Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα έγγραφα με όσους πήραν μίζες για τα υποβρύχια από τους Γερμανούς!


Όλα τα έγγραφα, 121 σελίδες, χωρίς λογοκρισία

Σε ποιον ανήκει η «Ελληνική» εταιρεία Marine and Industrial Enterprises SA; Ποιος είναι ο κύριος Joannis Beltsios; Ποιος ο ρόλος του Άκη και ποιοι έχουν μείνει στην... αφάνεια; Μέχρι πού φτάνει ο χωρός εκατομμυρίων, που ΟΛΑ τα κόμματα κάνουν γαργάρα; Διαβάστε όλες τις αποδείξεις

Τα έγγραφα - φωτιά διέρρευσαν από ομάδα ακτιβιστών με την επωνυμία «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*», η οποία δημοσίευσε εχθές στο διαδίκτυο απόρρητα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση δωροδοκίας Ελλήνων και άλλων αξιωματούχων, από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων. Τα έγγραφα αφορούν την περίφημη εταιρεία Ferrostaal, το όνομα της οποίας έχουμε ακούσει πολλές φορές, με αφορμή την σύλληψη και την τρέχουσα έρευνα στην υπόθεση του πρώην Υπουργού κου Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όργια εκατομμυρίων

Η έκθεση που δημοσιεύει η εν λόγω ομάδα ακτιβιστών, είναι η πλήρης αναφορά που παρέδωσε το δικηγορικό γραφείο Debevoise &Plimpton, διά λογαριασμού της Ferrostaal και αναφορές στον τύπο γι αυτή την έκθεση, είχαμε δει στην γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, αλλά και την Wall Street Journal, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2011.

Η έκθεση του δικηγορικού γραφείου Debevoise &Plimpton, είναι φυσικά στα Αγγλικά και είναι αρκετά εκτενής όσον αφορά τις καταβολές χρημάτων που πραγματοποίησε η εταιρεία μέσα στα χρόνια, σε αξιωματούχους διαφόρων χωρών προκειμένου αυτοί να ανανεώσουν τα συμβόλαια προμήθειας οπλικών συστημάτων (και στην περίπτωση της Ελλάδας, των υποβρυχίων) με την Ferrostaal.

Στην έκθεση αυτή, οι αμιγώς Ελληνικού ενδιαφέροντος αναφορές, εστιάζουν στην υπόθεση των περίφημων υποβρυχίων Τύπου 214 και το συμβόλαιο με το κωδικό όνομα Αρχιμήδης που υπεγράφη στις 15 Φεβρουαρίου 2000, προϋπολογισμού ύψους 1,14 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο εμπλέκονται αρκετοί αξιωματούχοι και μεσάζοντες, διά λογαριασμού της Ελληνικής πλευράς.Αρκετά από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει την Ελληνική επικαιρότητα, αναφέρονται μέσα στην έκθεση, όπως και ο ρόλος τους, αλλά και τα φημολογούμενα ποσά που έχουν λάβει από την εταιρεία Ferrostaal.

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2011, δικαστήριο του Μονάχου, καταδίκασε 2 πρώην διευθυντικά στελέχη της εταιρείας για παράνομες πρακτικές και υποχρέωσε την ίδια την εταιρεία να καταβάλει πρόστιμο ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς του δικηγορικού γραφείου Debevoise &Plimpton θα την βρείτε παρακάτω, ενσωματωμένη σε αυτό το post, ενώ έγγραφα που αποδεικνύουν πληρωμές της Forrestaal στην «Ελληνική» εταιρεία Marine and Industrial Enterprises SA θα τα δείτε εδώ:Ferrostaal list Planet-Greece

  «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*»

Η ομάδα ακτιβιστών με την επωνυμία «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*» δηλώνει πως προχώρησε στην διαρροή των εγγράφων αυτών για να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους υποφέρουν λαοί, όπως ο Ελληνικός ή ο Πορτογαλικός, εξηγώντας στο μήνυμα που συνοδεύει αυτές τις διαρροές πως η οικονομική και τραπεζική κρίση, είναι αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών όπως αυτές που περιγράφονται στις αναφορές, και τις οποίες πληρώνουν λαοί με τα μέτρα λιτότητας. Η ομάδα επίσης, με την πράξη της αυτή δηλώνει την αλληλεγγύη της στα μέλη της κίνησης Occupy στη Φρανκφούρτη και στο Dusseldorf που απειλούνται με απομάκρυνση από τους καταυλισμούς που έχουν στήσει.

*Τα Φλωριά, ήταν ένα μικρό ορεινό χωριό της Κανδάνου, στην επαρχία Σελίνου στα Χανιά, το οποίο καταστράφηκε και οι κάτοικοί του δολοφονήθηκαν, σε αντίποινα για την δολοφονία 25 Γερμανών αξιωματικών κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής κατοχής. . Η δολοφονία των κατοίκων του χωριού Φλωριά, έγινε στις 23 Μαϊου 1941.

Η δημοσίευση της διαρροής ανήκει στο εξαιρετικό Secnews και όπως αναφέρουν "ήρθε υπ’ όψιν τους από την σελίδα Anonymous #OpGreece". Ακολουθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ το report των Debevoise &Plimpton:

Confidential Secret Report Findings Re Ferrostal Greek Gov Case Pribes EtcH ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ...

*planet-greece, με πληροφορίες από SecNews, digitallife, Anonymous #OpGreece
Διαβάστε περισσότερα » »

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες;




Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία κατά τρεις μήνες. Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας σε συνέντευξη του στον Alpha 98.9 υποστήριξε πως έχει πέσει στο τραπέζι η εισήγηση για αύξηση της θητείας στο στρατό.

«Υπάρχει στο τραπέζι εισήγηση για αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες και θα την εξετάσουμε» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Η εντολή που έχω από τον πρωθυπουργό είναι ότι τα πάντα θα γίνονται με διαφάνεια και υπό τον έλεγχο των αρμοδίων επιτροπών της Βουλής».
Διαβάστε περισσότερα » »

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος ο γυμναστής για το υλικό παιδικής πορνογραφίας

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 46χρονος γυμναστής και προπονητής σε παιδική ομάδα μπάσκετ της ανατολικής Θεσσαλονίκης που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Στην κατοχή του βρέθηκε επιπλέον βιντεοσκοπημένο υλικό στο οποίο ανήλικο άτομο -πρώην παίκτης του- επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο έρευνας με την κωδική ονομασία "Shadow Dash" που έκαναν η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και η Οικονομική Αστυνομία,
απολογήθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών της Θεσσαλονίκης και κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα ως προσωρινά κρατούμενος.

Κατά την απολογία του φέρεται να ομολόγησε ότι κατείχε το συγκεκριμένο υλικό, ενώ, όπως έγινε γνωστό, έκανε λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σε ό,τι αφορά το βίντεο με τον ανήλικο-πρώην παίκτη του, φέρεται να είπε ότι "τραβήχτηκε" πριν από πέντε χρόνια κι ότι δεν γνώριζε την πραγματική του ηλικία.

newsit
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι 237 λόγοι που οι γυναίκες κάνουν σεξ- η αγάπη δεν είναι μέσα

Εάν νομίζετε ότι μια γυναίκα κάνει έρωτα μαζί σας επειδή σας αγαπάει, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Εντάξει δεν λέμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά... ξανασκεφτείτε το.Και για να σταματήσουμε τους χαριεντισμούς και την πλάκα, σας λέμε ότι το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε στην Αγγλία και κάνει θραύση, με τον τίτλο “γιατί οι γυναίκες κάνουν σεξ”, αναφέρει 237 λόγους, αλλά όχι την αγάπη. Ίσως να είναι ο 238ος λόγος, τι να πούμε...

Συγγραφείς του βιβλίου είναι 2 κλινικοί ψυχολόγοι, οι οποίοι πριν το γράψουν, έκαναν έρευνα σε περισσότερες από 1000 γυναίκες. Η ερώτηση τους ήταν για ποιο λόγο κάνετε έρωτα με κάποιον άνδρα;
Οι απαντήσεις είναι αποκαλυπτικές. “γιατί το απολαμβάνουμε”, “γιατί μας αρέσει”, γιατί έτσι εκτονωνόμαστε”, “γιατί έχει λεφτά”, “γιατί είναι το αφεντικό μου και θα πάρω αύξηση”, γιατί γιατί γιατί, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Οι ψυχολόγοι ομαδοποίησαν τις απαντήσεις και έβγαλαν 237 λόγους που οι γυναίκες κάνουν σεξ. Ο λόγος “γιατί τον αγαπάω” δεν ήταν πουθενά.
«Ποτέ δεν περιμέναμε τέτοια διασπορά στις απαντήσεις», δηλώνουν οι συγγραφείς. «Ακούγαμε απαντήσεις που ξεκινούσαν από αγνό αλτρουϊσμό και τελείωναν στο απόλυτο κακό. Τι εννοούμε κακό; Να κάνεις σεξ για να μεταδόσεις αφροδισιακά νοσήματα».
«Οι άνθρωποι πίστευαν ότι η απάντηση στο ερώτημα ήταν προφανής: να περνάμε καλά, να νιώσουμε ηδονή. Κανείς όμως δεν είχε μιλήσει πραγματικά για τους λόγους που οδηγούν τις γυναίκες στο κρεβάτι: εκδίκηση στον πρώην σύντροφο, ναρκωτικά, αυτοπεποίθηση, ανασφάλεια, είναι μερικές μόνο από τις αιτίες», συμπληρώνουν.
«Πρέπει να σπάσουμε τη στερεοτυπική εικόνα που θέλει τις γυναίκες να κάνουν σεξ λόγω έρωτα και τους άντρες απλά για απόλαυση. Η απάντηση είναι απλή: οργασμός, οργασμός, οργασμός»
Οι δύο ψυχολόγοι τονίζουν πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες στο να κάνουν σέξ, όπως ιατρικοί αφού φαίνεται πως πολλές γυναίκες κάνουν σεξ για να ξεπεράσουν τις ημικρανίες, αφού οι ενδορφίνες που εκλύονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δρουν ως... παυσίπονα!
Άλλες γυναίκες πάλι χρησιμοποιούν το σεξ για να απορρίψουν τον σύντροφό τους ή για να νιώσουν ελκυστικές ενώ άλλες απλά γιατί θέλουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλουν να τουμπάρουν τον άντρα τους. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί συνδέουν την ψυχική δομή και σύσταση της κάθε γυναίκας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το σεξ.

iatropedia
Διαβάστε περισσότερα » »

Πως 30 σφήκες εξολοθρεύουν 30.000 μέλισσες- ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ίσως ο μεγαλύτερος εφιάλτης της ευρωπαϊκής μέλισσας. Η επιδρομή των γιγαντιαίων ασιατικών σφηκών, μπορεί να εξολοθρεύσει μια αποικία, ένα ολόκληρο μελίσσι. Αρκεί μόνο 30 ασιατικές γιγαντιαίες σφήκες για να εισβάλει στην αποικία, να εξολοθρεύσουν μια προς μια τις μέλισσες και να γευτούν τη χαρά της νίκης μέσα στις κυψέλες.  

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε ακριβώς τη μάχη αυτή. Καμία μέλισσα δεν επιβίωσε. Έπεσαν όλες μια προς μια για να υπερασπιστούν την κυψέλη τους.
Η Ασιατική ή ιαπωνική σφήκα – γίγας, όλο και συχνότερα επιτίθεται στις ευρωπαϊκές μέλισσες και τα μελίσσια. Στην αρχή η σφήκα – ανιχνευτής εντοπίζει το μελίσσι και με τις φερομόνες της καθοδηγεί τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται κάπου εκεί κοντά για να επιτεθούν. Αυτή ακριβώς την επίθεση θα δείτε.
Όμως επειδή η φύση πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες της, γιατί εάν δεν τις κρατούσε θα εξαφανιζόντουσαν όλες οι μέλισσες από τις Ασιατικές σφήκες, βρήκε έναν πιο έξυπνο τρόπο να το κάνει. Το πως; δείτε το στο δεύτερο βίντεο.
Όταν μια μέλισσα εντοπίσει την ασιατική σφήκα – ανιχνευτή, την προκαλεί να την κυνηγήσει. Η σφήκα την κυνηγάει και η μέλισσα την οδηγεί μέσα στην κυψέλη. Οι μέλισσες πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να ακινητοποιήσουν τη σφήκα για να μην δώσει το στίγμα της, στις υπόλοιπες. Την κυκλώνουν μέσα στη κυψέλη και όλες μαζί κουνάνε τα φτερά τους (είναι αδύνατον ακόμη και με μια σφήκα να τα βάλουν όλες μαζί). Το κούνημα των φτερών, τόσων χιλιάδων μελισσών ανεβάζει τη θερμοκρασία μέσα στην κυψέλη. Η Ασιατική σφήκα δεν αντέχει περισσότερο από 40 βαθμούς και ψοφάει. Οι μέλισσες ψοφάνε στους 41...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ :





iatropedia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΟΚ! Ο Ακης κυκλοφορούσε ...γυμνός στον Κορυδαλλό

    ΣΟΚ! Ο Ακης κυκλοφορούσε ...γυμνός στον ΚορυδαλλόΓια διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του.

    Οπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ  του pheme.gr «σχεδόν γυμνός κυκλοφορούσε το Σάββατο 23 Ιουνίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού»!
     Ο πάλε ποτέ ισχυρός πολιτικός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την προφυλάκισή του εμφανιζόταν στα μέσα ενημέρωσης αποφασισμένος να προβεί σε αποκαλύψεις, με τις οποίες θα έπαιρνε μαζί του «πολλούς», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση.

    «Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του μεγαλώνει μόνο του, τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει», λένε στο Pheme.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού.

    Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει εντύπωση τόσο στους φύλακες όσο και στους φυλακισμένους. Κανείς δεν δείχνει να τον συμπαθεί, τουναντίον, συναισθήματα οίκτου και λύπησης τους διακατέχουν. Σαν να λένε «τόσα χρόνια εσένα είχαμε να μας κυβερνάς;».

    Το ιλαρό θέαμα του πρώην υπουργού να κυκλοφορεί ημίγυμνος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, δείχνοντας ότι έχει χάσει την επαφή με το χώρο στον οποίο βρίσκεται, έχει προβληματίσει τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού. 

    Όπως περιγράφουν στο Pheme.gr κρατούμενοι των Φυλακών, «ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σα να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο. Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα.  

    Πολλά τα σημάδια της ψυχολογικής διαταραχής που παρουσιάζει

    Τον περασμένο Μάιο, όπως είναι γνωστό, στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε εντοπισθεί και κατασχεθεί κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών.

    Εκείνο, το οποίο δεν είναι γνωστό, είναι το πώς εντοπίσθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Το παρασκήνιο που περιγράφουν στο Pheme.gr κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού σοκάρει και εγείρει ερωτήματα για την ψυχολογική κατάσταση του.

    Ο πρώην υπουργός μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο, δίχως να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο προφύλαξης, δείχνοντας να μην έχει επίγνωση της πράξης του και των κανόνων που διέπουν τη ζωή των εγκλείστων.

    «Κυκλοφορούσε ως άλλος Μέγας Ναπολέων με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει», τονίζει κρατούμενος και προσθέτει: «Μην παρεξηγηθώ, δεν το έκανε πιστεύοντας ότι χαίρει ασυλίας. Απλώς δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον»!

    Το κεφάλαιο της ιστορίας του Άκη Τσοχατζόπουλου που αυτήν την περίοδο «γράφεται» μέσα στις φυλακές είναι ανατριχιαστικό.

    Δεν πάει καιρός που τον πέτυχαν κάποιοι κρατούμενοι να προσπαθεί να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς να έχει βάλει κάρτα! Έπαιρνε και ξανάπαιρνε, δίχως φυσικά κανένα αποτέλεσμα..

    Μετά την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου, ο πρώην υπουργός πολύ συχνά πλέον απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία των Φυλακών -όπως κάνουν εκατοντάδες άλλοι συγκρατούμενοι του-, με σκοπό να προμηθευθεί δωρεάν μια κάρτα για να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους.

    Επικοινωνεί συχνά με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, η οποία είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

    Σε πρόσφατη επικοινωνία μαζί της, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχεδόν την εκλιπαρούσε: «Σε παρακαλώ Βίκυ, θέλω να με στηρίξεις»..

    newsbomb
    Διαβάστε περισσότερα » »

    Αύξηση στα διόδια της Εγνατίας και νέος Σταθμός στη Καβάλα

     Αύξηση στα διόδια της Εγνατίας και νέος Σταθμός στη ΚαβάλαΜε Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υποδομών και Οικονομικών ανάβει το πράσινο φως για την αύξηση των τελών στα διόδια της Εγνατίας Οδού, αλλά και για τη δημιουργία του νέου σταθμού στην Καβάλα, που είχε παγώσει.
    Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα έσοδα εκχωρούνται απευθείας στις Τράπεζες ενώ η απόφαση υπεγράφη από την υπηρεσιακή κυβέρνηση...Η αύξηση αναμένεται στα μέσα Ιουλίου και σύμφωνα με την απόφαση, που υπεγράφη στις 31 Μαΐου, θα είναι της τάξης του 20%, δηλαδή από 2 ευρώ το κόστος θα φτάσει στα 2,40 ευρώ. Τα έσοδα από τα διόδια, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην Εγνατία Οδό έφτασαν για το 2011 στα 16 εκατομμύρια ευρώ που είχαν υποθηκευτεί απευθείας στις τράπεζες. Ταυτόχρονα από την 1η Οκτωβρίου θα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ο νέος σταθμός διοδίων στο ύψος της Μουσθένης στην Καβάλα, που είχε παγώσει προσωρινά εξαιτίας σοβαρών αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών.
    Χάνει συνέχεια έσοδα η Εγνατία Οδός
    Πάντως, η Εγνατία χάνει διαρκώς έσοδα αφού όπως αναφέρεται και σε σχετικό άρθρο του site ypodomes.com, έχει λειτουργήσει μόλις ένας Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, έχουν παγώσει άλλοι τρεις διαγωνισμοί γιατί η Εγνατία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις εγκαταστάσεις ενώ υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα που εμποδίζουν την ολοκλήρωση των άλλων Σταθμών.

    newsbomb
    Διαβάστε περισσότερα » »

    Νέα τεχνολογία μειώνει τη σιλικόνη στα φωτοβολταϊκά

    Ομάδα ερευνητών του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασσαχουσέτης (ΜΙΤ) ανέπτυξε μια νέα ανομοιόμορφη επιφάνεια συλλογής της ηλιακής ακτινοβολίας που υπόσχεται να συμπιέσει το κόστος των φωτοβολταϊκών μειώνοντας την απαιτούμενη ποσότητα σιλικόνης κατά 90%, διατηρώντας την υψηλή απόδοση του υλικού.
    Οι επιστήμονες τροποποίησαν μια λεπτή, ομοιόμορφη επιφάνεια σιλικόνης σχηματίζοντας μια διάταξη ανεστραμμένων πυραμίδων.
    Η νέα πτυχωτή δομή με βάθος ένα εκατομμυριοστό του μέτρου, έχει την ιδιότητα να συλλέγει την ηλιακή ακτινοβολία τόσο αποτελεσματικά όσο και οι συμπαγείς επιφάνειες σιλικόνης, οι οποίες είναι 30 φορές παχύτερες.
    Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nano Letters και φέρει την υπογραφή του ελληνικής καταγωγής μεταδιδακτορικού ερευνητή Αναστάσιου Μαυροκέφαλου, του καθηγητή Γκανγκ Τσεν και τριών ακόμα ερευνητών από το Τμήμα Μηχανολογίας του ΜΙΤ.
    Ο Μαυροκέφαλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η μέθοδός μας βελτιώνει την απόδοση των φωτοβολταϊκών κυττάρων λεπτού υμενίου (thin-film), ανεξαρτήτως του πάχους».
    Παράλληλα, το εν λόγω φωτοβολταϊκό θα έχει πολύ χαμηλό κόστος χάρη στη μείωση της ποσότητας σιλικόνης που απαιτεί η κατασκευή του.
    Οι «οδοντώσεις» στην επιφάνεια του καινοτόμου φωτοβολταϊκού, γνωστές και ως «ανεστραμμένες νανοπυραμίδες» αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό την απορρόφηση ηλιακού φωτός με αύξηση 70% μόνο στην επιφάνεια.
    Η καινοτομία επιτρέπει σε ένα φύλλο κρυσταλλικής σιλικόνης πάχους 10 μικρομέτρων να απορροφήσει όσο φως λαμβάνει ένα συμβατικό φωτοβολταϊκό σιλικόνης.
    Η νέα τεχνολογία βρίσκεται στη φάση των ελέγχων. Επόμενο βήμα είναι η σύγκριση με τα συμβατικά φωτοβολταϊκά στην πράξη και στη συνέχεια, η εμπορική τους εκμετάλλευση.
    Πηγή: econews.gr
    Διαβάστε περισσότερα » »

    Εθνική ομάδα "Τούρκων Δυτικής Θράκης" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Europeada 2012; Τι κάνετε ρε προδότες; Πως το επιτρέψατε αυτό;

    Του Κώστα Χαρδαβέλλα 
    Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μειονότητες της Ευρώπης συμμετέχει με κάθε επισημότητα η ομάδα της "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" (ABTTF).
    Με εμφανίσεις στα «εθνικά χρώματα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» όπως τα αποκαλούν οι ίδιοι, δηλαδή πράσινο και μαύρο όπως ακριβώς και η «σημαία» τους, η ομάδα της ΕΟΤΔΘ είναι μία από 20 ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Europeada 2012 Τούρκων Δυτικής Θράκης».
    Στην τελετή έναρξης που έγινε το Σάββατο 16 Ιουνίου, οι εκπρόσωποι της ΕΟΤΔΘ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα προβλήματα των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» ενώ όπως επισημαίνουν στο δελτίο τύπου τους « κατά την παρουσίαση των ομάδων της διοργάνωσης, όταν βγήκε στο γήπεδο η αποστολή της ομάδας των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» ακούστηκε ο ύμνος «MyWesternThrace» («Δυτική μου Θράκη»).
    Όπως ενημερώνουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους «στη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης – που εκπροσωπείται από την Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης Ευρώπης (ABTTF) και από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΙΤΒ)- συμμετέχει με την ποδοσφαιρική ομάδα “Τούρκων Δυτικής Θράκης”».

    Και ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»
    Η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» επί μία εικοσαετία προσπαθεί με δικαστικούς αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας να αναγνωριστεί ως «νόμιμος σύλλογος». Το 2008, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε καταδικάσει την Ελλάδα, με το σκεπτικό ότι απαγορεύοντας τη λειτουργία των συλλόγων που ανήκουν στην Τουρκική Μειονότητα, παραβιάζει το 11ο άρθρο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου που αφορά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι.

    Ωστόσο τον Μάρτιο του 2012 ο Άρειος Πάγος είχε αποφανθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για τα ελληνικά δικαστήρια, προκαλώντας την εντονότατη αντίδραση της «Επιτροπής Δικαιωμάτων» του ΣΥΡΙΖΑ.

    Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει την απόφαση του Αρείου Πάγου εναντίον της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης «λυπηρή»:

    «Είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!!».

    Η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε μάλιστα την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε «οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνουν το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση».

    Στο παρακάτω αρχείο (pdf) μπορείτε να δείτε το επίσημο πρόγραμμα της Europeada 2012 που γίνεται στη Γερμανία.
    Στην σελίδα 2 βλέπουμε τους ομίλους της διοργάνωσης. Η ομάδα των «Τούρκων Δυτικής Θράκης» αγωνίζεται στο Group C.
    Στην σελίδα 8 αναφέρονται αναλυτικά στοιχεία για την ομάδα «Τούρκοι Δυτικής Θράκης».

    Αρχεία
    πηγή newsbomb


    Οι διοργανωτές του EUROPEADA 2012 είναι η Ομοσπονδιακή Ένωση των Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN) και Domowina - Ομοσπονδία Lusatian Sorbs.
    Η EUROPEADA 2012 διοργανώνεται υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού του κρατιδίου της Σαξονίας, Stanislaw Tillich.


    (πατήστε για μεγέθυνση)

    20 ομάδες από 13 ευρωπαϊκές χώρες χωρισμένες σε 5 γκρουπ θα διαγωνιστούν για να καθοριστεί ποιος θα είναι ο νικητής του τίτλου του EUROPEADA 2012
    .
    Μάλιστα η EUROPEADA 2012 έχει σαν χορηγό και υποστηρικτή το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας τόσο καλά..
    Διαβάστε τι γράφει η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης για την ομάδα “Τούρκοι Δυτικής Θράκης”:
    In Western Thrace, the region in the northeast of Greece from the border river Marica between Turkey and Greece up to the river Nestos, 150,000 Turks are living, who came to the region during the Ottoman conquests on the Balkans and who settled there.
    In 1923 the minority rights of the 150,000 Turks were guaranteed by the Lausanne Peace Treaty and the region was given to Greece. Still the Western Thrace Turks have to fight against assimilation. Today they are a minority who is for the largest part living in exile. Their organisation ABBTF puts together a team for the EUROPEADA 2012.
    The team of the Western Thrace Turks will consist of players from the member organisations of the Federal of Western Thrace Turks in Europe (ABTTF) and from members of the association “Turkish Union of Xanthi”, which is active in Greece. 16 Players, 1 trainer and 3 ancillary staff members will come to Lusatia.
    από το olympia.gr 
    ΣΧΟΛΙΟ
    Μα τελικά είναι ζώα εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών;
    Εντάξει οι Υπουργοί πάνε κι έρχονται και το τελευταίο διάστημα (για να μην πω κάποια χρόνια) μερικοί εξ'  αυτών ήταν και προδότες.....
    Οι Γενικοί Γραμματείς και οι λοιποί τι κάνουν;
    Το αντελήφθησαν; Ενημέρωσαν κανέναν;
    Η ασχολούνται μόνο με τους μειωμένους μισθούς τους;
    Αυτά είναι κρίσιμα εθνικά θέματα τα οποία ξεπερνούν σε σπουδαιότητα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Οταν μου κοβουν τους μισθούς τα βάζω με τους πολιτικούς, με την τρόϊκα με όποιον τελοσπάντων φταίει...
    Οταν πλήττεται όμως η πατρίδα μου και τα συμφέροντα της πρέπει να είμαι πανέτοιμος να τα υπερασπίσω... ειδάλλως ΚΑΛΑ κάνουν και μου κόβουν τους μισθούς μου!
    Τρέξτε τώρα καραγκιόζηδες να κάνετε διαβήματα τους "φίλους" και ετέρους μας  Γερμανούς...
    Μου αρέσει στο αγγλικό κείμενο που γίνεται και αναφορά στην Συνθήκη της Λωζάννης... η οποία προέβλεπε Μουσουλμανική (αφού περιλαμβάνονται σε αυτήν ακόμα και οι Ελληνες Πομάκοι) κι όχι τουρκική εθνική μειονότητα αλλά παράλληλα διασφαλιζόταν και η ύπαρξη και διατήρηση της Ελληνικής Μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη την οποία οι Τούρκοι εξολόθρευσαν με συνεχείς διωγμούς!!!

    Αυτά ποιός θα τα πεί στους ηλίθιους κι ανιστόρητους Γερμανούς ετέρους;
     
    hellasxg
    Διαβάστε περισσότερα » »

    ΗΠΑ και Ρωσία ανατρέπουν τις γεωπολιτικές ισορροπίες στη Μέση Ανατολή - Ερχονται ραγδαίες εξελίξεις

    Λάζαρος Ελευθεριάδης 
    Ορκο εκδίκησης κατά της Συρίας έδωσε ο Ερντογάν!!!
    Η Τουρκία “ορκίζεται” για δράση μετά από την κατάρριψη του μαχητικού-αναγνωριστικού της, F-4 Phantom, από την Συρία.

    Ως κίνηση “αντιποίνων”, θα μπορούσε να επιλεγεί η διπλωματική οδός, όπως η προσφυγή σε διεθνείς οργανισμούς, στο ΝΑΤΟ ή άλλη, δηλώνει το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

    Η Συρία δήλωσε το Σάββατο, ότι κατέρριψε ένα τουρκικό αεροσκάφος αναγνώρισης, διότι το αεροπλάνο εισήλθε στον εναέριο χώρο της, επιμένοντας παρ’όλα αυτά, ότι "δεν ήταν μια επίθεση", όπως η Τουρκία θέλει να εμφανίζει το περιστατικό, και απείλησε με αντίποινα, αλλά δεν είπε και τι μέτρα θα λάβει, όπως η αναζήτηση των δύο πιλότων του αεροσκάφους.

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας κ. Αμπντουλάχ Γκιούλ, δήλωσε, ότι η χώρα του θα λάβει τα «αναγκαία» μέτρα εναντίον της Συρίας. Ο κ. Αμπντουλάχ Γκιούλ, δήλωσε το Σάββατο, ότι η Τουρκία εξακολουθεί να προσπαθεί να καθορίσει τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, αλλά παραδέχθηκε ότι η πτήση του τζέτ, μπορεί να έγινε σε συριακό εναέριο χώρο.

    Έχει συγκληθεί νέα συνεδρίαση του Σαββάτου τού Συμβουλίου ασφαλείας της Τουρκίας.

    Η Γερμανία και το Ιράκ κάλεσαν την Τουρκία και τη Συρία να παραμείνουν “ήρεμοι” και να μην αφήσουν, η αναταραχή στη Συρία, να γίνει μια ευρύτερη σύγκρουση στην περιοχή.

    Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη με το Τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι TV “A Haber” το Σάββατο, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας, κ. Makdissi Τζιχάντ, δήλωσε ότι η κατάρριψη του τζέτ της Τουρκίας (του F-4), ήταν ένα "ατύχημα και όχι επίθεση."

    Ο Φαρούκ Τσελίκ, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας, δήλωσε, ότι η Τουρκία θα προβεί σε “αντίποινα”, είτε στο διπλωματικό πεδίο ή θα προχωρήσει σε άλλες μορφές αντίδρασης.

    "Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι υπήρχε παραβίαση του εναέριου χώρου της Συρίας - αν και ακόμα εξακολουθεί να μην είναι σαφές το τι πραγματικά συνέβη- η απάντηση της Συρίας δεν μπορεί να είναι, να καταρρίψει το αεροπλάνο", δήλωσε στον δημοσιογράφο ο κ. Celik το Σάββατο.

    "Το περιστατικό αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο κ. Φαρούκ Τσελίκ. «Η Τουρκία δεν μπορεί να αντέξει στη σιωπή."

    Η πραγματικότητα όμως έρχεται να διαψεύσει τους Τούρκους, είναι προφανές ότι ένα αεροπλάνο κατασκοπευτικής τεχνολογίας όπως το F-4, μόνον τουρισμό δέν έκανε μέσα στόν Εναέριο χώρο της Συρίας.

    Συντρίμμια του τουρκικού μαχητικού που κατέρριψε η Συρία την Παρασκευή εντόπισαν στα συριακά χωρικά ύδατα και σε βάθος 1.300 μέτρων τα συνεργεία της Συρίας, σύμφωνα με τουρκικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

    «Η αεράμυνά μας αντιμετώπισε ένα στόχο ο οποίος παραβίασε τον εναέριο χώρο μας πετώντας πάνω από τα χωρικά μας ύδατα, πριν από το απόγευμα την Παρασκευή και τον κατέρριψε.

    Αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ένα τουρκικό στρατιωτικό αεροσκάφος», ανέφερε ανακοίνωση των συριακών ένοπλων δυνάμεων την οποία μετέδωσαν κρατικά συριακά ΜΜΕ.

    Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος το οποίο κατερρίφθη ήταν ένα F-4 Phantom, υπερηχητικό μαχητικό, το οποίο μπορεί και να πραγματοποιεί επιχειρήσεις αναγνώρισης (στην έκδοση RF-4), δηλ. πτήσεις αναγνώρισης στόχων εντός του Συριακού Εναέριου χώρου.

    Αργά προχθές βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα, σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, του υπουργού Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ, του αρχηγού του τουρκικού ΓΕΑ πτέραρχου Μεχμέτ Ερτέν και του διοικητή της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν.

    Είναι αυτό το περιστατικό ικανό να αποτελέσει την "θρυαλίδα" της έναρξης γενικευμένης επίθεσης των Δυτικών εναντίων της Συρίας ;;;

    Η Συρία και η Τουρκία έχουν απελάσει τούς πρεσβευτές τους, και η Συρία κατηγόρησε την Τουρκία για την υποστήριξη της ένοπλης αντιπολίτευσης της Συρίας, ακόμη και επιτρέποντας αντάρτες να λειτουργούν έξω από το τουρκικό έδαφος.

    Η Τουρκία αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

    Μετά από μια διασυνοριακή ανταλλαγή πυροβολισμών των συριακών δυνάμεων και των Τουρκικών τον Απρίλιο του 2012, η Τουρκία δήλωσε, ότι δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε ενέργεια η οποία θεωρείται ότι παραβιάζει την ασφάλεια του εδάφους της. Η εκτόξευση πυραύλων, είχε ώς αποτέλεσμα, δύο πρόσφυγες νεκρούς, σε ένα στρατόπεδο κοντά στην πόλη της Kilis, στο εσωτερικό της Τουρκίας.

    Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Σελτσούκ Ουνάλ, ενωρίτερα την Παρασκευή, απέρριψε τους ισχυρισμούς, ότι η Τουρκία εξακολουθεί να στέλνει όπλα και λοιπό εξοπλισμό στους αντάρτες της Συρίας, ως αβάσιμους.

    Ο κ. Σελτσούκ Ουνάλ δήλωσε, ότι η Τουρκία δεν στέλνει όπλα σε οποιονδήποτε από τους γείτονές της, συμπεριλαμβανομένης και της Συρίας.

    Η Συρία υποστήριξε ότι η πτήση του τζέτ, παραβίασε τον εναέριο χώρο της πάνω από τα χωρικά ύδατά της, διεισδύοντας με αυτόν τον τρόπο, περίπου ένα χιλιόμετρο εντός των χωρικών της υδάτων, και για αυτόν τον λόγο κατερρίφθη και ότι τα σκάφη της Συρίας προσχώρησαν στην αναζήτηση των δύο πιλότων με αντίστοιχα Τουρκικά, σύμφωνα με την τηλεόραση NTV της Τουρκίας.

    Ανέφερε επίσης ότι οι δυνάμεις της Συρίας συνειδητοποίησαν ότι ήταν ένα Τουρκικό τζετ, μετά την κατάρριψη του.

    Η Τουρκία έχει χάσει την υπομονή της με τη Συρία, σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους που αναφέρονται στην εφημερίδα Hurriyet, και έχει εκδώσει τελεσίγραφο προς τον κ. Άσαντ.

    Η Τουρκία μπορεί να εξετάσει την συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς σε περίπτωση που αποφασίσει να επέμβει στρατιωτικά στη Συρία, σύμφωνα με μια έκθεση στην τουρκική «Χουριέτ» εφημερίδα το Σάββατο.

    Η Τουρκία έχει χάσει την υπομονή της με τη Συρία, σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους, και ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Αμπντουλάχ Γκιούλ έχει εκδώσει τελεσίγραφο προς τον Σύρο Πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ μέσω του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος επισκέφθηκε τη Συρία, την Τρίτη.

    Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατέστησε σαφές στον κ. Άσαντ ότι σε περίπτωση κατά την οποίαν, οι συριακές δυνάμεις θα συνεχίσουν να δρουν επιθετικά εναντίον διαδηλωτών στη Συρία, δεν θα πρέπει να βασίζονται στη φιλία της Τουρκίας.

    Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν στην Hurriyet ότι "η Τουρκία είχε αρχικά προσπαθήσει να πείσει τους συμμάχους της, να χορηγηθεί χρόνος στον κ. Άσαντ να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις πριν από οκτώ μήνες. Διακείμεθα φιλικά προς τη Συρία, όσο ήταν δυνατόν, αλλά ένα καθεστώς που δεν ακούει τις συμβουλές από τον φίλο και γείτονά της, δεν μπορεί να είναι ένας φίλος της Τουρκίας".

    Η επιστολή από Τούρκου Προέδρου Γκιουλ, και η διαρροή του περιεχομένου της προς τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είναι η μαρτυρία για τη στρατηγική απόφαση της Τουρκίας να κρίνουν το “καθεστώς Ασαντ”, ως παράνομο, πράγμα το οποίο της επιτρέπει να κινηθεί με μια πιο “ενεργή” στάση εναντίον της Συρίας.

    Μήπως η πρόκληση ενός περιστατικού κατάρριψης, αποτελεί και την αφορμή, για αυτό το οποίο η Τουρκία έχει προαποφασίσει, την επίθεση εναντίον της Συρίας, προκαλώντας ένα “ντόμινο” συγκρούσεων στην περιοχή και όχι μόνον.

    Είναι τοις πάσι γνωστόν ότι οι Ρώσοι έχουν στρατηγικά συμφέροντα στην Συρία, τα οποία θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν με κάθε τρόπο.

    Αυτό προφανώς το γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν η Τουρκία, επομένως η με οποιονδήποτε τρόπο πρόκληση για εμπλοκή των Ρώσων σε πόλεμο, έχει στρατηγική στόχευση την ανακατανομή ρόλων και ισσορροπιών στην Μ. Ανατολή και όχι μόνον, και με οποιοδήποτε κόστος.

    Η ανάδειξη του Ιράν σε “πυρηνική” δύναμη αλλάζει ισορροπίες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές, δημιουργούνται ανισορροπίες στον έλεγχο των μεγαλυτέρων ενεργειακών πηγών του πλανήτη (Μ.Ανατολή και Ν.Α. Μεσόγειος), και αυτό δέν είναι ανεκτό από αυτούς οι οποίοι “χάνουν” τον έλεγχο.

    Η Τουρκία αποτελεί σήμερα τον “πολιορκητικό κριό” των δυνάμεων οι οποίες θεωρούν ότι “χάνουν” απο την αλλαγή της γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής ισορροπίας στην περιοχή των μεγαλυτέρων αποθεμάτων υδρογονανθράκων του πλανήτη, απο την αναγόρευση του Ιράν σε παγκόσμιο “πυρηνικό” παίκτη.

    Η Συρία και το Ιράν αποτελούν τα κράτη, τα οποία, εάν αποτελέσουν “πόλο” εξουσίας στην περιοχή, με ισχυρούς συμμάχους όπως η Ρωσία και η Κίνα, με πυρηνική ισχύ, τότε μεγάλα γεωπολιτικά συμφέροντα “θίγονται” και γεωπολιτικές ισορροπίες καταρρέουν.

    Η “μάχη” της επικράτησης, προς το παρόν, εξαντλείται σε ένταση, στο διπλωματικό πεδίο, με μικροεπεισόδια διασυνοριακά και δηλώσεις εκατέρωθεν, ελεγχόμενα απόλυτα και καθοδηγούμενα πλήρως.

    Ο κίνδυνος γενικότερης ανάφλεξης στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Μεσογείου είναι μεγάλος, οι “ασθένειες” των νέων κυβερνητών μας, δεν μάς σώζουν, είναι απαραίτητη η ενημέρωση του Ελληνικού λαού.

    Διαβάστε περισσότερα » »

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΜΕΜΕΤΟΣΠΟΡΕ!!!!


    ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ...!!!
    ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...;;; ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ...;;;Ενδεικτική των απόψεων που πρεσβεύει το κόμμα είναι και η ενέργεια του βουλευτή του Κόμματος Eθνικιστικής Δράσης (MHP), Ερκάν Ακτσάι, να εγκαλέσει την τουρκική κυβέρνηση γιατί αποδέχεται πράξεις κυριαρχίας, όπως τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων Τούρκων επισκεπτών, που γίνονται από την ελληνική διοίκηση σε νησίδες όπως το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι.

    Ο Τούρκος βουλευτής ισχυρίστηκε ότι οι νησίδες αυτές «είναι τουρκικά εδάφη από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή». Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ανέλαβε να απαντήσει στο βουλευτή. Ανέφερε ότι τα ζητήματα κυριαρχίας των νησιών του ανατολικού Αιγαίου ρυθμίζονται από τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923 και τη Συνθήκη των Παρισίων του 1947.

    Ωστόσο, υποστήριξε ότι «υπάρχουν προβλήματα με την κυριαρχία ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων και τα προβλήματα αυτά συζητούνται μέσω του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών. Η χώρα μας επιθυμεί να βρεθεί μόνιμη λύση βάσει της αρχής της ευθυδικίας και λαμβανομένων υπόψη των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας μας».

    Ο Τούρκος βουλευτής, ενοχλημένος από την απάντηση Νταβούτογλου, αντέτεινε: «Ο υπουργός μας διστάζει να διεκδικήσει δικαιώματα πάνω σε ένα νησί που του ανήκει». Την άποψή του για το Φαρμακονήσι και το Γαϊδουρονήσι επανέλαβε και στην εφημερίδα «Χαμπερτούρκ»:

    «Δεν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο νησί ανήκει στους Έλληνες. Η συνθήκη της Λοζάνης και η Συνθήκη των Παρισίων δεν περιέχουν κανένα άρθρο που να αναφέρεται σ' αυτά τα δύο νησιά. Αυτά τα δύο νησιά συνεχίζουν, από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, να είναι δικά μας».


     logia-tou-aera
    Διαβάστε περισσότερα » »

    Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας:Άσκηση σεισμού

    Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας πραγματοποίησε την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 άσκηση με θέμα την έρευνα, εντοπισμό, απεγκλωβισμό και παροχή πρώτων βοηθειών σε άτομα εγκλωβισμένα μέσα σε ερείπια μετά από σεισμό.
    Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του νότιου πεδίου των ορυχείων της Δ.Ε.Η και συγκεκριμένα στον χώρο της πρώην κοινότητας Κλείτους. Η άσκηση ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής στις 8:00 από την έδρα της ομάδας και τελείωσε στις 14:00 το μεσημέρι. Το σενάριο της άσκησης : «Καταστροφικός σεισμός μεγέθους 6.5 ρίχτερ σημειώθηκε τις πρωινές ώρες νοτιοανατολικά της Πτολεμαΐδας σε απόσταση 38 χιλιομέτρων από την πόλη .
    Το επίκεντρο έχει συντεταγμένες 40ο 27΄ 52,05΄΄ Β και 21ο 49΄ 36,69΄΄ Α και προσδιορίζεται κοντά στο χωριό Πτελεώνα , μέσα σε παρακείμενο οικισμό. Η καταστροφή ήταν μεγάλη, σπίτια έχουν καταρρεύσει και η ανάγκη για διασωστικά συνεργεία είναι μεγάλη. Η Ε.Δ.Ο.Π κλήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να συνδράμει στον εντοπισμό και στην διάσωση θυμάτων από τον σεισμό
    Η περιοχή ευθύνης είναι τα οικοδομικά τετράγωνα Ο.Γ 42 και Ο,Γ 44 στα οποία 2 σπίτια έχουν καταρρεύσει και υπάρχουν αγνοούμενα άτομα» Η άσκηση είχε μεγάλη επιτυχία, οι χρόνοι που είχαν προγραμματιστεί τηρήθηκαν στο ακέραιο και η εμπειρία που αποκτήθηκε ανεκτίμητη ενώ η ομάδα σαν σύνολο ενίσχυσε την επιχειρησιακή της ικανότητα. Στην άσκηση συμμετείχαν 30 μέλη διασώστες της ομάδας. Η διάρθρωση της ομάδας ήταν : Γενικός αρχηγός της επιχείρησης Υπεύθυνος Διασωστών – Driller Υπεύθυνος Ομάδων πρώτων βοηθειών – Medical Υπεύθυνος ασφαλείας Υπεύθυνος Διοικητικής Μέριμνας Δυο ομάδες Διασωστών – Driller Δυο ομάδες πρώτων βοηθειών Μια ομάδα διοικητικής Μέριμνας

    kozan.gr
    Διαβάστε περισσότερα » »

    Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση, πέρα από την προπαγάνδα...

    Παρακαλώ όποιος το κάνει copy paste, να κρατήσει ως έχει το άρθρο με τους συνδέσμους και την πηγή σε κοινή θέα, αλλιώς δεν του δίνουμε το δικαίωμα της αντιγραφής.

    Επειδή κάποιοι μας προκαλούν με βίντεο και δημοσιεύσεις πως οι εξωγήινοι είναι ένα ψέμα της νέας τάξης, πέφτοντας έτσι ολοκληρωτικά στην προπαγάνδα του Blue Beam Project και μπερδεύοντας μας... Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε μερικές αποδείξεις και να σας τις παρουσιάσουμε εδώ, στην Αφύπνιση συνείδησης, ώστε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, αφού έχουν ξεφύγει εντελώς!
    Δώστε προσοχή σε αυτά που ακολουθούν:
    Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε πως κατά την γνώμη μας, το Blue Beam Project, είναι η ονομασία της προπαγάνδας για την ψεύτικη εισβολή των εξωγήινων στη Γη.

    Αυτή η εισβολή έγινε στην πραγματικότητα πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε ως σκοπό την εξέλιξή μας ( υβριδοποίηση ) για να γίνουμε ΣΚΛΑΒΟΙ τους υλικά αλλά και ενεργειακά, πειράζοντας το ΔΝΑ (DNA) μας, τον εγκέφαλό μας ως λογισμικό και μετατρέποντας την δόνηση μας στα πλαίσια της δικής τους (ερπετοειδής) με σκοπό να τρέφονται ενεργειακά από εμάς.

    Σήμερα, όπως γνωρίζει και ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη, οι κυβερνήσεις μας έχουν τέτοια τεχνολογία που δεν μπορούν οι περισσότεροι να την καταλάβουν και είναι 44+ χρόνια μπροστά από ότι μας παρουσιάζουν, κρατώντας μας έτσι σε πλήρη άγνοια για το τι μας ετοιμάζουν.

    Κάθε UFO δεν είναι εξωγήινο! Όλοι γνωρίζουμε πως ο Χίτλερ κατείχε οχήματα αντιβαρύτητας (HAUNEBU 1939-1945) όπου με τα χρόνια εξελίχθηκαν και έγιναν απόρρητα οχήματα και όπλα των NWO κυβερνήσεων ... οι οποίοι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, μέσω των ΜΜΕ, για ΑΤΙΑ=ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. Φυσικά και υπάρχουν εξωγήινοι με τέτοια και ανώτερη τεχνολογία (αστροπύλες κλπ)  αλλά το 90% είναι φτιαγμένα από ανθρώπους και τα χρησιμοποιούν άνθρωποι.

    Για να τελειώνουμε με το  Blue Beam Project μία και καλή, θα σας πούμε με βεβαιότητα πως Εξωγήινοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν (σε άλλες διαστάσεις και εδώ). Οι κυβερνήσεις μας (NWO) τα έχουν βρει με κάποιους από αυτούς (ερπετά-γκρίζους δούλους) και μέσω της προπαγάνδας τους, προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε τη ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, μετά από την απόκρυψη της ύπαρξής τους εδώ και  χιλιάδες χρόνια . Όσο για τα ολογράμματα που ακούμε... τι να πούμε ρε παιδιά; ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ! Το έχετε σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο μιας εισβολής και μέσω των παπαγάλων του συστήματος και της προπαγάνδας του  Blue Beam Project... να νομίζουμε πως μας κοροϊδεύουν και να μας την πέσουν κανονικά (να τους την πέσουν...εναντίων των ερπετοειδών) ; Άλλο αυτό, θέλει έρευνα πολύ μεγάλη... όχι έρευνα μέσω You tube αλλά στην πραγματική ζωή.


    Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα των εξωγήινων....


    Χωρίς πολλά πολλά σχόλια αλλά με αρκετά ερωτήματα για το αυτονόητο που διαστρεβλώνεται από τους πραγματικούς συνομοσιολόγους του συστήματος.


    Όπως μας λέτε κύριοι... οι εξωγήινοι είναι εφεύρεση της νέας τάξης πραγμάτων, άρα του τελευταίου αιώνα; 

    Για απαντήστε μου σε μερικά ερωτήματα αφού γνωρίζεται τα πάντα γι' αυτούς...

    Λέει ψέματα η τοιχογραφία χιλιάδων χρόνων με το ''ντου'' των ΆΤΙΑ;


    όπως και η μάχη που ακολούθησε;


    Στην επόμενη φωτογραφία είναι ένας από τους θεούς των Σουμερίων ... που φαίνεται μέσω του σκάφους του να ανοίγει ΠΥΛΗ και να μπαίνει στην διάστασή μας για πόλεμο...
    Δείτε την διαφορά στην πύλη της επάνω φωτογραφίας με την κάτω...



    Άνοιγαν αστροπύλες όπως τώρα:
    Είναι ψέμα και αυτό;
    Ολόγραμμα;
    Μήπως δεν είναι;


    Μήπως η harley davidson (o γιος του Δαβίδ) και η mini cooper, (και όχι μόνο αυτοί)  γνωρίζουν κάτι παραπάνω;
    Δεν είναι τυχαία τα σύμβολά τους!




    Ούτε βέβαια τυχαίο δεν είναι το εξώφυλλο, με τα ερπετά και τον δίσκο, από τους aerosmith!

    Τα μηνύματα υπάρχουν παντού γύρω μας αλλά δεν μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν οι περισσότεροι λόγω έλλειψης γνώσης.

    Ποιοι όμως ήρθαν με αυτή την τεχνολογία και τι έκαναν στη Γη;

    Τα είδη των εξωγήινων είναι αρκετά αλλά από την καταγεγραμμένη ιστορία έχουμε λίγα ονόματα...

     Ολύμπιοι, ερπετοειδής (Αννουνάκι ,δρακονιανοί κλπ),  Ανδομέδιοι, από τον Σείριο και άλλοι.

    Μήπως κύριοι αμφισβητείτε τα επόμενα στοιχεία που μας δίνουν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι;
    Γιατί αφού όπως λέτε οι εξωγήινοι είναι προπαγάνδα της Νέας Τάξης... υπάρχουν στοιχεία εδώ και χιλιάδες χρόνια; 

    Προσωπικά αν πιστεύω κάποιον, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο σύγχρονος άνθρωπος της προπαγάνδας και της ξεφτίλας.

    Ιδού λοιπόν οι Γκρίζοι δούλοι... ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και όχι της σύγχρονης νέας τάξης.

    Ιδού τα ερπετοειδή που φαγωθήκατε να μας βγάλετε φαντασμένους, αναμασώντας και μεταδίδοντας την προπαγάνδα της NWO περί μη ύπαρξής τους...



    Ιδού τα ερπετοειδή (αννουνάκι)  που τα κυνηγά μια άλλη εκδοχή του Δία (προφανώς)
    Ιδού και ο Δίας εναντίων των ερπετοειδών!

    ...Μέχρι και η εκκλησία έχει την μάχη εναντίων των ερπετοειδών, απλά τους λέει δαίμονες... εξ' αιτίας μάλλον της αλλαγής διαστάσεων και την κατάληψη ορισμένων σωμάτων (μέσω γραμμής αίματος υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις)


    Άρα όταν σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα οι αρχαίοι πολιτισμοί αναφέρουν τα ερπετοειδή, τους ιπτάμενους δίσκους κλπ...δεν σημαίνει πως ήταν όλοι τρελοί και δεν ήξεραν τι έλεγαν!

    ...γιατί αν προσέξετε, όταν ήταν να απεικονίσουν πχ έναν άνθρωπο ή ένα ζώο το έκανα τέλεια!
    ...όπως και τα ερπετά ή τους δίσκους τους.


    Δείτε στο βίντεο τι πληροφορίες μας έχουν δώσει για τους εξωγήινους αρχαίοι πολιτισμοί χιλιάδων χρόνων πριν...και αν μπορείτε αμφισβητείστε το και αυτό! Μέχρι και μητρικά σκάφη έχουν χαράξει με γκρίζους πάνω!!!



    Άρα το ότι υπήρχαν και υπάρχουν δύσκολα μπορεί κάποιος που ερευνά, να αμφισβητήσει!
    Τι έκαναν είναι το θέμα...

    Αυτό που έκαναν είναι γεννετικά πειράματα για να μας τροποποιήσουν γενετικά! Μας έκαναν υβρίδια δικά τους!!! Γιατί; ...το είπαμε στην αρχή του άρθρου.

    Ιδού μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία που μας άφησαν ως πληροφορίες οι αρχαίοι Σουμέριοι που έχουν να κάνουν με αυτά τα πειράματα DNA .


    Και μετά τα πειράματα... έφτιαξαν μια ελίτ για να μας προσέχει (για να μην τα κάνουν όλα αυτοί... ) που έχουμε μέχρι και σήμερα!

    Τους έδωσαν τεχνολογία...

    Στη φώτο: ερπετοειδές που δίνει τεχνολογία στους ανθρώπους (ελίτ)

    Τους έμαθαν αστρονομία... γιατί μη μου πείτε πως γνώριζαν τους πλανήτες χωρίς τηλεσκόπια...!

    Στη φώτο: Η ζώνη αστεροειδών, ο Κρόνος κλπ κωδικοποιημένα
    Εδώ το ηλιακό μας σύστημα!

    Επίσης τους έμαθαν να τους λατρεύουν με τελετές... και θυσίες φυσικά. 
    Αυτές οι λατρείες υπάρχουν μέχρι και τις μέρες μας αναλλοίωτες στον χρόνο! Τυχαίο και αυτό;

    Να και ο Πάπας στο κόλπο... της ενέργειας!
    Και φυσικότατα οι μασόνοι ποιόν λατρεύουν;;;
    Τους ίδιους με τον Πάπα!!!
    Δείτε γιατί: 

    Στη φωτογραφία αρχαίος Σουμεριακός ναός!!!! Προσέξτε το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του...
    Οι μασονικές στοές στα πρότυπα των Σουμεριακών ναών!!!
    Πώς είπατε; 
    Ποιους λατρεύουν οι κύριοι;;;;

    ... Άντε, θα μου πείτε τυχαίο...
    Για δείτε και το σύμβολο των μασόνων (ουροβόρος όφις) ... τι συμβολίζει; Ποιοι το χρησιμοποιούσαν πριν 6000 χρόνια;

    Είναι και αυτό ενα σύμβολο των ερπετοειδών!

    Και τέλος σε ότι αφορά την λατρεία...
    Σατανιστές...που δίνεται την ενέργειά σας;;;;;
    Στον διάολο;
    Πώς να έλεγαν άραγε τον διάολο πρίν από 5-6000 χρόνια;
    Καλά μαντέψατε!!!
    ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ σε ica stone μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων !



    Όλα αυτά συμπληρώνουν το πάζλ της πραγματικότητας που βιώνουμε μέχρι και σήμερα.

    Τα μηνύματα της μουσικής βιομηχανίας και του κινηματογράφου δίνουν και παίρνουν...
    Όλα αυτά σας φαίνονται για φαντασία; 

    Ερευνήστε και μην πιστεύετε ότι σας έμαθε το σύστημα για την κάλπικη ιστορία; που βιώνουμε. 
    Εμείς απλά λέμε αυτό που με την έρευνα ανακαλύψαμε. Το αν μας πιστεύετε είναι δική σας υπόθεση. Δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό και δεν μας ενδιαφέρει τι θα πείτε για μας. Εμείς την γνώμη μας πάντα θα την λέμε... όπως την λέτε και εσείς προπαγανδιστές, παπαγάλοι της NWO !
    Όλοι οι εξωγήινοι είναι δημιουργήματα της NWO; Είναι φαντασία;

    Φαντασία είναι και οι πλανήτες που έχουν αποικίσει τα ερπετά; Η πυραμίδα στη σελήνη, η σβάστικα, τα ερείπια του Αρη και οι υπόγειες πόλεις του και αυτά φαντασία είναι;




















    Θα έρθει η ώρα που τα ερπετά θα πληρώσουν για ότι έχουν κάνει στον άνθρωπο, μαζί και οι προδότες... Σύντομα! 

    ...όπως παλιά...


    Έσσεται Ήμαρ!

    Διαβάστε επίσης: 

    Ελευθερία από τον έλεγχο του νού !



    ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_1804.html#ixzz1yqRotyAO
    Διαβάστε περισσότερα » »