστη ζημιές από τα πυρά του ισραηλινού πυροβολικού. Δεκαπέντε τάφοι καταστράφηκαν στο παρακείμενο κοιμητήριο.(middleasteye) Ένας συγγενής , ο Γιώργος Ayyad δηλώνει την αποφασιστικότητα όλων να παραμείνουν στη θέση τους.
452784530
Αν φύγουμε θα κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλουν οι ισραηλινοί. Τέλος πάντων, πού θα πρέπει να πάμε; Αυτή είναι η πατρίδα μας. Εμείς οι χριστιανοί είμαστε στη Γάζα πάνω από 1.000 χρόνια και εδώ θα μείνουμε.
aa_picture_20140728_2905878_webΟι χριστιανοί της Γάζας έχουν ελλατωθεί δραματικά. Σήμερα δεν αριθμούν περισσότερους από 1500 και οι περισσότεροι από αυτούς είναι ελληνορθόδοξοι. Οι υπόλοιποι κάτοικοι είναι σουνίτες περίπου 1,7 εκατομμύρια σε μια πολύ πυκνοκατοικημένη έκταση. (afp)452784224
1453 νεκροί, αμέτρητα νήπια, η γενοκτονία συνεχίζεται….
csm_ayyad_jalila_beerdigung_715_picture_alliance_landov14_3967b60ab2
dimpenews.com
lithosfotos
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΗΝΥΜΑΤΑ Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


 Γενοκτονία-Ολοκαύτωμα σε Ελλάδα, Γάζα & Ουκρανία

Τα πολεμικά γεγονότα που εξελίσσονται τώρα στη Γάζα χαρακτηρίζονται από την ανθρωπότητα σαν εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία και Ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων, αφού οι Εβραίοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό μέσα στα σπίτια τους!!!
Στα χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα, και Α.Ο.Ζ. της Γάζας ανακαλύφθηκαν μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου.
Αυτό όμως το θέλουν οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας. Γιαυτό η γενοκτονία των Παλαιστινίων.
Η Γάζα με τους Παλαιστινίους είναι ένα σκληρό κουνούπι, στο πλευρό του Ισραήλ, που ενοχλεί και τσιμπάει το Ισραήλ, γιαυτό πρέπει να εξαφανισθεί δια της γενοκτονίας, και του Ολοκαυτώματος.
Τα σχέδια είναι η Γάζα να ενσωματωθεί στο Ισραήλ!!
Οι Ισραηλινοί ξέχασαν το δικό τους ολοκαύτωμα από τους Ναζί.
Στο ολοκαύτωμα των Εβραίων 1940-1944, ηθικοί αυτουργοί ήταν οι τότε Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της τότε παγκόσμιας διακυβέρνησης,
και εκτελεστές οι Γερμανοί Ναζί του Χίτλερ.
Αυτά όλα οι σημερινοί Ισραηλινοί τα ξεχνάνε.
Τα πολεμικά γεγονότα όπως αυτά σήμερα εξελίσσονται στην Ανατολική Ουκρανία, αποβλέπουν σε γενοκτονία του Ρώσικου πληθυσμού της Ανατολικής Ουκρανίας.
Οι Δυτικοί ( Σιωνιστική Η.Π.Α. & Σιωνιστική Ε.Ε.), με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τον Σιωνιστικό ΟΗΕ, κατόπιν εντολών των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εισέβαλαν στην Ουκρανία, που είναι αυλή της Ρωσίας, και ανατρέποντας τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, εγκατέστησαν μαριονέτες ακραίους Σιωνιστές πολιτικούς, με απώτερο σχέδιο να χτυπήσουν τη Ρωσία. Φυσικό ήταν η Ρωσία να αντιδράσει, με τα γεγονότα που βλέπουμε όλοι στα ΜΜΕ.
Εμπόδιο για τα σχέδια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων είναι, ο Ρωσικός πληθυσμός (Ρωσόφωνοι λένε τα ΜΜΕ), της Ανατολικής Ουκρανίας.
Προς το σκοπό αυτό, οι Σιωνιστές Δυτικοί, εκπαίδευσαν και εξόπλισαν τις ένοπλες δυνάμεις της κατεχόμενης πλέον Δυτικής Ουκρανίας, και τις έστρεψαν εναντίον του Ρώσικου λαού της Ανατολικής Ουκρανίας.
Τα πολεμικά γεγονότα τα βλέπετε μέρα-νύχτα στα ΜΜΕ.
Στην Ελλάδα αντί θερμού πολέμου, προκάλεσαν οικονομικό πόλεμο,
διά της προμελετημένης χρεοκοπίας, και λαθρομετανάστευσης, σκοπός και σχέδιο η εξαφάνιση των Ελλήνων. Ήδη 10.000 Έλληνες αυτοκτόνησαν. Στη περίπτωση της Ελλάδος οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης έχουν εξαπολύσει οικονομικό πόλεμο εναντίον των Ελλήνων, στη πραγματικότητα ληστεύουν τους Έλληνες με φόρους και χαράτσια, με σκοπό να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο, (πετρέλαια+φυσικό αέριο+χρυσός), και εν συνεχεία όλη την Ελλάδα.
Η Γάζα έχει μέχρι τώρα 1500 νεκρούς Παλαιστινίους, και η Ελλάδα με τον οικονομικό πόλεμο μετρά 10.000 νεκρούς Έλληνες!!!
 Όλοι οι φόροι πηγαίνουν στις τσέπες του ηγέτη της Ν.Τ.Π. για να χρηματοδοτήσει τους πολέμους σε Γάζα, Ουκρανία, & Γ! Π.Π.!!!
Σκοπός όλων αυτών των γεγονότων σε Ελλάδα, Γάζα και Ουκρανία, είναι να εκπληρωθούν τα σχέδια της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, περί παγκόσμιας κυριαρχίας-δικτατορίας, υπό ένα Βασιλιά-ηγέτη, μία κυβέρνηση, και μία θρησκεία, τη αποκαλούμενη πανθρησκεία με βάση το Ταλμούδ. Αυτά όλα τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων περιγράφονται αναλυτικά στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
Ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, είναι οι κ.κ.
Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Goldman Sachs, Morgan, Soros, LeehmanBrothers
και άλλοι Εβραίοι της διασποράς Αμερικής & Ευρώπης, Σιωνιστές οικουμενιστές Ολιγάρχες & Μεγιστάνες, με συμβούλους τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κ.κ. Kissinger, Brezinsky, με όλα τα Σιωνιστικά Think Tanks του State Dept. και άλλων υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Μη ξεχνάμε ότι οι Α! & Β! παγκόσμιοι πόλεμοι έγιναν με χρηματοδότηση και εντολή της τότε ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Ο Γ! παγκόσμιος πόλεμος που ετοιμάζεται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, εναντίον όλης πλέον της ανθρωπότητας είναι ήδη στο πρώτο στάδιο της έναρξής του, με τα πολεμικά γεγονότα Γάζας και Ουκρανίας, θα έχει δε τα χαρακτηριστικά της συρρικνώσεως όλων των λαών της Γής. Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ομιλούν για ανάγκη μειώσεως του πληθυσμού του πλανήτη από 6 δις. στο 0,5 δις.
Αυτό θα επιτευχθεί με δηλητήρια & ασθένειες εναντίον ανθρώπων, ζώων, & φυτών, (βλέπε αεροψεκασμούς, καρκίνους, εμβολιασμούς, φάρμακα, νοσοκομεία, τεχνιτές φυσικές καταστροφές, τροφές  ΜΟΝΣΑΝΤΟ) κ.λ.π.
Εάν αυτά δεν επαρκούν, τότε Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, ώστε η ανθρωπότητα να μειωθεί στα 500 εκ. σύμφωνα με τα σχέδια των
Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
 Ο πληθυσμός του πλανήτη στα 6 δις. ανθρώπων, είναι εμπόδιο στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δηλαδή πρέπει να
πεθάνουν 5,5 δις. ανθρώπων για την Σιωνιστική Αυτοκρατορία της Ν.Τ.Π. Είναι γνωστό ότι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θεμελίωσαν την ισχύ τους πάνω στη μεγαλύτερη γενοκτονία της ανθρωπότητας, στην εξαφάνιση πάνω από 100 εκ. Ινδιάνων. Είναι η αγριότερη γενοκτονία στην ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτό το Αμερικανικό έθνος-κράτος, διάλεξαν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να υποτάξουν, και διά μέσου των ΗΠΑ, να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο, αφού χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ για τους διάφορους τοπικούς ή παγκόσμιους πολέμους για να κυριαρχήσουν σε όλο το πλανήτη. Οικονομία, πολιτική, ΜΜΕ, κινημ. Ταινίες-τέχνη, όλα έχουν καταληφθεί από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Επιβάλλουν σε όλη την ανθρωπότητα δια μέσου πολέμων, φυσικών καταστροφών, οικονομικών καταστροφών,
(χρεοκοπίας κρατών), θρησκειών, κ.λ.π. τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τη Σιωνιστική Αυτοκρατορία-Δικτατορία σε όλο το πλανήτη.
Εμπόδιο στα σχέδιά τους βρήκαν τη Ρωσία-Κίνα, υπό τον πρόεδρο Πούτιν. Ήδη βιώνουμε το Β! παγκόσμιο ψυχρό πόλεμο, όμως σχέδια της Ν.Τ.Π. είναι να εξελιχθεί σε θερμό, για να επικρατήσουν στο πλανήτη. Οι ΗΠΑ είναι κουρασμένες από την ανάμιξή τους σε διάφορους τοπικούς πολέμους, αλλά και χρεοκοπίας, και αυτό είναι ένα μειονέκτημα στα σχέδια των Παντοκρατόρων, η δε Ε.Ε. τελεί υπό κατάσταση χρεοκοπίας!!! Η Σιωνιστική Δύση είναι διχασμένη και κουρασμένη για να σηκώσει ανάστημα απέναντι στο νέο Τσάρο της Ρωσίας. Ας μη ξεχνάμε και την ενεργειακή εξάρτηση της Ε.Ε. από τη Ρωσία. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ τα τελευταία 20 χρόνια ουδέποτε σταμάτησε να επεκτείνεται στα ανατολικά, έφθασε δε μέχρι την αυλή της Ρωσίας, αυτό όμως αποτελεί μια σοβαρή απόδειξη των πολεμικών προθέσεων της Σιωνιστικής Δύσης. Οι Κοσμοκράτορες θέλουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας, όπως της Ελλάδος.
Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. λειτουργούν όπως οι σφήκες, πιστεύουν ότι ο πλανήτης Γη είναι τσιφλίκι τους, και τα πάντα τους ανήκουν.
Εάν συνεχίσουν να πιέζουν τη Ρωσία, μοιραίως η αρκούδα θα εκραγεί.
Το γεγονός του αεροπλάνου που έπεσε στην Ουκρανία με 300 νεκρούς, αυτοί το έστειλαν πάνω από την εμπόλεμη ζώνη, και το κατέρριψαν, για να εκθέσουν τη Ρωσία, και είναι ένα προκαταρκτικό γεγονός του
Γ! παγκόσμιου θερμού πυρηνικού πολέμου.
Απόδειξη ότι ετοιμάζουν το Γ! παγκόσμιο θερμό πόλεμο, είναι τα πολεμικά γεγονότα Ιράκ, Λιβύης, Συρίας, Αφγανιστάν, οι αεροψεκασμοί σε όλα τα κράτη της Γης για να κοιμήσουν και αρρωστήσουν τους Λαούς της Γης, το σύστημα HAARP για να προκαλούν Σεισμούς, κατακλυσμούς, ξηρασίες, ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, στα διάφορα κράτη, ο Κώδικας διατροφής, οι χρεοκοπίες των Κρατών, και το σημερινό παγκόσμιο χρέος των 60 τρις. Δολάρια του συνόλου των κρατών της Γης, με τοκογλυφικά επιτόκια και χρεολύσια πληρωτέα στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, οι οποίοι τοποθέτησαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες σε όλα τα κράτη, για να μας κρατούν κάτω από κατάσταση χρεοκοπίας, φτώχειας, και αενάως χρεωμένους!!!
Απόδειξη ότι επιδιώκουν το Γ! παγκόσμιο θερμό πόλεμο, είναι εκτός από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και οι κατευθυντήριοι λίθοι της Γεωργίας των Σιωνιστικών ΗΠΑ.
                            Georgia  Guidestones
                      -----------------------------
Οι Κατευθυντήριοι λίθοι της Γεωργίας (Αγγλιστί Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα-κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στη κορυφή του λόφου Elbert County, της Γεωργίας των ΗΠΑ.  Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχεντζ» όπως το κατασκεύασμα στην Αγγλία.
Το κατασκεύασμα αυτό φημολογείται ότι το έκανε η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να περάσει μήνυμα στην ανθρωπότητα, δήθεν ότι προέρχεται από εξωγήϊνους. Στις πλάκες αυτές επάνω αναγράφεται ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα αποτελούμενο από δέκα χαραγμένες οδηγίες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες. Ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στη κορυφή της κατασκευής σε αρχαίες γλώσσες όπως, Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά, Αιγυπτιακά, και Ιερογλυφικά. Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν 6 μέτρα ύψος, και είναι κατασκευασμένο από 6 τεράστιες πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, και άλλες τέσσερις πλάκες διατεταγμένες γύρω από αυτήν, με γερά θεμέλια στο έδαφος. Στη κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μία πρόσθετη πέτρινη πλάκα είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευής, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και το σκοπό των «Κατευθυντήριων Λίθων».
                                 Το  Μήνυμα
                         ----------------
Το χαραγμένο μήνυμα επάνω στις πλάκες είναι σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αρχαία Κινεζικά, Αραβικά, και Ρώσικα, και λέει τα εξής.
1.- Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια πληθυσμό σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
2.- Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
3.- Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
4.- Τιθασεύστε το πάθος, τη πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
5.-Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια, και δίκαιη δικαιοσύνη.
6.-Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
7.-Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8.-Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9.-Να εκτιμάται την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
10.- Να μην είστε καρκίνος για το πλανήτη. Αφήστε χώρο για τη φύση.
Αφήστε χώρο για τη φύση.
Τα συμπεράσματα δικό σας.
                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                              Διεθνολόγος-E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 Πηγή:
 Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια- Διαδίκτυο


                      

    




Διαβάστε περισσότερα » »

Νέες διατάξεις για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: Είναι ανεπαρκείς και έρχονται πολύ αργά


Νέες διατάξεις για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: Είναι ανεπαρκείς και έρχονται πολύ αργάΝέες διατάξεις για τη χρηματοδότηση των κομμάτων: Είναι ανεπαρκείς και έρχονται πολύ αργά

Ως θετικές εκ πρώτης όψεως, αλλά ως ανεπαρκείς στην ουσία, κρίνονται οι διατάξεις του νέου νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που κατέθεσε χθες η Κυβέρνηση και το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί το Σεπτέμβριο. Παράλληλα, έρχονται πολύ αργά. Η, επί δεκαετίες, μη λειτουργία και κατάρρευση των θεσμών έχει ήδη προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στη χώρα, την κοινωνία και την οικονομία.
Από την άλλη πλευρά, οι πολίτες αναρωτιούνται για το εάν τα κόμματα που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες και που υπέθαλψαν φαινόμενα διαφθοράς μαύρων σακκούλων από τους “Τσουκάτους”, μπορούν να θεσπίσουν ποιοτικούς νόμους που θα προάγουν τη διαφάνεια και τις ίσες ευκαιρίες στον πολιτικό λόγο.
Η χρεοκοπημένη συγκυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί ότι το πρόβλημα στο ζήτημα της χρηματοδότησης των κομμάτων δεν είναι μόνο τα ποσά που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. (Σημειώνεται ότι παρά τις προτεινόμενες περικοπές, η Ελλάδα θα εξακολουθεί να βρίσκεται κατά 50% πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανά έγκυρη ψήφο κρατική χρηματοδότηση – δείτε σχετικό πίνακα). Το πρόβλημα ήταν -και παραμένει- ο έλεγχος της οικονομικής λειτουργίας των κομμάτων και ο στρουθοκαμηλισμός και φαρισαϊσμός που χαρακτηρίζει το σημερινό σύστημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, η Επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων της Βουλής, η οποία συγκροτείται από βουλευτές (δηλαδή οι ελεγκτές είναι και ...ελεγχόμενοι), κατά την περίοδο 1984 έως και 2014 δε βρήκε κάτι το μεμπτό στα οικονομικά των κομμάτων, αλλά ούτε και στις εκλογικές δαπάνες όλων των εκλογικών αναμετρήσεων αυτής της περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, η απόφανση της Επιτροπής ήταν ότι όλα ...λειτούργησαν άψογα!
Οι Έλληνες Φορολογούμενοι πιστεύουμε ότι η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων θα πρέπει να είναι συνάρτηση όχι μόνο της εκλογικής τους δύναμης, αλλά και των χρημάτων που αυτά κατορθώνουν να αντλήσουν από την ίδια την κοινωνία. Αν η κοινωνία (τα μέλη και οι ψηφοφόροι των κομμάτων) αρνούνται να τα χρηματοδοτήσουν άμεσα, γιατί να αναγκάζονται να τα χρηματοδοτούν έμμεσα μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού;

forologoumenoi.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
 Τηλ. 6987 089 778


ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 9:00μ.μ.

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ
του Φώτη Σπύρου

Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά!
Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους; Κοκκινοσκουφίτσα,  Ωραία Κοιμωμένη,  Χιονάτη,  Χάνσελ και Γκρέτελ και πολλά πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Για πρώτη φορά μια παιδική θεατρική παράσταση που μέσα από τις κλασικές ιστορίες των Αδελφών Γκριμμ και τους ήρωες τους, προσκαλεί  τα παιδιά να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των παραμυθιών τους και να μπουν σ’ αυτόν.

Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, εντυπωσιακά κοστούμια και υπέροχες μουσικές .
 Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της αποδοχής, της  γενναιοδωρίας, της πίστης στον εαυτό μας , μέσα  από τη σύγκρουση καλού και κακού και με όπλο την εξυπνάδα ενάντια στην δύναμη ,είναι μερικά από τα διδακτικά μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών της «γιαγιάς».

Ένας ολόκληρος κόσμος που βγαίνει από τα παραμύθια-λογοτεχνήματα των δύο παραμυθάδων και δεν έχει πάψει εδώ και δύο αιώνες να φωλιάζει στην καρδιά παιδιών και ενηλίκων σε ολόκληρο τον κόσμο, τροφοδοτώντας τη φαντασία τους και ενθαρρύνοντας τους να πιστέψουν στις αξίες της ζωής και να χτίσουν τη δική τους προσωπικότητα.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο αγαπημένος ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος και πρωταγωνιστεί.

Μια καταπληκτική κωμωδία που έχει μαγέψει το κοινό και θα σας μείνει αξέχαστη.
Μια θεατρική παράσταση , για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .
Κείμενο - Σκηνοθεσία : Φώτης Σπύρος
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ηλίας Μπαγεώργος
Σχεδιασμός Σκηνικών - Κοστουμιών : Βαλεντίνος Βαλάσης 
Κοστούμια : Ελένη Ψύρρα
Φωτισμοί : Τρύφων Κεχαγιάς
Ηχοληψία: Γιάννης Κυρατζής
Επιμέλεια σκηνικών: Ανδρέας Κουλμπερτίεβ 

Παίζουν : Φώτης Σπύρος, Θεοδοσία Δαμδούμη, Χρήστος Kορδελάς,  Δημήτρης Παπαδόπουλος, Βασιλική Συρανίδου.

Η θεατρική παράσταση ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜM  θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση την Πέμπτη  21 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.

Τιμή εισιτηρίου:10€, Παιδικό 8€
Οικογενειακό 3 ατόμων και άνω:  8€ ανά άτομο
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητικά :   8€

Πληροφορίες στο 6987 089 778  9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. -10:00μ.μ.    




Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη
 m. 6947 70 69 72 



Διαβάστε περισσότερα » »

Γεννημένος στην Κοζάνη ο δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες, που κατηγορείται για παιδεραστία – Πατέρας τεσσάρων παιδιών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία, οι φωτογραφίες του δεύτερου δασκάλου από τις Σέρρες, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.
 Σάλος στην πόλη από δεύτερη σύλληψη εκπαιδευτικού για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων – Οι καταγγελίες για αποπλάνηση παιδιών σε σχολείο! Πρόκειται για τον Αμπατζίδη Κωνσταντίνο, του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, που γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1965 και σεε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., “η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.
Φωτό - ΕΛΑΣ
Φωτό – ΕΛΑΣ
Φωτό – ΕΛΑΣ
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”.
Πηγή: Αυτός είναι ο παιδεραστής δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες -Πατέρας τεσσάρων παιδιών [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/165448#ixzz39Ale8Y5p

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »