Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Αυτές είναι οι νέες κοινωνικές ομάδες που απαλλάσσονται από δημοτικά τέλη

Αυτές είναι οι νέες κοινωνικές ομάδες που απαλλάσσονται από δημοτικά τέληTην μείωση ή απαλλαγή από δημοτικά τέλη και φόρους των άπορων, των ΑΜΕΑ, των πολύτεκνων, των τρίτεκνων, των μογονεϊκών οικογενειών και τον μακροχρόνια ανέργων μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, προβλέπει το παράλληλο πρόγραμμα που ξεκινάει σήμερα η συζήτηση στη Βουλή. Σύμφωνα με διατάξεις του παράλληλου προγράμματος διευρύνεται, με την είσοδο των παραπάνω ομάδων, η κατά τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτω προβλεπόμενη δυνατότητα των Δήμων να χορηγούν μείωση ή απαλλαγή από τους δημοτικούς φόρους και τέλη.
Επίσης,  οι ευπαθείς ομάδες όπως αυτές ορίζονται από το άρθρο 202 παρ 3 του δημοτικού κώδικα ( 3. Με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των μελών του, είναι δυνατή η μείωση δημοτικών φόρων ή τελών μέχρι το πενήντα τοις εκατό (50%), ή η απαλλαγή από αυτούς για τους απόρους, τα άτομα με αναπηρίες και πολύτεκνους, όπως η ιδιότητά τους οριοθετείται αντίστοιχα από την κείμενη νομοθεσία) μπορούν να πληρώνουν ειδικό τιμολόγιο με μειωμένα ή και μηδενικά τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης.

Πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! του Αντώνη ι. Γρυπαίου



ΕΙΝΑΙ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΗΛΙΘΙΕ !!!
  
 Σύμφωνα με το βιβλίο,
«Είναι ο Καπιταλισμός Ηλίθιε»
του Νίκου Μπογιόπουλου
 επίσης (CLINTON + ΣΟΪΜΠΛΕ προς ΤΣΙΠΡΑ)
   -------------------------------------------------
Όταν λέμε  ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εννοούμε τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, & Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Οι Κυβερνήσεις των ΗΠΑ/Ε.Ε. τελούν υπό πλήρη κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 τρις. ευρώ, όλα σε τούβλα χρυσού.
Είναι ο σύγχρονος Βασιλιάς Μίδας.
Η Εκκλησία ψάλλει, «Α! δε ητοίμασας τείνι έσται»;;;
Τρομοκρατεί επί ποινή θανάτου όλες τις Κυβερνήσεις των ΗΠΑ/Ε.Ε.
Ελέγχει την οικονομία όλων των Κρατών της Γης.
Καθορίζει τις τιμές του χρυσού & πετρελαίου.
Ελέγχει όλα τα χρηματιστήρια των Κρατών της Γής.
Αποφασίζει τοπικούς ή Παγκόσμιους Πολέμους.
Όλοι οι πολιτικοί μεγάλων & μικρών κρατών είναι δούλοι & ορντινάντσες του.
Οι Έλληνες πολιτικοί είναι δούλοι των δούλων πολιτικών ΗΠΑ/Ε.Ε.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ φροντίζει έκαστος Βασιλεύς/Πρόεδρος/Πρωθυπουργός κράτους να είναι υποτακτικός και μαριονέτα του.
Οι Βουλευτές των κοινοβουλίων να είναι πιόνια του.
Φροντίζει ΗΠΑ/Ε.Ε. να είναι καταχρεωμένες.
Αυτός φρόντισε οι ΗΠΑ να χρωστούν  $17 τρις.
Αυτός φρόντισε η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας (DEUTSCHE BANK), να χρωστά 50 τρις. ευρώ, ώστε να ελέγχει τη Γερμανία, με τρόμο τη χρεοκοπία!!!
ΗΠΑ/Ε.Ε. τελούν υπό την σκλαβιά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο Πλανητάρχης, ο Κοσμοκράτορας, και ο Επικυρίαρχος του πλανήτη, με τρομοκρατία.
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα διάφορα ΜΜΕ στηρίζουν τους δούλους πολιτικούς του επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε κάθε κράτος.
Φθάσαμε στο σημείο τους τσιφούτηδες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τους αποκαλούμε «Θεσμούς».
Για να γίνει κάποιος δανειστής κράτους, πρέπει να ανήκει στη κλίκα- μαφία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ επιμένει για μείωση των συντάξεων των Ελλήνων γερόντων, ώστε να μπορεί να εισπράττει τα τοκοχρεωλύσια κάθε μήνα από τη χρεωμένη Ελλάδα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποφάσισε να καταργήσει τα 500ευρά, για να χάσουν τα χρήματά τους όσοι τα έχουν, και να μείνουν τα χρήματα στις τράπεζές του. Αυτός θα τα εισπράξει σε πλάκες χρυσού. Όλες οι τράπεζες είναι δικές του.
Το μεταναστευτικό και η προσφυγιά είναι έργα δικά του. Το χαλιφάτο των ISIS είναι δημιούργημά του.
Η καταστροφή των κρατών Ιράκ-Λιβύης-Συρίας είναι έργο δικό του.
Η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι έργο δικό του.
Οι Γιαγιές της Λέσβου, θα πάρουν το βραβείο NOBEL και η Ελλάδα θα μείνει με τους Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες στο χέρι.
Όλες οι πληγές του Φαραώ, των κρατών της Γης, προέρχονται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εδραιώσει τη Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία του.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί , Τραπεζίτες, ηγεσία της Ορθοδοξίας-Εκκλησίας, ηγεσία του Στρατεύματος, είναι πιόνια του.
Εάν κάποιος αντιδράσει δολοφονείται.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δολοφονεί διεθνώς όποιον πολιτικό , αντιστέκεται στα σχέδιά του.
(Βλέπε περίπτωση προέδρου Κένεντυ ΗΠΑ, μέχρι Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο).
Η Κυβέρνηση Τσίπρα καλώντας το ΝΑΤΟ & Τούρκους στο Αιγαίο, παίζει με τη φωτιά, θα μεταβάλλει το Αιγαίο σε Συρία-Λιβύη. Η Ρωσία θα αντιδράσει!!!
Επί Κυβερνήσεως Τσίπρα, οι Τούρκοι ξανάρχονται μετά από 200 χρόνια. Η Κυβέρνηση Τσίπρα κάνει λυκοσυμμαχίες με το ΝΑΤΟ ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (όπως οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.), είναι πολιτικά ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό δεν υπάρχει πρόοδος στη χώρα!!!
Ο Τσίπρας δηλώνει διεθνιστής, οπαδός της κοσμοθεωρίας του Εβραίου ΜΑΡΞ. Αυτό σημαίνει οπαδός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτό σημαίνει παιδί για τα θελήματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Τσίπρας είναι εθνομηδενιστής, μην περιμένετε τίποτα από αυτόν στα Εθνικά μας θέματα. Τα έδωσε όλα στον Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λόγω ΜΑΡΞ!!!
Ο Τσίπρας τα δίνει όλα στους Τούρκους, αρκεί να περάσουν τα σχέδια ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, για ΝΤΠ & Παγκοσμιοποίηση.
Ο πονηροί Ερντογάν-Νταβούτογλου δεν θα μπορούσαν να βρούν καλλίτερο συνεργάτη. Ο Τσίπρας είναι συνεργάτης του εχθρού.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας χρεοκόπησαν με δόλιο χρέος, με αντάλλαγμα το μισό Αιγαίο, με τα νησιά μας, που θα τα δώσουν στους Τούρκους. (Σχέδιο της Ν.Τ.Π.)
Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ & Ε.Ε. να προστατευθούμε από τους Τούρκους. Τελικά το ίδιο το ΝΑΤΟ & Ε.Ε. μας οδηγούν στο στόμα των γκρίζων λύκων των Τούρκων. Οι «σύμμαχοι» & «εταίροι» μας οδηγούν σε εδαφικό διαμελισμό της Ελλάδος.
Η δόλια χρεοκοπία, τα Μνημόνια, το προσφυγικό, είναι ένα εκκρηκτικό μείγμα για την κοινωνική συνοχή και ύπαρξη της Ελλάδος.
Ο Τσίπρας έδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους, για να μας δώσουν οι «εταίροι» την αξιολόγηση για τα μέτρα του Μνημονίου. Τόσο αγαθός είναι............
Οι Τούρκοι «σουλατσάρουν» ανενόχλητοι στο Αιγαίο, με την ανοχή του ΝΑΤΟ.
Τέτοια Βουλή από υπαλλήλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν την θέλουμε. Ήδη έχουμε ΧΟΥΝΤΑ τη παρούσα Βουλή..... 
Εάν θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να γίνει Πλανητάρχης, να γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες. Συνιστούμε στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ να είναι αγαπητός στο Λαό του πλανήτη, λαοπρόβλητος, δημοφιλής, και ΟΧΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ.
Εν όψει αυτής της διεθνούς καταστάσεως ευρισκόμενοι, εισηγούμεθα τα εξής.
                        ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
                   ------------------------
1.-Άσκηση δυναμικής, ανεξάρτητης, εθνικής Εξωτερικής πολιτικής, και ας μας δολοφονήσει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.
2.-Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας. Αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν εχθρικά και πρόστυχα, να αναζητήσουμε νέες συμμαχίες.
3.-Τώρα οι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, Ερντογάν, & Νταβούτογλου, επέτυχαν επέμβαση του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι να διεισδύσουν μέσω ΝΑΤΟ, στα χωρικά μας ύδατα. Μετά άντε να τους βγάλεις.......
4.-Σκοπός τους είναι όχι να εμποδίσουν τους λαθρομετανάστες & πρόσφυγες, αλλά να εγκλωβίσουν τη ΡΩΣΙΑ στο βορρά. Στόχος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι η ΡΩΣΙΑ!! Γιαυτό έστειλε το δουλικό του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στη Μόσχα για συνομιλίες!
5.-Προδότες πολιτικοί, γιαυτό πουλήσατε τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί διαχρονικά και ιστορικά είναι σύμμαχοι των Τούρκων!!!
6.-Η Μέρκελ με τον Ερντογάν, είναι εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενέπλεξαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγών των Σατανικών Κοσμοκρατόρων. Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση. Έτσι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών στη γειτονιά μας.
7.-Αυτά που κάνουν σήμερα το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου στη Συρία, είναι κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Επικυρίαρχων.
8.-Αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα, τότε παραχώρηση στη ΡΩΣΙΑ ναυτικών και αεροπορικών βάσεων, έναντι ενοικίου, ώστε η ΡΩΣΙΑ να γίνει ανάχωμα και ασπίδα προστασίας έναντι της Νατοϊκής και Τουρκικής βουλιμίας στο Αιγαίο & Νησιά.
9.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα, τους λαθρό στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο. Στη Πατρίδα μας, θα κατοικήσουν και κληρονομήσουν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
10.-Τα HOT SPOTS δεν έπρεπε να γίνουν στα Ελληνικά νησιά, αλλά απέναντι, για να προστατέψει η Ε.Ε./ΝΑΤΟ την Ευρώπη!!!
11.-Το πάθημα της Ελλάδος μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, βλέπουν τα άλλα μικρά κράτη, και τρέμουν από φόβο.
12.-Το ΝΑΤΟ τώρα διχοτομεί το Αιγαίο, και δίδει το μισό στους Τούρκους, μαζί με νησιά, και Α.Ο.Ζ.
13.-Μετά το «μπλοκάρισμα», και διχοτόμηση του Αιγαίου, το επόμενο βήμα από ΝΑΤΟ-Τούρκους, θα είναι το κλείσιμο των Στενών. (Δαρδανέλια-Βόσπορο).
14.-Ο Μεντβέντεφ δήλωσε. Το μπλοκάρισμα του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ, και το κλείσιμο των Στενών από Τούρκους, σημαίνει Γ. Παγκόσμιο Πόλεμο.
15.-Κύριοι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνετε τις
Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις (Λονδίνο-Παρίσι-Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ρώμη, κλπ), συντρίμια και στάχτη, σαν τις πόλεις της Συρίας, διότι είσθε ορντινάντσες και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
16.-Δεδομένου του γεγονότος ότι, οι «σύμμαχοι» στο ΝΑΤΟ, και «εταίροι» στην Ε.Ε., έκλεισαν τα βόρεια σύνορα, «γκριζάρωσαν» το Αιγαίο & Θράκη, και τα έδωσαν στους Τούρκους, έδωσαν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους Σκοπιανούς, δεν μας μένει τίποτα άλλο παρά να αλλάξουμε συμμαχίες.
17.-Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση των πολιτικών απατεώνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι, κ.λ.π.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ

                             ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
           

    
Διαβάστε περισσότερα » »