Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Έχουν τρελαθεί τελείως; Μεταγωγικό για μια απλή πνευμονία ;


Με C-27J της ΠΑ μεταφέρθηκε από το Άργος Ορεστικό στην Αθήνα στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα και μετά σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος λόγω προσβολής του από πνευμονία.
 
Αφού ευχηθούμε "καλή ανάρρωση" στον συμπαθέστατο πρόεδρο της Βουλής, θα τονίσουμε πως θέλουμε να πιστεύουμε ότι όντως έχρηζε κατεπείγουσας μεταφοράς με αεροσκάφος C-27J, μία μεταφορά ιδιαίτερα υψηλού κόστους (κόστος αρκετών χιλιάδων ευρώ σε καύσιμα και ανταλλακτικά).

Η οποία κατεπείγουσα μεταφορά, τουλάχιστον από τα όσα ανακοινώθηκαν από το ΓΕΑ, δεν δείχνει να δικαιολογείται.
Πνευμονία έχουν πολλοί αυτή την στιγμή στην Eλλάδα, αλλά C-27J δεν διαθέτουν.
Φυσικά είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, αλλά μήπως κάποιοι υπερέβαλαν και τον εκθέτουν χωρίς ο ίδιος να ευθύνεται;

Ή μειώνουμε τις λειτουργικές δαπάνες στις Ε.Δ. ή βάζουμε ένα μεταγωγικό για κάθε Έλληνα της επαρχίας που πάσχει από πνευμονία.

Ο Φ.Πετσάλνικος, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στόχος δημοσιευμάτων για την αδήλωτη πισίνα που διέθετε στα σπίτι του στην Καστοριά, η οποία εν τέλει βάσει ανακοίνωσης που εξέδωσε, δηλώθηκε.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ἱπποφαές.

Τὸ ἀρχαῖον Ἑλληνικὸ φυτό ποὺ ἔφερνε …θαύματα!
Μία ὑπερτροφή!
Ἀξίζει τὸν κόπο νὰ τὸ γνωρίσουμε καὶ νὰ τὸ βάλουμε στὴν ζωή μας.. Ἰδίως μὲ ὄλα αὐτὰ ποὺ σκαρφίζονται κάτι περίεργοι νεοταξίτες.
Στην αρχαία Ελλάδα ήταν πολύ γνωστό και η χρήση του ήταν ευρέως διαδεδομένη. Στο σύγχρονο κόσμο, όμως, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις εκπληκτικές του ιδιότητες μόλις την τελευταία πενταετία.
Το ιπποφαές αποτελεί ένα από τα φυτά, τα οποία κατακτούν την παγκόσμια αγορά και τους καταναλωτές με μεγάλη ταχύτητα, χάρη στις τεράστιες θεραπευτικές του ιδιότητες.

Στη Ρωσία και την Κίνα η καλλιέργειά του θεωρείται συστηματική, με την Ελλάδα να ευελπιστεί στο άμεσο μέλλον να μπει με δυναμικό τρόπο στην παγκόσμια αγορά.
Ηδη σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως την Κοζάνη, την Εύβοια, την Πέλλα, τη Φθιώτιδα και τη Ροδόπη υπάρχουν ομάδες παραγωγών, με την Κρήτη όμως να αναδεικνύεται στην περιοχή, όπου η ενασχόληση με το ιπποφαές παρουσιάζει μια έκρηξη ενδιαφέροντος!
Οπως λέει, μιλώντας στην «Τ», ο καλλιεργητής Γιάννης Βιαννιτάκης, στην Ιεράπετρα το ενδιαφέρον των αγροτών για την καλλιέργεια του φυτού αυτού είναι τόσο μεγάλο, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες από τους 30 παραγωγούς ο αριθμός τους θα φτάσει τους 100.
Μια ενασχόληση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί «χρυσορυχείο», μιας και το ένα κιλό από το έλαιο που παράγεται από τον καρπό του κοστολογείται προς 120 ευρώ, χωρίς να υπολογίζει κανείς τα μεγάλα κέρδη που μπορούν να έρθουν για κάθε παραγωγό, από την πώληση αποξηραμένων φύλλων (χρησιμοποιούνται ως αφέψημα) και από την παραγωγή προϊόντων, όπως συμπυκνωμένους χυμούς και ζελεδάκια, απευθυνόμενα στα παιδιά.
Τεράστιες οι δυνατότητες
Με την καλλιέργεια του ιπποφαούς να είναι ακόμη σε πρώιμο ουσιαστικά στάδιο, οι δυνατότητες ανάπτυξής του και στην Ελλάδα που καταγράφονται είναι τεράστιες. Αρκεί η καλλιέργειά του να γίνει, όπως σημειώνει ο κ. Βιαννιτάκης ορθολογικά και με επιστημονικό τρόπο, αλλιώς θα παρουσιαστούν τα ίδια προβλήματα, που εμφανίζονται σε άλλα αγροτικά προϊόντα και θα οδηγήσουν σε αποτυχία την όλη προσπάθεια.
Οι χώρες που έχουν επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο Καναδάς και η Γερμανία, με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να μπαίνουν σιγά- σιγά στο παιχνίδι. Ηδη μεγάλη εταιρία από την Ελλάδα έχει ζητήσει από τους αγρότες της Ιεράπετρας μια ποσότητα 2.000 κιλών ελαίου, ενώ αντίστοιχη πρόταση υπάρχει από τον Καναδά και τη Γερμανία.
«Η Ελλάδα έχει το ποιοτικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων χωρών, λόγω κλίματος. Κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ασκώντας μια κοινή πολιτική. Να υπάρξει δηλαδή κοινό όνομα για το προϊόν μας στην αγορά και να πιστοποιηθεί, ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε και να διεκδικήσουμε ένα ικανό μερίδιο στο εμπόριο» αναφέρει ο κ. Βιαννιτάκης.
Εκατόν ενενήντα ωφέλιμα συστατικά! 
Με βάση την ανάλυση του φυτού και των καρπών του, το ιπποφαές συμπεριλαμβάνεται δίκαια στην κατηγορία των υπερτροφών. Σύμφωνα με τον κ. Βιαννιτάκη, το ιπποφαές περιέχει 190 πολύτιμες ουσίες. «Οι περισσότερες και δραστικότερες (106) έχουν εντοπιστεί στο έλαιο που περιέχουν οι καρποί του. Είναι ένα φυτό που βοηθάει πάρα πολύ στην τόνωση, ευεξία και ενέργεια του ανθρώπινου οργανισμού, τη γρήγορη ανάρρωση και επούλωση των πληγών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος» σημειώνει.
Το κύριο παράγωγο του ιπποφαούς είναι το έλαιο του φυτού, που παράγεται από τους καρπούς με τη μέθοδο της εκθλίψεως, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα.
Πέρα από συμπλήρωμα διατροφής, το ιπποφαές χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα διατροφής, συστατικό φαρμακευτικών και καλλυντικών σκευασμάτων και ως αυτούσιο φαρμακευτικό σκεύασμα για πλήθος παθήσεων, ενώ, όπως λέει ο κ. Βιαννιτάκης, από τους καρπούς του οι ίδιοι παρασκευάζουν χυμούς και μαρμελάδες. Μπορεί, επίσης, να το βρει κανείς στα καταστήματα υγιεινής διατροφής και φαρμακεία στην Ιεράπετρα σε μορφή αποξηραμένου φυτού, σε μορφή συμπυκνωμένου χυμού, αλλά και σε κάψουλες.
Το ιπποφαές στην ιστορία
Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα φυτά στη Γη. Η παρουσία του χρονολογείται πολύ πριν από την εποχή των παγετώνων, με τα στοιχεία να κάνουν λόγο για έναν πολύ ανθεκτικό θάμνο, ο οποίος αντέχει είτε στην ξηρασία, είτε στο κρύο (μέχρι -43ο C).
Το όνομά του το οφείλει στο Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος παρατήρησε στα ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη δύναμη, ενώ το τρίχωμά τους δυνάμωνε και γινόταν πιο λαμπερό. Πήρε το όνομα του από τις λέξεις ίππος (άλογο) και φάος (φως, λάμψη)
Πάρα πολλές είναι και οι αναφορές για τη χρήση του ιπποφαούς, κυρίως του Διοσκουρίδη, του πατέρα της Φαρμακολογίας, αλλά και σε κείμενα του Θεόφραστου, μαθητή του Αριστοτέλη.
Αργότερα χρησιμοποιείτο ευρέως και από το στρατό του Τζένκινς Χαν στη Μογγολία, ενώ αναφορές υπάρχουν και στην κινεζική και θιβετιανή ιατρική. Στη σύγχρονη ιστορία, το ιπποφαές επανήλθε για πρώτη φορά το 1929, όταν πραγματοποιήθηκε και η βιοχημική ανάλυση των καρπών του.
Το φυτό και οι καρποί του
Οι καρποί του ιπποφαούς μοιάζουν με ρώγες σταφυλιού, είναι χυμώδεις και έχουν υπόξινη γεύση. Το χρώμα τους είναι πορτοκαλί. Είναι φυτό πάρα πολύ ανθεκτικό, καθώς, σύμφωνα με τους επιστήμονες προσβάλλεται από ελάχιστες ασθένειες και εχθρούς. Το ιπποφαές ευδοκιμεί και καλλιεργείται στην Ευρώπη και την Ασία. Η καλλιέργειά του, σήμερα, είναι αναπτυγμένη στη Ρωσία και την Κίνα, όπου συνολικά υπάρχουν 13 εκατ. στρέμματα, 3 εκατ. στρ. καλλιεργήσιμα και τα υπόλοιπα σε άγρια μορφή.
Το συνιστούν και οι γιατροί
Οι καρποί του είναι υπόξινοι και μοιάζουν με το σταφύλι, ενώ συναντάται σε μορφή θάμνου σε παράκτιες και ορεινές περιοχές της Ευρώπης και της Ασίας. Στη χώρα μας το βρίσκουμε κυρίως στην Εύβοια, όπου και καλλιεργείται σε ημιάγρια κατάσταση στην περιοχή Αχούρια. Το έλαιο του φυτού παράγεται από τους καρπούς με τη μέθοδο της εκθλίψεως, χωρίς χημικά ή άλλα πρόσθετα.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι περιέχει περισσότερη βιταμίνη C από τη φράουλα, το ακτινίδιο, το πορτοκάλι, την ντομάτα και το καρότο, υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε από το σιτάρι, το καλαμπόκι και τη σόγια, ενώ περιέχει περισσότερες φυτοστερόλες από το έλαιο της σόγιας. Περιέχει όλες τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β και τα απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία και προσφέρει στον οργανισμό ακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως ω-3, ω-6, ω-7 και ω-9. Επίσης, σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αναλγητική και επουλωτική δράση.
Για αυτό και συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των super foods, μαζί με τη σπιρουλίνα, την αλόη, τη γύρη, το τζίνσενγκ, το κερί του ζαχαροκάλαμου, το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου. Χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα διατροφής, συστατικό φαρμακευτικών και καλλυντικών σκευασμάτων και ως αυτούσιο φαρμακευτικό σκεύασμα για πλήθος παθήσεων, ενώ από τους καρπούς του παρασκευάζονται χυμοί και μαρμελάδες. Στα καταστήματα υγιεινής διατροφής βρίσκεται σε μορφή αποξηραμένου φυτού και χρησιμοποιείται ως αφέψημα. Υπάρχει, επίσης, σε μορφή συμπυκνωμένου χυμού, αλλά και σε κάψουλες, που βρίσκεται σε μεγάλα φαρμακεία.
Οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση του προσφέρει στον οργανισμό τόνωση, ευεξία και ενέργεια, γρήγορη ανάρρωση και επούλωση των πληγών, ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μείωση του άγχους, ρύθμιση του μεταβολισμού, αντιμετώπιση γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως η ελκώδης κολίτιδα, η οισοφαγίτιδα, η νόσος του Crohn, μείωση της κακής χοληστερίνης και του σακχάρου στο αίμα, ανακούφιση από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, τους πόνους της περιόδου και προστασία του αναπαραγωγικού συστήματος, αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως ακμή, δυσχρωμίες, έκζεμα, έγκαυμα, ψωρίαση, έκζεμα. Οπωσδήποτε, πάντως, πριν από τη χρήση του πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το γιατρό.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"ΗΤΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ-ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΥΕΝΕΔ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ"!Βίντεο

 

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο είναι από την χθεσινοβραδυνή (Σάββατο 11 Ιουνίου 2011) εκπομπή του Στέφανου Χίου στο κανάλι "Κόντρα": Ο 54χρονος Πατριώτης πρώην Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ (1984-85) Μάνος Μανωλάκος δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, αποκαλύπτοντας το ποιόν του Αρχηγού του Λάος Γιώργου Καρατζαφέρη... Ο φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Μάνος Μανωλάκος, υπήρξε στέλεχος του Λάος ένα φεγγάρι και ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα. Το κυριώτερο που αποκαλύπτει σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο ο Μάνος ο Μανωλάκος είναι το εξής (0:23 του βίντεο) που αγνοούν όλοι:

Ο Καρατζαφέρης ήταν παντελώς άφραγκος (0:41 του βίντεο) μέχρι το 1993 που μπήκε στην πολιτική και πλούτισε αιφνιδίως!.. Και για να βγάλει ένα μεροκάματο να συντηρήσει την γυναίκα του την Βένη, πήγαινε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και παρακαλούσε τον Μανωλάκο και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, να τον φωνάζουν όποτε γινόντουσαν επεισόδια με τον Αρκουδέα, για να τα τραβάει με την κάμερα και να πουλάει κασέτες της Τίβί-Πρέςς!


Προσέξτε επίσης την αποκάλυψη που κάνει ο Μανωλάκος στο 0:45 του βίντεο, για το πώς έκανε τις κομπίνες με τις διαφημίσεις ο μεγάλος διαφημιστής Γιώργος Καρατζαφέρης. Επίσης, στο 2:35 του βίντεο, ο Μανωλάκος αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Ο δημοκράταρος σημερινός Αρχηγός του Λάος υπήρξε επί χρόνια το αγαπημένο παιδί της Δέσποινας Παπαδοπούλου, η οποία τον είχε διορίσει (μαζί με τον αδελφό του τον Σπύρο) και στην χουντική ΥΕΝΕΔ να κάνει εκπομπές με το άλλο αγαπημένο παιδί της 21ης Απριλίου, Νίκο Μαστοράκη!

Διαβάστε περισσότερα » »

Τι ξέρει η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο;Βίντεο

 

Από τις 9 Ιουνίου υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα βίντεο, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για...
περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.
Πριν αρκετό καιρό είχα αναρτήσει ένα άρθρο, σχετικά με την F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency) και τις δραστηριότητές της.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.
Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες "απειλές" ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ. Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται;
Ας δώσει ο καθένας τις δικές του ερμηνείες.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ “Ε” ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ

 

Η παρακάτω είναι μια λίστα χρωστικών ουσιών και προσθέτων για τρόφιμα που εκδόθηκε από το νοσοκομειακό κέντρο του CHAUMONT, FRANCE, βασισμένη σε πληροφορίες του ερευνητικού κέντρου VILLAJUIR, FRANCE, για να επιστηθεί η προσοχή των καταναλωτών στα αποτελέσματα των προσθέτων που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων.Περιορίστε τη χρήση τους διαλέγοντας τα προϊόντα που αγοράζετε.
Σκεφτείτε την υγεία των παιδιών. Χρησιμοποιείστε τη λίστα.
Τυπώστε αυτή τη σελίδα και μοιράστε τη.


ΠΡΟΣΘΕΤΑ VILLAJUIF
ΤΡΟΦΙΜΩΝ FRANCE MAX PLANK ΕΠΟΙΖΩ
————————————————————————————————————————————————
ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ :
Ε102 ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΕΡΓIΕΣ
Ε104 ΥΠΟΠΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ
Ε110 ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε120 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε122 ΥΠΟΠΤΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε124 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε127 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε131 ΚΑΡΚΙΝΙΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε141 ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ
Ε142 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΥΠΟΠΤΟ
Ε150 ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΓΑΣΤΡ.ΔΙΑΤΑΡ.
Ε151 ΥΠΟΠΤΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΘ.ΚΑΡΚΙΝΟΓ.
Ε153 ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΠΙΘ.ΚΑΡΚΙΝΟΓ.
Ε171 ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε173 ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΠΙΘ.ΚΑΡΚΙΝΟΓ.
Ε180 ΥΠΟΠΤΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΘ.ΚΑΡΚΙΝΟΓ.


ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ :
Ε200 ΔΙΑΤ.ΝΕΥΡΙΚΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Ε210 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
E211 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε212 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε213 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε214 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε215 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε216 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε217 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε218 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε219 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε220 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε221 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε222 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣΔΙΑΤ ΓΑΣΤΡΕΝΤ. ΔΙΑΤ
Ε223 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε224 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε226 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ε227 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε228 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙ ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤ ΓΑΣΤΡΕΝΤ.ΔΙΑΤ
Ε230 ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
Ε231 ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
Ε232 ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
Ε233 ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΥΠΟΠΤΟ
Ε239 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΠΙΘΑΝ.ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝ.
Ε240
Ε241
Ε249 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
Ε250 ΔΙΑΤΑΡ.ΠΙΕΣΗ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
Ε251 ΔΙΑΤΑΡ.ΠΙΕΣΗ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
Ε252 ΔΙΑΤΑΡ.ΠΙΕΣΗ ΑΓΓΕΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ
ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ :
Ε310 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε311 ΕΚΖΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤ.ΝΕΥΡΙΚ.ΣΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ε312 ΕΚΖΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤ.ΝΕΥΡΙΚ.ΣΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
E320 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ
Ε321 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ
E330 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΠΙΘΑΝ.ΚΑΡΚΙΝΟΓ. ΥΠΟΠΤΟ
Ε338 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ.
E339 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ.
E340 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ.
E341 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ. ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ.
ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΤΕΣ-ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ :
Ε407 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΠΙΘΑΝ.ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝ
Ε450 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ.
Ε461 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΥΠΟΠΤΟ
Ε462 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΥΠΟΠΤΟ
Ε463 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΑΚΙΝΔΙΝΟ
Ε465 ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΑΚΙΝΔΙΝΟ
Ε477 ΥΠΟΠΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΑΚΙΝΔΙΝΟ


Ε100 Ακίνδυνο
Ε101 Ακίνδυνο
Ε102 Επικίνδυνο
Ε103 Απαγορευμένο
Ε104 Ύποπτο
Ε105 Απαγορευμένο
Ε110 Επικίνδυνο
Ε111 Απαγορευμένο
Ε120 Επικίνδυνο
Ε121 Απαγορευμένο
Ε122 Ύποπτο
Ε123 Πολύ Επικίνδυνο
Ε124 Επικίνδυνο
Ε125 Απαγορευμένο
Ε126 Απαγορευμένο
Ε127 Επικίνδυνο
Ε130 Απαγορευμένο
Ε131 Καρκινογόνο προϊόν
Ε132 Ακίνδυνο
Ε140 Ακίνδυνο
Ε141 Ύποπτο
Ε142 Καρκινογόνο προϊόν
Ε150 Ύποπτο
Ε151 Ύποπτο
Ε152 Απαγορευμένο
Ε153 Ύποπτο
Ε160 Ακίνδυνο
Ε161 Ακίνδυνο
Ε163 Ακίνδυνο
Ε170 Ακίνδυνο
Ε171 Ύποπτο
Ε173 Ύποπτο
Ε174 Ακίνδυνο
Ε175 Ακίνδυνο
Ε180 Ύποπτο
Ε181 Απαγορευμένο
Ε200 Ακίνδυνο
Ε201 Ακίνδυνο
Ε202 Ακίνδυνο
Ε203 Ακίνδυνο
Ε210 Καρκινογόνο προϊόν
Ε211 Καρκινογόνο προϊόν
Ε212 Καρκινογόνο προϊόν
Ε213 Καρκινογόνο προϊόν
Ε214 Καρκινογόνο προϊόν
Ε215 Καρκινογόνο προϊόν
Ε217 Καρκινογόνο προϊόν
Ε220 Καταστροφή Β12
Ε221 Εντερικές Διαταραχές
Ε222 Εντερικές Διαταραχές
Ε223 Εντερικές Διαταραχές
Ε224 Εντερικές Διαταραχές
Ε226 Εντερικές Διαταραχές
Ε230 Δερματικές Διαταραχές
Ε231 Δερματικές Διαταραχές
Ε232 Δερματικές Διαταραχές
Ε233 Δερματικές Διαταραχές
Ε236 Ακίνδυνο
Ε237 Ακίνδυνο
Ε238 Ακίνδυνο
Ε239 Καρκινογόνο προϊόν
Ε240 Ύποπτο
Ε241 Ύποπτο
Ε250 Διαταραχές Πίεσης
Ε251 Διαταραχές Πίεσης
Ε252 Διαταραχές Πίεσης
Ε260 Ακίνδυνο
Ε261 Ακίνδυνο
Ε262 Ακίνδυνο
Ε263 Ακίνδυνο
Ε270 Ακίνδυνο
Ε280 Ακίνδυνο
Ε281 Ακίνδυνο
Ε282 Ακίνδυνο
Ε300 Ακίνδυνο
Ε301 Ακίνδυνο
Ε302 Ακίνδυνο
Ε303 Ακίνδυνο
Ε304 Ακίνδυνο
Ε305 Ακίνδυνο
Ε306 Ακίνδυνο
Ε307 Ακίνδυνο
Ε308 Ακίνδυνο
Ε309 Ακίνδυνο
Ε311 Έκζεμα
Ε312 Έκζεμα
Ε320 Χοληστερίνη
Ε321 Χοληστερίνη
Ε322 Ακίνδυνο
Ε325 Ακίνδυνο
Ε326 Ακίνδυνο
Ε327 Ακίνδυνο
Ε330 Καρκινογόνο προϊόν
Ε331 Ακίνδυνο
Ε332 Ακίνδυνο
Ε333 Ακίνδυνο
Ε334 Ακίνδυνο
Ε335 Ακίνδυνο
Ε336 Ακίνδυνο
Ε337 Ακίνδυνο
Ε338 Πεπτική Διαταραχή
Ε339 Πεπτική Διαταραχή
Ε340 Πεπτική Διαταραχή
Ε341 Πεπτική Διαταραχή
Ε400 Ακίνδυνο
Ε401 Ακίνδυνο
Ε402 Ακίνδυνο
Ε403 Ακίνδυνο
Ε406 Ακίνδυνο
Ε407 Πεπτική Διαταραχή
Ε408 Ακίνδυνο
Ε410 Ακίνδυνο
Ε411 Ακίνδυνο
Ε413 Ακίνδυνο
Ε414 Ακίνδυνο
Ε420 Ακίνδυνο
Ε421 Ακίνδυνο
Ε422 Ακίνδυνο
Ε450 Πεπτική Διαταραχή
Ε461 Πεπτική Διαταραχή
Ε462 Πεπτική Διαταραχή
Ε463 Πεπτική Διαταραχή
Ε465 Πεπτική Διαταραχή
Ε466 Πεπτική Διαταραχή
Ε471 Ακίνδυνο
Ε472 Ακίνδυνο
Ε473 Ακίνδυνο
Ε474 Ακίνδυνο
Ε475 Ακίνδυνο
Ε477 Ύποπτο
Ε480 Ακίνδυνο

Σημειώσεις:
Απαγορευμένο : Από το Γαλλικό Υπουργείο Υγείας 1/1/1977

Καρκινογόνο: Ουσία που μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη καρκινωμάτων

Ακίνδυνο: Ακίνδυνες ουσίες

Ύποπτο: Εξετάζονται παρενέργειες

Β12: Βιταμίνη που αφορά την ισορροπία του νευρικού συστήματος

Β123: Πολύ επικίνδυνο απαγορευμένο σε Η.Π.Α. και Ε.Σ.Σ.Δ.

Οι ουσίες αυτές επιτρέπονται προς το παρόν στη Γαλλία και στην Αγγλία υπό την προϋπόθεση να αναγράφονται στις συσκευασίες των τροφίμων. Περιορίστε τη χρήση τους διαλέγοντας τα προϊόντα που αγοράζετε.

Σκεφτείτε την υγεία των παιδιών. Χρησιμοποιείστε τη λίστα.

Τυπώστε αυτή τη σελίδα και μοιράστε τη.
Κατεβάστε και ένα αναλυτικό αρχείο εδώ:
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Δρόμοι από ανακυκλωμένα... λάστιχα

Picture 0 for Δρόμοι από ανακυκλωμένα... λάστιχαΠρωτοποριακό υλικό οδοποιίας με βάση τα ανακυκλωμένα λάστιχα θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά στη χώρα μας δίνοντας λύση στο πρόβλημα της απόρριψης παλαιών ελαστικών αλλά και σε αυτό της φθοράς του οδοστρώματος.


Τα παλιά,φθαρμένα ελαστικά αυτοκινήτων θα χρησιμοποιούνται πλέον και στην Ελλάδα για την κατασκευή ασφαλτικών και δρόμων δίνοντας λύση στο πρόβλημα της απόρριψης παλαιών ελαστικών αλλά και σε αυτό της φθοράς του οδοστρώματος.

Η μέθοδος εφαρμόζεται ήδη σε χώρες όπως η Αμερική, η Δανία, η Νορβηγία κι η Σουηδία αλλά και στις γειτονικές μας Ρουμανία και Τουρκία, όπου οι δρόμοι φτιάχνονται με ένα πρωτοποριακό υλικό οδοποιίας, για το οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί και ανακυκλωμένα λάστιχα φορτηγών.


Tο υλικό εμφανίζει ελάχιστες φθορές για διάστημα 30-40 ετών, είναι φθηνότερο κατά 12% σε σχέση με την άσφαλτο, ενώ ένα από τα βασικά συστατικά του είναι οι ίνες χάλυβα, από παλιά λάστιχα αυτοκινήτων και φορτηγών. Μεταξύ των άλλων, το νέο υλικό υπολογίζεται ότι μειώνει κατά 10% και την κατανάλωση καυσίμων από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Παράλληλα, το υλικό μπορεί ακόμα και να περιορίσει την ηχορύπανση των αυτοκινήτων, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι τα ντεσιμπέλ που παράγονται από την κίνηση στο οδόστρωμα μπορεί να μειωθούν μέχρι και 30%.


Στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη τεχνική αναμένεται να εφαρμοστεί πιλοτικά στην οδό Βασιλικών και την Υψηλάντου, η οποία καταλήγει στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, μέσα στο καλοκαίρι, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Road Tire» για το οποίο συνεργάζονται επιστήμονες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μηχανικοί από το εργαστήριο ελέγχου υλικών της Στερεάς Ελλάδας.
Όπως εξηγεί o κ.  Αβραάμ Καραγιαννίδης, καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του Road Tire, η έκταση που θα ασφαλτοστρωθεί φτάνει τα 6.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ο προϋπολογισμός του εγχειρήματος είναι 1,48 εκατ. ευρώ.


«Το 50% των χρημάτων καλύπτεται από το πρόγραμμα Life+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το υπόλοιπο της χρηματοδότησης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας», εξηγεί ο κ. Καραγιαννίδης.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στη χώρα μας, από τους 58.500 τόνους ελαστικών που κλείνουν το όριο ζωής τους κάθε χρόνο, μόλις μικρές ποσότητες φτάνουν στις εταιρείες ανακύκλωσης.
«Κάθε χρόνο στην Ελλάδα απορρίπτονται πάνω από 50.000 τόνοι ελαστικών, από τους οποίους ανακυκλώνονται μόλις οι 15.000. Τα υπόλοιπα συσσωρεύονται σε ακατάλληλους χώρους», υπογραμμίζει ο κ. Καραγιαννίδης.

Εξάλλου, η εφαρμογή του προγράμματος στη Λαμία θα βοηθήσει τους ειδικούς να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τα ακριβή ποσοστά συμμετοχής παλαιών ελαστικών στην άσφαλτο, ώστε αυτά να καθιερωθούν μέσω νέας νομοθεσίας και να εξαλειφθεί το πρόβλημα της απόρριψης παλαιών ελαστικών στη χώρα μας.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΣΟΚ: Περίληψη σκανδαλων , προδοσιων & Ιδρυση του ΠΑΣΟΚ απο ΡΟΚΦΕΛΕΡ (σχετικο εγγραφο)

Συνεχίζουμε τὸ ἀφιερώμα μας στὶς βρωμιὲς τῶν Ἑλληνικῶν κομμάτων καὶ σήμερα ἀσχολούμαστε μὲ τὶς πράσινες βρωμιές.
ὑπενθυμίζω ὅτι ὁ σκοπὸς αὐτῶν τῶν ἀναρτήσεων  εἶναι ἡ ἀντικειμενικὴ ἐνημέρωη τῶν ἑλλήνων γιὰ ὅλα τὰ μεγάλα Ἑλληνικὰ κόμματα ὥστε νὰ ξέρει ὁ κόσμος τὶ ψηφίζει. Ἀν ἔχει κάνει κάτι καλὸ τὸ ΠΑΣΟΚ, σαφεστατα καὶ θὰ τὸ ἀναφέρουμε ὅπως καὶ γιὰ κάθε κόμμα. Ἕλα ὅμως ποὺ δὲ τὸ βλέπουμε νὰ κάνει τίποτα. Παρακαλῶ καὶ ἐσᾶς σὲ αὐτὸ τὸ κομμάτι νὰ μᾶς βοηθήσετε λεγοντάς μας τὶ καλὸ ἔχει κάνει τὸ ΠΑΣΟΚ.


Ξεκινάμε! Κάνοντας μιὰ ἀναζήτηση στὸ google γιὰ τὶς βρωμιὲς, τῖς ἀλητείες καὶ τὶς προδοσίες του ΠΑΣΟΚ χάνει κανεὶς τὸν μπουσουλα.Ἐδὼ θὰ ἀναφέρουμε συνοπτικὰ κάποια ἀπὸ αύτὰ ὥστε νὰ μὴ καταντήσει αὐτὸ τὸ ἀρθρο βαρετὸ ἀλλὰ νὰ συμβάλει στὴν ορθὴ ἐνημέρωση.
Ἐπιπλέον ἐπειδὴ τὸ ἀρθρο εἶναι μεγάλο , χωρίζουμε κάθε σκάνδαλο σὲ παραγράφους συνοδευόμενο ἀπὸ ὑπότιτλους ὥστε νὰ εἶναι ευανάγνσωτο.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
Συναίνεση Σημίτη – Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ

Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Αφαιρεση του Θρησκευματος ἀπὸ τὶς ταυτοτητες ἀθετώντας τὰ 3.000.000 ὑπογραφων κατὰ αυτου του σχεδιο
ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Εχθρικη στάση συνεχὼς ἀπενατι στὴν ἐκκλησιά. Θυμηθεῖτε μάλιστα καὶ ποιος ἐκανε δημοσιους ὑπαλληλους τους παπάδες. Καὶ ἀπὸ τοτε σχεδὸν ἀρχισε νὰ γινεται παπας καθε κοπρίτης μὲ ἀποτελεσμα νὰ δυσφημίζεται ἡ ἐκκλησια τοῦ Χριστοῦ.
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
 Σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και  κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ἀνθελληνικὴ τάση ἀπεναντι στην Μακεδονία τὴν ὅποῖα τὴν ξεπούλησαν. Ὁ  πάγκαλος πρόσφατα ξαναποκάλεσε τοὺς σκοπιανοὺς μακεδόνες

ΚΥΠΡΟΣ
υπογραφὴ τπῦ ἀνθελληνικοῦ σχεδίου ΑΝΑΝ καὶ παράδοση τῆς κυπρου στοὺς ὁθωμανούς.
ΘΡΑΚΗ
Ἀδιαφορία γιὰ τοὺς Ἑλληνες  τῆς θράκης (συμπεριλαμβάνοντας και τους ΠΟΜΑΚΟΥΣ) καὶ παράδοση τῆς θράκης στοὺς ΠΟΜΑΚΟΥΣ
ΙΜΙΑ και ΑΙΓΑΙΟ
Προσωπικὰ τὸ θεωρῶ ὡς ἡ μεγαλύτερη προδοσία.
«ευχαριστοῦμε τοὺς φιλους μας τοὺς Ἀμερικάνους». δηλωση τοὺ σημίτη ποὺ ντρόπιασε ὁλοκληρο τῶν ἑλληνικῶν λαῶν.
«θὰ ποῦμε στὸ λαὸ ὅ,τι τὴν σημαία τὴν πῆρε ὁ ἀέρας» παχύδερμος
Οὐστ ἀπὸ ἐδὼ κοπρίτες!

ΖΕΜΠΕΚΙΑ
Φιλίες τοῦ Τζεφρυ μὲ τους Τουρκους καὶ ζεμπεκιές. Κατάθεση στεφάνου στὸ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Παρακίνηση τῶν λαθρομεταναστῶν γιὰ νὰ ῤθουν στη χώρα μας. Δὲ χρειάζεται νὰ ποῦμε καὶ πολλὰ λόγια ἐδώ. Βλέπε λαθρονομοσχέδιο, δηλώσεις τύπου «ευχαριστοῦμε ποὺ προτιμήσατε τὴν χώρα μας» κτλ. θυμηθεῖτε ἐπίσης τὶ χωρὸ ἔκανα οἱ Πακιστανοὶ ὅταν κέρδισε τὸ ΠΑΣΟΚ τις ἐκλογὲς τὸ 2009
ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ στα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
Ὄχι ἔνας, ὄχι δύο ἀλλὰ ἀμέτρητοι μουσουλμάνοι στὰ ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Πὼς ἀλλιὼς θὰ κερδίσει τὶς ψήφους ἀπὸ τοὺς ἀλλοδαποὺς; Ἀλλωστε ψηφίζουν καὶ αυτοί.
ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ
Τὸ ὁνομὰ του Κώστας Σημίτης. Τὸ ἐπιθετὸ του δηλώνει ξεκάθαρα  τὴν σημιτικὴ του προέλευση. Τὸ πραγματικὸ του ὁνομα ἦταν Ααρὸν Βουρή.
ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Ο Παπακωνσταντινου ὑπεγραψε (μονο αυτος) την δανειακη συμβαση μὲ τους διεθνεις τοκογλυφους ὅπερ σημαινει ξεπουλημα της χώρας.
ΤΡΟΙΚΑ
Καθυστέρηση ληψης οἰκονομικῶν μέτρων ποῦ θὰ ἐσωζαν τὴν χώρα καὶ θὰ ἀποφευγαμε τὸν Δανεισμο μὲ ἀποτελεσμα νὰ ὀδηγηθοῦμε στη ΤΡΟΙΚΑ
ΔΡΑΧΜΗ
Μας ἐγγυηθηκαν τη σωτηρία μας λέγοντας μας πως ὅταν φυγουμε απο τη δραχμη θὰ τρώμε μὲ χρυσᾶ κουτάλια
ΠΑΣΟΚ και ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
Συχνα-πυκνα ὑψηλοβαθμα μελη του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν στις συνεδριάσεις τπης λεσχης Μπιλντεμπεργκ συνωμοτώντας κάτα της Ἑλλάδος


Και το καλύτερο το ἔχω φυλαγμένο για το τέλος

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ
ἐδὼ ὑπάρχει κὰι ἐγγραφο

Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ



9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou
Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ αρχηγική οικογένεια Σιωνιστών  ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".Ἔνα σχόλιο πάνω σὲ αυτὸ. Ἀν κάνετε κλικ γιὰ μεγένθυση θὰ δεῖτε ὅτι  στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο....(Ευχαριστω ἔναν αναγνωστη ποὺ μοῦ ἐστειλε τὴν εἴδηση


Θα ξαναψηφίσετε πασόκ;
Βέβαια ὑπάρχουν ἔνα σορὸ σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ , ἀπλὰ ἐδὼ παρουσιάσαμε μιὰ ἐπιτομή ὥστε νὰ σᾶς τὰ ανακαλέσουμε στὶς μνῆμες σας.  Σκάνδαλα ποῦ εἶναι  εὐρέως γνωστᾶ ὅπως SIEMENS, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κτλ δὲν ἀναφέρθηκαν. Τώρα ἀν κάποιοι τὰ ἀγνοοῦν και αυτὰ, τὸ κάνουν σκόπιμα καὶ δὲ μὲ ἐνδιαφέρει καθόλου να ασχοληθὼ με αυτους. Προς ὅλους τοὺς ἀλλους: 
ἰδιαίτερη προσχη ῥιξτε σὲ αὐτὸ μὲ τοὺς ροκφέφλερ.



http://foteinosnous.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html
Διαβάστε περισσότερα » »