Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Στο Kοβεντάρειο παντρεύτηκε το άτυχο νιόπαντρο ζευγάρι – Σοκαρισμένος ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης που τέλεσε τον πολιτικό γάμο


IMG_1673Σοκαρισμένος για την είδηση του τραγικού θανάτου των τριών νέων ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο κόκκινο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, στο τροχαίο στην Εγνατία, είναι ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος τέλεσε λίγο μετά τη 13:00 το, πολιτικό γάμο του άτυχου ζευγαριού. Δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα,  στο γαμπρό και στους τρεις – πλέον – νεκρούς (τη σύζυγό του και το φιλικό τους ζευγάρι).


kozan.gr 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας – Άνοιξε η Εγνατία πριν από λίγο


Το kozan.gr στο σημείο του τραγικού  δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό στην είσοδο της σήραγγας Σ13 στην Εγνατία οδό, στον Πολύμυλο Κοζάνης
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 16,30,  στην είσοδο της σήραγγας Σ13 στην Εγνατία οδό, στον Πολύμυλο Κοζάνης όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα που μετέφερε βαρέα οχήματα.
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Κοζάνης  με 11 άτομα και 3 οχήματα.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Κοζάνης τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία πνοή τους στο δυστύχημα.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Όλοι τους, ήταν μέσα στο ΙΧ. Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε  ζωντανός ωστόσο είναι σοβαρά τραυματισμένος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ kozan.gr
troxaio_egnatia
troxaio_egnatiatroxaio
τροχαιο
kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη 3η Γιορτή Ανταλλαγής Σπόρων Σκουντέρι 2015


Η ομάδα ΣΠΟΡΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ διοργανώνει για 3 χρονιά την  μεγάλη γιορτή  ανταλλαγής σπόρων  από παραδοσιακές ποικιλίες. Η εκδήλωση γίνεται στον εγκαταλελειμμένο οικισμό ΠΥΡΓΟΣ- ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων (Στενή Ευβοίας) 30 χλμ από Χαλκίδα.


Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε πρόσωπα, ομάδες, οικοκοινότητες , συλλογικότητες εγχειρήματα αυτάρκειας ,ομάδες που δραστηριοποιούνται στην διαφύλαξη των σπόρων ,έχουν επίκεντρο την  φύση την οικολογία , την αλληλεγγύη , την αυτάρκεια , να συμμετάσχουν στο 3ο Φεστιβάλ Σπόρων που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 10 Μαίου 2015 στο Σκουντέρι.


Όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά στην διοργάνωση του φεστιβάλ ή θέλουν να συμμετάσχουν με παρουσιάσεις, εργαστήρια, θεατρικά ή μουσικά δρώμενα, καλλιτεχνικές δημιουργίες καλούνται να αποστείλουν τις προτάσεις τους στοskounteri@yahoo.gr
                                            




