Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΟΚ!ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ?ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...

Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα. Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακτηρίζουμε λευκό κρέας.
Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα.
Τι είναι λοιπόν το κόκκινο υγρό που βλέπουμε στο κόκκινο κρέας; Τα κόκκινα κρέατα, αποτελούνται κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από νερό. Το νερό αυτό, αναμιγνύεται με μια πρωτεΐνη που ονομάζεται μυοσφαιρίνη και το αποτέλεσμα είνα ι το κόκκινο υγρό που βλέπουμε.
Στην πραγματικότητα, το κόκκινο κρέας διακρίνεται από το άσπρο κυρίως με βάση τα επίπεδα της μυοσφαιρίνης στο κρέας. Όσο περισσότερη είναι η μυοσφαιρίνη, τόσο πιο κόκκινο είναι το κρέας.
Έτσι τα περισσότερα ζώα με ένα υψηλά επίπεδα μυοσφαιρίνης θεωρούνται ως «κόκκινο κρέας», ενώ τα ζώα με χαμηλά επίπεδα μυοσφαιρίνης, όπως τα πουλερικά, ή χωρίς μυοσφαιρίνη, όπως τα θαλασσινά, θεωρούνται ως λευκό κρέας.
 
katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

Γκεοργκιέφσκι: Ο πρωθυπουργός δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας...

Ο πρώην πρωθυπουργός της Νοτιοσλαβίας και νυν αρχηγός του κόμματος VMRO-NP, σε τηλεοπτική εκπομπή των Σκοπίων, επεσήμανε για ακόμη μια φορά ότι η χώρα μπορεί να
απεμπλακεί από τα εμπόδια για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνο με τη βούληση του πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι.
 

Καταφέρθηκε κατά του Γκρούεφσκι κατηγορώντας τον ότι δεν έχει καμία αίσθηση της πραγματικότητας, επισημαίνοντας ότι το μέλλον της χώρας προηγείται των προσωπικών και κομματικών συμφερόντων.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Νέα Νότια Ουαλία αναγνώρισε την Ποντιακή Γενοκτονία

Η Νέα Νότια Ουαλία είναι η δεύτερη πολιτεία της Αυστραλίας (μετά τη Νότιο Αυστραλία) που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων
Μετά τη Γερουσία της Νέας Νότιας Ουαλίας, της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας, τώρα και η Βουλή της ίδιας της πολιτείας αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων.
Η αναγνώριση έγινε ομόφωνα από το Σώμα μετά από πρόταση του πρωθυπουργού της πολιτείας Μπάρι Οφάρελ.
Στη σχετική πρόταση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία διέπραξε το έγκλημα της γενοκτονίας σε βάρος των συγκεκριμένων τριών ομάδων από το 1915 έως το 1922.
Η Νέα Νότια Ουαλία είναι η δεύτερη πολιτεία της Αυστραλίας (μετά τη Νότιο Αυστραλία) που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ ΜΑΤ "ΤΙΜΗΣΑΝ" ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ. ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ 60 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 3 ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ!

skouriesΤρεις συλλήψεις γυναικών που έκαναν πορεία προς τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική πραγματοποίησαν πριν από λίγο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 60 γυναικών και συνέλαβαν τρεις απ' αυτές. 

Οπως αναφέρουν οι ίδιες μαρτυρίες οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν γιατί εμπόδισαν τη διέλευση ενός οχήματος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Όπως καταγγέλεται, κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ΜΑΤ τραυματίστηκε και μία γυναίκα που μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση συμπαράστασης στα φανάρια της Ιερισσού. 

Seleo.gr 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Κρυμένος για 2.300 χρόνια

Ο τάφος βρέθηκε και αποκολλήθηκε ολόκληρος στη διάρκεια ανασκαφής της τραπεζιόσχημης τούμπας στα νότια παράλια της χερσονήσου Μεγάλο Εμβολο ή Καραμπουρνού, στα ΒΔ της σημερινής Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης. Η περιοχή έχει ταυτισθεί με βάση τις πληροφορίες του Ηροδότου και του Λίβιου με την αρχαία πόλη Αίνεια. Ο πώρινος κιβωτιόσχημος τάφος (ονομάστηκε απο τους αρχαιολόγους «της Αινείας») βρέθηκε ασύλητος.
Το εσωτερικό του είναι ζωγραφισμένο (επενδυμένος εσωτερικά) με εξαιρετικής ποιότητας τοιχογραφίες (πολύχρωμη κοσμοφόρος που περιτρέχει και τις τέσσερις πλευρές με βλαστούς, άνθη, περιστέρια, κορδέλες) και προσωπικά είδη της νεκρής νεαρής γυναίκας. Η ταφή χρονολογείται στα 350-325 π.Χ.
Η νεαρή αριστοκράτισσα (με βάση τα ευρήματα) νεκρή αναπαύεται επί 2.300 χρόνια παρέα με ολόκληρο το... μπουντουάρ της. Ο ιστοριοδίφης θεατής μπορεί να βυθιστεί στην εξερεύνηση των συμβόλων που κοσμούν την εξαιρετικής τέχνης πολύχρωμη κοσμοφόρο με βλαστούς και άνθη η οποία περιτρέχει όλο τον τάφο. Τα ταφικά σύμβολα, περιστέρια, κουκουνάρια και ανθέμια που παρεμβάλλονται, καθώς και τα αντικείμενα της καθημερινής ζωής από τον γυναικείο θάλαμο (στεφάνι, ταινίες, γυναικεία προτομή, αλάβαστρο, κιβώτιο με τα είδη καλλωπισμού), δίνουν ένα έξοχο σύνολο ζωγραφικής του 4ου π.Χ. αιώνα, από τα πιο πρώιμα στη Μακεδονία, είναι ενδεικτικά του πολυτελούς τρόπου ζωής και αντανακλούν το πλαίσιο των θρησκευτικών αντιλήψεων της αριστοκράτισσας νεκρής.
Η πόλη της Αινείας (σημερινή Νέα Μηχανιώνα) πήρε το όνομα από τον ιδρυτή της Αινεία, τον θρυλικό ήρωα της Τροίας, γιο της θεάς Αφροδίτης και του Αγχίση. Οταν έπειτα από δεκάχρονη πολιορκία η Τροία κυριεύθηκε από τους Ελληνες, ο Αινείας φυγάδευσε έξω από την πόλη στους ώμους του τον γέροντα πατέρα του κι εγκατέλειψε την πατρίδα του. Ξεκίνησε ακολουθούμενος από τη γυναίκα του Κρέουσα (κόρη του βασιλιά της Τροίας Πρίαμου και της Εκάβης) και τα παιδιά τους, ανάμεσα στα οποία η κόρη τους, Ανθεμώνη, που έδωσε το όνομά της στην πόλη Ανθεμούς.
Τελικός στόχος του ταξιδιού του ήταν το Λάτιο, στη σημερινή Ιταλία, ωστόσο ο Αινείας έκανε μια αναγκαστική στάση - εγκατάσταση στο μεγάλο Καραμπουρνού. Εδώ, αφού έθαψε τον πατέρα του που δεν άντεξε την ταλαιπωρία της μετακίνησης, έχτισε την πόλη Αίνεια. Από τότε αυτό που σήμερα ονομάζεται μεγάλο Καραμπουρνού ονομάστηκε Αινεία Ακρα και Αιναίον Ακρωτήριο.
Ο Αινείας εξακολούθησε το ταξίδι του στην Ιταλία, αλλά η γυναίκα του Κρέουσα με τον γιο τους Ασκάνιο και τις θυγατέρες παρέμεινε στη νεοϊδρυθείσα Αίνεια και βασίλεψε μέχρι τον θάνατό της.
Στο κέντρο της μεγάλης αίθουσας των μονίμων εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης είναι τοποθετημένος ένας ολόκληρος τάφος! Αξίζει τον κόπο να ανεβεί κανείς τα δύο σκαλιά (του υπερυψωμένου επιπέδου που τον περιβάλλει) να δει το κρυμμένο για 2.300 χρόνια εσωτερικό του.
Της Βίκυς Χαρισοπούλου
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι αρχαιοελληνικές ρίζες της εορτής της μητέρας

Ημέρα εορτασμού της μητρότητας

Η δεύτερη Κυριακή κάθε Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1914 ακόμα ως ημέρα εορτασμού της μητρότητας, αρχικά ως εθνική εορτή στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία στη συνέχεια υιοθετήθηκε σταδιακά ως Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Οι πρώτες αναφορές στη «γιορτή της μητέρας» μάς έρχονται από την αρχαία Ελλάδα, όπου κάθε άνοιξη γινόταν μια μεγάλη εορτή αφιερωμένη στη θεά Γαία, την επονομαζόμενη «Μεγάλη Μητέρα».
Σήμερα, ο ρόλος της μητέρας είναι τόσο πολύπλοκος, αφού την ίδια στιγμή πρέπει να είναι γυναίκα, σύζυγος και επαγγελματίας, που αυτή η Παγκόσμια Ημέρα έρχεται να υπογραμμίσει το μεγαλείο της προσφοράς της.
Η Ελληνική κοινωνία παρά την κοινωνικοοικονομική κρίση που βιώνει - ίσως και λόγω αυτής - φαίνεται πως επαναπροσδιορίζει τη σημασία του παραδοσιακού αυτού ρόλου, όχι μόνο για την ανατροφή των παιδιών αλλά και για την συνοχή της οικογένειας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την ετήσια αναφορά του διεθνούς οργανισμού Save the Children για τη μητρότητα στον κόσμο, η Ελλάδα αναδείχθηκε ανάμεσα στις ιδανικότερες χώρες για να γίνει μια γυναίκα μητέρα. Συγκεκριμένα, η χώρα μας βρίσκεται στη 19η θέση, πάνω από την Ιρλανδία, τον Καναδά και τη Βρετανία, ενώ πρώτη στην κατάταξη έρχεται η Φινλανδία.
Σε πολύ καλή θέση βρίσκεται η χώρα μας και σε σχέση με τη μητρική θνησιμότητα, η οποία σύμφωνα με την UNICEF παρουσιάζει σημαντική μείωση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο δείκτης μητρικής θνησιμότητας στην Ελλάδα είναι μόλις 3, τη στιγμή που στην υποσαχάρια Αφρική εκτινάσσεται στο 500 και στη νότια Ασία στο 220. Επίσης, η αναλογία δια βίου κινδύνου θανάτου μιας μητέρας στην Ελλάδα είναι 1 στις 25.500, όταν για τη Γερμανία ο αντίστοιχος αριθμός είναι 1 στις 10.600, στην Αυστρία 1 στις 18.200 και στην Ιταλία 1 στις 20.300
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Μυστήριο με 90χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε γέφυρα στην Εγνατία οδό

Ηλικιωμένος από την Πάτρα βρέθηκε κρεμασμένος στη Θεσπρωτία. Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας
Ο ηλικιωμένος ζούσε στην αχαϊκή πρωτεύουσα μόνος του και στις 25 Απριλίου υποτίθεται ότι έφυγε για την Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί κάποιους συγγενείς του. Κανείς δεν τον αναζήτησε μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός στη Θεσπρωτία, με την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι δεν τον συνέδεε τίποτα.
Το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από γέφυρα της Εγνατίας οδού από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος είδε αρχικά μία μαγκούρα στο έδαφος και στη συνέχεια αντίκρισε τον 90χρονο κρεμασμένο.
Η αστυνομία ερευνά τόσο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας όσο και αυτό της δολοφονικής ενέργειας ενώ έχει αποκλειστεί η περίπτωση ληστείας, αφού πάνω του βρέθηκε το πορτοφόλι του με 150 ευρώ μέσα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Πληροφορίες από epiruspost.gr
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

KOΨTE TOYS ΤΟ ΚΩΛΟ!!! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. – ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ …

«Χρυσές» ιστοσελίδες ενός εκατ. ευρώ για τρεις δήμους !!!

Το 1,08 εκατ. ευρώ φτάνει το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων τριών περιφερειακών δήμων. Πρόκειται για τους Δήμους Μεσολογγίου, Πηνειού και Ακτίου – Βόνιτσας οι οποίοι, όπως αποκαλύπτεται, ξόδεψαν πάνω από 300.000 ευρώ έκαστος για να φτιάξουν τα site τους.

Η αποκάλυψη ήρθε πρώτα για το Δήμο Μεσολογγίου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για το γεγονός ότι το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας του έφτασε τα 308.000 ευρώ. Η συνέχεια δόθηκε με ανακοίνωση του δήμου ο οποίος προκειμένου να δικαιολογήσει το κόστος τονίζει ότι τα χρήματα προέρχονται από το ΕΣΠΑ (;), ενώ «καρφώνει»  τους Δήμους Πηνείου και Ακτίου-Βόνιτσας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, «ενδεικτικά παρουσιάζουμε και άλλα έργα, που υλοποιούνται  με την ίδια χρηματοδότηση: 1)το Δήμο Πηνειού με τίτλο «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ», προϋπολογισμού 387.450,00 € 2)      στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ» . προϋπολογισμού 387.450,00 €».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα 29 Απρίλιου ότι στις 24/05 υπέγραψε με την ένωση εταιρειών Velti A.E.– iKnowHow A.E. την «Σύμβαση Εκτέλεσης του Έργου “e-Kallikratis, Σύγχρονες Ψηφιακές Υπηρεσίες”.

Το έργο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι, στον Άξονα Προτεραιότητας «04 – Ψηφιακή Σύγκλιση και επιχειρηματικότητα Δυτικής Ελλάδας», με κωδικό πράξης ΣΑΕΠ 2011ΕΠ00180022, κωδικό πράξης (ΜΙS) 349608 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, συνολικής αξίας 308.509,66€».

Μετά απο αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση, η δημοτική Αρχή απάντησε ότι  «για την αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες και τους δημότες, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καθώς χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ!!!» καθώς και ότι «για τη διαδικασία του διαγωνισμού και τις λεπτομέρειες του έργου θα ενημερωθείτε λεπτομερώς με δελτίο τύπου από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου».

Η ιστοσελίδα

Οσον αφορά δε στην ιστοσελίδα, ο δήμος στην ανακοίνωση του τονίζει δεν πρόκειται μια απλή ιστοσελίδα αλλά διαδικτυακή πύλη μέσω της οποίας θα παρέχεται πληροφοριακό υλικό και on line υπηρεσίες του Δήμου.

«Η Διαδικτυακή Πύλη θα λειτουργήσει ως μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας και θα εξασφαλίσει την επαφή με τον πολίτη και την αλληλεπίδρασή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων του», αναφερεται.

Μεταξύ των ηλεκτρονικών συναλλαγών που θα παρέχονται μέσω της Δικτυακής Πύλης -συμφωνα πάντα με την ανακοίνωση- θα είναι:

• Ηλεκτρονικές Αιτήσεις Πιστοποιητικών Δημοτολογίου,

• Πληρωμή Δημοτικού Φόρου,

• Αιτήματα & Καταγγελίες Πολιτών,

• Ενημέρωση Δικαιούχων για τους τίτλους πληρωμής,

• Ηλεκτρονικές Αιτήσεις για Βεβαιώσεις ΤΑΠ,

• Πληρωμή Προστίμων ΚΟΚ, • Υπηρεσία ενημέρωσης του κοινού για πλήρωση θέσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της περιοχής και υποβολής της αντίστοιχης ηλεκτρονικής αίτησης.

• Σύστημα δωρεάν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις υπηρεσίες του Δήμου μέσω Ιντερνετ με χρήση της τεχνολογία VoIP.

•Την προμήθεια και εγκατάσταση βασικού εξοπλισμού στο Δήμο (PCs, Printers, Scanners) για την ενημέρωση και τοπική λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης,

•Την εκπαίδευση των χρηστών που θα αναλάβουν την ενημέρωση της Δικτυακής Πύλης,

•Δράσεις προβολής και προώθησης της Διαδικτυακής Πύλης στην τοπική κοινωνία του Δήμου. Ενδεικτικά αναφέρεται η δημιουργία ημερίδων, φυλλαδίων καθώς και εκθεσιακού περιπτέρου που θα λειτουργήσει 1 μήνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επίδειξη της λειτουργίας της Δικτυακής Πύλης υποστηριζόμενο από στέλεχος του αναδόχου,

•Επιτόπια υποστήριξη από τον Ανάδοχο για όλη τη διάρκεια της παραγωγικής λειτουργίας της Δικτυακής Πύλης. Η επιτόπια υποστήριξη θα περιλαμβάνει τη διάθεση Ειδικευμένου Τεχνικού που θα παραβρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Δήμου για συγκεκριμένη περίοδο κατά τη διάρκεια της Παραγωγικής Λειτουργίας της Δικτυακής Πύλης και θα είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση και συντήρηση της Δικτυακής Πύλης αλλά και την μεταφορά τεχνογνωσίας στους υπαλλήλους του Δήμου σχετικά με τη διαδικασία ενημέρωσης και συντήρησης της Δικτυακής Πύλης.

 πηγή

eleftheriskepsii

Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! "Σ' ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ", ΛΕΝΕ!

Ο πρόεδρος της Κνεσέτ, (της ισραηλινής Βουλής) Yuli Edelstein, δήλωσε την Τετάρτη ότι η παρούσα κατάσταση, όπου τα μέλη της Κνεσέτ εμποδίζονται από το να επισκεφθούν το Όρος του Ναού, είναι ένα "πολύ σοβαρό" το θέμα, το οποίο ελπίζει ότι θα λυθεί μέσα σε ένα χρόνο.
Σε μια δημοσίευση για το Facebook αφιερωμένη στην Ημέρα της Ιερουσαλήμ, ο Edelstein (ο οποίος είναι γιος Ρώσου ορθόδοξου ιερέα), έγραψε: «Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, το δικαίωμα της προσευχής στο Kotel, το υπόλοιπο του Ναού μας, καθώς και το δικαίωμα των Εβραίων να ανεβούν στο Όρος του Ναού και να προσεύχονται, έχουν εγγραφεί στην ατζέντα της Knesset.
"Ο Ναός, όπως είναι γνωστό, ήταν ένας τόπος προσευχής για όλα τα έθνη.
«Το κράτος του Ισραήλ είναι σχεδόν το μόνο, σε όλη την ιστορία της Ιερουσαλήμ, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους λατρείας, που είναι ιεροί σε όλα τα έθνη, από σεβασμό.
"Η πίστη μας στο δικαίωμά μας πάνω στη περιοχή, δεν αναιρεί τη δέσμευσή μας προς τους Άραβες και Χριστιανούς πολίτες του Ισραήλ, και τους πιστούς άλλων θρησκειών.
"Ωστόσο, δεν πρέπει να περιορίζουμε τους Εβραίους, από τους υπόλοιπους ανθρώπους, από το να έχουν πρόσβαση στους χώρους λατρείας που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.
"Ελπίζω ότι η πρωτοβουλία του φίλου μας, του προέδρου του Εβραϊκού Πρακτορείου (Jewish Agency), Natan Sharansky, για τη σύσταση ενός ισότιμου χώρου για τη λατρεία, στο Kotel Plaza, θα υλοποιηθεί. Είναι ιδιαίτερα έξω από τη συνείδηση ​​του κεντρικού ρόλου της Ιερουσαλήμ στη διαμόρφωση της εβραϊκής ταυτότητας ότι πρέπει να επιτρέπουμε Μεταρρυθμιστές, Συντηρητικούς και άλλους Εβραίους να προσεύχονται σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, διατηρώντας παράλληλα το Kotel ως ιερό τόπο.
"Την ίδια στιγμή, βλέπω με βάρος, την περιστολή της ασυλίας των βουλευτών της Κνεσέτ, και την πρόληψη του ενός ή του άλλου βουλευτή από την εφαρμογή του δικαιώματός του να ανέβει στο Όρος.
«Σε συζήτηση με κορυφαίο κλιμάκιο της αστυνομίας έκανα σαφές ότι είναι αδιανόητο οι αποφάσεις που έχουν επιπτώσεις για την ασυλία Βουλευτών να παίρνονται χωρίς την παρουσία τους ή ύστερα από διαβούλευση με τους εκπροσώπους της Κνεσέτ.
"Καταλαβαίνω ότι μερικές φορές, πρέπει κανείς να λάβει υπόψη παραμέτρους της κοινής ειρήνης. Δεν βλέπω καμία τέτοια παράμετρο που μας κάνει λιγότερο κυρίαρχους στο Όρος του Ναού (Αντίθετα, βλέπω αυτούς που διαμαρτύρονται μέρα και νύχτα για τη δική μας έλλειψη κυριαρχίας ως αποδυνάμωση της συνείδησής μας, και δημιουργία μιας πραγματικότητας που είναι η αντίθετη από εκείνη που θέλουν). Αλλά δεν θα παραιτηθώ από το δικαίωμα ο κάθε βουλευτής να ανεβεί στο Όρος.
«Ελπίζω ότι κατά τη στιγμή του εορτασμού των 47 χρόνων από την ενοποίηση της Ιερουσαλήμ, το επόμενο έτος, θα βρούμε μια φόρμουλα που θα επιτρέπει τους βουλευτές να επισκέπτονται το  Όρος του Ναού χωρίς να βλάπτουν το δημόσια ειρήνη».
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Νέα απάτη ανακάλυψαν οι κακοποιοί : καλουν Απο το κινητο σας, Έχοντας Χακαρει τον Αριθμο σας...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Νέα απάτη ανακάλυψαν οι κακοποιοί : καλουν Απο το κινητο σας, Έχοντας Χακαρει τον Αριθμο σας...
Την παρακάτω ιστορία μας την έστειλε μια κοπέλα προφανώς για να ενημερώσει τον κόσμο. Σας την μεταφέρουμε: "Πραγματική ιστορία που συνέβη... σε εμένα και την οικογένεια μου το Σάββατο τα ξημερώματα. Η ιστορία περιλαμβάνει μια ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ και μια ΑΠΑΓΩΓΗ! Εδώ και αρκετά χρόνια δεν μένω στο πατρικό μου. Εκεί πλέον μένουν ο πατέρας μου, η μητέρα μου και ο αδερφός μου. Στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο θείος μου! Ξημερώματα Σαββάτου χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο του πατρικού μου - στις 3 μισή με 4 το πρωί. Η μητέρα μου είδε το δικό μου νούμερο κινητού να εμφανίζεται στην αναγνώριση, πράγμα που την έκανε φυσικά να υποθέσει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το σήκωσε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν μια κοπέλα (και καλά εγώ) η οποία της είπε ξέπνοα «μαμά δεν είμαι καλά». Από πίσω ακουγόντουσαν φωνές του τύπου «βάλε την στο οξυγόνο». Αμέσως μόλις ακούστηκε αυτό, το τηλέφωνο το πήρε ένας άντρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο νοσηλευτής του ΕΚΑΒ. Είπε στην μητέρα μου ότι είχα λιποθυμήσει και ότι η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή. Έπαθα, λέει, έμφραγμα και με πήγαινα εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Και καλά πρώτα με πήγαν στον Ευαγγελισμό και μετά στο Ωνάσειο. Της είπαν ότι χρειαζόμουν άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς (!) και ότι θα έπρεπε να ταξιδέψω εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη ρωτώντας της ποιος θα με συνοδεύσει. Επιπλέον της έδωσαν ένα όνομα γιατρού - που θα έκανε την επέμβαση - και ένα τηλέφωνο έτσι ώστε να επικοινωνήσει μαζί του. Ο γιατρός λεγόταν - και καλά - κος Μιχαηλίδης και το τηλέφωνο άρχιζε από 72. Για την επέμβαση της ζήτησαν 36.000 ευρώ. Η μητέρα μου πήρε τον γιατρό τηλέφωνο όπου το σήκωσε η γραμματέας του λέγοντας ότι ο γιατρός ήταν στο χειρουργείο. Η ώρα 4 και κάτι το πρωί όλα αυτά. Της ζητήσανε να πάει ο αδερφός μου στο ΚΑΤ και να υπογράψει τα χαρτιά για την μεταμόσχευση καρδιάς στο γραφείο της κας Ρουσφέτη. Επιπλέον, της ζήτησαν ο θείος και ο πατέρας μου να πάνε στο αεροδρόμιο για να δώσουν προκαταβολή για την επέμβαση. Μέσα λέει στην ατυχία μου ήμουν τυχερή αφού βρέθηκε μόσχευμα. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι τον πανικό όλης μου της οικογένειας. Σημειωτέον ότι όταν έπαιρναν τηλέφωνο στο κινητό μου δεν το σήκωνα εγώ αλλά ο τύπος που υποτίθεται με συνόδευε μιας και είχα πέσει σε κόμμα. Αυτό κράτησε ώρα αφού οι γονείς μου προσπαθούσαν να βρουν τα χρήματα. Η μητέρα μου έδωσε το κινητό της - πράγμα που οδήγησε στο να μπλοκαριστεί και αυτό το τηλέφωνο. Από την άλλη γραμμή του σταθερού που έχουμε στο πατρικό μου πήρε τηλέφωνο όλα τα προαναφερθέντα νοσοκομεία αλλά και το ΕΚΑΒ ρωτώντας αν υπάρχει έκτακτο περιστατικό με το δικό μου όνομα. Δεν υπήρχε όμως! Έτσι πήρε τηλέφωνο πάλι στο κινητό μου - όπου βγήκε ο τύπος. Του είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο περιστατικό σε κανένα νοσοκομείο και τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος της είπε ότι με έχουν απαγάγει και θέλουν λύτρα. Αλλιώς θα με σκοτώσουν. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου πήραν την αστυνομία εξηγώντας τους την κατάσταση. Εκείνοι είπαν ότι θα στείλουν περιπολικό και φύλαξη. Εντωμεταξύ - επειδή όλο αυτό ήταν φοβερά αληθοφανές. προσπαθούσαν να βρουν τα χρήματα έτσι ώστε να σωθεί η ζωή μου. Οι απαγωγείς στο τέλος ζητούσαν 4.200 ευρώ για να μην με σκοτώσουν. Όλη αυτή η ιστορία κράτησε για 2 ώρες και κάτι. Όλη μου η οικογένεια ήταν εκτός ελέγχου. Ο πατέρας μου πάσχει από την καρδιά του. Φαντάζεστε λοιπόν τι του έκανε όλο αυτό το σοκ. Σε κάποια φάση αφού συνέβαιναν όλα αυτά η μητέρα μου δοκίμασε να πάρει για άλλη μια φορά στο κινητό μου. Για κακή τους τύχη το κινητό μου είχε ξεμπλοκάρει με συνέπεια να .χτυπήσει. Εγώ ήμουν σπίτι και κοιμόμουνα. Το σήκωσα και άκουσα όλη μου την οικογένεια σε άθλια κατάσταση να προσπαθεί να μου εξηγήσει τι συνέβη. Ευτυχώς όμως όλα ήταν μια απάτη. Αποφασίσαμε να κινηθούμε νομικά. Το πρωί - όταν ξημέρωσε για τα καλά δηλαδή - πήγαμε στην Wind και στην αστυνομία. Στην Wind δεν είχα ξανακούσει λέει αυτό το περιστατικό και αποκλείεται να έγινε εκτροπή χωρίς να το έχω κάνει εγώ. Τους ζητήσαμε να δούμε τις κλήσεις μου έτσι ώστε να δούμε τι έγινε αφού εγώ δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο (προφανώς). Μας είπα ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο με εισαγγελική παρέμβαση. Στην αστυνομία μας είπαν ότι δεν είναι κακούργημα η απάτη (και αυτό δεν θεωρείται απειλή κατά της ζωής) οπότε δεν δικαιολογείται η εισαγγελική παρέμβαση. Επιπλέον , μας είπα ότι το φαινόμενο είναι σύνηθες. Μόνο στο αστυνομικό τμήμα Άνω Πατησίων έχουν σημειωθεί 600 τέτοιου είδους περιστατικά. Εμείς τελικά δεν δώσαμε χρήματα - αφού τελικά με βρήκαν στο κινητό - πολλοί όμως έχουν δώσει τεράστια ποσά. Το κόλπο είναι πολύ οργανωμένο και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Παίρνουν τηλέφωνο στην μέση της νύχτας λέγοντας ότι κάποιος δικός σας άνθρωπος χρειάζεται μεταμόσχευση ή ότι έχει χτυπήσει σοβαρά από ατύχημα και ζητάνε μεγάλα ποσά για τα έξοδα νοσοκομείου.. Εκείνοι που πάνε στα νοσοκομεία - μας είπε η αστυνομία - καταλήγουν χτυπημένοι στον δρόμο, αφού τους έχουν κλέψει τα χρήματα. Η άλλη εκδοχή είναι όταν φύγουν από το σπίτι να τους αδειάσουν όλο το σπίτι. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε. Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο - οπότε πέφτουν στην παγίδα και δίνουν τα χρήματα. Βέβαια, το θέμα δεν είναι μόνο χρηματικό αφού όλη αυτή η διαδικασία είναι πολύ επίπονη για τους ανθρώπους που εμπλέκονται. Έχουν περάσει ήδη δύο ημέρες και η οικογένεια μου ακόμα να ηρεμήσει. Εγώ από την άλλη νιώθω φόβο αφού το να παίρνει τηλέφωνο κάποιος στο σπίτι σου από το δικό σου νούμερο είναι κάτι σαν βιασμός των προσωπικών σου δεδομένων. Από εσάς θέλω μια χάρη. Θέλω να πείτε αυτή την ιστορία παντού. για να προφυλαχτούμε όλοι από τέτοιες απάτες. Το τι πρέπει να κάνετε στην περίπτωση που σας συμβεί κάτι αντίστοιχο είναι απλό: Μην δώσετε κανέναν αριθμό κινητού και μην αποκαλύψετε κανένα στοιχείο σας. Από άλλο σταθερό τηλέφωνο - από αυτό που σας πήραν - πάρτε τα νοσοκομεία για να ρωτήσετε αν αυτό που σας έχουν πει ισχύει. Δοκιμάστε να πάτε στο σπίτι του ατόμου που και καλά χτύπησε ή χρειάζεται μεταμόσχευση για να δείτε αν είναι εκεί - το πιο πιθανό είναι ότι θα κοιμάται. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και πάρτε αμέσως την αστυνομία. Πρέπει να στους σταματήσουμε! Και αυτό γίνεται μόνο όταν ξέρουμε το τι συμβαίνει. Ο πατέρας μου θα μπορούσε να έχει πάθει κάτι πολύ σοβαρό από αυτή την ιστορία, ο αδερφός μου θα μπορούσε να έχει πάθει κάτι οδηγώντας πανικόβλητος προς το ΚΑΤ. Η ιστορία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή! Συνέβη σε εμένα. Προστατέψτε τους γύρω σας και ειδικά αυτούς που έχουν παιδιά. Πρέπει να το μάθουν όλοι!!!"  
 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε τις αλλαγές στα Ορυχεία της ΔΕΗ, την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα τα τελευταία 28χρόνια, μέσα από την καταπληκτική εφαρμογή της Google

pioΟι αλλαγές στη Γη τα τελευταία 28 χρόνια (1984 – 2012). Μια εφαρμογή της Google, όπου με την χρήση φωτογραφιών από τον δορυφόρο Landsat, παρατηρούμε τις αλλαγές σε όλο τον πλανήτη μέσα σε 28 χρόνια. Εμείς τη χρησιμοποιήσαμε για να εντοπίσουμε τις αλλαγές στη δική μας περιοχή και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα:


1) Δείτε – στο πέρασμα των τελευταίων 28 χρόνων – την επέκταση των ορυχείων της ΔΕΗ κάνοντας κλικ εδώ (H πιο εντυπωσιακή μεταβολή)
2) Δείτε την οικιστική ανάπτυξη της Κοζάνης κάνοντας κλικ εδώ
3) Δείτε την οικιστική ανάπτυξη της Εορδαίας κάνοντας κλικ εδώ


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα μανιτάρια ασπίδα προστασίας για την υγεία

Συνδυασμός ερευνών που ανακοινώθηκαν και δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό FASEB, συνδέουν τα μανιτάρια με σημαντικά οφέλη για την υγεία. Τα αποτελέσματα εννέα ερευνών με χρήση μανιταριών έδειξαν ότι τα μανιτάρια:

• Βοηθούν στην απώλεια βάρους και τη διατήρηση του, λόγω της πρωτεΐνης και των χαμηλών θερμίδων που περιέχουν, αντικαθιστώντας ακόμη και το κόκκινο κρέας

• Ενισχύουν τα επίπεδα βιταμίνης D. Τα λευκά μανιτάρια όταν δόθηκαν ως εκχύλισμα σε υγιείς ενήλικες ανέβασαν τα επίπεδα βιταμίνης D2 σαν να έπαιρναν συμπλήρωμα

• Έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Αποτελέσματα από παρέμβαση όπου δόθηκαν μανιτάρια είχε σημαντική ανοσορυθμιστική επίδραση με θετική επίδραση στην άμυνα του οργανισμού.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ!!!



manolisTα κρούσματα που αποδεικνύουν την απόλυτη διάλυση του ΕΣΥ πληθαίνουν καθημερινά και ο Μεσσήνιος με την υπουργάρα του τον Λυκουρέντζο μιλούν για...ανάπτυξη... Ο 4χρονος Μανώλης που βλέπετε στη φωτογραφία είναι άλλο ένα απο τα εκατομμύρια θύματα του διαλυμένου συστήματος υγείας. Ανήμερα του Πάσχα τον τσίμπησαν τσούχτρες σε παραλία του Ναυπλίου όπου και παραθέριζε με την οικογένεια του...Εκέι αρχίζει και ο εφιάλτης του...Ο πατέρας του τον μετέφερε στο...
νοσοκομείο Άργους, εκεί οι γιατροί του παιδιατρικού τμήματος είπαν στον έκπληκτο πατέρα ότι δεν έχουν γάζες και αλοιφή να περιποιηθούν τις πληγές του παιδιού και τον έστειλαν σε... φαρμακείο!!!  Οι γονείς τελικά πήραν στο σπίτι το παιδί αλλά η κατάσταση του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική με με οξεία εσωτερική φλεγμονή εξαιτίας της μη έγκαιρης αντιμετώπισης του αλλεργικού σοκ...
manolis1

Αυτό που πραγματικά σοκάρει είναι το άρθρο- κραυγή απόγνωσης του παππού του μικρού μανώλη για την κατάντια του συστήματος υγείας το οποίο πληρώνουμε τόσα και τόσα χρόνια όλοι οι Έλληνες...
"Στο πιο σημαντικό κομμάτι που λέγεται Υγεία ...ή ΞΕΦΤΙΛΑ του ανθρωπινού πόνου...
Αλήθεια γιατί ο πατέρας του αλλά και άλλα 11 εκατομμύρια Έλληνες χρόνια τώρα σαν αιμοδότες πληρώνουν, σαν σκασμένοι !!!
Για να έρχονται κάποια πολιτικά καθίκια να τα κλέβουν...,και να μην τιμωρούνται ,αλλά ,και κάποιοι άλλοι ολοκληρωτικά να ξεπουλάνε την πατρίδα ....και από την άλλη να βγαίνουν να μας λένε ...ε ναι , έρχεται η ανάπτυξη.
Ποια ανάπτυξη ρε λαμόγια του κερατά....
Απαντήστε μου ρε ψευταράδες εμενα του απλού έλληνα φορολογούμενου που επί 37 χρόνια σας τα ακούμπαγα...και άλλους 28 μήνες υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία την τότε πατρίδα και σήμερα χωράφα όπως την καταντήσατε και αρκετοί από εσάς εκεί μέσα στην βουλή το παίξατε Ι-5 για να αποφύγετε τα δυσκολα και για να μην σχιστεί το καλτσόν σας !!!...
Γιατί την Κυριακή του Πάσχα ώρα 20,30 μμ που ο πατέρας του Στέλιος Αναπολιτάκης και γαμπρός μου άρπαξε κυριολεκτικά το παιδί του στα χέρια του όταν άκουσε το παιδί του να ουρλιάζει στην παραλία του Καραθώνα στο Ναύπλιο και το μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Άργους στο παιδιατρικό τμήμα , οι γιατροί σας αδιαφόρησαν και ψυχρά είπαν στον πατέρα του...ότι εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε σωληνάριο αλοιφή ,ή κάποια ένεση αν χρειαστεί για αλλεργικό Σοκ.. και σας παρακαλούμε να πάτε να βρείτε μόνοι σας σε εφημερεύων φαρμακείο αλοιφή!!
Ήταν απάντηση αυτή (Ιατρού) σε ένα παιδί 4 χρόνων και στον πατέρα του ;;;
Tι ήταν αυτό που του είπε, το να φροντίσετε μόνοι σας , εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα......
Nαι το παιδί το έχει τσιμπήσει ανεμώνη θαλάσσης και όλο αυτό στα πόδια του.. μπορεί να το έχουν κάνει και τσούχτρες.
Ναι σας καταλαβαίνουμε αλλά δεν έχουμε ούτε γάζα όχι αλοιφές !!!!
Aπίστευτο και όμως αληθινό;;;
«» Ρωτάω ....εάν το παιδί πέθαινε τι θα μας λέγανε και τότε...ότι φταίει ο πατέρας του που το πήρε και έφυγε....;;;;
«» Ρωτάω ...αλήθεια αν ήταν το παιδί του ,το ανιψάκι του το παιδί του κολλητού του ...ο υποτιθέμενος (γιατρός).. θα το άφηνε να φύγει με αυτό το χάλι χωρίς καν την στοιχειώδη προληπτική διαμονή σε κάποιο θάλαμο του νοσοκομείου ;;;
Έ μεγάλε...που δεν ξέρω και το όνομα σου !!..θα το μάθω όμως που θα πάει !!!
Που καταντήσατε μωρέ την πατρίδα μας....ΝΤΡΟΠΗ σας..
Δεν αναφερόμαστε καθόλου για νοσηλεία στην χωράφα Ελλάδα ;;;
Απαντήστε σε αυτό το παιδί κύριε Σαμαρά !
Απαντήστε σε αυτό το παιδί αρμανάτοι υπουργοί του υπουργείου Θανάτου !
Απαντήστε σε αυτό το παιδί και οι 300 κηφήνες !
Απαντήστε σε αυτό το παιδί κύριοι της .Ε.Ε και της τρόϊκας γιατί ο πατέρας του θα πρέπει σαν ηλίθιος και κορόιδο να σας πληρώνει ...για αυτό το κράτος Χωράφα που δεν έχει να του προσφέρει ..ΤΙΠΟΤΑ.!!
Θέλετε να σας απαντήσω εγώ και για τον εγγονό μου και για τον γαμπρό μου !!!
Ούε και αλλοίμονο σας ....από εμένα αλλά και ένα λαό αν πραγματικά ξυπνήσει ....και μέχρι να ξυπνήσει .....Κρίμα που σας ανέχεται !
Εάν πάθει κάτι το κοπέλι μας ...θα σας κόψω τον λαιμό σας με τα δόντια μου , και θα τον φτύσω στα μούτρα σας.. αυτό σας αξίζει !!
Επείγουσα εισαγωγή στην Ευρωκλινική ..και γιατρούς να κτυπάνε το κεφάλι τους στο χάλι του παιδιού.
Ευτυχώς που τα παιδιά μου πήραν το παιδί τους και το έφεραν αμέσως στην Αθήνα
και ο εγγονός μου Μανώλης Αναπολιτάκης νοσηλεύεται στην Ευρωκλινική Αθηνών με οξεία εσωτερική φλεγμονή σε εμπύρετη κατάσταση λόγω της μη , έγκαιρης ιατρικής παρακολούθησης του στο νοσοκομείο του Άργους.
Οι γιατροί εδώ τραβάνε τα μαλλιά τους με την απορία γιατί δεν έγινε εισαγωγή του παιδιού για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του Αργούς...
Περιττό δε αγαπητοί θα πρέπει να σας πω .... ότι ακόμα είμαστε στην αρχή των αναφορών που ετοιμάζουμε, στους Ιατρικούς Συλλόγους της Ελλάδος και της Ευρώπης που θα προκύψουν για το ιατρικό προσωπικό της 5ης Μαΐου που έκανε βάρδια στο παιδιατρικό τμήμα.....
Ας κάνουν αυτοί τώρα το σταυρό τους μην υπάρχει επιπλοκή στην υγεία του Εγγονού μου ......Ο θεός ας μην χειροτερέψει τα πράγματα......!!!!!!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους από τα Μ.Μ.Ε που ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως και πρόβαλαν την κρατική αδιαφορία που αυτήν την φόρα είχε για θύμα τον εγγονό μου ..και εύχομαι ποτέ να μην ξανά χρειασθεί κανένα παιδί να πέσει στα χέρια του ανεύθυνου παιδιάτρου στο νοσοκομείο του Άργους
Υ/Γ ..Ούτε μια συγγνώμη από τους τύπους του Νοσοκομείου Άργους...
Και μερικές ερωτήσεις στον δήμαρχο της Περιοχής !!!
«Κύριοι ανεύθυνο υπεύθυνοι !! γιατί δεν βάζετε ταμπέλες ότι η περιοχή αυτή είναι επικίνδυνη για όλους τους λουόμενους λόγω του ζωικού βασιλείου του βυθού του ;;;»
Έπρεπε ΝΑΙ ή ΌΧΙ να προστατευθούν οι δημότες σας και οι επισκέπτες τις παροχής σας ;;;
Γιατί δεν το κάνετε ;;
Ποιοι σας εμποδίζουν...και γιατί ;;;
Συμβουλή.....Ποτέ δεν είναι Αργά δήμαρχε...μην περιμένει να δεις θάνατο για να κλείσεις την παραλία...μόνο ομορφιά έχει....μόλις μπεις μέσα.. γίνετε όπλο Θανάτου ή εισιτήριο σε νοσοκομείο χωρίς γιατρούς και φάρμακα ...."


manolis2

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι είναι αυτό.... "Μακεδονία" τα Σκόπια για τα ΕΛΤΑ !!!

Κλικ στην εικόνα
Ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους δημοσιεύει σήμερα η Χρυσή Αυγή!
Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών
διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ: ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, αφού ξηλώσει τους επίορκους υπαλλήλους που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την αθλιότητα. Η Χρυσή Αυγή φέρνει το θέμα στη βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής... Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμιος.

ΠΡΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ:

"Ο διαβρωμένος κρατικός μηχανισμός αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία"

Τα γεγονότα των τελευταίων ετών αποδεικνύουν περίτρανα ότι το απόστημα του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού κράτους και η συνωμοσία της σιωπής των προσκυνημένων πολιτικάντηδων μπορεί να σπάσει μόνο με την παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι εξωνημένοι πράκτορες του Μνημονίου έχουν φροντίσει ώστε να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά του δημόσιου τομέα άτομα που δεν έχουν ούτε ίχνος πατριωτισμού. Άτομα τα οποία με πράξεις και παραλείψεις καταπατούν τα όσια και ιερά της Φυλής και ζημιώνουν τα εθνικά συμφέροντα. Στο έγγραφο που επισυνάπτεται παρακάτω με ημερομηνία 26-04-2013 και προέρχεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) φαίνεται ότι σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου των Σκοπίων στην Αθήνα, ο παραλήπτης αναφέρεται ως "Πρέσβης της Μακεδονίας"!

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Αναγνωρίζουν το εν λόγω έγγραφο ως ισχυρό και έγκυρο έγγραφο του Ελληνικού Δημοσίου που παράγει έννομα αποτελέσματα;
Ο καινοφανής χαρακτηρισμός του παραλήπτη ως "Πρέσβη της Μακεδονίας" απηχεί την σημερινή θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων;
Η ανεπίσημη και έμμεση αυτή "αναγνώριση" των Σκοπίων ως "Μακεδονίας" εντάσσεται στα πλαίσια της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και της χρεοκοπίας της εξωτερικής μας πολιτικής;
Ποιες ποινές θα επιβληθούν στα επίορκα στελέχη του Δημοσίου που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την προδοτική ενέργεια;
Με ποιον τρόπο θα διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα από καμία υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους;

Αθήνα, 08/05/2013

Ο Ερωτών Βουλευτής
Αρτέμιος Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Και μετά όλοι απορούν γιατί η Χρυσή Αυγή πάει για 15%....
Μας εσείς κύριοι με την προδοσίας τους πάτε.....
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »