Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΡΩ/ ΔΡΑΧΜΗ Προτάσεις προς ΤΣΙΠΡΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%87%ce%bc%ce%b5%cf%83Πρόσφατα έγινε δημοσκόπηση και τα αποτελέσματα ήταν 53% υπέρ της δραχμής.
Εάν Κύριε ΤΣΙΠΡΑ, θέλετε να μείνετε στην Ιστορία, ΟΧΙ σαν ένας περαστικός Πρωθυπουργός της ρουτίνας, σαν τους Εβραίους Σημίτη-ΓΑΠ-Σαμαρά, πρίν  αποφασίσετε επιστροφή στη Δραχμή, να διαγράψετε ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ το παράνομο, επαχθές, και επονείδιστο ΧΡΕΟΣ, το οποίον μας επέβαλλαν οι Σιωνιστές δανειστές-δυνάστες Κοσμοκράτορες.
Βλέπε  21ον ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Βλέπε ενέργειες της ΕΛΣΤΑΤ και του φυγόδικου Γεωργίου Διευθυντού αυτής.
Βλέπε  ενέργειες του Εβραίου Πρωθυπουργού ΓΑΠ. κ.λ.π.
Όλοι αυτοί ήταν βαλτοί από τους Σιωνιστές.
Με Γεωπολιτικές κινήσεις θα στηρίξετε την διαγραφή ΧΡΕΟΥΣ, και θα αποφύγετε εχθρικές ενέργειες από τους δανειστές του Σιωνιστή, εχθρού της ανθρωπότητος ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Ενημερώστε τον Ελληνικό Λαό!!!
Ο δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ φοβάται την ενημέρωση…………
Τώρα είναι ευκαιρία, που οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ευρίσκονται σε δυσχερή θέση, λόγω TRUMP-PUTIN!!!
Αρκεί να είσθε έξυπνος, και  ΟΧΙ  ΔΕΙΛΟΣ & εφιάλτης, σαν τους προηγούμενους Πρωθυπουργούς.
Επιστροφή στη Δραχμή με ένα τεράστιο ΧΡΕΟΣ θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα, και τον  Ελληνικό Λαό.
Οι λεγόμενες «Ελληνικές» Τράπεζες, είναι ιδιοκτησία του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Γιαυτό και τα CAPITAL CONTROLS………..
Ανάπτυξη δεν γίνεται με αυτό το τεράστιο χρέος, τα Μνημόνια, και τις Αξιολογήσεις!!!
Μην  κοροϊδεύετε το Λαό.
Οι δανειστές-δυνάστες με τα Μνημόνια και τις Αξιολογήσεις έχουν αλυσοδέσει τον  Ελληνικό Λαό.
Χρεοκοπία, απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, και λαθρομετανάστες πάει πολύ!!!
Εσείς χρηματοδοτείτε τους λαθρομετανάστες, αλλά,
Οι λαθρομετανάστες σε περίπτωση πολέμου, θα δράσουν ως 5η φάλαγγα των Τούρκων.
Οι δανειστές-δυνάστες σχεδιάζουν Αλβανοποίηση της Ελλάδος, με απώλεια εδαφών προς τους γείτονες, και κατάκτηση της υπόλοιπης Ελλάδος υπό των λαθρομεταναστών.
Σήμερα οι πολιτικοί της Ελλάδος, είναι δούλοι των Σιωνιστών δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων. Βλέπε Δεύτερον (2ον) ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Όλα τα δεινά που περνάμε σήμερα τα προλέγουν-γράφουν
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Διάβασε Πρωτόκολλα 21-22-23-24
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!
    
ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος διαδικτύου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ του Μιχάλη Ραμπίδη



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤηλεθερμάνσειςΟι Τηλεθερμάνσεις με θερμική ενέργεια από Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς της ΔΕΗ στην Ελλάδα είναι τέσσερις και η λειτουργία τους κατά σειρά ξεκίνησε από Πτολεμαΐδα-Κοζάνη-Μεγαλούπολη-Αμύνταιο και προ των πυλών λειτουργία της είναι και η Φλώρινα. 
Παρά του ότι η τηλεθέρμανση αποτελεί τον ορισμό της λεγόμενης «πράσινης ενέργειας» γιατί αντικαθιστά κατά βάση το πετρέλαιο,  περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό  την περιβαλλοντική επιβάρυνση, ποτέ δεν είχε μέσα από νομοθετικό πλαίσιο τα προβλεπόμενα προνόμια (χρηματοδότηση κατασκευής έργου, χρηματοδότηση από μείωση ρύπων κ.λπ).
Η εξήγηση δεν μπορεί να είναι άλλη από το ότι οι 4 επιχειρήσεις Τηλεθέρμανσης που λειτουργούν είναι δημοτικών και όχι ιδιωτικών συμφερόντων …..
Η αντιμετώπιση αυτή από την πολιτεία είχε σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό αξιοποίησης και χρήσης  Τηλεθέρμανσης, είτε από Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς (ΑΗΣ) συμπαραγωγής  ηλεκτρικής & θερμικής ενέργειας ή άλλο μίγμα, είτε από άλλες μονάδες παραγωγής θερμικής ενέργειας με διαφορετική πρώτη ύλη, λ.χ. βιοκαύσιμα κ.α.  Σε αντίθεση με την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, όπου λειτουργούν εκατοντάδες μικρές και μεγάλες μονάδες για την παροχή θερμικής ενέργειας (για αστική & εξω αστική χρήση), με διαφορετικές πρώτες ύλες, η Ελλάδα υστερεί χαρακτηριστικά!
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πρόκληση αντιμετώπισης του προϊόντος, που δυστυχώς απολαμβάνουν μόνο οι συγκεκριμένες περιοχές. Ζητάμε στο υπό προπαρασκευή φορολογικό νομοσχέδιο, να προστίθεται ο λογαριασμός Τηλεθέρμανσης  στο «χτίσιμο» του ετήσιου αφορολόγητου. Όπως συμβαίνει με το πετρέλαιο θέρμανσης, το Φ.Α. την καύσιμη ξυλεία κ.α.  Μια ρεαλιστική όσο και δίκαια αντιμετώπιση του αγαθού που περιορίζει την περιβαλλοντική επιβάρυνση και φρενάρει την αιμορραγία συναλλάγματος για αγορά εισαγόμενου πετρελαίου, Φυσικού Αερίου κ.λπ.
Το δίκτυο ενεργειακών δήμων (οι 4+1 δήμαρχοι) και οι Περιφερειακές αρχές Κοζάνης & Αρκαδίας, πρέπει να δράσουν άμεσα για την συγκεκριμένη πρόβλεψη (ονομαστική αναφορά) στο φορολογικό νόμο, ενός αυτονόητου αιτήματος των κατοίκων που κάνουν χρήση τηλεθέρμανσης.  Οι βουλευτές των τριών Π.Ε. (Κοζάνης, Αρκαδίας, Φλώρινας) απαγορεύεται να μείνουν ξανά άλαλοι, ανήμποροι και υποχωρούντες.    Περιμένουμε
Διαβάστε περισσότερα » »