Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ (ΒΡΑΒΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ) του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ (ΒΡΑΒΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ)
Όσα χρήματα από φόρους του Ελληνικού Λαού έστειλε ή θα στείλει ο ΤΣΙΠΡΑΣ στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τόσα βραβεία θα πάρει.
Θέλει πράγματι πολύ μεγάλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ, να υπογράψεις Δάνεια, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, Λιτότητα, Μειώσεις μισθών & συντάξεων, Μακροπρόθεσμα, Μεταρρυθμίσεις, Υποχωρήσεις,
Προαπαιτούμενα, Κόφτη, Εφαρμοστικούς Νόμους, Διάσωση Τραπεζών, Διάσωση ασφαλιστικών ταμείων από τα διεθνή αρπακτικά που τα έκλεψαν, Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών, Υπερ-Ταμείο δημόσιας περιουσίας, κ.λ.π. που ζητούν οι Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Όλα αυτά τα υπογράφει η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, και ο φουκαράς Ελληνικός Λαός πληρώνει, γιαυτό είναι τα δύο αυτά βραβεία.
Λοιπόν πως να μην του δώσει βραβεία ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού κάνει ότι του λέει;;;
Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού Politique Internationale που έδωσε το βραβείο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ στον ΤΣΙΠΡΑ, είναι Γαλλο-Εβραίος, όνομα Βάσμαν, υπό τας διαταγάς των ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τον ΤΣΙΠΡΑ τον βράβευσε και ο Γαλλικός Δικηγορικός Σύλλογος των Παρισίων, «για την προσήλωσή του στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες», που επιδεικνύει ο ΤΣΙΠΡΑΣ πλήρη υποταγή στο Σιωνιστικό καθεστώς της Ε.Ε.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων σε πλήρη άνθηση.
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων σε πλήρη εξέλιξη.
Η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση σε πλήρη δράση.
Τα δύο αυτά βραβεία που έλαβε ο Έλληνας «Αριστερός» Πρωθυπουργός υπηρέτης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αντιπροσωπεύουν τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ των Ελλήνων προς όφελος του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, την περίθαλψη των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, και την Ελληνοποίηση αυτών, προς όφελος των Βόρειων Ευρωπαίων.
Γίναμε εμείς αποθήκη Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών για να σωθεί η Βόρειος Ευρώπη, για να πάρει βραβεία ο Τσίπρας.
Τα δύο αυτά βραβεία είναι για το διαμελισμό της Ελλάδος, (σχεδιαζόμενο υπό των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ), και για τη θυσία των νησιών του Αιγαίου, που κατελήφθησαν από τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Τα δύο αυτά βραβεία είναι για τους Αναρχικούς, Αντιεξουσιαστές, Κουκουλοφόρους, Μπαχαλάκηδες, Ρουβίκωνες, Ξένους Πράκτορες της Ν.Τ.Π. , και τις ΜΚΟ του ΣΟΡΟΣ, οι οποίοι έκαναν τα Εξάρχεια Μπάχαλο, και κατέλαβαν το κέντρο των Αθηνών, το κέντρο του Ελληνισμού.
Τα βραβεία αυτά στον Πρωθυπουργό αντιπροσωπεύουν την κλεπτοκρατία των πολιτικών εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και την κλεπτοκρατία της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών δανειστών.
Τα δύο αυτά βραβεία δίδονται στον ΤΣΙΠΡΑ για την υποτέλεια στους «Θεσμούς» των δανειστών, το ΔΝΤ & ΕΚΤ.
Τα δύο αυτά βραβεία στον ΤΣΙΠΡΑ, είναι για τη σκλαβιά της Ελλάδος στη Σιωνιστική Δύση, και στο εχθρικό ΝΑΤΟ.
Τελικά τα δύο αυτά βραβεία δίδονται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ στους κατοίκους της Μάνδρας, αντί αποζημειώσεως, και αντί έργων στην πόλι τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »