Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τα αρχαιότερα ημερολόγια των Μάγια Ανακαλύφθηκαν στη Γουατεμάλα και συνεχίζονται για πολλές χιλιετίες μετά το 2012 !!!




Αν έχετε έστω και ελάχιστα επηρεαστεί από την όλη παραφιλολογία των τελευταίων ετών σχετικά με το «κατά Μάγια» τέλος του κόσμου τον Δεκέμβριο του 2012, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Τα αρχαιότερα ημερολόγια του χαμένου αυτού προκολομβιανού πολιτισμού ήρθαν στο φως από αμερικανούς αρχαιολόγους και δεν «διανοούνται» κάτι τέτοιο. Αντίθετα προβλέπουν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει ατάραχος την πορεία του για πολλές ακόμη χιλιάδες χρόνια

Εκτός από τους καθησυχαστικούς αυτούς οιωνούς, τα ημερολόγια αποκαλύπτουν επίσης ότι οι Μάγια όχι μόνο γνώριζαν καλά την Αστρονομία τουλάχιστον μισό αιώνα νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε αλλά και πως η επιστήμη αυτή δεν ήταν κρυφή, προοριζόμενη μόνο για τους λίγους, αλλά προσπελάσιμη από τους πολλούς και διαδεδομένη στην κοινωνία τους.

Η ομάδα των αμερικανών αρχαιολόγων ανακάλυψε τα ημερολόγια σκαλισμένα σε τοίχους κατά την ανασκαφή ενός σπιτιού στον αρχαιολογικό χώρο του Σουλτούν στη Γουατεμάλα.

Τα ανάγλυφα, τα οποία ανάγονται στον 9ο αιώνα, απεικονίζουν παραστάσεις αλλά και σύμβολα με τα οποία οι Μάγια υπολόγιζαν τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων και συνέθεταν τα ημερολόγιά τους.

Όπως περιγράφουν οι επιστήμονες στο σχετικό άρθρο τους που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Science», τα σύμβολα συνθέτουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικά ημερολόγια: ένα σεληνιακό, διάρκειας 29,5 ημερών, ένα τελετουργικό διάρκειας 260 ημερών, ένα ηλιακό διάρκειας 365 ημερών, ένα διάρκειας 584 ημερών με βάση την κίνηση της Αφροδίτης, και ένα διάρκειας 780 ημερών με βάση την κίνηση του Αρη.

Το σπίτι ανήκε σε κάποιο εξέχον πρόσωπο, αλλά όχι σε μέλος βασιλικής γενιάς, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς σημαίνει ότι οι αστρονομικές γνώσεις δεν ήταν προνόμιο των λίγων αλλά κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην κοινωνία του συγκεκριμένου μεσοαμερικανικού πολιτισμού.

Απέναντι στις τόσες συζητήσεις των τελευταίων ετών για την ολική καταστροφή της Γης με το πέρας του έτους που διανύουμε, ο υπεύθυνος των ανασκαφών Γουίλιαμ Σατούρνο, αρχαιολόγος του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, αισθάνθηκε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, «αποκαλύπτοντας» τι προβλέπουν σχετικά οι τοίχοι του ανασκαφέντος σπιτιού.

«Σε αντίθεση με τις λαϊκές προκαταλήψεις, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη στα ημερολόγια αυτά ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στα τέλη του 2012» τόνισε. «Τουναντίον, οι αρχαίοι Μάγια προέβλεπαν ότι ο κόσμος θα συνεχιζόταν και ότι σε 7.000 χρόνια η κατάσταση θα ήταν ακριβώς όπως ήταν τότε».



Σε αυτό συμφωνεί και ο Άντονι Αβένι, καθηγητής Αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο Κολγκέιτ της Νέας Υόρκης ο οποίος μετείχε στη μελέτη. Ο αστρονόμος επεσήμανε ότι οι υπολογισμοί στα ημερολόγια καλύπτουν περισσότερα από 6.000 χρόνια, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ξεπερνούν το 2012 τουλάχιστον κατά πέντε χιλιετίες.

«Γιατί να φθάσουν σε τέτοια νούμερα αν πίστευαν ότι ο κόσμος θα τελείωνε εφέτος;» αναρωτήθηκε. «Μπορεί να πει κανείς ότι ένας τόσο μεγάλος αριθμός υποδηλώνει τουλάχιστον ότι ο χρόνος συνεχίζεται».

Το ξεχωριστό στοιχείο των νεοανακαλυφθέντων ημερολογίων, εκτός από την αρχαιότητά τους, είναι ότι βρέθηκαν σκαλισμένα στους τοίχους ενός σπιτιού.

Οπως υπογράμμισε ο Ντέιβιντ Στιούαρτ, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τέξας που τα αποκρυπτογράφησε, τα ανάγλυφα αποτελούν τις πρώτες επιτοίχιες επιγραφές που ανακαλύπτονται μέσα σε κατοικία και αποκαλύπτουν μια «παράδοση» που είχε προηγηθεί των μεταγενέστερων κωδίκων στους οποίους αναφερόμαστε σήμερα ως «αρχεία» των Μάγια.

«Το πιο συναρπαστικό στοιχείο αυτής της ανακάλυψης» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Αβένι αναφερόμενος στη σημασία της αρχαιότητας του ευρήματος «είναι ότι οι Μάγια επιδίδονταν στους υπολογισμούς των ημερολογίων τους πάνω σε τοίχους, εκατοντάδες χρόνια προτού οι γραφείς τα καταγράψουν στους κώδικες».


Λαλίνα Φαφούτη
tovima.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια κάνναβης στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας

Συνελήφθη σήμερα (12-05-2012) το πρωί  σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, 28χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κατελήφθη σε αγροτική περιοχή στο Πεντάβρυσο Πτολεμαΐδας να καλλιεργεί δώδεκα (12) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από επτά (7)  έως δέκα έξι (16) εκατοστά, σε ισάριθμα αυτοσχέδια πλαστικά δοχεία εμφιαλωμένου νερού, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα.
Τα δώδεκα (12) δενδρύλλια κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΟΚ!!!700 άντρες συνευρέθηκαν με την 22χρονη ιερόδουλη... ΤΟ 5% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛHΣΕΙ AIDS!!!

Απίστευτος μοιάζει ο αριθμός των ανδρών που είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη-φορέα του AIDS. Σύμφωνα με πληροφορίες 700 άντρες που είχαν πληρώσει για τις υπηρεσίες της νεαρής  δεν είχαν πάρει προφυλάξεις.
Ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι την πρώτη μέρα υγειονομικών ελέγχων του υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ από τις 24 γυναίκες που εξετάστηκαν εντοπίστηκαν άλλες τρεις ιερόδουλες φορείς του AIDS.
Πρόκειται για ιερόδουλες, που εκδίδονταν στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Ομόνοιας, χωρίς όμως μόνιμο στέκι.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται τώρα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αμερικής και στο Μεταξουργείο.
Με βάση τη νέα υγειονομική διάταξη, οι κινητές μονάδες επιτηρούν από τη Δευτέρα και το κέντρο φιλοξενίας κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Έλεγχοι πραγματοποιούνται επίσης σε χώρους όπου ζουν παράνομοι μετανάστες.
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων υπενθυμίζει ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων HIV/AIDS και εφιστά την προσοχή σε κάποια βασικά σημεία:
O HIV μεταδίδεται μέσω της ανταλλαγής συγκεκριμένων υγρών:


Αίμα
Σπέρμα
Προσπερματικά υγρά
Κολπικά υγρά
Μητρικό γάλα


Συμπεριφορές που επιτρέπουν τη μετάδοση του ιού HIV:


Σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη.
Κοινή χρήση αιχμηρών αντικειμένων.
Από τη μητέρα με HIV AIDS στο νεογνό


Το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι πλέον το τεστ για το HIV / AIDS μπορεί να πραγματοποιηθεί στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων των κρατκών νοσοκομείων δωρεάν καθώς και στις κινητές μονάδες προληπτικής ιατρικής του ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΟΥ βρίσκονται στις πλατείες Κουμουνδούρου, Ομονοίας, Βάθη.
Για περισσότερες πληροφορίες για το τεστ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων ή την τηλεφωνική γραμμή του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για ανώνυμη και εμπιστευτική πληροφόρηση.


στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054
Τηλεφωνικές γραμμές: 210 7222222, 210 5212054, 210 5222339
Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης :


Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000- http://www.keelpno.gr/
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Επιχειρήσεων): 210-5212054


• ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

christossainis
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχονται μαγνητικές καταιγίδες σε λίγες ημέρες

Ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες αναταραχές στον πλανήτη έρχονται σε λίγες ημέρες, ανακοίνωσε... το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής της Ρωσικής Υπηρεσίας Υδρομετεωρολογίας.
Η εξήγηση είναι ότι η γιγάντια ενεργή ζώνη, που σχηματίστηκε στον Ήλιο πριν μερικές εβδομάδες, τις επόμενες ημέρες θα ευθυγραμμιστεί με τη Γη, πράγμα, που όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να προκαλέσει ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες στον πλανήτη μας.



Οι μαγνητικές καταιγίδες στη Γη αρχίζουν, όταν στη μαγνητική σφαίρα του πλανήτη «χτυπούν» οι δέσμες πλάσματος, που εκτοξεύονται από τον Ήλιο. Τα φορτισμένα
σωματίδια προκαλούν γεωμαγνητικές διαταραχές και αν αποκτήσουν μεγάλη δύναμη, αυτό μπορεί να προκαλέσει διακοπές στους ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς, διακυμάνσεις στις ραδιοεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκττα! Όλα τα είχαμε ήρθαν και οι μαγνητικές καταιγίδες !

tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Το Spiegel αναλύει το «τρομακτικό σενάριο» για την Ελλάδα




Το «χειρότερο πολιτικό σενάριο σε πέντε σημεία» για την Ελλάδα παρουσιάζει σήμερα το περιοδικό Der Spiegel σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του. Η αρθρογράφος αναλύει τις πιθανές εξελίξεις μετά το αδιέξοδο που προέκυψε την περασμένη Κυριακή, από την επανάληψη των εκλογών έως ακόμη και την επιβολή στρατιωτικής δικτατορίας.

Συγκεκριμένα τα ερωτήματα που θέτει και οι απαντήσεις που δίνει, έχουν ως εξής:

«Τι συμβαίνει εάν δεν υπάρχει κυβέρνηση»;
«Θα γίνουν εκλογές, με πιθανότερες ημερομηνίες την 10η και την 17η Ιουνίου. Εάν και πάλι δεν προκύψει καθαρή πλειοψηφία για μια συμμαχία, ξεκινάει εκ νέου ο μαραθώνιος των διαπραγματεύσεων. Πιθανό θα ήταν επίσης η οργή των ψηφοφόρων να έχει καταλαγιάσει και να ενισχυθούν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Και πάλι όμως, ο χρόνος για να σχηματιστεί συμμαχία είναι πολύ περιορισμένος, καθώς στο τέλος Ιουνίου πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για νέα μέτρα».

«Μπορεί η Ελλάδα χωρίς κυβέρνηση να συνεχίσει να λαμβάνει την βοήθεια δισεκατομμυρίων»;
«Όχι. Η τρόικα απαιτεί από τη νέα κυβέρνηση να εγγυηθεί ότι οι δεσμεύσεις λιτότητας, οι οποίες απορρέουν από το πακέτο στήριξης, θα υλοποιηθούν. Χωρίς αυτή την δήλωση, οι πιστωτές δεν θα δώσουν την επόμενη δόση, ύψους 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ. Για την Ελλάδα αυτό θα σήμαινε χρεοκοπία και το αργότερο το φθινόπωρο η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να πληρώσει μισθούς, συντάξεις και λογαριασμούς, ενώ θα έπεφτε η αξία του ευρώ, όπως και οι τιμές των μετοχών».

«Λιτότητα ή έξω»;
«Κορυφαίοι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Ζαν 'Ασελμπορν απειλούν τους Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι πρόκειται για μπλόφα και δεν πιστεύει ότι οι Ευρωπαίοι θα σταματούσαν την χρηματοδότηση, επειδή ο φόβος τους για κατάρρευση του ευρώ είναι πολύ μεγάλος».

«Ποιες είναι οι συνέπειες μιας εξόδου από το ευρώ»;
«Η κατάσταση στην Ελλάδα θα επιδεινωθεί δραματικά. Η Αθήνα θα έπρεπε να επαναφέρει την δραχμή, οι Έλληνες θα ένιωθαν άμεσα πόσο μικρή αξία θα είχε αυτό το νόμισμα, μισθοί και συντάξεις θα συρρικνώνονταν δραματικά, τρόφιμα, βενζίνη και ηλεκτρικό ρεύμα θα ακρίβαιναν κατά πολύ. Οι Έλληνες θα πτώχευαν, οι ουρές μπροστά από τα συσσίτια θα γίνονταν όλο και πιο μεγάλες, οι άνθρωποι θα προσπαθούσαν να εισβάλουν στις τράπεζες για να αποσύρουν όσα χρήματα δεν είναι ήδη στο εξωτερικό, οι ήδη τραυματισμένες ελληνικές τράπεζες θα βρίσκονταν ενώπιον του κινδύνου κατάρρευσης, θα έπρεπε να κλείσουν ή να μπλοκάρουν τα τραπεζικά κεφάλαια και τελικά η ελευθερία της ροής κεφαλαίου θα ακυρωνόταν. Η σημαντική υποτίμηση της δραχμής ωστόσο θα έκανε τα ελληνικά προϊόντα φθηνότερα για το εξωτερικό και η ελληνική οικονομία θα ανακτούσε σχετικά γρήγορα αυτό το οποίο τώρα της λείπει περισσότερο, την διεθνή ανταγωνιστικότητα».

«Θα υπάρξουν ταραχές»;
«Ο πανικός και η σύγχυση των ανθρώπων θα έβρισκαν μέσω της βίας. Ήδη τώρα η δυσαρέσκεια των Ελλήνων είναι μεγάλη και η ανεργία έχει φθάσει στο 21,7%. Άλλωστε, τον Οκτώβριο του 2011 έγινε στην Αθήνα μεγάλη διαδήλωση, στην διάρκεια της οποίας υπήρξαν και επεισόδια. Οι άνθρωποι της περιφρούρησης του ΠΑΜΕ συγκρούστηκαν με ομάδες αναρχικών, οι οποίοι φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα και βόμβες μολότοφ και η Αστυνομία επέτρεψε να διεξαχθεί αυτός ο “ιδιωτικός πόλεμος”. Το εξτρεμιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής συμμετέχει σε ομάδες “πολιτοφυλάκων” που έχουν αναλάβει την προστασία υποβαθμισμένων περιοχών στο κέντρο της Αθήνας. Κυνηγούν αλλοδαπούς και τους τελευταίους μήνες υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για επιθέσεις και τραυματισμούς. Αν το πολιτικό κλίμα και η οικονομική κατάσταση οξυνθούν περαιτέρω, υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι η ακροδεξιά θα δημιουργήσει παραστρατιωτικές ομάδες».

«Μπορεί να υπάρξει στρατιωτικό πραξικόπημα»;
«Ο Χέριμπερτ Ντίτερ, ερευνητής του Ιδρύματος Οικονομίας και Πολιτικής, προειδοποιεί ότι, εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, μπορούν όλα να προκύψουν, μέχρι και στρατιωτική δικτατορία, αλλά επισημαίνει ότι ο ελληνικός στρατός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την δικτατορία του 1967, δείχνει αυτή τη στιγμή αδύναμος. Μόλις στις αρχές του 2011, ο σοσιαλιστής υπουργός Άμυνας άλλαξε αιφνιδιαστικά το σύνολο της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. Η ηγεσία είχε τότε εκφράσει δυσφορία για τις ριζικές περικοπές στις αμυντικές δαπάνες. Θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί πάντως τον στρατό να παρεμβαίνει σε σοβαρότερες ταραχές. Και τότε, θα γινόταν πάλι παράγοντας εξουσίας».
 
eleftheriskepsi
Διαβάστε περισσότερα » »

"Να παρακαλάτε να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ, γιατί αλλιώς..."


H έξοδός μας, η κόλασή τους. Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει η ίδια η Fitch: Σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ όλες οι αξιολογήσεις των κρατών της Ευρωζώνης θα λάμβαναν αρνητικές προοπτικές ανακοίνωσε πριν λίγο ο ένας από τα τρία μέλη της "αγίας τριάδας" (μαζί με την S&P και τον Moody's) ο οίκος αξιολόγησης Fitch:

Στο πλαίσιο αυτό, οι χώρες που έχουν ήδη αρνητικές προοπτικές αξιολόγησης όπως η Κύπρος, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σλοβενία και το Βέλγιο, θα κινδύνευαν με άμεση υποβάθμιση, αλλά και οι υπόλοιπες χώρς, όπως η Γερρμανία και η Ολλανδία που έχουν τριπλό "Α" το χάνουν!

Σε έκθεσή του ο οίκος αναφέρει πως οι επιπτώσεις για την Ευρωζώνη από μια ελληνική έξοδο κυμαίνονται από "εξαιρετικά αβέβαιες" μέχρι "δραματικές".

Mέσα σε λίγες ώρες επιβεβαιώνεται λοιπόν το δημοσίευμα του defencenet.gr, ότι τυχόν έξοδός μας από το ευρώ θα σήμαινε την είσοδο της ευρωζώνης - και όχι μόνο - στην ... κόλαση, άρα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι υπαρκτά και μεγάλα.

Όπως αναφέρεται, με ενδεχόμενη ελληνική έξοδο θα διαρραγεί το θεμελιώδες στοιχείο που στηρίζει το ευρώ, ήτοι ότι η ένταξη στην ΟΝΕ είναι αμετάκλητη και τα μέλη στηρίζουν μέχρι τέλους το ένα το άλλο.

Πάντως, η Fitch τονίζει μάλιστα ότι το ιδανικό σενάριο είναι πως η μετάδοση του ιού της αποχώρησης θα περιοριζόταν σε δύ-τρία μέλη και τα υπόλοιπα που θα γλίτωναν θα επιτύγχαναν τη νομισματική και οικονομική ολοκλήρωση!

Ο οίκος υποστηρίζει πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον στην Ελλάδα να τηρήσει το Μνημόνιο καθώς απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων λιτότητας ύψους 5,5% του ΑΕΠ κάτι που είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί. Τέλος, εκτιμά πως θα δοθεί κάποια παράταση στη χώρα μας για να επιτύχει τους στόχους της και εδώ συνάδει με την εκτίμηση των αντιμνημοναικών ότι χρειάζεται περίοδος χάριτος πριν η Ελλάδα ξεκινήσει να πληρώνει τα χρέη της..


defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Nigel Farage: "Ο Τιτανικός της ΕΕ χτύπησε παγόβουνο"




Σημειώσεις:

"...Δεν αμφιβάλλω ότι ο Jean Monnet είχε καλές προθέσεις στην αρχή. Θεώρησε πως αν καταργηθούν τα έθνη-κράτη δεν θα ξαναγινόταν άλλος πόλεμος...."

* Ο Γάλλος οικονομικός σύμβουλος και πολιτικός Ζαν Μοννέ (1888 – 1979) θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφιέρωσε τη ζωή του στην ιδέα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

"... Είδαμε να καταρρέει το κατεστημένο κέντρο και να ανέρχονται η άκρα δεξιά και αριστερά".

**Για πολλούς στην Ευρώπη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "άκρα αριστερά", ενώ κάπου είδα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Π. Καμμένου να αναφέρονται ως "υπερεθνικιστικό κόμμα".

"...Αλλά δε θα μπορέσουμε να τα κάνουμε αν μας ζητείται να τιμούμε αυτήν την σημαία. Δεν της χρωστάω πίστη, ούτε οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη!"

Και μετά ακούστηκαν κάποια ουουου...






redskywarning.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Παρατείνει τη λειτουργία της 7ης «Ανθοκομικής Έκθεσης & Ειδών Κήπου» και της 3ης «Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών»

Η Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, αποφάσισε να παρατείνει τη λειτουργία της  7ης «Ανθοκομικής Έκθεσης & Ειδών Κήπου» και της 3ης «Έκθεσης Εικαστικών Τεχνών», μέχρι και τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012.
Διαβάστε περισσότερα » »