Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η Ροδόπη…Eάλω: 41% πρώτη δύναμη το τουρκοκόμμα DEB-Με 21% πήρε “κεφάλι” και στη Ξάνθη!

tourkokomma-rodopi


Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει ο θρίαμβος στις ευρωεκλογές του κόμματος  των “Γκρίζων Λύκων” DEB στη Θράκη μας!
tourkokomma-xanthi
Στην Ροδόπη το DEB συγκεντρώνει-μέχρι στιγμής- ποσοστό 41,58%, στη Ξάνθη 20,85 και στον Έβρο 0,88%.
tourkokomma-evros

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Συνελήφθη 52χρονος Πακιστανικής καταγωγής. Βίασε 10χρονη στην Κω

Συνελήφθη με ένταλμα της Ανακρίτριας 52χρονος Πακιστανός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονης
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (24-05-2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, 52χρονος υπήκοος Πακιστάν για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης) ημεδαπής.
Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 52χρονου, από την Ανακρίτρια Κω, για τα αδικήματα του "βιασμού" και της "αποπλάνησης παιδιών", αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων – DVD.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Πηγή: naxos-news.gr
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Πούτιν απειλεί Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά και ξεφτιλίζει τους δικούς μας νενέκους…

POYTINTο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της πασίγνωστης ελληνικής εφημερίδας δίνει το στίγμα για τις προθέσεις του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος διαμηνύει προς τον Ερντογάν ότι θα…
κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία εφόσον κάνει τζαμί την Αγία Σοφία.
Στη χώρα μας, οι δικοί μας εθελοντές ραγιάδες, όχι μόνο δεν λένε λέξη σε βάρος της γείτονας χώρας αλλά επισπεύδουν τις διαδικασίες για τη δημιουργία τεμένους στην καρδιά της Αθήνας!!

makeleio

 

Διαβάστε περισσότερα » »

Πομάκος δημοσιογράφος για τις μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου: "Φτάνει πια! Εδώ είναι Ελλάδα και ζουν Έλληνες πολίτες"

"Φτάνει πια! Εδώ είναι Ελλάδα και ζουν Έλληνες πολίτες.Ως πότε θα τα ανέχεστε αυτά κύριε πρωθυπουργέ;"
Του Πομάκου δημοσιογράφου
 
Σ. Καραχότζα
Βρισκόμαστε μόλις 2 μέρες πριν από τις επαναληπτικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου καθώς και τις ευρωεκλογές με την κατάσταση σε αρκετούς δήμους και περιφέρειες να είναι αρκετά ρευστή αφού κανένας υποψήφιος δήμαρχος και περιφερειάρχης δε μπορεί να θεωρεί δεδομένη την εκλογή του.
 
Αυτό ισχύει για όλη τη χώρα αλλά πολύ περισσότερο για τη Θράκη, όπου υπάρχει και ο παράγοντας που λέγεται τουρκικό προξενείο που δυστυχώς μπορεί και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο στις εθνικές όσο και στις αυτοδοιηκητικές εκλογές.
 
Ήδη σε προηγούμενο άρθρο μου αναφέρθηκα στους μουσουλμάνους κυρίως υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους των δύο μεγάλων παρατάξεων της περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι στο πλαίσιο του προεκλογικού τους αγώνα δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν τόσο τους ψευτομουφτήδες της περιοχής όσο και ανθρώπους του κόμματος DEB προφανώς για να δείξουν την αφοσίωση τους στην Τουρκία και να διασφαλίσουν τη στήριξη του τουρκικού προξενείου. Να θυμίσω εδώ πως μιλάμε για υποψήφιους εκ των οποίων όσοι κατάφεραν να εκλεγούν θα υπηρετήσουν Έλληνες πολίτες.
 
Όλα αυτά βέβαια σε εμάς που ζούμε στη Θράκη δε μας προκαλούν και μεγάλη εντύπωση αφού τα ζούμε σχεδόν σε κάθε εκλογική μάχη, αλλά εκείνο που όχι απλά μας προκαλεί εντύπωση αλλά κυριολεκτικά μας τρομάζει είναι η αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας, η οποία αν και γνωρίζει καλύτερα από εμάς τα παιχνίδια και τον ρόλο του τουρκικού προξενείου στη Θράκη δε λέει ακόμα να αντιδράσει.
 
Υπάρχουν μάλιστα ακόμα και υπόνοιες για να μην πω ενδείξεις πως και σε αυτή την προεκλογική περίοδο κινείται αρκετό μαύρο χρήμα από τη μεριά του τουρκικού προξενείου κυρίως σε περιοχές με μουσουλμάνους ψηφοφόρους. Πριν από μερικές μέρες διάβαζα σε πολύ γνωστό περιοδικό της Αθήνας πως ο τούρκος πρόξενος της Θράκης έλαβε από την Τουρκία μια έκτακτη επιχορήγηση της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ αποκλειστικά γι’ αυτήν την προεκλογική περίοδο. Κι αν η πληροφορία αυτή του περιοδικού ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε μιλάμε για ωμή παρέμβαση σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας από έναν ξένο παράγοντα. Αλλά ούτε κι αυτό φαίνεται να απασχολεί την κυβέρνηση.
 
Πάντως το γεγονός ότι την περίοδο αυτή ειδικά στα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης κινείται πολύ χρήμα το επιβεβαιώνουν εμμέσως και ορισμένοι άνθρωποι των παρατάξεων του δήμου Μύκης οι οποίοι είτε το πιστεύετε είτε όχι έχουν φύλακες κάθε βράδυ σε όλα τα χωριά ώστε να μη μπορεί να πάει αντίπαλος υποψήφιος για να μοιράσει χρήμα. Κι αυτό επαναλαμβάνω είναι κάτι που μας το είπαν από παρατάξεις του δήμου Μύκης. Μας είπαν με λίγα λόγια πως ξέρουν τι θα γίνει κι ότι ορισμένοι υποψήφιοι θα πάνε να αγοράσουν ουσιαστικά ψήφους και για το λόγο αυτό τοποθετούν φύλακες στα χωριά κι όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
 
Ήδη σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που μας μετέφεραν κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης, μια ή δυο μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης την πρώτη Κυριακή εντοπίστηκε υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μύκης μαζί με πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης του να τριγυρνάει στις 3 τα χαράματα παρακαλώ στα πομακοχώρια. Και πραγματικά αναρωτιέμαι τι ήθελε στα χωριά αυτά και μάλιστα τόσο αργά τη νύχτα ένας υποψήφιος δήμαρχος. Μήπως από την αγωνία του για το εκλογικό αποτέλεσμα είχε αϋπνίες και είπε να κάνει μια βόλτα ή γύρευε τίποτα άλλο;
 
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος μόλις έβλεπε μαζεμένο κόσμο, δηλαδή τους φύλακες στους οποίους προαναφέρθηκα στα καφενεία των χωριών που έκανε τη νυχτερινή του βόλτα, έστριβε και έφευγε χωρίς καν να κατέβει να πει ένα γεια κι αυτό είναι τουλάχιστον ύποπτο. Προφανώς κάτι έψαχνε, κάτι ήθελε να κάνει κι όταν έβλεπε πως υπάρχει κόσμος έφευγε και επαναλαμβάνω όλα αυτά γίνονταν στις 3 τα χαράματα.
Είναι βέβαιος πως μετά και τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής θα βγουν πολύ περισσότερα στη φόρα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει επιτέλους η ελληνική πολιτεία να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά. Δεν είναι δυνατόν σε μια περιοχή της Ελλάδας να καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα ένας ξένος παράγοντας...
 
Αυτά ούτε στις λεγόμενες τριτοκοσμικές χώρες δε γίνονται.
Φτάνει πια!
 
Εδώ είναι Ελλάδα και ζουν Έλληνες πολίτες.
 
kostasxan.blogspot.gr
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Deja vu ; Σου το ‘χω ξαναπεί : Η Ελλάδα προστατεύεται !!!


Άρης Ιχθύς … : Θέλω να δείς τα δύο παρακάτω γεγονότα και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου

Η “αναβληθείσα” Τουρκική εισβολή στη Σάμο και η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού!

Από orthodoxianpress.com
Με αφορμή τις αναρτήσεις για το σενάριο πολέμου και την προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, έχω κι εγώ να παραθέσω κάποιο στοιχείο που δείχνει ότι όλα αυτά μια μέρα θα συμβούν.
Μάλιστα η αναφορά μου δεν έχει να κάνει ούτε με προφητείες, διότι αυτό που θα αναφέρω δεν είναι προφητεία, αλλά ούτε και με συγγραφικά σενάρια. Πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη τα έτη 1999 και 2000. Εμένα προσωπικά το διάβασμα και μόνο του κειμένου με συγκλόνισε και γι αυτό και σας το παραθέτω, γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα γελάσουν, κάποιοι θα ειρωνευθούν αλλά και κάποιοι θα προβληματισθούν. Αυτό εξάλλου είναι που με ενδιαφέρει.
Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης,
Ανεξίτηλη μένει στη μνήμη η εορτή της το 2000, όταν στο κήρυγμα της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εν μέσω Αρχιερέων, Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών, εν μέσω χιλιάδων προσκυνητών, οευσεβέστατος Ιερέας έκανε τον κόσμο να κρατήσει την αναπνοή του, όταν δημόσια, με φωνή γεμάτη συγκίνηση, ιστόρησε ένα μέγα θαύμα! Μόλις το είχε πληροφορηθεί από το ʼγιον Όρος όπως είχε πει…
Ποιο ήταν αυτό το θαύμα; Ας το διηγηθούμε όπως το φανέρωσε ο Ιερέας δημόσια. Αλλά θα προσθέσουμε πρώτα το κλίμα της εποχής και όλες τις άλλες πληροφορίες, για να θυμηθούμε και να κατανοήσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο εκτυλίσσονταν τότε τα γεγονότα.
1999 μ.Χ.
Ήταν τότε μια εποχή μεγάλης κρίσης. Η Γιουγκοσλαβία δεχόταν την ορμητική και απάνθρωπη αεροπορική εισβολή του ΝΑΤΟ με τους ανελέητους βομβαρδισμούς αμάχων και δημοσίων έργων, ακόμα και του κτιρίου της Σερβικής Τηλεόρασης, ακόμα και της Πρεσβείας της Κίνας!!! Οι αμερικανοί χτυπούσαν επίτηδες τα περίφημα σερβικά Μετόχια, Ορθόδοξα Μοναστήρια και Εκκλησίες των Σέρβων, ακόμη και ανήμερα του Ορθόδοξου Πάσχα!!! Και ήταν διάχυτη τότε η εντύπωση μέσα στο ξέφρενο μίσος εναντίον των Ορθοδόξων, πως η Τουρκία θα έβρισκε την ευκαιρία να μας χτυπήσει, απάνω στη γενική αναμπουμπούλα και την αστάθεια.

thalassa
Θυμούμαι τότε, στις αρχές του Καλοκαιριού του 1999, πως οι διορατικοί και σεβάσμιοι Γέροντες του Αγίου Όρους, ειδοποίησαν τα πνευματικά τους παιδιά να αρχίσουν νηστεία και συνεχή προσευχή, για να μην επιτρέψει ο Θεός να γίνει πόλεμος και στην Ελλάδα, διότι είχαν φαίνεται τη σχετική πνευματική πληροφορία! Να σταματήσει ο Θεός τους Τούρκους! Μεγάλο έτσι μέρος της ευσεβούς Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι άλλοι προσπαθούσαν να κάνουν αμέριμνες διακοπές, νήστευε! Η Παναγιά! Η Παναγιά λέγανε τότε όλοι να πρεσβεύσει στο Χριστό μας, να μην αφήσει για τις αμαρτίες μας να συμβεί το κακό στην Ελλάδα…
Κύλησε το καλοκαίρι, με τα τζιπ και τα πολεμικά πλοία των “συμμάχων” να μπαινοβγαίνουν ασταμάτητα στη Θεσσαλονίκη, έφθασε η εορτή της Θεοτόκου το Δεκαπενταύγουστο, κρεμαστήκαμε όλοι στη Χάρη της και ιδίως οι άγιοι Γέροντες, για την άγια ζωή των οποίων πολλές φορές πήρε ο κόσμος παράταση…

7,6 Ρίχτερ!!!
16 Αυγούστου, 17 Αυγούστου 1999 μ.Χ. και ξαφνικά σείεται ο τόπος!!! 7,6 Ρίχτερ συγκλόνισαν την Τουρκία!!! Και οι καταστροφές ήταν τρομακτικές!!! 35.000 θύματα, 30.000 τραυματίες, μια σπουδαία ναυτική βάση του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας ολοσχερώς καταστραμμένη, διυλιστήρια που φλεγόταν, ο κεντρικός δρόμος Κωνσταντινούπολης – Άγκυρας σχισμένος με αόρατο λες μαχαίρι! Κόλαση παντού! Φωνές απελπισίας! Οργή λες Θεού!
Μες στην καταστροφή εκείνη τη βιβλική, ξεχάστηκε ο φόβος του πολέμου και αμέσως η ανθρωπιά των Ελλήνων έτρεξε να βοηθήσει τους γείτονες, που τότε έπαψαν να παραβιάζουν και να απειλούν, τότε ήταν τα θύματα, ήταν συνάνθρωποι, ήταν φίλοι. Ήρθε έπειτα και ο μικρότερος σεισμός της Αθήνας και βρέθηκε ο δρόμος ή η ευκαιρία της φιλίας μετά σεισμών, που ως τώρα δεν απέδωσε ούτε το παραμικρό…
Χρήσιμα links
2000 μ.Χ.
Πέρασε ένας ακόμη χρόνος, με μανεκέν και τραγουδίστριες να πρωταγωνιστούν στην κατασκευασμένη “ελληνοτουρκική προσέγγιση”. Ξανάρθε Καλοκαίρι, ξανάρθε δεκαπενταύγουστος, ήρθαν τα “εννιάμερα της Παναγιάς” , έφτασε ο κόσμος στη Μεγαλόχαρη της Μηχανιώνας, ήρθε και η στιγμή του κηρύγματος όπου αναπάντεχα ο Ιερέας έκανε τους χιλιάδες προσκυνητές να παγώσουν!

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

Μίλησε τότε ο Ιερέας για την προστασία της Παναγιάς στο λαό μας και την Πίστη και την Αγάπη που της έχουμε και εξακολούθησε με δυο λόγια:
Ένα παράδειγμα της μεγάλης προστασίας της Θεοτόκου, είπε, είναι αυτό που έγινε πέρσι και το πληροφορήθηκα μόλις τώρα από το Άγιο Όρος. Θυμάστε πέρσι το μεγάλο σεισμό της Τουρκίας; Ξέρετε γιατί έγινε; Διότι τότε, πέρσι, στα Εννιάμερα της Παναγιάς, είχαν ετοιμάσει οι Τούρκοι στρατιωτική εισβολή στην Ελλάδα, με στόχο τη Σάμο!!! Αλλά η Παναγιά μας δεν άφησε! Έγινε ο τρομερός σεισμός, λίγες ημέρες πριν, ώστε να σταματήσει η Τουρκία κάθε σχέδιο!!! Η Παναγιά μας σκέπασε και πάλι! Μας προστάτεψε η Στρατηγός μας, η Μητέρα του Κυρίου, πρεσβεύοντας στον Υιό της και Θεό μας!!! Ας σκεφτούμε όλοι τι χρωστάμε στην Παναγία! Ας δοξάσουμε το όνομα του Θεού!…
Μείναμε όλοι άφωνοι! Και τότε ανακαλέσαμε στη μνήμη μας τα ξεχασμένα γεγονότα του περασμένου χρόνου, όπως τα αναφέραμε στην αρχή, που ενώ τότε ήταν σκόρπια, τώρα έμπαιναν σιγά σιγά σε τάξη.
Αμέσως τότε επικοινωνήσαμε με έναν από τους πλέον αγίους και διακριτικούς Γέροντες του Αγίου Όρους, που μας επιβεβαίωσε κατηγορηματικά όλα όσα είχαμε ακούσει και πρόσθεσε, πως το σχέδιο εισβολής της Τουρκίας είχε στόχο τρία ταυτόχρονα νησιά!!! Όχι μόνο τη Σάμο, αλλά και την Κω και τη Ρόδο!!! Και ότι όχι μόνο καταστράφηκε η μεγάλη πολεμική τους βάση, αλλά κάτω από τα ερείπια είχαν θαφτεί ανώτεροι Αξιωματικοί του Τουρκικού Στρατού, που ήταν επιφορτισμένοι με την εκτέλεση της Στρατιωτικής Εισβολής!!!




Σε παίρνω απο το χέρι και σε φέρνω στο σήμερα …




Στην Ελλάδα έγινε ο σεισμός στην Τουρκία… 267 τραυματίες!

Από katohika.gr

tourkia-seismos-traumaties
Κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό παρατηρείται σήμερα με τον σεισμό 6,5R που σημειώθηκε ανάμεσα στη Λήμνο και την Σαμοθράκη. Μέσα στα πρώτα οχτώ λεπτά από τη δόνηση καταγράφηκαν 20 μετασεισμοί με μεγαλύτερο αυτό των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Ενώ όμως ο κύριος σεισμός των 6,5R έγινε σε ελληνικά νερά και σε σαφώς κοντινότερη απόσταση σε ελληνική γη από οποιαδήποτε τουρκική ακτή, στην Ελλάδα δεν υπήρξαν παρά μοναχά υλικές ζημιές και δύο τραυματίες στο αεροδρόμιο της Λήμνου από την πτώση της οροφής, αλλά και αυτοί δεν είναι Έλληνες αλλά Βρετανοί τουρίστες!

Αντιθέτως στην Τουρκία οι τραυματίες ανέρχονται πλέον σε 267!

Στην Τουρκία, λοιπόν, ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται πλέον στους 267, ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας μετά τον πανικό που προκλήθηκε σε πολλές πόλεις, ειδικά στα ανατολικά παράλια, από τη δόνηση των 6,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Λήμνου.

polemiko-imerologio
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ του Αντώνη Γρυπαίου

Τα αποτελέσματα των εκλογών, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις,
τα αποφασίζει η υπέρτατη εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)
Τούτου δοθέντος, τα εκλογικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν τη Κυριακή το βράδυ, ή αυτά που ανακοινώθηκαν τη περασμένη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι αποφάσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Απόδειξη γιαυτό είναι η εκλογή των κ.κ. Καμίνη, & Μπουτάρη της Ν.Τ.Π. στη πρώτη θέση. Μνημονιακών ηγετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, και οργάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Γιαυτό έφεραν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εδώ, σε μια ιστορική Χριστιανική χώρα, για να ψηφίζουν τα Μνημονιακά κόμματα, οι οποίοι τελούν υπό τη προστασία των κ.κ. Καμίνη, Μπουτάρη, και λοιπών οργάνων της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Δεν είναι ποτέ δυνατόν, μετά από όσα έγιναν, να ψηφίζει ο Έλληνας
Καμίνη & Μπουτάρη.

Σήμερα μπουλούκια Τούρκων γκρίζων λύκων εισβάλλουν στην Ελλάδα
από τον Έβρο, για να ψηφίσουν στη Θράκη, το νέο Τουρκικό κόμμα.
Δεν είναι ποτέ δυνατόν η Ν.Δ. του Σαμαρά, και το ΠΑΣΟΚ-Ελιές & Ποτάμια του Βενιζέλου, να συγκεντρώνουν το 40% του εκλογικού σώματος, μετά όλον αυτόν ορυμαγδό και οικονομικό αρμαγεδδώνα που συνέβη στη πατρίδα μας, άρα κάτι το ύποπτο συμβαίνει……………….
Όλα γίνονται στα παρασκήνια. Η Ελλάς κυβερνάται από τα παρασκήνια της Ν.Τ.Π. Σκοπός να διατηρηθεί η Ελλάδα, και κρατηθεί,  μέσα στη σφαίρα επιρροής της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)
Γιαυτό το σκοπό εγγύηση για τη Ν.Τ.Π. είναι οι Σαμαρο-Βενιζέλοι!!
Ο Σαμαράς εξαγγέλει τη «Νέα Ελλάδα».
Η  Νέα Ελλάδα του Σαμαρά είναι η Νέο-Ταξική Ελλάδα.
Εντολή της Ν.Τ.Π. είναι να παραμείνουν τα Μνημονιακά Νέο-Ταξικά κόμματα στην εξουσία, ως εκ τούτου, θα ανακοινωθούν αποτελέσματα τέτοια που να στηρίζουν τα Μνημονιακά κόμματα της Ν.Τ.Π.
Αυτά τα Μνημονιακά πολιτικά κόμματα, που εφαρμόζουν τις πολιτικές
της Ν.Τ.Π. είναι τα πιόνια & μαριονέτες Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- Ελιές & Ποτάμια. Ο Σαμαράς τη δεξιά παράταξη τη κατέτμησε σε πολλά κομμάτια. Η Ν.Δ. του Σαμαρά παραμένει υπό τας πτέρυγας, και υπό τη προστασία της Ν.Τ.Π., τα άλλα μικρά κόμματα της δεξιάς, ξέφυγαν, τάχθηκαν με την Ελλάδα, είναι εθνικά και αντιμνημονιακά πατριωτικά κόμματα. Δεν σας κάνει εντύπωση, ότι όλες οι δημοσκοπικές εταιρείες επιμένουν να διατηρούν τα ποσοστά αυτών των Μνημονιακών κομμάτων σε υψηλά επίπεδα;;; Αυτό το κάνουν σαν πρόδρομοι των αποτελεσμάτων που θα ανακοινωθούν στις 25 Μαϊου το βράδυ.
Προετοιμάζουν το έδαφος, ώστε ο Λαός να μη πέσει από τα σύννεφα!!
Προετοιμάζουν το έδαφος ώστε, ο Λαός να θεωρήσει τα αποτελέσματα
αυτά σαν φυσιολογικά. Άλλα ψηφίζει ο Λαός, και άλλα αποτελέσματα βγαίνουν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Νοθεία;; ποίος ξέρει!!!
Όλα γίνονται στα παρασκήνια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων
Παλιά τα εκλογικά αποτελέσματα έβγαζε το ΥΠ.ΕΣ. όμως η Ν.Τ.Π.
άρπαξε και αυτή την εξουσία, την οποία παρεχώρησαν υποτελείς, πιόνια και μαριονέτες πολιτικοί, ορντινάντσες των ηγετών της Ν.Τ.Π.!!!
Τώρα τα αποτελέσματα βγάζει μια ιδιωτική εταιρεία υπολογιστών.
Σας φαίνεται νόμιμο και συνταγματικό αυτό;;;;
Εμπιστευτήκαμε ιδιώτες να διαχειρίζονται το πλέον δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων!!! Είναι τρελό αυτό που γίνεται!!
Το βράδυ των εκλογών, όπως λένε τα ΜΜΕ, γίνεται «μαγείρεμα» των εκλογικών αποτελεσμάτων, ώστε τα νούμερα που θα ανακοινωθούν, να είναι σε αρμονία με τα νούμερα που έδωσαν οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Φήμες και ψίθυροι κυκλοφορούν στο Λαό, ότι γίνεται «μαγείρεμα» των εκλογικών αποτελεσμάτων, το βράδυ των εκλογών.
Το «μαγείρεμα» αυτό των αποτελεσμάτων, κατήγγειλαν πολλοί Αρχηγοί των πατριωτικών κομμάτων. Κουμάντο στη χώρα μας δεν κάνουμε πια εμείς οι Έλληνες, αλλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία παραβιάζει το Σύνταγμα, και κατέλυσε την Εθνική Κυριαρχία διά της προμελετημένης χρεοκοπίας και των Μνημονίων.
Αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός της μεθοδευμένης Χρεοκοπίας.
Δεν πρόκειται να αφήσουν τη πατρίδα μας χωρίς τους αρχομανείς
πολιτικούς Αρχηγούς της Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- Ελιές & Ποτάμια!
Γιαυτό άλλωστε ίδρυσαν εσχάτως τις Ελιές και τα Ποτάμια!! Είναι οι μόνοι που τους εξυπηρετούν, για να επιτύχουν το ποθούμενο!!
Να δείτε που θα δώσουν αποτελέσματα, για την Ελιά 7%, και για το άγνωστο ποτάμι 8%, μετά από τόσο οικονομικό όλεθρο.
Σύνολο 15% για το συγκυβερνήτη Βενιζέλο, μετά από αρμαγεδδώνα!!!
Είναι ποτέ δυνατόν;;;;
Το ποθούμενο είναι να διατηρήσουν την εξουσία άνθρωποι δικοί τους!!
Το ποθούμενο είναι η Ελλάς να συνεχίσει να είναι φέουδο της Ν.Τ.Π.
Ακούσατε ποτέ τα Μνημονιακά κόμματα, στους προεκλογικούς λόγους να ομιλούν για τα Εθνικά μας θέματα;;; Ποτέ!!! Ασχολούνται με αερολογίες και κομματικά φληναφήματα. Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. θέλουν αυτά τα Μνημονιακά κόμματα στην εξουσία για,
1.- Να εξασφαλίσουν ότι όλα τα δάνεια θα αποπληρωθούν με τόκους
από τον Ελληνικό Λαό, και τα Μνημόνια θα τηρηθούν, με συνέπεια
την σκλαβιά της Ελλάδος και τη φτώχεια των Ελλήνων, για πολλά χρόνια. Εγγύηση γιαυτό είναι οι πολιτικοί πιόνια & μαριονέτες.
2.- Δεν θέλουν διαγραφή του χρέους, και εφαρμογή της Σεισάχθεια,
όπως έγινε πρόσφατα στην Ισλανδία. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε δούλοι και σκλάβοι των ηγετών της Ν.Τ.Π. και των ντόπιων ολιγαρχών!
3.-Θέλουν την Ελλάδα υπό ΝεοΤαξίτικη κατοχή, για λόγους Γεωενέργειας, Γεωπολιτικής, & Γεωστρατηγικής.
4.- Θέλουν το Φυσικό Αέριο της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. για τη Βόρειο Ευρώπη, ώστε να αποδεσμεύσουν σταδιακά τη Γερμανία, και τις άλλες βόρειες χώρες της Ε.Ε. να εξαρτώνται από τη Ρωσία.
5.-Θέλουν το Ελληνικό Αιγαίο, ώστε το ΝΑΤΟ, μαζί με τους Τούρκους, να κλείσουν τα στενά, και να στραγγαλίσουν τους Ρώσους στο Βορρά.
Γιαυτό κάλεσαν την Ελληνική Αεροπορία σε ασκήσεις στη Βουλγαρία!
Οι προδότες πολιτικοί των Μνημονίων, αντί να ισχυρισθούν «Οικονομική δυσκολία», και έτσι να αποφύγουμε οποιαδήποτε εμπλοκή σε βάρος των συμφερόντων μας, αποδυναμώνουν την Άμυνά μας στο Αιγαίο, για να συμμετάσχουμε σε αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία, εναντίον της Χριστιανικής Ορθόδοξης Ρωσίας.
Έτσι γινόμαστε στόχοι πυρηνικών όπλων, και διπλωματικών παρεξηγήσεων. Αλλά είπαμε, πάνω από την Ελλάδα, είναι η Ν.Τ.Π.
6.- Θέλουν να κατατμήσουν τη πατρίδα μας σε πολλά κομμάτια, ώστε να ελέγχουν και αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο.
Για όλα αυτά εγγύηση είναι τα πιόνια τους οι δεδομένοι πολιτικοί.
Έχουν ήδη τα αποτελέσματα των εκλογών έτοιμα, για να ανακοινωθούν
τη Κυριακή το βράδυ!! Γιαυτό άλλωστε έβαλαν 2 Ολιγάρχες - άνθρωπο δικό τους – μεγαλομέτοχο στην εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών,
για να ελέγχουν τη κατάσταση!!
Εν όψει διπλωματικών επεισοδίων Δύσης & Ανατολής, λόγω Ουκρανίας, και πιθανών πολεμικών συγκρούσεων ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ, η παρουσία των εφιαλτών υπαλλήλων Σαμαρο-Βενιζέλων στην εξουσία είναι επιβεβλημένη, για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τα Δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων περισσεύουν για τη Ν.Τ.Π.
Υπενθυμίζω το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων.
2.-Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και η αφοσίωση στη Πατρίδα και τη Δημοκρατία, αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3.-Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
4.-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με
ΚΑΘΕ  ΜΕΣΟ εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.  Το Σύνταγμα των Ελλήνων, και η λαϊκή και Εθνική Κυριαρχία κατελύθησαν!!! Είμαστε χώρα υπό κατοχή ξένων δυνάμεων!!!
Έλληνες γρηγορείτε & αγρυπνείτε!!! Η Πατρίς κινδυνεύει!!!

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                          Διεθνολόγος
                                          Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »