Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η  ΧΩΡΑ γρυπαιοσΑπό την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδος ο Εβραϊκός Σιωνιστικός ΣΥΡΙΖΑ, η Αμφίπολη απέθανεν και ετάφη………………
Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και των δούλων αυτών Αμερικανών, Ευρωπαίων, Σκοπιανών, και «Ελλήνων» πολιτικών.
Η Αμφίπολη με τα Μακεδονικά ευρήματά της πέρασε στο περιθώριο της Ιστορίας, και αποσιωπήθηκε………….
Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα και τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα κυριαρχούν πολλοί πολιτικοί προδότες και ανθέλληνες.
Απαγορεύουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι Ανθέλληνες πολιτικοί δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκτελούν εντολές, εις βάρος της Ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδος!!!
Ήταν μοναδική ευκαιρία να σώσουμε τη Μακεδονία από τους Σκοπιανούς, αλλά οι προδότες πολιτικοί την πούλησαν στους Σιωνιστές Επικυρίαρχους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για την εξουσία.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μισούν τον Μέγα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ για ιστορικούς λόγους. Είχε κατακτήσει το Ισραήλ, και από τότε τον μισούν!!
Η Ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα την προδοσίαν αυτήν, και τα ονόματα των «Ελλήνων» Σιωνιστών πολιτικών εφιαλτών, και σφογγοκωλάριων του δανειστή Επικυρίαρχου του πλανήτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι προδότες πολιτικοί για κομματικούς λόγους πουλάνε τη Πατρίδα.
Οι προδότες πολιτικοί τα ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την εξουσία πουλάνε την Ελλάδα!!!
Ακούσατε ποτέ από τα χείλη ΤΣΙΠΡΑ λέξη για τη Μακεδονία;;;
Έτσι εξαφάνισαν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη, διαταγή της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Για να περάσει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, του Αλεξάνδρου η χώρα, ιστορικά και πολιτισμικά ανεμπόδιστη, στα χέρια των Σκοπιανών, εντολή του Εβραίου Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπακούωντας και συμφωνώντας των δούλων αυτού «Ελλήνων» ΕΦΙΑΛΤΩΝ πολιτικών!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »