Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου




ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ & ΜΗΝΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Το ακροτελεύτιον άρθρον το Συντάγματος των Ελλήνων, παρ.2 γράφει,
«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ, και η ΑΦΟΣΙΩΣΗ στη ΠΑΤΡΙΔΑ, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων».
παρ.4 γράφει,
«Η τήρηση του Συντάγματος των Ελλήνων επαφίεται στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλάβει την Πατρίδα».
Την Ελληνική Δημοκρατία, την κατάντησε η Παγκόσμια Κυβέρνηση των δανειστών, με την βοήθεια επίορκων πολιτικών, «σαν τα μούτρα τους», λέει ο Λαός.
Κατελήθη πάσα έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο Κράτος ημών ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ως γνωστόν η Πατρίδα μας κατελήφθη από πλήθη και στίφη Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Τελευταία οι επίορκοι πολιτικοί, υπό την πίεση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Κοσμοκρατόρων, ψήφισαν νόμο περί Ρατσισμού, ο οποίος καταργεί την Ελευθερία του λόγου, και τις Ελευθερίες των Ελλήνων.
Πως λοιπόν εμείς οι Έλληνες να υπερασπιστούμε την Ελλάδα-Πατρίδα, και το Σύνταγμα, όταν επικρέμαται επί της κεφαλής μας, ο Ρατσιστικός Νόμος;;;
Οι Κοσμοκράτορες υλοποίησαν τα σχέδιά τους, για την ανάμειξη των Λαών της Ευρώπης.
Εμείς οι Έλληνες τι κάνουμε για την Πατρίδα, την Ελλάδα;;;
Ιδρύθη αρμόδιος εισαγγελέας, και ειδικόν τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. για τον Αντι-Ρατσιστικό νόμο, που οι αρμόδιοι φορείς & Θεσμοί χρησιμοποιούν το νόμο αυτό κατά το δοκούν, και σύμφωνα με τη μήνυση των εχθρών των Ελλήνων, και σχηματίζουν δικογραφίες κατά των Ελλήνων Πατριωτών.
Ο Αντι-Ρατσιστικός Νόμος, προστατεύει τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες εισβολείς στην χώρα μας, εις τρόπον ώστε ο Τούρκος & Αλβανός επιτιθέμενος εχθρός, να βρίσκει Μουσουλμανικό σύμμαχο εντός των τειχών.
Ο Αντι-Ρατσιστικός Νόμος είναι δημιούργημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων & Παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων εχθρών του Ελληνισμού, βρίσκει δε υποστήριξη από τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές, κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
Ως γνωστόν στη χώρα μας λειτουργούν διάφορες ΜΚΟ, ιδρυθείσες και χρηματοδοτούμενες από τον ανθέλληνα Κοσμοκράτορα ΣΟΡΟΣ, μέλος της Ν.Τ.Π.
Οι ΜΚΟ αυτές λειτουργούν κατά των Ελλήνων!!!
Οι ΜΚΟ αυτές δεν χάνουν ευκαιρία να μηνύουν Έλληνες Πατριώτες, για δήθεν Ρατσισμό & Αντι-Σημιτισμό, ενώ οι Έλληνες Πατριώτες μάχονται για την Ελλάδα.
Είναι βλέπετε ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ & ΜΗΝΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ……
Στα άλλα εθνοφελή και Πατριωτικά Κράτη, δεν τολμούν να λειτουργήσουν αυτές οι ΜΚΟ, παρά μόνον εάν λειτουργούν υπερ του Κράτους, και ΟΧΙ υπέρ των εχθρών του Κράτους.
Αυτά για πληροφόρηση προς τις Αρχές της Ανωτάτης Δικαιοσύνης, ώστε να σπεύσουν να ενημερώσουν τα αρμόδια δικαστήρια, που δικάζουν μηνύσεις, κατά των Ελλήνων Πατριωτών!!!
Οι Έλληνες βρισκόμαστε υπό διωγμόν της 5ης φάλαγγος των εχθρών της Πατρίδος, οι οποίοι έχουν στήσει μέτωπον εντός των τειχών……………….
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Διαβάστε περισσότερα » »