Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΦΗΣ!!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Comp-1_4320006Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη, ζήτησε από τη Κυβέρνηση να παραιτηθεί, και να δώσει λύση η παρούσα Εθνοκτόνος Βουλή των Σιωνιστών Ελληνο-Ιουδαίων Βο(υ)λευτών.
Ζήτησε δε, «ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ».
Η πρόταση της κυρίας Φώφης σκοπόν έχει η επόμενη Κυβέρνηση πολιτικών δούλων των Επικυρίαρχων της Γης, (Κυριάκου-Φώφης-Σταύρου-Βασίλη), η καλουμένη και Οικουμενική, να τα υπογράψει όλα, και να τελειώσει η Αξιολόγηση.
Τελειώνοντας οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, τα χρήματα που θα πάρουμε από την ΤΡΟΪΚΑ των Σιωνιστών δανειστών, (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.) ιδιοκτησίας Βαρώνου & Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα πάνε όλα στη τσέπη του Φαρισαίου δανειστή Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια, και τίποτα στην Εθνική μας Οικονομία.
Αυτό θέλουν και οι Σιωνιστές Φαρισαίοι δανειστές του Κοσμοκράτορα Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τα υπογράψουμε όλα, για να πάρουν τους τόκους των παράνομων, επαχθών και επονείδιστων δανείων!!!
Γιαυτό ζήτησαν (Δρακουλέσκου) υποθήκη την Ακρόπολη-Παρθενώνα, και όλη την πολιτισμική μας κληρονομιά.
Εμείς ο Ελληνικός Λαός λέμε, προκειμένου να έχουμε «ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ», «ΦΩΦΕΣ», «ΣΤΑΥΡΟΥΣ» & «ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ» σαν Κυβέρνηση, προτιμούμε τον ΤΣΙΠΡΑ που διαπραγματεύεται και αντιστέκεται, έστω και αν είναι Εθνομηδενιστής, Διεθνιστής, και Οικουμενιστής, υποτακτικός και ορντινάντσα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, (και ποίος δεν είναι;;), μέχρι να έλθει μια Κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών, που θα διαγράψει το μη βιώσιμο και παράνομο ΧΡΕΟΣ, οπότε κάθε κατεργάρης Ιουδαίος & Φαρισαίος Σιωνιστής ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ στο πάγκο του!!!
Ο Λαός λέει, «Το μη χείρον βέλτιστον».
Ένας Λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!!! Είναι Βλάξ, αφελής και επιπόλαιος!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, τους Συγγενείς & Φίλους του εκλιπόντος ΔΑΛΛΑ Δημήτριου για την δωρεά εις την μνήμη του στον Σύλλογό μας.





ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.



                  -Η-                                                                                                          -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                                   ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Φίλες & Φίλοι,

Με πολλή μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου μας. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στην προσπάθεια μας. Ένα όμως ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους εθελοντές και στις εθελόντριες μας που ακούραστα συνέβαλλαν για την επιτυχία του Bazaar.
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να μείνει ανοιχτό το Κέντρο Φροντίδας και σύντομα θα είμαστε κοντά σας με νέες πρωτοβουλίες.

ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.



               -Η-                                                                                                    -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ


 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                              ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »