Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο!!! Θα μας ψεκάσουν για... λύσσα!!!

 Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται απλά για ένα «ανέκδοτο» αφού την Πέμπτη....
ανακοινώθηκε  επίσημα ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις «αντιλυσσικών εμβολίων» από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία!


Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρη Ευθυμιάδη, οι ψεκασμοί θα γίνουν με αφορμή την εκδήλωση ενός ακόμη κρούσματος λύσσας σε κυνηγόσκυλο που δάγκωσε παιδάκι πριν από λίγες μέρες στο νομό Πέλλας.

Προηγήθηκαν δύο κρούσματα λύσσας σε κόκκινες αλεπούδες σε περιοχές του νομού Κιλκίς.

Όπως ο ίδιος, πρόσθεσε, έχει ζητηθεί η προμήθεια αντιλυσσικού ορού καθώς, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ελάχιστοι στα νοσοκομεία, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας έχουν ληφθεί τα μέτρα που προβλέπονται ενώ έγιναν ενημερωτικές συσκέψεις με τους αρμόδιους από τις επιμέρους περιφερειακές ενότητες αλλά και τους δήμους.


ΠΗΓΗ
katohika

Διαβάστε περισσότερα » »

Κάθε πληροφορία.. η υποψία μπορεί να είναι πολύτιμη.


eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση (Ώρα: 20.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση έχει ως εξής:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
 Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα κατωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου:
  • Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από 31ο χλμ. έως 54ο χλμ.
  • Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας από 32ο χλμ έως 45ο χλμ.
  • Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου από 35 χλμ.έως 43ο χλμ.
  • Στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Μετσόβου από 25ο χλμ.  έως 40ο χλμ.
  • Εντός των οικισμών που βρίσκονται στον ορεινό όγκο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων  διεξάγεται κανονικά.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή οδό Καστοριάς– Φλώρινας, (μέσω Βιτσίου) από το 18ο  χλμ. έως το 28ο  χλμ.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, τόσο στην Εγνατία οδό, όσο και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 15ο  χλμ. έως το 30ο  χλμ.
Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό  δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων  διεξάγεται κανονικά.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρεκόρ απελάσεων στις ΗΠΑ

Χιλιάδες απελάσεις παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ. Τι ανακοίνωσε ο διευθυντής του ICE
Οι 409.849 απελάσεις έγινα κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2012, δηλαδή μεταξύ Οκτωβρίου 2011 και Σεπτεμβρίου 2012. Ένα χρόνο πριν, η ICE ανέφερε ότι απελάθηκαν 397.000 παράνομοι μετανάστες.
Ο Τζον Μόρτον δήλωσε επίσης ότι περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που απελάθηκαν το οικονομικό έτος 2012 (225.390) είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο, δύο φορές περισσότερο από ότι κατά το οικονομικό έτος 2008.
Η κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε στα μέσα του 2011 μια νέα πολιτική για την απέλαση παράνομων μεταναστών που αφορά άτομα με ποινικό μητρώο που αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.
Αλλά ο Ομπάμα έχει επικριθεί από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το γεγονός ότι επί προεδρίας του ο αριθμός απελάσεων έχει πολλαπλασιαστεί. Σχεδόν 11,5 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι περισσότεροι ισπανόφωνοι.

news247



No  problem. Στείλτε  τους  στην  Ελλάδα   να  φανέ  Κανά  κομμάτι  ψωμί  βρε  αδερφέ  έλεος.

savrez

Διαβάστε περισσότερα » »

Έκαναν την Ελλάδα Ανταρκτική για να παίρνουν αποζημιώσεις

Κεραυνοί από τον πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ. Αγρότες παρουσίαζαν μια Ελλάδα στην οποία χιονίζει και ρίχνει χαλάζι όλο το χρόνο! Πόσα εκατομμύρια πλήρωνε κάθε χρόνο η χώρα σε αποζημιώσεις "μαϊμού"
Όπως αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θ. Σαρρής, επί δεκαετίες αγροτικά κυκλώματα εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ από "μαϊμού" αγροτικές αποζημιώσεις.
Ο κ. Σαρρής παραιτήθηκε την περασμένη Τρίτη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Βάφτιζαν το ψάρι κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία, να πέφτει συνεχώς χαλάζι, να ρίχνει όλο το χρόνο χιόνι και να πλημμυρίζουν συνεχώς χιλιάδες στρέμματα από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Και όλα αυτά για να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε 'μαϊμού' αγροτικές αποζημιώσεις. Έκαναν σας λέω, την Ελλάδα, Ανταρκτική!"
Όπως είπε ο κ. Σαρρής η Ελλάδα με εύκρατο καιρό πλήρωνε σε αποζημιώσεις κάθε χρόνο 750 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Γαλλία πληρώνει μόλις 150 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Μόνο το 2009 μοιράστηκαν 500 εκατ. ευρώ ως αγροτικές αποζημιώσεις, ακόμη και σε ανθρώπους που δεν είχαν δηλώσει ότι υπέστησαν ζημιές.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Σαρρής, υπήρξαν αγρότες που βρήκαν χρήματα στο λογαριασμό τους, χωρίς καν να τα ζητήσουν και όταν αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί η Κομισιόν μας ζητούσε να επιστρέψουμε τα χρήματα.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω το 2009 ο ΕΛΓΑ οδηγήθηκε στη χρεοκοπία. Ο κ. Σαρρής που ανέλαβε το 2009, κατάφερε να τον κάνει και πάλι πλεονασματικό, ωστόσο ζητήθηκε από την τρικομματική κυβέρνηση να υποβάλει την παραίτησή του. Στη θέση του θα αναλάβει ο πρώην γραμματέας της ΚΟΙ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος.

 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Παπαντωνίου: Δεν γνώριζα για τις καταθέσεις της συζύγου μου στην Ελβετία

Τι δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου για τον λογαριασμό της συζύγου του στην HSBC. Γιατί δεν τον συμπεριέλαβε στη δήλωση "Πόθεν Έσχες"
Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου επιβεβαίωσε την ύπαρξη λογαριασμού της συζύγου του στην HSBC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με το "Βήμα της Κυριακής", ο κ. Παπαντωνίου υποστήριξε ότι πρόκειται για λογαριασμό, που άνοιξε η κυρία Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της σύζυγο για αποκατάσταση των δύο υιών τους.
Ο κ. Παπαντωνίου κατέθεσε γραπτώς στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, ότι ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη λογαριασμού, καθώς δεν περιείχε δικά του περιουσιακά στοιχεία και γι' αυτό δεν τον συμπεριέλαβε στη δήλωση "Πόθεν Έσχες".
Το συνολικό ποσό που εμβάστηκε στον αρχικό λογαριασμό είναι 1.311.000 ευρώ. Πρόκειται για ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τα χρήματα του πρώην συζύγου της κας Κουράκου και από χρήματα της ίδιας, καθώς και χρήματα που ήταν κατατεθειμένα σε κοινούς με τον κ. Παπαντωνίου και ήδη δηλωθέντες λογαριασμούς, από τους οποίους γίνονταν σταδιακά αναλήψεις από το 1994. Από το 2000 και μετά δεν κατατέθηκε κανένα άλλο ποσό.
Ο πρώην υπουργός δηλώνει ακόμα ότι η μη αναγραφή του συγκεκριμένου ποσού στις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης οφείλεται αποκλειστικά, στο ότι αγνοούσε την ύπαρξή του, διότι το θέμα αφορούσε την προηγούμενη οικογένεια της συζύγου του και όχι περιουσιακό στοιχείο της οικογένειάς του το οποίο βάσει του νόμου όφειλε να δηλώσει.
Μάλιστα, προσκόμισε στην αρμόδια Επιτροπή και εξουσιοδότηση της κας Κουράκου, ώστε να διευκολυνθεί κάθε αρμόδια Αρχή σε περίπτωση ελέγχου.


news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ... Τού Αντώνη Γρυπαίου

Βίβλος γενέσεως του σύγχρονου νέο-Έλληνα,
υιού Δευκαλίωνα, υιού Δία εκ της Ήρας.
Η Χούντα πολιτικά εγέννησεν Καραμανλή. Καραμανλής δε πολιτικά εγέννησεν Ανδρέα το Πατριάρχη της διαφθοράς.
Ανδρέας έφερε Μητσοτάκη με Ντόρα, τους Πατριάρχες της ξένης υποτέλειας. Μητσοτάκης έφερε Ζολώτα με Ανδρέα και Φλωράκη.
Ανδρέας-Αβραάμ δε εγέννησεν Jeffrey εκ της Ρούθ της Ιουδαίας.
Ανδρέας-Αβραάμ δε πολιτικά εγέννησεν Ισαάκ, κατά κόσμον, Ααρών Αβουρί. Ααρών δε πολιτικά εγέννησεν Κώστα Καραμανλή με Ντόρα.
Κώστας δε παρέδωσε σε Jeffrey εκ της φυλής του Ιούδα, υιού Αβραάμ-Ανδρέα, εκ της Ραχήλ φυλής Ιακώβ.
Jeffrey-Ιακώβ δε πολιτικά εγέννησεν Λουκά. Λουκάς δε παρέδωσεν εις Πικραμμένο. Πικραμμένος δε παρέδωσεν εις Αντώνη εκ Καλαμών.
Πάσαι αι γενεαί από Χούντα, μέσω Αβραάμ-Ανδρέα, έως Αντώνη τον Μεσσήνιο, γενεαί δέκα τέσσαρες. Πάσαι αι γενεαί είναι σπέρματα Αβραάμ-Ισαάκ- & Ιακώβ, εκ της Ρίζης Ιεσσαί, και εξ οσφύος του Δαυ’ί’δ , εκ της μετοικεσίας Βαβυλώνος, και εκ της εξόδου Ισραήλ εξ Αιγύπτου Οίκου Ιακώβ.
«Εν εξόδω Ισραήλ εξ Αιγύπτου, εκ λαού βαρβάρου» ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Χριστιανική Ορθόδοξη εκκλησία, θυγατρική της Εβρα’ι’κής θρησκείας, και των Ιουδαϊκών συναγωγών, και παραδόσεων, εκ των Προφητών και Αρχιραββίνων.
«Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου», ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική εκκλησία της Χριστιανικής Ορθοδοξίας,
(βλέπε Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, Κεφ. Α!),
και της Σιωνιστικής Χριστιανικής Καθολικής Εκκλησίας.
Χριστιανισμός και Σιωνισμός βίοι παράλληλοι. Βλέπε τους Καϊάφες της Ορθοδοξίας και του Καθολικισμού. Είπαμε να τα λέμε όλα.
Μετά τη Βίβλο γενέσεως του νέο-Έλληνα, ας προσγειωθούμε στα δύσκολα. Αυτές οι πολιτικές γενεές, εγέννησαν με τεχνητά μέσα εκ της ΕΛΣΤΑΤ, και με τη βοήθεια της Goldman Sachs, (σπέρμα Αβραάμ),
ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, για να μας βάλλουν στο ΔΝΤ, (βιβλίο Ρουμελιώτη), και εβύθισαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, αφού πρώτα
«μαγείρεψαν» επί Ααρών τα στοιχεία, για να μας βάλλουν στο ευρώ.
Αυτές οι γενεές του Πολυτεχνείου, εγέννησαν τρία Μνημόνια, δύο μνημόνια εγέννησεν ο Ιακώβ-Jeffrey, και ένα (το τρίτο και μακρύτερο), εγέννησεν ο Αντώνης ο Μεσσήνιος εκ Καλαμών, με παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας, και ορυκτού πλούτου στους βαρβάρους εκ Βαβαρίας.
Εν αρχή ήν ο λόγος……. Η Χούντα το 1974 παραδίδει στον «Εθνάρχη»
υγιές χρέος μόνο 330 εκ. δρχ. Εν συνεχεία ήρθαν οι «Δημοκράτες» πολιτικοί, κλέφτες, λωποδύτες, δοσίλογοι, & λαμόγια, ανδρείκελα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, κατάκλεψαν, και χρεοκόπησαν την Ελλάδα, και κατάντησαν τους Έλληνες, σαν το φτωχούλη του Θεού!!!
Επάνω στη Βίβλο γενέσεως, με τροποποιημένο κείμενο ο Αλέξανδρος
Παπαδιαμάντης έγραψε. « Η αργία εγέννησε τη πενία. Η πενία εγέννησεν τη πείνα. Η πείνα εγέννησεν την όρεξη.
Η όρεξη εγέννησεν την αυθαιρεσία.
Η αυθαιρεσία εγέννησεν τη ληστεία. Η ληστεία εγέννησεν τη πολιτική. Η πολιτική εγέννησεν τους ληστές πολιτικούς.» Πόσο δίκιο είχε…….
Ο «Εθνάρχης» μετά 7 χρόνια εξουσίας παραδίδει ακόμα υγιές χρέος στον Ανδρέα 8 δις. δρχ. Ο Ανδρέας για να στήσει το κόμμα του λαμβάνει δωρεά από τον πρόεδρο της τριμερούς επιτροπής,(σπέρμα Αβραάμ), κ. Rockefeller, $100 εκ. (ΜΜΕ).
Τώρα ο Ανδρέας αρχίζει το πανηγύρι της λαμογιάς, με άνωθεν και έξωθεν εντολές της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Η αυθαιρεσία και διαφθορά του Κράτους αρχίζουν να οργιάζουν.
Η Δικαιοσύνη, και η εκκλησία, για να μη αντιδρούν, οι πολιτικοί –λαμόγια, ικανοποιούν όλα τους τα αιτήματα.
Έτσι ο Πατριάρχης Αβραάμ έβαλε στο χέρι όλο το κρατικό μηχανισμό.
Ο Ανδρέας με τον Ααρών, εξαναγκάζουν με οικονομικά μέτρα τις Ελληνικές Βιομηχανίες να μεταναστεύσουν προς φτωχές Βαλκανικές χώρες, κατεντολή της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., και άλλες επιχειρήσεις να κλείσουν, με σκοπό και πρόγραμμα σιγά-σιγά να πτωχεύσει η Ελλάς.
Ταυτόχρονα ο Ανδρέας, με εντολές άνωθεν, άρχισε να παίρνει δάνεια από τις διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες, με υψηλά επιτόκια, να τα δίνει στις ντόπιες τράπεζες , και αυτές με υψηλότερα επιτόκια στους πολίτες.
(Βλέπε στεγαστικά, καταναλωτικά, εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, πιστωτικές κάρτες πάσης φύσεως). Δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα, όχι όμως υγιές χρήμα, αλλά με χρήματα που δανείζεται από τις τράπεζες του Ρότσιλντ, του μεγάλου αφεντικού του.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας έτσι τη χώρα σιγά-σιγά στη χρεοκοπία.
Εν συνεχεία ήρθαν ο Ααρών και ο Jeffrey, και ολοκλήρωσαν το καταστροφικό έργο, με σπατάλες και διαφθορά των δημοσίων υπηρεσιών και των διαφόρων ξενοκίνητων Μ.Κ.Ο.
Όποιος ήθελε να «φάει» δημόσιο χρήμα, ίδρυε και από μια Μ.Κ.Ο.
Η Ρούθ (εκ της φυλής του Ιούδα),ίδρυσε τις περισσότερες Μ.Κ.Ο.
Γιαυτό η λίστα Λαγκάρντ γέμισε κλεμμένο Ελληνικό δημόσιο χρήμα, κατατεθειμένο σε Σιωνιστικές τράπεζες της Ελβετίας και άλλων χωρών.
Ο Ανδρέας παραδίδει στο Σημίτη (όνομα και πράμα), κατά κόσμον Ααρών Αβουρί, το 1996 χρέος άνω των 350 δις.δρχ.
Εν συνεχεία ο Ααρών , με το χρηματιστήριο, μάζεψε όλα τα λεφτά από το λαό, και έτσι άρχισε η κατρακύλα, με το στέγνωμα της αγοράς.
Τώρα ήρθε η ώρα των διεθνών αρπακτικών & απατεώνων της Ν.Τ.Π. να χρεοκοπήσουν τον Ελληνικό Λαό. Εδώ μπαίνει στο στημένο οικονομικό παιχνίδι ο Σόρος, με τη Goldman Sachs, (σπέρματα Αβραάμ), και άλλα Σιωνιστικά αρπακτικά της διεθνούς μαφίας, και ξεκινάει το πανηγύρι. Το 2000 οι Ααρών Αβουρί, Σόρος, Ρότσιλντ, κ.λ.π. σπέρματα Αβραάμ, δια των Σιωνιστικών τραπεζών, τραβάνε όλο το χρήμα από την αγορά μέσω χρηματιστηρίου, και τραπεζικών δανείων, με αποτέλεσμα να μείνει η αγορά στεγνή χωρίς ρευστό, αλλά με τεράστιους όγκους τοκοχρεολυσίων, υποχρεώσεις των δανείων του κράτους, προς τους ξένους δανειστές του Ρότσιλντ.
Εδώ ο Σημίτης παραδίδει στο Κώστα Καραμανλή, ένα χρέος περίπου 150 δις. ευρώ. Ο Κώστας Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε ήταν να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρωσία για τους αγωγούς ενέργειας, η οποία εν συνεχεία ακυρώθηκε, και το ΟΧΙ που είπε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για το όνομα των Σκοπίων. Κατά τα άλλα άφησε την Ελληνική εξωτερική πολιτική έρμαιο στα χέρια της υποτέλειας της κ. Ντόρας. Η κυβέρνηση του Κώστα, Τουρκοποίησε την Ελληνική παιδεία και ιστορία, με υπουργό τη Μαριέτα Γιαννάκου και τη Ρεπούση, με όλο αυτό το ανθελληνικό επιτελείο του υπουργείου Παιδείας. Αποτελείωσε την οικονομία με υπουργό τον Αλογοσκούφη και άλλους φωστήρες της Ν.Δ. Ο Κώστας Καραμανλής παραδίδει στον ΑμερικανοΣιωνιστή Jeffrey υιού Αβραάμ-Ανδρέα εκ της Ρούθ.
Ο αφελής λαός το 2009 ψηφίζει Jeffrey, και εδώ ξεκινάει το δράμα της Ελλάδος. Ο Jeffrey φώναζε στο λαό, «Λεφτά υπάρχουν», και ο αφελής λαός τον πίστεψε. Παραπλάνησε το λαό με ψέματα.
Ο Κώστας Καραμανλής παραδίδει στο Jeffrey χρέος 300 δις. ευρώ, και ο Jeffrey, με έξωθεν και άνωθεν εντολές, μας έριξε στο ΔΝΤ, στη Τρό’ι’κα, στα Μνημόνια, και στα Μεσοπρόθεσμα, με τα Spreads στα σύννεφα. Ύστερα από 2 χρόνια εξουσίας, ο Jeffrey παρέδωσε στο τραπεζίτη της τριμερούς επιτροπής του Rockefeller, κ. Λουκά, χρέος 500 δις. ευρώ, και η κατάσταση χειροτέρεψε. Ο κ. Λουκάς- Rockefeller, μέσω Πικραμμένου, παρέδωσε στον Αντώνη τον Μεσσήνιο, ο οποίος για να πάρει τη νέα δόση του δανείου μας έριξε στο 3ο Μνημόνιο, αφού παρεχώρησε εθνική κυριαρχία, και όλο τον ορυκτό πλούτο στους δανειστές, και η κατάσταση χειροτέρεψε, αφού μετά από «κουρέματα» του χρέους, αυτό παραμένει στα ύψη, και κανείς δεν γνωρίζει πόσα ακριβώς χρωστάμε. Μας έκαναν Νιγηρία, κατέστησαν την Ελλάδα, και τους νέο-Έλληνες, διεθνώς αναξιόπιστους. Όλοι αυτοί γέμισαν την Ελλάδα με μαύρους λαθρομετανάστες Ισλαμοφασίστες, με τον Έλληνα κλειδωμένο μέσα στο σπίτι του, να ληστεύεται και δολοφονείται, και να φοβάται να κυκλοφορήσει ελεύθερος στους δρόμους της πατρίδας του!!
Ο κάθε Σιωνιστής Κυβερνήτης, ήταν χειρότερος από τον προηγούμενο.
Σήμερα με τριμερή κυβέρνηση,- εσωτερική τρόϊκα- τη λέει ο λαός, με το τρίτο Μνημόνιο, την Ελλάδα πουλημένη στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία και Κυριαρχία, με το Λαό με μισθούς και συντάξεις πείνας Βαλκανικών χωρών, με υψηλούς φόρους και χαράτσια , (ενώ οι Βαλκάνιοι έχουν πολύ χαμηλούς φόρους, και φτηνές ΔΕΚΟ,) να υποφέρει και να προσπαθεί να κάνει Χριστούγεννα σαν το φτωχούλη του Θεού, στη καλύβα του Μπάρμπα-Θωμά, και τον Άγιο-Βασίλη χωρίς δώρα…Μπορούσαν οι εφιάλτες πολιτικοί με μονομερή διαγραφή του χρέους, εφαρμόζοντας το νόμο περί «Σεισάχθειας», με παράλληλο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, και ταυτόχρονο διεκδίκηση του κατοχικού δανείου πολλών δισεκατομμυρίων από τη Γερμανία, με τις πολεμικές αποζημιώσεις, να αποφύγουν τη χρεοκοπία, τα δάνεια, και τα Μνημόνια, με τη δυστυχία του Ελληνικού λαού, αλλά δεν τους ενδιαφέρει ο Ελληνικός Λαός, αλλά η ευημερία των Σιωνιστικών τραπεζών της Ν.Τ.Π. των μεγάλων αφεντικών τους.
Η Γερμανία δεν πληρώνει το κατοχικό δάνειο, και εμείς τρέχουμε να πληρώσουμε τα δάνεια. Μπορούσαν να «πατσίσουν» το χρέος.
Μας «πνίγουν» να πληρώσουμε, ενώ αυτοί είναι «Μπαταχτζήδες».
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έδωσε στη Γερμανία δανεικά και αγύριστα, λόγω ανικάνων και δοσίλογων πολιτικών.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν εκμεταλλεύτηκαν το πολιτικό γεγονός, ότι αποχώρηση της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ, θα έφερε κατάρρευση της Ευρωζώνης, της Ε.Ε. και θα προκαλούσε παγκόσμια οικονομική κρίση, ιδίως στις Σιωνιστικές Η.Π.Α. Απειλώντας με αποχώρηση, και Σεισάχθεια, θα διέγραφαν το χρέος, φοβούμενοι τα χειρότερα.
Η δόση των 52,5 δις. ευρώ που πήρε τώρα με πανηγυρισμούς ο Αντώνης ο Μεσσήνιος, θα πάει όλη στους τραπεζίτες για ανακεφαλαιώσεις και τοκοχρεολύσια, και στο λαό τίποτε, δηλαδή ανάπτυξη μηδέν. Η δόση θα πάει στους τραπεζίτες, ντόπιους και ξένους, και θα τη χρεωθεί ο λαός. Γιαυτό το χρέος παραμένει αμετακίνητο στα 500 δις. ευρώ, σε πείσμα των διαφόρων «κουρεμάτων». Ο ΓΑΠ σαν πρωθυπουργός κυκλοφορεί ανά τας Ευρώπας, και κατηγορεί τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες, ανίκανοι, & διεφθαρμένοι, λέγοντας ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, ενώ ταυτόχρονα αυτός και οι υπουργοί του, ομιλούν περί «Τιτανικού».
Τα Ευρωπαϊκά πολιτικά περιοδικά μας έκαναν εξώφυλλο με χλευαστικό προσβλητικό τρόπο, ενώ οι τραπεζίτες της Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank, Morgan Stanley, CitiBank, Citigroup, κλπ. τρώνε τη περιουσία της Ελλάδος, & το πλούτο μας, και βυθίζουν το Λαό στη φτώχεια. Ο τελικός σκοπός ήταν οι Σιωνιστές επικυρίαρχοι του πλανήτη, να μας πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο, και βρήκαν τα κατάλληλα όργανα στη κατάλληλο θέση. Τους κ.κ. Jeffrey & Aντώνη.
Τελικά η Σιωνιστική θηριωδία αποδεικνύεται χειρότερη από τη Ναζιστική. Στην Ελλάδα εκτός του οικονομικού δράματος που ζούμε σήμερα, στο παρελθόν υποφέραμε και θρηνήσαμε τρεις δολοφονίες πολιτικών ηγετών, του Μεταξά, Παπάγου, & Χριστόδουλου.
Όποιος τοπικός ηγέτης δεν υπακούει στις εντολές των Επικυρίαρχων, δολοφονείται. Τόσο απλά!!! Τώρα ο Jeffrey μπορεί να κοιμάται ήσυχος, εξεπλήρωσε το έργο το οποίο του ανέθεσαν οι Κοσμοκράτορες «ίνα ποιήσει». Έφυγε ανενόχλητος, διορισθείς σαν λέκτωρ & ρήτωρ σε Αμερικανικά Σιωνιστικά Πανεπιστήμια, με παχυλές αμοιβές, ενώ παραμένει μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό χωρίς να προσφέρει έργο.
Το περιβάλλον του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ομιλεί συνεχώς για το «Λόμπυ του Ευρώ», & το «Λόμπυ της Δραχμής».
Με τη δραχμή μεγάλωσαν, με τη δραχμή επλούτισαν, με το Ευρώ μας κατάστρεψαν. Σαν οικονομολόγοι της πεντάρας που είναι, δεν καταλαβαίνουν ότι το ευρώ είναι πολύ ακριβό νόμισμα για τη μικρή οικονομία μας. Επιβάλλεται η επιστροφή μας στο εθνικό νόμισμα, όμως
ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ!!! Ο Μπερλουσκόνι-Καβαλιέρε, επειδή μίλησε για επιστροφή στη λιρέτα, δέχθηκε πόλεμο από το παγκόσμιο Σιωνιστικό κατεστημένο της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. Διαγράψτε ανίκανοι πολιτικοί το χρέος, που οι διεθνείς απατεώνες επίτηδες μας φόρτωσαν, για να αρπάξουν την εθνική μας κυριαρχία, και τον ορυκτό πλούτο μας, μαζί με την Ακρόπολη. Το έτος 2002 επί Σημίτη, εισήλθομεν δια πυρρός και ύδατος
στην Ο.Ν.Ε. δηλαδή στο ευρώ, με χαρές, δόξες, τελετές, τιμές, μετά βαϊων και κλάδων. Που να ξέραμε οι δύστυχοι Έλληνες σε τι λάκκο με φίδια πέφταμε. Σαν τον Δανιήλ στο λάκκο των λεόντων.
Eδώ κινδυνεύει όλη η Ε.Ε. και οι Η.Π.Α. εμείς θα επιβιώναμε;;;
Τόσο μυαλό είχαν οι τότε κρατούντες πολιτικοί. Σήμερα μετά παρέλευση 10 ετών, χρεοκοπήσαμε, και είμαστε φτωχότεροι από ότι εισήλθομεν στην Ο.Ν.Ε. ελεεινοί, τρισάλθιοι, καθημαγμένοι, πάμφτωχοι, προσβεβλημένοι, υποταγμένοι, και εξαθλιωμένοι, σαν διεφθαρμένοι και δυσφημημένοι από τους ίδιους τους άρχοντες ημών, τιμωρημένοι από την ηγεσία της Ο.Ν.Ε. και λοιδορούμενοι από όλα τα διεθνή ΜΜΕ. «Λοιδορούμενοι ανεβόων, διωκόμενοι ανεχόμεθα, βλασφημούμενοι παρακαλούμεν, ως επικαθάρματα του κόσμου, εγεννήθημεν τω κόσμω και Αγγέλοις και ανθρώποις» ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία. Αυτά πάθαμε μέσα στην Ο.Ν.Ε. της Ε.Ε. Μια χαρά ζούσαμε με τη δραχμούλα μας, προτού μας χρεοκοπήσουν οι προδότες πολιτικοί με το Ευρώ.
Ζητάνε θυσίες από το λαό, αλλά αυτοί να είναι άρχοντες του πλούτου.
Οι ανίκανοι δοσίλογοι πολιτικοί-οικονομολόγοι, (οι τσέπες τους είναι γεμάτες με το δημόσιο χρήμα), κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, αντί να ξεστραβωθούν οι προδότες, να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό μας πλούτο, για να λύσουν μια και καλή το οικονομικό μας πρόβλημα.
Όμως το πλούτο αυτόν τον έχουν προ πολλού χρόνου παραχωρήσει στα αφεντικά τους, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Εδώ μπόρεσαν οι αραπάδες του Περσικού- Αραβικού Κόλπου, να ξεφύγουν από το τσαντίρι της ερήμου, και να χτίσουν παλάτια, και δεν μπορούμε εμείς οι Έλληνες με ιστορία και πολιτισμό αιώνων, να αναπτυχθούμε , αλλά παρακαλάμε τους αραπάδες του Κατάρ, & Η.Α.Ε.
(Dubai & Abu Dhabi)
αχυρανθρώπους των Επικυρίαρχων της Γης, να έλθουν στην Ελλάδα να κάνουν επενδύσεις!!!
Τους παραχωρούμε τα καλλίτερα φιλέτα της Αττικής παραλίας, για να έλθουν οι κελεμπίες να παραθερίζουν, ενώ εμείς με τη πλουσιότερη Γη, απαξιωνόμαστε στην υποτέλεια, δουλοπρέπεια, και στη φτώχεια, μπροστά στους αραπάδες της Αραβικής ερήμου, επειδή είναι ευνοούμενοι των Επικυρίαρχων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των αφελών και επιπόλαιων Αμερικανών, & Ευρωπαίων.
Τι την ήθελε ο Ιούδας Ααρών, την Ευρωζώνη;;; δεν το έβλεπε σαν οικονομολόγος, ότι η Ελλάς δεν θα μπορούσε να αντέξει ένα τόσο ισχυρό νόμισμα;;; Εδώ η Αργεντινή δεν άντεξε το δολάριο, που είναι υποτιμημένο κατά 30% ως προς το ευρώ!! Ενώ στο παρελθόν ο Ιούδας Ααρών έκανε υποτίμηση της δραχμής, για να ανταποκριθεί στα νέα οικονομικά δεδομένα των ημερών εκείνων, ξαφνικά ανατιμά το νόμισμα κατά 340% με την είσοδο στην Ο.Ν.Ε. και στο ευρώ, ενώ άλλες ισχυρές οικονομικά χώρες της Ευρώπης όπως η Αγγλία, και οι Σκανδιναβικές χώρες, έμειναν απέξω. Ο Ααρών Αβουρί θεωρείται ο Πατριάρχης της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος, μετά ακολούθησαν οι άλλοι απόστολοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που ολοκλήρωσαν το καταστροφικό έργο.
Τι έπρεπε ο μεγάλος οικονομολόγος Ααρών να κάνει για να μπορέσει η Eλλάδα να ανταποκριθεί στο πανίσχυρο ευρώ;;;
1.- Να κρατήσει τη βαριά Βιομηχανία στη χώρα, ώστε να πατάξει την ανεργία, αλλά σαν πιόνι, έβαλε βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδας.
2.- Να εκμεταλλευθεί άμεσα τον ορυκτό πλούτο. Οι υπουργοί του άκουγαν για πετρέλαια, και γελάγανε ειρωνικά, τόσο «Μακάκες»…
3.- Να περιορίσει τις σπατάλες στο δημόσιο, να κλείσει τις Μ.Κ.Ο.
4.- Να συρρικνώσει το γραφειοκρατικό κράτος, να πατάξει τη διαφθορά
5.- Να κάνει όλα τα μεγάλα δημόσια έργα στο 1/3 του κόστους.
Οι διεθνείς και ντόπιοι εργολάβοι είχαν στήσει πανηγύρι, (Αθήνα 2004)
6.- Να κάνει έλεγχο του κόστους των εξοπλισμών.
7.- Οχτώ χρόνια κυβέρνησης Ααρών πήγαν χαμένα για την Ελλάδα,
και όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στην εξωτερική πολιτική, αφού χάνοντας τα ΙΜΙΑ χάσαμε το μισό Αιγαίο……..
Ο Ααρών επέβαλε σιωπή στα εθνικά μας θέματα, η οποία μέχρι σήμερα
συνεχίζεται.
8.- Εν συνεχεία ήλθαν οι διάδοχοι αυτού, και ολοκλήρωσαν τη καταστροφή, αφού κουμάντο σε όλα τα θέματα έκαναν οι Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, και η βουλευτική ασυλία, αποθράσυναν τους κλέφτες και προδότες πολιτικούς, έτσι προχώρησαν στην υλοποίηση των σχεδίων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. με αντάλλαγμα το προσωπικό τους πλουτισμό. Δεν βλέπετε με τι ασυνειδησία και ψυχρότητα επιβάλλουν κάθε φορά τα νέα μέτρα επάνω στο φτωχό λαό;
Λες και έχουμε τις καταθέσεις στη τράπεζα, όπως έχουν αυτοί, να πληρώσουμε φόρους, τέλη, και χαράτσια!!!
Επιβάλλουν οριζόντια περικοπή συντάξεων των αναξιοπαθούντων γερόντων, λες και οι γέροντες είναι η άρχουσα τάξη, η οικονομική ελίτ του τόπου. Δεν έχουν που να ξεσπάσουν οι δειλοί, και εφιάλτες πολιτικοί, και ξεσπάνε επάνω στους συνταξιούχους, αντί να παράγουν χρήμα για τη χώρα και το λαό της. Τέτοιοι οικονομολόγοι είναι…..
Τη δόση του δανείου που έλαβον τώρα, με παραχώρηση ορυκτού πλούτου, και εθνικής κυριαρχίας, θα τη χρεωθεί ο φτωχός λαός,
και θα την εισπράξουν οι τραπεζίτες του Ρότσιλντ, ντόπιοι & ξένοι.
Στη θέση τους θα ντρεπόμουν να είμαι πιόνι των ανθρωποειδών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Ζούμε διαχρονικά στο χρόνο των ελεεινότερων πολιτικών όλων των εποχών, αφού υπέγραψαν αβλεπί όλα τα Μνημόνια, ενώ γνώριζαν καλά ότι η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη, παρά μόνο με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, και πάσης φύσεως εθνικού πλούτου.
Με αυτά τα Μνημόνια, η πατρίδα μας θα περιέλθει σε κατάσταση δουλείας τέτοια που η Τουρκοκρατία θα φαντάζει μπροστά της παιδική χαρά. Θαυμάστε τους και ξαναψηφίστε τους, αυτούς ή τους επόμενους εφιάλτες. Έλληνες θυμηθείτε ότι στη μάχη των Θερμοπυλών, 300 γενναίοι πέθαναν για τη πατρίδα, σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για 250
«Μακάκες» και άλλους εφιάλτες, που πιπιλίζουν στη Βουλή το ρήμα «λαϊκίζω», σε όλους τους χρόνους, όντες πολιτικά άσχετοι.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί παπαγάλοι των μεγάλων αφεντικών της Ν.Τ.Π.
Βουβουζέλοι, φαφλατάδες, & αερολόγοι, παρέλαβαν κράτος, και παραδίδουν προτεκτοράτο & αποικία!!!
Δύστυχη Ελλάς με τους δοσίλογους πολιτικούς εφιάλτες που κουβαλάς.!!!
Δεν μπορούσα ποτέ να φαντασθώ ότι εμάς τους Έλληνες, απόγονους του Δευκαλίωνα και του Δία, απόγονους του Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πυθαγόρα, Φειδία, Δημόκριτου, Λεωνίδα, Αλέξανδρου, που χτίσαμε Παρθενώνες, ανακαλύψαμε επιστήμες, γράψαμε ιστορία, και δώσαμε πολιτισμό στα έθνη, θα μας κυβερνούσαν μια μέρα, σπέρματα του Αβραάμ, πιόνια, μαριονέτες, και ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που μας κατάστρεψαν.!!!
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους, όσο μπορεί να είναι καλή με αυτά τα πιόνια των Επικυρίαρχων Σιωνιστών Παντοκρατόρων, που μας κυβερνούν.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ‏

Η... κατάρρευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μόνο τυχαία δεν ήταν.
Κάποιοι την ανέμεναν.
Κάποιοι άλλοι, αναμένουν και συνέχεια.

Η κουβέντα δημοσιογράφων με πολιτικούς της παλαιάς εποχής... απέδωσε. Σας την παραθέτω εν τάχει με το... «ζουμί» της.
«Το 2013 επιφυλάσσει σε όλους μας μία έκπληξη. Πρόκειται για την....
διάλυση του πολιτικού συστήματος και των πολιτικών του» είπε ένας από τους παρευρισκομένους στη κουβέντα. Και όταν κάνουμε λόγο για έκπληξη, το εννοούμε. Με την πραγματική ετυμολογία της λέξης και μάλιστα της... ευχάριστης πλευράς της.
Όλοι οι έλληνες έχουν καταλάβει πλέον το... παραμύθι τους. Χωρίς καμία εξαίρεση, όλο το πολιτικό σύστημα δούλεψε μεθοδικά, δημιούργησε και ανδρώθηκε πάνω στην αντιμνημονιακή πολιτική.
Από το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, θα ξεκινήσει αναπόφευκτα μια πιο σταθερή τροχιά για την Ελλάδα. Τα πράγματα για τους έλληνες δεν θα αλλάξουν. Δυστυχώς θα παραμείνουν το ίδιο τραγικά ως έχουν, για κάμποσο καιρό. Ωστόσο, η αλλαγή δεν θα αργήσει να έρθει. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για την χώρα μας. Και θα εκδηλώσει ενδιαφέρον ούτως ή άλλως.
Αυτό που προβλέπουν πάντως κάποιοι, είναι ότι τουλάχιστον όλοι οι έλληνες πρόκειται να ικανοποιηθούν ηθικά. Πώς θα γίνει αυτό;
Ακροδεξιά και ακροαριστερά κόμματα, συνεργασίες και νέα σχήματα, γόνοι οικογενειών που κυβερνούν τον τόπο από την περίοδο της μεταπολίτευσης και έπειτα, απλά... δεν θα υπάρχουν.
Ο λόγος που δεν θα υπάρχουν είναι ένας. Η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ. Από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ θα βουλιάξει –ήδη έχει ξεκινήσει- αυτόματα θα πέσουν κι' όλοι οι άλλοι.
Η Νέα Δημοκρατία, λειτουργούσε όλα τα χρόνια (και κυρίως επί προεδρίας Καραμανλή) πάνω στο μοντέλο που είχε φτιάξει το ΠΑΣΟΚ. Η έλευση του Σαμαρά και η ανάγκη της χώρας να κυβερνηθεί στην πιο κρίσιμη καμπή της, έφερε συνεργασία. Αλλά το μοντέλο διοίκησης δεν άλλαξε. Παραμένει το ίδιο. Άστοχο, ρουσφετολογικό, χωρίς όραμα και χωρίς καμία ευαισθησία για τους πολλούς παρά τις διαβεβαιώσεις περί αντιθέτου. «Οι έννοιες πολιτική και ευαισθησία είναι τελείως ασύμβατες...» ήταν η κουβέντα ενός εκ των πολιτικών της παλιάς σχολής που ήταν παρών στη συζήτηση. Αν δεν κάνει κάτι γρήγορα ο Σαμαράς για να σώσει τον εαυτό του, θα παρασυρθεί και ο ίδιος.
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένοι. Εκτός κι' αν ο Αλέξης χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και εξαφανίσει όλο το... ΠΑΣΟΚ που έχει μαζέψει στη Κουμουνδούρου.
Τέλος τα γνωστά-άγνωστα ακροδεξιά και ακροαριστερά κόμματα που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια, εκμεταλλευόμενα την κακή διαχείριση των πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων θα διαλυθούν με τον ρυθμό που δημιουργήθηκαν. Άμεσα.
Τέλος αφού βάλαμε στοίχημα μεταξύ μας, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, σ' ότι αφορά τον χρόνο που θα επέλθει η μεγάλη πτώση των κομμάτων της σημερινής Βουλής, αποχωρήσαμε, η αλήθεια είναι, βαθιά ικανοποιημένοι.

Χ.Δ.Ρ.

ksipnistere.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Κινδυνεύουν τα πετρέλαια Πρίνου

Φαίνεται ότι τα 2.000 βαρέλια την ημέρα, που ισοδυναμούν με εξοικονόμηση πάνω από 70 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, από συνάλλαγμα που θα έβγαινε έξω από τη χώρα για αγορά αργού πετρελαίου, είναι μια αμελητέα ποσότητα για το ελληνικό δημόσιο αναφέρει το Capital.gr.

Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση του κράτους απέναντι στην– όντως μικρή, πλην πολύτιμη – υφιστάμενη ελληνική παραγωγή πετρελαίου, στον Πρίνο, η οποία όχι απλά έχει θετική συνεισφορά στο ισοζύγιο πληρωμών, αλλά συντηρεί μια ολόκληρη πόλη, διατηρώντας θέσεις εργασίας για πάνω από 350 εργαζόμενους στην περιοχή της Καβάλας, στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Χθες η εταιρεία, μετά από αναμονή που ξεπερνά τον ένα χρόνο, ανακοίνωσε ότι οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην ήδη ανακοινωμένη και εγκεκριμένη από το αρμόδιο υπουργείο εναρμόνιση της παλιάς σύμβασης του Πρίνου με την καινούρια νομοθεσία για τα πετρέλαια, οδηγούν άμεσα σε αναστολή του συνόλου των εργασιών της στον Πρίνο.

Τι ακριβώς είναι εκείνο που ζητάει η εταιρεία διαμαρτυρόμενη ότι η κρατική αβελτηρία, επί της ουσίας την ωθεί σε αναστολή των εργασιών στις παραχωρήσεις του Πρίνου και της Ν. Καβάλας;

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 6 Νοεμβρίου από το ΥΠΕΚΑ και ανακοίνωνε την υπογραφή της τροποιητικής σύμβασης για την εκμετάλλευση στο Θρακικό Πέλαγος, η εναρμόνιση της σύμβασης, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη καθώς μεταξύ άλλων αυξάνει τα έσοδα που αποκομίζει το δημόσιο από την παραχώρηση (φορολογία, συν royalties). Παράλληλα όπως ανέφερε το ίδιο το ΥΠΕΚΑ στην ανακοίνωσή του, διασφαλίζεται η επιχειρησιακή συνέχεια για την πλήρη και ορθή εκμετάλλευση των υφιστάμενων αποθεμάτων και των νέων κοιτασμάτων, διατηρούνται οι 380 θέσεις εργασίας (300 άμεσες 80 σε υπεργολάβους), αίρονται τα εμπόδια για νέες επενδύσεις και αποφεύγεται η δημιουργία ειδικού καθεστώτος για το μοναδικό ανάδοχο αδειών έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων στη χώρα.

Το βασικό ζητούμενο φυσικά για την Energean και τη θυγατρική της Καβάλα Oil, που είναι οι παραχωρησιούχοι, είναι ότι με την τροποποιητική σύμβαση ρυθμίζεται το θέμα της χρονικής ισχύος των παρατάσεων των αδειών εκμετάλλευσης με βάση το ισχύον νομικό καθεστώς και τη διεθνή πρακτική (25ετία). Μέσω της επέκτασης της σύμβασης υπάρχει η χρονική εξασφάλιση, που απαιτείται ώστε να ξεκινήσει η εταιρεία το νέο επενδυτικό της πρόγραμμα που θα της επιτρέψει να συνεχίσει και να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου.

Καθώς λοιπόν το κοίτασμα του Πρίνου είναι ώριμο, απαιτούνται συνεχείς επενδύσεις και εντοπισμοί νέων στόχων, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η παραγωγή και να συνεχίσει η εταιρεία τη λειτουργία της.

Η ίδια η Energean έχει δεσμευτεί επισήμως για την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 40 εκατ. δολαρίων το 2013 και 100 εκατ. δολαρίων το 2014 που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εγκατάσταση μιας νέας θαλάσσιας πλατφόρμας σε απόσταση 4,5 χιλιομέτρων από την πλατφόρμα του Πρίνου για την κάθετη γεώτρηση του κοιτάσματος Ε και τη δημιουργία αγωγών για τη μεταφορά του πετρελαίου.

Εκτός από τα βεβαιωμένα αποθέματα, στη λεκάνη του Πρίνου, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι υπάρχουν ακόμη ανεκμετάλλευτα σημαντικά κοιτάσματα. Μελέτη της εταιρείας Petrenel κάνει λόγο για δυνητικούς και ενδεχόμενους πόρους ύψους 603,1 εκατ. βαρελιών εκτιμώντας ότι τα απολήψιμα αποθέματα φτάνουν τα 95 εκατ. βαρέλια.

Στη χθεσινή ανακοίνωσή της χθες η Energean έκανε λόγο για ακατανόητη καθυστέρηση και εμπαιγμό του επενδυτή και των εργαζομένων και ενώ έχουν ήδη χαθεί άλλοι 12 πολύτιμοι μήνες σε συζητήσεις, δεσμεύσεις και ανακοινώσεις.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Φυλάκιση εαν σας κλέψουν το αυτοκίνητο

Δεν φτάνει που θα σας κλέψουν το αυτοκίνητο σας, κινδυνεύεται με φυλάκιση δυο χρόνων ή με προστιμο 3400 ευρώ.

Να λαμβάνεται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης του αυτοκινήτου σας προειδοποιεί η αστυνομία διαφορετικά οι αρχές θα σας καταγγείλουν και θα κινδυνεύετε με φυλάκιση, πρόστιμο ή και τα δυο.

Με ανακοίνωση της η αστυνομία καλεί τους πολίτες για ακόμη μια φορά να λαμβάνουν τα απαραίτητα προοληπτικά μέτρα προκειμένου να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, ότι από τη στιγμή που δεν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα ασφαλούς φύλαξης ενός οχήματος, αυτό μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταστεί αντικείμενο κλοπής και στη συνέχεια, είτε να εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα είτε να χρησιμοποιηθεί στη διάπραξη οποιουδήποτε εγκλήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, κάθε ιδιοκτήτης μηχανοκίνητου οχήματος έχει υποχρέωση να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποτροπή της χρησιμοποίησης του οχήματος του από οποιοδήποτε μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Παράβαση της υποχρέωσης αυτής, συνιστά αδίκημα, το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο χρόνων ή με χρηματική ποινή μέχρι 3,400 ευρώ ή και τις δύο ποινές.

Η Αστυνομία, εφαρμόζοντας την υπό αναφορά νομοθεσία, αλλά και στο πλαίσιο της ευρύτερης προληπτικής της πολιτικής, κατά τη διερεύνηση υποθέσεων αυτής της φύσης, προχωρεί στην καταγγελία των παραβατών, αφού τέτοιο αδίκημα, ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές και δυσάρεστες καταστάσεις.

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΪΜΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΤΖΕΝΤΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"!!!

Ο βουλευτής του Αλβανικού κοινοβουλίου Dritan Prifti ο οποίος εκλέγεται σε μια ορθόδοξη περιοχή (Μουζακιά) ανοίγει τον διάλογο για τα αποτελέσματα της Αλβανικής απογραφής. Ο Prifti δηλώνει ότι έχουν παραποιηθεί τα νούμερα των ορθοδόξων αλλά και της Ελληνικής μειονότητας και δηλώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει "ατζέντα" κατά της ορθοδοξίας στην Αλβανία.

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η απογραφή θα χτυπούσε τον Ορθόδοξο πληθυσμό στην Αλβανία. Η δραστική μείωση του αριθμού των ορθοδόξων δεν είναι ρεαλιστική. Οι εντολείς της απογραφής συγχέουν τους Έλληνες μειονοτικούς με τους αλβανούς ορθόδοξους. Εκείνοι δεν θα έπρεπε να ανακατευτούν στην απογραφή ούτε για να συρρικνώσουν αριθμητικά την ελληνική μειονότητα, πολλώ δε μάλλον για την τεχνητή να μείωση του αριθμού των Αλβανών Ορθοδόξων.

Μόνο η περιοχή της Μουζακιάς έχει περισσότερους Αλβανούς ορθόδοξους, απ' όσους έχει καταγράψει η απογραφή σε όλη τη χώρα. Αυτή η απογραφή με προσβάλλει ως Αλβανό ορθόδοξο. Αυτό δείχνει ότι κάποιος στην Αλβανία έχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα. Αυτή η πρόκληση χαλάει την θρησκευτική αρμονία στην Αλβανία, για την οποία είμαστε υπερήφανοι για δεκαετίες. Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για αυτή την ανησυχητική χειραγώγηση, με σκοπό την αποσταθεροποίηση και τη διχόνοια» - είπε ο Prifti.


borioipirotika.blogspot.gr 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »