Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%83Σήμερα στην Ουγγαρία γίνεται δημοψήφισμα με σκοπό να ερωτηθεί ο Λαός της Ουγγαρίας, εάν θέλει Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να ζούν ανάμεσά τους. Να ζεί ανάμεσα στους Ούγγρους.
Αυτή είναι δημοκρατική χώρα, ρωτάει το Λαό της για κρίσιμα προβλήματα που αφορούν το Λαό.
Όχι σαν την Ελλάδα του Τσίπρα και του Κούλη, που αυθαιρέτως επέβαλλαν στον Ελληνικό Λαό, να ζεί με άλλες βάρβαρες απολίτιστες ανιστόρητες φυλές!!!
Το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα δημιούργησε η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI για ανάμειξη όλων των Ευρωπαϊκών Λαών, με βάρβαρες φυλές ερχόμενες από Αφρική & Ασία.
Αυτό διευκολύνει τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση και τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Αυτό το σχέδιο καταργεί τα Κράτη, τα Έθνη, και δημιουργεί μάζες-όχλους ανθρώπων χωρίς Ιστορία, Πολιτισμό, Θρησκεία, ήθη, γλώσσα, έθιμα.
Αυτό το σχέδιο καταργεί, το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, & ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Εθνών.
Είναι ότι πρέπει για να εγκαταστήσουν στο Πλανήτη Γη, την Αυτοκρατορία τους, την Δικτατορία τους, οι ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Μερικά όργανα της Ε.Ε. – αχυράνθρωποι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ- αντέδρασαν στην απόφαση της Ουγγαρίας, να ερωτηθεί ο Λαός εάν θέλει τους λαθρομετανάστες να ζούν ανάμεσά τους.
Τα όργανα αυτά όπως ο ΓερμανοΕβραίος Σιωνιστής Μάρτιν Σούλτζ, Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, είναι ανδρείκελα της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Άλλοι πάλι συμφώνησαν σιωπηρώς όπως η Καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ, και ο ΓαλλοΕβραίος Ολάντ, να αναμειχθούν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί με Μουσουλμάνους έγχρωμους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες της Αφρικής & Ασίας.
Οι δικοί μας πολιτικοί όντες υπηρέτες του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πιστοί στον Διεθνισμό, και Εθνομηδενισμό, εφάρμοσαν τα σχέδια της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός.
Αναμειγνύοντας Έλληνες με βαρβάρους απολίτιστους, πεθαίνει η Ιστορία μας και ο Πολιτισμός μας.
Γκρεμίζονται τα αρχαία μνημεία μας, η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, Οι Δελφοί, οι Μυκήνες, η Αμφίπολη, η Δωδώνη, η Δήλος, ο μινωϊκός πολιτισμός στη Κρήτη, κ.λ.π.
Έλληνες είναι αυτά που θέλετε;;;
Οι Ούγγροι μας έδωσαν μάθημα δημοκρατίας!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΊΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »