Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αναστέλλει τις κινητοποιήσεις της η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε απόψε η ΓΕΝΟΠ, πράγμα που σημαίνει ότι από αύριο θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση χωρίς διακοπές.

Η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε επίσης να καταθέσει εξώδικο και αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της ΔΕΗ με το αιτιολογικό ότι παραβιάζεται ο νόμος για τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων που προβλέπει ότι ο κρατικός προϋπολογισμός καλύπτει τη διαφορά εσόδων - δαπανών του ταμείου, έναντι της ασφαλιστικής περιουσίας που αναγνωρίστηκε ότι είναι ενσωματωμένη στην περιουσία της ΔΕΗ.

«Για να γίνει πράξη η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η κυβέρνηση θα χρειαστεί να ματώσει πολλές φορές», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Κύριε Κοκαλάκη αυτός ο ένστολος τι κάνει; ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;;;

Διαβάστε περισσότερα » »

O ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ …ΓΙΑΤΙ;


Του Χρήστου Μακρυγιάννη
Μια χώρα ,ένα κράτος έθνος  που σέβεται τον εαυτόν του οφείλει να σέβεται και τους πολίτες του.
Παρακολούθησα τον αφοπλισμό των Ελλήνων Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας και διάβασα τις (παιδαριώδεις δικαιολογίες του ΥΕΘΑ)

Σε μια χώρα που είναι ανίκανη να προστατεύσει τα σύνορά της εκλιπαρώντας τους εταίρους  της Ε.Ε και  ζητώντας από στρατούς ξένων χωρών να επιχειρούν εντός του Ελληνικού Εδάφους και να καταγράφουν τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στα εδάφη της Πατρίδος μας .
 Αδυνατώ να πιστέψω ότι το Ανώτατο  στρατιωτικό συμβούλιο πρότεινε κατά δήλωση του υπουργού  τον αφοπλισμό των Ελλήνων Εθνοφυλάκων  !

Στην σημερινή πολιτική ρευστότητα στα Βαλκάνια με τον αλυτρωτισμό και την  μεγαλοϊδεατισμό να καλπάζει , βλέπε :Τσάμηδες ,Σκοπιανούς ,Αλβανούς των Σκοπίων, Βουλγάρων ,Toυρκων  κατά δήλωση τους   εμείς αντιδρούμε με αφοπλισμό του Ελληνικού  τοπικού πληθυσμού γιατί άραγε;

Eίναι γνωστό ακόμη και στους μη σχετικούς με αυτά θέματα ότι στον σύγχρονο πόλεμο και σε περιοχές δύσβατες και ορεινές και σε κράτη με περιορισμένη κυριαρχία ο πόλεμος, η φθορά των καθημερινών απαγωγών ,εκτελέσεων ,εμπρησμών και βιαιοτήτων με σκοπό την κατάρρευση του ηθικού και την εύκολη αποδοχή των λύσεων που θα προταθούν είναι στρατιωτικά προγράμματα που εκτελούνται άμεσα .

Με ομάδες συνοριοφυλάκων ,αποτελούμενων στην καλύτερη των περιπτώσεων  από έναν οδηγό, μία συνοδηγό έναν σκύλο σε άγνωστο έδαφος και οπλισμένους με περίστροφα αγορασμένα από τους ίδιους με κινέζικους ερασιτεχνικούς ασυρμάτους και άσχετους με στρατιωτικές επιτηρήσεις και ενέδρες τους καλούμε να αντιμετωπίσουνε οργανωμένες ομάδες των 5-7 ατόμων με στρατιωτική εκπαίδευση και φορητό οπλισμό και συστήματα επικοινωνίας  τελευταίας τεχνολογίας .

Όποιος νομίζει ότι δεν θα γίνει αυτό που αναφέρουμε ποιο πάνω ότι δηλαδή θα δράσουνε οργανωμένες ομάδες με την γνωστή μέθοδο των καταδρομικών επιχειρήσεων και των προβοκατόρικων ενεργειών για μην αναφερθώ και σε ενίσχυση των τοπικών γνωστών πρακτόρων που σίγουρα θα έχουν και όχι μόνο στον τομέα των πληροφοριών  ,πλανάτε πλάνη οικτρά .

Αναφέρθηκε ο  Υπουργός της Εθνικής Αμύνης ότι θα είναι προς διάθεση ο οπλισμός των εθνοφυλάκων όποτε χρειαστεί .

Εδώ θα γελάσουμε πικρά , είναι γνωστό και στον ποιο άσχετο Στρατιωτικό ότι η διασπορά δυνάμεων , οπλισμού  με  παράλληλη  την  γνώση του εδάφους και της ανθρωπογεωγραφίας είναι πλεονεκτήματα που δίνουν επιθυμητά αποτελέσματα και σταθμίζουν τα τυχόν πλεονεκτήματα του εχθρού .

Να μην αναφέρω σε προβλήματα  αποθηκεύσεως ,συντηρήσεως και διανομής του οπλισμού όταν θα παραστεί ανάγκη, τα γεγονότα όμως τότε  θα είναι καταιγιστικά και οι μονάδες θα έχουν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα πολλούς αντιπάλους και κανένας διοικητής στρατιωτικής μονάδος δεν θα ήθελε να έχει και παραστρατιωτικούς αντάρτες στον τομέα του και τον άμαχο πληθυσμό χωρίς την Εθνοφυλακή ,το αίμα θα  ρέει άφθονο …

Σε μια χώρα όπως είναι η δική μας και χωρίς μονάδες άμεσης αντίδρασης σε τοπικά γεγονότα ,για φανταστείτε  την εγκληματικότητα και την δράση ξένων κακοποιών στο εσωτερικό της χώρας με σκοπό όχι μόνο το έγκλημα και το πλιάτσικο αλλά και την μη επιβολή της Ελληνικής κυριαρχίας στην επικράτεια ;

Από την Παλλαϊκή άμυνα που κάποτε ένας υπουργός του Πασόκ είχε αναγγείλει αλλά έμεινε στα χαρτιά περνάμε στην πλήρη ασυδοσία των ξένων μυστικών υπηρεσιών    και την παράδοση της  Ελληνικής υπαίθρου.

Τα ερωτήματα αμείλικτα : Γιατί και ποιόν λόγο εξυπηρετούν αυτήν την χρονική περίοδο ο αφοπλισμός των Ελλήνων Εθνοφυλάκων ; Έγιναν εγκλήματα με εθνικά όπλα και ληστείες από εθνοφύλακες; Υπήρξαν επεισόδια ; Όχι βέβαια μα και αν γίνουν είναι πολύ ποιο εύκολα να τα αντιμετωπίσεις μέσα από οργανωμένο σχηματισμό και όχι από άτακτους .
Εκτός αν κάποιοι θέλουν την Πατρίδα χωρίς οπλισμό, χωρίς ηθικό ,χωρίς οργάνωση , χωρίς ιδανικά και χωρίς ΗΓΕΤΕΣ  !!Γιατί μη μου πείτε για οργανωμένο κράτος ,Στρατό ,Αστυνομία και κλπ την στιγμή που ο υπουργός προστασίας του Πολίτη δεν μπορεί να προσεγγίσει την Βουλή στο κέντρο της Αθήνας ,όχι στο Πρόχωμα

Να είμαστε  έτοιμοι , δυνατοί και να στείλουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι  ακόμη και με τα (Λειόκανα ) αν χρειαστεί, δεν θα αφήσουμε την Πατρίδα να γίνει Κόσσοβο και δεν είμαστε όλοι δεδομένοι ,δυστυχώς για αυτούς .

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτ. Αξιωματικός ε.α


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/o_29.html#ixzz1QhiGubH0
Διαβάστε περισσότερα » »

Για να θυμηθούμε τι έλεγαν οι "τζάμπα μάγκες" του ΠΑΣΟΚ

 

Σπουδαίο πράγμα το αρχείο. Και επειδή τα γραπτά μένουν, ας θυμηθούμε τι δήλωναν πριν από μερικές εβδομάδες όλοι αυτοί οι "τζάμπα μάγκες" του ΠΑΣΟΚ που ενώ παρίσταναν τους "αντάρτες" και έσκιζαν τα ρούχαν τους ότι δεν θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, έβαλαν την υπογραφή τους στην καταδίκη του ελληνικού λαού.
Έτσι για να μην ξεχνάμε τις πομπώδεις δηλώσεις όσων αποδείχτηκαν πολιτικά κουτσαβάκια και σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι...

-Θωμάς Ρομπόπουλος: "Δεν μασάω από την απειλή ότι δεν θα δοθεί η πέμπτη δόση". Ψήφισε "ναι"

-Αλέκος Αθανασιάδης: "Θα θυσιαστώ, για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία". Ψήφισε "ναι"

-Βάσω Παπανδρέου: "Δεν υπάρχει ορίζοντας, δεν ξέρω που πάμε. Η χώρα δεν «βγαίνει» αν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει 23 δισεκατομμύρια ευρώ τόκους τον χρόνο". Ψήφισε "ναι"


-Μίμης Ανδρουλάκης: "Αν δεν διαγράψετε τον Πάγκαλο απόψε, εγώ δεν ψηφίζω". Μετά την περίφημη δήλωση Πάγκαλου για τα τανκς. Ψήφισε "ναι".

-Χρύσα Αράπογλου: "Πολύ δύσκολα θα σηκώσω το χέρι να ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο". Ψήφισε "ναι"
Διαβάστε περισσότερα » »

O εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ μιλάει στον Χατζηνικολάου 29/6/2011

Διαβάστε περισσότερα » »