Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Σύντηξη Νικελίου - Υδρογόνου . Ομάδα Ελλήνων φέρνει την ενεργειακή επανάσταση!!

ενέργεια.jpgΣημ. Και φυσικά αφού πρόκειται για Ελληνική ανακάλυψη και δεν έχει μίζα για τους αρμόδιους, δεν την στηρίζει η Ελληνική πολιτεία με τους κηφήνες της!!
Αργότερα που θα μας την πουλάνε οι ξένοι και οι "αρμόδιοι" θα πάρουν τη μίζα τους θα την αγοράσουμε γιατί τότε θα κριθεί απαραίτητη (....η μίζα) !!
---
Την πιο «πράσινη» τεχνολογία παραγωγής ενέργειας θα την έχει ο καθένας σπίτι του σε ένα μικρό κουτί που θα παράγει απεριόριστη ενέργεια με ελάχιστο κόστος. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι αυτή η τεχνολογία είναι ελληνική. Τα κακά νέα είναι ότι το ελληνικό κράτος δε θεώρησε σκόπιμο να στηρίξει την προσπάθεια των ερευνητών, και έτσι η εταιρεία που ανέπτυξε την τεχνολογία τα μάζεψε και πάει τα καλά νέα στον Καναδά!

Η
Defkalion Green Technologies S.A., χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το νικέλιο (το οποίο η χώρα μας έχει σε αφθονία) και το υδρογόνο, κατέληξε σε μια τεχνολογία σύντηξης των δύο στοιχείων σε ελεγχόμενες συνθήκες που παράγει ενέργεια πολλαπλάσια της αρχικής. Ίσως η ενέργεια αυτή να είναι ακόμα και 14πλάσια της αρχικής όταν ολοκληρωθεί η έρευνα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για ένα νοικοκυριό; Όπως λένε οι υπεύθυνοι της εταιρίας, με ένα κουτί του μισού κυβικού μέτρου των 45KW, με κόστος περίπου 5.500 ευρώ θα μπορούμε να έχουμε απεριόριστη ενέργεια για το σπίτι μας.

Φυσικά μια τέτοια τεχνολογία αλλάζει τα πάντα στον τομέα της ενέργειας. Την πόρτα της ομάδας Δευκαλίων χτύπησε η NASA, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, οι «πετρελαιάδες» και ακόμα εκπρόσωποι πολλών βιομηχανικών κρατών -από την Κίνα μέχρι την Τουρκία (που τους έδωσε ένα τεράστιο ποσό με αντάλλαγμα να μην πουν ότι είναι ελληνική!).

Η Δευκαλίων προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρατήσει τις έρευνές της και το προϊόν της στην Ελλάδα, αλλά αντιμετώπισε την αδιαφορία και την άρνηση της ελληνικής πολιτείας και των ελληνικών ερευνητικών ιδρυμάτων. Επί 18 μήνες επέμεναν, αλλά τελικά δεν τους δόθηκε η ελάχιστη στήριξη που ζήτησαν (αναγνώριση των ερευνών τους ως πράσινη τεχνολογία και δάνειο για την ολοκλήρωση των ερευνών). Τώρα η Defkalion Green Technologies S.A. δέχτηκε την πρόταση του Καναδά και μετακομίζει στο Βανκούβερ. Θα έχουν επιχορήγηση, επίσημη άδεια λειτουργίας και δωρεάν τα εθνικά ενεργειακά εργαστήρια στη διάθεσή τους. Πάντως και παρά την αδιαφορία του ελληνικού κράτους οι υπεύθυνοι της Δευκαλίων υπόσχονται να επιστρέψουν σε μερικά χρόνια στην Ελλάδα.

Εμείς ωστόσο εδώ στο Μπανανιστάν θα περιμένουμε την «ανάπτυξη» να πέσει σαν μάννα από τον ουρανό.


Greek Citizen
πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »

Έλληνες καρκινοπαθείς πιστεύουν ιερέα, που λέει ότι η αλόη θεραπεύει

Έλληνες καρκινοπαθείς πιστεύουν καθολικό ιερέα, το Ρομάνο Ζάγκο, ο οποίος στο βιβλίο του «Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί!», παραθέτει τη συνταγή του κατά του καρκίνου, με βάση τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης Arborescens....

Εκτός από τις μαρτυρίες ασθενών που θεραπεύτηκαν, το βιβλίο περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα έρευνα που έγινε από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου Gerardo της Ιταλίας σχετικά με τις αντικαρκινικές ιδιότητες της αloe Arborescens. Από τη μελέτη προκύπτει ότι η aloe Arborescens περιέχει μια υδροξυανθρακινόνη (aloe - emodin) που υπάρχει στα φύλλα της και εκδηλώνει μια ειδική αντινευρο - εξωδερμική, ογκολογική δραστηριότητα, χωρίς τοξικά αποτελέσματα.Όπως ισχυρίζεται υπάρχουν πάρα πολλές κλινικές μελέτες σχετικά με τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης Arborescens, η οποία υπερέχει 200-300 φορές σε ποσότητα συστατικών από την κοινή Αλόη Βέρα.
Διευκρινίζει ότι υπάρχουν 400 διαφορετικά είδη αλόης στον κόσμο και δεν θα πρέπει να συγχέουμε την μία με την άλλη!

[Πηγή] 

 e-rodios
Διαβάστε περισσότερα » »

Αν ο Ιησούς Χριστός έδινε συνέντευξη σήμερα..

"ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ"
Σήμερα είναι η ημέρα των Χριστουγέννων. Πολλά από όσα είχε πει ο Ιησούς Χριστός σήμερα δεν γίνονται πράξη ακόμη και από εκείνους που δηλώνουν πιστοί, όπως το "αγαπάτε αλλήλους". Εάν είχε την ευκαιρία να κατέλθει επί της γης και να δώσει μια συνέντευξη, τι θα απαντούσε ο Θεάνθρωπος σχολιάζοντας σήμερα την επικαιρότητα;
Δημοσιογράφος: Ιησού, Σε ευχαριστώ που ήρθες στην εκπομπή «Εσπερινός στις 10». Ξέρω ότι Είσαι πολυάσχολος και για αυτό δε θα σπαταλήσω τον χρόνο. Θα Ξέρεις πιθανώς για την έλλειψη εισοδήματος στους ανθρώπους του κόσμου στις μέρες μας. Τι θα Έλεγες σε όσους αυτοαποκαλούνται «Χριστιανοί» να πράξουν για αυτό;
Ιησούς: Πήγαινε και πούλησε τα υπάρχοντά σου και δώσε τα χρήματα στους φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό κοντά στον Θεό (κατά Ματθαίον 19:21)
Δημ: Πραγματικά δεν έχω ακούσει εκπρόσωπο της Εκκλησίας να το λέει αυτό. Είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσεις, να δώσεις όλα σου τα χρήματα στους φτωχούς. Χωρίς αμφιβολία δεν υπάρχουν τόσοι αληθινοί Χριστιανοί.
Ιησούς: Πολλοί όσοι εκλήθησαν αλλά λίγοι είναι οι εκλεκτοί (22:14). Ο θερισμός είναι πολύς, οι εργάτες, όμως, λίγοι. (9:37).
Δημ: Μα Λες ακριβώς το αντίθετο από όσα επιτάσσει η καταναλωτική μας κουλτούρα, βάσει της οποίας πρέπει να κυνηγήσουμε τον πλούτο όσο περισσότερο μπορούμε.
Ιησούς: Δεν μπορείτε να είστε δούλοι και στον Θεό και στο χρήμα (6:24). Μόνον τον Κύριο τον Θεό σου θα προσκυνάς και μόνον αυτόν θα λατρεύεις (4:10).
Δημ: Άρα Λες ότι δεν πρέπει να θέλουμε να είμαστε πλούσιοι, ε;
Ιησούς: Σας βεβαιώνω ότι δύσκολα θα περάσει πλούσιος στην βασιλεία του Θεού (19:23). Είναι στενή η πύλη και γεμάτη δυσκολίες η οδός που οδηγεί στην ζωή και λίγοι είναι εκείνοι που την βρίσκουν (7:14). Πολλοί θα βρεθούν από πρώτοι τελευταίοι και άλλοι από τελευταίοι πρώτοι (19:30).
Δημ: Αηδία. Ακούγεται σαν να υπάρχουν πολλοί πλούσιοι και διάσημοι που δεν θα δουν τα μετέπειτα. Τι Λες για τους Αγανακτισμένους, και όσους διαδηλώνουν ενάντια στις αδικίες του οικονομικού και πολιτικού συστήματος;
Ιησούς: Μακάριοι όσοι πεινούν και διψούν για δικαιοσύνη (5:6).
Δημ: Αλλά τους χτυπάει η Αστυνομία!
Ιησούς: Μακάριοι όσοι διώκονται γιατί επιθυμούν το δίκαιο (5:10). Μην φοβηθείτε αυτούς που μπορούν να σκοτώσουν το σώμα αλλά δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή (10:28).
Δημ: Μα θα τους συλλάβουν και θα τους οδηγήσουν στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσουν τον δικαστή. Τότε τι γίνεται;
Ιησούς: Μην αγωνιάτε για το τι θα πείτε ή πως θα το πείτε. Γιατί δεν είστε εσείς αυτοί που θα μιλήσετε. Το Πνεύμα του Πατέρα σας θα μιλάει μέσα από εσάς (10:19, 10:20).
Δημ: Ναι, μα αντιμετωπίζεις το δικαστήριο. Τον Νόμο.
Ιησούς: Οι σημαντικότερες αρετές για τον Νόμο είναι η δικαιοσύνη, το έλεος και η πίστη (23:23)
Δημ: Μμμ, δεν είμαι σίγουρος ότι τα διδάσκουν αυτά ακόμη και στις νομικές σχολές! Πρέπει να Σου πω ότι με το αστυνομικό κράτος και όλα αυτά, κάποιες φορές φοβάμαι, όχι για μένα αλλά για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου.
Ιησούς: Μην αγωνιάτε για το αύριο, γιατί η αυριανή ημέρα θα έχει τις δικές της φροντίδες (6:34).
Δημ: Ναι, αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο ανησυχητικό.
Ιησούς: Γιατί είσαι δειλός, ολιγόπιστε; (8:26).
Δημ: Εντάξει. Το παραδέχομαι. Δεν πιστεύω και πολύ.
Ιησούς: Μην φοβάσαι. (17:7). Εάν η πίστη σου είναι όσο ένας κόκκος σιναπιού, τίποτα δεν θα είναι αδύνατο (17:20).
Δημ: Θεωρείς ότι πρέπει να πηγαίνουμε στην Εκκλησία συχνότερα;
Ιησούς: Όταν προσεύχεσαι, πήγαινε σε ένα απόμερο δωμάτιο μόνος και προσευχήσου εκεί κρυφά στον Πατέρα σου, που βλέπει τις κρυφές πράξεις (6:6).
Δημ: Οι ιερείς λένε στο ποίμνιο να είναι σκεπτικό απέναντι στην άμβλωση, στους γκέι και σε όλα αυτά. Τι τους απαντάς;
Ιησούς: Μην κρίνετε τους συνανθρώπους σας γιατί θα κριθείτε από τον Θεό. Γιατί όπως κρίνετε θα κριθείτε, όπως μετράτε θα μετρηθείτε. (7:1, 7:2). Έτσι θα κάνει και σε σάς ο ουράνιος Πατέρας μου εάν δεν συγχωρείτε τα ο καθένας σας τα παραπτώματα του αδερφού του με όλη του την καρδιά (18:35).
Δημ: Υπάρχουν πολλοί που κάνουν θυσίες για τον διπλανό τους. Τι Θέλεις από αυτούς;
Ιησούς: Θέλω έλεος, όχι θυσίες (9:13).
Δημ: Ναι. Αλλά οι ιερείς και οι ιεραπόστολοι ζητούν θυσίες!
Ιησούς: Φυλαχθείτε τους ψευδοπροφήτες! (7:15). Από τον καρπό αναγνωρίζεται το δέντρο (12:33). Στην βασιλεία του Θεού δεν θα μπουν αυτοί που μου λένε «Κύριε, Κύριε», αλλά εκείνοι που κάνουν πράξη την θέληση του ουράνιου Πατέρα μου (7:21).
Δημ: Θα έχεις ακούσει για τις πράξεις βίας απέναντι σε μετανάστες, εβραίους και άλλους. Τι Λες για αυτό;
Ιησούς: Με ρώτησαν οι μαθητές κάποτε “ποιος είναι ανώτερος στην βασιλεία του Θεού”. Φώναξα ένα παιδάκι και το έβαλα ανάμεσά τους και τους είπα “Σας βεβαιώνω ότι εάν δεν αλλάξετε και δεν γίνετε σαν τα παιδιά δε θα μπείτε ποτέ στην βασιλεία του Θεού. Όποιος λοιπόν ταπεινώσει τον εαυτό του σαν αυτό το παιδί, αυτός είναι ανώτερος στην βασιλεία του Θεού. (18:1,2,3,4)
Δημ: Τι Πιστεύεις για την ελευθερία του λόγου;
Ιησούς: Τα λόγια σου θα σε δικαιώσουν, αλλά και τα λόγια σου θα σε καταδικάσουν (12:37). Αυτά που βγαίνουν από το στόμα, προέρχονται από την καρδιά, και αυτά είναι που κάνουν τον άνθρωπο ακάθαρτο (15:18).
Δημ: Βλέπεις, προφανώς, ότι κάποιες κοινωνίες είναι θύματα ενός οικονομικού πολέμου στις μέρες μας. Τι σοφά λόγια Έχεις να πεις σε αυτούς που έχουν συμφέροντα στον πόλεμο αυτό;
Ιησούς: Πάντα να συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θες να σου συμπεριφέρονται εκείνοι (7:12). Μην φοβάστε (14:28).
Δημ: Ακούγεται δίκαιο. Αλλά τι θα πούμε σε αυτούς που μας εμπλέκουν σε αυτόν τον πόλεμο εξαθλίωσης;
Ιησούς: Υποκριτές! Εσάς εννοούσε ο Ησαΐας όταν σωστά προφήτεψε: Οι άνθρωποι θα Τον λατρεύουν επιφανειακά. Η καρδιά τους θα είναι μακριά Του (15:7, 15:8)
Δημ: Θα Ήθελες να πεις κάτι για να κλείσουμε;
Ιησούς: Ω, γενιά άπιστη και διεφθαρμένη (17:17). Τι ωφελείται ένας άνθρωπος αν κερδίσει όλον τον κόσμο αλλά χάσει την ψυχή του; Ή τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος αντάλλαγμα για την ζωή του; (16:26). Είστε όλοι αδέρφια (23:8).
Δημ: Αχ, γιατί οι άνθρωποι ποτέ δεν μπορούν να τα βρουν;
Ιησούς: Η μέριμνα για τα εγκόσμια και η απάτη του πλούτου καταπνίγουν τον λόγο και τον κάνουν άκαρπο (13:22).
Δημ: Ε, πρέπει να Σου πω ότι ήταν φανταστική η κουβέντα μας και πιθανώς εξαιρετική για τα νούμερα της εκπομπής. Σε ευχαριστώ πολύ!
Ιησούς: Εκεί που είναι ο θησαυρός σου, εκεί θα είναι και η καρδιά σου (6:21).
[Του Νίκου Μίχου από tvxs.gr - Βασισμένο στην έμπνευση του Αμερικανού συνταξιούχου εκπαιδευτικού, φιλοσόφου και συγγραφέα Tσάρλς Ρέινερ Κέλι]


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Με τι καρδιά να 'καυχηθείς' «καλά Χριστούγεννα»?


Στον Άγιο Αυγουστίνο, διαβάζω, αποδίδεται η ρήση ότι «η φιλανθρωπία δε μπορεί να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη που δεν απονεμήθηκε». 


Μια ρήση που γίνεται ιδιαιτέρως αισθητή αυτές τις «ημέρες αγάπης», κατά τις οποίες οι κύριοι υπεύθυνοι της σημερινής ανθρωπιστικής κρίσης, τα διάφορα τρωκτικά του ελληνικού πολιτικού συστήματος και των διαπλεκόμενων μέσων μαζικής εξαπάτησης, ενδύονται τις «σινιέ» καρναβαλικές φορεσιές του ανθρωπισμού τους, μοιράζοντας -σε απευθείας σύνδεση με το «κατασυγκινημένο» πανελλήνιο- τρόφιμα και ρούχα στους αναξιοπαθούντες που κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται. 

Αλλά οι συνάνθρωποι που βουλιάζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας πολλαπλασιάζονται εξαιτίας αυτών των «φιλάνθρωπων» που με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους μετατρέπουν άνεργους σε άστεγους, υποχρεώνουν συνταξιούχους σε μόνιμη ανέχεια, καταδικάζουν ασθενείς σε θάνατο. 
Πάλι καλά που υπάρχουν και τα ξένα μέσα ενημέρωσης και μαθαίνουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα! Περίπου έτσι γινόταν, θυμούνται οι παλαιότεροι, και στην εποχή της δικτατορίας των συνταγματαρχών.
Το γερμανικό περιοδικό Stern, για παράδειγμα, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα για τους Έλληνες ολιγάρχες που εκμεταλλεύονται τις στενές επαφές τους με το ελληνικό δημόσιο για να εξασφαλίζουν συμβόλαια εις βάρος του κοινού συμφέροντος, επισημαίνει ότι περίπου 2.000 οικογένειες ελέγχουν άμεσα ή έμμεσα ολόκληρη τη χώρα.
Αυτονόητα, η διαπλοκή των ολιγαρχών με την πολιτική τάξη, τους δίνει προνομιακή θέση και στο ξεπούλημα των τελευταίων δημόσιων υποδομών της χώρας που μέσω του ανεκδιήγητου προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στο ίδιο δημοσίευμα, ένας από τους διαπλεγμένους εκδότες κι εργολάβους, φέρεται να χαρακτηρίζει «απλουστευτική» την ιδέα της φορολόγησης των μεγάλων επιχειρήσεων οι οποίες, λέει, πάντα θα καταφέρνουν να ξεφεύγουν, χαρακτηρίζοντας «αναρχικούς» τους πολίτες που αρνούνταν να πληρώσουν τα διόδια στους υπερκοστολογημένους αυτοκινητόδρομους τους οποίους κατασκευάζουν οι εταιρείες του.
Εν τω μεταξύ, το δελτίο αυτοκτονιών βαίνει ανοδικό, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το 2009 έως το 2011 τα περιστατικά αυτοκτονιών σημείωσαν αύξηση της τάξης του 37%.
Σε αναμονή της εξέλιξης των δεικτών θνησιμότητας στα δημόσια νοσοκομεία, με τι καρδιά να 'καυχηθείς' «καλά Χριστούγεννα»?


Ο.Κ.Τ.Α.Ν.Α.
my-pillow-book
Διαβάστε περισσότερα » »

Joe Cell. Kάψτε Αέρα Κοπανιστό Αντί Για Βενζίνη !


Όλα ξεκίνησαν με τον Joe. Ένας άνδρας ονομαζόμενος Joe, από την Αυστραλία, πειραματιζόταν με το αυτοκίνητο του το 1992 προσπαθώντας να το κάνει να κινείται με ατμό. Χρησιμοποιούσε υψηλή τάση για να δημιουργήσει τον ατμό και ανακάλυψε ότι αφού το νερό είχε φορτισθεί με ηλεκτρισμό, αποσυνδέοντας τα ηλεκτρόδια ο κινητήρας εξακολουθούσε να δουλεύει.
  • Ανακάλυψε ότι συνέβαινε μια πολύ ειδική διαδικασία όπου το νερό επηρεαζόταν από το ηλεκτρικό φορτίο και διατηρούσε αυτό το φορτίο κάνοντας το αυτοκίνητο να λειτουργεί μόνο με το νερό.
Ο Joe βελτίωσε την διαδικασία και ανέπτυξε πολλά πρωτότυπα, που πλέον τα ονομάζουμε Joe Cell. Το Joe Cell είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί μια διαδικασία που μοιάζει πολύ με ηλεκτρόλυση, αλλά πολύ διαφορετική ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια σειρά ομοκεντρικών ανοξείδωτων ατσάλινων μη μαγνητιζόμενων σωλήνων βυθισμένων στο νερό. Οι σωλήνες είναι μονωμένοι ηλεκτρικώς μεταξύ τους, ο ένας από τον άλλο, με αποστάτες μη αγώγιμου υλικού, 1η εικ. κάτω

Το Joe Cell συνήθως αποτελείται από 4-6 σωλήνες διαφορετικών μεγεθών, τοποθετημένοι ομοκεντρικά o ένας μέσα στον άλλο. Το ηλεκτρικό φορτίο εφαρμόζεται μόνο στον εξωτερικό και τον εσωτερικό κύλινδρο, αφήνοντας αρκετές ουδέτερες πλάκες (σωλήνες) μεταξύ τους που δεν συνδέονται ηλεκτρικά. Οι ουδέτερες (πλάκες) φαίνεται ότι είναι αυτό το κάτι που κάνει το Joe Cell να δημιουργεί καθαρή υγιή ενέργεια για το αυτοκίνητο σας «καίγοντας» αέρα κοπανιστό.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πώς κινούνται τα αυτοκίνητα με το Joe Cell. Τα αυτοκίνητα που έχουν αναφερθεί να κινούνται αποκλειστικά με το Joe Cell χωρίς πρόσθετο καύσιμο δουλεύουν «κρύα». Εφόσον η μηχανή δουλεύει κρύα προτείνεται ότι δουλεύει με ενδόρηξη.
Η ενδόρηξη είναι το αντίθετο της εκρήξεως «όταν υπάρχει ανάφλεξη με τον σπινθήρα στην ενέργεια που βγαίνει από το Joe Cell η ενέργεια δεν εκρήγνυται αλλά απορροφά θερμότητα από την ατμόσφαιρα και προκαλεί ένα κενό δυνάμεως που τραβάει τα πιστόνια κάτω στην μηχανή αντί για το αντίθετο. Προτείνεται ότι το καύσιμο που «καίει» είναι Η ΟΡΓΟΝΗ με όλα τα συνώνυμα της.
Ένας επιστήμονας ονομαζόμενος Meyl πιστεύει ότι το Joe Cell παράγει Νετρίνα που με την παρουσία του υψηλής τάσεως σπινθήρα από την μηχανή αναγκάζει τα νετρίνα να εκλύουν ηλεκτρόνια, ενέργεια και να απορροφά η μηχανή θερμότητα από την ατμόσφαιρα.
Στον Alby του αρέσει αυτή η θεωρία περισσότερο,  γιατί το Joe Cell είναι σχεδιασμένο να ισορροπεί τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του θετικού ηλεκτρισμού που εφαρμόζεται εξωτερικά ενώ ο αρνητικός ηλεκτρισμός εσωτερικά, με τις ουδέτερες πλάκες ενδιάμεσα. Η ισορροπία των δύο δημιουργεί μια «τρίτη» ενέργεια, η οποία μοιάζει πολύ με μια αλχημική ένωση των αντιθέτων. Πιθανόν αυτή η τρίτη ενέργεια συνδέεται με το πεδίο της ZeroPoint Energy.





Τι είναι το Joe Cell; Για να το βρούμε ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά όπως τα καθόρισε ο Joe: Το νερό στο κελί δεν καταναλώνεται. Το κελί παραμένει κρύο στο άγγιγμα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος έως ότου η μηχανή αρχίσει να δουλεύει από το κελί. Έχει ασταθή παραγωγή ισχύος και λειτουργία. Όταν το κελί αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο, η μηχανή χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στο «νορμάλ» και να καίει το κανονικό της καύσιμο.
Εάν το κελί παραμείνει για μεγάλο διάστημα στο αυτοκίνητο, η μηχανή «φορτίζεται». Από αυτό το σημείο και έπειτα δεν απαιτείται το κελί για να δουλεύει η μηχανή. Ακόμη και αν αφαιρεθούν τα καλώδια των μπουζί η μηχανή εξακολουθεί να δουλεύει εφόσον λειτουργούν ο πολλαπλασιαστής και το ντιστριμπυτέρ. Η έξοδος του κελιού δεν χρειάζεται να συνδεθεί εσωτερικά με την μηχανή, μια απλή εξωτερική σύνδεση αρκεί. Το κελί απαιτεί «φορτισμένο» νερό για να δουλέψει.
Το «φορτισμένο» νερό μπορεί να μεταγγιστεί από το ένα δοχείο στο άλλο, χωρίς να χάσει το «φορτίο» του. Το κελί απαιτεί ένα ειδικό τρόπο κατασκευής, που ελάχιστα γίνεται κατανοητός από τους περισσότερους κατασκευαστές. Ένα εμπειρικό στυλ κατασκευής έχει αναπτυχθεί με τον καιρό, με ελάχιστη επιστημονική βάση κι επιτυχία. Η πηγή της ισχύος του κελιού και η χρήση του έχει μεγάλη αξία για κάποιους ( ποιούς άραγε ! ). Αυτοί λοιπόν δημιουργούν παραπληροφόρηση και προβλήματα στους κατασκευαστές των κελιών.
Πολύ σημαντική πληροφορία: Η ανθρώπινη παρουσία (δηλ. η Ενέργεια του ανθρώπου) επηρεάζει την λειτουργία του κελιού είτε θετικά είτε αρνητικά. Αυτό -που δεν είναι καθόλου παράδοξο για τους γνώστες- έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την πνευματική καθαρότητα του χειριστού. Δηλαδή δεν δουλεύει καλά στον τζαναμπέτη και γενικά σ’ αυτόν που λέμε αρνητικό ενεργειακά άνθρωπο, αλλά δουλεύει καλά στον θετικό ενεργειακά και καλοπροαίρετο άνθρωπο.
Αρα καταλαβαίνουμε κι εδώ πολύ καλά τον ρόλο των οργονιτών και πόσο διαφοροποιούνται οι Δράσεις και τα αποτελέσματα τους από τον καλοπροαίρετο και θετικά ενεργειακά άνθρωπο σε σχέση με τον αρνητικό και ψυχωτικό άνθρωπο. Γι αυτό οι αρνητικοί άνθρωποι δεν έχουν από τους οργονίτες τα αποτελέσματα που έχουν οι καλοπροαίρετοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω, πως ούτε από μια φαρμακευτική αγωγή έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια αποτελέσματα, τα φάρμακα παράγουν καλύτερα αποτελέσματα σε καλοπροέραιτους καλοσυνάτους ανθρώπους, γι αυτό και για την ίαση τους χρειάζονται μια πιο ελαφρά αγωγή, σε αντίθεση με τους κακοπροαίρετους που φτάνουν μέχρι του σημείου τα φάρμακα να μην έχουν απολύτως καμία επίδραση επάνω τους. Ο κόσμος μας (υλικός και άυλος) είναι μια αλληλεπίδραση καλής ενέργειας OR σε αντιδιαστολή με την αρνητική ενέργεια DOR, τα πάντα υπόκεινται σε αυτήν την αλληλεπίδραση ορατά και μη.
Περισσότερες πληροφορίες: Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες και σημαντικές πληροφορίες για το Joe cell που είναι διαθέσιμες σε ορισμένους προνομιούχους, αλλά κι εμείς οι υπόλοιποι, ήδη έχουμε αρκετές πληροφορίες από τα παραπάνω, για να αναγνωρίσουμε το είδος της ενέργειας. Έτσι φαίνεται καθαρά χωρίς αμφιβολία, ότι το Joe cell είναι ένας πρωτόγονος συσσωρευτής Οργόνης και ότι το κελί δουλεύει με, ή συλλέγει Οργόνη.
Υπάρχει ένας 100% συσχετισμός με την ενέργεια της Οργόνης και τις ιδιότητες της. Εφόσον συσσωρευτές Οργόνης (άλλο ο συσσωρευτής οργόνης και άλλο ο οργονίτης) υπάρχουν σε χρήση σε όλον τον κόσμο, ο κατασκευαστής μπορεί να επωφεληθεί από την τεράστια συσσώρευση γνώσεως στο θέμα. Για παράδειγμα ήδη από τον Ιανουάριο του 1867 μια Γαλλική πατέντα με αριθμό 60.986 δόθηκε στον Martin Ziegler για ένα συσσωρευτή μιας ζωντανής, μή ηλεκτρικού τύπου δυνάμεως.
Ο πειραματιζόμενος μπορεί με λίγη έρευνα και σημειώσεις σαν αυτές, να ξεπεράσει τους μύθους, τους τσαρλατανισμούς, την παραπληροφόρηση και να προχωρήσει με επιστημονικά εμπειρικά δεδομένα. Επίσης πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος, να καταλάβει και να αντιμετωπίσει τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που περιμένουν τους ανόητους.
Κρίνω απαραίτητο να υπενθυμίσω τους ειδικούς κινδύνους που συνδέονται με την χρήση της ενέργειας της ζωής, πιο ειδικά της Οργόνης. Υποθέτω ότι ο αναγνώστης έχει τις γνώσεις που απαιτούνται για να πειραματιστεί με το υδρογόνο και το οξυγόνο, και επίσης είναι ικανός με τα εργαλεία που απαιτούνται για να έχει τα αποτελέσματα που περιμένει. Σε προειδοποίησα,  φρόντισε να ενημερωθείς σωστά για το αντικείμενο, για να μην ανατινάξεις το γκαράζ !
Προσοχή με την Οργόνη εάν δεν γνωρίζεις περί αυτής: Επειδή μπορεί να μην γνωρίζεις σχετικά με την Οργόνη, οφείλω να σου αναφέρω κάποιες ακόμη Προφυλάξεις. Η Οργόνη είναι πολύ ευαίσθητη σε διαταραχές από πολλές πηγές. Έτσι η Οργόνη πολύ εύκολα ερεθίζεται ώστε να παράγει τοξικά αποτελέσματα. Τα ακόλουθα πρέπει να αποφεύγονται, όταν κατασκευάζεται το Joe Cell:
* Οποιαδήποτε συσκευή όπως τηλεοράσεις.
* Υπολογιστές.
* Παλμογράφους κλπ. ιδιαίτερα τους παλιούς τύπους με καθοδική οθόνη.
* Φούρνους μικροκυμάτων.
* Λάμπες φθορισμού.
* Ρολόγια με φώσφορο.
* Ανιχνευτές καπνού και ηλεκτρικές κουβέρτες.
* Κινητά τηλέφωνα και κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
* Ασύρματα δίκτυα Wi-Fi.
* Ραντάρ αεροδρομίων και γενικά τηλεοράσεις, ραδιόφωνα ΑΜ, FM. πομπούς ραδιοφώνου.
* Ραντάρ τροχαίας.
* Γραμμές υψηλής τάσεως της ΔΕΗ.
* Πυρηνικά εργοστάσια.
* Πυρηνικά απόβλητα η αποθηκευμένα και σε περιοχές παλαιών η νέων πυρηνικών δοκιμών.
Οι παραπάνω ηλεκτρομαγνητικές και πυρηνικές συσκευές και υλικά που είναι γνωστό ότι ερεθίζουν την Οργόνη, οδηγώντας την σε μια υπερβολικά διεγερμένη κατάσταση που ο Reich ονόμαζε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ORANUR. Για να μην πω τίποτα «καλοσυνάτο» για τους κατασκευαστές οργονιτών που ξεπετάχτηκαν τελευταία σαν μανιτάρια και που κατασκευάζουν πρές παπιέ, παίρνοντας στον λαιμό τους πολλούς ανθρώπους. Τελευταία με χαρά μου βλέπω όμως, πως ελαττώνονται σημαντικά οι τσαρλατάνοι, γιατί ως γνωστόν «Μπορείς να κοροιδέψεις λίγους ανθρώπους για πολύ καιρό, αλλά ποτέ πολλούς για πολύ». Αυτά τα άσχημα αποτελέσματα παραμένουν πολύ καιρό αφότου απομακρυνθεί η διέγερση. Κάτω από αυτόν τον συνεχή άσχημο ερεθισμό η Οργόνη τελικά ακινητοποιείται και νεκρώνεται.
Ο Reich  ονόμασε την νεκρή οργόνη DOR (Θανάσιμη Οργόνη). Η τυπική ανθρώπινη αντίδραση στην DOR είναι λήθαργος, ακινητοποίηση και συναισθηματική απομάκρυνση. Τα πιο σημαντικά αποτελέσματα είναι η τάση να φέρνει στην επιφάνεια λανθάνουσες ασθένειες. Έτσι και αλλιώς αυτό συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι αυτό που έλεγε ο Ράιχ «Ερημωτική Εξέλιξη» για την Γη, λόγω της λογαριθμικής αυξήσεως της DOR και «Συναισθηματική Πανούκλα» για τους ανθρώπους. Διάβασε τον όλεθρο που σπέρνει  η «Συναισθηματική Πανούκλα στα παιδιά»
Εάν η Oranur ή η DOR είναι παρούσες, ένας συσσωρευτής όπως το Joe Cell θα ενισχύσει αυτές τις τάσεις. Εάν το Joe Cell σου «τα παίξει», θα αισθανθείς πολύ κουρασμένος, το πρόσωπο σου θα πρηστεί, θα έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου και θα αισθάνεσαι ότι έχεις καεί από τον ήλιο. Τότε κάνε ένα ψυχρό ντους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα αισθανθείς καλύτερα. Έχεις ήδη προειδοποιηθεί, φρόντσε τον εαυτό σου κατάλληλα. Εάν δεν θέλεις κανένα από αυτά τα προβλήματα, είναι απλό το τι πρέπει να κάνεις. Εάν πιάνουν τα χέρια σου κάνε ένα περίβλημα στο Joe Cell σου ΜΕ ΟΡΓΟΝΙΤΗ ! Χρειάζεσαι μεγαλύτερη πληροφόρηση; Τότε διαβάσε το www.orgonodrome.gr και τα άρθρα του.
Η περαιτέρω ιστορία του Joe Cell από το αναφέρει ότι αυτοκίνητα καίνε νερό ακόμη από την εποχή του Model T Ford. Φαίνεται ότι μάλλον είναι αλήθεια. Το 1991 ένας Αυστραλός ονόματι Peter Stevens μαζί με άλλους μιας ομάδος της ASTRO (Alternative Science & Technology Research Organisation) παρακολούθησε μια έκθεση Living Expo στο Northern New South Wales. Εκεί συνάντησε τον Graham Coe ο οποίος είχε τοποθετήσει δύο ασυνήθιστες συσκευές στην Toyota Celica του.

Υποστήριζε ότι τα 2 κελιά βελτίωναν την οικονομία 70%. Ο Peter εντυπωσιάστηκε από την απλότητα και την αποτελεσματικότητα των συσκευών. Με την βοήθεια ενός μηχανικού εξέτασε τις συσκευές και πείστηκε ότι ότι οι συσκευές κάνανε αυτό που υποστήριζε ο Graham. Ο Peter ρώτησε τον Graham από προέρχονται οι συσκευές. Ο Graham απάντησε ότι ο παππούς του έδωσε τα σχέδια. Δεν ήταν εφεύρεση του παππού του. Απλώς ο παππούς του, τα είχε αντιγράψει από παρόμοιες συσκευές που είχε δει τοποθετημένες σε ΤΑΝΚΣ στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο !!!

Οι συσκευές είχαν τοποθετηθεί για να αυξήσουν την ταχύτητα και την αυτονομία των τανκς στο πεδίο μάχης !!! Ο Peter και ο Joe (από αυτόν πήρε το όνομα) άρχισαν να αναπτύσσουν το Cell. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Συνέχισαν μέχρι τον σχεδιασμό του Mark 3 Cell. Κανένας από τους δύο άνδρες δεν κατέθεσε αίτηση για πατέντα.
Κατασκευαστικό κομμάτι: Παραθέτω τα κατασκευαστικά σχέδια. Φυσικά οι διαστάσεις είναι σε ίντσες.
Κάνε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δεις μεγάλες







Το Μεγάλο Μυστικό για να δουλεύει χωρίς διαλείψεις το Joe Cell είναι ο ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ. Αφού διαβάσετε και καταλάβετε το άρθρο του Alex Schiffer και προχωρήσετε στην κατασκευή, τότε απλώς το εξωτερικό γυάλινο δοχείο φτιάξτε το από οργονίτη με σκόνη χαλκού η αλουμινίου και σκόνη χαλαζία !!!
Επειδή το κατασκευαστικό θέμα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και είναι πρακτικά αδύνατο να τις αναφέρω σε ένα άρθρο, παραπέμπω στην καλύτερη περιγραφή κατά την γνώμη μου, στον Alex Schiffer – Joe Cell – Experimenters Guide to the Joe Cell. Βέβαια είναι στα Αγγλικά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς το κείμενο είναι 46.000 λέξεις. Είναι το πιο σημαντικό κείμενο για όποιον θέλει να κάνει κατασκευή ! Επίσης δεν περιέχει παραπληροφόρηση ! http://merlib.org/node/999
Moe-Joe Cell: Υπάρχει ένα σύστημα έτοιμο για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει. Η φιλοσοφία του στηρίζεται στην σφαιρικότητα. Το οποίο χρησιμεύει και για άλλα πράγματα, για όποιον μπορεί να κατανοήσει καλύτερα και έχει μια εις βάθος γνώση της οργόνης και των οργονιτών !




Δες το βίντεο προσεκτικά

…κι εδώ θα βρεις περισσότερες  λεπτομέρειες, http://www.moe-joe-cell.com/Moe-Joe-Cell/
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

terrapapers.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

Η πρόπολις ἀναστέλλει τοὺς καρκινικοὺς όγκους

H πρόπολη εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν Το οξύ που βρίσκεται στην πρόπολη – ένα δημοφιλές προϊόν της μέλισσας – μπορεί να αναστέλλει την ανάπτυξη των όγκων του προστάτη. Εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα από το να πάρουν τη δύναμη που χρειάζονται για την ανάπτυξη τους.

Οι καρκινικοί όγκοι του προστάτη Η πρόπολη – σταματά την ανάπτυξη των καρκινικών όγκων του προστάτη.
Αυτό αποδείχθηκε από πειράματα σε ποντίκια που πραγματοποιήθηκαν από Αμερικανούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Έρευνα των επιστημόνων και πειράματα σε ποντίκια .
Στη μελέτη, οι ποντικοί έλαβαν μια μικρή δόση πρόπολης από το στόμα.

Μετά από έξι εβδομάδες διαπιστώθηκε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης των όγκων μειώθηκε κατά το ήμισυ.
Από αυτό, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ουσία δεν σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, αλλά σταματά την ενεργητικότητα τους.
Επίσης διαπίστωσαν ότι η πρόπολη κατέστειλε την δραστηριότητα της ειδικών πρωτεϊνικής κινάσης p70S6 – που παίζει σημαντικό ρόλο στην αναπαραγωγή των καρκινικών κυττάρων.
Σύμφωνα με την μελέτη αυτή, κύριο ρόλο για τα αποτελέσματα αυτό παίζει ένα ειδικό οξύ που υπάρχει στην πρόπολη. Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι με την καθημερινή χρήση της πρόπολης σε τρόφιμα εμποδίζονται τα καρκινικά κύτταρα από το να πάρουν τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη τους.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια του καρκίνου.
Εάν η κατανάλωση πρόπολης διακοπεί, μετά από μερικές εβδομάδες, η ανάπτυξη του όγκου συνεχίζει,” – είπε ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, αναπληρωτής καθηγητής Richard Jones.
Για πολλούς αιώνες, πρόπολη χρησιμοποιείται ως μια φυσική θεραπεία για την αμυγδαλίτιδα αλλά και κατά αλλεργικών παθήσεων.
Αυτό το αποτέλεσμα της νέας έρευνας είναι πολλά υποσχόμενο, αφού με βάση την πρόπολη μπορεί να παραχθούν μελλοντικά νέα φάρμακα, τα οποία σε συνδυασμό με την χημειοθεραπεία μπορεί να σκοτώσουν τα καρκινικά κύτταρα.
Ωστόσο, απαιτούνται περαιτέρω κλινικές δοκιμές , κατέληξε ο Richard


Το αντιβιοτικό της φύσης
Όταν η μέλισσα δημιουργεί αυτό το θαυμαστό υλικό μόνο εμάς δεν έχει στο νου της.
Ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε την πρόπολη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά για να θεραπεύει πληγές και έλκη.
Πρόκειται για ένα μείγμα που περιέχει 55% ρητίνες & βάλσαμα, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη.
Η βιολογική της δράση είναι αντιβακτηριακή, αντιμυκητιασική, αντισηπτική, αντιφλεγμονώδης, αντιοξειδωτική, αντικαρκινική, αντιηπατοτοξική και ηπατοπροστατευτική.
Είναι συνεργική με αντιβιοτικά. Προστατεύει τα κύτταρα από την ραδιενεργό ακτινοβολία.
Οφέλη:
Αντιβιοτική προστασία
Αντιγριπική δράση
Χρόνια φαρυγγίτιδα
Γυναικολογικές παθήσεις
Κακοήθεις όγκοι
Πληγές- Έλκη
Εγκαύματα
Προστάτης
Οδοντικές ασθένειες
Η Πρόπολις είναι εκπληκτική για τον ανθρώπινο οργανισμό.
 
peramatozoa
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ελληνίδα που δεν πουλήθηκε στους Τούρκους. Αφιερωμένο στο σύστημα που δοξάζει Μαντέληδες και βουλευτίνες – υπαλλήλους των σκοπιανών και του χιλιάρικου.

Άλλοι ξεπουλιούνται (βλέπε πολιτικούς κ.α) και άλλοι….

Δεν διανοούνται ούτε καν για 500.000 ευρώ να πουλήσουν τα πιστεύω τους. Μια από αυτούς είναι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα η οποία όπως αποκάλυψε είχε δεχτεί
πρόταση από τους Τούρκους να αγωνιστεί με το μέρος της Τουρκίας για 500.000 ευρώ το χρόνο.

Σε συνέντευξή της μάλιστα αναφέρει ότι οι Τούρκοι της είπαν ότι θα πρέπει να κάνει «λευκό γάμο» προκειμένου να πάρει την τουρκική υπηκοότητα και να αμοίβεται κυριολεκτικά με
χρυσό σε κάθε αγώνα που θα τους εκπροσωπεί. Εκείνη αρνήθηκε και ας παίρνει μόνο 500 ευρώ το μήνα «πολεμώντας» για την Ελλάδα! Συγκεκριμένα ανέφερε : “Δεν ζητάω από την Ελλάδα να μου δώσει τα λεφτά που μου δίνουν οι Τούρκοι. Σε καμία περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το μόνο που ζητάω είναι να μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να έχω τα βασικά. Δηλαδή έναν μισθό για τον προπονητή μου, που είναι από την Ρουμανία, τα έξοδα για να πηγαίνω στους αγώνες στο εξωτερικό και να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς”.

Βουλευτές και πολιτικοί πάρτε κανένα παράδειγμα επιτέλους από τους απλούς Έλληνες‼!

makeleio.gr
olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Το ακριβότερο φρούτο στον κόσμο!

Η διαδικασία της ανάπτυξής του διαρκεί περίπου 2 χρόνια, ενώ η καλλιέργειά του γίνεται βάσει συγκεκριμένων βικτωριανών μεθόδων κηπουρικής. Ένας σπάνιος εξωτικός ανανάς που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 16.000 ευρώ το τεμάχιο! Επιπλέον, το ακριβότερο φρούτο στον κόσμο φυτεύεται και ευδοκιμεί σε ένα ειδικό υπόστρωμα εδάφους που περιέχει κοπριά και ούρα αλόγου και αρκετό άχυρο. Η υπερπολυτελής… συγκομιδή έγινε πρόσφατα στους κήπους «Cornwall’s Lost Gardens of Heligan» στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιλαμβάνει μόλις 8 ανανάδες! "Το κόστος της καλλιέργειας για κάθε ανανά ξεχωριστά αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ η γεύση τους είναι εκρηκτική και το άρωμά τους μοναδικό", αναφέρει ο υπεύθυνος του Κήπου James Stephens.
Αξίζει να σημειώσουμε, βέβαια, πως τα φρούτα δεν διατίθενται προς πώληση καθώς το προσωπικό των κήπων θέλει να τα κρατήσει όλα για δική τους κατανάλωση! «Η τιμή την οποία υπολογίζουμε είναι νομίζω αρκετά δίκαιη για την ποιότητα του συγκεκριμένου φρούτου, αρκεί να σκεφτείτε πως 90 και πλέον τόνοι κοπριάς χρειάζονται στα δύο χρόνια της ανάπτυξής του, και όχι οποιαδήποτε κοπριά!», συμπληρώνει ο υπεύθυνος.

perierga.gr
Διαβάστε περισσότερα » »