Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του Αντώνη Ι.Γρυπαίου



Στόχος η ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  &  ΟΙ  ΑΝ.ΕΛ.   και κάθε Ελληνικό Πατριωτικό κόμμα    

Ηνύχτα των εκλογών, θα μπορούσα να πω, ότι θα μοιάζει με τη νύχτα των Στρατηγών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η νύχτα των εκλογών θα είναι νύχτα νοθείας και πολιτικών φαινομένων επάνω από την Ελλάδα.
Σήμερα στελέχη της Ν.Δ. δήλωσαν ότι δεν θα παραδώσουν την εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα κάνουν ΝΟΘΕΙΑ με εντολές των Σιωνιστών του Μεγάλου Αδελφού!!!Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του ΥΠ.ΕΣ. είναι στα χέρια τους. Ότι θέλουν κάνουν...........
Οι τυχοδιώκτες χρυσοθήρες πολιτικοί πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους πατριώτες πολιτικούς διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν απο το μεγάλο Αδελφό της Σιων. Ν.Τ.Π.
Κύκλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δήλωσαν προσφάτως ότι η κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές, θα αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία, με σκοπό να υλοποιήσουν τα Γεωπολιτικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας.
Οι προδότες πολιτικοί μαριονέτες του προέδρου Ρότσιλντ, κρύβουν τα ευρήματα της Αμφίπολης, επειδή χαλάνε τα Γεωπολιτικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, περί ακρωτηριασμού της Ελλάδος, και ιδρύσεως του κράτους των Σκοπίων μέχρι το Αιγαίο, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.
Με τα ευρήματα της Αμφίπολης αποδεικνύεται η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τους χαλάει τα σχέδια, και αυτό δεν το θέλουν οι Σιωνιστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Γιαυτό Έλληνες Μακεδόνες, αφήστε ταανδρείκελα της Ν.Δ., και ψηφίστε Ελληνικά πατριωτικά κόμματα, εάν δεν θέλετε να γίνετε Σκοπιανοί!!!!
Αλλιώς με τους αχυρανθρώπους που ψηφίζετε, είσθε άξιοι της μοίρας σας!!!Η Ελληνική Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά, (λόγω Α.Ο.Ζ.), είναι το όνειρο των Τούρκων, και η Μακεδονία το όνειρο των Σιωνιστών-Σκοπιανών,ενώ οι ορντινάντσες «Έλληνες» πολιτικοί συνεργάζονται, διότι έτσι το θέλει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Ο Σαμαράς κατέστρεψε τη χώρα, και τώρα για να σωθεί καταφεύγει στη κινδυνολογία, με ψέμματα!
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι έτοιμη να διαμελίσει, και ακρωτηριάσει την Ελλάδα!!!
Η πολιτική, Εκτελεστική, Νομοθετική, Θρησκευτική, Στρατιωτική, Δικαστική, & Πνευματική ηγεσία του τόπου, ευρίσκονται σε βαθυτάτη παρακμή, «έπιασαν πάτο» λέει ο λαός, γιαυτό η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας κάνει παιχνίδι χωρίς αντίπαλο!!!
Τους πληρώνουμε για να υπερασπιστούν τη πατρίδα μας, και αυτοί είναιστη διάθεση των Επικυρίαρχων, «καλοβολεμένοι», και χρυσοπληρωμένοι, λέει ο Λαός.
Ποίος θα αντισταθεί αφού οι αρχές & εξουσίες του τόπου χαρακτηρίζονται από έλλειψη πατριωτικής εθνικής πρωτοβουλίας, είναι νωθροί γραφειοκράτες, κοινώς «πατάτες» ή «μακάκες», ενώ οι Σιωνιστές Παντοκράτορες είναι λύκοι, γύπες, και αετοί.
Οι αργυρώνητοι Υπουργοί του φανατισμένου αρχηγίσκου Σαμαρά, εμφανίζονται στα κανάλια αλαζόνες, βέβαιοι όντες ότι σε αυτούς έλαχε ο κλήρος-εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να είναι πάντα υπουργοί, για να προσφέρουν την Ελλάδα ως Περσεφόνη στο Μεγάλο Αδελφό ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι πολιτικοί προσφέρουν Ελληνική Γη & ύδωρ στους ξένους δυνάστες, προκειμένου να πάρουν τα δάνεια, - τα οποία χρυσοπληρώνει ο Λαός- για να παραμείνουν στην εξουσία, ενώ είναι «ντενεκέδες ξεγάνωτοι». Έτσι τους χαρακτήρισε ένας τέως Υπουργός Δικαιοσύνης!
Όλα τα χρήματα που πληρώνει ο Λαός σε φόρους, χαράτσια, ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π. πηγαίνουν στο Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να έχει την ευλογία Του ο Σαμαράς!!!
Αφού ο Λαός πληρώνει τα δάνεια τοκογλυφικά, ο Λαός έχει και το πάνω χέρι, και όχι η άσχημη Εβραία Λαγκάρντ, και η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Για τα Εθνικά μας θέματα δεν μιλάει κανείς πολιτικός, ούτε τους ρωτάει κανείς δημοσιογράφος. Είναι όλοι τους «χρυσομένοι», από το πρόεδρο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!.......
Στους προεκλογικούς λόγους ασχολούνται με αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», και οι αφελείς οπαδοί από κάτω τους ακούν και χειροκροτούν.
Η  Αγία ημών Εκκλησία  ψάλλει,
«ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ  ΓΗΣ». Οι σημερινοί λειτουργοί της Δικαιοσύνης ωχριούν μπροστά στους γίγαντες και ήρωες της Δικαιοσύνης, Τερτσέτη και Πολυζωίδη!!!Τέτοιους λειτουργούς χρειάζεται η Πατρίδα μας σήμερα!!!
Οι πολιτικοί είναι χρυσοπληρωμένα, πιόνια και μαριονέτες του Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι βουλευτές ψάχνουν ευκαιρία για τυχοδιωκτισμό!!
Οι Στρατηγοί ωχριούν μπροστά στους Κολοκοτρώνηδες, ασχολούνται με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και ότι διατάξει ο παγκόσμιος δικτάτορας, και η Ελλάδα ας πάει να κουρεύεται, λέει ο Λαός.
Η χρυσοποίκιλτηΘρησκευτική ηγεσία έγινε ενεργούμενο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παρεχώρησε τη θέση της στον Ισλαμισμό, και ΜΟΝΟΝ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΣ  ανθίσταται.
Οι Ακαδημαϊκοί κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου, βολεμένοι σε Πανεπιστημιακές και άλλες έδρες, σε οργανισμούς, και συμβούλια.
Τα μεγάλα ΜΜΕ εκτελούν εντολές, και λειτουργούν για τα συμφέροντα του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Με τέτοια «προσόντα» των ηγετών της χώρας, πως είναι δυνατόν να πάει η πατρίδα μπροστά;;
Η Ηγεσία ευρίσκεται στη σκλαβιά του χρήματος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεπώς μοιραίως ο Λαός κοιμάται!!
Συνεχώς η πατρίδασε παρακμή και διαμελισμό θα ευρίσκεται, και ο Λαός δούλος των Επικυρίαρχων!
Οι πατριώτες Έλληνες εξέστησαν με τη παρακμή των πολιτικών και πνευματικών ηγετών!!!
Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών,  θα γίνει η μεγάλη σφαγή, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοί παράγοντες, θα τολμήσουν ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στόχος είναι η φυλακισμένη Χρυσή Αυγή, και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ) του Πάνου Καμμένου, και κάθε Έλληνα Πατριώτη.
Οι Κοσμοκράτορες δενθα αφήσουν την εξουσία από τα χέρια τους.Θα εκλέξουν μέσω ΝΟΘΕΙΑΣ «Πατσαβούρες», όπως στη προηγούμενη Βουλή.
Οι γέροντες ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι στη δεξιά δεν είναι μόνον η Εβραϊκή-Σιωνιστική Ν.Δ. με τα πιόνια πολιτικούς των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης. Υπάρχουν και Πατριωτικά Εθνικά κόμματα.
Ο Σόϊμπλε δεν κυτάει τα χάλια του, αλλά θέλει την Ελλάδα αποικία για να αρπάξει το Φυσικό Αέριο!!!
Ο Σόϊμπλε & Μέρκελ ούτε κουβέντα για το κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις, φέρονται σαν «μπαταχτζήδες», με το δίκαιο του ισχυροτέρου.
Η Γερμανία χρεοκόπησε πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ οι εμείς οι άλλοι σπεύσαμε να τη βοηθήσουμε!!!
Ένας Γερμανός οικονομολόγος μίλησε στο SPIEGELκαιείπε, «Αν η Ελλάδα επιτεθεί νομικά, στα διεθνή δικαστήρια, μας τα παίρνει όλα»!!!
Αλλά ποίος θα το κάνει;;; μήπως οι Σαμαρο-Βενιζέλοι;;αυτοί κάνουν ότι διαταχθούν από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ν.Τ.Π. θέλει το ποτάμι στη τρίτη θέση, για να κάνει πολιτικό παιχνίδι, προς οικονομική εκμετάλλευση της Ελλάδος, και ΟΧΙ  ΜΟΝΟΝ! Για να σχηματίζει κυβερνήσεις, για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULARLOGIC – εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. - που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού, και να κάνουν πολιτικό παιχνίδι οι Κοσμοκράτορες, ώστε να εκμεταλλευθούν οικονομικά και Γεωπολιτικά τη πατρίδα μας!Γιατί δεν κρατικοποίησαν τη SINGULARLOGIC;;; Για να κάνει παιχνίδι ο Μεγάλος Αδελφός ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Όσοι πολιτικοί αρνηθούν υποταγή, απλώς καθαιρούνται, ή δολοφονούνται! (βλέπε Καπαδόστριας, Μεταξάς, Κένεντυ, Λίνκολν, κ.λ.π.)
Σήμερα οι πολιτικοί ηγέτες είναι μαριονέτες,πιόνια, και δούλοι του χρήματος του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ηγέτη της παγκόσμιαςΝ.Τ.Π.
Οι δημόσιοι λειτουργοί, εκτελούν επιθυμίες των πανίσχυρων Σιωνιστικών οργανώσεων W.J.C. &A.J.C. κατόπιν παρεμβάσεων των ντόπιων πολιτικώνπρακτόρων, φοβούμενοι τη θέση τους, και τη προαγωγή τους!!
Δυστυχώς οι πνευματικοί ταγοίκατέστησαν όργανα του επιπόλαιου πολιτικού κομματικού φανατικού οργάνου της Ν.Τ.Π. ντόπιου αρχηγίσκου της Ν.Δ.(βλέπε ιστορία με«Παναθηναϊκάκια»).
Το «Θεόπνευστον»& «Θεοκρατικό» γένος επί της Γης, οι αυτοαποκαλούμενοι «Περιούσιοι του Θεού»,έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα το Σιωνισμό, τη Ν.Τ.Π., τη παγκοσμιοποίηση, πολέμους, οικονομικές συμφορές &καταστροφές,δολοφονίες ηγετών, χρεοκοπίες,σεισμούς, λοιμούς λιμούς και καταποντισμούς, (Τσουνάμι), και οικονομική εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά και οικονομική εκμετάλλευση των  ΜεγιστάνωνΚοσμοκρατόρων (Γύπες & Λύκοι), των «Περιούσιων», σε κράτη όπως η Ελλάς& Αργεντινή!!!
Όσον αφορά το χρέος της Ελλάδος, αρκεί μία πολιτική απόφαση των ηγετών της Ε.Ε. για να το διαγράψουν, αλλά δεν τους αφήνει ο Σιωνιστής παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τα δικά του συμφέροντα. (Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, Γεωενέργεια, Γεωοικονομία, κ.λ.π.).
Μιά έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη, θα διαλύσει το ευρώ. Αυτό όμως είναι κόντρα στην οικονομική αυτοκρατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Εκεί μπορούν να ποντάρουν οι πουλημένοι πολιτικοί, αλλά ποίος θα το κάνει;;; Αφού είναι όλοι ανάξιοι!!!
Τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι τα ποτάμια, και τα  κόμματα των Σαμαρά, ΓΑΠ,& Μπένι, δηλαδή ότι υποτέλεια διαθέτει η Ελλάδα στο πολιτικό κόσμο!
Τη νύχτα των εκλογών ετοιμάζονται να κατακρεουργήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, και τη Χρυσή Αυγή!!!
Δεν θέλουν με τίποτα τη Χ.Α. τρίτο κόμμα, γιαυτό υπάρχουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για να «μαγειρέψουν» τα αποτελέσματα. Τούς δε ΑΝ.ΕΛ. τους θέλουν εκτός Βουλής, για να μην τους χαλάνε τα σχέδια στα Εθνικά θέματα.
Ο Σαμαράς τείνει χείρα συνεργασίας στον ΓΑΠ, και στο ποτάμι, «όμοιος στον όμοιο», λέει ο Λαός, ο δε Βενιζέλος ζητάει συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ!!!
Όλοι μαζί χωριάτικη σαλάτα στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 
Γιαυτό σήμερα μας βομβαρδίζουν με τις ψεύτικες αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, για να μας έχουν ψυχολογικά ενημερωμένους για τανοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ αφελέςκαι απληροφόρητο κοινό.
Οι Δημοσκοπήσεις και τα ΕΧΙΤ POLLS είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφίας- Δικτατορίας.
Ελληνικέ Λαέ, κατοχύρωσε τα πολιτικά σου δικαιώματα, μην αφήσεις τους Μεγιστάνες Παντοκράτορες να σου τα κλέψουν!!!
Γιαυτό οι δοσμένοι αργυρώνητοι πολιτικοί εφιάλτες διεξάγουν άθλιο προεκλογικό αγώνα, γεμάτο κινδυνολογία, και με φραγή στα Εθνικά μας θέματα.
Τους ακούσατε ποτέ να αναφέρονται στα Εθνικά μας θέματα;;; όλο αερολογίες είναι στους προεκλογικούς λόγους, και οι χαζοχαρούμενοι οπαδοί κάθονται μακάριοι και τους ακούν, ενώ δεν πρέπει να πάει κανείς, στις αίθουσες που ομιλούν οι προδότες!
Οι πολιτικοί & μερικοί Ιεράρχες, θέλουν να χτίσουν το ΤΕΜΕΝΟΣ, για εξυπηρέτηση των Τζιχαντιστών. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού, ιδίως μετά τα γεγονότα της Ευρώπης!!!
Ο Γ! παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλαμισμού, και οι Ιεράρχες συνεργούν από άγνοια, στα σχέδια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών δεν έχει ακόμη επισκευασθεί, και το ΤΑΜΑ του Έθνους δεν έχει εκπληρωθεί, και οι μαριονέτες πολιτικοί και Αρχιερείς χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ-Τζαμί!!!
Τα παιδιά μας δεν θα βρούν Χριστιανισμό!!!
Οι αφελείς χρυσοποίκιλτοι Αρχιερείς εργάζονται για τους Ισλαμιστές, διότι έτσι θέλει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Οι πολιτικοί-κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,- προσφέρουν Ελληνική υπηκοότητα στους αιμοδιψείς Ισλαμιστές, και ονομάζουν αυτούς «πρόσφυγες»,(τους δολοφόνους Τζιχαντιστές,) ώστε να έχουν όλα τα αγαθά και ευεργετήματα τουΔιεθνούς Δικαίου, για να καταλάβουν τη πατρίδα μας, χωρίς πόλεμο, και να μας σφάζουν ευκολότερον.......
Ήρθαν εδώ σαν εχθροί εισβολείς, και εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι, τους παρέχουμε στοργή, αντί να υπερασπιστούμε τη πατρίδα!
Ο Λεωνίδας με τους 300 υπερασπίστηκε τη πατρίδα στις Θερμοπύλες, και οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα. Εμείς σήμερα είμαστε ανάξιοι απόγονοι.
Υποδεχόμεθα και ενδίδουμε στους εισβολείς!!!
Ανοιχτές οι πύλες της Ελλάδος, λένε οι προδότες πολιτικοί. Εφαρμόζουν την πολυ-πολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα όπως διετάχθησαν από το Σιωνιστή παγκόσμιο Δικτάτορα μεγάλο αφεντικό τους !!!
Τι Πατρίδα θα αφήσουμε στα παιδιά μας, και στα εγγονάκια μας;;; Μια Ισλαμική πατρίδα!!!
Πάει η Ακρόπολη, η Αμφίπολη, οι Δελφοί, οι Μηκύνες, κ.λ.π. Τόσο προδότες είναι οι πολιτικοί μας, φτάνει να είναι καλά ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Πρέπει οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι, να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκληματιών. Ποίοι κρύβονται πίσω στα παρασκήνια;;; ασφαλώς η ηγεσία της ΣιωνιστικήςΠαντοκρατορίας &Ν.Τ.Π.!!! Μη ξεχνάτε τη “EURABIA
Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές είναι τα εκτελεστικά όργανα, ποίοι όμως κρύβονται πίσω από τέτοιες τρομοκρατικές αθλιότητες και πράξεις;;;
Ποίοι τους χρηματοδοτούν;;; Ποίοι τους εξοπλίζουν;;;Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. είναι οι ηθικοί αυτουργοί, με όργανα πιόνια κατά κράτος πολιτικούς και αφελείς, ανόητους θρησκευτούς ηγέτες διψασμένους για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο!!!
Οι εκλογές είναι σκηνοθετημένα σενάρια εκλογών, από τη Ν.Τ.Π. για να πιστέψει ο Ελληνικός Λαός, ότι πρόκειται για τη πραγματική βούλησή του.
Στη πραγματικότητα πρόκειται για παρωδία εκλογών, αφού η παγκόσμια Δικτατορία τελικά θα εκλέξει αυτούς τους πολιτικούς που θα υλοποιούν τις ανθελληνικές  αποφάσεις των.
Απευθυνόμενος στο πρόεδρο της Ν.Τ.Π. κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ του λέω, «ΜΗ  ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ  ΓΗΣ»..................
Για να μη μας θεωρούν αφελείς και υποσαχάριους οι κ.κ. Μεγιστάνες, Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι της Γης. Απλώς είχαμε την ατυχία να μην έχουμε ικανούς πολιτικούς ηγέτες, και βαδίζουμεπρος Σιωνιστική Παντοκρατορία και Επικυριαρχία!
Βαδίζουμε να γίνουμε σκλάβοι των Κοσμοκρατόρων, λόγω ανάξιων πολιτικών ηγεσιών!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                             Διεθνολόγος
                  Αρθρογράφος Τύπου & διαδικτύου









Διαβάστε περισσότερα » »

Je suis Rothschildο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Θύτες για γέλια και για κλάματα.
Με το αίμα αθώων η αυτοθυματοποίηση των δολοφόνων της Ευρώπης.
Άλλη μια υπερπαραγωγή των "κατασκευαστών" των "Ολοκαυτωμάτων".
Η Ελλάδα προβλέπεται να είναι το μελλοντικό Charlie Hebdo, που θα "χτυπηθεί" με τον ίδιο τρόπο.
"Στημένος" από τους τοκογλύφους ο "τσαμπουκάς" των "Αριστερών" των Κολεγίων και των Γκσταντ.
Το προβοκατόρικο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει σε τίποτε από τα προβοκατόρικα σκίτσα του περιοδικού, που προκάλεσαν την επίθεση.
Η Ευρώπη και η Ελλάδα σε θανάσιμο κίνδυνο.
Η σημερινή Ενωμένη Ευρώπη είναι ένα πληγωμένο θηρίο και τα πληγωμένα θηρία είναι πάντα επικίνδυνα, όταν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τής επιβίωσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι κυνηγοί τους και στην περίπτωσή μας το γνωρίζουν καλύτερα οι Γερμανοί Ναζί και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι που την "πλήγωσαν". Αυτοί μέσω της διαφθοράς βύθισαν τα ευρωπαϊκά κράτη στα τεράστια χρέη και στην συνέχεια λεηλάτησαν τις οικονομίες τους. Αυτοί εξαπέλυσαν τους "Χριστοφοράκους" της διαφθοράς προκειμένου να οδηγήσουν τα κράτη αρχικά στην αναίτια σπατάλη και από εκεί στην οικονομική "αυτοκτονία" της καταστροφής και της εκποίησης. Τώρα, μπροστά στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης, λόγω της κατάρρευσης του κοινωνικού κράτους, - το οποίο αποτελούσε το πάλαι ποτέ μεγάλο ευρωπαϊκό επίτευγμα - ,"κατασκευάζουν" εχθρούς, για να εκτονώσουν την κατάσταση.
Στις ανάγκες αυτών των εγκληματιών για επιβίωση θα αναζητήσουμε τα αίτια όλων των "περίεργων" φαινομένων, οι οποίοι σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων πολιτών ...Των φαινομένων που "τρομοκρατούν" κατά καιρούς τους Ευρωπαίους πολίτες. Όλα αυτά είναι τεχνητά και έχουν ως στόχο να παγιδεύσουν τους Ευρωπαίους πολίτες σε ένα "σκηνικό" τρόμου, προκειμένου να μην βλέπουν τις αληθινές αιτίες των κακών που τους τυραννούν και τους έχουν οδηγήσει στην απόλυτη φτώχεια και παρακμή. Η προσοχή και τα μίση αυτών των Ευρωπαίων πρέπει να στρέφονται μακριά από τους πραγματικούς ενόχους και πάντα εναντίον εκείνων που θα τους υποδεικνύουν οι ίδιοι. Πολύ πριν λοιπόν οι Ευρωπαίοι στραφούν εναντίον των πραγματικών τους εχθρών, κάποιοι θα φροντίσουν να τους στρέψουν εναντίον ψεύτικων εχθρών, τους οποίους θα "κατασκευάσουν" μόνοι τους, προκειμένου να αποφύγουν οι ίδιοι τις συνέπειες των εγκλημάτων τους.
Αυτό είναι το όλο θέμα και σε αυτό θα πρέπει να αναζητηθούν τα μυστήρια της σύγχρονης εποχής. Έχουν ανάγκη οι δολοφόνοι τής λεηλατημένης και κατεστραμμένης Ευρώπης να "κατασκευάσουν" οι ίδιοι τους εχθρούς της, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους λαούς της, για να μην αντιδράσουν με τον ορθό τρόπο και άρα εναντίον τους. Στην εποχή, που η κοινωνική παρακμή οδηγεί σε μαζικές αυτοκτονίες, πρέπει οι φονιάδες να βρίσκουν μόνοι τους τους απαραίτητους αποδιοπομπαίους "τράγους", για να τους φορτώνουν όλα τα "κακά". Σε μια εποχή που το "θηρίο" είναι έτοιμο να τους επιτεθεί, είναι σωτήριο γι’ αυτούς να βάλουν μπροστά του ένα "είδωλο", για το στρέψουν εναντίον τού εαυτού του. Μέσα στα πλαίσια αυτών των "κατασκευασμένων" εχθρών πρέπει να δούμε συνολικά τα ευρωπαϊκά "φόβητρα", τα οποία θα μας απασχολήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Δεν είναι μόνον οι "Τζιχαντιστές" που απειλούν την ειρήνη και την ευημερία των Ευρωπαίων ...Είναι κι άλλοι που τους τρομοκρατούν με άλλου είδους απειλές ...Είναι κι άλλοι που περιμένουν κι αυτοί με τη "σειρά" τους να εμφανιστούν στο "φεστιβάλ" του τρόμου ...Είναι ένα σύνολο εχθρών, το οποίο έχει προετοιμαστεί για να δώσει "άλλοθι" και βέβαια "σωτήριο" ρόλο στους δολοφόνους της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν κάνει μέσα στον χρόνο ένα συγκεκριμένο "πακέτο" με τους εχθρούς της Ευρώπης. Σήμερα υπάρχουν στη διάθεσή τους "εχθροί" όλων των ειδών και όλων των τύπων. Άλλοι εχθροί απειλούν με βόμβες ή Καλάσνικοφ και άλλοι εχθροί απειλούν με την "τεμπελιά" τους και την "ασυνέπειά" τους. Σήμερα είναι οι "Τσιχαντιστές", χθες οι Ρώσοι και προχθές οι Σέρβοι. Πάντα κάποιος θα παίρνει το βάρος της «παράστασης» του τρόμου, που πουλάει το προδοτικό διευθυντήριο των Βρυξελών. Εμάς, ως Έλληνες, μας απασχολεί το αύριο, γιατί πιθανότατα να έρχεται η σειρά μας.
Υπάρχουν όλες οι ενδείξεις που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Οι άνθρωποι, οι οποίοι "έκαναν" προβοκατόρικο χιούμορ με τα σκίτσα του Μωάμεθ των ισλαμιστών, ήταν οι ίδιοι, που έκαναν τα ανάλογα με την Αφροδίτη των Ελλήνων. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Έγιναν μεθοδικά και σε εποχές που υπήρχε η άνεση χρόνου να γίνει μια καλή διαχείριση προπαγάνδας. Υπό αυτό το πρίσμα της απειλής δεν είναι παράξενο που μαζί με το Ισλάμ κάποιοι έχουν δαιμονοποιήσει και την Ελλάδα. Το Ισλάμ τους απειλεί με "αίμα", αλλά η Ελλάδα τους απειλεί με "πόνο". Καί οι δύο αυτές δυνάμεις - για διαφορετικούς λόγους - εμφανίζονται να "παράγουν" τρόμο στην ευρωπαϊκή κοινωνία ...Έναν τρόμο, ο οποίος αυτές τις ημέρες οδηγείται στην κορύφωση. Υπάρχει κορύφωση όταν λίγες ημέρες πριν τους πυροβολισμούς των Τζιχανιστών θα ακολουθήσουν οι «πυροβολισμοί» των Ελλήνων στις εκλογές. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα εκδηλωθούν όλες εκείνες οι ενέργειες οι οποίες "τρομοκρατούν" τους "νοικοκυραίους" της Ευρώπης. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό, όταν μάλιστα όλες οι ταυτίσεις είναι τουλάχιστον "σατανικές";
...Συμφερόντων Ρότσιλντ ήταν το περιοδικό, το οποίο δέχθηκε την επίθεση από τους "Τζιχαντιστές" τρομοκράτες τού Ισλάμ ...Την ώρα που και οι "πέτρες" γνωρίζουν ότι οι Σιωνιστές - και άρα και ο επικεφαλής τους Ρότσιλντ - είναι αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν με πετρελαιοδόλαρα τους "Τζιχαντιστές" ...Συμφερόντων Ρότσιλντ ήταν επίσης και οι "Αγορές", οι οποίες δέχθηκαν "επίθεση" από τους αριστερούς "τρομοκράτες" τού Τσίπρα ...Την ώρα που και οι "πέτρες" γνωρίζουν ότι ο ίδιος ο "σταλινισμός" είναι δημιούργημα των Ρότσιλντ ...Έμμισθοι των Ρότσιλντ ήταν όλοι οι "πρωταγωνιστές" της παγκόσμιας Αριστεράς και του σοσιαλισμού ...Από τον Μαρξ και τον Λένιν μέχρι τον Μπεναρόγια και τους Παπανδρέου, όλοι τους υπήρξαν "κατοικίδια" στην "αυλή" των Ρότσιλντ.
Αν αυτό δεν είναι ο απόλυτος ορισμός της εξασφάλισης "άλλοθι" μέσω της αυτοθυματοποίησης, τότε τι είναι; Οι θύτες "αυτοτραυματίζονται" - ελαφρώς βέβαια - ,για να μπορούν εμφανίζονται σαν θύματα. Με αυτόν τον απλό τρόπο αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούν τόσο την τρομοκρατία του Ισλάμ - που το υποτάσσει στον ιμπεριαλισμό της Δύσης - όσο και την τρομοκρατία των Οίκων Αξιολόγησης, που καταστρέφει τις εθνικές οικονομίες, εμφανίζονται σαν "αθώα" θύματα "άδικων" επιθέσεων. Μιλάμε για "αθωότητα" και "αδικία". Μιλάμε για "άδικη" κοινωνία, η οποία στρέφεται εναντίον των "καλών" Ρότσιλντ. Κάποιοι "κακοί" ή "τεμπέληδες" - για την περίπτωση της Ελλάδας - άνθρωποι στρέφονται κατά αυτών των "καλών" ανθρώπων της Δημοκρατίας, του μόχθου και της αξιοκρατίας ...Εναντίον αυτών, οι οποίοι υπηρετούν την "ελευθερία" του λόγου ...Εναντίον αυτών, οι οποίοι υπηρετούν την "ελευθερία" της οικονομίας.
Όταν όμως τα αφεντικά που δήθεν θίγονται είναι κοινά, το ίδιο κοινά θα είναι και τα δουλικά που τρέχουν να τα υπερασπιστούν. Για κάποιον "σατανικό" λόγο, οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έτρεξαν στο Παρίσι να κάνουν πορείες "διαμαρτυρίας" για την τρομοκρατία του "φανατικού" Ισλάμ, είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που "διαμαρτύρονται" για την "τρομοκρατία" της "τεμπέλας" Ελλάδας. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι "στοχοποιούν" σήμερα το Ισλάμ, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που "στοχοποίησαν" και την Ελλάδα στα "μάτια" των Ευρωπαίων...Οι "νοικοκυραίοι" της ευρωπαϊκής "τάξης και της ηθικής" ...Οι "επαγγελματίες" του πολιτισμού, της ηθικής και του ελεύθερου ανταγωνισμού. Για έναν μυστηριώδη λόγο όλοι αυτοί είναι ομοεθνείς και ομοϊδεάτες των κτηνών, που διαλύουν σήμερα την Ευρώπη και τον κόσμο.
Μια "ματιά" να ρίξει κάποιος στη φωτογραφία των "πενθούντων" της παρισινής πορείας, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται ...Εγκληματίες οι περισσότεροί τους ...Ο ζωντανός "χάρτης" τού φασισμού στην Ευρώπη. Αυτοί μπήκαν αυτόκλητα επικεφαλής τής πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας για ειρήνη και ομόνοια. Μόνοι τους έθεσαν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία του "πολιτισμού" και της "ελευθερίας". Όσοι δεν είναι δολοφόνοι βρεφών, όπως ο Νετανιάχου, είναι κοινοί απατεώνες, σαν τον Γιούγκερ. Όσοι δεν είναι χαφιέδες σαν την Μέρκελ, είναι ευεργετηθέντες βλαχοδήμαρχοι, όπως ο Ρέτζι. Όσοι δεν είναι "μιζαδόροι", όπως ο Σαρκοζί, είναι μισότρελοι, όπως ο Σαμαράς. Όσοι δεν είναι διεφθαρμένοι σαν τον Ραχόι, είναι γόνοι Ναζί όπως ο Τουσκ ...Η "Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα" βγήκε βόλτα στους δρόμους τού Παρισιού.
Αν, δηλαδή, υπήρχε πραγματική δικαιοσύνη στον κόσμο, αυτή η εικόνα θα έπρεπε να είναι από "σταβλισμό" κρατουμένων σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μιλάμε για ένα πλήθος εγκληματιών, το οποίο θα αποτελούσε "όνειρο" για κάθε Εισαγγελέα να το έχει απέναντί του. Πετώντας βελάκια να απέδιδες τις τιμωρίες τους, δεν θα τους αδικούσες. Μιλάμε για αθλιότητα. Μιλάμε για κτήνη. Αρκεί και μόνον να σκεφτεί κάποιος τι θα συνέβαινε, αν ως δια μαγείας "εξαφανίζονταν" όλοι αυτοί από προσώπου Γης ...Η Ευρώπη και ο Κόσμος θα ήταν καλύτεροι χωρίς αυτούς ...Δεν θα έλειπαν από κανέναν και για κανέναν λόγο. Και όμως. Αυτοί παριστάνουν τους θεματοφύλακες της Δημοκρατίας και της ευημερίας στην Ευρώπη. Αυτοί παριστάνουν τους "προστάτες" των λαών τής Ευρώπης.
Λέμε "παριστάνουν", γιατί έχουν και οι ίδιοι συνείδηση της "παράστασης" που δίνουν.  Δεν είναι αφελείς οι ίδιοι, να πιστεύουν στις ουτοπίες. Αυτό το αποδεικνύει η στάση τους και η συμπεριφορά τους. "Σιδερόφραχτοι" προστάτες, που να φοβούνται τους προστατευόμενούς τους, δεν υπάρχουν. Σαν τους μαφιόζους κυκλοφορούν όλοι τους ...Με μπράβους και πιστολάδες. Πουθενά μόνοι τους οι "σωτήρες" και πουθενά χωρίς πιστολάδες να τους προστατεύουν. Δουλικά των τοκογλύφων είναι και έχουν ανάγκη την προστασία τους από τους λαούς που λεηλατούν. Μόνον στις καλά προστατευμένες "γιάφκες" των Βρυξελών αισθάνονται ασφαλείς που συνυπάρχουν μεταξύ τους ...Μιλάμε για συμμορία, που θα έκανε τον Αλ Καπόνε να φαίνεται ψιλικατζής μπροστά τους.
Αυτοί δυστυχώς κυβερνάνε την Ευρώπη και αυτοί την οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Αυτοί πρόδωσαν τους λαούς και παρέδωσαν τα πάντα στους τοκογλύφους ...Στους "καλούς" Ρότσιλντ και στο σινάφι τους ...Στους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι με τις επιλογές τους έχουν κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια νεκρών τον τελευταίο αιώνα στην Ευρώπη. Δικό τους "σχέδιο" ήταν οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι και η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν είναι τίποτε άλλο από μια "μοντέρνα" εκδοχή των Παγκοσμίων Πολέμων ...Μια εκδοχή όμως, που έχει θύματα πραγματικών πολέμων, αν σκεφτεί κάποιος όχι μόνον τις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ευρωπαίων εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά και τα εκατομμύρια των θανάτων Ευρωπαίων, οι οποίοι προκύπτουν από την υποβάθμιση των λεηλατημένων συστημάτων υγείας και την υποχώρηση του προσδόκιμου ορίου ζωής. Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν, για να υποχωρήσει το προσδόκιμο όριο ζωής κατά λίγα χρόνια.
Για όλα αυτά τα εγκλήματα κάποιοι ευθύνονται και αυτοί δεν είναι άλλοι παρά εκείνοι, οι οποίοι μας οδήγησαν στην οικονομική κρίση ...Εκείνοι που τους αρέσει να κάθονται στις "καπαρωμένες" από τους τοκογλύφους θέσεις των "οδηγών" και να οδηγούν τους λαούς στα χέρια των αφεντικών τους. Αυτούς βλέπουμε στη φωτογραφία να παριστάνουν τους θλιμμένους "αθώους". Τόσο "αθώους" και τόσο "πολιτισμένους", που δεν μπορούν δήθεν να "καταλάβουν" από πού προέρχεται η βία. Δεν μπορούν να "καταλάβουν" ότι οι ίδιοι είναι οι πραγματικοί δημιουργοί της βίας. Δεν μπορούν να "καταλάβουν" ότι οι μισθοί και τα προνόμια που τους δόθηκαν από τους τοκογλύφους ήταν η αντιπαροχή για τη φτώχεια που προέβλεπαν για τους λαούς, οι οποίοι ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσουν βίαια.
Κατά μία διαβολική "σύμπτωση" όλοι αυτοί οι "καλοί" άνθρωποι, που δεν "καταλαβαίνουν" τα αίτια της εκδήλωσης της κοινωνικής βίας, είναι ομοεθνείς των Ναζί και των Σιωνιστών, που διαλύουν την παγκόσμια κοινωνία ...Ναζί, όπως ο Γιούγκερ, ο Τουσκ ή ο Σουλτς. Σιωνιστές, όπως ο Νετανιάχου, η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Μοσχοβισί. Αυτοί κρύβονται πίσω από όλα τα "παιχνίδια" εις βάρος της Ευρώπης. Αυτοί παρέδωσαν την Ευρώπη στα "χέρια" των Σιωνιστών τοκογλύφων ...Στα "χέρια" της συμμορίας του Εβραίου Ρότσιλντ, που, μέσα από την FED του Εβραίου Γκρίνσπαν και χάρη στην προδοσία του Εβραίου Τρισέ, επιτέθηκε και κατέστρεψε την Ευρώπη. Αυτοί κρύβονται πίσω από την προβοκάτσια τού Παρισιού και οι ίδιοι προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια "βόμβα" τρομοκρατίας που απειλεί με διάλυση το σύνολο της Ευρώπης. Στο Παρίσι ενεργοποιήθηκε ένας "πυροκροτητής", ο οποίος, αν συνδέεται με τη "βόμβα" των ελληνικών εκλογών, αλίμονό μας.
Αυτό φαίνεται πως ήταν το ζητούμενο της μεγάλης "συγκίνησης" που υπήρξε στο Παρίσι. Με την προβοκάτσια χτύπησαν με την "γκλίτσα" τής τρομοκρατίας το ευρωπαϊκό "κοπάδι", για να το χωρίσουν κατά βούληση σε "καλό" και "κακό" μέρος. Στο "καλό" μέρος αυτών, οι οποίοι θέλουν την "τάξη και την ηθική" που υπόσχονται οι ίδιοι και στο "κακό" μέρος αυτών, οι οποίοι τους μισούν και προφανώς θέλουν το χάος και την καταστροφή. Κάποιοι πήραν θέσεις "καλών" και προετοιμάζουν τις θέσεις των "κακών" για ανύποπτους λαούς. Με την προβοκάτσια των Τζιχαντιστών προετοιμάζουν τους ευρωπαϊκούς λαούς να αντιλαμβάνονται τους εχθρούς όπως τους υποδεικνύουν οι "ηγέτες" της διαμαρτυρίας και άρα οι Ρότσιλντ.
Ακόμα και η απουσία του Ομπάμα από την εκδήλωση δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε αποτέλεσμα παράβλεψης του Λευκού Οίκου. Ο Ομπάμα δεν πήγε στο Παρίσι, γιατί δεν εξυπηρετούσε τα αφεντικά του να πάει στο Παρίσι. Η παρουσία του εκεί θα έδινε έναν παγκόσμιο συμβολισμό στην εκδήλωση και αυτό ήταν ανεπιθύμητο. Στο Παρίσι έπρεπε να φαίνεται ότι η εκδήλωση ήταν κυρίως Πανευρωπαϊκή και Εβραϊκή. Στο Παρίσι στήθηκε μια "παράσταση", για να δείξει στον κόσμο ότι οι ηγέτες της Ευρώπης και βέβαια του Εβραϊσμού είναι έτοιμοι κυρίως να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς της Ευρώπης. Η Ευρώπη έφτιαξε με τον τρόπο αυτόν τη δική της 11η Σεπτεμβρίου. "Δανείστηκε" δηλαδή το παγκόσμιο "φόβητρο" του Ισλάμ, για να δημιουργήσει τη δική της αντιτρομοκρατική "ηγεσία", που στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποιον θα έχει ως αντίπαλο "απέναντί" της. Στο Παρίσι δηλαδή εμφανίστηκαν οι "εκλεκτοί" και οι ρόλοι τους, αλλά όχι ο εχθρός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην "παράσταση".
Το ζητούμενο δηλαδή της προβοκάτσιας ήταν η δημιουργία του πανευρωπαϊκού "μπλοκ" και η νόμιμη ηγεσία του. Το ζητούμενο ήταν η πορεία των ηγετών και η σύνθεση της "κεφαλής" της. Το ζητούμενο της προβοκάτσιας ήταν η παλλαϊκή συσπείρωση των αφελών Ευρωπαίων γύρω από μια διεφθαρμένη ηγεσία, η οποία σε κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι μισητή. Ούτε η Αντουανέτα δεν είχε το θράσος να επιχειρήσει με μια τόσο φτηνή προβοκάτσια να βγει στους δρόμους του προεπαναστατικού Παρισιού να παριστάνει την Ζαν Ντ’ Αρκ. Αυτό επιχείρησαν και αυτό εκ πρώτης κατάφεραν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των ΜΜΕ οι σημερινοί δολοφόνοι των λαών. Λέμε "με τη βοήθεια της τεχνολογίας", γιατί, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες, η "κεφαλή" τής πορείας δεν ήταν καν στην πορεία ...Αλλού ήταν ο κόσμος, και αλλού πόζαραν οι εγκληματίες.
Έστω όμως και με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραν στιγμιαία να "στοιχίσουν" τον λαό πίσω τους ...Κατάφεραν για λίγα λεπτά της ώρας να συσπειρώσουν τον λαό απέναντι σε έναν "εκκωφαντικά" φανερό εχθρό, προκειμένου να εμφανιστούν οι ίδιοι σαν ηγέτες του και εγγυητές της ασφάλειάς του ...Προκειμένου να προλάβουν να βγάλουν τις απαραίτητες φωτογραφίες που το αποδεικνύουν και να περάσουν για πάντα στα αρχεία των ενημερωτικών "πλυντηρίων" τους. Στην ανάγκη τους αυτήν τους εξυπηρέτησε το φανατικό Ισλάμ ...Το πιο εύκολο και διαχειρίσιμο "φόβητρο" στον κόσμο ...Οι πιο καλοί "πελάτες" της Μοσάντ. Εμφάνισαν έναν εχθρό τόσο προκλητικά φονικό και βλάκα που τους επέτρεπε να εμφανίζονται οι ίδιοι σαν έξυπνοι και ειρηνιστές.
Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, στην εποχή της εικόνας και της προπαγάνδας το ζητούμενο της προβοκάτσιας ήταν η ίδια η φωτογραφία της προέλασης των "γενναίων" ηγετών. Γύρω από ένα αδιάσπαστο "αγκαζέ" των ηγετών τής Γερμανίας και της Γαλλίας όλοι πήραν τη σειρά τους για ένα πλάνο δίπλα στους πρώτους των "καλών". Όλοι πήραν τη θέση τους εκατέρωθεν της Μέρκελ και του Ολάντ, εφόσον απαγορευόταν σε όλους να μπουν ανάμεσά τους και να "νοθεύσουν" τη δύναμη του φωτογραφικού σκηνικού. Με επικεφαλής τη Γαλλία και τη Γερμανία θα "νικηθούν" οι "εχθροί" της Ευρώπης ...Οι δικοί τους "εχθροί", οι οποίοι περιμένουν στα "παρασκήνια" για να εμφανιστούν. Όλοι όσοι ήταν μυημένοι στο κόλπο γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν και πού να σταθούν. Γι' αυτές τις φωτογραφίες θυσιάστηκαν οι σκιτσογράφοι του Charlie Hebdo ...Η απόλυτη ειρωνεία ...Αυτοί, οι οποίοι έφτιαχναν με τα χέρια τους εικόνες για να παράγουν πολιτική, έπεσαν θύματα ανθρώπων, οι οποίοι ήθελαν με τα πτώματά τους να δημιουργήσουν εικόνες, για να παράξουν πολιτική.
  Γι' αυτόν τον λόγο ο Εβραίος κοντοφουκαράς Σαρκοζί μαζί με το σούργελο του μόντελινγκ αγωνιζόταν για μια καλή φωτογραφία ανάμεσα στους ηγέτες. Αγωνίζονταν οι Εβραίοι υποτακτικοί τού Ρότσιλντ να πάρουν θέση στο "κάδρο" των "καλών", για να έχουν πλεονέκτημα στη μεγάλη "σύγκρουση" η οποία σύντομα θα ξεσπάσει στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που ο Εβραίος Σαρκοζί "έσπασε" την πρώτη γραμμή από την πλευρά του Εβραίου Νετανιάχου. Ο Εβραίος Νετανιάχου άνοιξε την "αλυσίδα" τής πρώτης σειράς, για να μπει στο "πλάνο" και ο κοντός ομοεθνής του ...Στα εβραϊκά πρέπει να του ζήτησε ο Σαρκοζί τη "χάρη" να τον προωθήσει. Η παρουσία του Νετανιάχου στην εκδήλωση δεν αποτελεί αντίφαση σε αυτά που λέμε περί πανευρωπαϊκής "εκστρατείας", γιατί εκεί πήγε ως προστάτης των Εβραίων της Γαλλίας και της Ευρώπης, οι οποίοι "κινδυνεύουν" από την τρομοκρατία των "βαρβάρων". Κάτι σαν την παρουσία της Μακάμπι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ. Γι' αυτόν τον λόγο ήταν εξ’ αρχής πιο κοντά στη Μέρκελ και τον Ολάντ απ’ όλους τους κοινούς ηγέτες τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το "κόλπο", όπως είδαμε, "πέτυχε" σε πρώτη φάση και η προβοκάτσια απέδωσε "καρπούς". Η φωτογραφία τής πορείας έγινε το "αδειανό πουκάμισο" του ποιητή. Οι Ναζί και οι Σιωνιστές, με μέσον τους εύκολους στη διαχείριση φανατικούς τού Ισλάμ, "κατασκεύασαν" τόσο τον "ρόλο" τον δικό τους όσο και αυτόν του εκάστοτε "εχθρού" των Ευρωπαίων ...Έναν "ρόλο", τον οποίο στο μέλλον θα τον αποδίδουν όπου τους βολεύει ...Με συνοπτικές διαδικασίες "κατασκεύασαν" τα "στρατόπεδα" των "καλών" και των "κακών" και θα είναι στη βούλησή τους ποιοι θα εμφανίζονται κατά καιρούς σαν οι "κακοί", αφού οι θέσεις των "καλών" έχουν ήδη καπαρωθεί από τα μίσθαρνα "όργανα" των Ρότσιλντ.
Αυτήν τη θέση τού "κακού" προορίζουν για την Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να επαγρυπνούμε ως λαός. Τώρα, που έχουν χωριστεί τα "στρατόπεδα" στην Ευρώπη, όλοι αυτοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Αθήνα. Περιμένουν από την ελληνική κάλπη να τους δώσει τον "κακό" που έχουν ανάγκη ...Περιμένουν τους "πυροβολισμούς" των Ελλήνων, για να μετράνε τα "θύματα" στην Ευρώπη και να τα "θρηνούνε". Ετοιμάζονται να μας παγιδεύσουν και τα πράγματα οσονούπω θα γίνουν επικίνδυνα. Όποιοι ετοιμάζονται να σχίσουν "μνημόνια", που οι Ρότσιλντ υποτίθεται δεν θέλουν να "σχιστούν", θα είναι οι "Τζιχαντιστές" του μέλλοντος. Αν σκεφτεί κάποιος πώς λειτουργούν οι Ρότσιλντ, μπορεί να γίνει ακόμα και "προφήτης". Αν οι Ρότσιλντ χρειάζονται "Τζιχαντιστές", τότε είναι βέβαιον ότι είναι δικοί τους υπάλληλοι αυτοί, οι οποίοι υπόσχονται να "σχίσουν" τα μνημόνια. Αν οι Ρότσιλντ, στην προσπάθειά τους να "σώσουν" την Ευρώπη, χρειάζονται "κακούς", για να εμφανίσουν την Ελλάδα σαν "κακή", να είμαστε όλοι βέβαιοι ότι τους έχουν πληρώσει και τους έχουν εξασφαλίσει στην Ελλάδα.


Η "βόμβα" της Αθήνας και ο "πυροκροτητής" του Παρισιού.
Με εντολή των τοκογλύφων "ντύθηκε" ο Αλέξης τρομοκράτης των "Αγορών";
Είναι "στημένος" ο Σύριζα από τους τοκογλύφους;


Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τις πιο κρίσιμες εκλογές της Μεταπολίτευσης και ακόμα αντηχούν στα αυτιά μας οι "τρομοκρατικές" απειλές τού Τσίπρα απέναντι στις "Αγορές". Παρ' όλο που γνώριζε ότι τον "παρακολουθεί" ολόκληρη η Υφήλιος, άρχισε να μιλάει για "νταούλια", τα οποία επιβάλουν "ρυθμούς" στις πανίσχυρες "Αγορές". Επιχείρησε να τρομοκρατήσει κάποιους και αυτοί θεωρητικά ήταν οι πανίσχυρες "Αγορές". Παραμονές των πιο κρίσιμων εκλογών τής εποχής της "χολέρας" και των Μνημονίων όλα αυτά δεν είναι τυχαία ...Δεν μπορούν να είναι τυχαία ...Ειδικά αυτά, τα οποία αφορούν τους δανειστές μας και οι οποίοι είναι πλέον "αφεντικά" όλων μας. Τα πάντα πρέπει να αξιολογούνται και να κρίνονται στη σωστή τους βάση, γιατί τα πάντα έχουν το νόημα τους και εξυπηρετούν συγκεκριμένους στόχους.
Είναι πολύ μεγάλο το "στοίχημα" κάποιων για την Ελλάδα, ώστε να αφήσουν τα πράγματα να εξελίσσονται στην τύχη τους ...Εξαρτώνται πολύ μεγάλα συμφέροντα από τη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους και ως εκ τούτου οι λόγοι των υποψηφίων ηγετών του δεν μπορούν να είναι ανεξέλεγκτοι. Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι ο λόγος των πάντων "φιλτράρεται" από κάποια άνωθεν αφεντικά και τίποτε δεν λέγεται εκ παραδρομής. Υπάρχει μια "παράσταση" δήθεν σύγκρουσης κομματικών αντιπάλων, της οποίας το "σενάριο" είναι προσυμφωνημένο ...Ένα "σενάριο", το οποίο πρέπει να σέβονται όλοι όσοι δέχονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την "παράσταση" και άρα έχουν περάσει από το αντίστοιχο casting των πρεσβειών.
Σε αυτήν την "παράσταση", που αφορά την ελευθερία κινήσεων των ηγετών τής Ελλάδας, συμμετέχει και ο Τσίπρας και άρα ο λόγος του είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το "σενάριο" που επιβάλουν οι "παραγωγοί" της. Ως εκ τούτου η σημερινή "επίθεση" στις "αγορές" είναι σίγουρο ότι όχι μόνον δεν αιφνιδίασε κανέναν, αλλά προετοιμάστηκε από εκείνους, οι οποίοι θίγονται και θα έπρεπε δήθεν να "αιφνιδιαστούν" ...Μία "επίθεση", η οποία ήταν "γραμμένη" μέσα στον "ρόλο" του. Δεν είναι θέμα Τσίπρα ...Είναι θέμα Ελλάδας. Δεν είναι θέμα αδυναμίας Τσίπρα, αλλά θέμα αδυναμίας της Ελλάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της "ανεξαρτησίας" τής Ελλάδας αυτή η κατάσταση είναι δεδομένη. Η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη και αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.
Πολύ πριν απελευθερωθεί ως κράτος, είχε υποθηκεύσει την ελευθερία της. Πάντα η ανεξαρτησίας της ήταν μια μυστική συμφωνία διπλοκλειδωμένη σε κάποιο συρτάρι κάποιου δανειστή. Από τα πρώτα δάνεια της Επανάστασης μέχρι τα τελευταία δάνεια του Μνημονίου, πάντα οι δανειστές ήταν οι ίδιοι και πάντα ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Μόνοι τους "κατασκεύαζαν" τους ηγέτες μας και εμείς απλά τους ψηφίζαμε. Από τον Κωλέττη μέχρι τον σημερινό Γιωργάκη όλοι τους ήταν "ηθοποιοί" της εξουσίας και όχι ηγέτες. Οι αδερφοί Ricardo ήταν brokers των Ρότσιλντ, οι οποίοι διαχειρίζονταν δικά τους κεφάλαια. Η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία καθορίζει την εθνική οικονομική και νομισματική της πολιτική, ιδιοκτησίας Ρότσιλντ είναι ...Απλά πράγματα ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ίδρυσε ο μεθύστακας το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Υόρκη ...Με χρήματα των Ρότσιλντ μάθαινε στο Παρίσι γκολφ ο κουφός ιδρυτής της ΝΔ ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ταΐζονται ακόμα και σήμερα οι "μη κυβερνητικές οργανώσεις", οι οποίες συντηρούν τις "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ ...Με χρήματα των Ρότσιλντ ίδρυσε ο Εβραίος Μπεναρόγια το ΚΚΕ. Ό,τι και να ψηφίσεις, το έχουν "ψηφίσει" πρώτα αυτοί.
Με αυτά ως δεδομένα, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι οι ηγέτες της Ελλάδας ήταν δοτοί καραγκιόζηδες, που έδιναν "παραστάσεις" γενναιότητας και ανυπακοής, για να "δουλεύουν" το πόπολο. Ο Τσίπρας, δηλαδή και ο κάθε Τσίπρας που εμφανίστηκε ή θα εμφανιστεί στο μέλλον, δεν διαφέρει ποτέ από τον προκάτοχό του ..."Φιγούρες" τής ίδιας σημαδεμένης "τράπουλας" είναι. Άλλοι αποφασίζουν αν στο πολιτικό παιχνίδι θα παραστήσουν τον απείθαρχο "Βαλέ" ή τον συντηρητικό "Παπά". Όλοι τους αποτελούν κυβερνητικές "προτάσεις" παράκεντρων εξουσίας, τα οποία αντιλαμβάνονται την Ελλάδα σαν ιδιοκτησία τους. Πρώτα εκεί δίνουν τις "εξετάσεις" τους οι μελλοντικοί "ηγέτες" μας και μετά προτείνονται στον λαό σαν νόμιμες επιλογές του. Πρώτα γίνονται "εκλεκτοί" κλειστών λεσχών και κογκλαβίων και μετά γίνονται εκλεκτοί τού λαού. Λογικό είναι. Δεν θα αφηνόταν ποτέ ο ελληνικός λαός μόνος του να επιλέξει την ηγεσία του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα "μάτια" μας για τα όσα περίεργα συμβαίνουν "γύρω" από τους πρωταγωνιστές τής πολιτικής σκηνής.
Όσο δηλαδή και να μοχθεί ο Τσίπρας να μας πείσει ότι είναι ένας αγνός και αυτοδημιούργητος πολιτικός ηγέτης, δεν πρόκειται να το καταφέρει. Σε κανέναν δεν θα επέτρεπε το παγκόσμιο σύστημα να φτάσει σε απόσταση "βολής" από τη λήψη της εξουσίας, χωρίς να τον έχει ελέγξει και άρα χωρίς να τον έχει δεσμεύσει. Γι' αυτές τις δεσμεύσεις είμαστε σίγουροι και απλά δεν γνωρίζουμε αν αυτές έγιναν στο Τέξας ή στη Νέα Υόρκη ή κάπου αλλού. Άλλωστε, δεν είναι δική μας δουλειά αυτή. Αυτή είναι δουλειά των δημοσιογράφων του παρόντος ή των ιστορικών τού μέλλοντος. Δική μας δουλειά είναι να μην είμαστε κορόιδα και νομίζουμε πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν ...Να μην βλέπουμε τη λαμπερή "βιτρίνα" και δεν καταλαβαίνουμε το βρόμικο παρασκήνιο.
Αυτό, το οποίο ξέρουμε, είναι ότι δεν μπορείς να φτάσεις σε σημείο να διεκδικήσεις τη διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς να πάρεις ένα αντίστοιχο "χρίσμα" και αυτά τα "χρίσματα" τα δίνουν συγκεκριμένα παράκεντρα εξουσίας. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις κανένα "χρίσμα", αν κάποιοι δεν εξασφαλίσουν τα "κλειδιά" από την προσωπική σου "ντουλάπα", όπου κρύβεις τους προσωπικούς σου "σκελετούς". Δεν έχει τόσο σημασία το είδος των "σκελετών", όσο η ανάγκη να υπάρχουν "σκελετοί" στις "ντουλάπες" των υποψηφίων ηγετών. Δεν έχει δηλαδή σημασία αν οι "σκελετοί" για κάποιους είναι κάποιο DVD, που να τους δείχνει "καβάλα" στο άλογο ή ένα άλλο DVD, που τους δείχνει να τα "παίρνουν", όσο σημασία έχει να υπάρχουν "σκελετοί". Ως εκ τούτου δεν μπορεί ο Τσίπρας να μην έχει "σκελετούς" σε μια "ντουλάπα", της οποίας το "κλειδί" είναι καλά φυλαγμένο στην αμερικανική πρεσβεία και όχι μόνον. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικός από τους Γιωργάκηδες ή τους Κωστάκηδες, εφόσον η Ελλάδα παραμένει στην ίδια μοίρα.
...Δικό τους το "μαχαίρι" ...και δικό τους και το "καρπούζι" ...Δικό τους και το πολιτικό προσωπικό που κυβερνά τη δική τους χώρα ...Δικός τους λοιπόν και ο Alexis. Προφανώς τους χρωστάει από τότε που "υπάρχει". Ίσως να τους "χρωστάει" και πριν υπάρξει, εφόσον οι χουντικοί γονείς του φρόντισαν από την αρχή να κάνουν τις κατάλληλες "επενδύσεις "για το μέλλον του γόνου τους ...Από την εποχή που τον "βάπτισαν" στην "κολυμπήθρα" του ΚΚΕ, για να του δώσουν τα εφόδια της πορείας του ...Όλα "στημένα" εξ’ αρχής δηλαδή. Όπως κάποτε επιλέχθηκε από την Παναγιωταρέα - ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές - να δώσει "συνέντευξη" σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, και άρα να "ξεχωρίσει" από τη γενιά του, έτσι κάπως πρέπει να επιλέχθηκε από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας ανάμεσα από τους εκατοντάδες πολιτικούς τής "Αριστεράς" να είναι ο πρώτος που θα ηγηθεί "αριστερής" κυβέρνησης.
Αν μπορεί ο σταλινικός Τσίπρας να μας πείσει ότι η δεξιά Παναγιωταρέα τον επέλεξε στην τύχη, θα μας πείσει και πως ήταν θέμα τύχης η ραγδαία πολιτική του εξέλιξη ...Δεν εξηγείται το πώς σε ένα παραδοσιακά δύσβατο πολιτικό "σκαλοστάσιο", στο οποίο γερνάνε ακόμα και οι "Κυριάκοι" των "τζακιών", αυτός εξασφάλισε το "ασανσέρ" τής γρήγορης ανέλιξης. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γιατί απολαμβάνει τόσο μεγάλων και αναπάντεχων συμπαθειών από τους "απέναντι" ...Δεν μπορεί να εξηγηθεί, για παράδειγμα, η τόση "αδυναμία" που εκδήλωσε προς το πρόσωπό του η διαβόητη Αγγελοπούλου των Ολυμπιακών Αγώνων, της ελβετικής τοκογλυφίας και του Χάρβαρντ τής διαφθοράς. Γιατί τόση ξαφνική "αγάπη" των σαλονιών τού Ψυχικού για τον πρώην Κνίτη "επαναστάτη" των "Αγορών". Υπάρχουν δηλαδή πολλά ερωτήματα, τα οποία πρέπει να απαντηθούν από την πλευρά τού Τσίπρα, γιατί αφήνουν "σκιές", οι οποίες δημιουργούν δεύτερες και τρίτες ερμηνείες στα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.
Γι' αυτόν τον λόγο αναφερόμαστε στο ποιόν τού Τσίπρα. Εφόσον θεωρούμε ότι ελέγχεται πλήρως, πρέπει να ερμηνεύσουμε τον λόγο του, όταν αυτός προκαλεί σύγχυση. Όταν θεωρούμε ότι ελέγχεται πλήρως από συγκεκριμένα αφεντικά, πρέπει να ερμηνεύσουμε τις "επιθέσεις" αυτές, οι οποίες θεωρητικά στρέφονται εναντίον τους. Γιατί επιτέθηκε στις "Αγορές"; Γιατί ο Τσίπρας επιτέθηκε στα δικά του αφεντικά; Μήπως τα ίδια τα αφεντικά έχουν κέρδος από την ελληνική "επίθεση" εναντίον τους; Μήπως μας προετοιμάζουν ως λαό κάποιον ρόλο, που στο τέλος θα μας "φορτώσει" όλες τις αμαρτίες ...τις δικές τους, αλλά και της Ευρώπης; Γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει ανάγκη τη δική τους ανοχή, ήταν τόσο απρόσεκτος και στράφηκε δημοσίως εναντίον τους; Πώς ένα αδύναμο οικονομικά κράτος, το οποίο έχει ανάγκη τη χρηματοδότησή τους, θα μπορέσει να "χορέψει" τις "Αγορές"; Είναι τόσο "γενναίος" ο πρώην σταλινικός Κνίτης, που παριστάνει τον αριστερό δημοκράτη; Είναι τόσο "καθαρός" ο γόνος μιας παραδοσιακής χουντικής οικογένειας;
Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι παράξενο. Με τον λόγο του και τις επιλογές του "συσκοτίζει" την κατάσταση που τον αφορά και δεν την "διαφωτίζει". Θεωρητικά, το μέγα εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο υπόσχεται να επιλύσει ο Τσίπρας και το κόμμα του, είναι η έξοδος της χώρας από την οικονομική προβληματικότητα. Η οικονομία, δηλαδή, είναι η πρώτη - και με διαφορά - προτεραιότητα στην πολιτική ατζέντα όχι μόνον του κόμματος του Τσίπρα, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων ...Είναι το πρόβλημα, που, όπως μας διαβεβαιώνει ο Τσίπρας, θα επιλύσει με τον καλύτερο εθνικά και κοινωνικά τρόπο η πρώτη "αριστερή" κυβέρνηση στην Ελλάδα.
Έχοντας κάποιος ψηφοφόρος υπ' όψιν του αυτήν την "υπόσχεση", δεν θα κρίνει τις επιλογές εκείνου που του ζητά την ψήφο του; Δεν θα κρίνει αυτόν, ο οποίος απειλεί τις "Αγορές" με εξοντωτικούς "χορούς"; Όταν λοιπόν εκστομίζεις δημοσίως μια τόσο μεγάλη απειλή - η οποία εκθέτει τον λαό σε πραγματικό κίνδυνο - και άρα μπροστά στο παγκόσμιο και όχι μόνον στο ελληνικό κοινό, δεν πρέπει να δούμε ποιοι βρίσκονται "πίσω" σου ως σύμβουλοι και εμπνευστές τής οικονομικής σου πολιτικής; Για ευνόητους λόγους βγάζουμε τους εαυτούς μας από την "εξίσωση" σαν κακοπροαίρετους και φαντασιόπληκτους "συνομωσιολόγους" και αναζητούμε αυτούς, οι οποίοι φαίνονται επισήμως ως σύμβουλοι της οικονομικής πολιτικής που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Άσχετα, δηλαδή, αν εμείς πιστεύουμε ότι τα πάντα έρχονται με "σκονάκι" από την αμερικανική ή τη γερμανική πρεσβεία, αναζητούμε τα επίσημα "brain tanks" του Τσίπρα.
Αναγκαστικά πρέπει να το κάνουμε αυτό, γιατί η κατάσταση είναι όχι μόνον κρίσιμη, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνη. Βλέποντας έναν υποψήφιο Πρωθυπουργό να απειλεί - είτε εν γνώση του είτε εν αγνοία του - την ασφάλεια της χώρας, δεν πρέπει να αναζητήσουμε την ταυτότητα και άρα να κρίνουμε την ποιότητα των συμβούλων του; Ποιος είναι ο "ειδικός" στα οικονομικά, που του βάζει αυτόν τον επικίνδυνο "λόγο" στο στόμα; Πώς είναι δυνατόν να δεχθούμε ως περίπου φυσιολογικό το γεγονός ότι "εγκέφαλοι" της "σωτήριας" οικονομικής πολιτικής τής "αριστερής" Αλλαγής έχουν επιλεγεί από τον Τσίπρα άνθρωποι όπως ο Σταθάκης και ο Μηλιός; Είναι αυτοί οι "εκφραστές" της "Αριστεράς" στην Ελλάδα; ...Αυτοί είναι οι "αριστεροί" σύμβουλοι του γενναίου σταλινικού; ...Αυτοί είναι οι "Αντιαμερικανοί" σύμβουλοι του ανιψιού των "κατοικίδιων" της αμερικανικής πρεσβείας; ...Αυτοί θα "χτυπήσουν" αλύπητα τις "Αγορές" που μας βασανίζουν;
...Χάρη στις "μνημονιακές" δυνάμεις τής Βουλής, οι οποίες ψήφισαν υπέρ της ασυλίας του, ο διεφθαρμένος Σταθάκης κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος ...Ο Σταθάκης, ο οποίος, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, έχει τις επενδύσεις του στην Black Rock και στην JP Morgan. Δίπλα στον διαβόητο Σταθάκη βλέπουμε άλλον έναν γνήσιο "εκφραστή" της "Αριστεράς" στην Ελλάδα ...Της γνήσιας "Αριστεράς" του Παλαιού Ψυχικού και της Εκάλης ...Της "Αριστεράς", όπως την αντιλαμβάνεται και η Αγγελοπούλου, η οποία ονειρεύεται τον γιο της - μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών - να γίνεται στέλεχός της ...Η πρώτη - σύμφωνα με τον Τσίπρα - "αριστερή" κυβέρνηση στην Ελλάδα, επέλεξε ως οικονομικό της "εγκέφαλο" τον Κολεγιόπαιδα Μηλιό;
Σε μια Ελλάδα, δηλαδή, που, αν πετάξεις μια πέτρα, θα χτυπήσεις οικονομολόγο, επέλεξαν οι "αριστεροί" στην πρώτη "αριστερή" κυβέρνηση ως οικονομικούς της "εγκεφάλους" έναν διεφθαρμένο οικονομολόγο, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος ελέω Τρόικας και έναν συμμαθητή όλων των εγκληματιών τού Μνημονίου ...Τον συμμαθητή τού Σαμαρά, του Παπανδρέου, του Δούκα, του Νανόπουλου, αλλά και του "σταλινομνημονιακού" Κύρτσου ...Μιλάμε για "σατανικές" συμπτώσεις ...Όλοι όσοι μας "έβαλαν" στο Μνημόνιο και όλοι όσοι θέλουν να μας "βγάλουν" απ’ αυτό, χωρούν σε μια απλή ετήσια σχολική φωτογραφία ...Όλες οι υπογραφές δηλαδή των "μνημονιακών", αλλά και των "αντιμνημονιακών" δυνάμεων, υπάρχουν στο βιβλίο τής αποφοίτησης μίας και μόνον χρονιάς τού Κολεγίου Αθηνών...
Αυτοί είναι σήμερα που "σχίζουν" τα Μνημόνια και "βαράνε" τα "νταούλια" τής "επανάστασης" και της απομείωσης του χρέους ...Οι "ευεργετημένοι" φυγόδικοι από τους μνημονιακούς βουλευτές, οι οποίοι, όταν δεν ψηφίζουν κατά της άρσης της ασυλίας τους, ψηφίζουν συστηματικά "ναι σε όλα" ...Οι συμμαθητές και οι φίλοι αυτών που μας έβαλαν στα Μνημόνια, προκειμένου να πληρωθούν στο ακέραιο τα ομόλογα των τοκογλύφων. Αυτοί λοιπόν είναι υπεύθυνοι για την υποτιθέμενη "κοτσάνα" τού Τσίπρα. Αυτοί αποφάσισαν να "επαναστατήσουν" εναντίον τής Τρόικας και των δανειστών. Αυτοί αποφάσισαν να αλλάξουν "σελίδα" στην πατρίδα μας.
Μαζί τους –και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για την "αγνότητα" των προθέσεών τους και το γνήσιο "αντιστασιακό" τους φρόνημα - είναι και ο Βαρουφάκης ...Ο γνωστός "διανοούμενος" της οικονομίας και εκφραστής του "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" ...Άλλος μέγας οικονομικός "εγκέφαλος" και φανατικός εχθρός των "Αγορών" υπό τη χρηματοδότηση του Σόρος και άρα του Ρότσιλντ. Κι αυτός συμμετέχει στις αντιστασιακές "γιάφκες" του Παλαιού Ψυχικού τής Γιάννας, εφόσον ο πατέρας του είναι κορυφαίο στέλεχος των επιχειρήσεων των Αγγελοπουλαίων. Κουμπάρος τού Νίκου Παπανδρέου και άρα "άξιος" εχθρός αυτών που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο. Μιλάμε για ένα casting του οικονομικού "επιτελείου" τού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θα τολμούσε να το κάνει ούτε ο ίδιος ο Ρότσιλντ. Αυτοί επιτίθονται σήμερα στις "Αγορές" και άρα στον Ρότσιλντ.
..."Μα - θα πει κάποιος καλοπροαίρετος - κακό είναι που αντιδρά εναντίον των "Αγορών" ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν πρέπει επιτέλους οι Έλληνες να αρχίσουν να αντιδρούν πλέον και να ξυπνούν από τον λήθαργο; Η επανάσταση των Ελλήνων έγινε πλέον μια αναγκαιότητα και δεν είναι πλέον πολυτέλεια." ...Συμφωνούμε κι εμείς ότι πρέπει να επαναστατήσουν οι Έλληνες ...όμως, εναντίον ποιών θα επαναστατήσουν; Πώς μπορείς να επαναστατήσεις, όταν δεν γνωρίζεις ποιοι είναι οι εχθροί σου και ποιοι οι όμοιοί σου; Ποιοι θα μας πούνε εναντίον ποιων θα επαναστατήσουμε; ...Οι στενοί συνεργάτες του Τσίπρα και "εμπνευστές" του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι θα μας στρέψουν εναντίον των "Αγορών", που λεηλατούν την πατρίδα μας; ...Αυτοί, οι οποίοι είναι στα payroll του Σόρος και του Ρότσιλντ;
Αυτό είναι το πρόβλημά μας ...Την "επανάσταση" των Ελλήνων εναντίον των τοκογλύφων και των κατακτητών θα την "δρομολογήσουν" και θα την κατευθύνουν άνθρωποι, οι οποίοι χρωστούν την ελευθερία τους στην Τρόικα και στις δυνάμεις Κατοχής; Άνθρωποι, οι οποίοι χρωστάνε τις καριέρες τους και τα "μισθά" τους στις "Αγορές"; Άνθρωποι, που το κοινωνικό τους back-round είναι ταυτισμένο με τους πιο σκληρούς μνημονιακούς κύκλους; Η ίδια η Παναγιωταρέα να διάλεγε τα στελέχη της "Αριστεράς", θα επέλεγε κάτι πιο "λαϊκό" για το οικονομικό επιτελείο τού ΣΥΡΙΖΑ ...Γιατί να μην γελάμε εμείς με την "αριστεροσύνη" τού Τσίπρα, όταν έχει γίνει αιτία γέλιου για τον Μπέμπε Γκρίλο; Δεν έχει δίκιο ο Ιταλός, όταν λέει ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η "Αριστερά" στην Ελλάδα, αυτή δεν έχει ανάγκη τη "Δεξιά"; Όλοι είναι όμοιοι μεταξύ τους. Προφανώς στην Ελλάδα δεν έχει μόνον το κράτος "συνέχεια", αλλά και το παρακράτος.
  Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να δρομολογήσουν μια "επανάσταση", όταν αυτοί, οι οποίοι είναι οι εχθροί τού λαού, είναι είτε οι δικοί τους ευεργέτες είτε οι στενοί παιδικοί τους φίλοι; Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τις φωτογραφίες των κατορθωμάτων της κόρης Μηλιού στη "φτωχομάνα" Ελβετία. Γιατί να μην υποθέσουμε ότι στην Ελβετία "τρώει" τα νόμιμα χρήματα που έβγαλε ο πατέρας της από την πληρωμή των ελληνικών ομολόγων στο ακέραιο; Αυτοί είναι που συμβούλεψαν τον Τσίπρα το πώς θα βαράει το "νταούλι" και ποιος θα "χορεύει" στο "ταψί" τής "Αριστεράς και της προόδου". Αυτοί είναι που σήκωσαν τα "λάβαρα" της Επανάστασης...
..."Είναι αυτό επιλήψιμο;", θα ρωτήσει ο καλοπροαίρετος αναγνώστης ..."Δεν έχει το δικαίωμα ένας ηγέτης να διαλέγει τους συνεργάτες του και να περιμένει να κριθεί από τα έργα του;" Δεν έχει δικαίωμα ο Τσίπρας να επιλέξει τους συνεργάτες του και να περιμένει να κριθεί από το αποτέλεσμα; ...Βεβαίως και έχει ένας ηγέτης αυτό το δικαίωμα, αλλά όχι πάντα, λέμε εμείς, γιατί υπάρχουν και ηθικά ασυμβίβαστα. Δεν θα υποδείξουμε εμείς στον Τσίπρα ποιους να επιλέξει ως συνεργάτες του, αλλά σίγουρα μπορούμε να του πούμε ποιους πρέπει να αποκλείσει ...Απλά πράγματα. Είναι σαν να σου ζητάει κάποιος να τον ψηφίσεις για Πρόεδρο του συλλόγου Φίλων των Παιδιών και οι βασικοί του σύμβουλοι να είναι καταδικασμένοι παιδεραστές ή ύποπτοι παιδεραστίας ...Υπάρχει ζήτημα ή δεν υπάρχει;
...Υπάρχει τεράστιο ζήτημα και μάλιστα όταν είναι προφανές ότι οι απειλές είναι ψεύτικες ...Απολύτως ψεύτικες, όλες απολύτως οι απειλές. Φωνάζει, για παράδειγμα, ο Τσίπρας για την επανάσταση εναντίον των "Αγορών"; ...Εναντίον ποιων "Αγορών" μπορούν να στραφούν οι Έλληνες, όταν αυτές έχουν απεμπλακεί από την υπόθεση του χρέους μας; ...Ποιες "Αγορές" θα "χορέψουν" εξαιτίας τού "τσαμπουκά" τού ΣΥΡΙΖΑ; ...Υπάρχουν "Αγορές", οι οποίες είναι ακόμα "αγκιστρωμένες" γύρω από το σημερινό ελληνικό χρέος; ...Ποιες "Αγορές" θα "χορέψουν" εξαιτίας των απειλών για "αναδιάταξη" του ελληνικού χρέους;
Δεν υπάρχουν πλέον "Αγορές", οι οποίες να εμπλέκονται στο ελληνικό χρέος. Δεν υπάρχουν πλέον "Αγορές", οι οποίες να περιμένουν από εμάς να πληρωθούν. Οι "Αγορές" το πολύ-πολύ να μην εμφανιστούν από τους "τσαμπουκάδες" τού Τσίπρα ...Οι "Αγορές" του Ρότσιλντ τα "πήραν" αυτά που ήθελαν στο ακέραιο ...Οι συνεπενδυτές, συνάδερφοι, συνοδοιπόροι και ομοϊδεάτες τού Σταθάκη - και προφανώς και του Κολεγιόπαιδα Μηλιού - ,ως γνήσιοι "γύπες", τα "πήραν" ήδη από την ελληνική υπόθεση και έχουν ήδη "πετάξει" μακριά από το ελληνικό "πτώμα". Η κόρη τού Κλίντον ή του Μηλιού τα έχουν "καβατζώσει" οριστικά τα κέρδη τους από την ελληνική "γενναιοδωρία". Πληρώθηκαν στο ακέραιο η Black Rock και η JP Morgan από την ελληνική "τραγωδία" ...Πληρώθηκαν αυτοί και, ως καλοί συνάδερφοι και συνεργάτες, απέδωσαν και τα μερίσματα στους συνεπενδυτές Σταθάκηδες και Μηλιούς ...Από το ίδιο "κορόιδο" πληρώθηκαν τόσο ο τοκογλύφος γαμπρός του Κλίντον όσο και ο Μηλιός.
Άρα, εναντίον ποιων είναι οι απειλές του Τσίπρα; Ποιοι θα υποστούν τη ζημιά τής "επανάστασης", την οποία κήρυξαν οι "αριστεροί" συνεπενδυτές τής Black Rock και της JP Morgan; Ποιοι θα πάθουν ζημιά όμοια μ' αυτήν που έπαθαν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία με το "κούρεμα" των αποθεματικών και άρα των "επενδύσεών" τους; Ποιοι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα "χορεύουν" τώρα με το "νταούλι" τού Σταθάκη και το "κλαρίνο" του Μηλιού;
...Οι λαοί τής Ευρώπης είναι αυτοί, οι οποίοι απειλούνται με ζημιές από την επίθεση των υπαλλήλων τού Ρότσιλντ. Οι λαοί της Ευρώπης θα "χορέψουν" στους ρυθμούς που υπόσχονται οι τοπικοί "κλαριντζήδες". Οι υπάλληλοι του Ρότσιλντ, οι οποίοι δήθεν εξαπέλυσαν ψευδοαπειλές εναντίον του ίδιου και του σιναφιού του, στην πραγματικότητα στοχεύουν τους λαούς της Ευρώπης ...Στοχεύουν τους ίδιους ανθρώπους που στοχεύουν και τα αφεντικά τους ...Στοχεύουν τους λαούς τής Ευρώπης, οι οποίοι με απειλές και εκβιασμούς εξαναγκάστηκαν από τους "επενδυτές" να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα ...Να της δανείσουν, για να πληρώσει σαν "πλούσια" και άρα στο ακέραιο τους ίδιους, οι οποίοι την είχαν φορτώσει με τα "σκουπίδια" των ομολόγων σαν "επενδυτές".
...Οι λαοί της Ευρώπης είναι αυτοί, στους οποίους οι τοκογλύφοι, μέσω Ελλάδας, "ξεφορτώθηκαν" τα "σκουπίδια" τους. Αυτοί είναι - αμέσως μετά την Ελλάδα - τα επόμενα θύματα της κατάστασης, η οποία προέκυψε από το ελληνικό χρέος ...Είναι τα θύματα των "επενδυτών" και άρα και του "επενδυτή" Σταθάκη ...Είναι οι όμοιοί μας ...Είναι κοινοί εργαζόμενοι, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν εγκλήματα, για τα οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι ...Αυτοί θα υποφέρουν από τις "εξυπνάδες" και τους "ψευδοτσαμπουκάδες" των χαφιέδων των Ναζί. Άρα; ...Άρα, υπάρχει περίπτωση να "σπρώχνεται" ο ελληνικός λαός μπροστά σε μια "παγίδα".
Κάποιοι δεν μας προτρέπουν σε επανάσταση εναντίον των τοκογλύφων, αλλά μας παρασέρνουν σε μια σύγκρουση με τους λαούς της Ευρώπης. Δεν μας στρέφουν εναντίον των οικονομικών τύραννων μας, αλλά μας στρέφουν σε μια σκληρή σύγκρουση με τους ομοίους μας ...Μια σύγκρουση όμως επικίνδυνη ...Πολύ επικίνδυνη, η οποία απειλεί ακόμα και την εθνική μας επιβίωση. Σε μια εποχή που η Ελλάδα βάλλεται από παντού και η Τουρκία - προφανώς, εκτελώντας εντολές άνωθεν - έχει "στρατοπεδεύσει" μέσα στην ΑΟΖ τής Κύπρου, ποιος θα είναι ο σύμμαχός σου, εάν επιχειρήσεις να καταστρέψεις τους λαούς τής Ευρώπης; Από ποιον θα ζητήσεις βοήθεια και αλληλεγγύη, για να αντιμετωπίσεις μια απειλή, όταν θα σε μισούν οι πάντες στην Ευρώπη;
Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι ο Τσίπρας, για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες, έχει αναλάβει πολύ ύποπτες "υποχρεώσεις". Είμαστε περίπου σίγουροι ότι έχει αναλάβει να συνεχίσει το ίδιο "συμβόλαιο" θανάτου, το οποίο έχει ξεκινήσει από τον Καραμανλή και, μέσω όλων των άλλων, - με τελευταίο τον Σαμαρά - θα ολοκληρωθεί στις μέρες του.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τη συμπεριφορά του. Ακόμα και ο δωσίλογος Σαμαράς εκλέχθηκε με την υπόσχεση για εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. Ακόμα και ο ψεύτης Σαμαράς μίλησε για προμελετημένο έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Ακόμα και ο ψυχοπαθής Σαμαράς μίλησε για τιμωρίες των υπευθύνων. Ο Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να μάθει πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο και αν υπήρχε "έγκλημα"; Δεν ενδιαφέρεται να τιμωρηθούν κάποιοι ένοχοι; Για ποιον λόγο βιάστηκε να "πλέξει" το εγκώμιο και άρα να "αθωώσει" εκ των προτέρων τον Προβόπουλο στην πρόσφατη συνάντησή τους; Δεν γνωρίζει ότι ο Προβόπουλος είναι από τους κύριους υπεύθυνους της συνομωσίας κατά του ελληνικού λαού; Τα Τ10 - και την απαξίωση των ελληνικών ομολόγων - η Τράπεζα της Ελλάδας του Προβόπουλου και του Ρότσιλντ δεν ήταν εκείνη που τα μεθόδευσε;
 Τον Καραμανλή, τον οποίο τον τίμησε με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση του ιδρύματος του θείου του, δεν θα τον κρίνει; Καλά έκανε ο Καραμανλής και αποδεχόταν ανεξέλεγκτα - όπως τα "κοψίδια" - τα swaps του Σημίτη; Την αυθαίρετη και παντελώς παράνομη απόφαση του "δεξιού" Καραμανλή να παράσχει ασυλία στους εγκληματίες των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα την αμφισβητήσει ο πρώτος "αριστερός" Πρωθυπουργός; Τις μυστικές επαφές τού Παπανδρέου με τον Στρος Καν του ΔΝΤ - πολύ πριν την εκδήλωση της κρίσης δανεισμού - δεν την θεωρεί επιλήψιμη; Τη συνάντηση του Παπανδρέου με το αφεντικό τής Goldman Sachs στο Πεντελικό την θεωρεί κοινωνική εκδήλωση; Με την Αγγελοπούλου τι ακριβώς συζήτησαν; Μήπως η κυρία τού Ψυχικού συναντήθηκε μαζί του για να "βολιδοσκοπήσει" τις προθέσεις του σ' ό,τι αφορά τον "φάκελο" των Ολυμπιακών Αγώνων που την αφορά, ώστε να δώσει κάποιο "ΟΚ" στους πιο "πάνω"; Τις ευθύνες τής "συντρόφου" Δαμανάκη στην "κατασκευή" του εκβιαστικού GRexit δεν θα τις αναζητήσει; Δεν του φαίνεται παράξενη η "αποζημίωσή" της από το διεθνές τοκογλυφικό κατεστημένο με τον διορισμό της ως επικεφαλής διεθνούς οργανισμού;
 Έδωσε "υποσχέσεις" ατιμωρησίας σε όλους αυτούς τους εγκληματίες - και οι οποίες "υποσχέσεις" μας αφορούν—; Υπέγραψε "γραμμάτια", προκειμένου να του ανοίξουν τον δρόμο για την "καρέκλα"; Όλοι αυτοί έλαβαν κάποια "άφεση αμαρτιών" από τον "επαναστάτη" και οι μόνοι που απέμειναν, ως "στόχοι" της "αγριάδας" του, είναι οι εργαζόμενοι της Ευρώπης; ...Κάνουμε τους "τσαμπουκάδες" στους αθώους Ευρωπαίους εργαζόμενους και τις "κότες" στους εγκληματίες, τους κλέφτες και τους προδότες τής ελληνικής "Διαπλοκής"; ...Θα κάνουμε κόλαση τη ζωή απλών πολιτών, οι οποίοι δεν έφταιξαν σε τίποτε, για να διευκολύνουμε τα λαμόγια να απολαύσουν τα κλοπιμαία τους ατιμώρητοι; ...Αυτή είναι η άποψη της πρώτης "αριστερής" κυβέρνησης περί κοινωνικής δικαιοσύνης και αδερφοσύνης των λαών; ...Αυτός είναι ο διεθνισμός που του δίδαξαν στην ΚΝΕ;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που μας εντυπωσίασε η προκλητική του συμπεριφορά στην Κρήτη; Ακόμα και για τα μέτρα τής απλής ηλιθιότητας και άγνοιας, είναι "πολύ" αυτό το οποίο έκανε ο Τσίπρας στην Κρήτη ..."Μεθυσμένος" να ήταν, δεν θα έλεγε τέτοια ηλιθιότητα και μάλιστα με τόση έπαρση και αλαζονεία ...Είσαι μπροστά σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους, οι οποίοι πλήρωσαν - χωρίς να το επιδιώκουν - τα δικά σου λάθη, και παριστάνεις τον "μαχαλόμαγκα"; ...Είσαι μπροστά σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν ευθύνονται που εσύ δεν μπόρεσες να χειριστείς τα προβλήματά σου με τους τοκογλύφους και τους κάνεις τον έξυπνο; ...Τους απειλείς με καταστροφή των ταμείων τους και άρα με ένα απολύτως αρνητικό γεγονός, το οποίο θα δυσχεράνει οριακά την καθημερινότητά τους και τους "υπόσχεσαι" να "χορέψουν" στον δικό σου τον "σκοπό";
Ακόμα και άγνοια να είναι αυτή, κατατάσσεται στις εγκληματικές, γιατί στερεί από την Ελλάδα όλα τα ερείσματα ...Στρέφει τους πάντες εναντίον της ...Εξυπηρετεί τη Γερμανία, η οποία έγινε για άλλη μία φορά ο "φονέας" της Ευρώπης και αναζητά εναγωνίως όχι μόνον "άλλοθι", αλλά και "κορόιδο" να του φορτώσει το "έγκλημα" ...Η ένοχη Γερμανία, εφόσον αυτή βύθισε την Ευρώπη στα χρέη, την αθλιότητα και την κοινωνική παρακμή. Αυτή η φονική και αμετανόητη Γερμανία βγήκε την επομένη ημέρα του "τσαμπουκά" του Τσίπρα να παραστήσει την προστάτιδα των συμφερόντων όλων των ευρωπαϊκών λαών από την ελληνική αυθάδεια και θράσος. Βγήκε κι από "πάνω" η Γερμανία, η οποία είναι η κατ’ εξοχήν υπεύθυνη για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη ...Υπεύθυνη για την καταστροφή τής ελληνικής οικονομίας, αλλά και υπεύθυνη για την επερχόμενη καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών, εφόσον αυτή τους ανάγκασε να πάρουν στους "ώμους" τους το παράνομο ελληνικό χρέος ...Το χρέος αυτό, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε η ίδια τα μέγιστα.
Τα πράγματα, δηλαδή, δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται ...Ήταν πολύ καλή η "πάσα", η οποία "έφυγε" από την Κρήτη, για να είναι "τυχαία" ...Ήταν πολύ καλά "ζυγισμένη" η πάσα του ανιψιού του γενικού αρχηγού τού Παναθηναϊκού του Γουέμπλει, για να μην την "εκμεταλλευτεί" απόλυτα η Γερμανία. Είναι πλέον κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο "καυγάς" του Γιούγκερ με τον Τσίπρα είναι "στημένος" ..."Καυγάς"-εξυπηρέτηση είναι. Στήριξε ο Τσίπρας τον Γιούγκερ στην υποψηφιότητά του για την Προεδρεία και ο Γιούγκερ τώρα ανταποδίδει με μια ψευδοσύγκρουση, η οποία ενεργοποιεί τα λαϊκά και πλέον αντιευρωπαϊκά ελληνικά ένστικτα. Μετά μας ήρθε και ο Μοσχοβισί, για να μας δώσει "μυαλό" ...Ο Εβραίος Μοσχοβισί, και συνυπεύθυνος για το σημερινό χάλι της γαλλικής οικονομίας, ήρθε να μας υποδείξει το "σωστό" για την οικονομία ...Ο συνυπεύθυνος για τη μετατροπή της πάλαι ποτέ ισχυρής γκολικής Γαλλίας σε μια φτηνή και άδεια "καρότσα" τού γερμανικού "άρματος", ήρθε να μας κάνει "σωτήριες" υποδείξεις.
Όλες αυτές οι δήθεν αντιδράσεις των Ευρωπαίων είναι "θέατρο", όπως επίσης τέτοιο είναι και η δήθεν "αγωνία" τής Γερμανίας για τους "κομμουνιστές" τού ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιους "κομμουνιστές" των Ψυχικών και των μυστικών υπηρεσιών η χαφιές Μέρκελ τους ξέρει καλύτερα απ’ όλους, γιατί ήταν συνάδελφοί της. "Κομμουνιστές" σαν τον Τσίπρα τής Παναγιωταρέα ή τον Σταθάκη τής JP Morgan και τον Μηλιό τού Κολεγίου, η Μέρκελ τους έχει "σπουδάσει" στη Στάζι. Σταλινική "καμαρίλα" βρομάει επίσης και η επίθεση του "ήρωα" γερμανοφάγου Γλέζου στον Γιούγκερ. Όλα αυτά τα χαφιεδίστικα έχουν έναν και μόνον στόχο: Οι εγκληματίες τής Ευρώπης προσπαθούν να μετακυλήσουν τις ευθύνες τους στους "ώμους" των Ελλήνων ...Προσπαθούν να "σπρώξουν" τους Έλληνες σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα-"απόφαση", το οποίο θα τους εμφανίζει μαζικά ως λαό να ταυτίζονται και άρα να στηρίζουν τα όσα ανεύθυνα ισχυρίστηκε ο Τσίπρας στην Κρήτη.
Αυτό είναι το ζητούμενο τώρα: Να "φορτωθούν" οι Έλληνες το μεγάλο έγκλημα, το οποίο από καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν οι τοκογλύφοι εις βάρος των Ευρωπαίων. Υπάρχει έγκλημα στο κοινό ποινικό δίκαιο, όταν εν γνώση σου εξαναγκάζεις κάποιον να δανείσει χρήματα σε κάποιον χρεοκοπημένο και άρα όταν εκ των προτέρων γνωρίζεις ότι τον ωθείς να χάσει τα χρήματά του. Όταν αυτό το έγκλημα γίνεται εις βάρος ολόκληρων λαών και κρατών, αυτό το έγκλημα παύει να περιορίζεται στη σφαίρα του κοινού ποινικού δικαίου και αναβαθμίζεται σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν παίρνεις τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων των λαών, για να δανείσεις χρήματα σε χρεοκοπημένα κράτη, προκειμένου να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι που τους δάνεισαν. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν στερείς από τους λαούς τούς πόρους για να ζήσουν. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όταν ωθείς λαούς στην εξαθλίωση, προκειμένου να κερδίσουν οι τοκογλύφοι.
Αυτό το προμελετημένο έγκλημα των ναζιστών της Γερμανίας και των Σιωνιστών τοκογλύφων κατά των λαών της Ευρώπης προσπαθούν να το "φορτώσουν" στους ώμους τού ελληνικού λαού. Αφού έβαλαν με εξαναγκασμό τους Ευρωπαίους να "φορτωθούν" μεγεθυμένο το ελληνικό χρέος - και άρα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα να μπορεί να το ξεπληρώσει η Ελλάδα - ,τώρα θα τους το "κουρέψουν", εξαιτίας της Ελλάδας. Οι ευρωπαϊκοί λαοί, δηλαδή, θα υποφέρουν στο μέλλον, όχι εξαιτίας των τοκογλύφων και των εγκληματιών του Βερολίνου, οι οποίοι εντελώς εγκληματικά μεγέθυναν αυτό το χρέος και το προπλήρωσαν στους τοκογλύφους από τα ταμεία των Ευρωπαίων, αλλά εξαιτίας των Ελλήνων, οι οποίοι ούτε καν κατάλαβαν τι έγινε. Το ίδιο έγκλημα, το οποίο έκαναν εις βάρος της Ελλάδας, "κουρεύοντας" τα αποθεματικά των ασφαλιστικών της ταμείων, θέλουν να το κάνουν τώρα και εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων των ευρωπαϊκών λαών.
Όμως, επειδή οι κύριοι υπεύθυνοι αυτού του τεράστιου διεθνούς εγκλήματος δεν θέλουν να φαίνονται, θα το "φορτώσουν" στους συνήθεις ύποπτους. Οι εγκληματίες Σιωνιστές τοκογλύφοι και η Γερμανία, ως κράτος, που εξανάγκασε τους Ευρωπαίους να δανείσουν στην Ελλάδα, για να ξεπληρώσει παράνομα δάνεια, θέλουν να βγουν από το "κάδρο" των ευθυνών ...Των δικών τους ευθυνών, εφόσον αυτοί έκαναν το έγκλημα της τοκογλυφίας και οι ίδιοι επωφελήθηκαν από αυτό. Γι' αυτό ποντάρουν στον Τσίπρα. Είτε εις γνώση του είτε εν αγνοία του, "σπρώχνουν" τους Έλληνες προς την επιλογή "Τσίπρα", για να τους τσακίσουν. Θέλουν να εμφανίσουν τους Έλληνες σαν αχάριστους και θρασείς - σε βαθμό απάνθρωπο και κτηνώδη - ,που, όχι μόνον δεν ευγνωμονούν τους Ευρωπαίους εργαζόμενους, οι οποίοι τους έσωσαν, αλλά που αντίθετα επιθυμούν να τους "χορέψουν" στο "ταψί", απειλώντας τους με τις περιουσίες τους. Προσπαθούν, ως λαό, να τους εμφανίσουν ότι θέλουν να τα "φάνε" από τους Ευρωπαίους πολίτες.
Αυτό κάνει τώρα ο Τσίπρας. Βαράει το "σαμάρι", γιατί το επικίνδυνο "γομάρι" πρέπει να πάει στο "σφαγείο". "Βαράει" φαινομενικά τους "Ρότσιλντ" των "Αγορών", ενώ στην πραγματικότητα στοχεύει τους ευρωπαϊκούς λαούς. Με τις "πλάτες" των Ρότσιλντ απειλεί τους ανώνυμους Ευρωπαίους, και αφήνει στο απυρόβλητο τους ντόπιους "υπαλλήλους" τους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν ενοχλεί τις Γιάννες, τους Καραμανλήδες, τους Προβόπουλους και τους Μπόμπολες. Κάνει επίθεση στα χρήματα των άλλων, γιατί τα "φαγωμένα" από τη Διαπλοκή θίγουν τη "συμμορία". Κάνει επίθεση εκεί όπου του υποδεικνύουν τα αφεντικά του και οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάστασης. Για εξεταστικές, όμως, σε αυτό το διάστημα του άφθονου "τσαμπουκά", δεν ακούσαμε τίποτε. Ξεχάστηκαν οι εξεταστικές για το πώς δημιουργήθηκε παρανόμως το υπέρογκο χρέος; Ξεχάστηκαν οι εξεταστικές για το πώς προκλήθηκε η κρίση δανεισμού; Ξεχάστηκαν δηλαδή τα εγκλήματα των προδοτών της χώρας; ...Θέλει να "χορέψει" τους άλλους στο "ταψί", αλλά για τις δικές μας ευθύνες στην κατάσταση δεν ακούμε κουβέντα.
Για δικαστική έρευνα, για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο, δεν ακούμε από την πρώτη "αριστερή" κυβέρνηση. Μόνον τους ξένους θα "χορέψει" στο "ταψί" ο Τσίπρας. Τον Καραμανλή, ο οποίος μοίραζε ολυμπιακές "ασυλίες" και "φούσκωνε" ελλείμματα, θα τον αφήσει στον απυρόβλητο; Τον Γιωργάκη, ο οποίος συνωμοτούμε με τους Εβραίους τού ΔΝΤ, πολύ πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός, θα τον αφήσει στο απυρόβλητο; Τον νόμο περί ευθύνης υπουργών θα τον "δικάσει", για να μπορέσει να στείλει "αναδρομικά" όλες τις υποθέσεις στη Δικαιοσύνη; Τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων θα τον ανοίξει ή τον "γοήτευσε" η Γιάννα; Τον φάκελο των προμηθειών στα εξοπλιστικά θα τον ανοίξει ή τον συγκίνησε η πρόσφατη περιπέτεια υγείας τού Μαρκογιαννάκη; Τον φάκελο του ΟΤΕ θα τον ανοίξει ή δεν τον αφήνει ο γιος τού συντρόφου Πέτρου;
Με ποιο ηθικό δικαίωμα μπορείς να ζητήσεις από κάποιους να σου διαγράψουν μέρος των χρεών σου, όταν δεν έχεις να τους επιδείξεις κάποιους ενόχους και άρα ένα στοιχειώδες ίχνος μεταμέλειας; Θα ζητήσεις από τους λαούς της Ευρώπης να δεχθούν την τεράστια ζημιά των ταμείων τους και την ίδια ώρα οι "διαπλεκόμενοι" στην Ελλάδα θα τρώνε απερίσπαστοι τη λεία τους. Θα ζούνε σαν μεγιστάνες αυτοί, οι οποίοι πήραν τα "πέτσινα" δάνεια και τις παράνομες προμήθειες, που δημιούργησαν τα τεράστια χρέη; Είναι δυνατόν να μην μας μισήσει ολόκληρο το σύμπαν, αν δεν τιμωρήσουμε τους ενόχους και ζητήσουμε από άσχετους να φορτωθούν τα εγκλήματα και βέβαια τα "φέσια" των ντόπιων ενόχων; Ο Εσθονός ή ο Πολωνός εργάτης θα πληρώνει αυξημένα ασφάλιστρα, γιατί θα του "φορτώσουν" τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και τα "βαράκια" του Γιωργάκη; Ο Ούγγρος άνεργος θα ζει με ψίχουλα, γιατί θα "φορτωθεί" τις καμεράτες τού Μεγάρου; Ο Ιταλός συνταξιούχος δεν θα παίρνει τα φάρμακά του, για να στέλνει "φιλάκια" η κόρη του Μηλιού από την Ελβετία;
Αυτά είναι ερωτήματα, στα οποία πρέπει να απαντήσει ο Τσίπρας πολύ πριν "επιτεθεί" στους δανειστές μας. Τους Έλληνες ενόχους πρέπει να βρει, πριν αρχίσει να χτυπάει το "νταούλι" του. Την ευθύνη των Ελλήνων πολιτικών και τη συνεργασία τους με τους διεθνείς τοκογλύφους πρέπει πρώτα να αποκαλύψει, για να ζητήσει την αλληλεγγύη των λαών. Άλλο πράγμα είναι να ζητάς την αλληλεγγύη των λαών και άλλο πράγμα το βιός τους. Οι λαοί εύκολα θα δώσουν την αλληλεγγύη τους, αν στραφούν οι Έλληνες εναντίον των τοκογλύφων. Τι είδους αλληλεγγύη μπορούν να δώσουν, αν τους ζητηθεί να εξανεμίσουν το μέσον της επιβίωσής τους ...Μόνον τα "δανεικά κι αγύριστα" του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα και του Κόκκαλη να δείξει κάποιος στους Ευρωπαίους και θα συναινέσουν να μας βομβαρδίσουν με πυρηνικά όπλα.
...ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ του χρέους πρέπει να γίνει ...Να αποδειχθεί αυτό, το οποίο και στο κοινό ποινικό δίκιο είναι κολάσιμο ...Να αποδειχθεί ότι οι ίδιοι οι τοκογλύφοι φόρτωναν την Ελλάδα με χρέη, γνωρίζοντας εξ’ αρχής ότι αυτή δεν είχε δυνατότητες να τα ξεπληρώσει. Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και άρα αυτοί είναι εγκληματίες ...Να αποδειχθεί ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί, μέσω "Χριστοφοράκων", είχαν πάρει το ελληνικό "βιβλιάριο" καταθέσεων και έκαναν μόνοι τους στους εαυτούς τους παραγγελίες. Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και άρα αυτοί είναι εγκληματίες ...Να αποδειχθεί ότι οι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί από κοινού έφεραν την Ελλάδα σε κατάσταση χρεοκοπίας και στη συνέχεια, εν γνώση τους, εξανάγκασαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν σε έναν χρεοκοπημένο. Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και άρα αυτοί είναι οι εγκληματίες.
Αυτά πρέπει να αποδείξει μια πατριωτική ελληνική κυβέρνηση ...Να αποδείξει ότι όλα τα εγκλήματα, τα οποία σήμερα αποδίδονται στους Έλληνες, έγιναν ερήμην τού ελληνικού λαού. Όλα έγιναν από τους εγκληματίες, οι οποίοι "παρέλασαν" στο Παρίσι σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους, τους οποίους οι ίδιοι τοποθέτησαν στα καίρια πόστα τού ελληνικού κρατικού μηχανισμού. Μόνοι τους οι Γερμανοί "ξεγελούσαν" δήθεν τους εαυτούς τους, όταν έβαζαν την Ελλάδα στο Ευρώ. Μόνοι τους οι τοκογλύφοι τής Goldman Sachs "ξεγελούσαν" δήθεν τους εαυτούς τους, όταν αγόραζαν τα "πέτσινα" ελληνικά ομόλογα. Μόνοι τους αυτοί τοποθέτησαν τον Εβραίο Παπανδρέου στην Κυβέρνηση, ο οποίος ζήτησε τα "δανεικά" από τους λαούς. Όλα μόνοι τους τα έκαναν και τα "φόρτωσαν" στους Έλληνες. Αυτά πρέπει να αποδειχθούν και να ζητηθεί η αλληλεγγύη των λαών ...Να ζητηθεί η αλληλεγγύη, ώστε τα χρέη των Ελλήνων προς τους Ευρωπαίους να γίνουν χρέη των τοκογλύφων και της Γερμανίας προς αυτούς.
Κατάλαβε ο αναγνώστης ποιων την πολιτική εξυπηρετεί ο "τσαμπουκάς" τού ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουν όλα να τα φορτώσουν στους Έλληνες, για να τους καταστρέψουν, εμφανίζοντάς τους σαν εχθρούς των Ευρωπαίων. Κάποιοι "σπρώχνουν" τον Τσίπρα να είναι προκλητικός και άρα "χρήσιμος" για τους Γερμανούς και τους τοκογλύφους. Κάποιοι παίζουν παιχνίδια και μερικοί απ’ αυτούς είναι σίγουρα οι σύμβουλοι του περιγράψαμε πιο πάνω. Ήταν εντελώς ενοχοποιητικό για τον ίδιο - και αποκαλυπτικό για τα αφεντικά του - αυτό το οποίο είπε χαμογελώντας για "νταούλια". Πάνω στον "ενθουσιασμό" του για το ασφαλές των "τρομοκρατικών" του λόγων και βέβαια την προσεχή πρωθυπουργοποίησή του, με το χαμόγελό του αποκάλυψε ότι έχει "πλάτες". Έπαθε αυτό, το οποίο παθαίνουν οι "παρδαλές", που τις αποκαλύπτει η χαρά τους ...Αποκάλυψε ότι έχει γνώση του ρόλου του στην "παράσταση" που στήνεται εις βάρος της Ελλάδας ...Μιας "παράστασης", που στήνουν Εβραίοι και Γερμανοί.
Τώρα, για τις ανάγκες τής "παράστασης", όλοι αυτοί εμφανίζονται να είναι δήθεν "θυμωμένοι" με τους "επαναστάτες" Έλληνες και αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια για "κούρεμα" του ελληνικού χρέους. Υποκρίνονται πως δεν το επιθυμούν, για να "παραπλανήσουν" τους ευρωπαϊκούς λαούς, οι οποίοι είναι θύματά τους. Γερμανοί και Εβραίοι υποκρίνονται πως το μάχονται, για να μπορούν στη συνέχεια να κατηγορούν και να βρίζουν τους Έλληνες. Δίνουν μια "παράσταση", για να μπορούν οι ίδιοι να εμφανίζονται σαν "προστάτες" των ευρωπαϊκών λαών και οι Έλληνες σαν η "κατάρα" τους. Κάνουν πως δεν το επιθυμούν, γιατί το αναγκαστικό "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο αποτελεί δική τους βασική στρατηγική επιλογή εις βάρος των Ευρωπαίων, θέλουν να το χρεωθούν οι Έλληνες και όχι οι ίδιοι...
...Οι "αλήτες" οι Έλληνες ...Οι αχάριστοι ...Αυτοί, οι οποίοι "πυροβολούν" με Καλάσνικοφ τις πρεσβείες των ευεργετών τους ...Αυτοί, οι οποίοι "πυροβολούν" αυτούς που τους δανείζουν, για να σωθούν, και μετά δεν θέλουν να τους ξεπληρώσουν ...Οι Έλληνες, που, όχι μόνον δεν πληρώνουν τα χρέη τους στους Ευρωπαίους, αλλά έχουν και "απαιτήσεις" να τους βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι στις εθνικές τους διενέξεις ...Οι Έλληνες, οι οποίοι δεν σέβονται τις περιουσίες των άλλων, αλλά έχουν μεγάλες απαιτήσεις σ' ό,τι αφορά την ασφάλεια και την προστασία τής δικής τους περιουσίας.
Άρα, από αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είναι τυχαία η τουρκική προκλητικότητα τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, που, στην ώρα που πλησιάζει η προβλεπόμενη έξοδος από το Μνημόνιο, κάποιοι είναι προκλητικοί. Την ώρα, δηλαδή, που τους τοκογλύφους και τη Γερμανία την συμφέρει να αισθάνεται η Ελλάδα ανασφαλής, η Τουρκία γίνεται ιδιαίτερα κινητική και πολύ διεκδικητική. Αν θυμόμαστε καλά, και την εποχή εκείνη, που έπρεπε να ψηφίσει η Ελλάδα το Μνημόνιο, ένα ταξίδι τής Μέρκελ στην Τουρκία ήταν αρκετό, για να την κάνει προκλητική.
Αυτήν την ώρα κάνει "τσαμπουκάδες" ο Τσίπρας; ...Την ώρα που ο διεφθαρμένος Ερντογάν και ο γερμανοτραφής Νταβούτογλου εμφανίζονται προκλητικοί όσο ποτέ άλλοτε; ...Την ώρα που την Κύπρο την έχουν "σπρώξει" ανήμπορη και χωρίς προστάτη στην "αγκαλιά" του Ισραήλ; ...Την ώρα που τα ναζιστικά κτήνη επιχειρούν αιματηρές προβοκάτσιες μέσα στην ίδια την "καρδιά" της Ευρώπης. Την ώρα που τα κτήνη επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την ευρωπαϊκή κοινωνία, δείχνοντας τους επιλεγμένους εχθρούς, έρχεται ο Τσίπρας να προσθέσει και τους Έλληνες ανάμεσα σ' αυτούς. Μαζί με τους Τζιχαντιστές, οι οποίοι "υπόσχονται" αίμα στους Ευρωπαίους, θα προστεθούν και οι Έλληνες, οι οποίοι υπόσχονται πόνο. Χειρότερο πόνο και από το αίμα.


Η Ενωμένη Ευρώπη μπροστά στο εμφυλιοπολεμικό πλέον χάος.
Θα αφήσουν τον παρισινό "πυροκροτητή"
να οδηγήσει στην "έκρηξη" της ελληνικής "βόμβας";


Από τη στιγμή που οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί Ναζί έχουν λεηλατήσει σε βαθμό καταστροφής την Ευρώπη, ήταν δεδομένο ότι θα "κατασκεύαζαν" έναν ψεύτικο εχθρό, για να του "φορτώσουν" το έγκλημα. Αυτό προσπαθούν να καταφέρουν με την Ελλάδα. Χρησιμοποίησαν το χρέος τής Ελλάδας, για να λεηλατήσουν ολόκληρη την Ευρώπη και στο τέλος θα της "παραδώσουν" το χρεοκοπημένο ελληνικό "κουφάρι" σαν εχθρό της. Θα μετατρέψουν την Ευρώπη σε έναν σκύλο, που κυνηγά ένα νεκρό κόκαλο. Μέσω της Ελλάδας έκλεψαν από την Ευρώπη πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και θα αφήσουν τους Ευρωπαίους να μισούν τους Έλληνες, οι οποίοι είναι πιο φτωχοί από ποτέ. Αυτό ήταν το κόλπο. Την Ελλάδα την φόρτωναν με τεράστια χρέη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορούσε να τα ξεπληρώσει ,μόνο και μόνο γιατί στόχευαν στην "τσέπη" των υπολοίπων Ευρωπαίων. Στο όνομα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης έβαλαν τους Ευρωπαίους να "αγκαλιστούν" με την Ελλάδα, για να τους "βυθίσουν" όλους μαζί.
Αυτή είναι η "βόμβα" που απειλεί την Ευρώπη με διάλυση. Όμως, «βόμβα» χωρίς πυροκροτητή δεν υπάρχει ...και αυτός τους έλλειπε. Αυτόν τον "πυροκροτητή" ενεργοποίησαν στο Παρίσι ...Τον πυροκροτητή εκείνον, ο οποίος θα τους έβαζε στον ρόλο του "καλού" και την Ελλάδα στον ρόλο του "κακού". Είχαν ανάγκη να εμφανίσουν έναν "κακό", γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι Ευρωπαίοι θα στρέφονταν εναντίον τους. Αναγκαστικά. Αναγκαστικά, εφόσον αυτοί χειρίστηκαν μόνοι τους και ερήμην των Ελλήνων το χρέος τους προς τους τοκογλύφους. Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, εξαιτίας της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, δεν θα φταίει η ίδια για τα δανεικά που της έδωσαν οι Ευρωπαίοι ...Θα φταινε εκείνοι, οι οποίοι ανάγκασαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν σε κάποιον, για τον οποίο γνώριζαν πως ήταν καταδικασμένος να χρεοκοπήσει. Αυτό είναι έγκλημα και αυτό το έγκλημα προσπαθούν να αλλάξουν οι δολοφόνοι τής Ευρώπης.
Προσπαθούν την χρεοκοπημένη από αδυναμία Ελλάδα να την κάνουν να φαίνεται σαν μια προκλητική "τρομοκρατική" δύναμη, που θέλει να τους χρεοκοπήσει όλους, για να γλιτώσει η ίδια. Θέλουν να την κάνουν να φαίνεται σαν μια ανεύθυνη δύναμη, που, εξαιτίας του θράσους της και της αθλιότητάς της, δεν διστάζει να καταστρέψει τους πάντες. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα φταίνε οι "καλοί", που, λόγω των ρομαντικών τους "οραμάτων", της δάνεισαν, αλλά αυτή, η οποία δανείστηκε και δεν σεβάστηκε τις υποχρεώσεις της. Με τον τρόπο αυτόν προσπαθούν να μετακυλίσουν πάνω της τις δικές τους ευθύνες. Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουν πάντα στον δημόσιο λόγο τους να αναφέρονται στην τήρηση των υποχρεώσεων από την πλευρά της Ελλάδας ...Να εμφανίζονται πάντα - ακόμα κι όταν δεν συντρέχει κανένας λόγος - να "μαλώνουν" την Ελλάδα για μη σεβασμό στις υποχρεώσεις της. Ακόμα και όταν η Ελλάδα λειτουργεί σαν δουλικός σκύλος, αυτοί επιμένουν να αμφισβητούν την προσήλωσή της στην τήρηση των υποχρεώσεών της.
Αυτό δεν το κάνουν ούτε από αφέλεια ούτε από βλακεία ...Μέρος τού "σεναρίου" είναι αυτή η μόνιμη "επωδός" ...Ένα απαραίτητο "ρεφρέν", ώστε, μέσω της συνεχούς επανάληψης, να το εμπεδώσουν οι Ευρωπαίοι σαν μια πραγματικότητα. Αυτούς στοχεύει αυτή η προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου και όχι τους Έλληνες. Αυτό, δηλαδή, δεν λέγεται για να το ακούνε οι Έλληνες, τους οποίους υποτίθεται ότι αφορά, αλλά για να το ακούνε οι Ευρωπαίοι, τους οποίους στο μέλλον προβλέπεται να τους αφορά ...Να το ακούνε οι Ευρωπαίοι και να νομίζουν ότι η ασφάλειά τους είναι ελληνική "υπόθεση" ...Να νομίζουν ότι η ασφάλεια των ασφαλιστικών τους ταμείων συνδέεται με την ελληνική συνείδηση και υπευθυνότητα. Έχοντας λοιπόν μέσα στα τελευταία χρόνια δημιουργήσει τη "βόμβα", ήταν δεδομένο ότι θα έφτιαχναν και τον "πυροκροτητή" της με τρόπο τέτοιο, που να βαστά τους ίδιους μακριά από τα "θραύσματα" της "έκρηξης".
Αν γνωρίζει κάποιος όλα τα παραπάνω, μπορεί να καταλάβει τον λόγο που μια αιματηρή προβοκάτσια τύπου Charlie Hebdo ήταν απολύτως αναμενόμενη. Όταν η εξουσία και οι άνθρωποί της προσπαθούν να "ξεφορτωθούν" τις ευθύνες τους, δεν διστάζουν μπροστά σε κόστη, τα οποία αφορούν το αίμα λίγων ανθρώπων. Όταν μπορούν να το καταφέρουν, δεν έχουν ποτέ ηθικούς ή άλλους ενδοιασμούς. Σε τέτοιους καιρούς θα ήταν απίθανο οι εξουσίες - και οι μυστικές υπηρεσίες που τις συμβουλεύουν - να μην έχουν "σχέδια" διαφυγής, τα οποία θα οδηγούσαν σε αποπροσανατολισμό των μαζών. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, το οποίο έχουν ανάγκη σήμερα οι εγκληματίες -  και μερικώς το πέτυχαν με την παρισινή προβοκάτσια. Είναι θέμα επιβίωσης γι' αυτούς να προκαλέσουν σύγχυση, ώστε να προφυλαχθούν από την αναπόφευκτη πλέον κοινωνική αντίδραση της Ευρώπης, που μόνον οι "τυφλοί" δεν βλέπουν.
Με μια απλή προβοκάτσια θα έβρισκαν έναν εύκολο τρόπο να εκμεταλλευτούν τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να παράξουν τις επιθυμητές εντυπώσεις. Αλίμονο δηλαδή. Είναι δυνατόν να ελέγχεις τα ΜΜΕ παγκοσμίως και να έχεις ενδοιασμούς στη χρήση τους, όταν μπορείς με ελάχιστο ρίσκο να δημιουργήσεις μόνος σου την είδηση-"καύσιμο", για να λειτουργήσουν αυτά; ...Αυτό ακριβώς ήταν η προβοκάτσια στο Παρίσι και τίποτε παραπάνω ..."Καύσιμο", για να λειτουργήσει ο μηχανισμός προπαγάνδας στην Ευρώπη. Στη σημερινή Ευρώπη, η οποία - εξαιτίας τους - βρίσκεται στην απόλυτη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική παρακμή, έπρεπε να βρουν τη λύση να διαφύγουν της προσοχής και άρα και του μένους των λαών. Γνώριζαν πως ήταν θέμα χρόνου να γίνουν αντιληπτοί και προσπάθησαν, στον χρόνο που είχαν ακόμα τη δυνατότητα να ελέγχουν τα πράγματα, να "φορτώσουν" τις ευθύνες τους σε άλλους...
...Αυτοί είναι οι ηθικοί και βέβαια οι φυσικοί αυτουργοί τού εγκλήματος στο Παρίσι. Οι εγκληματίες, που, μέσω της διαφθοράς και της σπατάλης δημιούργησαν τα τεράστια χρέη των ευρωπαϊκών κρατών και λεηλάτησαν την οικονομία της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι ισοπέδωσαν την παραγωγή της με την αποβιομηχάνισή της ...Αυτοί, οι οποίοι την εκβαρβάρισαν εκ νέου, "ταΐζοντάς" την τα νεοταξίτικα "σκουπίδια" του εβραϊκού Χόλυγουντ. Τίποτε απ’ όσα έδιναν παγκόσμια αξία και ειδική ταυτότητα στη διάσημη Ευρώπη δεν έχει επιβιώσει ...Δεν επιβίωσε ο πολιτισμός της, η τέχνη της, η αισθητική της και οι κοινωνικές της κατακτήσεις. Η Ευρώπη "πολτοποιήθηκε" και οι λαοί της μπήκαν χωρίς χαρακτηριστικά μέσα στη "σούπα" τής Νέας Τάξης.
Όμως, αυτή η "σούπα", η οποία "βράζει" μέσα στην κλειστή "χύτρα" τής Νέας Τάξης, είναι θέμα χρόνου να "σκάσει" αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Οι λαοί μπορούν να ανεχθούν τα πάντα, αλλά, όταν κινδυνεύει η ίδια η επιβίωσή τους, είναι θέμα χρόνου η αντίδρασή τους. Μπορεί η κουλτούρα και ο πολιτισμός των Ευρωπαίων να πήγαν εύκολα "περίπατο" για ένα iPhone, για ένα συμβόλαιο με το Χόλυγουντ ή για μια καλή "μεταγραφή" σε κάποια "Μπαρτσελόνα", αλλά η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους είναι αιτία πολέμου για τους Ευρωπαίους πολίτες. Ο κώλος της Λόπεζ, το κουστούμι του Κλούνεϊ ή οι τρίπλες του Μέσι μπορούν να αποσπούν την προσοχή των Ευρωπαίων, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνον για όσο διάστημα δεν πεινάνε ή δεν πονάνε. Η λεηλασία των ευρωπαϊκών ταμείων δεν θα συνεχιστεί χωρίς αντίδραση, εφόσον είναι θέμα χρόνου να μπει ως πρόβλημα μέσα στο κάθε ευρωπαϊκό σπίτι.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί η Ελλάδα είναι πολύτιμη γι’ αυτούς; ...Είναι πολύτιμη για τους εγκληματίες, γιατί αυτή μπορεί να πάρει πάνω της τις "αμαρτίες" τους σαν αποδιοπομπαίος "τράγος" ...Αυτό ακριβώς, το οποίο περιγράφουν οι λέξεις της υπέροχης ελληνικής γλώσσας ...Η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τους δολοφόνους τής Ευρώπης, για τον "τραγικό" της ρόλο ...Τους δολοφόνους, οι οποίοι "παρέλασαν" στο Παρίσι σαν ηγέτες τής "ειρήνης" και της "Δημοκρατίας". Αυτοί είναι που διέλυσαν την Ευρώπη. Πριν λοιπόν αρχίσει ο κόσμος να τους αντιλαμβάνεται ως προδότες - και άρα ως εχθρούς - ,φρόντισαν να κάνουν την "κίνηση" τους πρώτοι. Τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, η οποία θα οδηγήσει στη γενική κατάρρευση του ευρωπαϊκού κοινωνικού κράτους - και την οποία πραγματοποίησαν τα αφεντικά τους - θα την αποδώσουν εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα ...Στην Ελλάδα, η οποία δανείστηκε και μέσω του "οργανοπαίκτη" Τσίπρα θα τους χορεύει στο "ταψί", εφόσον θα αρνείται να ξεπληρώσει τα χρέη της.
Οι εγκληματίες, δηλαδή, οι οποίοι εξανάγκασαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στη χρεοκοπημένη Ελλάδα χρήματα, προκειμένου να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι, θα εμφανίσουν την Ελλάδα σαν εγκληματία. Οι θύτες θα εμφανίσουν σαν θύτη ένα από τα θύματά τους. Θα αφήσουν τους εαυτούς τους στο απυρόβλητο, ενώ αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Είναι οι κύριοι υπεύθυνοι, γιατί αυτοί εξανάγκασαν τους Ευρωπαίους να δανείσουν στους Έλληνες εν γνώση τους ότι απειλούν τη βιωσιμότητα όλων των ασφαλιστικών ταμείων των ευρωπαϊκών λαών. Φαινομενικά δάνεισαν στην Ελλάδα πάνω από μισό τρις ευρώ, ενώ πρακτικά η Ελλάδα δεν πήρε τίποτε. Αυτοί μόνοι τους πήραν αυθαίρετα τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία των Ευρωπαίων και τα έδωσαν απευθείας στους τοκογλύφους.
Αυτά όλα είναι εγκλήματα και την αποκάλυψη αυτών των εγκλημάτων φοβούνται τα χαφιεδοσκουπίδια των Ρότσιλντ. Στόχος όλων αυτών των εγκληματιών τώρα είναι να "σβήσουν" τα "ίχνη" τους και να στρέψουν τους φτωχούς εναντίον των φτωχών. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Απέναντι στους μελλοντικά φτωχούς Ευρωπαίους θα βάλουν τους ήδη φτωχούς Έλληνες. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...Εγκλήματα, τα οποία δεν έχουν προηγούμενο. Στις ανάγκες αυτών των εγκληματιών αναζητούμε τις απαντήσεις που αφορούν το αιματηρό συμβάν στο Παρίσι. Είναι αφελής αυτός, ο οποίος πιστεύει ότι οι Τζιχαντιστές κινήθηκαν μόνοι τους, επειδή θυμήθηκαν ότι κάποιοι κάποτε προσέβαλαν με κάποια σκίτσα τον Προφήτη. Ακόμα και για έναν κοινό βλάκα αυτό δεν είναι αρκετό, για να σκορπίσει τον θάνατο. Τον θάνατο τον "σκόρπισαν" αυτοί, οι οποίοι είχαν κέρδος από αυτόν ...Αυτοί, οι οποίοι είχαν τόσο μεγάλο κέρδος, που τον έκαναν φτηνή "επένδυση".
Τέτοιοι είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι πόζαραν στην περίφημη πλέον πορεία τής διαμαρτυρίας στο Παρίσι. Αυτοί είχαν κέρδος από την προβοκάτσια και δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι η "ηθική" τους δεν θα τους επέτρεπε να αναζητήσουν το κέρδος της εις βάρος αθώων ανθρώπων. Άνθρωποι, οι οποίοι καταστρέφουν ολόκληρους λαούς για να πλουτίσουν, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι θα λυπούνταν κάποιους φουκαράδες σκιτσογράφους όταν, μέσω της θυσίας τους, θα γλίτωναν οι ίδιοι τα τομάρια τους ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο είπαμε και στην αρχή του κειμένου. Αν, μέσω της θυσίας, αυτοί εξασφάλιζαν τη φωτογραφία-"άλλοθι", δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να προκαλέσουν την προβοκάτσια.
Όλος ο πολιτικός "υπόκοσμος" της Ευρώπης βρισκόταν εκεί ...Το απόλυτο "κατακάθι" τής ευρωπαϊκής κοινωνίας. Ποιος θα είχε πρόβλημα ή ενοχές από ένα τέτοιο έγκλημα; ...Η Μέρκελ; ...Ο Σαρκοζί; ...Ο Νετανιάχου; ...Ο Ολάντ; ...Ο Τουσκ; ...Ο Γιούγκερ; ...Ο Σουλτς; ...Ο Αμπάς; Σταλινοναζί πράκτορες είναι στην πλειοψηφία τους. Ποιος από αυτούς θα είχε πρόβλημα με τη θυσία άσχετων ανθρώπων, όταν θα έβλεπε ως κέρδος τη δική του επιβίωση; Ακόμα και οι "δεύτεροι" στα ίδια είναι. Ποιος δεν θα διεκδικούσε κέρδος πάνω σε πτώματα; ...Θα είχε πρόβλημα ο δικός μας Σαμαράς; ...Ο Τούρκος Νταβούτογλου ή ο Αλβανός Ράμα;
Εδώ μιλάμε για σκουπιδαριό ...Μιλάμε για συμμορία εγκληματιών, που μπροστά τους οι γνωστοί σήριαλ-κίλερς είναι ερασιτέχνες. Μιλάμε για συμμορία εγκληματιών, οι οποίοι πρόδωσαν τους λαούς και μπροστά στον φόβο τής τιμωρίας είναι σε θέση να θυσιάσουν ολόκληρους λαούς. Αυτοί δεν είναι που ενημερώνονται καθημερινά για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων; Αυτοί δεν είναι που βλέπουν καθημερινά να πεθαίνουν σε όλη την Ευρώπη άνθρωποι από έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης; Αυτοί δεν είναι που έδωσαν την άδεια στον Νετανιάχου να σκοτώσει τα παιδιά της Παλαιστίνης; Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν εξαιτίας τους και ενημερώνονται καθημερινά γι’ αυτό.
Τους είδε κανείς όλους αυτούς να αντιδρούν γι' αυτά τα τερατώδη εγκλήματα; ...Όχι βέβαια. Πώς είναι δυνατόν αυτά τα κτήνη να συγκινηθούν από λίγους θανάτους, οι οποίοι μάλιστα είναι σωτήριοι για τους ίδιους; Είναι δυνατόν τέτοια κτήνη να έχουν πρόβλημα με τους λίγους νεκρούς τής προβοκάτσιας; ..."Τζάμπα" τους βγήκε να θυσιάσουν μερικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα τους έδιναν τη δυνατότητα να βγουν μερικές χρήσιμες φωτογραφίες σαν "θρηνώντες". Ποιος κατά συρροή εγκληματίας δεν θα έκανε ένα ακόμα έγκλημα, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα "άλλοθι", που να τον "αθωώνει" απ’ όλα τα προηγούμενα εγκλήματά του;
Η προβοκάτσια του Charlie Hebdo.
Αν καταλάβει κάποιος ποιο ήταν γι’ αυτούς το πρακτικό κέρδος του "τρομοκρατικού" χτυπήματος στο Παρίσι, μπορεί να καταλάβει απολύτως το προβοκατόρικο της φύσης του. Αυτό, το οποίο επιδιώχθηκε ως κέρδος, μέσω αυτής της ενέργειας ήταν εκείνο, το οποίο περιγράψαμε στην αρχή του κειμένου ...Ήταν ο "ορισμός" των κανόνων του "παιχνιδιού" τής μελλοντικής ελεγχόμενης ενδοευρωπαϊκής σύγκρουσης. Θέλοντας να φύγουν οι ίδιοι από το "πλάνο" των ενόχων, έπρεπε να δημιουργήσουν ένα νέο ελεγχόμενο σκηνικό σύγκρουσης μεταξύ των προεπιλεγμένων "μονομάχων" ...Ένα νέο σκηνικό απόλυτα ορισμένο και βέβαια περιορισμένο. Φυσικό είναι αυτό. Για να μπορέσουν να διαχειριστούν μια τεχνητή σύγκρουση, θα πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μόνοι τους τόσο τους "μονομάχους" όσο και το πεδίο της σύγκρουσής τους και άρα το επιθυμητό "ρινγκ". Στην προσπάθειά τους αυτήν αναζητούμε τα αίτια της παρισινής προβοκάτσιας. Με συνοπτικές διαδικασίες, λίγο αίμα και πολύ σκηνοθεσία δημιούργησαν ένα βασικό "σκηνικό" σύγκρουσης.
Με κινηματογραφικούς όρους χώρισαν την κατάσταση σε "εχθρούς" και "φίλους" και πήραν θέση οι ίδιοι. Χώρισαν την Ευρώπη σε "καλούς" και "κακούς", μπαίνοντας οι ίδιοι μόνιμα επικεφαλής των "καλών". Έβαλαν και τους Εβραίους - αλλά και το Ισραήλ - ανάμεσα στους "καλούς" και έκλεισε αυτό το θέμα. Αυτό ήταν το βασικό ζητούμενο, για να καπαρωθεί ο πρώτος "ρόλος". Όταν υπάρχουν έτοιμοι "ρόλοι", μπορούν τα αφεντικά να τους μοιράζουν κατά βούληση. Άλλωστε η διανομή των ρόλων είναι πάντα προνόμιο των παραγωγών. Αυτή ήταν και η βασική τους επιδίωξη ...Τα αφεντικά - και όχι τα γεγονότα ή οι λαοί - θα αποφασίζουν μόνα τους ποιοι είναι οι "καλοί" και οι "κακοί" σε κάθε περίπτωση. Από τη στιγμή που κατάφεραν να "διαλέγουν" οι ίδιοι πριν από τον λαό για λογαριασμό του, εύκολα είναι τα πράγματα. Δική τους επιλογή είναι ο ρόλος του "καλού" και δική τους επιλογή επίσης θα είναι το ποιοι θα είναι "κακοί", οι οποίοι θα εναλλάσσονται στη θέση αυτή. Ξεκίνησαν με τους "εύκολους" Τζιχαντιστές, για να καπαρώσουν το δικό τους "ρόλο" στην "παράσταση" και πολύ σύντομα, αν οι ανάγκες τους το επιβάλουν, θα μπορέσουν να βάλουν "απέναντί" τους και τους "κακούς" Έλληνες. Οι ίδιοι πάντα θα είναι επικεφαλής των "νοικοκυραίων" και των "πολιτισμένων".
Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να αμφιβάλει για το προβοκατόρικο της "τρομοκρατικής" ενέργειας στο Παρίσι; Μόνον τα τεράστια κέρδη αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας να επιχειρήσει να μετρήσει κάποιος, είναι βέβαιο το συμπέρασμά του. «Cui bono» λέει η σύγχρονη εγκληματολογία και το bono σε αυτήν την περίπτωση μας δείχνει τους "θλιμμένους" ηγέτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήταν προβοκάτσια το χτύπημα στο Παρίσι, όπως και να το εξετάσει κανείς. Ο απόλυτος ορισμός της προβοκάτσιας από τους μετρ του είδους. Με κόστος λίγες ανθρώπινες ζωές βγήκαν οι φασίστες να «θρηνούν» υπέρ της Δημοκρατίας. Με κόστος λίγες ανθρώπινες ζωές οι εγκληματίες βγήκαν να "διαμαρτυρηθούν" εναντίον "εγκληματιών". Έχουν το Know How. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτοί, οι οποίοι σήμερα προετοιμάζουν αυτήν την ενδοευρωπαϊκή σύγκρουση, είναι οι ίδιοι που προκάλεσαν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο με μια προβοκατόρικη δολοφονία.
Όταν αυτά τα κέρδη επιτυγχάνονται χάρη σε μια αστεία προβοκάτσια, ποιος μπορεί να αμφιβάλει για τη φύση της; Ακόμα και ο πιο αφελής άνθρωπος μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Όταν τόσο ισχυρές εξουσίες κινδυνεύουν να βρεθούν απέναντι στους λαούς που πρόδωσαν, δεν είναι και τόσο δύσκολη απόφαση θυσιάσουν μερικούς ανθρώπους για να διαφύγουν τον κίνδυνο. Εδώ μιλάμε ότι "παίζεται" το ίδιο το μέλλον τής εξουσίας στη Δύση. Εδώ μιλάμε ότι "παίζεται" το ίδιο το μέλλον του Σιωνισμού παγκοσμίως. Ποιος λογαριάζει το κόστος των λίγων ανθρώπινων ζωών μπροστά στο κέρδος της επιβίωσης της εξουσίας; ...Μιλάμε για την ίδια εξουσία και τους ίδιους ανθρώπους που προκάλεσαν τους Παγκόσμιους Πολέμους.
 ...Μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους, που, για να πλουτίσουν και να ισχυροποιηθούν, προκάλεσαν εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους ...Μιλάμε για τις ίδιες ακριβώς πρακτικές των ίδιων ανθρώπων ...Των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι κάποτε για "ξεκάρφωμα" επέλεξαν τον "αυτοτραυματισμό" τού δήθεν "Ολοκαυτώματος". Μιλάμε για τους Σιωνιστές, που, για να πλουτίσουν εκ του ασφαλούς, δεν δίστασαν να στείλουν στα κρεματόρια εκατοντάδες χιλιάδες ομοεθνείς τους. Μιλάμε για κτήνη, που όμοιά τους δεν έχουν ξαναϋπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ακόμα και τα δευτερεύοντα στοιχεία του τρομοκρατικού χτυπήματος ήταν πολύ βολικά για κάποιους, για να είναι τυχαία. Ήταν πολύ βολικό για κάποιους το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Βολικό τόσο ως προς την τρομοκρατική του φύση όσο καί ως προς τη "γεωγραφία" του. Βολικό ήταν ως τρομοκρατικό χτύπημα με νεκρούς πολίτες, γιατί μόνον σε διαμαρτυρία υπέρ πολιτών θα μπορούσαν όλοι αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το σημερινό χάλι της Ευρώπης, να βρουν έναν λόγο να μπουν επικεφαλής των λαών της απέναντι σε εχθρούς, οι οποίοι σκοτώνουν αδιακρίτως αθώους πολίτες ...Επικεφαλής, τρόπος του λέγειν, γιατί οι δολοφόνοι δεν εμπιστεύονται σε καμία περίπτωση τα θύματά τους. Ακόμα δηλαδή και αυτή η "συμπόρευση" στους δρόμους του Παρισιού έγινε με όρους "κινηματογραφικής" απάτης ...Η συμμορία βγήκε στους δρόμους τής "διαμαρτυρίας" μόνον όταν της εγγυήθηκαν ότι αυτό θα γίνει υπό την προστασία μπράβων και ελεγμένων "κομπάρσων" ...Βγήκε μόνον για το απαραίτητο πλάνο, το οποίο είχαν ανάγκη οι "κατασκευαστές" ειδήσεων.
Το ίδιο βολική είναι και η γεωγραφία, που εκδηλώθηκε αυτό το "χτύπημα". Η επιλογή να «χτυπηθεί» η ξοφλημένη Γαλλία τού ξοφλημένου Ολάντ ήταν ιδανική. Από τη στιγμή που το τρομοκρατικό «χτύπημα» θα έδινε σ’ αυτόν που θα το υπέμενε το μπόνους τής παγκόσμιας συμπάθειας, φυσικό ήταν να επηρεάσει τους σχεδιαστές στην επιλογή εκείνου, ο οποίος θα καλούταν να το υποστεί. Η παντοδύναμη Γερμανία δεν είχε ανάγκη αυτό το «μπόνους» και ως εκ τούτου δεν το διεκδίκησε. Το μπόνους τού «θύματος» και την παγκόσμια συμπάθεια την έδωσαν στη Γαλλία, η οποία είναι ο κολαούζος του Βερολίνου ...Ο μονίμως «ριγμένος» του γαλλογερμανικού συνεταιρισμού τής συμμορίας ...Ο θεωρητικά "μεγάλος" της Ευρώπης, που πρακτικά είναι ένα από τα θύματα της νέας ναζιστικής θηριωδίας.
Με το "χτύπημα" αυτό έδωσαν στη Γαλλία τη δυνατότητα να αναπτερώσει το ηθικό της σε μια εποχή που το έχει ανάγκη, γιατί, εξαιτίας των επιλογών τής ηγεσίας της βυθίζεται στην κρίση και στην παρακμή. Μόνον ένα τέτοιο χτύπημα θα έκανε τους Γάλλους να αισθανθούν ξανά εθνικά υπερήφανοι και να διαδηλώσουν υπό την ηγεσία τους, τη στιγμή που στην κυριολεξία πεινάνε. Μόνον ένα τέτοιο χτύπημα θα έκανε το Παρίσι της κρίσης, της εγκατάλειψης, της βρομιάς και των χιλιάδων clossar να αισθανθεί - έστω και για μερικές ώρες - "Πρωτεύουσα" του Κόσμου. Μόνον ένα τέτοιο "χτύπημα" θα έκανε τον Ολάντ του 12% να αισθανθεί έστω και για λίγες ώρες ηγέτης του γαλλικού λαού ...Ενός λαού που τον μισεί, εφόσον στη διάρκεια της καταστροφικής θητείας του το μόνο που κατόρθωσε να κάνει ήταν να κερδίσει μια νέα ερωμένη για τον εαυτό του και να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων ...Από εκεί και πέρα το χάος.
Αυτή είναι η αλήθεια. Η συμπόρευση των προδοτών της Γαλλίας με τη σιωνιστική Γερμανία έχει καταστρέψει τη μεγάλη αυτή χώρα. Έχει καταστραφεί ολόκληρος σχεδόν ο παραγωγικός μηχανισμός της. Ακόμα "κλαίνε" οι Γάλλοι με την επιλογή να στηρίξουν τη ναζιστική πολιτική στην Ουκρανία και να μην παραδώσουν τα "χρυσοφόρα" Mistral στη Ρωσία. Ακόμα "κλαίνε" με την ακύρωση της γιγαντιαίας παραγγελίας στρατιωτικού υλικού τής Ινδίας. Εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας έχουν χαθεί, εξαιτίας τής απόλυτης υποταγής τού Ολάντ στο Βερολίνο. Η Γαλλία, εξαιτίας τού δουλικού Ολάντ, πληρώνει τεράστια κόστη σε έναν σχεδιασμό, στον οποίο δεν την έχει συμμέτοχη στα κέρδη του. Αυτόν τον σχεδιασμό υπηρετεί ο Ολάντ, αναζητώντας το προσωπικό του κέρδος και βάζοντας υποθήκη το εθνικό κέρδος τής Γαλλίας.
Αυτόν τον προδότη Ολάντ αυτής της ταπεινωμένης Γαλλίας επέλεξαν να πριμοδοτήσουν με το μπόνους τής "συμπάθειας". Με αυτό το απλό "τρομοκρατικό" χτύπημα ήθελαν να προλάβουν την αντίδραση της γαλλικής κοινωνίας στην ανθρωποκτόνα οικονομική κρίση και αν μπορούσαν να προλάβουν να σώσουν τον χαφιέ Ολάντ ...Τον χρήσιμο Ολάντ, ο οποίος είναι υπάκουος στο Βερολίνο και τους Σιωνιστές ...Τον Ολάντ, ο οποίος παραδίδει χωρίς όρους και προϋποθέσεις το ειδικό "βάρος" τής Γαλλίας στα "χέρια" του δολοφονικού Βερολίνου ...Του σεξομανούς ασχημάντρα, ο οποίος στην κυριολεξία «ξεζουμίζει» τη θητεία του στη σεξουαλική εκμετάλλευση της εξουσίας ...Του σεξομανούς ασχημάντρα, ο οποίος δεν κάνει τίποτε άλλο όλη την ημέρα πέρα από το ν’ αναζητά την ηδονή.
..."Δώρο" στον Ολάντ ήταν τα πτώματα του περιοδικού ...Προσφορά των αφεντικών του. Το μόνο που έπρεπε να κάνει, ήταν να δώσει μια αξιοπρεπή "παράσταση" θλίψης. Ακόμα όμως και σε αυτό απέτυχε ο καραγκιόζης τού "σοσιαλισμού". Προφανώς δεν του είπε κάποιος ότι άλλο πράγμα είναι όταν ένας άνθρωπος θρηνεί τους οικείους τους και άλλο πράγμα είναι όταν κάποιος "θρηνεί" ως ηγέτης κάποιους πολίτες, τους οποίους δεν γνωρίζει προσωπικά. Ο κλόουν παρίστανε με εντελώς άθλιο τρόπο τον τεθλιμμένο συγγενή, ενώ φαινόταν ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του τον απασχολούσε η διαλυμένη "εικόνα" του, που εκείνη την ώρα πριμοδοτούνταν με το αίμα των αθώων. Καθόλου απίθανο, πάνω στην παθιασμένη "συμπαράστασή" του, να έβαλε και "χέρι" σε κάποια χήρα θύματος. Θεωρούμε βέβαιο πως, όταν γύρισε μετά την εκδήλωση στο μέγαρο των Ιλισίων, έκανε συνάντηση με τους επικοινωνιολόγους και τους δημοσκόπους, για να "μετρήσουν" τα κέρδη του.
Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε πως είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι ήταν μια κλασική εβραϊκή προβοκάτσια. Άλλωστε, για να μην "μπερδεύεται" και ο κόσμος και κατευθύνει τη "συμπάθειά" του σε άσχετους "δρόμους", έκαναν και τη συμπληρωματική ενέργεια στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ. Με το εβραϊκό περιοδικό, δηλαδή, "έπιασαν" γενικά τους Γάλλους στο επίπεδο που αφορά την ελευθερία του λόγου - που αφορά τους πάντες - και με την επίθεση στο εβραϊκό σούπερ μάρκετ "οδήγησαν" το "κέρδος" αυτής της συμπάθειας προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Να μην μπερδεύονται, δηλαδή, κι αρχίσουν όλοι να επιζητούν "ταμείο" κερδών. "Ταμείο", με "μίγμα" αίματος και χρήματος, κάνουν μόνον οι Εβραίοι.
Επειδή ακριβώς μιλάμε για Εβραίους, ακόμα και η "λογιστική" αποκαλύπτει την προέλευση της προβοκάτσιας ...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Οι άνθρωποι είναι απίθανοι. Αυτοθυματοποίηθηκαν για το κέρδος. Ούτε το κέρδος τού θύματος δεν αφήνουν σε άλλους. Ακόμα και από την κηδεία τους θα διεκδικήσουν προμήθεια. Μόνοι τους επέλεξαν οι Ρότσιλντ το "χτύπημα" στο δικό τους περιοδικό και όχι σε αυτό κάποιου άλλου ανταγωνιστή ή εχθρού τους. Αυτό έκαναν για άλλη μία φορά, συνεχίζοντας τη μακραίωνη παρασιτική τους παράδοση.
Το "ξοφλημένο" σε βαθμό χρεοκοπίας περιθωριακό περιοδικό του ασήμαντου τιράζ των 60000 φύλλων θα ξαναμπεί στην κυκλοφορία μετά από την πολυδάπανη "γκρίζα" και "αιματηρή" διαφήμιση με τιράζ 1.000.000 φύλλων. Θα το μετατρέψουν σε μια αγορά-"δήλωση" συμπαράστασης στα θύματα και υποστήριξη στην ελευθεροτυπία και μπορεί να τυπώσουν άλλα τόσα. Θα βάλουν και μερικούς πολιτικούς να κάνουν "γκρίζα" διαφήμιση και θα θησαυρίσουν. Θα περάσουν σε εκατομμύρια νεοταξίτες αφελείς του τύπου "...ήμουν κι εγώ εκεί" το μήνυμα: "...το αγόρασα κι εγώ", και θα κονομήσουν. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι παριστάνουν τους πελάτες τού iPhone ή βαστάνε ως συλλεκτικά τα εισιτήρια των συναυλιών τής Lady Gaga, θα γίνουν και συλλέκτες του Charlie Hebdo ...Στα χρόνια της "χολέρας" χαϊβάνια βρίσκεις με τον τόνο. Main stream έντυπο έγινε το μέχρι πριν λίγες ημέρες ζημιάρικο περιοδικό τής πλάκας.
Απλά πράγματα. Με λίγο ανθρώπινο αίμα θα κονομήσουν και θα παγιδεύσουν ολόκληρους λαούς. Με ανθρώπινο αίμα, το οποίο χύνεται - και πάλι εξαιτίας τους - σε ένα Σαββατοκύριακο στη Βαγδάτη, θα τα κάνουν όλα και θα κονομήσουν κιόλας. Οι Ρότσιλντ πήραν μια δική τους προβοκατόρικη φυλλάδα, την οποία μέχρι τώρα την χρησιμοποιούσαν - έστω και με μια μικρή οικονομική ζημία - για να προκαλούν τους ισλαμιστές και να νομιμοποιούν τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών υπαλλήλων τους και την μετέτρεψαν σε μια επιχείρηση παγκόσμιας εμβέλειας με πολλές προοπτικές.
Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας ήταν το περιοδικό πριν την επίθεση που δέχθηκε από τους "φανατικούς" του Ρότσιλντ. Πιο πολύ χρήμα απέφεραν στους Ρότσιλντ οι σκιτσογράφοι τους με το αίμα τους, παρά με τη μελάνι τους. Προφανώς, την εκδοτική επιτυχία, την οποία δεν μπόρεσαν να σχεδιάσουν ποτέ οι ίδιοι με το μελάνι τους, την "σχεδίασε" κάποιος Ρότσιλντ με το αίμα τους. Το ανάλογο θα επιδιώξουν να κάνουν και με την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα "επιτεθεί" στις Αγορές - και άρα στους Σιωνιστές - αλλά, ενώ τη ζημιά θα την υποστούν οι λαοί, οι ίδιοι οι Σιωνιστές θα της δανείζουν ακόμα πιο ακριβά, για να την "τιμωρήσουν" επειδή αδίκησε τους λαούς.
Θησαυρίζουν κάθε φορά που τους "χτυπάνε" σκληρά ...οι υπάλληλοί τους. Απλά πράγματα. Τον Ρότσιλντ έπρεπε να βάλουν εξώφυλλο στο Charlie Hebdo, εφόσον απ’ αυτόν ξεκινάνε και σε αυτόν καταλήγουν όλα όσα το αφορούν. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή έπρεπε να περιγραφεί στο εξώφυλλο του περιοδικού. Οι άνθρωποι, οι οποίοι "εφεύραν" ένα Ολοκαύτωμα για να πλουτίσουν, αυτά τα έχουν για απλή "αριθμητική" ...Είπαμε ...Ακόμα και από την κηδεία τους θα επιδιώξουν να πάρουν προμήθεια. Ο Εβραίος Ροκφέλερ πουλούσε πετρέλαιο στους Ναζί, για να δουλεύουν τα κρεματόρια. Ο Εβραίος Χάμπερ εφεύρε το αέριο Zyklon B, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι Ναζί στους θαλάμους των αερίων.


Τι προτείνουμε εμείς;...
..."Δαγκωτό" ΣΥΡΙΖΑ !!!


Εμείς προτείνουμε να γίνει αυτό, το οποίο επιδιώκουν οι τοκογλύφοι ...Να τους διευκολύνουμε τους ανθρώπους ...Να πάει ο κόσμος να ψηφίσει μαζικά τον Τσίπρα ...Γιατί; ...Γιατί το σχέδιό τους μπορεί να φαίνεται έξυπνο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αφελές ...Είναι σχέδιο γύφτων, το οποίο μπορεί να έχει αποτέλεσμα στα σκοτεινά καταγώγια και στα βρόμικα πεζοδρόμια των γκέτο, αλλά στην πραγματική κοινωνία των κρατών είναι αφελές ...Είναι σχεδιασμός απατεώνων, οι οποίοι έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται ανθρώπους ...Δεν είναι σχεδιασμός στρατηγών, οι οποίοι έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται λαούς ...Είναι έξυπνος σχεδιασμός μόνον στα χαρτιά. Σχεδιασμοί του ιμπεριαλιστικού επιπέδου, για να λειτουργήσουν, απαιτούν ένα μίνιμουμ αντοχής στον χρόνο. Γιατί; ...Γιατί τα κράτη δεν είναι ιδιώτες να τους ντροπιάσεις για μερικά λεπτά στον δρόμο και αυτοί να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν στη μοίρα τους, πληρώνοντας όσο όσο τη διαφυγή τους. Τα κράτη δεν είναι ιδιώτες να πανικοβληθούν, επειδή μια πόρνη τούς δείχνει σαν βιαστές ή ένας τοκογλύφος σαν κλέφτες. Τα κράτη μπορεί να μιμούνται τους ανθρώπους στις συμπεριφορές τους, αλλά απαιτούν χρόνο, για να παίξουν τους ρόλους τους.
Αυτόν τον χρόνο θεωρούμε ότι δεν τον εξασφαλίζουν οι τοκογλύφοι με το ΣΥΡΙΖΑ. Όσο αφελή ήταν τα μυρμήγκια του ανέκδοτου, τα οποία φώναζαν στο μυρμήγκι να πνίξει τον ελέφαντα, επειδή απλά εκείνο βρισκόταν στο λαιμό του, άλλο τόσο αφελείς είναι και οι τοκογλύφοι, αν νομίζουν ότι, επειδή στιγμιαία θα δείξουν την Ελλάδα σαν υπεύθυνη για όλα τα δεινά των Ευρωπαίων, μπορούν να την "πνίξουν". Ακριβώς, επειδή είμαστε σίγουροι για το αφελές τού σχεδιασμού τους, προτείνουμε στους Έλληνες να τους εξυπηρετήσουν στη δρομολόγησή του ...Να τους εξυπηρετήσουν, μη τυχόν και από βλακεία κάνουν κάτι διαφορετικό και ίσως πιο έξυπνο και άρα πιο επικίνδυνο. Ας τους διευκολύνουμε να ολοκληρώσουν την αφέλειά τους, για να λογαριαστούμε σε μια εποχή που ευνοεί το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πρέπει ο ελληνισμός επιτέλους να ανακτήσει το κύρος του και να λογαριαστεί με τους εχθρούς του ...Αυτούς, οι οποίοι από την εποχή της Επανάστασης νομίζουν ότι τον ελέγχουν με τα φραγκοδίφραγκα.
Γι’ αυτόν τον λόγο προτείνουμε στον ελληνικό λαό να ανέβει στο εκτελεστικό "ικρίωμα" των δανειστών, γιατί είναι βέβαιον πως είναι τόσο ψεύτικο, όσο καραγκιόζηδες είναι και οι Εβραίοι δημιουργοί του ...Είναι ψεύτικο το "ικρίωμα" και είναι ψεύτικο και το "σκοινί" του.  Ο ελληνισμός είναι πολύ σκληρός, για να πεθάνει από χέρια γύφτων. Προτείνουμε, λοιπόν, να ψηφίσει ο κόσμος το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, μεταξύ της "Σκύλλας" και της "Χάρυβδης", μάς συμφέρει να χτυπήσουμε εκεί όπου υπάρχουν οι μικρότερες αντοχές για το σύστημα. Από την πανίσχυρη "Σκύλλα" λοιπόν του προδοτικού δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης, που σήμερα κυβερνάει και η οποία, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο κομματικό παρακράτος, μας σκοτώνει αργά αλλά σταθερά, μας συμφέρει να πάμε στην ασθενική "Χάρυβδη", που, θα επιχειρήσει το τελειωτικό "χτύπημα", χωρίς να γνωρίζει κανένας αν μπορεί να το επιτύχει. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον πως δεν θα μπορέσει να κάνει ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά, τα οποία υπόσχεται στον λαό και θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ απ’ όσα έχει υποσχεθεί στα αφεντικά και χορηγούς των συνιστωσών του.
 Ο Τσίπρας, όμως, και το κόμμα του, δεν έχει την "πίστωση" που είχαν οι μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις τού δικομματισμού. Ο Τσίπρας είναι πάντα ηγέτης ενός κόμματος τού 2,5%, που απλά, λόγω συγκυριών, θα το ψηφίσουν πολλοί Έλληνες. Η πραγματική δύναμή του όμως δεν παύει να είναι αυτό το μικρό ποσοστό. Αν "παίξουν" δηλαδή αυτοί οι ομοϊδεάτες με θέματα όπως το Μακεδονικό ή το μεταναστευτικό και το μειονοτικό, θα φάνε πραγματικά ξύλο στους δρόμους. Θα τους λιντσάρει ο ίδιος κόσμος που τους ψήφισε. Θα αντιδράσει ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός, αρνούμενος να συμπράξει σε αντεθνικές μεθοδεύσεις. "Λευκές επιταγές" για τους ηγέτες δεν υπήρχαν ποτέ και δεν θα υπάρξουν και τώρα.
Η "Χάρυβδη", δηλαδή, είναι ασθενής από τη φύση της και δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να διαχειριστεί το ελληνικό θηρίο, όταν αυτό θα σφαδάζει από τον «πόνο» και θα απειλεί Θεούς και Δαίμονες. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχουμε πολιτικό πρόβλημα ...Με μια κυβέρνηση, η οποία δεν θα μπορεί να λύσει κανένα οικονομικό πρόβλημα και ταυτόχρονα θα ερεθίζει τον πληθυσμό σε θέματα που άπτονται των ακραίων "συνιστωτικών" ιδεοληψιών της, είναι θέμα ελαχίστου χρόνου να έρθουμε σε ένα τρομερό πολιτικό αδιέξοδο. Ο Τσίπρας θα έρθει αντιμέτωπος με μια αδιέξοδο πολιτική κρίση πολύ γρηγορότερα από τον χρόνο που θα ήθελαν οι τοκογλύφοι, προκειμένου να παρουσιάσουν την Ελλάδα σαν πρόβλημα.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί; ...Γιατί ο σχεδιασμός των τοκογλύφων, που θέλει την Ελλάδα θύτη, απαιτεί απ’ αυτήν σταθερότητα στον ρόλο της, για να μπορεί να την παρουσιάσει σαν τέτοια ...Απαιτεί ένα μίνιμουμ χρόνου να παριστάνει η Ελλάδα τον θύτη, ο οποίος με το "θράσος" του απειλεί τους Ευρωπαίους ...Απαιτεί πρωτίστως να "ζει" ο θύτης, για να παριστάνει τον προκλητικό. Μια Ελλάδα, η οποία υπό την διακυβέρνηση Τσίπρα θα καταρρεύσει πολιτικά και κοινωνικά, δεν τους είναι χρήσιμη. Μια Ελλάδα, η οποία "πεθαίνει" από τη φτώχεια της, δεν μπορεί να εμφανιστεί σαν θύτης τής Ευρώπης και άρα δεν μπορεί να επωμιστεί τον προκλητικό ρόλο που της έχουν προετοιμάσει.
Το ζητούμενο είναι να "περάσει" αυτή η ελληνική πολιτική κρίση και στην Ευρώπη πριν αυτή αναγκαστεί να υποστεί οικονομική καταστροφή, εξαιτίας της Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι η πολιτική κρίση να οδηγήσει αναγκαστικά σε λογιστικό έλεγχο του ελληνικού χρέους, πολύ πριν εμφανιστεί η Ελλάδα να αρνείται προκλητικά να το πληρώσει και άρα να φαίνεται ότι προσπαθεί να "εξάγει" τα προβλήματά της. Το ζητούμενο είναι να φτάσουμε σε ένα πολιτικό αδιέξοδο, το οποίο θα μας οδηγήσει σε μια εσωστρεφή αντιμετώπιση των προβλημάτων και άρα σε μια πραγματική προσπάθεια για την εξεύρεση της λύσης. Σε μια τέτοια περίπτωση οι λαοί της Ευρώπης θα δουν πραγματικά ένα θύμα της κατάστασης να "αργοπεθαίνει" και οι δολοφόνοι δεν θα μπορούν να κρύβονται πίσω απ’ αυτήν.
Το ζητούμενο είναι να "σκάσει" στην Ευρώπη η πραγματική "βόμβα" τού προβλήματος που προκάλεσαν οι τοκογλύφοι και όχι η "ψευδοβόμβα" της Ελλάδας, που "κατασκεύασαν" οι ίδιοι, για να διαφύγουν με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτόν τον λόγο είναι η καλύτερη επιλογή αυτήν τη στιγμή. Το γεγονός ότι δεν έχει καθόλου πίστωση σε ένα "φλεγόμενο" από τα προβλήματα περιβάλλον, είναι καθοριστικό των εξελίξεων. Δεν θα έχει καθόλου χρόνο σε μια κατάσταση η οποία θα φτάσει γρήγορα στα όρια της. Ακόμα κι αν ξεκινήσει την κουβέντα για "κουρέματα", οι χρονικές απαιτήσεις αυτών των διαπραγματεύεσεων είναι τόσο μεγάλες, που το "βάρος" των καθημερινών προβλημάτων τής κοινωνίας θα το "ρίξει" πολύ νωρίτερα. Η Ευρώπη, εξαιτίας της Ελλάδας, πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τα πραγματικά προβλήματα που την βύθισαν στην κρίση και όχι με τα ψευδοπροβλήματα που της δείχνουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι θέλουν να την βάλουν σε μια εμφυλιοπολεμική σύγκρουση.
Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθοριστική και για το μέλλον της ίδιας της Ελλάδας. Με τον Τσίπρα στην πραγματικότητα "τελειώνουν" τα "χαρτιά" που έχει στη διάθεσή του το σύστημα των τοκογλύφων, για να ελέγχει την ελληνική ηγεσία ...Τελειώνει το πολιτικό του προσωπικό ...Τελειώνουν οι επιλογές του σ’ ό,τι αφορά τα πρόσωπα. Μιλάμε πάντα για πολιτικά πρόσωπα και όχι για τα πολιτικά "γκαρσόνια" τού Μπόμπολα, σαν τον Θεοδωράκη. Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος που μπορεί να δοκιμάσει να "δουλέψει" τον λαό με υποσχέσεις σωτηρίας ...Ο τελευταίος που θα επιχειρήσει να τεντώσει το "τόξο", που θα λύσει τα προβλήματα του λαού. Μετά απ’ αυτόν δεν υπάρχει κανένας νόμιμος "μνηστήρας" να επιχειρήσει να κάνει το ίδιο. Μετά απ’ αυτόν κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Μετά μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που θα δώσει στους προδότες το "τόξο" να το "φάνε" ...Τον Τράγο οι Σιωνιστές θα τον δούνε, αλλά δεν θα είναι καθόλου όπως τον φαντάζονται.


Τραϊανού Παναγιώτης


ΕΑΜ. Β’
Διαβάστε περισσότερα » »