Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΟΙ 24 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

keimeno ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Οι 24 οικογένειες που θεωρούν τους εαυτούς υπεράνω όλων. Κυβερνούν τη Γη σύμφωνα με τα 24 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Αυτές εδώ οι οικογένειες είναι οι σκοτεινές δυνάμεις πίσω από την «Νέα Παγκόσμια Τάξη» και την ατζέντα τους με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας, των φυσικών πόρων της και την οδήγηση της στην μόνιμη δουλεία.
Με γοργά βήματα χάνουμε τις ελευθερίες μας ενώ τα πλοκάμια του χταποδιού της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» όλο και απλώνονται γύρω μας. Καταστρέφουν την παγκόσμια οικονομία και γεμίζουν με χρέη τους λαούς εξαγοράζοντας τους πολιτικούς του σε όλες τις χώρες…δημιουργούν νέους πολέμους ή συντηρούν τους πολέμους για να σπέρνουν χάος στις χώρες ώστε να μπορούν να τους κλέβουν το βιός τους. Είναι μια μηχανή που δεν θα σταματήσει από μόνη της εκτός και αν καταστραφεί από την επίγνωση της ανθρωπότητας…
Αυτή εδώ η πυραμίδα ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα γεγονότα και τους πολέμους στην υφήλιο. Ένα 99% του πληθυσμού της γης, κυβερνάται από την “ελίτ» που είναι μικρότερη του 1%.
ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
– ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.
– ΟΙ 24 ΑΥΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,
Rothschild (Bauer)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Habsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)
Lehman Brothers
Goldman Sachs
kUHN
LOEB
SOROS
MAX
WARBURG
J.P. MORGAN
JACOB SCHIFF
PAULSON
LAZARD
LEVY
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ-ΚΙΝΑ, Κ.Λ.Π. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Διά την λεγόμενη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του Μνημονίου 3, η ΤΡΟΪΚΑ (Δ.Ν.Τ./ Ε.Κ.Τ./ Ε.Ε.) φοβάται εξέγερση των λαθρομεταναστών, και συνεπώς υπάρχει κίνδυνος γιαυτούς παύσης εξωτερικών πληρωμών (τοκοχρεωλυσίων των δανειστών), και ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.-
Γιαυτό διέρρευσαν μυστικά μέσω των WIKILEAKS.
katohika ΔΙΑΣΚΕΥΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »