Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Στην αρχαιότητα σεισάχθεια λέγανε ένα νόμο του Σόλωνα, που προέβλεπε τη κατάργηση των δημοσίων και ιδιωτικών χρεών...

Η Σεισάχθεια είναι αρχαίος Ελληνικός όρος που σημαίνει απαλλαγή από ένα οικονομικό βάρος, άχθος, και συγκεκριμένα από φόρους ή χρέη. Με το νόμο του Σόλωνα απελευθερώθηκαν όλοι όσοι είχαν γίνει δούλοι, διότι δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τα χρέη τους.

Ο σοφός νομοθέτης Σόλων, τα διέγραψε.

Το πρόβλημα του χρέους είναι διεθνές, με προεξάρχουσα στο χρέος χώρα τις ΗΠΑ. Χρειάζεται μια παγκόσμια σεισάχθεια, σαν εκείνη που εμπνεύσθηκε ο Σόλων ο σοφός, πριν από 2500 χρόνια, για να σωθεί ο κόσμος. Αυτό δεν ισχύει σήμερα δυστυχώς μεταξύ Ελλάδος και διεθνών δανειστών. Δεν ισχύει διότι δεν ενδιαφέρονται οι «Έλληνες» πολιτικοί, αφού με τη Σεισάχθεια θίγονται τα συμφέροντα των Σιωνιστών τραπεζιτών του Ρότσιλντ. Ο νόμος αυτός αναγνωρίζεται και σήμερα από τα διεθνή δικαστήρια, όταν το χρέος ενός κράτους καταστεί επαχθές και επονείδιστο για το λαό. Όμως τα πιόνια, οι δειλοί πολιτικοί μας δεν το εκμεταλλεύονται, για να σώσουν τη χώρα.

Το Δ.Ν.Τ. ζητά μαζική διαγραφή του χρέους της Ελλάδος, και οι πολιτικοί μας, «αγρόν ηγόρασαν»…….Είναι υπηρέτες των δανειστών.

Τη Σεισάχθεια ισχυρίστηκε ο Μεταξάς το 1938 στη διεθνή δικαιοσύνη, διέγραψε τότε το χρέος της Ελλάδος, και δικαιώθηκε.

Τη Σεισάχθεια ισχυρίσθηκαν χρεωμένα κράτη στη σύγχρονη ιστορία, όπως ο Ισημερινός με πρόεδρο το Ραφαήλ Κορέα, η Αργεντινή του Κίρτσνερ, η Ουγγαρία, η Τουρκία, η Ισλανδία, κ.λ.π. και διέγραψαν τα χρέη τους. Αυτό που δεν τολμάνε να κάνουν σήμερα οι δοσίλογοι πολιτικοί μας. Δεν τολμούν διότι είναι πιόνια και μαριονέτες του διεθνούς Σιωνιστικού οικονομικού συστήματος των Κοσμοκρατόρων δανειστών, που τους έχουν δεσμεύσει με υπογραφές στα μνημόνια, και με εγγυητικές προσωπικές επιστολές, για τη λήψη των δανείων.

Τώρα παραδέχονται οι δοσίλογοι πολιτικοί ότι ενδέχεται η Ελλάδα να μετατραπεί σε Ιφιγένεια, για να σωθεί η Ευρώπη, και πιθανόν η Αμερική. Οι δανειστές, πήραν όλα τα λεφτά μας, τώρα θέλουν το μυαλό μας, με το σύστημα Brain Wash.

Σήμερα οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, υπογράφουν «αβέρτα», Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, και εγγυητικές επιστολές, φτάνει αυτοί να πάρουν τις δόσεις των δανείων, μήπως αυτοί θα τα εξοφλήσουν;;;

Ενδιαφέρονται μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, με δυσβάστακτα, επαχθή, και επονείδιστα δάνεια, που τα χρεώνουν στον Ελληνικό Λαό.

Πεθαίνοντας για τα Μνημόνια:

----------------------------------------

Μια τραγική ιστορία διακατέχει τους Έλληνες. Θάνατος και ορφάνια
με τις αυτοκτονίες Ελλήνων, για να εισπράξουν οι διεθνείς δανειστές
τα τοκοχρεολύσια των επαχθών δανείων ύψους πολλών δις. ευρώ.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες καταρρέουν……
Ζούνε μέρες κατοχής, και δεν γνωρίζουν, ούτε μπορούν να υποθέσουν την ημέρα της ανεξαρτησίας τους…….

Η Γενιά του Πολυτεχνείου, κατάντησε τυχοδιώκτες της πολιτικής, και κατάστρεψαν την Ελλάδα!!! (βλέπε σκάνδαλα, και εθνικές προδοσίες). Πρόσφατα μεγάλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε το κόμμα αυτό, «φούσκα» της μεταπολίτευσης, ο νοών νοείτω…….

Δύο μνημόνια εφάρμοσε ο αλήστου μνήμης Jeffrey, και το τρίτο ο διάδοχος αυτού. Και οι δύο εφιάλτες του Ελληνισμού.

Αλλοίμονο, θα έλλειπε ο έτερος από το χορό των εφιαλτών, αφού συμμαθητές ήσαν με το Jeffrey, στη μεγάλη των Κοσμοκρατόρων σχολή, του διεθνούς Σιωνισμού.

Μετά από τρία επώδυνα μνημόνια που εξαθλίωσαν τους Έλληνες,

οι Γερμανοί συνεχίζουν να προκαλούν με τις περαιτέρω απαιτήσεις τους. Ο συμπαθής κ. Σόϊμπλε σαν μισάνθρωπος, ξαναχτύπησε λέγοντας, «Δεν βλέπει αποφάσεις για τη δόση των 31.5 δις. γιατί η Ελλάδα πρέπει να κάνει πολλά ακόμα». Μήπως με τις προηγούμενες δόσεις πήγαμε καλλίτερα στην οικονομία;;; απλώς παρετάθη η θητεία των εφιαλτών πολιτικών στην εξουσία, και το χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εξαρτάται από τις εκλογές άλλων κρατών. Μας έλεγαν, «Περιμένετε να τελειώσουν οι Αμερικάνικες εκλογές» και μετά τα βρίσκουμε, τώρα μας λένε, οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις Γερμανικές εκλογές, μας δουλεύουν.

Οι ανελέητοι δολοφόνοι των Ελλήνων προφανώς σχεδιάζουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια κόλαση.

Εκεί θέλουν να μας φέρουν, για να έλθουν οι Σιωνιστές επενδυτές τύπου Ρότσιλντ και Σόρος, να αγοράσουν «πιρ παρά», ότι έχει απομείνει…...Από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η καταστροφή με τα μνημόνια, εάν οι δοσίλογοι πολιτικοί είχαν κηρύξει Σεισάχθεια, και αυτόματα έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, σήμερα θα είμαστε σε τροχιά ανάκαμψης, και φυσικά αυτοκυρίαρχοι. Το ευρώ είναι πολύ ισχυρό νόμισμα για την Ελληνική οικονομία. Το ευρώ μας κατάστρεψε!! Σήμερα χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, που την πήραν οι Σιωνιστές, και οι Ευαγγελιστές Γερμανοί, Ούννοι και Βάνδαλοι.

Υπάρχει άραγε πατριώτης πολιτικός που θα πεί ένα πατριωτικό ΟΧΙ
στους κατακτητές μας;;;; Γέμισε η Ελλάδα από εφιάλτες πολιτικούς!!

Σπρώχνουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία. Θανάσιμο κίνδυνο διατρέχει η χώρα μας εξαιτίας των διαφορών μεταξύ ΗΠΑ-Γερμανίας.(Τρόϊκα).

Εξευτελιστική για τη χώρα η καθυστέρηση της δόσης. Οι Σιωνιστές τραπεζίτες ενέπαιξαν τους δοσίλογους πολιτικούς.

Στους πολιτικούς λέμε, έχετε κρατικά έσοδα ετησίως 80 δις.

Ευρώ, μπορείτε άνετα να πληρώνετε μισθούς και συντάξεις.

Να κάνετε στάση εξωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, και τότε να δείτε πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν οι τραπεζίτες του Ρότσιλντ.

Αμέσως οι Γερμανοί θα δώσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τη δόση, ώστε τα αφεντικά τους, οι τράπεζες του Ρότσιλντ, να λάβουν τα τοκοχρεολύσια!!!! Χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής πολιτικής εδώ και τώρα, αλλά ποιος θα την κάνει;;; τα πιόνια οι πολιτικοί;;;

Οι Αμερικανοί είπαν, «Χάνουμε την Ελλάδα» λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά οι φοβισμένοι και άσχετοι πολιτικοί δεν έχουν πάρει «χαμπάρι». Τώρα βάζουν φόρους στο Λαό, και τα εμφανίζουν όλα νόμιμα και ωραία, με τους αφελείς και άσχετους «βολευτές» που έχουν.

Βάζουν φόρους για να πληρώσει ο λαός αυτά που χρωστάνε οι εγχώριες τράπεζες του Ρότσιλντ. Τα 11,5 δις. ευρώ που επέβαλαν στο λαό θα πάνε όλα στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και τα 31,5 δις. ευρώ που περιμένουμε από τους Ευρωπαίους, θα πάνε στις εγχώριες τράπεζες, για ανακεφαλαιοποίηση όπως λένε, θα τα χρεωθεί ο λαός, ο οποίος θα οδηγηθεί στις αυτοκτονίες. Δηλαδή χρηματοδοτούμε τους κ.κ. Ρότσιλντ που κατέχει τις ντόπιες τράπεζες ΤτΕ, ΕΤΕ, το Λάτση της Eurobank,

Βαρδινογιάννη- Σάλα, Πειραιώς, κ.λ.π.

Τέτοιους δοσίλογους πολιτικούς έχουμε να μας κυβερνούν.

Για την εξασφάλιση των δανειστών για τα δάνεια και μνημόνια, οι εφιάλτες πολιτικοί ανεγνώρισαν το Αγγλικό δίκαιο, το πλέον αποικιοκρατικό δίκαιο του κόσμου, και έτσι υποθήκευσαν την εθνική μας κυριαρχία, για να λαμβάνουν αυτοί τα δάνεια, και να δίνουν μισθό 8000 ευρώ στους «βολευτές» να ψηφίζουν ότι θέλουν αυτοί.

Το Αγγλικό δίκαιο έχουν οι αποικίες της Αφρικής…………..

Μας πηγαίνουν στη χρεοκοπία, η πτώχευση έρχεται με εντολές των Σιωνιστών επικυρίαρχων του πλανήτη.

Zούμε σε κράτος απατεώνα, και δολοφόνο των παιδιών του.

Επιτρέπουν τους αεροψεκασμούς, χωρίς να σκεφθούν ότι ποτίζουν με καρκίνο τα παιδιά τους , και τα εγγονάκια τους.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν είναι μόνο ανίκανοι στην οικονομία, αλλά και στην εξωτερική πολιτική, όπου τα έχουν όλα αφήσει στους Σιωνιστές δυτικούς «συμμάχους». Σήμερα το Συμβούλιο της Ευρώπης, αναγνώρισε τη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»…………

Εχθές αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν «Μακεδονία»………..

Τώρα οι Τούρκοι κάνουν σκόνη το Αιγαίο, και τα νησιά μας.

Η Ελλάδα γέμισε Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και πάει λέγοντας…..

Οι Τούρκοι ζητάνε μερίδιο από τα πετρέλαια του Αιγαίου, οι Αλβανοί ζητάνε μερίδιο από τα πετρέλαια του Ιονίου, το Ισραήλ έχει επικίνδυνα ασφυκτικά αγκαλιάσει τις Α.Ο.Ζ. Κύπρου και Κρήτης, με μελλοντικό κατακτητικό σκοπό, και εμείς κοιμόμαστε όρθιοι, εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε κάτι από τους γείτονες, αλλά αντιθέτως βοηθήσαμε, φιλοξενήσαμε τους Εβραίους τότε που δεν είχαν πατρίδα, εδώ βρήκανε μια ζεστή αγκαλιά και προστασία, δώσαμε δουλειές σε Αλβανούς, Βουλγάρους, Ρουμάνους, αναστήσαμε την Αλβανία, και όλοι αυτοί «αντί του μάνα χολή». Βρήκανε υποτελείς και «Μακάκες» πολιτικούς και τα κάνουν αυτά. Η μια μαχαιριά μετά την άλλη, στην πλάτη της Ελλάδος, και οι προδότες πολιτικοί «τσιμουδιά»……..

Στα εθνικά θέματα δεν αντιδρούν, λες και έχουν πιεί το αμίλητο νερό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Η Ευρώπη οφείλει –εδώ και τώρα- να δώσει λύση στο Ελληνικό οικονομικό πρόβλημα. Η Ελλάδα πατρίδα του πιο μεγάλου ΟΧΙ στο

Β! Π.Π. οφείλει να τα τινάξει όλα στον αέρα, μήπως και θυμηθεί η

Σιωνιστική Προτεσταντική ηθική της φράου Μέρκελ, ότι αν πέσει η Ελλάδα, ακολουθεί όλος ο Ευρωπαϊκός Νότος με τη Γαλλία, και τότε έρχεται η διάλυση της Ε.Ε., και η απομόνωση της Γερμανίας.

Τότε σε ποιόν θα πουλάει τα προϊόντα της η Σιωνιστική Προτεσταντική Γερμανία;;; Αυτό δεν το σκέφτεται ο συμπαθής κ. Σόϊμπλε;;;

Σπρώχνουν την Ελλάδα στο γκρεμό παίζοντας «καθυστερήσεις» στην
εκταμίευση της δόσης. Νέα μέτρα ζητά η τρόϊκα, και εσείς οι αφελείς και δοσίλογοι πολιτικοί θα μείνετε στο «Δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα». Οι Σιωνιστές δανειστές μας, εξευτελίζουν καθημερινά τη συγκυβέρνηση των μνημονίων, μετατρέποντάς την σε πολιτικό τους πιόνι, για την υποδούλωση της χώρας. Ο ορυκτός μας πλούτος είναι στα χέρια των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, και άλλων αρπακτικών.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν τολμούν ούτε την Ελληνική ΑΟΖ να χαράξουν, εάν δεν δώσει το Ο.Κ. ο κ. Ρότσιλντ, για το φόβο των Σιωνιστών Επικυρίαρχων & Τούρκων. Φάγανε τα χρήματα των Ελλήνων, και τώρα τρώνε τα δάνεια, που χρεώνονται τα υποζύγια, οι Έλληνες φουκαράδες.

Από το «Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ» του Σημίτη, από το «Λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ, από το «παίξτε χρηματιστήριο» του Γιάννου, πήγαμε στο «Οι Γερμανοί και Τούρκοι είναι φίλοι μας» των ΣαμαροΒενιζέλων, και φθάσαμε στο «Ελεύθερος είναι αυτός που δεν αγνοεί τα δεσμά του» του Σαμαρά.

Οι χαζοχαρούμενοι «βολευτές» ψήφισαν ΝΑΙ σε όλα, από άγνοια, και για τα προσωπικά τους συμφέροντα. Η δόση πάει στις τράπεζες, το χρέος δεν είναι βιώσιμο, ούτε διαχειρίσημο. Θα αργήσει η δόση, υπάρχει θρίλερ με τη δόση λένε τα ΜΜΕ. Ο μνημονιακός κόσμος των Αθηνών, ευρίσκεται σε πανικό. Μέχρι τις αναπηρικές συντάξεις κόψανε οι άχρηστοι και ανίκανοι πολιτικοί.

Θα λύσουν το πρόβλημα με πενταροδεκάρες από τις συντάξεις!!!

Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν είχαν διασφαλίσει απολύτως τίποτε. Ψήφισαν τα νέα μέτρα, «κουτουρού» λέει ο λαός, χωρίς αντάλλαγμα τη δόση. Ψήφισαν το μνημόνιο 3 από κομματικό πολιτικό φανατισμό.

Δεν τους είδατε με πόσο φανατισμό χειροκροτούσαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας;;; Κατήγαγον περιφανή νίκη εναντίον του Ελληνικού λαού οι άφρονες!!!!

Όλα αυτά τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά, λένε διακεκριμένοι συνταγματολόγοι. Οι Γερμανοί δεν θέλουν απεργίες στην Ελλάδα.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν τους δικούς μας πολιτικούς «της πλάκας» που λέει ο λαός. Αναποτελεσματικοί οι πολιτικοί μας, αφού οι πράξεις τους βρωμίζουν την κοινωνία. Επάνω σε όλη αυτή τη διαφθορά και ανικανότητα, να θυμηθούμε και τα σκάνδαλα για τους εξοπλισμούς. Αφού το χρέος δεν είναι βιώσιμο, όπως ομολογούν όλοι οι οικονομολόγοι, χρειάζεται διαγραφή, αλλά ποιος τολμά!!!

Ο Πρόεδρος ΟΒΑΜΑ δήλωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να διαγράψει το χρέος της, αλλά οι δοσίλογοι πολιτικοί μας «πέρα βρέχει», δεν τολμούν να δυσαρεστήσουν τις τράπεζες του Ρότσιλντ. Οι Κύπριοι πολιτικοί δεν κάνουν αποδεκτούς τους όρους της Σιωνιστικής τρόϊκα, και διαπραγματεύονται με άλλες δυνάμεις με βάση τον υποθαλάσσιο πλούτο της Κύπρου.

Ως πότε θα δουλεύετε τον κόσμο κύριοι πολιτικοί μας;;; και από πάνω εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι ψηφοφόροι, τους παρασημοφορούμε στις εθνικές εορτές.!!! Πέφτει δούλεμα και κοροϊδία στο λαό.

Οι βουλευτές με την απειλή της διαγραφής από το κόμμα, ψηφίζουν τα εκάστοτε νέα μνημόνια, για να μη χάσουν τον ηγεμονικό μισθό τους.

Οι πολιτικοί των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. ξέπλυναν δισεκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία, και ο λαουτζίκος αυτοκτονεί και στέλνει το παιδί του νηστικό στο σχολείο. Ο Έλληνας δεν έχει δουλειά, είναι άνεργος και είναι σε απόγνωση. Κανείς δεν τολμά να αγγίξει τους κλέφτες πολιτικούς, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών τους προστατεύει, χώρια η ασυλία, έτσι καταντούν ασύδοτοι στη διαχείριση δημοσίου χρήματος, μόνο το πόπολο φορολογούν, και τα ταμεία παραμένουν άδεια…Ο κ. Στουρνάρας σε ομιλία του στη Βουλή επί του προϋπολογισμού, αναφερόμενος στη μαζική διαγραφή του χρέους, έφερε τη καταστροφή, έφερε οικονομικό αρμαγεδδώνα για τη χώρα.

Τα όσα είπε αφορούν την ανίκανη πολιτική παράταξη που υπηρετεί,

υπάρχουν λύσεις, που η παράταξή του αδυνατεί να λάβει……….

Η μοίρα της χώρας ευρίσκεται στα χέρια ανίκανων και δειλών πολιτικών. Οι 153 «βολευτές» που ψήφισαν το μνημόνιο 3 καταζητούνται για εθνική προδοσία, λένε τα ΜΜΕ.

Οι υπάλληλοι της Βουλής, αμείβονται με 16 μισθούς, και λαμβάνουν 60 μισθούς σαν εφάπαξ,(ΜΜΕ), ενώ ο λαός που τους πληρώνει πεινάει και αυτοκτονεί, τέτοια αναλγησία και δειλία των πολιτικών.

Μη περιμένετε ανάταση της οικονομίας από αυτούς τους διεφθαρμένους, άσχετους, και εφιάλτες πολιτικούς, από τους διαπλεκόμενους τραπεζίτες, και από τα «λαδωμένα» ΜΜΕ.

Μπουκωμένα με εκατομμύρια τα ΜΜΕ, επιτελούν το έργο της παραπληροφόρησης, και της καθημερινής προπαγάνδας, υπέρ των διαπλεκομένων συμφερόντων, των δοσίλογων πολιτικών, υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Τον Ελληνικό Λαό δεν τον σκέφτεται ποτέ κανένας, όλοι δουλεύουν για τους Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, του αιώνος τούτου, του απατεώνος. Από τη πλευρά τους οι δοσίλογοι πολιτικοί, παίζουν το δικό τους παιχνίδι, σαν πιόνια «Εκείνων», και των Σιωνιστικών τραπεζών, ντόπιων και διεθνών, που στην ουσία κυβερνούν αυτό το τόπο.

Μετά τον εκβιασμό για τη ψήφιση των νέων μέτρων (μνημόνιο 3),
παίζεται βρώμικο παιχνίδι για την εκταμίευση της δόσης.

Στις 16 Νοεμβρίου η χώρα χρεοκοπεί έλεγαν οι κύριοι της κυβέρνησης.

Ήταν αλήθεια, ή ψέματα ότι τα ταμειακά αποθέματα τελειώνουν στις 16 Νοεμβρίου;;; Με ψέματα και εκβιασμούς πέρασαν τα νέα μέτρα, και τώρα παρακαλάνε τους δανειστές για τη δόση, οι οποίοι φυσικά εκμεταλλεύονται τη περίπτωση. Χορτάσαμε χρεοκοπίες από ανίκανους τσάρους και πρωθυπουργούς τα τελευταία 3 χρόνια. Οι δοσίλογοι πολιτικοί, όταν θέλουν να εκβιάσουν το λαό, χρεοκοπούν την Ελλάδα.

Οι ανίκανοι και εφιάλτες πολιτικοί, πετσοκόβουν τις συντάξεις των γερόντων, για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα, λες και με πενταροδεκάρες θα λύσουν το πρόβλημα, ενώ ο ορυκτός πλούτος κοιμάται στα έγκατα της Ελληνικής Γης, και των Ελληνικών θαλασσών.

Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μια τεράστια Ε.Ο.Ζ. δηλαδή εργατική Μπανανία για τους Γερμανούς επενδυτές, γιαυτό λειτουργεί εδώ ο

Ράϊχενμπαχ με το Φούχτελο. Έτσι όμως δεν θα έλθει η ανάπτυξη, αυτή έρχεται μόνο όταν ο λαός ευημερεί. Ως τώρα υπογράψαμε τρία (3) μνημόνια, κάθε δάνειο-δόση και μνημόνιο, είδατε καμία ανάπτυξη;;;

Όλο και χειρότερα πάμε. Στην Ισπανία διετάχθη αναστολή των εξώσεων και κατασχέσεων σπιτιών, λόγω αυτοκτονιών του Λαού.

Για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει όλοι οι παρόντες πολιτικοί του δικομματισμού να πάνε στα σπίτια τους, γιατί με τη παρουσία τους μολύνουν τη χώρα. Μια χούφτα νεοφιλελεύθερων πολιτικών οδηγεί τη χώρα στη καταστροφή. Αφού το χρέος δεν είναι βιώσιμο, γιατί επέβαλλαν νέα μέτρα;;; Ο αφελής λαός μας, ψηφίζοντας τους εφιάλτες πολιτικούς, πέφτει συνεχώς από τα σύννεφα. Ο βρικόλακας των Καρπαθίων Ντράγκι, (όνομα και πράμα), της ΕΚΤ, λέει «Μπράβο στους Έλληνες που ψήφισαν τα νέα μέτρα, αλλά είναι απίθανο να βοηθήσουμε». Ας τα ακούν οι Σαμαροβενιζέλοι που πίεσαν τους «βολευτές» να ψηφίσουν ΝΑΙ με απειλή τη διαγραφή.

Οι πολιτικοί Αρχηγοί ενήργησαν αντισυνταγματικά.

Ο διεθνής τύπος γράφει, «ψηφίστηκαν τα πιο δρακόντεια μέτρα λιτότητας». Από τέτοιους δειλούς «βολευτές», τι καλλίτερο μπορεί να περιμένει ο λαός;;; Με αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς η Ελλάδα έχασε τις αξίες και αρχές της. Με κάθε μνημόνιο που υπογράφουν τόσο περισσότερα κερδίζουν οι τράπεζες του Ρότσιλντ. Μαρτύριο της Κινέζικης σταγόνας έχει καταντήσει η κάθε επόμενη δόση. Συνθήκες ασφυξίας στην οικονομία προκαλεί η καθυστέρηση. Η χώρα οδηγείται στην άτακτη χρεοκοπία. Παρηγοριά στον άρρωστο δίνουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Τώρα μιλάνε για τμηματική καταβολή της δόσης.

Ο Σαμαράς λέει, «Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας, τώρα να ανταποκριθούν οι Ευρωπαίοι». Εμείς λέμε, τώρα που σε βάλανε στο χέρι, κ. Σαμαρά, είναι αργά. Οι τράπεζες του Ρότσιλντ λένε, «ότι είχαμε να κάνουμε για τους Έλληνες, το κάναμε».

Η Γερμανία αντί να επιταχύνει τη δόση, την επιβραδύνει………….

Η κυβέρνηση Σαμαρά βαδίζει στα τυφλά, χωρίς πρόγραμμα, αλλά με κομματικό φανατισμό!!

Οι «βολευτές» της Ν.Δ. επιδεικνύουν άκρατο κομματικό φανατισμό.
Στις επόμενες εκλογές ο λαός θα θυμηθεί το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» των
κ.κ. «Βολευτών» της Ν.Δ. Από το ΠΑΣΟΚ δεν περιμέναμε τίποτα…..

Τα μέτρα ψηφίστηκαν, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Οδηγούμαστε σε εσωτερική πολιτική κρίση. «Η Ελλάδα που πίνει κώνειο», γράφει ο Αμερικανικός τύπος. Ο μόνος τρόπος επανεκκίνησης της οικονομίας, είναι η διαγραφή του χρέους. Το ΔΝΤ δεν υπογράφει την έκθεση της τρόϊκα, χωρίς βιωσιμότητα του χρέους. Οι εδώ πολιτικοί εφιάλτες λένε ότι αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα. Ανάβει πολιτικές φωτιές η καθυστέρηση της δόσης. Το όπλο στα χέρια της Ελλάδος είναι η Σεισάχθεια, η αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και η στάση εξωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, και τότε οι Ευρωπαίοι και οι άλλοι Παντοκράτορες θα τρέχουν, αλλά ποιος θα τα κάνει αυτά……..

Για τις OFFSHORE εταιρίες η Ελλάδα είναι φορολογικός παράδεισος,
φόρους και χαράτσια πληρώνουν μόνο τα υποζύγια, οι φουκαράδες.

Πάνε να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, πουλάνε επικερδείς δημόσιες επιχειρήσεις, αντί πινακίου φακής.

Η Γερμανία κατά των ΗΠΑ. Φαίνεται ότι σήμερα έχει ξεσπάσει οικονομικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ & Γερμανίας. Το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό DER SPIEGEL κυκλοφορεί με εξώφυλλο το Μπάρμπα-Σάμ, στο νοσοκομείο, στην εντατική βαριά άρρωστο, αυτό σημαίνει πολλά…….Η ιστορία διδάσκει ότι, οι Γερμανοί κερδίζουν τις μάχες, αλλά πάντα χάνουν τους πολέμους.

Η Ελλάδα έχει γίνει κλοτσοσκούφι-μπάλα, από τους Βρετανούς το 1940-1945, στους Αμερικανούς το 1950-2012, και μετά στους Γερμανούς , λόγω υποτέλειας ανικάνων και δειλών πολιτικών ηγετών.

Η Μέση Ανατολή φλέγεται και εμείς ζούμε στο κόσμο ανίδεων υποτελών πολιτικών, και ασχολούμαστε με τα μνημόνια………

Στην ουσία οι τράπεζες κυβερνούν αυτό το τόπο, οι πολιτικοί με τα ΜΜΕ, παίζουν το παιχνίδι των τραπεζών, αφού είναι πιόνια των τραπεζών ντόπιων και διεθνών, και οι εγχώριες τράπεζες είναι στα χέρια του Παντοκράτορα Ρότσιλντ. Κατόπιν αυτού οι εγχώριες τράπεζες επιδίδονται σε πλιάτσικο (κεφαλαιοποιήσεις, τοκογλυφία, κατασχέσεις κινητών & ακινήτων, ανακεφαλαιοποιήσεις κλπ.), με τη σύμφωνη γνώμη των εφιαλτών πολιτικών, εις βάρος του λαού, που φορτώνεται όλα τα χρέη των τραπεζών. Όλα τα κακά τα είχαμε, οι χρηματοδοτήσεις στις τράπεζες μας έλλειπαν!!

Η Ελλάδα και οι Έλληνες καταρρέουν, ζούμε ημέρες πομπηϊας , ημέρες κατοχής. Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας δεν διεκδικούν τίποτε, δεν εξασφαλίσανε ούτε καν τη δόση, «κουτουρού» ψήφισαν τα νέα μέτρα που εξαθλίωσαν τους Έλληνες. Οι διεθνείς πιστωτές –δανειστές της Ελλάδος πρέπει να συναινέσουν το ταχύτερο σε μια μαζική διαγραφή του χρέους, για να καλυφθεί το κενό χρηματοδότησης της χώρας, δήλωσε πρώην μέλος του Δ.Ν.Τ.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί έμαθαν να κυβερνούν με δανεικά. Δεν παράγουν πλούτο για τους Έλληνες, και από πάνω έχουμε τους λαθρομετανάστες, να τους περιθάλπουμε, και να μας ληστεύουν και δολοφονούν!!!

Δεν μας έφθαναν οι τραπεζίτες, έχουμε και τους λαθρομετανάστες, όλοι στη πλάτη μας!!

Όσες περισσότερες δόσεις παίρνουμε, τόσο διογκώνεται το χρέος.

Το Ελληνικό χρέος δεν μπορεί να είναι βιώσιμο χωρίς μια μαζική διαγραφή του χρέους, που ευγενικά ονομάζουμε «αναδιάρθρωση»,

όποιες και αν είναι οι μεταρρυθμίσεις που η Ελληνική κυβέρνηση θα εφαρμόσει. Όσο περισσότερο καθυστερεί η απόφαση διαγραφής του χρέους, τόσο το κόστος θα είναι μεγαλύτερο για τους δανειστές, και τον Ελληνικό λαό. Γιαυτό τώρα καθυστερούν τη δόση των 31,5 δις.ευρώ,

για να μη φορτώσουν περισσότερο το επαχθές και επονείδιστο βάρος των Ελλήνων. Τα νέα δάνεια που δίδονται, χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποπληρωμή των αρπακτικών δανειστών, που θέλουν να υποθηκεύσουν τη χώρα, και τον ορυκτό της πλούτο.

Τελικά οι Ευρωπαίοι φοβούμενοι μια νέα Ελληνική Σεισάχθεια ενέκριναν τη δόση ενισχυμένη, αλλά με νέους σκληρούς όρους.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί ομιλούν για ανάπτυξη, ενώ στην ουσία εργάζονται για περισσότερη ύφεση, ώστε οι Σιωνιστές τραπεζίτες, μέσα έξω, να σκλαβώσουν ευκολότερα τη χώρα μας.

Τώρα πρέπει η Ελλάδα να εφαρμόσει το «Δόγμα Σαμψών», να τα τινάξει όλα στον αέρα, και να αναφωνήσει, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».

Τελειώνοντας λέμε στους δοσίλογους πολιτικούς,

«Τη προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς».



                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                               Διεθνολόγος
                                  E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Έρχονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ Ανακοινώθηκαν χθες από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), αυξήσεις για τις ήπιες μορφές ενέργειας, αυτό που γνωρίσαμε ως ΑΠΕ και πλέον αναγράφεται στους λογαριασμούς ως ΕΤΜΕΑΡ.
Οι αυξήσεις θα φτάσουν το 32% κάτι που θα κληθούν να πληρώσουν και οι καταναλωτές από την 1η Απριλίου.
Το νέο τέλος, που τίθεται σε ισχύ από 1ης Απριλίου, ανέρχεται μεσοσταθμικά στα 19,73 ευρώ/MWh από 14,96 ευρώ/MWh ως σήμερα. Το τέλος διαφοροποιείται ανά κατηγορία καταναλωτών ανάλογα με τη χρήση του ρεύματος. Τη μεγαλύτερη επιβάρυνση θα πληρώσουν οι καταναλωτές στη χαμηλή τάση, εμπορικά καταστήματα, άλλοι επαγγελματίες και νοικοκυριά, ενώ για τους
Αναλυτικά το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπής Αερίων Ρύπων διαμορφώνεται:
- Οικιακά Τιμολόγια: Στα 26,30 ευρώ/ Mwh από 20,80 ευρώ/MWh σήμερα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένα νοικοκυριό με κατανάλωση ρεύματος 2.000 Kwh/τετράμηνο θα πληρώσει 11 ευρώ περισσότερα, δηλαδή 52,80 ευρώ το τετράμηνο από 41,60 ευρώ/τετράμηνο που πλήρωνε σήμερα. Συνολικά από την οικιακή χρήση, αναμένεται να συγκεντρωθεί μέσω του ΕΤΜΕΑΡ ποσό ύψους 352,39 εκατ. ευρώ. Το ΕΤΜΕΑΡ είναι ενσωματωμένο σε όλους τους λογαριασμούς ρεύματος.
-Υψηλή Τάση: Στα 2,23 ευρώ/MWh από 1,79 ευρώ/MWh. H κατηγορία αυτή αφορά τις πολύ μεγάλες ενεργοβόρες βιομηχανίες που συνδέονται στην ΥΤ, καθώς και τα ορυχεία της ΔΕΗ, τις μονάδες άντλησης κ.λπ.
-Στη Μέση Τάση με κατανάλωση ρεύματος άνω των 13 Gwh, το τέλος αναπροσαρμόζεται στα 2,31 ευρώ/MWh. Αφορά επίσης βιομηχανίες με υψηλές καταναλώσεις ηλεκτρισμού. Συνολικά, από τις μονάδες στην ΥΤ και τις μεγάλες της Μέσης Τάσης αναμένεται να εισπραχθούν 10,20 εκατ. ευρώ.
-Μέση Τάση με κατανάλωση κάτω των 13 Gwh: 12,77 ευρώ/MWh. Τα έσοδα του ΕΤΜΕΑΡ από τη συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών υπολογίζονται σε 82,42 εκατ. ευρώ.
-Aγροτική Χρήση Μέση Τάση: Στα 10,83 ευρώ/MWh από 6,97 ευρώ/MWh, που θα αποδώσει συνολικά 3,56 εκατ. ευρώ
-Aγροτική Χρήση Χαμηλή Τάση: Στα 11,39 ευρώ/MWh από 7,33 ευρώ/MWh, που θα αποδώσει έσοδα 25,76 εκατ. ευρώ
-Λοιπές Χρήσεις στη Χαμηλή Τάση: 30,89 ευρώ από 21,77 ευρώ/MWh, που θα αποδώσει έσοδα ΕΤΜΕΑΡ 307,24 εκατ. ευρώ.

newsbomb
Διαβάστε περισσότερα » »

Ψάρεψαν τεράστιο γουλιανό βάρους...167 κιλών

Έναν ακόμη τεράστιο γουλιανό, βάρους...167 κιλών ψάρεψαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλιέων Νικόλαος Κουρτίδης και ο αντιπρόεδρος Μάκης Κουμπούρας, σε σημείο της λίμνης Πολυφύτου, πάνω από τη γέφυρα του Ρυμνίου!
Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το kozanimedia.gr, ο προϊστάμενος Αλιείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Μαργαρίτης, δίπλα στο μεγάλο ψάρι, το μέγεθος του οποίου είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό!
Για την ιστορία ο Γουλιανός είναι το πλέον μεγαλόσωμο ψάρι του γλυκού νερού της Ευρώπης αλλά και της λίμνης μας.
Είναι επίμηκες, χωρίς λέπια, με πρασινωπή ή μαύρη ράχη και ανοιχτόχρωμη κοιλιά.
Είναι σχετικά ανθεκτικό είδος και προτιμά περιοχές με λασπώδη πυθμένα. Την ημέρα παραμένει μέσα στη λάσπη ή κάτω από πέτρες, ενώ τη νύχτα κινείται προς αβαθή σημεία αναζητώντας την τροφή του.
Έχει πεπλατυσμένο κεφάλι με τρία ζεύγη μουστάκια από τα οποία αυτά στο επάνω χείλος είναι πολύ μακριά. Είναι αδηφάγος, αρπακτικός, ικανός σε περιορισμένο χώρο να εξαφανίσει ολόκληρους ιχθυοπληθυσμούς.
Στο στάδιο του γόνου τρέφεται από ζωοπλαγκτόν, ενώ στα άλλα στάδια και μάλιστα από πολύ νωρίς τρέφεται με ψάρια, βατράχια και πολλές φορές ακόμη και με μικρά υδρόβια πουλιά και τρωκτικά.
Λόγω της εύγευστης σάρκας του αποτελεί ψάρι σημαντικής εμπορικής αξίας. Στη λίμνη της Καστοριάς έχουν ψαρευτεί γουλιανοί πάνω από 100 κιλά.
Γεννάει τα αυγά του μετά το τέλος της άνοιξης, όταν η θερμοκρασία του νερού υπερβεί τους 18οC, στα ρηχά νερά της λίμνης και σε περιοχές με πλούσια υδρόβια βλάστηση.

apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »