Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ                   ΣΙΩΝΙΣΤΕΣο Κυριάκος προσέφερεν Γην & Ύδωρ στους ΓερμανοΕβραίους Σιωνιστές κατακτητές, για να γίνει Πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος υποσχέθηκε στους ΓερμανοΕβραίους Σιωνιστές πολιτικούς και επενδυτές , «Έχω τη δύναμη να προχωρήσω σε μεταρρυθμίσεις».
Μεταρρυθμίσεις σημαίνει, μείωση συντάξεων σε επίπεδα που θέλουν οι δανειστές-δυνάστες, μείωση αφορολογήτου, εργασιακά, απολύσεις, μείωση κρατικών δαπανών, και άλλες περικοπές σε υγεία-παιδεία, και άλλοι λαθρομετανάστες, όσους θέλουν οι Κοσμοκράτορες, και ότι θέλουν οι Επικυρίαρχοι της Γης, φτάνει ο Κυριάκος, -με το Σιωνιστικό επιτελείο του-, να γίνουν Κυβέρνηση, και ο Κυριάκος Πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος είπε σε ΜΕΡΚΕΛ & SCHAEUBLE, «Η θέση της Ελλάδος είναι μέσα στην καρδιά της Σιωνιστικής Ε.Ε. και στο Ευρώ. Λέμε ΟΧΙ στο εθνικό μας νόμισμα τη δραχμή».
Δεν έλαβε υπ’ όψιν ότι η Σιωνιστική Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατάστρεψε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.
Δεν έλαβε υπ’ όψιν ότι μετά από 7 χρόνια οικονομικής κρίσης ο Ελληνικός Λαός φτωχοποιήθηκε, και εξαθλιώθηκε.
Δεν έλαβε υπ’ όψιν ότι μετά από 7 χρόνια οικονομικής κρίσης το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος αυξήθηκε, παρά τις θυσίες του Ελληνικού Λαού.
Δεν έλαβε υπ’ όψιν ότι η συνταγή που μας έδωσαν οι Σιωνιστές δανειστές (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.) ήταν λανθασμένη, και γιαυτό ζητάμε διαγραφή του επαχθούς παράνομου ΧΡΕΟΥΣ.
Δεν έλαβε υπ’ όψιν τις κομπίνες των δυναστών-δανειστών με την ΕΛ.ΣΤΑΤ. του Γεωργίου, να φτωχεύσει η Ελλάς.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ως προς τα Δάνεια, Μνημόνια, Λιτότητα, Ανάπτυξη, Αξιολόγηση, Ποσοτική χαλάρωση, και άλλες μπούρδες και αερολογίες, μας έχουν εγκλωβίσει με τις δικές τους εκλογές, και εμείς οι υποτελείς τα αποδεχόμαστε.
Ο Κυριάκος παρουσίασε στον ΓερμανοΕβραίο Ναζί Wolfgang το πρόγραμμα που έχει για την έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Ε.Ε.
Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει τη μείωση της φορολογίας, (ως εδώ καλά για το Λαό), αλλά και την μείωση των δαπανών του Κράτους υπέρ του Λαού, με την ταυτόχρονη προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Και ο Λαός θα τον ψηφίσει, χωρίς να καταλαβαίνει τι σημαίνει, «προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».
Σημαίνει μείωση συντάξεων, και άλλες δαπάνες του Κράτους υπέρ του Λαού.
Ο Κυριάκος είπε στους Γερμανούς Σιωνιστές πολιτικούς, ότι ο Τσίπρας που αντιστέκεται, πρέπει να φύγει, και να έρθει αυτός που θα τα δώσει όλα στους δανειστές-δυνάστες!!!
Λέει ο Κυριάκος, «Η έξοδός μας από το Ευρώ θα είναι καταστροφή», χωρίς να σκεφθεί τη διαγραφή του χρέους, με νομικό όπλο τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
Ο Κυριάκος ξέχασε το Κατοχικό Γερμανικό δάνειο, και τις Γερμανικές αποζημειώσεις για τις καταστροφές που έκαναν στην Ελλάδα οι ΝΑΖΙ, και για τα εγκλήματα πολέμου εναντίον των Ελλήνων.
Ο Κυριάκος θέλει, – υπογράφοντας την αξιολόγηση- την έξοδό μας στις αγορές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Δηλαδή και άλλα δάνεια από τη Σιωνιστική ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »