Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πρώτος σε ψήφους υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

sisiosmixalisΜία ακόμη μεγάλη νίκη για τον Μιχάλη Σίσιο – Πρώτος σε ψήφους υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σάββα Ζαμανίδη στο Δήμο Εορδαίας

O ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την Εορδαία εκπαιδευτικός Μιχάλης Σίσιος, αναδείχθηκε (απομένει να δούμε και με πόσες ψήφους), ο πρώτος σε αποδοχή υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σάββα Ζαμανίδη, , βάσει των αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Εορδαίας. Γεννήθηκε το 1985 στην Πτολεμαΐδα  όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει καταφέρει παρά πολλά αξιοζήλευτα (με την καλή έννοια) πράγματα στη ζωή του και συνεχίζει να τα κατακτά.
Η εκλογή του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Εορδαίας, είτε από τα έδρανα της συμπολίτευσης, είτε της αντιπολίτευσης, αναλόγως του αποτελέσματος της ερχόμενης Κυριακής, του δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ακόμη μία επιθυμία του …και να τα καταφέρει. Όπως λέει και ο ίδιος: ” Οι ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών και των ατόμων με αναπηρία με ώθησαν στο να πάρω την απόφαση να δηλώσω παρών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Εορδαία Δήμος Πολιτών» με επικεφαλή τον κ. Ζαμανίδη Σάββα. Σκοπός και στόχος μου είναι να βγάλω την αναπηρία έξω στην κοινωνία, να ευαισθητοποιήσω τους συμπολίτες μου, να αγωνιστούμε και να πετύχουμε όλοι μαζί μια προσβάσιμη και αξιοπρεπέστατη πόλη για τα άτομα με ιδιαιτερότητες”.

kozan.gr


Διαβάστε περισσότερα » »