Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς!: Τι μπορείς να κάνεις αν σου κλέψουν το...

Τι μπορείς να κάνεις αν σου κλέψουν το κινητό;

Για να μάθεις τον σειριακό αριθμό του κινητού σου (IMEI) σχημάτισε το *#06# στο κινητό σου, χωρίς να το καλέσεις και θα εμφανιστεί ένας αριθμός. Αυτός ο κωδικός είναι μοναδικός σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σημείωσε τον αριθμό και κράτησέ τον σε ασφαλές μέρος.
Αν σου κλέψουν το κινητό θα μπορείς να δώσεις τον αριθμό αυτό στον πάροχό σου και το κινητό σου θα μπλοκαριστέι οριστικά, ακόμη κι αν ο κλέφτης αλλάξει κάρτα SIM.

Είναι πιθανό να μην ξαναβρείς το κινητό σου. Με τον τρόπο όμως αυτό θα ξέρεις ότι σίγουρα κανείς δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ξανά. Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του κωδικού, οι κλοπές των κινητών θα ήταν άχρηστες.

Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο είναι: 112.

• Μπορείς να σχηματίσεις και να καλέσεις τον αριθμό, ακόμη και αν το τηλέφωνό σου είναι μπλοκαρισμένο.

Κλείδωσες τα κλειδιά στο αυτοκίνητο και είσαι μακριά από το σπίτι, όπου βρίσκεται το δεύτερο κλειδί;

• Κάλεσε το σπίτι και ζήτα από κάποιον να πλησιάσει το δεύτερο κλειδί στο τηλέφωνο και να πατήσει το control, ενώ εσύ κρατάς το κινητό σου σε απόσταση 20εκ. από την πόρτα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ξεκλειδώνει!

Δοκίμασέ το...

To κινητό σου είναι ξεφόρτιστο; Όλα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτισης. Σχηματίζοντας το *3370# η ρεζέρβα ενεργοποιείται αυτόματα δίνοντας περίπου 50 % πρόσθετη φόρτιση.

Ξαναφορτίζοντας το κινητό η ρεζέρβα ξαναγεμίζει για την επόμενη χρήση.

Πηγή: http://tokafeneiomas.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Παραμένει η ΔΟΥ Πτολεμαΐδας – Σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί θα υπάρξει και σχετική απόφαση

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί θα υπάρξει σχετική απόφαση με την οποία η ΔΟΥ Πτολεμαΐδας θα παραμένει ως έχει, δηλαδή σε λειτουργία όπως το μέχρι πρότινος καθεστώς.
Αυτό διαβεβαίωσε σε συνεργάτη του kozan.gr, o βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, που είχε σχετική επικοινωνία πριν από μισή ώρα με τον αρμόδιο Υπουργό.



kozan.gr



 

Διαβάστε περισσότερα » »

Το άγριο μέλλον είναι εδώ: Τι σχέση έχει η "Έξυπνη Σκόνη" με το ψέκασμα των ουρανών; (vid)

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων η τεχνολογία “Smart Dust” (“Έξυπνη Σκόνη”) είναι μια τεχνολογία που στηρίζεται στη χρήση μικροσκοπικών αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί είναι μικρο-ηλεκτρομηχανικοί αισθητήρες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μετρήσεις, όπως μέτρηση θερμοκρασίας, δονήσεων, και πίεσης. Επιπλέον, επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους σχηματίζοντας έτσι δίκτυα ασύρματων αισθητήρων.

Το Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) των Ηνωμένων Πολιτειών χρηματοδοτεί από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90, την ανάπτυξη προγραμμάτων Smart Dust για στρατιωτικούς σκοπούς. Παραδείγματα πανεπιστημίων που ασχολούνται με την τεχνολογία Smart Dust είναι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Berkeley και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Georgia.

Αυτές οι «έξυπνες σκόνες» σωματίδια, όπως έλεγε, ο Kristofer Pister θα παρακολουθούν τα πάντα, γιατί ενεργούν σαν ηλεκτρονικές νευρικές απολήξεις για τον πλανήτη. Διαθέτουν υπολογιστική ισχύ, αισθητήρια, εξοπλισμό ασύρματης εκπομπής και λήψης και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η έξυπνη σκόνη θα κάνει παρατηρήσεις και θα μαζεύει βουνό πληροφοριών και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τους ανθρώπους, τις πόλεις και το φυσικό περιβάλλον.

Στη δεκαετία του 1990, ο Kristofer Pister ονειρεύτηκε ένα άγριο μέλλον όπου κάποιοι άνθρωποι θα «πασπάλιζαν» τη Γη με αμέτρητους μικροσκοπικούς αισθητήρες, όχι μεγαλύτερους από κόκκους σκόνης.

Αυτόν τον όγκο των πληροφοριών όπως είναι πολύ λογικό, δεν θα μπορούν να τον διαχειριστούνε οι άνθρωποι αλλά μόνο υπερυπολογιστές, που θα έχουν προγραμματιστεί να αναγνωρίζουν τις "απειλές" για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, και να δίνεται αυτόματα η εντολή στο να εντοπίζονται και πολύ πιθανό όταν θα έχουν πλέον την πλήρη εξουσία και στο να εξολοθρεύονται.

Την «Έξυπνη Σκόνη» μπορούμε να την δούμε στην ατμόσφαιρα με ένα πράσινο laser. Είναι μικροεπεξεργαστές κατασκευασμένοι με νανοτεχνολογία. Δηλαδή μια πολύ μικρή συσκευή εντοπισμού, ένα RFID chip σε μέγεθος σκόνης. Και επίσης ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !

Η αληθινή φύση των Chemtrails (ψεκάσματος των ουρανών) αρχίζει να διαφαίνεται πλήρως. Δεν αφορά μόνο τον καιρό η την αλλαγή της ανθρώπινης βιολογίας. Αφορά τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Τι βλέπουμε. Τι ακούμε. Τι αναπνέουμε. Τι πιστεύουμε. Που πάμε. Τι ονειρευόμαστε. Πώς σκεπτόμαστε. Ποιοι είμαστε. Παρακολουθούμε την γέννηση ενός μηχανισμού ελέγχου με την δυνατότητα να ελέγχει τις πράξεις σε ό,τι αναπνέει πάνω στη Γη...




kalyterotera.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Αν ασχοληθούν με το… πόσο και πως τα ….νοίκιαζε, θα κλάψουν μανούλες


Διαβάζουμε ότι …Ο Βουλγαράκης αγόραζε ακίνητα με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς και μετά της τα...νοίκιαζε!   

Κανείς όμως δεν εξέτασε ακόμη, ποιο ήταν το εικονικό και ποιο το πραγματικό μίσθωμα, που δινόταν… κάτω από το τραπέζι. 

Εκεί είναι το …ψωμί. Και μην βιαστεί ο πρώην υπουργός να διαψεύσει γιατί μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως. Το…. Ηράκλειο να είναι καλά.  


Το σημερινό δημοσίευμα λοιπόν της Realnews (εδώ) εμπλέκει ξανά τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή Γιώργο Βουλγαράκη σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος μέσω επιχειρήσεων real estate.
 

Ας θυμηθούμε μια παλαιότερη ιστορία που ολοκληρώθηκε με την απομάκρυνση του Γιώργου Βουλγαράκη από το υπουργικό του πόστο και την ολοκλήρωση της πολιτικής του καριέρας.
 

Το 2005 ο κ.Βουλγαράκης συμμετείχε στην κυβέρνηση Καραμανλή ως Υπ.Δημοσίας Τάξεως ενώ παράλληλα ήταν... βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Αθηνών. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αναπτύξει παράλληλα τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Έτσι, το 2005 ο Γιώργος Βουλγαράκης ιδρύει μαζί με τη σύζυγο του Κατερίνα Πελέκη την Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) με την επωνυμία "Αστική Ανάπτυξη-Εκμετάλλευση Ακινήτων" με αρχικό κεφάλαιο 18.000 ευρώ. 

Διαχειριστής της εταιρείας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος τον οποίο αργότερα ο Γιώργος Βουλγαράκης θα χρίσει πρόεδρο του ΝΑΤ, με την ιδιότητα πια του Υπ.Ναυτιλίας.
 

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2008, ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιωργου Τερζη και της Μαριαννας Κακαουνακη στην Καθημερινή αναφέρει:
(...)Η επιχειρηματική εμπλοκή στο real estate ξεκινά το 2000, με την εταιρεία Αστική Επέκταση ΕΠΕ, ιδιοκτησίας τότε της κυπριακής offshore Lentamar. 


Ο κ. Βουλγαράκης εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της ΕΠΕ, η σύζυγός του είναι η συμβολαιογράφος της εταιρείας. Η Αστική Επέκταση αποκτά τρία καταστήματα σε Πετράλωνα και Κυψέλη αντικειμενικής αξίας 1.591.881 ευρώ, με δάνειο που λαμβάνεται από την Τράπεζα Πειραιώς, υποκαταστήματα της οποίας στεγάζονται στα εν λόγω ακίνητα. 

Η εταιρεία Αστική Επέκταση ΕΠΕ μεταβιβάζεται το 2002 από την offshore Lentmar στους Γ. Βουλγαράκη και Αικ. Πελέκη, ως φυσικά πρόσωπα. Ο κ. Βουλγαράκης δηλώνει στο «πόθεν έσχες» μόνον τη συμμετοχή στην εταιρεία και όχι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που αυτή υποκρύπτει.
 

Η δεύτερη εταιρεία του ζεύγους Βουλγαράκη, η «Αστική Ανάπτυξη Εκμετάλλευσης Ακινήτων», δημιουργείται το 2005, με μετοχικό κεφάλαιο 18.000 ευρώ και λίγες ημέρες μετά αποκτά 700 τ. μ. στον 7ο όροφο του Α΄ συγκροτήματος του Πύργου Αθηνών, με δανεισμό από την ίδια τράπεζα. 

Η αντικειμενική αξία του ακινήτου ανέρχεται σε 865.898 ευρώ (η πραγματική αξία πλησιάζει τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ) και πωλητής του ακινήτου είναι ο κ. Στυλιανός Νιώτης, σύμβουλος διοίκησης στην Τράπεζα Πειραιώς για τη ναυτιλιακή τραπεζική. 

Αντί της απόκτησης του ιδιαίτερης αξίας επαγγελματικού ακινήτου, ο κ. Βουλγαράκης εμφάνιζε στη δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή μόνον τη συμμετοχή του στην ΕΠΕ, αξίας 9.000 ευρώ. Η εταιρεία επωλήθη το 2007, αντί συνολικού τιμήματος 70.002 ευρώ (35.001 ευρώ έκαστος εκ των συζύγων).
 

Η Τράπεζα Πειραιώς περιορίστηκε τότε στο να εξηγήσει ότι όλα έγιναν νόμιμα (εδώ). Είχε δίκιο.
 

Πρόσφατα, το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters φιλοξένησε ένα εκτενές ρεπορτάζ που περιέγραφε ανάλογες ενέργειες της Τράπεζας Πειραιώς με ακίνητα που διαχειρίζονταν εταιρίες μελών της οικογένειας του Πρόεδρου της Τράπεζας Μιχάλη Σάλλα!
 

Το ρεπορτάζ που δεν έπαιξε στα ελληνικά ΜΜΕ εδώ.

Πηγή 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Ασθενής σεισμική δόνηση στα Κορέστια


Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 2,3  βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το πρωί  09:14:59  σε μικρή απόσταση από τον Μελισσσότοπο Καστοριάς στους πρόποδες του όρους Βέρνον.
Δείτε τα στοιχεία του σεισμού....



Sunday, 23 September 2012, 06:14:59 UTC

 Magnitude
M 2.3
 Latitude
40.59°N
 Longitude
21.37°E
 Depth
10 km
 Region
Greece
 Distances
12 km NE of Kastoria
22 km S of Florina
354 km NW of Athina

radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

Παράπονα διαχειριστών πολυκατοικιών στην Πτολεμαΐδα για την πολιτική της ΔΕΤΗΠ και του Δήμου Εορδαίας (Βίντεο)

kozan.gr: 


Τα παράπονά τους σε ό,τι αφορά την πολιτική της ΔΕΤΗΠ και του Δήμου Εορδαίας στο θέμα της εξόφλησης των απλήρωτων λογαριασμών της τηλεθέρμανσης από κακοπληρωτές, εξέφρασαν μιλώντας στην κάμερα του kozan.gr, οι διαχειριστές οικοδομών στην Πτολεμαΐδα, οι οποίοι συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 23/09, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δείτε το σχετικό βίντεο…


kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Κινητά τέλος στα σχολεία

Αυστηρές εντολές έδωσε το υπουργείο Παιδείας που προβλέπουν ποινές τόσο για μαθητές όσο και για εκπαιδευτικούς

Αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι τα... παιχνίδια και οι ενοχλητικοί ήχοι, αλλά τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί με καταγραφές εικόνων (βίντεο και φωτογραφίες) από μαθητές και εκπαιδευτικούς οι οποίες έχουν πολλές φορές τραγικά αποτελέσματα.

Τα απανωτά κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή ακόμη και η καταγραφή εικόνων παιδικής πορνογραφίας μέσα στα σχολεία της χώρας (τελευταίο παράδειγμα καθηγητής στη βόρεια Ελλάδα) έφεραν τη νέα απόφαση του υπουργείου η οποία κοινοποιήθηκε σε όλες τις διευθύνσεις της χώρας.

Σύμφωνα με αυτή μαθητές και εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν κλειστά τα κινητά κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο σχολείο. Σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιούνται όλες οι κυρώσεις που προβλέπει ήδη ο νόμος. Από επίπληξη ως και αποβολή για τους μαθητές και πειθαρχικές ποινές για τους εκπαιδευτικούς.

 newsit
Διαβάστε περισσότερα » »

Μακεδονία:Τι φαντάζεστε ότι ψάχνουν 500.000 άνθρωποι στην Ελλάδα του 2012;

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία, που δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι κυνηγούν και ελπίζουν... σε ένα θαύμα!

Όλο και περισσότεροι Έλληνες, κυρίως από την κεντρική Μακεδονία, αναζητούν κιούπια με χρυσές λίρες και μπαούλα με πολύτιμα πετράδια, ευελπιστώντας να βγουν από το τέλμα της οικονομικής δυσπραγίας. Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής», υπολογίζεται ότι περίπου 500.000 Έλληνες αναζητούν θησαυρούς ή επιθυμούν να ξεκινήσουν την αναζήτηση.

Είναι χαρακτηριστικό πως το ενδιαφέρον για ανιχνευτές μετάλλων είναι αυξημένο κατά 100% τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.«Ο καθένας προσπαθεί να βρει την τύχη του. Είναι γεγονός ότι λόγω της κρίσης ψάχνουν περισσότερα άτομα, τα οποία αναζητούν σανίδα σωτηρίας» αναφέρει ο ιδιοκτήτης καταστήματος με ανιχνευτές μετάλλων Άγγελος Γαβαλάς.

Ο κ. Γαβαλάς επιβεβαιώνει ότι η ζήτηση για μηχανήματα είναι αυξημένη κατά 100%. Ωστόσο, όπως λέει, «δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις πωλήσεις μας. Δεν έχουν χρήματα και τα μηχανήματα είναι ακριβά. Οι περισσότεροι ψωνίζουν τους φθηνούς ανιχνευτές των 200 ευρώ. Για έναν καλό ανιχνευτή όμως οι τιμές κυμαίνονται από 1.500 έως και 2.500 ευρώ».
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όποιος ανακαλύπτει θησαυρό δικαιούται το μισό, ενώ το άλλο μισό πηγαίνει στο κράτος.

newsit
Διαβάστε περισσότερα » »