και στο F/B στην ομάδα ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Ελληνίδες- Έλληνες,
Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταστροφή.
Ευτυχώς εκλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις.
Ο Λαός τόλμησε, και φαίνεται να δικαιώνεται.
Η νέα κυβέρνηση φαίνεται αρκετά δυνατή και αποφασισμένη, για να απορρίψει και ακυρώσει τις προδοτικές συμφωνίες (Μνημόνια, κλπ.)που υπέγραψαν οι προηγούμενες δειλές, φοβισμένες, άτολμες, και εφιαλτικές κυβερνήσεις.
Μέσα σε μια εβδομάδα επανήλθε η ελπίδα στους Έλληνες.
Αποκτήσαμε πάλιν Εθνική υπερηφάνεια.Τα άλλα κράτη αρχίζουν δειλά-δειλά να μας υποστηρίζουν, έναντι των διεθνών Σιωνιστών δανειστών αρπακτικών και τρωκτικών.
Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω. Μπλέχτηκαν Αμερική-Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα.
Οι Αμερικάνοι & Ευρωπαίοι δεν ενδιαφέρονται για εμάς επειδή μας αγάπησαν, το κάνουν επειδή τρέμουν μήπως στραφούμε προς τη Ρωσία.
Ας προσέχουν οι εφιάλτες  ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού. Ο Strattfor (Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως) λέγει ότι η Ελλάδα προσέγγισε τη Ρωσία για να διαπραγματευτεί το χρέος
από θέσεως ισχύος. Το χρέος που δολίως μας «φέσωσαν» οι δανειστές,- τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Σήμερα οι απόγονοι του Χίτλερ, μας απειλούν και πάλιν.
HE.E. είναι μια Σιωνιστική ένωση που υπονομεύει την ασφάλεια των μελών της.
Απευθύνω Σήμα κινδύνου προς όλα τα μέλη της Ε.Ε. η ασφάλειά σας υπονομέυεται από τη παγκόσμια εξουσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Επικυριαρχίας του πλανήτη.
Μη μετέχετε σε αυτή την οργάνωση. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη.
Υπάρχει ΜΟΝΟΝ οικονομική εκμετάλλευση. Πάρτε παράδειγμα την Ελλάδα.
Η Αγγλία και οι Σκανδιναυϊκές χώρες επέδειξαν πείρα και σοφία μη μετέχοντας στη Σιωνιστική αυτή οργάνωση, ενώ εμείς οι άλλοι κοινώς «τη πατήσαμε»...................
Απευθύνομαι προς τις Βαλκανικές χώρες, μη προσπαθείτε να συνδεθείτε με την Ε.Ε. διότι θα σας εκμεταλλευθούν, όπως εκμεταλλεύθηκαν την Ελλάδα!!! Την Ελλάδα των αφελών!!!
Η Σιωνιστική Γερμανία της Μέρκελ ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για Ευρωπαϊκή κυριαρχία. Η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι μια μεγάλη απάτη των Κοσμοκρατόρων. Ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για την εκμετάλλευση των Ευρωπαϊκών λαών.
Ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί Οικονομικών,Εξωτερικών, και Εθνικής Άμυνας, έδωσαν στους εταίρους μας να καταλάβουν πως η Ελλάδα θα εναντιωθεί, και εν ανάγκη, θα πολεμήσει ενάντια στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ή άλλως Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Εξωτερικών, και το λόγο που εκφώνησε κατά την παραλαβή των καθηκόντων του, ενώπιον του φοβισμένου πρώην ΥΠ.ΕΞ.  Βενιζέλου.
 Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Νίκος Κοτζιάς είναι πατριώτης.
Χαιρετίζουμε τη στάση του Υπουργού Οικονομικών, και την αντιπαράθεση αυτού με τους Σιωνιστές επιτελείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παράλληλα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι τη μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα την έκανε η Σιωνιστική Νεο-Ταξική ομάδα Σημίτη, ΓΑΠ, Σαμαρά και Βενιζέλου, και η Γερμανία, με τις εν Ελλάδι εταιρίες.
Ο Υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν ένα Γερμανικό χρέος από δάνεια, οι Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, και ο αρχαιολογικός πλούτος που μας έκλεψαν, και θα πρέπει να μας επιστραφεί. Για όλα αυτά οι Γερμανοί, κάνουν το «Γερμανό»..........
Να κάνουμε και εμείς τον «Γερμανό» για το χρέος που μας «φέσωσαν»!
Ενενήντα οκτώ χωριά κάηκαν, μαζί με τα Καλάβρυτα και το Δίστομο, και περιμένουν την διεθνή απόδοση Δικαιοσύνης.
Το νέο επιτελείο Οικονομικών να μη ξεχάσει τον λογιστικό έλεγχο που δεν έγινε ποτέ, την ΕΛΣΤΑΤ, και το επονείδιστο χρέος, που μας χρέωσαν οι Σιωνιστικές τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι λεγόμενοι δανειστές!!! Τα νέα δάνεια που μας δίνουν πάνε στη τρύπα του τυφώνα χρέους, δηλαδή στη τσέπη του Προέδρου της Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Από το ένα χέρι έπαιρναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι τα δάνεια, χρέωναν τον Ελληνικό Λαό, και από το άλλο χέρι τα έδιναν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και στους δικούς μας ολιγάρχες. Τέτοιους πολιτικούς ψηφίζαμε!!!
Ο Υπουργός Εξωτερικών έκανε αισθητή την παρουσία του στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγώντας την σωστά στο θέμα της Ρωσίας.
Οι Σιωνιστές Ούνοι και Βάνδαλοι της Βορείου Ευρώπης, μαζί με τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, νόμισαν ότι με τις οικονομικές κυρώσεις θα κάμψουν τη Ρωσία. Εμάς τα μέλη της Ε.Ε. έβλαψαν, και προκάλεσαν οικονομική ύφεση, με κοινωνική καταστροφή.
Τώρα με τις αγώνες της, η Ελλάς θα γίνει παράδειγμα για τις χρεωμένες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου!!!
Η Σιωνιστική Αμερική, έστω και την υστάτη ώρα το κατάλαβε, και τώρα προσπαθεί με δηλώσεις ΟΒΑΜΑ να επισκευάσει τη ζημιά.
Η Ρωσία ήδη έχει καλέσει τον κ. Κοτζιά, για σύσφιξη των σχέσεων, και στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...........
Αυτό να το λάβουν σοβαρά υπόψιν οι Επικυρίαρχοι του Πλανήτη Γη.
Δεν μπορείτε κύριοι  Παντοκράτορες δανειστές,αρπακτικά γύπες και κοράκια, να ζητάτε και άλλα από ένα ξεζουμισμένο Λαό.
Έπρεπε μια μικρή αλλά γενναία χώρα να τα βάλλει με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να ξυπνήσουν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί.
Είμαστε όλοι θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τέλος ο Υπουργός Έθνικής Άμυνας κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ενόπλων Δυνάμεων, με την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει, και με τις στρατηγικής σημασίας κινήσεις του, που ισχυροποίησαν την Άμυνα, και έστειλαν το μήνυμα σε όλους αυτούς ντόπιους και ξένους που απεργάζονται την απώλεια της ακεραιότητος της Πατρίδος μας ότι ο λόγος της πρώην Προέδρου της Βουλής, προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας, για μείωση των συνόρων μας, δεν θα υλοποιηθεί.
Όπως φάνηκε από τις πρώτες ενέργειες των κ.κ. Νίκου Κοτζιά, και Πάνου Καμμένου, τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, είναι σε πρώτη αναγκαιότητα της συγκυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.
Τα Εθνικά μας θέματα είναι κόκκινες γραμμές για τη συγκυβέρνηση.
Πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες Δημοκράτες Πατριώτες να ενισχύσουμε τη νέα κυβέρνηση.
Λόγω των Ελληνικών αντιδράσεων, δυνατόν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. και οι «σύμμαχοι», «φίλοι», και «εταίροι» Σιωνιστές Γερμανοί, να μας ρίξουν σε πόλεμο με τους γείτονες, για να μας τιμωρήσουν.
Η περίπτωση ενός Βαλκανικού Πολέμου είναι πιθανή για αντίποινα από τους «φίλους» μας, δεδομένων των αλυτρωτικών απαιτήσεων των γειτόνων μας, και των χιλιάδων Ισλαμιστών παράνομων μεταναστών, που βρίσκονται στη Πατρίδα μας.
Ενώπιον αυτών των προβλημάτων,  προτείνω όπως όλες οι Πατριωτικές Δημοκρατικές κινήσεις και μικρά κόμματα να ενωθούμε, προκειμένου να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια της κυβερνήσεως, και του νέου Υ.ΕΘ.Α. κ. Πάνου Καμμένου, για την ενδυνάμωση της Παλλαϊκής Άμυνας της Πατρίδος μας, και όχι μόνο.
«Η ισχύς εν τη ενώσει», έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι!!!
Στους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες που παροικούν στη πατρίδα μας, υπενθυμίζω τι λέει το Κοράνιο για τους Έλληνες.
«Οι Έλληνες πάντα θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ».
(SurahXXX, 1-5).  (Φυσικά με το ισχυρότερο όπλο στο κόσμο, τον πολιτισμό τους. Τα όπλα σκουριάζουν. Ο Πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)
Δεν μπορεί να υπάρχει πολυ-κομματική πολιτική πανσπερμία, την ώρα που η Ελλάδα κινδυνεύει, επειδή υπάρχει ο ατομικός πολιτικός εγωϊσμός. Ο κάθε Έλληνας αρχηγίσκος θέλει να γίνει πλειοψηφία!!!
Από τα αρχαία χρόνια ήμασταν διχασμένοι, οι Αθηναίοι εναντίον των Θηβαίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Κορινθίων, οι Αθηναίοι εναντίον των Σπαρτιατών, κ.λ.π. όμως μπροστά στο κοινό κίνδυνο ενωνόμαστε.
Το ίδιο εύχομαι να συμβεί τώρα.
Ελληνίδες , Έλληνες,
Απομονώστε τα ανθελληνικά Σιωνιστικά κόμματα, δημιουργήματα της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας, που μέχρι τώρα κυβερνούσαν, και μας κατάστρεψαν. 
Αυτά τα κόμματα –παλιά & νέα- υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να καταστρέψουν τον Ελληνισμό.
Μόνον η συστράτευση με τη παρούσα συγκυβέρνηση είναι έντιμη πατριωτική στάση.
                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος- Αρθρογράφος



Διαβάστε περισσότερα » »