Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhazU0F6fSqi1xTMn3uT1hciojV7jmcM3VXdfI-AXwwTLjxtiyphM1nNneDT7hMHrebejbJug3a2uBFBF6tPyO8Q95WS4o2IxGiXxzxSevQz3HclYuQAfgwaTIfj2_-bAUagblLPtJgMRI/s1600/KISSINGER+828282,JPEG.bmpΟ Κίσινγκερ για τον Ελληνισμό είναι οι 10 πληγές του Φαραώ. Όποια πέτρα σηκώσεις, θα βρείς από κάτω τον Κίσινγκερ…
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1923, και μεγάλωσε στη Ναζιστική Γερμανία από Εβραίους γονείς.
Προτού ξεσπάσει ο Β! Π.Π. μετανάστευσε στις Η.Π.Α. Εκεί σπούδασε. Μετά το Β! Π.Π. ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα φυσικά στο ΑμερικανοΕβραϊκό Χάρβαρντ, παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες κυβερνητικές επιτροπές που αφορούσαν την εξωτερική πολιτική και ασφάλεια των ΗΠΑ.
Στην Αμερική είναι γνωστός ως «ΓερμανοΕβραίος».
Από εκείνα τα χρόνια το Εβραϊκό στοιχείο των ΗΠΑ είχε κατορθώσει να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ.
Άν και Γερμανο-Εβραίος, υπήρξε ΥΠ.ΕΞ. των Κυβερνήσεων NIXON & FORD.
Σήμερα σε ηλικία 93 ετών είναι σύμβουλος και ΥΠ.ΕΞ. της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Δυστυχώς παρά την μόρφωσή του, μισεί τον άνθρωπον, και θέλει τον αφανισμό του. Ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος είναι μέσα στα σχέδιά του. Θέλει τη καταστροφή του πλανήτη, διότι πιστεύει ότι μέσα από την καταστροφή, μπορεί να προέλθει η Παγκόσμια Σιωνιστική Εβραϊκή Αυτοκρατορία.
Βραβεύθηκε με το βραβείο NOBEL ειρήνης, εις επιβράβευση των πολεχαρών και μισάνθρωπων επιδόσεών του.
Μη ξεχνάτε ότι γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε μέσα σε ένα Ναζιστικό κλίμα, μέσα σε ένα Χιτλερικό καθεστώς, και ο ψυχολογικός κόσμος των παιδικών του χρόνων επέδρασαν στον ψυχισμό του, με απάνθρωπα ψυχολογικά αισθήματα.
Είναι μέλος των παγκόσμιων Σιωνιστικών Λεσχών & Στοών, π.χ. Λέσχη Bilderberg, Illuminati, Μασόνοι, Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, κ.λ.π. και ότι εχθρόν και αισχρόν για την ανθρωπότητα, εστί και λέγειν…
Όποια πέτρα σηκώσεις, θα βρείς από κάτω τον Κίσινγκερ!
Προ ημερών επεσκέφθη τον Πούτιν στο Κρεμλίνο για συνομιλίες επί φλεγόντων θεμάτων παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ως εκπρόσωπος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πρόγονοι του Κίσινγκερ ήταν εχθροί της επαναστάσεως των Ελλήνων του 1821, ήθελαν τους Έλληνες σκλάβους των Τούρκων. Αυτοί δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια, και άλλους ήρωες της επαναστάσεως!

Όλα τα απάνθρωπα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια την ανθρωπότητα, είναι έργα δικά του!
Εφαρμόζει πιστά επάνω στα άλλα Κράτη «τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Θέλει τα κράτη αποικίες και προτεκτοράτα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η πολιτική του είναι το «Διαίρει και Βασίλευε».
Εφαρμόζει το «Δόγμα του Σοκ» επάνω σε Έθνη & Λαούς.
Οι πολιτικοί Ευρώπης/Αμερικής τελούν υπό τη δική του έγκριση. Οι εταιρείες εκδόσεως εκλογικών αποτελεσμάτων, και εταιρειών δημοσκοπήσεων, τελούν υπό τη δική του καθοδήγηση. Μην πιστεύετε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, όλο τα ίδια και τα ίδια νούμερα, αρκεί να εκλεγούν πολιτικοί ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Μην πιστεύετε τα εκλογικά αποτελέσματα, είναι όλα μαγειρεμένα από το δίδυμο Kissinger +Brezinsky.
Ο Κίσινγκερ δήλωσε για την Ελλάδα και τους Έλληνες,
«Ο Ελληνικός Λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε την Ιστορία, τη γλώσσα, τη θρησκεία, το πολιτισμό, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, (Κύπρο), στη Μέση Ανατολή, (Συρία), σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς, για την πολιτική της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».
Ο Κίσινγκερ αλλοίωσε τα ιστορικά μας δίκαια με την αναγνώριση της FYROM σαν Μακεδονία.
Όλοι οι Ευρωπαίοι, Ασιάτες, Αφρικανοί, αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία».
Τη γλώσσα μας με τη βοήθεια των Σιωνιστών αριστερών, των ΜΜΕ, αλλά και των λαθρομεταναστών την τσάκισε.
Τη θρησκεία μας, με τη βοήθεια των Μουσουλμάνων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, την εξαφάνισαν.
Το πληθυσμό των Ελλήνων, με τους Μουσουλμάνους Άραβες λαθρομετανάστες, τον έκαναν μειονότητα.
Λαθρομετανάστες σημαίνει αλλαγή πληθυσμού της Ελλάδος!!
Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον, των Ελλήνων, με τους λαθρομετανάστες τα εξάλειψεν ο Κίσινγκερ.
Γιαυτό σήμερα έχουμε κυβερνήτες Σημίτηδες-Σαμαράδες-Τούρκογλου-ΓΑΠ-Τσίπρες, Κυριάκους, κ.λ.π. πιόνια & μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και Κίσινγκερ να μας κυβερνούν.
Τα «τσογλάνια»= (παιδιά για τα θελήματα) του Κίσινγκερ, οι ΤΟΜΣΕΝ & ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ θέλουν μείωση συντάξεων των Ελλήνων γερόντων, για να κερδίζουν περισσότερα οι Εβραίοι δανειστές, η σπείρα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι επονομαζόμενοι από τους δούλους πολιτικούς, «Θεσμοί».
Όλοι οι φόροι που πληρώνουμε πηγαίνουν στο αφεντικό του Κίσινγκερ, τον Λόρδο-Βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ενώ ο Κίσινγκερ θέλει το θάνατο του Ελληνισμού, ο Γάλλος Πρόεδρος δηλώνει, «Η Ελλάδα είναι η Ιστορία μας, και ο Πολιτισμός μας»
Η δημιουργία του κράτους των Σκοπίων είναι έργο δικό του, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους, διότι μισεί τον Μέγα Αλέξανδρο επειδή κάποτε στην Ιστορία είχε κατακτήσει το Ισραήλ.
Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είναι έργο δικό του.
Ο βομβαρδισμός της Σερβίας είναι ΄εργο δικό του.
Το Κόσοβο είναι έργο δικό του.
Η καταστροφή της Κύπρου είναι έργο δικό του. Είναι μισέλλην!
Ο Κίσινγκερ ανέτρεψε και δολοφόνησε το Μακάριο (με καρδιακό επεισόδιο), τον οποίο αποκαλούσε Κάστρο της Μεσογείου.
Ο Κίσινγκερ δολοφόνησε τον Πρόεδρο της Κύπρου Τάσο Παπαδόπουλο (με καρκίνο), για περάσουν τα σχέδιά του στην Κύπρο!
Ο Κίσινγκερ οδήγησε τους Τούρκους στη Κύπρο.
Η καταστροφή του μισού Αραβικού κόσμου, είναι έργο δικό του.
Η καταστροφή Ιράκ-Λιβύης-Συρίας είναι έργο δικό του.
Η δημιουργία του κράτους των ISIS –Τζιχαντιστών είναι έργο του Κίσινγκερ.
Ο Κίσινγκερ πιέζει τις υπόδουλες κυβερνήσεις, να χρηματοδοτούν τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. για να φροντίζουν τους λαθρομετανάστες, και όχι μόνον.
Το Μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα είναι έργο δικό του.
Οι Τούρκοι, σε απόλυτη συναίνεση με τον Κίσινγκερ, εκμεταλλεύονται το προσφυγικό, ώστε να αποσπάσουν χρήματα από τους αφελείς Ευρωπαίους, για τα έξοδα των πολέμων που διεξάγουν σήμερα.
Ο Κίσινγκερ διέταξε τον Εβραίο Σημίτη να υπερχρεώσει την Ελλάδα, και αυτός σαν δούλος των Σιωνιστών, το έπραξε.
Έλληνες!!! αφού δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, τιμωρήστε τον Εβραίο Σημίτη αυτοδικαίως όπου τον βρείτε, όπως και όλους τους προδότες πολιτικούς, στη μετά Σημίτη εποχή!
(Σύμφωνα με το άρθρο 120(4) του Συντάγματος).

Η Δολοφονία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου,(με καρκίνο), είναι έργο του Κίσινγκερ, για να έχει η Ελλάς σαν ηγέτες πολιτικά ανδρείκελα, κοινώς πολιτικά «τσόλια», υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η εκλογή νέων Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας, είναι έργο του Κίσινγκερ, αρκεί αυτοί να στηρίζουν την επικράτηση της Σιωνιστικής Εβραϊκής Πανθρησκείας του Σολομώντα.
Οι άμυαλοι νέοι Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας έγιναν δούλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και Πανθρησκείας, με αποτέλεσμα να χάσουν τον Ορθόδοξο πληθυσμό της Ελλάδος, διά των Μουσουλμάνων προσφύγων, και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, προκειμένου να γίνουν τα σχέδια του Κίσινγκερ για Ν.Τ.Π.
Η Ε.Ε. είναι δημιούργημα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με συμβούλους τους κυρίους Kissinger+Brezinsky, άρα εκ του πονηρού. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα ύστερα από 40 χρόνια.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ Στουρνάρας) δίνει δισεκατομμύρια ευρώ στους δανειστές της Ελλάδος, για να μας δανείζουνε-χρεώνουνε, και έτσι να μας κρατάνε χρεομένους και χρεοκοπημένους, προς δόξαν της πολιτικής του Κίσινγκερ-Ν.Τ.Π.
Ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος είναι στα σχέδια του Kisinger.
Τα Μνημόνια, δανειστές (Θεσμοί), δόλια χρεοκοπία, προσφυγικό & λαθρομεταναστευτικό, είναι δικά του έργα, και είναι ένα εκρηκτικό μείγμα για την κοινωνική συνοχή, και την ύπαρξη του Ελληνισμού.
Θέλει την Ελλάδα χωρίς Έλληνες, και με διαφορετικό όνομα!!!
Η «Αριστερή» Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται επάνω στην εύνοια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του Κίσινγκερ.
Οι Κυβερνήσεις Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κατέστησαν την Ελλάδα αποικία της Γερμανίας, υπακούοντας στις εντολές Κίσινγκερ.
Όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος – κατόπιν εντολών Κίσινγκερ- ετέθη στη διάθεση των Εβραίων δανειστών της κουστωδίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι του δολίου και επαχθούς χρέους της Ελλάδος.
Τα σχέδια για ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Ρωσίας, αρχίζοντας από το Αιγαίο, μέχρι Βαλτική, είναι σχέδια ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.
Οι πολιτικοί αρχηγοί Τσίπρας+Κυριάκος, είναι σκεύη εκλογής Κίσινγκερ, για να έχουν επιτυχία τα σχέδιά του κατά της Ρωσίας, αρχίζοντας από τον αποκλεισμό του Αιγαίου με το ΝΑΤΟ.
Ο Κίσινγκερ στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί με βρώμικα ανθελληνικά σχέδια. Εκείνος έφερε ΝΑΤΟ & Τούρκους στο Ελληνικό Αιγαίο!!!
Ότι αποφασίζουν οι αφελείς μαριονέτες πολιτικοί της Ε.Ε. είναι απόφαση Κίσινγκερ.
Ο Κίσινγκερ χαρακτηρίζεται από τους Έλληνες σαν η «αλεπού» της εξωτερικής πολιτικής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όσα συμβαίνουν σήμερα στο Μακεδονικό-Σκόπια, Προσφυγικό, Αιγαίο, Κύπρο, δείχνουν ότι τα σχέδια που επεξεργαζόταν ο πανίσχυρος και παμπόνηρος υπουργός εξωτερικών της Ν.Τ.Π. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Τέτοια Βουλή από υπαλλήλους του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ δεν τη θέλουμε.
Η Δημοκρατία μας είναι κάλπικη, γεμάτη από πολιτικούς δούλους & ορντινάντσες του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.
Αυτά τα ολίγα, για να γνωρίζουν οι νεο- Έλληνες τον καταστροφέα του Ελληνισμού!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!


Αντώνη Γρυπαίου – Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »