Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Προς κοσμοκράτορα Ρότσιλντ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Ο Απόστολος των Εθνών Ελληνιστί Παύλος, Εβραϊστί δε Σαούλ, ή Σαύλος, ως γνωστόν έγραψε πολλές επιστολές προς τους Κοσμοκράτορες και Άρχοντες της εποχής εκείνης, με σκληρές νουθεσίες και συμβουλές, που δεν τολμούσε κανείς άλλος να γράψει.
Εφοβούντο γαρ τη δύναμη και τα αντίποινα των παγκόσμιων δικτατόρων της εποχής εκείνης.
Ο Απόστολος των Εθνών Παύλος έγραψε αυστηρές επιστολές, προς Ρωμαίους, προς Εβραίους, προς Γαλάτας, προς Κορινθίους , προς Εφεσίους, προς Φιλιππησίους, προς Κολασσαείς, προς Θεσσαλονικείς, αλλά και προς πολλές άλλες προσωπικότητες.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, στην οποία πρόεδρος είναι ο κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει διαμορφώσει στο πλανήτη Γη που κυβερνά, μια τρομακτική αλλοπρόσαλη χαώδη πολιτική και κατάσταση, με τοπικούς πολέμους, χρεοκοπίες κρατών, τρομοκρατίες, δολοφονίες αντιφρονούντων, αποσταθεροποιήσεις κρατών, εξαφανίσεις Εθνών, λαθρομετανάστευση, προσφυγιά, πείνα, δυστυχία, αυτοκτονίες ανθρώπων, φτώχεια όπου οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες «έφαγαν» τα χρήματα απλών πολιτών επενδυτών σε Χρηματιστήρια, σε ομόλογα, με μειώσεις μισθών & συντάξεων, για να επικαρπωθούν τα χρήματα αυτά οι σημερινοί Επικυρίαρχοι της Γης.
Ιδρύουν και χρηματοδοτούν άλλα κράτη υποτακτικά σε αυτούς, όπως το Ισλαμικό κράτος των δολοφόνων Τζιχαντιστών ISIS-ISIL , με αποκεφαλισμούς , θηριωδίες, καταστροφή του Αρχαίου Πολιτισμού, και τέλος ο επαπειλούμενος Γ! Παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, με σκοπό να μειωθεί ο πληθυσμός κατά 6 δις. ανθρώπων-κατοίκων του πλανήτη, και να κυριαρχήσει στη Γη η άρχουσα τάξη των Γραμματέων & Φαρισαίων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όσον αφορά το πρόβλημα της Ελλάδος, μόνον όταν πεί το ΝΑΙ ο Μεγιστάνας Παντοκράτωρ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στην ορντινάντσα Draggi της ΕΚΤ, μόνο τότε θα χρηματοδοτηθεί η Ελλάς.
Η Ε.Κ.Τ. είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καθώς και η FEDERAL των ΗΠΑ. Όλοι αυτοί οι επιτελείς των διαφόρων οργάνων της Ε.Ε. είναι υπάλληλοι και ορντινάντσες του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτός εκδίδει το ευρώ και το δολάριο, αυτός έχει «το πεπόνι και το μαχαίρι», λέει ο Λαός. Τρείς (3) μήνες τώρα περιμένουμε μια λογική συμφωνία με τους εταίρους επιτελείς της Ε.Ε. αλλά φαίνεται ότι παίζουν μαζί μας «τη Γάτα με το ποντίκι». Η Σιωνιστική Ε.Ε. με το παιχνίδι που κάνει κοροϊδεύοντας την Ελλάδα, εκτίθεται διεθνώς ως αναξιόπιστη Ένωση.
Το Δ.Ν.Τ. δεν το προσκαλέσαμε να έλθει εδώ. Βρήκε κάτι Μ@λ@κ@ς και προδότες πολιτικούς, απογόνους του Ιούδα, και έκανε εισπήδηση μέσα στην Ελλάδα, να μας δανείσει με το ζόρι. Έκτοτε απομυζά όλο το χρήμα και το πλούτο της χώρας μας. Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησίας του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να ζητήσει πίσω τα δάνειά του από αυτούς που τα «φάγανε», και ΟΧΙ από τον απλό φτωχό Λαό. Όπως άλλοτε άνοιξαν γραφεία Χρυσού και αγόραζαν όλα τα χρυσαφικά των Ελλήνων, (για να τα στείλλουν στον Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ), τώρα άνοιξαν καθάπασαν την επικράτειαν, γραφεία οργάνωσης Μετανάστευσης για U.S.A.-CANADA-AUSTRALIA, που διευκολύνουν με τη γραφειοκρατία την Ελληνική νεολαία να μεταναστεύσει. Παρέχουν υπηρεσίες, αιτήσεις για νόμιμη μετανάστευση, έκδοση αδείας εργασίας, έκδοση άδειας παραμονής, έκδοση Βίζας, πλήρη νομική υποστήριξη με ειδικούς συμβούλους μετανάστευσης, κ.λ.π.
Φαντασθείτε τα εγγονάκια σας, να φύγουν σαν μετανάστες στην Αυστραλία, Καναδά, ή στην Σιωνιστική ΗΠΑ. Τα εγγονάκια μας είναι ήδη υποθηκευμένα από προδότες πολιτικούς.
Η Χώρα οδηγείται στον αφελληνισμό με νέους κατοίκους τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Η χώρα οδηγείται σε κατοχή υπό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.
Η χώρα είναι υποθηκευμένη, τα σπίτια μας είναι υποθηκευμένα, και οι συντάξεις των Ελλήνων είναι υπό περιορισμό της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αφού τα παίρνουν όλα οι ξένοι δυνάστες-δανειστές.
Η Ελλάδα σήμερα ευρίσκεται σε τροχιά Υεμένης, & Ουκρανίας.
Το μόνο που μας σώζει είναι η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Το ΔΝΤ & ΕΚΤ (Ε.Ε.), απεδείχθησαν οικονομικοί τρομοκράτες. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε! Από τους Σιωνιστές Δυτικούς «συμμάχους» & «εταίρους» μη περιμένουμε καμία λύση στα προβλήματά μας. Πρέπει να βρούμε μια εναλλακτική λύση.
Οι πρόγονοί μας δεν κάθησαν σκλάβοι των Τούρκων, επανεστάτησαν.
Δεν μπορούμε να ζούμε σκλάβοι της Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η εναλλακτική λύση είναι η Ρωσία-Κίνα. Βεβαίως οι Δυτικοί Σιωνιστές θα αντιδράσουν, και θα επέμβουν δυναμικά με το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Όμως ο Κολοκοτρώνης τελικά πέτυχε στην επαναστασή του, εν μέσω πολλών κινδύνων, δεν εκάθισεν ανεύθυνος. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ !!!!!!!!!!
Οφείλουμε κάτι να κάνουμε για τα εγγονάκια μας. Δεν μπορούμε να ζούμε έτσι υπό την απειλή των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών πότε θα μας σφάξουν, ούτε να είμαστε υπό εκμετάλλευση των Σιωνιστών!!! Επειδή άλλη δύναμη δεν υπάρχει στη Γη επάνω, για να «στριμώξει» τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε λογικές πολιτικές, επικαλούμεθα τον Παντοδύναμο ΘΕΟ για τα περαιτέρω.
Ένας παγκόσμιος ηγέτης θα επιθυμούσε την ευτυχίαν των υπηκόων του, για την υστεροφημίαν του, αλλά με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τη παρέα του, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετον. Θέλουν την δυστυχίαν των κατοίκων του πλανήτη Γη.
Εν όψει αυτής της τραγικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, αφού οι Κοσμοκράτορες χειροτερεύουν τη κατάσταση στο πλανήτη, εάν ζούσε σήμερα ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, θα έγραφε,Προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ επιστολή ΠΑΥΛΟΥ
Τάδε λέγει Κύριος. « Μη κάνετε διά της απειθείας σκληράς τας καρδίας σας, όπως έγινε κατά καιρόν, που επικράνθην και εξωργίσθην, κατά την ημέραν που εδοκίμαζαν και επροκαλούσαν οι Ισραηλίται την δύναμήν μου, και την δικαιοσύνην μου, εις την έρημον».
Αυτά συμβαίνουν και σήμερον με την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της συνοδείας αυτού. Ο Παύλος θα έγραφε προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Παντοκράτορες υποκριταί, ότι κατάσχετε τας οικίας των φτωχών, με αιτία ότι χρωστούν στις δικές σας τοκογλυφικές τράπεζες. Διά τούτο λήψεσθε περισσότερον κρίμα.
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες υποκριταί, ότι κλείεται την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων. Ότι λατρέψατε τον Σατανά, διά του Σιωνισμού, τον δε ΘΕΟΝ των πατέρων σας εγκαταλείψατε.
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Φαρισαίοι Επικυρίαρχοι της Γης υποκριταί, ότι περιάγεται την θάλασσαν και την ξηράν, ποιήσαι αυτήν κατάκτηση, και δολοφονείται διά πολέμων, και χρεοκοπιών τα δημιουργήματα-πλάσματα του ΘΕΟΥ!!!
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Κοσμοκράτορες Φαρισαίοι υποκριταί, ότι σκλαβώνετε τα κράτη με δάνεια τοκογλυφικά. Ουαί Υμίν Παντοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι χρεοκοπείται τα κράτη, και ζητάτε μείωση των συντάξεων, για να επικαρπωθείτε τα χρήματα των φτωχών.
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι υποκριταί, ότι συλλέγετε τον χρυσόν της Γης από πλεονεξίαν, και απληστίαν, διά ίδιον συμφέρον, ενώ ο ΘΕΟΣ τον χάρισε στο πλανήτη Γη , για όλα τα πλάσματα ΑΥΤΟΥ, να ζήσουν εν δικαιοσύνη και ευημερία.
Ουαί Υμίν Σιωνιστές Κοσμοκράτορες υποκριταί, ότι έχετε αρπάξει τις Κεντρικές εκδοτικές τράπεζες των Κρατών, για να ελέγχεται το κυκλοφορούν χρήμα υπέρ ίδιον συμφέρον!!!
Ουαί Υμίν Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, οδηγοί τυφλοί, οι λέγοντες. Θέλομεν την παγκόσμιον Σατανική κυριαρχίαν. Μωροί και τυφλοί!!! τις γαρ μείζων εστίν, ο ΘΕΟΣ, ή ο Σατανάς, τον οποίον σήμερον Υμείς λατρεύετε;;; Ουαί Υμίν Σιωνιστές Παντοκράτορες Σιωνιστές, Μωροί και τυφλοί!!! που βλέπετε μόνον της επίγειον ζωήν, την την δε επουράνιον αγνοείτε!!!
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι χρηματοδοτείτε τους δολοφόνους των λαών. Ουαί Υμίν Ιουδαίοι & Φαρισαίοι Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, ότι αποδεκατούτε το ηδύοσμον, και αφήκατε τα βαρύτερα του νόμου, την κρίσην, τον έλεον, και την πίστην.
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Παντοκράτορες Σιωνιστές, ότι εγκαταστήσατε στην Εκκλησίαν ΜΟΥ, ηγέτες πιστούς στις εντολές σας, και επιθυμίες σας. Πας γαρ Αρχιερεύς εξ’ ανθρώπων λαμβανόμενος, υπέρ ανθρώπων καθίσταται τα προς τον ΘΕΟΝ, και ΟΧΙ υπέρ της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνοδείας αυτού.
Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίοντες!!!
Ουαί Υμίν Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι καθαρίζεται το έξωθεν του ποτηρίου και της παροψίδος, έσωθεν δε γέμουσιν εξ’ αρπαγής και αδικίας.
Ιουδαίε και Φαρισαίε Κοσμοκράτορα Σιωνιστή τυφλέ, καθάρισον πρώτον το εντός του ποτηρίου και της παροψίδος, ίνα γένηται και το εκτός αυτών καθαρόν.
Ουαί Υμίν Κοσμοκράτορες Σιωνιστές υποκριταί, ότι νοθεύεται τα εκλογικά αποτελέσματα των Λαών, για να εκλέξετε πιόνια, και μαριονέτες, υπηρέτες πολιτικούς, που θα εκτελούν τις εντολές Σας.
Ουαί Υμίν, Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, ότι παρομοιάζεται τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσι οστέων νεκρών, σκωλήκων βρώμας και δυσωδίας, και πάσης ακαθαρσίας. Εκεί θα καταλήξετε κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παρά τον χρυσόν της Γης που έχετε αποθησαυρίσει!!!
Ούτω και υμείς έξωθεν μεν φαίνεσθε τοις ανθρώποις δίκαιοι, Έσωθεν δε μεστοί εστέ υποκρίσεως και ανομίας.
Ουαί Υμίν, Φαρισαίοι Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι Σιωνιστές υποκριταί, ώστε μαρτυρείτε εαυτοίς ότι υιοί εστέ των φονευσάντων τους προφήτας.
Όφεις, γεννήματα εχιδνών!!! πως φύγετε από της κρίσεως της γεένης;;;
Αμήν λέγω Υμίν, ότι ήξει ταύτα πάντα επί την γενεάν ταύτην.
Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και τον Ιησούν Χριστόν εσταύρωσεν, ποσάκις ηθέλησα επισυναγαγείν τα τέκνα σου, και ουκ ηθελήσατε;;;
Ταύτα πάντα, και άλλα πολλά θα έγραφε ο Παύλος προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τον ηγέτη της Ν.Τ.Π.
Επίλογος
Η Ελλάς σήμερα είναι ποίμνιο χωρίς ποιμένες, και λαός απληροφόρητος και ανεύθυνος. Τα «Ποτάμια» του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δήλωσαν «Μέσα στο λάκκο των Σιωνιστών εχιδνών, πάση θυσία» ίνα μη χάσωμεν την εύνοια του θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Δηλαδή να είμαστε μέσα στην Ε.Ε. (στη φωλιά των Ιουδαίων και Φαρισαίων, και ας υποφέρουμε, φτάνει να έχουμε τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ στον αυχένα μας, και να μας κυβερνούν «Ποτάμια»).
Δυστυχώς προσφέρονται Έλληνες εφιάλτες, να υπηρετήσουν τους ξένους κατακτητές αυτής της χώρας, τον δε Λαό της να καταστήσουν υπηρέτη των Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Οι μαριονέτες πολιτικοί σταύρωσαν αυτήν την ευλογημένη χώρα, για να μην χάσουν την εύνοια του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »