Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το μίσος της Μόσχας για την Αθήνα!Ο Πούτιν θεωρεί τους Σαμαρά-Μέρκελ ως εγκεφάλους του κουρέματος!

Αυτό που δεν λένε τα εγχώρια παπαγαλάκια για το κούρεμα που αποφάσισε το Eurogroup, είναι πως ήταν σχεδόν αδύνατο να το δεχθούν οι Ρώσοι. “Άδικο, αντιεπαγγελματικό και επικίνδυνο” το χαρακτήρισε ο Πούτιν, ενώ στο ίδιο τέμπο κινούνται και οι δηλώσεις Μεντβέντεφ. Οι Ρώσοι όταν
συνειδητοποίησαν ότι η απόφαση για το κούρεμα ήταν στην ουσία μια αρπαγή «δια της βίας» ρώσικων κεφαλαίων έγιναν έξαλλοι.

Μάλιστα για να καθησυχάσουν τους Ρώσους έσπευσε η μισή Κομισιόν στην Μόσχα. Το ΟΧΙ των Κυπρίων λειτούργησε πυροσβεστικά απέναντι στην μανία των Ρώσων, οι οποίοι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στοχοποιούν πλέον ανοιχτά δύο ευρωπαικές πρωτεύουσες: To Bερολίνο και την Αθήνα.

Το δίδυμο Πούτιν- Μεντβέντεφ εκτιμά πως η εισήγηση για το κούρεμα ήταν προιόν που επεξεργάσθηκαν από κοινού τα επιτελεία των υπ. Οικονομικών Βερολίνου-Αθήνας μετά από παρότρυνση των Μέρκελ-Σαμαρά.

Η αφωνία του Μαξίμου είναι εύλογη μια και οι Ρώσοι εκτιμούν πως εδώ και στο Βερολίνο βρίσκονται οι εγκέφαλοι του σχεδίου.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την ανάφλεξη στις σχέσεις Μόσχας-Αθήνας με τους Ρώσους να υποψιάζονται πως η συμπαιγνία Μαξίμου-Καγκελαρίας έχει να κάνει και με τον διαγωνισμό για την ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ. Ο ισχυρός άνδρας της Gazprom έφτασε εσπευσμένα στην Αθήνα μετά από πληροφόρηση ότι ο Σαμαράς και η Μέρκελ έχουν αποφασίσει να τινάξουν στον αέρα τους Ρώσους επενδυτές. Το σχέδιο που υποψιάζονται οι Ρώσοι θέλει τον Σαμαρά να είναι κατ΄αρχήν θετικός στην προοπτική πώλησης στους Ρώσους αλλά την Ευρωπαική Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε συννενόηση με την Μέρκελ, να τινάζει στον αέρα κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στην Μόσχα και την Αθήνα με το δίδυμο Σαμαρά-Στουρνάρα να αποτελεί κόκκινο πανί για τους Ρώσους!
 
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ! ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο…ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ;
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! Σε ποια τερτίπια βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο; Η καταγγελία για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έγινε προ εβδομάδος στην «Ελεύθερη Ώρα» και μέχρι σήμερα δεν την έχει διαψεύσει! Με ποιο τρόπο παραχωρήθηκε η διαχείριση της περιουσίας των Ισραηλιτών στους ίδιους και αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο η δυνατότητα να εισπράττει τον αναλογούντα φόρο; Ποιος σκαρφίστηκε το σχετικό νόμο φορολογικής ασυλίας των Ισραηλιτών; Πέρασε από τη Βουλή και πότε;

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε προκαλούν ανατριχίλα σε όλα τα επίπεδα. Αρχίζοντας από τον πολιτικό που χάρισε την πλήρη φορολογική ασυλία του ΚΙΣ. Είναι ο αποκληθείς Γέρος της Δημοκρατίας! Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο δημοκράτης Πρωθυπουργός που γνωρίζουμε από την Ιστορία ή μήπως ο ρόλος του σε κάποια σημεία του υπήρξε ιδιαίτερα σκοτεινός και ύποπτος; Πόσο δημοκράτης μπορεί να ήταν ο Πρωθυπουργός της λεγόμενης Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ο οποίος κατέφυγε σε παραποιήσεις ΦΕΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του, μόλις δηλαδή αποχώρησαν τα γερμανικά στρατεύματα από τη χώρα μας τον Οκτώβριο του 1944;

Θυμίζουμε ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ηγήθηκε ως Πρωθυπουργός, υπουργός Εξωτερικών και προσωρινά υπουργός Στρατιωτικών, της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 18 Οκτωβρίου 1944, αντικαθιστώντας τη διορισμένη από τους Γερμανούς Κυβέρνηση Ράλλη.

Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 23 Οκτωβρίου 1944, και το πρώτο πράγμα που φρόντισε να κάνει ήταν να προβεί σε δύο πρωτοφανείς πλαστογραφήσεις ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) καταργώντας νόμους που αφορούσαν τη διαχείριση της περιουσίας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Ο …Γέρος της Δημοκρατίας μαζί με το υπουργικό συμβούλιο στις 27 Οκτωβρίου 1944 και στις 10 Νοεμβρίου 1944, φαίνεται πως κατέγραψε δυο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, τις οποίες αποκαλύπτουμε σήμερα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.
Κλικ στις εικόνες

Ως γνωστόν, κάθε νέο έτος τα ΦΕΚ αρχίζουν την αρίθμησή τους από το Νο1 και τη συνεχίζουν αυξητικά έως τη λήξη του χρόνου, για να ξεκινήσουν πάλι από τον αριθμό 1 την επόμενη χρονιά.

Η διορισμένη κυβέρνηση Ράλλη (η δοσίλογη) παραιτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1944, η δε παραίτησή της δημοσιεύθηκε στο 242 ΦΕΚ με το Διάγγελμα του τότε «Προέδρου της Κυβερνήσεως Δ. Ράλλη προς τον Ελληνικόν Λαόν». Αυτό ήταν και το τελευταίο ΦΕΚ του έτους.

Η οποιαδήποτε επομένη κυβέρνηση, διορισμένη ή εκλεγμένη, όφειλε να συνεχίσει την έκδοση των ΦΕΚ από τον αριθμό που σταμάτησε η προηγούμενη.

Aυτό ήταν το τελευταίο ΦΕΚ-Νο 242- από την παραιτηθείσα κυβέρνηση Ράλλη. Το επόμενο ΦΕΚ έπρεπε να συνεχίζει από τον αριθμό 243. Ο ...Γέρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έκανε...γιάφκα τα ΦΕΚ.
Έλα όμως που με την ανάληψη των καθηκόντων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, όλα ήρθαν τα πάνω-κάτω!

Η Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που όπως είπαμε ηγήθηκε της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στις 23 Οκτωβρίου 1944, θα έπρεπε να συνεχίσει τα ΦΕΚ από τον αριθμό 243. Αλλά και από την αρχή να ήθελε να ξεκινήσει με το αιτιολογικό ότι μόλις είχε τελειώσει ο πόλεμος, θα έπρεπε να γράψει «ΦΕΚ 1». Έλα όμως που ο …Γέρος της Δημοκρατίας έκανε κάτι πρωτοφανές: Πήρε το ΦΕΚ 6 της 18ης Ιανουαρίου 1944 και το …μετάλλαξε! Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου 1944 εξέδωσε νέο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό 6!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι την ίδια χρονιά, είχαμε δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό! Απίστευτο!


Δείτε τα …δίδυμα ΦΕΚ και κάντε συγκρίσεις. Βρείτε τις διαφορές που λένε στα κουίζ! Απίστευτο, αλλά «για καλό σκοπό και πατριωτικό» πιθανώς να έλεγε ο …Γέρος της Δημοκρατίας, εάν ζούσε σήμερα. Ποιος ήταν ο… καλός σκοπός;

Τον διαβάζουμε, όπως αναγράφεται στο παραποιημένο ΦΕΚ 6, με υπογραφή Γεώργιου Παπανδρέου και του τότε υπουργικού συμβουλίου:

Άρθρον 1.

1. Καταργούνται οι Νόμοι 1977/44 και 1180/44.

2. Άπαντα τα εις Ισραηλίτας ανήκοντα πάσης φύσεως περιουσιακά αντικείμενα, τα συμφώνως προς τα διατάξεις του Νόμου 1180/44 τελούντα ήδη υπό την διαχείρισην του Ελληνικού Δημοσίου και ευρισκόμενα εις τα αποθήκας της Υπηρεσίας Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών ή εις ιδιωτικάς τοιαύτας ή αλλαχού, αποδίδονται εις τους νομίμους αυτών κατόχους, καθ’ην διαδικασίαν αρχικώς ταύτα παρελήφθησαν. Η απόδοσις των αντικειμένων τούτων ενεργείται χωρίς αφαίρεσιν του βάσει των οικείων αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών αποδοθέντος ποσοστού 10% εφ’ εκάστης ισραηλιτικής περιουσίας εις τον καταδόντα προς το Δημόσιον ταύτην αλλά με κράτησιν ποσοστού 5% του παρακρατούμενου προς τακτοποίησιν προκαταβολών ενεργηθεισών συμφώνως προς τας διατάξεις του Νόμου 1180/44 εκ του Δημοσίου Ταμείου προς αντιμετώπισιν των δαπανών της ρηθείσης υπηρεσίας αφ’ενός, και δι’ έξοδα λειτουργίας ταύτης αφ’ ετέρου».

Σε απλά ελληνικά, ο …νέος νόμος που καταργούσε τους 1977/44/ και 1180/44, λέει ότι: Τα περιουσιακά αντικείμενα των Ισραηλιτών τα οποία είχαν περιέλθει στη διαχείριση του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να φορολογηθούν, από την οποία φορολόγηση αποδιδόταν και ποσοστό 10% ως αμοιβή σε όποιον κατέδιδε την κρυμμένη άρα και αφορολόγητη περιουσία τους, επιστρέφονταν στους Ισραηλίτες, με μια απλή παρακράτηση 5% ως έξοδα και δαπάνες του Δημόσιου Ταμείου.

Φαίνεται όμως πως η πλαστογράφηση αυτή, δεν ικανοποιούσε 100% τα συμφέροντα του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου) με αποτέλεσμα ο… Γέρος της Δημοκρατίας να έρθει προθύμως στις 10 Νοεμβρίου 1944 και να προβεί σε νέα παραποίηση ΦΕΚ. Πρόκειται για το ΦΕΚ 14 της 24ης Ιανουαρίου 1944, το οποίον πλέον… μασκαρεύτηκε σε ΦΕΚ 14 της 10ης Νοεμβρίου του ιδίου έτους:


Δείτε τις διαφορές, όπως στο προηγούμενο κουίζ! Δίδυμα ΦΕΚ αλλά με τεράστιες διαφορές.

Στο νέο-μασκαρεμένο ΦΕΚ 14, ο Γ. Παπανδρέου και τα μέλη της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο 2ο άρθρο, πρόσθεσαν νέα παράγραφο 2, με αποτέλεσμα τον αναριθμητισμό των §2 και 3 οι οποίες… μετακόμισαν ένα νούμερο παρακάτω. Επιπλέον, δεν πρόκειται περί αναδημοσίευσης, όπως λέει το ΦΕΚ 14 αλλά περί πλήρους μετατροπής του νοήματος του ΦΕΚ. Αντιγράφουμε από το ΦΕΚ 14:

2. Το προσωπικόν της Υπηρεσίας ταύτης, ης προΐσταται ανώτερος υπάλληλος της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού απαρτίζεται εξ υπαλλήλων της Γενικής Διευθύνσεως Δημοσίου Λογιστικού ή και εξ υπαλλήλων ετέρων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ή ετέρων Υπουργείων των υπαλλήλων τούτων αποσπασμένων δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών και του οικείου Υπουργού.

Πάσα συναφής διά την λειτουργίαν της Υπηρεσίας ταύτης δαπάνη, προκαταβαλλομένη νυν εκ του Δημοσίου Ταμείου βαρύνει τας ισραηλιτικάς περιουσίας κατά τα εν τω εδαφίω 2 του άρθρου 1 οριζόμενα.

Η δε §3 έχει τροποποιηθεί σε: «Η αμοιβή των διαχειριστών ορίζεται δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών», ενώ το προηγούμενο ΦΕΚ 6 έγραφε: «Η αμοιβή των διαχειριστών τούτων ορίζεται και καταβάλλεται ως και των παρά τη Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών υπηρετούντων Υπαλλήλων»!!!

"Η πρώτη παραποίηση δεν έφτανε για να ικανοποιήσει το ΚΙΣ και ο...Γέρος της Δημοκρατίας προχώρησε και σε δεύτερο πλαστό ΦΕΚ στις 10 Νοεμβρίου 1944. Προέβη δηλ. σε παραποίηση της παραποίησης".
Θα μπορούσε κανείς να αντιτείνει; «Καλά έκανε ο Γεώργιος Παπανδρέου και απέδωσε στους κατόχους τους τα περιουσιακά στοιχεία των Ισραηλιτών; Γιατί να θεωρηθούν κατεσχημένα;».

Απάντηση: Την προνομιακή μεταχείριση που έδειχνε το ελληνικό Δημόσιο προς τους Ισραηλίτες δεν την έδειχνε καν στους Έλληνες. Αυτό το «απαλλάσσονται πάσης δεσμεύσεως ή οιασδήποτε άλλης υποχρεώσεως, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου», δεν το είχαν ποτέ οι γηγενείς Έλληνες.


Δείτε, για παράδειγμα, το ΦΕΚ 17 της 22ας Ιανουαρίου 1946: «Άρθρον Μόνον 1. Επί κληρονομιών Ισραηλιτών Ελλήνων υπηκόων απωλεσθέντων κατά την διάρκειαν του πολέμου συνεπεία των φυλετικών διωγμών εκ μέρους του εχθρού εφόσον ούτοι δεν κατέλιπον εκ διαθήκης κληρονόμους, δεν εφαρμόζεται το άρθρον 12 του νόμου 2310/1920 «περί της εξ αδιαθέτου κληρονομικής διαδοχής», αι δε σχολάζουσαι κληρονομίαι περιέρχονται εις ιδρυθησόμενα δια Β. Διατάγματος Νομικό Πρόσωπον όπερ θα έχη ως σκοπόν την περίθαλψιν και αποκατάστασιν των Ισραηλιτών της Ελλάδος».



Για να δούμε όμως τι έλεγαν αυτοί οι νόμοι 1977/44 και 1180/44 τους οποίους κατάργησαν τα γιαλαντζί ΦΕΚ 6 και ΦΕΚ 14 του Γεωργίου Παπανδρέου; Ψάχνοντας τους συγκεκριμένους νόμους οι οποίοι αφορούσαν στον τρόπο διαχείρισης των κατασχεμένων Ισραηλιτικών περιουσιών, φτάνουμε σε δύο ΦΕΚ: το ΦΕΚ 26 της 12ης Φεβρουαρίου 1944 και στο ΦΕΚ 160 της 1ης Ιουνίου 1843.


Στο ΦΕΚ 26 που αφορά στο νόμο 1180/44 αναφέρεται:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τω Υπουργείω Οικονομικών Κεντρική Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών περιουσιών. Η υπηρεσία αύτη υπάγεται απ’ ευθείας εις τον Υπουργόν των Οικονομικών. Σκοπός της Υπηρεσίας ταύτης είναι η διαχείρισης των δυνάμει της από 23/11/43 διαταγής Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος κατασχεθεισών και εις το Ελληνικόν Δημόσιον προς διαχείρισιν παραδοθεισών, Ισραηλιτικών περιουσιών. Η αρμοδιότης της Υπηρεσίας ταύτης εκτείνεται εφ’ όλης της χώρας εξαιρέσει της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 2.

1. Την κατά το προηγούμενον άρθρον συνιστωμένη υπηρεσίαν διεθύνει ανώτερος δημόσιος υπάλληλος οριζόμενος δι’ αποφάσεως του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ αποφάσεως αυτού του Υπουργού, αποσπάται εκ δημοσίων το λοιπόν αναγκαιούν προσωπικόν εις την υπηρεσίαν ταύτην.

2. Πάντα τα αφορώντα την αρμοδιότητα της κατά τα ανωτέρω συνιστωμένης υπηρεσίας και την εν γένει λειτουργία αυτής καθορισθήσονται δι’ αποφάσεων του Υπουργού των Οικονομικών. Δι’ ομοίων αποφάσεων θέλουσι καθορισθή τα καθήκοντα, τα δικαιώματα και η αρμοδιότης των οργάνων της υπηρεσίας ταύτης.

Άρθρον 3.

1. Παρά τη ως ανωτέρω υπηρεσία συνιστάται γνωμοδοτική Επιτροπή αποτελουμένη: α) εκ του Διευθυντού της υπηρεσίας ως Προέδρου και β) των Προέδρων ή αναπληρωτών των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αθηνών και Πειραιώς και των Εμπορικών Συλλόγων Αθηνών και Πειραιώς. Η Επιτροπή γνωματεύει επί παντός ζητήματος αφερώσι την διαχείρισιν των Ισραηλιτικών περιουσιών υποβαλλομένη αυτ΄λη υπό της αρμοδίας υπηρεσίας.


Αντιστοίχως, το ΦΕΚ 160 του νόμου 205/43 που αφορά στη διαχείριση των Ισραηλιτικών περιουσιών της Μακεδονίας, αναφέρει στα άρθρα 1,6,11:

Άρθρον 1.

Συνιστάται παρά τη γενική Διοικήσει Μακεδονίας ειδική υπηρεσία υπό τον τίτλον «Υπηρεσία Διαχειρίσεως Ισραηλιτικών Περιουσιών» σκοπόν έχουσα την επιμέλειαν της διαχειρίσεως των παρά των Γερμανικών Αρχών Κατοχής κατασχομένων ή εγκαταλειπομένων Ισραηλιτικών περιουσιών της περιφερείας της Γενικής Διοικήσεως Μακεδονίας.

Άρθρον 6.

Παρά τη αυτή υπηρεσία συνιστάται ειδική γνωμοδοτική επιτροπή αποτελουμένη εξ ενός Δικαστικού, ως Προέδρου, εξ ενός Δημοσίου οικονομικού υπαλλήλου, εκ δύο ανωτέρων δημοσίων υπαλλήλων, εξ ων ο έτερος μηχανικός…κ.λ.π.

Άρθρον 11.

Οι διαχειρισταί εμπορικών, επαγγελματικών και άλλων επιχειρήσεων πάσης φύσεως υποκαθίστανται εις τας σχετικάς προς την επιχείρησιν μισθωτικάς σχέσεις του μισθωτού Ισραηλίτου, μη ευθυνόμενοι πέραν του ποσού της διαχειριζόμενης περιουσίας.

Συμπέρασμα: Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο αποκληθείς και Γέρος της Δημοκρατίας, επανέφερε το… έγκλημα του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος το 1920 καθιστούσε το ΚΙΣ Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου προσφέροντάς του φορολογική ασυλία. Με δύο πλαστά ΦΕΚ, ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήργησε την υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών και τον Υπουργό των Οικονομικών που ήλεγχε-διαχειριζόταν και φορολογούσε το ΚΙΣ! Ο …Γέρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από την Πολιτεία τον έλεγχο των περιουσιών του, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να μην γνωρίζουμε ποια και πόση είναι η Ισραηλιτική περιουσία!

Μην μας φαίνεται λοιπόν παράξενο που μετά από κάμποσα χρόνια, είδαμε τον εγγονό του Γέρου της Δημοκρατίας τον Γιωργάκη Παπανδρέου, να πηγαίνει σε συναγωγή με το κλασικό εβραϊκό σκουφάκι!


Τα ντοκουμέντα που παρουσιάσαμε είναι συγκλονιστικά, ωστόσο καλούμε τόσο την τρικομματική κυβέρνηση αλλά και το ΚΙΣ να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:

α) Ποιανού την έγκριση είχε η ειδικού σκοπού Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για να υπογράψει τα δύο ΦΕΚ; Αφού δεν υπήρχε Βουλή!

β) Είναι δυνατόν να εμφανίζονται δύο ΦΕΚ με τον ίδιο αριθμό, την ίδια χρονιά;

γ) Είναι δυνατόν η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να έχει υπογράψει μόνο δύο ΦΕΚ με τους αριθμούς 6 και 14; Πού είναι τα ενδιάμεσα νούμερα; Έκαναν… γιάφκα τα ΦΕΚ;

δ) Τι είναι το ΚΙΣ; Off Shore εταιρεία μέσα στην ελληνική επικράτεια;


Ιδιαιτέρως, καλούμε τον κ. Κουβέλη να απαντήσει έστω τώρα. Είναι δυνατόν να σφαγιάζει με μέτρα τους Έλληνες φορολογούμενους, να πετσοκόβει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα, να αυξάνει στα ύψη τη φορολόγηση του λαού και ο ίδιος να απολαμβάνει φορολογικής ασυλίας, έχοντας εντάξει 80 ακίνητα στο ΚΙΣ; Δεν πληρώνεται ούτε ένα ευρώ κύριε Κουβέλη κι έρχεστε να γίνεται τιμητής των πάντων;
"Νέοι Άνθρωποι-Ελεύθερη Ώρα"

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ώρα της Γης και... γιατί αυτός δεσμεύεται να βάψει τα μαλλιά του 'πορτοκαλί';


Η μεγάλη απάτη που λέγεται 'κλιματική αλλαγή' έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια της και, μέσω της WWF μιας εκ των ΜΚΟ των παγκοσμιοποιητών, πατάει στην ευαισθησία των πολιτών προσπαθεί να περάσει το στρεβλό της μήνυμα: Σώστε τον πλανήτη από τον εαυτό σας! Είστε πολλοί και καταναλώνετε ενέργεια. Κάντε μια κίνηση αβρότητας και εφαρμόστε μιας ώρας σκοταδισμό, έτσι... συμβολικά, για μια ωρίτσα μόνο, ως δείγμα καλής θέλησης για τον μόνιμο που θέλουμε να σας επιβάλλουμε.
Το παγκόσμιο σχέδιο αποπληθυσμού της γης έχει βάλει ήδη τις μηχανές του μπροστά και τελευταία όλο και γκαζώνει. Ο έλεγχος γεννήσεων γίνεται με πολλούς τρόπους, άλλους φανερούς κι άλλους ύπουλους. Μια παγκόσμια οικονομική κρίση βοηθάει πολύ, ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο όπου οι νέοι γονείς διστάζουν να φέρουν στον κόσμο παιδιά αν δεν έχουν να τους προσφέρουν τα 'απαραίτητα', σύμφωνα πάντα με το δυτικό πρότυπο ζωής. Ο άλλος τρόπος είναι η διατροφή, που έχει καταντήσει στις μέρες μας όχι μόνο να μην προσφέρει τα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά για καλή και μακρά ζωή, αλλά να αποτελεί και τον υπαριθμό ένα κίνδυνο: μεταλλαγμένα (ένοχα για το γονίδιο της στειρότητας), διατροφικά σκάνδαλα και χημικές ύλες και ουσίες που έχουν πάρει το 'πράσινο φως' από τους οργανισμούς για να εισβάλλουν στο στομάχι μας. Στη συνέχεια έχουμε ένα εξαιρετικά βεβαρημμένο από ηλεκτρομαγνητικά πεδία περιβάλλον που εξασφαλίζει αργά ή γρήγορα τον καρκίνο και... τι άλλο πάλι; Στειρότητα!!! Και ας μην ξεχνάμε τον βασιλειά του αποπληθυσμού, τους χημικούς αεροψεκασμούς, που γεμίζουν τα πνευμόνια και το αίμα μας με νανοσωματίδια. Ο καρκίνος καλπάζει, αλλά στο ιπποδρόμιο δεν είναι μονάχος του. Πλάι του τρέχουν χρόνιες αλλεργίες, αλτσχάιμερ, ιώσεις που ολοένα γίνονται και πιο ανθεκτικές... και πολλά άλλα.
Την καμπάνια της WWF χαιρετίζουν κι αγκαλιάζουν δήμοι, εμπορικοί σύλλογοι, ΜΚΟ ακόμα και το αεροδρόμιο Βενιζέλος και το Σάββατο θα σβήσουν τα φώτα για μια ώρα, από τις 20:30 - 21:30. Και φυσικά και τα προσκοπάκια που είναι χώρος καλά ελεγχόμενος από τους σκοτεινούς κύκλους. Στο επίσημο ιστολόγιο της WWF ένας εγκεφαλοπλυμένος κάνει τη δική του πρόταση: Να πρασινίσει ο κόσμος τα μπαλκόνια του κι εκείνος υπόσχεται να βάψει τα μαλλιά του... πορτοκαλί!

Γιατί όμως πορτοκαλί; Γιατί όχι πράσινα ή μωβ ή φούξια; Η απάντηση είναι ΕΔΩ
Μην πέφτετε στην παγίδα τους. Φωτίστε τη γη να φανεί το έγκλημα που συντελείται απ' όοοολους αυτούς επάνω της και φωτίστε και τα μυαλά των κατοίκων της!!! Ο σκοταδισμός τους δεν πρέπει να περάσει!!!
 

Διαβάστε περισσότερα » »

Πέφτουν οι σφαίρες σαν το ...χαλάζι στις φυλακές Τρικάλων !


Οχημα γάζωσε τις εξωτερικές σκοπιές των φυλακών ενώ έπεφταν και πυροβολισμοί απο την ταράτσα των φυλακών ... ενώ φέρεται να υπάρχει ''Τραυματίας Αστυνομικός'' 

Στο «πόδι» βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί στις Φυλακές Τρικάλων.
 
Εκεί σπεύδουν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για να ενίσχυση και για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για απόπειρα απόδρασης κρατουμένων.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το trikalanews.gr υπάρχει όχημα έξω από τις φυλακές που «γαζώνει» τις σκοπιές, ενώ ομάδα βαρυποινιτών έχει ανέβει στην ταράτσα και πυροβολεί κατά των σκοπών, ενώ φέρεται να υπάρχει τραυματίας Αστυνομικός.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ,αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε καταδίωξη ατόμων που είναι άγνωστο αν πρόκειται για άτομα που ήταν στο όχημα εξωτερικά των φυλακών ή πρόκειται για δραπέτες του Σωφρονιστικού  Καταστήματος
 
efenpress
Διαβάστε περισσότερα » »

Daily Mail: Αλίμονο αν η Κύπρος πέσει στα χέρια της Ρωσίας


«Εάν η πέσει στα …χέρια της Ρωσίας, τότε η Δύση θα έχει χάσει την πρώτη μάχη στο νέο Ψυχρό Πόλεμο», υποστηρίζει στο τίτλο της σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ «» το οποίο επισημαίνει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την αδυναμία αλλά και την αδράνεια της Ε.Ε να συμβάλει στην οικονομική διάσωση της χώρας.
«Η οικονομική αδυναμία της Δύσης μετετράπη σε  «αχίλλειος πτέρναν της ». Η αδράνεια άφησε ένα μέλος της Ε.Ε που βρίσκεται σε καίρια στρατηγική θέση να κινδυνεύει να πέσει σα ρωσικά χέρια. Η οργή των Κυπρίων να βλέπουν μία ευρωπαϊκή επιδρομή στις περιουσίες τους τους στρέφει σε αναζήτηση ενός εναλλακτικού οικονομικού σωτήρα, την », γράφει , μεταξύ άλλων, βρετανική εφημερίδα.
Αν και η Daily Mail υποστηρίζει ότι «δεν γνωρίζουμε τα ανταλλάγματα της Μόσχας για την παροχή βοήθειας στην Μεγαλόνησο,εντούτοις»,  επισημαίνει ότι, « μπορεί να αποκτήσει μία ναυτική βάση σ΄ ένα νευραλγικό σημείο του πλανήτη έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μεσόγειο Θάλασσα… Αυτό θα σηματοδοτούσε μία εκπληκτική αναβίωση της χώρας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, το 1991. Για την Ευρώπη, αυτό θα ήταν ταπείνωση.  Και μάλιστα οι συνέπειες θα ήταν τόσο ενοχλητικές σαν αυτές που καταγράφηκαν κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου…».

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Μέρκελ: «Μη δοκιμάζετε την υπομονή των εταίρων σας!»


Να μη δοκιμάζει την υπομονή των εταίρων της, προειδοποίησε την Κύπρο η καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ, απευθυνόμενη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU).
Δήλωσε επίσης ότι επιθυμεί την παραμονή της Κύπρου στην ευρωζώνη,
αλλά και ότι η Λευκωσία πρέπει να καταλάβει ότι το επιχειρηματικό της
μοντέλο έχει πεθάνει.
Πρόσθεσε ότι η
κρατικοποίηση των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων στην Κύπρο δεν αποτελεί
αποδεκτό τρόπο για την πλήρωση του χρηματοπιστωτικού κενού που
απαιτείται για την κατάρτιση ενός διεθνούς προγράμματος διάσωσης,
δήλωσαν κοινοβουλευτικές πηγές στο Βερολίνο.
Η ‘Ανγκελα Μέρκελ, τόνισε, σύμφωνα με δύο βουλευτές του κεντρο-δεξιού
κυβερνητικού συνασπισμού, ότι η βιωσιμότητα του χρέους και η
αναδιάρθρωση των κυπριακών τραπεζών πρέπει να είναι ο πυρήνας
οποιασδήποτε νέας συμφωνίας, προσθέτοντας ότι τίθεται θέμα
«αξιοπιστίας».
Όπως μετέφεραν βουλευτές, οι οποίοι συμμετείχαν στην έκτακτη συνεδρίαση, ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε, επίσης, ότι η δεν μπορεί να περιμένει ότι όλα θα μείνουν όπως είναι, ενώ έκανε εκ νέου λόγο για αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της χώρας.
Αυτή την ώρα, η καγκελάριος συμμετέχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των κυβερνητικών εταίρων της Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), την οποία ενημερώνει σχετικώς με το θέμα της Κύπρου. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι και η «συστημική σημασία» της χώρας, στοιχείο που αποτελεί για το Βερολίνο προϋπόθεση για την παροχή οικονομικής βοήθειας.

ProtoThema
polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Economist: Καρχαρίες γύρω από τη μισοβυθισμένη Κύπρο


Το ναυάγιο της Κύπρου με καρχαρίες να καραδοκούν γύρω από τη μισοβυθισμένη Μεγαλόνησο απεικονίζει μ΄ ένα καυστικό εξώφυλλο το εβδομαδιαίο περιοδικό «Economist».
Υπό τον τίτλο: «Πάνω που νόμιζες ότι ήταν ασφαλής…» , το κύριο άρθρο του Economist σχολιάζει τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις για την οικονομική διάσωση της χώρας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της από την ζώνη του ευρώ. Ο Economist υπερτονίζει την δυσχερή θέση στην οποία έχει τώρα περιέλθει η Μεγαλόνησος.
«Πάντοτε έμοιαζε δύσκολο να σωθεί η , αλλά όχι και έτσι» αναφέρει η βρετανική επιθεώρηση, κάνοντας μία αναφορά στα γεγονότα μιας εξαιρετικά καταστροφικής εβδομάδας για την Ευρωζώνη.
«Από τις 147 τραπεζικές κρίσεις από το 1970, τις οποίες έχει εντοπίσει το ΔΝΤ, καμία δεν προκάλεσε απώλειες σε όλους τους καταθέτες, άσχετα από τα ποσά που βρίσκονταν στις τράπεζες.
Ο Economist σχολιάζει επίσης τον εκνευρισμό των καταθετών .
» Πλέον οι καταθέτες σε αδύναμες τράπεζες έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν για τυχόν εισβολές στις οικονομίες τους. Αποταμιευτές σε μέρη όπως η Ιταλία δεν έχουν ακόμα πανικοβληθεί. Αλλά αυτό ακριβώς θα πάθουν σε περίπτωση που προσπαθήσουν να τους ‘σώσουν’».
Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα αναφερόμενος στην κυπριακή πολιτική ηγεσία το περιοδικό επισημαίνει πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ .
«Το χειρότερο θα ήταν να αφεθεί η Κύπρος να γλιστρήσει προς την έξοδο του ευρώ. Θα ήταν καταστροφικό για το νησί. Αλλά για την Ευρωζώνη, αν πιστέψει ότι επειδή η Κύπρος είναι μικρή, θα γίνει με ασφάλεια. Η αξιοπιστία του κοινού νομίσματος έγκειται στην ιδέα ότι είναι μη αντιστρέψιμο.»
Για τον Economist, πάντως, η καλύτερη λύση είναι μια αναθεώρηση της συμφωνίας στο πλαίσιο του Eurogroup.
«Το ευρώ υποτίθεται ότι θα ήταν η έκφραση ενός μεγάλου πολιτικού σχεδίου. Μοιάζει όμως όλο και περισσότερο με έναν γάμο χωρίς έρωτα, όπου το κόστος του διαζυγίου είναι το μόνο πράγμα που κρατά το ζευγάρι μαζί» καταλήγει.
F.T. προς Κύπρο: «Εγκαταλείψτε τη σκληρή στάση»
Να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να εγκαταλείψει τη σκληρή στάση καλούν τη Λευκωσία οι Financial Times με σημερινό άρθρο τους, αναφερόμενοι στη στάση των Κύπριων βουλευτών που καταψήφισαν το «κούρεμα» των  καταθέσεων.
Εάν η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα διακόψει τη παροχή ρευστότητας στις κυπριακές τράπεζες, επισημαίνει η εφημερίδα, το κυπριακό τραπεζικό σύστημα θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο κατάρρευσης και η κυπριακή κυβέρνηση δεν θα είχε άλλη επιλογή από την εκτύπωση του δικού της νομίσματος, το οποίο θα υποτιμάτο τάχιστα.
Σε τέτοια περίπτωση, προσθέτει, οι απώλειες για τους καταθέτες θα ήταν πολύ μεγαλύτερες παρά απ’ ό,τι θα ήταν με αποδοχή της συμφωνίας για επιβολή φόρου στις καταθέσεις.

(Πηγή: newmoney.gr)
polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΛΛΑΣ & ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης 

Έκπληκτος τηλεοπτικός αστέρας μεγάλου καναλιού ρωτάει 6-7 παραθυράτους σχολιαστές ‘πως είναι δυνατόν χωρίς την έγκριση της ΤΡΟΙΚΑ να συζητά για ψήφιση η Κυπριακή βουλή το σχέδιο Β΄’. Όπως ακριβώς ήταν δυνατόν να αποφασίσουν και την ανακήρυξη της  Κυπριακής ΑΟΖ.

Η τιμωρητική απόφαση του Eurogroup για την καταλήστευση των καταθέσεων στις Κυπριακές τράπεζες, από δυο ακραίους καπιταλιστές πολιτικούς (Μέρκελ-Σόϊμπλε), η εθνικοποίηση με άλλα λόγια ιδιωτικής περιουσίας, είναι φανερή αντίφαση με συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Οι κ Μπαρόζο & Ρομπέι είναι πειθήνια όργανα των Γερμανών, χωρίς άποψη. Το Ευρωκοινοβούλιο, το μοναδικό ανώτερο όργανο άμεσα εκλεγμένο από τους ευρωπαίους πολίτες, ανήμπορο παρακολουθεί τις εξελίξεις.
Ανατρεπτικές αποφάσεις που μεταλλάσουν τη βασική φιλοσοφία του τραπεζικού συστήματος (Τ.Σ.), όπως της τιμωρίας των καταθετών και συνεπώς της βίαιης μετανάστευσης κεφαλαίων, κλονίζουν την εμπιστοσύνη των καταθετών στις τράπεζες. Αν η επιβολή τέλους στις καταθέσεις συμβεί στην Κύπρο γιατί είναι απίθανο να συμβεί παντού.
Έτσι ή αλλιώς όμως η ζημιά για την μαρτυρική Μεγαλόνησο έγινε. Η καταστροφή της Κύπρου φέρει την υπογραφή της κ Μέρκελ λέει το Spiegel  που πρόδωσε τους Ευρωπαίους καταθέτες και θα βυθίσει την ευρωζώνη στο χάος, της επιρρίπτουν οι Σοσιαλδημοκράτες.
Δυο μεγάλες τράπεζες της Λετονίας, Γερμανικών συμφερόντων, χωρίς παραστατικά λέγεται δέχονται καταθέσεις και επιτρέπουν αναλήψεις μέχρι 500.000 € Γιατί λοιπόν να μείνουν τα κεφάλαια στην Κύπρο; Γιατί οι Βόρειοι να μην τα δανείζουν στο Νότο με κερδοφόρα επιτόκια; Γιατί η Κύπρος να γίνει Ελβετία;
Από τα <<βρώμικα>> λεφτά των Ρώσων επενδύονται κάθε χρόνο 10 με 20 δις € σε Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Βερολίνο και αλλού. Το Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία και η ίδια η Deutche Bank έχουν πάμπολλες συναλλαγές με φορολογικούς παραδείσους & άγνωστης προέλευσης κεφάλαια. Μπορεί αυτές οι χώρες να μην ζητούν δάνεια, αλλά η <<διόρθωση>> του Τ.Σ. της Κύπρου έχει ακριβώς την ίδια παθογένεια με το δικό τους Τ.Σ.
Η Ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε με την Κυπριακή και την στηρίζει, σε πια βάση όμως; Στην αποδοχή των πιέσεων των Γερμανών. Ήταν και τότε Μάρτης 2004 στο Μπούρκενστοκ της Ελβετίας όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επεδίωξε μια τετ ατ τετ κουβέντα με τον κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο για το σχέδιο Ανάν. <<Οι δυο μας μόνο χωρίς τους ΥΠ.ΕΞ. και χωρίς να το ξέρει κανείς>> του είπε. Η συνάντηση έγινε στις 8 το πρωί στο δωμάτιο του κ Καραμανλή. Επί μια ώρα ο κύπριος πρόεδρος ανέλυσε όλα τα σκοτεινά σημεία του σχεδίου Ανάν και τις παγίδες για την Δημοκρατία της Κύπρου. Η απάντηση του κ Καραμανλή ήταν: Ότι απόφαση πάρεις εγώ θα σε στηρίξω, όμως είσαι σίγουρος ότι η γραμμή της απόρριψης βγαίνει; Η συνάντηση σφράγισε το οριστικό ΟΧΙ στη σύνοδο κορυφής της Χάγης στο φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν, κάτι που δεν τους το συγχώρεσαν …….. ποτέ οι μεγάλοι. Τέτοιες πατριωτικές και περήφανες αποφάσεις πήρε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος και στα δύσκολα έβαζε πλάτη ο Κώστας Καραμανλής.
Πολλοί αναρωτιούνται γιατί οι Κύπριοι αντιστέκονται και οι Ελλαδίτες δεν μπορούν. Και η απάντηση είναι τόσο απλή, έχει να κάνει με τα πρότυπα των δυο λαών.
Οι Έλληνες της Κύπρου έχουν ως πρότυπα τον Γρηγόρη Αυξεντίου, τον Ευαγόρα Παληκαρίδη, τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού, τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, Ελληνόπουλα που σκορπούν ρίγη συγκίνησης και ξεχειλίζουν πατριωτισμό.
Χωρίς να παραγνωρίζω τους αφανείς Έλληνες που αντιστάθηκαν ανυστερόβουλα και αγνά, εμείς γαλουχηθήκαμε με το παράδειγμα ζωής γνωστών πρωτεργατών του Πολυτεχνείου όπως του Λαλιώτη, του Ευθυμίου, της Δαμανάκη, του Μπίστη, του Τζουμάκα και του αντιστασιακού του ΠΑΚ που κοσμεί τον Κορυδαλλό.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤHΣΕ Ο VAN PERSIE ΤΗΣ ΑRSENAL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ

ΕΔΩ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ  ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑΝ 20ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ" .

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ROBIN VAN PERSIΕ ΤΗΣ ΑRSENAL ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ. 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;



Ο VAN PERSIΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ MANCHESTER UNITED.


http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/03/h-van-persie-rsenal.html
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

DNA αλόγου σε ΝΙΚΑΣ και Υφαντής

DNA αλόγου σε ΝΙΚΑΣ και Υφαντής Συνεχίζεται το διατροφικό σκάνδαλο με νέα προϊόντα στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
Στην ανάκληση σειράς προϊόντων στα οποία ανιχνεύθηκε DNA αλόγου, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα:
Κατεψυγμένο σουτζουκάκι, κοτομπουκίτσες και σνιτσελάκι που παράγονται από την εταιρεία «T&T Foods Α.Ε.» για την επιχείρηση «Χούτος Catering A.E» Προ-ψημένα κατεψυγμένα μπιφτέκια «IFANTIS», που παρασκευάζονται από την εταιρεία «ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε.»λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης με εμπορική ονομασία «NIKAS ΜΟΣΧΑΡΙ λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης» Και παριζάκι με εμπορική ονομασία «ΝΙΚΑS ΜΟΣΧΑΡΙ παριζάκι», που παρασκευάζονται από την εταιρεία «Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.».
Σε ό,τι αφορά στα θετικά σε DNA αλόγου δείγματα, τα οποία με πρωτοβουλία του ΕΦΕΤ - παρ' όλο που δεν προβλέπεται από τη Σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - υποβάλλονται και σε εργαστηριακό έλεγχο για τον προσδιορισμό της ουσίας φαινυλοβουταζόνη, εκδόθηκαν τα πρώτα οκτώ αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, που ήταν στο σύνολό τους αρνητικά.

newsbomb
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: Δημοτική παράταξη από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Την δημιουργία δημοτικής παράταξης εν όψει των επόμενων εκλογών στην Αυτοδιοίκηση ανακοίνωσε η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Εορδαίας φιλοδοξώντας να είναι ανοικτή σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη και οι αποφάσεις της να λαμβάνονται με δημοκρατικές διαδικασίες. Το σχέδιο της παράταξης για την Εορδαία τοποθετεί στο κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, τους πολίτες και την καθημερινότητα τους, την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και του δημόσιου πλούτου.


ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Ναι του Εμπορικού Συλλόγου στη Γενική έκθεση « Εορδαία 2013»

Στα τέλη Μαϊου – αρχές Ιουνίου θα διοργανωθεί η Γενική έκθεση « Εορδαία 2013» στο χώρο δίπλα από το σχολικό συγκρότημα των ΤΕΕ στην Άνω Πτολεμαϊδα σύμφωνα με χθεσινοβραδινή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της αναστολής λειτουργίας του τοπικού γραφείου του ΟΑΕΕ όπου και παρά τις προσπάθειες του Συλλόγου για την διατήρηση του αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ο Εξοπλισμός του γραφείου θα πρέπει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός να μεταφερθεί στην αντίστοιχη υπηρεσία της Κοζάνης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ

Θα τα πω μια φορα και θα ειμαι σαφεστατος για να λυθουν αποριες.
Το θερμο επεισοδιο με την τουρκια ειναι προ των πυλων.
Αυτο υποκινηται απο την γερμανια λογω του οτι τα ενεργιακα αποθεματα της ειναι εξαρτωμενα περισσοτερο απο την Ρωσια και οι στροφυγγες κλεινουν.
Οι σχεσεις Ελλαδος τουρκιας δεν ειναι ειλικρινεις και αποτελουνται απο επεκτατικες βλεψεις της γειτονος χωρας.
Επηρεαζονται δε απο τα πολιτικα προσωπα,απο τις πολιτικες εξελιξεις και την οικονομικη κατασταση των δυο χωρων.
ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
Απο την Κυπρο -Καστελοριζο-νησια Αν.Αιγαιου-Εβρος
ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ελλαδα ΑΜΥΝΤΙΚΗ
τουρκια ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΧΗΣ
Η τουρκια αν και γνωριζει καλα την διαταξη των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων δεν μπορει και δεν θελει να εκθεσει τα στρατευματα της, τοσο στην περιοχη του Εβρου οσο και στα νησια του Αν.Αιγαιου,λογω μορφολογιας του εδαφους και λογω του οτι τα Ελληνικα στρατευματα,μαζι με αυτα των Σερβων ,ειναι εκπαιδευμενα σε σκληροτραχηλα εδαφη ,που καθιστουν τον ανταρτοπολεμο ιδανικη κατασταση μαχης για αυτα.
Ταυτοχρονα οι τουρκοι στρατιωτες,δεν εχουν τον πατριωτισμο που διακατεχει τον Ελληνα και γνωριζουν πως εχουν να κανουν με στρατιωτες ,που εκπαιδευονται την τακτικη μαχων του Μ.Αλεξανδρου, αυτη δηλαδη την τακτικη που εφαρμοζεται αυτη την στιγμη ,απο πολλα στρατευματα ανα τον κοσμο ,αλλα οχι απο τους ιδιους.
Η εκθεση των στρατιωτικων δυναμεων της τουρκιας ,απεναντι στα Ελληνικα ηταν και ειναι ο μεγαλος πονοκεφαλος των τουρκων στρατηγων, οπου παντα αντιμετωπιζαν σοβαρο προβλημα εφοδιασμου της πρωτης γραμμης στο πεδιο μαχης.
Αυτο συμβαινει διοτι οι τουρκοι παρουσιαζουν τραγικη χαλαροτητα οταν αποκρουεται επιθεση τους, με αποτελεσμα να παρουσιαζουν εικονα διαλυμενου συνολου.
Αυτο συμβαινει και στον αερα οπου στις αναχαιτησεις σπευδουν ταχυτατα να απεμπλακουν και να επιστρεψουν πισω.
Το πλεον σημαντικο σημειο της μαχης, για τους τουρκους ειναι η πρωτη επιθεση, οπου εκει αν δεν πετυχουν αυτο που σχεδιασαν, η καταρευση του εμπλεκομενου στρατευματος ειναι ακαριαια.
Ειναι το σημειο οπου τα τουρκικα στρατευματα παρουσιαζουν την εικονα επιθεσης καμικαζι...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΧΗΣ
Σημαντικοτερος απο τον πρωτο, διοτι επανασχεδιαζεται η επιθεση...
Ειναι το σημειο οπου η Ελληνικη Αμυνα μετατρεπεται σε αιφνιδιαστικη Δυναμη και καταφερνει καιρια πληγματα σε στοχους πολυ συγκεκριμενους-ηδη ταυτοποιημενους απο πριν...
Ταυτοχρονα ειναι το σημειο κολαφος, για την τουρκια οπου θα εχει ανοιχτο μετωπο και με τους κουρδους ,που παρ ολο την ειρηνευτικη συμφωνια θα κοιταξουν να εκμεταλευτουν την αποτυχια μιας επιθεσης κατα της Ελλαδος.
Η τουρκια εχει ηδη δυο μετωπα ανοιχτα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ
Οι δυο χωρες ειναι μελη του ΝΑΤΟ
Απαγορευεται η ανοιχτη συρραξη μεταξυ δυο μελων...το επεισοδιο θα εχει διαρκεια το πολυ 72 ωρες πριν την παρεμβαση ξενων δυναμεων...
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η εδαφικη διαμοργωση ειναι συμμαχος της Ελλαδας, πονοκεφαλος και εφιαλτης για την τουρκια
Οι στοχοι στην απεναντι πλευρα πιο ευαλωτοι απο τους Ελληνικους
Ο Ελληνικος στρατος σε περιοδο μαχης δυσκολα σκυβει το κεφαλι σε αντιθεση με το μωσαικο εθνοτητων που απαρτιζουν τον τουρκικο στρατο
Η τακτικη της αγκυρας ειναι να σπερνει κλιμα πανικου στον εχθρο χωρις ομως να εχει την δυνατοτητα να παρεχει υψιστη ασφαλεια στο στρατιωτικο της προσωπικο
Αν η τουρκια ητηθει η διαλυση της θα ειναι αμεση, οχι απο την Ελλαδα αλλα εκ των εσω..
Αυτο δεν θελουν με τιποτα να το ζησουν οι τουρκοι πολιτικοι και δρα ανασταλτικα.
Οι τουρκικες βλεψεις στο Αιγαιο συγκρουωνται σε εναν σημαντικο παραγοντα που ακουει στο ονομα Ρωσια.
Αν η Ελλαδα ητηθει και δεχτει καιριο πληγμα, οι Ρωσοι δεν θα δεχτουν με τιποτα την αποδυναμωση ενος Κρατους που τους διδαξε την ορθοδοξια.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η τουρκια εχει την αμεριστη υποστηριξη της γερμανιας που την εχει το δεξι της χερι στις απαιτησεις της στα ενεργιακά αποθεματα της περιοχης.
Η εξαθλιωση των Ελληνων ειναι ο παραγοντας που δινει την αβαντα στους τουρκους, να τολμησουν και να ελπιζουν πως θα εχουν επιτυχια.
Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που στην χωρα μας υπαρχει τουρικη προπαγανδα μεσω των καναλιων ,πολιτικοι που υπηρετουν τα συμφεροντα των γερμανων, και μια κατασταση αποδυναμωσης των Ενοπλων Δυναμεων ,ετσι ωστε να διευκολυνθει το εργο της τουρκιας.
Σε καθε αλλη περιπτωση η μαχη ηταν δεδομενα χαμενη για τους τουρκους
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ- ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!

ΠΗΓΗ
katohika
Διαβάστε περισσότερα » »