Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Θεωρία συνωμοσίας ή μήπως αυτή είναι η ανατριχιαστική αλήθεια;

Το κείμενο αυτό που κυκλοφορεί από mail σε mail στο διαδίκτυο, δίνει κάποια στοιχεία τα οποία προκαλούν δέος αλλά εξηγεί και πολλές απορίες για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην Ελλάδα. Διαβάστε το με προσοχή:

«Το κλείσιμο των μεταλλείων Σκαλιστήρη στη βόρεια Εύβοια: η εταιρεία εξήγαγε μεταλλεύματα σε 150 χώρες ανά τον κόσμο. Η Εύβοια είναι γεμάτη μεταλλεύματα και κυρίως βωξίτη (όλα τα βουνά της είναι κόκκινα) από τον οποίο κατασκευάζεται το αλουμίνιο. Αυτό που τώρα εισάγουμε από άλλες χώρες! Και η Εύβοια έχει τους περισσότερους άνεργους!

Η ομάδα Κατράκη (καθηγητής του Μετσόβιου) είχε ως έργο την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον ελλαδικό χώρο, ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το όσμιο το οποίο κοστίζει 60.000 δολάρια το γραμμάριο! Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια (σύμπτωση;) και τελειώνει στη Λήμνο, μια περιοχή που οι τούρκοι «διεκδικούν».

Αλλά και τα ρουμπίνια που υπάρχουν στον λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη (την ήθελαν οι εβραίοι για πάρκο ολοκαυτώματος…) και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής (αυτά τα θέλει το ΝΑΤΟ για… αποθήκες)


Τώρα μετά τα προκαταρκτικά, διαβάστε και τα παρακάτω…
Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτρακίου, Νιγρίτας και Σουρωτής.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των περιοχών, ουρανίου.
Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!
Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.

Γύρω στο ποσό των 293.470.286.134 ευρώ εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.
Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται μόνο για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου διεθνώς. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. τόνοι ουρανίου προς 20 δισ. δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά 960.000.000.000.000.000 δολάρια (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!!!

Σε κάθε Έλληνα αντιστοιχούν 96.000.000.000 δολάρια. Διαβάστε το δυνατά 96
δισεκατομμύρια δολάρια!!!! Τελικά είμαστε οι πιο… πλούσιοι φτωχοί! Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία»!

diktionews.gr
http://www.alexiptoto.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός ο Βλάσης Καμπούρογλου στη Τζακάρτα...

Νεκρός βρέθηκε σήμερα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας ο Βλάσης Καμπούρογλου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο Καμπούρογλου ήταν διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Drumilan και είχε κληθεί από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τους πυραύλους ΤΟR-M1...


Από το 2004 και μετά είχε εξαφανιστεί και λέγεται ότι για τελευταία φορά εθεάθη το 2012 στην Ιθάκη, όπου διέθετε πολυτελή εξοχική κατοικία.


Η Drumilan είχε ιδρυθεί το 1998.

Διαβάστε περισσότερα » »

Το Βίντεο από την επέμβαση των ΜΑΤ στην κατάληψη της ΔΕΗ και η σύλληψη Φωτόπουλου .

Διαβάστε περισσότερα » »

"ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ". ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΖΑΝΗ


"Δεν με ενδιαφέρει πού βρήκαν τα 600 δισ, εάν δι΄αυτών πρόκειται να σωθεί η πατρίδα μου" Τα λόγια ανήκουν στην καθηγήτρια Μαρία Τζάνη και αφορούν στους ομογενείς με τα 600 δις δολάρια.  

Το άρθρο 120 του Συνάγματος τής Ελλάδος, παράγραφος 4η αναφέρει:"H τήρησις τού Συντάγματος επαφίεται στόν πατριωτισμό τών Eλλήνων, πού δικαιούνται καί υποχρεούνται νά αντιστέκωνται μέ κάθε μέσονεναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί νά τό καταλύση διά τής βίας." 
(δέν αναφέρεται ο όρος "νόμιμο")




Διαβάστε περισσότερα » »

Επιστήμονες ανακάλυψαν βακτήρια που μετατρέπουν τοξικές χημικές ουσίες σε 24 καράτια χρυσό

Οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει ένα βακτήριο το οποίο παράγει καθαρό χρυσό. Η ομάδα στο Michigan State University λένε ότι βρήκαν τα βακτήρια Cupriavidus metallidurans να είναι σε θέση να πάρουν το χρυσό χλωρίδιο, μια
τοξική χημική ουσία που βρίσκεται στη φύση, και να το μετατρέψουν σε χρυσό 24 καράτια.
Αυτό που κάνουμε λέγεται «Μικροβιακή αλχημεία - μετατρέποντας χρυσό από κάτι που δεν έχει καμία αξία σε ένα στερεό, πολύτιμο μέταλλο", δήλωσε ο Kazem Kashefi, βοηθός καθηγητής της μικροβιολογίας και μοριακής γενετικής.

Δυστυχώς για τις αγορές χρυσού στον κόσμο, δεν είναι δυνατόν να αναπαραχθεί το πείραμα σε μεγαλύτερη κλίμακα, διότι δεν είναι οικονομικά αποτελεσματικό. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης, και διαθέτουν ένα φορητό εργαστήριο στο οποίο τα βακτήρια παράγουν νιφάδες χρυσού μπροστά από ένα ζωντανό ακροατήριο.

ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Παίρνει σάρκα και οστά το όνειρο των Ποντίων



Υπεγράφη το μεσημέρι μεταξύ της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του έργου για την κατασκευή της στέγης των Ποντίων Πτολεμαϊδας ο προϋπολογισμός του οποίου υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια Ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Το κτίριο 1200 τετραγωνικών μέτρων που θα αναγερθεί στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γουμεράς θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αίθουσα αμφιθεάτρου, θεατρική σκηνή, βεστιάριο, βιβλιοθήκη καθώς και αίθουσα μνήμης. Η θεμελίωση της στέγης έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και οι εργασίες πρόκειται ολοκληρωθούν σε 22 μήνες περίπου.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ






 Η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης μας θα εορτασθεί με παλλαϊκή συμμετοχή και θα λάβουν χώρα και εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Εορτασμού των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Εορδαίας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

 

Δήμαρχος Εορδαίας

Παρασκευή Βρυζίδου

Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.

Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόσκληση για Συνέντευξη Τύπου «Το ΄12 και η Εποχή του»


 

  

Η Δήμαρχος Εορδαίας κα Παρασκευή Βρυζίδου και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π, κα Θεοπίστη Κρυσταλλίδου,  σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της Έκθεσης Μνήμης και Τιμής, με τίτλο: «Το ΄12 και η Εποχή του»,στο Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο Πτολεμαΐδας, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί.
Στην συνέντευξη θα παρουσιασθεί το περιεχόμενο και η θεματολογία της έκθεσης καθώς και του εκπαιδευτικού προγράμματος που την συνοδεύει.
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι αλλάζει με το νέο σύστημα αποδείξεων

Πως θα λειτουργεί το νέο σύστημα αποδείξεων που σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών
Ξανά στο "παιχνίδι" ρίχνει το υπουργείο Οικονομικών τις αποδείξεις, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και να αυξήσει τις εισπράξεις του ΦΠΑ.
Σύμφωνα με την "Ημερησία" εξετάζεται από το εισόδημα των φορολογούμενων να εκπίπτουν δαπάνες με αποδείξεις από συγκεκριμένες κατηγορίες ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών που βρίσκονται ψηλά στην λίστα της φοροδιαφυγής.
Η εφορία θα αναγνωρίζει και θα αφαιρεί το 100% από το φορολογητέο εισόδημα των φορολογούμενων τις αποδείξεις από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κομμωτήρια, αισθητικούς, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και άλλες κατηγορίες ελευθέρων επαγγελματιών.
Επίσης στο μέτρο αυτό θα ενταχθούν οι λογαριασμοί που θα πληρώνουν σε μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και άλλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να αναθερμανθεί το κίνημα των αποδείξεων και οι φορολογούμενοι να ζητούν αποδείξεις από όσους επιτηδευματίες παρέχουν υπηρεσίες και από όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ώστε οι συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων να υποχρεωθούν να δηλώνουν στην εφορία όσο το δυνατόν περισσότερα από όσα εισπράττουν και να αυξηθούν οι εισπράξεις του ΦΠΑ.
Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, οι φορολογούμενοι κατά τη διάρκεια του έτους θα είναι υποχρεωμένοι να συλλέγουν όλες τις αποδείξεις από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.
Η εφορία όμως δεν θα αναγνωρίζει προς έκπτωση από το εισόδημα όλες τις αποδείξεις. Στην αρχή κάθε οικονομικού έτους και σε κάθε περίπτωση πριν ξεκινήσει η περίοδος υποβολής των φορολογικών δηλώσεων το υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώνει ποιες αποδείξεις θα "μετράνε" και θα οδηγούν σε μείωση του φορολογητέου εισοδήματος.

 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Αρτέμης Σώρρας των E.N.D.: "Απολαμβάνω την τρομοκρατία που έπαθαν από τα 600 δισ."

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ηχητικό απόσπασμα, με δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα, σε ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας στη Νέα Υόρκη. Ακούστε τι δηλώνει και πώς επιτίθεται σε πολιτικούς και δημοσιογράφους για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα των 600 δισ. ευρώ
Αποκλειστική συνέντευξη στον σταθμό "Ελλάς FM" και την εκπομπή "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" παραχώρησε ο Αρτέμης Σώρρας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.
Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η κίνηση των E.N.D. έχει γίνει παγκόσμιο θέμα συζήτησης στον ελληνισμό και όχι μόνο και ότι η εντύπωση που έχει επικρατήσει, είναι ότι πρόκειται για απάτη κι ότι στην πραγματικότητας, παίζουν με τον πόνο και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, ο κ. Σώρρας απάντησε:
"Γίνεται της πουτ@ν@ς. Απολαμβάνω, και μαζί σας, την τρομοκρατία που έχουν πάθει με αυτό το θέμα. Είναι απόλαυση. Ξέρουν κι όσοι καταλαβαίνουν και από τα μίντια και από αυτό που έχει γίνει, πόσο έχουν φοβηθεί".
Στη συνέχεια χαρακτηρίζει "μη τυχαίο" τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπό του.
"Γιατί έγινε με μένα αυτό; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ξέρουν ποιος είμαι και φυσικά και τα παιδιά οι δημοσιογράφοι, που είναι σε αποστολή να κάνουν το βιοποριστικό τους κομμάτι... αυτοί που πρέπει ξέρουν και ποιος είμαι και τι κάνω. Προσπαθούν να βγάλουν όλη αυτήν τη λάσπη, πριν να ελέγξουν. Γιατί αν ελέγξουν η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση. Η Ελλάδα θα πέσει εάν δεν ψηφιστούν αυτά τα μέτρα, η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ", λέει  και συνεχίζει:
"Μου έχουν απειλήσει τη χώρα μου, έχουν τρομοκρατήσει τον κόσμο μου, έχουμε 5.000 νεκρούς", ενώ άλλες αυτοκτονίες δεν δηλώνονται, από ντροπή.
"Αυτά τα ζώα είναι 200 δημοσιεύματα. Πού είναι εκείνοι οι άγιοι οι δημοσιογράφοι, αυτά τα καταραμένα παιδιά, που έγραφαν "οι τράπεζες δεν θα έχουν λεφτά;", προσθέτει.
Όπως είπε στη συνέχεια, θα κάνει μήνυση σε δημοσιογράφο και θα φτιάξει ίδρυμα, ενώ επιτίθεται και στον Άδωνι Γεωργιάδη, που θέλει να του κάνει μήνυση.
"Με ποια  κατηγορία θα μου κάνουν μήνυση; Αυτό που κάνουμε εμείς είναι πολιτική, δεν είναι πολιτική αυτό που κάνουν, που έρχεται κάποιος και λέει "παιδιά έχω κάτι λεφτά να σας δώσω". Μάλλον θέλει να ρωτήσει ο ελληνικός λαός γιατί δεν αγοράζω ομόλογα. Εμένα προσωπικά δεν μου πουλάνε τίποτα. Επειδή εγώ έχω μία αποστολή. Κύριοι, το ψέμα θα κοπεί, θα το τελειώσω, γι' αυτό είμαι εδώ", καταλήγει.
Σημειώνεται πάντως, πως το περιεχόμενο του αποσπάσματος ελέγχεται, καθώς δεν αποκλείεται να είναι προϊόν μοντάζ.
Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης:
Ο Αρτέμης Σώρας σε ραδιόφωνο της Αμερικής
  News247gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο της Ανδριάνας Γαρδικιώτη

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης επέβαλε ισόβια κάθεριξη στον 35χρονο Ευστάθιο Ευσταθίου...

κρίνοντάς τον ένοχο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 21χρονης φοιτήτριας από την Κέρκυρα, Ανδριάνας Γαρδικιώτη.

Επίσης...


το δικαστήριο επέβαλε στον καταδικασθέντα και φυλάκιση 16 μηνών για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ότι ο καταδικασθείς, στις 16 Δεκεμβρίου του 2011, με μαχαίρι και κατσαβίδι επέφερε θανάσιμα τραύματα στο στήθος και στο λαιμό του θύματος.

Στη συέχεια ο δράστης εγκατέλειψε το πτώμα της άτυχης κοπέλας κοντά στη λίμνη της Καστοριάς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη του εγκλήματος και η σύλληψη του δράστη έγιναν εντελώς τυχαία. 


Συγκεκριμένα, ο Ευσ. Ευσταθίου συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία κοντά στο Πολύκαστρο Κιλκις, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ, μετά από αστυνομική καταδίωξη κι ενώ νωρίτερα είχε αναπτύξει ταχύτητα, θέλοντας να αποφύγει τον τροχονομικό έλεγχο.

Τα ίχνη αίματος και οι τρίχες σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, που δεν δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα, οδήγησαν τις αρχές, οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζαν ότι είχε γίνει φόνος, στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Στην απολογία του στο δικαστήριο, ο δράστης, δεν παραδέχτηκε τη δολοφονία της κοπέλας, παρότι επαρότι αυτό είχε πράξει στο στάδιο της προανάκρισης, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εξηγήσει, επί του παρόντος, γιατί τότε είχε ομολογήσει. Ο ισχυρισμός αυτός του κατηγορουμένου, προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της αδερφής της Ανδριάνας.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΟΕ ΟΤΑ: Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του κουρέματος των ομολόγων

AddThis Social Bookmark Button

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων που απώλεσαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία από το μονομερές «κούρεμα» των ομολόγων που αποφάσισαν κυβέρνηση και τρόικα στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρέους (PSI).
Η Ομοσπονδία, έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών της, αλλά και των υποχρεώσεων της απέναντι στα μέλη της, αποφάσισε πέραν της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας να προβεί και σε κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια για την αναζήτηση των ποσών που χάνουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι ασφαλισμένοι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακόμη και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, καθώς επίσης και στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η δραστική απομείωση της αξίας των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που αποφασίσθηκε μονομερώς, επέφερε σοβαρές μειώσεις στα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, τα οποία είχαν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και είχαν «επενδυθεί», χωρίς πάντα τη σύμφωνη γνώμη των Ταμείων, σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου. Μεταξύ των ασφαλιστικών φορέων που υπέστησαν δραστικό περιορισμό των αποθεματικών τους είναι, ως γνωστόν, τα Τ.Π.Δ.Υ., Τ.Ε.Α.Δ.Υ. και Ο.Π.Α.Δ., στα οποία είναι ασφαλισμένοι όλοι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α.
Η ενέργεια αυτή, της κυβέρνησης και της τρόικας για την αναδιάρθρωση του χρέους, αποτελεί μία ευθεία επίθεση στην περιουσία των χαμηλόμισθων εργαζομένων, η οποία παραβιάζει κατάφωρα όχι μόνο την αίσθηση περί δικαίου, αλλά και βασικούς κανόνες που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους του Ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, όπως είναι η αρχή του κράτους δικαίου και το δικαίωμα στην περιουσία.
Μάλιστα, κατά την άποψη έγκριτων νομικών, στους οποίους η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απευθύνθηκε, ο μονομερής και δραστικός περιορισμός στα περιουσιακά δικαιώματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., όπως είναι οι εισφορές που επί χρόνια καταβάλλουν αντίκειται σε βασικούς κανόνες του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Για το λόγο αυτό αποφάσισε να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, με σκοπό να αναζητήσει τα ποσά που χάθηκαν με το «κούρεμα» των ομολόγων. Την υπόθεση εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα χειρισθούν οι συνταγματολόγοι Απόστολος Παπακωνσταντίνου και Νικόλαος Χλέπας και η Δικηγορική τους Εταιρεία (Α. Παπακωνσταντίνου-Γ. Κατρούγκαλος-Ν. Χλέπας και Συνεργάτες).

otanews
Διαβάστε περισσότερα » »

Η "άλωση" του Αιγαίου από τη Τουρκία και η ελληνική σιωπή.

Μεθοδική ,συνεχής και χωρίς καμία απάντηση “άλωση” του Αιγαίου συντελείται κάθε μέρα με τις πτήσεις των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών,ειδικά στο ανατολικό Αιγαίο. Η φαινομενική “ηρεμία” που αποτυπώνεται στους αριθμούς των παραβιάσεων των τουρκικών αεροσκαφών δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα όσα πραγματικά επιδιώκει η Άγκυρα και τα οποία θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τον Τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σ΄ ένα άρθρο της στον Επενδύτη η Κύρα Αδάμ αναλύει την τακτική της Άγκυρας στο Αιγαίο επισημαίνοντας την σιωπή της Αθήνας.

Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ
Στις 10 Οκτωβρίου, εκτός απρόοπτου λόγω της κατάστασης στη Συρία, αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ύστερα από πρόσκληση του Δ. Αβραμόπουλου, με σκοπό να επιβεβαιωθεί ότι ο πολιτικός δίαυλος Αθήνας-Αγκύρας παραμένει ανοιχτός και να δοθεί «νέα ώθηση» στις πολυετείς, ατέρμονες και πολύπαθες διερευνητικές επαφές, το περιεχόμενο των οποίων παραμένει επισήμως άγνωστο.

Η επίσκεψη του κ. Νταβούτογλου, αν και δεν έχει οριστεί ακόμα η ατζέντα, αναμένεται να ενεργοποιήσει τη συνάντηση «υψηλού επίπεδου» και ενδεχομένως να προαναγγείλει επίσκεψη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στην Αγκυρα. Την ίδια ώρα, όμως, η Τουρκία εξακολουθεί να παραβιάζει κατάφωρα την ελληνική κυριαρχία των νήσων του Αν. Αιγαίου, με την ελληνική κυβέρνηση να σιωπά, αποδεχόμενη πλέον την επιθετική πολιτική της Αγκυρας.

Στις 180 ημέρες πτήσεων από τις αρχές του 2012, δηλαδή μέσα σε εννέα μήνες, πέταξαν στο Αιγαίο 1.150 τουρκικά αεροσκάφη. Κατά τις πτήσεις αυτές προέβηκαν σε 3.500 παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου. Στους τουρκικούς σχηματισμούς των 4,6,8 και 12 τουρκικών F-16, τα δύο ή τα τέσσερα από αυτά ήταν οπλισμένα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι τουρκικές πτήσεις στο Αιγαίο δεν είναι εκπαιδευτικές, αλλά πτήσεις ειδικού πολιτικού πλαισίου σε βάρος της Ελλάδας. Το ίδιο χρονικό διάστημα τα τουρκικά αεροσκάφη προέβηκαν σε ι.ιςο παραβάσεις κανόνων του ICAO, διότι* δεν κατέθεσαν σχέδια πτήσης στην ΥΠΑ, που είναι η μόνη αρμόδια Αρχή για την εναέρια κυκλοφορία, για την ασφάλεια πτήσεων και τη συνέγερ-ση της έρευνας και διάσωσης στο FIR Αθηνών. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για τις τουρκικές πτήσεις στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Υπενθυμίζεται ακόμα ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ(;) το διευρυμένο χρονικώς μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ για τις πτήσεις κατά τη διάρκεια του θέρους.

Ωστόσο, οι ελληνικές αναχαιτίσεις είναι από μόνες τους αναποτελεσματικές, διότι δεν συνοδεύονται από πολιτικές και διπλωματικές ενέργειες προς τους αρμοδίους διεθνείς οργανισμούς. Τα πάμπολλα ελληνικά διαβήματα προς την Αγκυρα και μόνον καταλήγουν πάντα στο τουρκικό καλάθι των αχρήστων.

Διά του λόγου το αληθές, ο «Ε» παρουσιάζει έναν χάρτη της πτητικής δραστηριότητας στο Αιγαίο, μιας τυχαίας ημέρας (25-9-2012), από τα στοιχεία της Συμμαχικής Αεροπορικής Διοίκησης (Allied Air Command) του NATO στη Σμύρνη. Την ημέρα αυτή, τέσσερα τουρκικά F-16, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα με βλήματα αέρος αέρος (σ.σ. δηλαδή η πτήση δεν ήταν εκπαιδευτική), απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Μπαντίρμα για εκτέλεση ειδικής αποστολής στο Αιγαίο, ενώ τυπικώς και μόνον ίσχυαν ακόμα οι περιορισμοί του μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ. Τα τουρκικά F-16 κατέθεσαν κανονικά σχέδια πτήσης στην ΥΠΑ της Κωνσταντινούπολης με κωδικό LTBB, αλλά μόνον για το FIR Κωνσταντινούπολης και όχι στην ΥΠΑ Ελλάδας για την πτήση τους μέσα στο FIR Αθηνών.

Παράλληλα, στα σχέδια πτήσης προς την ΥΠΑ Κωνσταντινούπολης καταγράφηκαν τα αεροδρόμια του Balikeshir και του Cili ως αεροδρόμια ανάγκης και το Canakale και το Cokceada ως ραντάρ συνεργασίας, καθώς επίσης και το δρομολόγιο της πτήσης, για να το γνωρίζουν τα τουρκικά μέσα έρευνας και διάσωσης. Η σχεδίαση αυτής της «τυχαίας» πτήσης έχει γίνει σε πολιτικό πλαίσιο του τουρκικού ΥΠΕΞ, προκειμένου να αμφισβητηθούν για μία ακόμα φορά πλείστα ελληνικά δικαιώματα στο Αιγαίο, που εκδηλώνονται με την εκτέλεση της πτήσης.

Λίγο πριν εισέλθουν στο FIR Αθηνών τα τουρκικά F-16, απογειώθηκαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λήμνου δύο ελληνικά F-16, προκειμένου να αναγνωρίσουν τα τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία ήταν άγνωστα ίχνη, δεδομένου ότι δεν είχαν καταθέσει σχέδια πτήσης στην ελληνική ΥΠΑ.
Τα ελληνικά F-16 αναγνώρισαν τα τουρκικά, τα οποία προχώρησαν σε 24 παραβιάσεις σε έξι ελληνικά νησιά, αμφισβητώντας την ελληνική κυριαρχία τους. Τα ελληνικά F-16 παρακολούθησαν τα τουρκικά, χωρίς ωστόσο μετά την πρώτη παραβίαση να τα προσεγγίσουν σε απόσταση βολής πυροβόλων όπλων, όπως προβλέπει η αναχαίτιση. Τα τουρκικά F-16 πέταξαν μέχρι τον 25 μεσημβρινό (μέση - διχοτόμηση του Αιγαίου) και μετά από 32 λεπτά πτήσης εξήλθαν του FIR Αθηνών.

Με την «τυχαία» αυτή πτήση μιας «τυχαίας ημέρας» στο Αιγαίο, τα τουρκικά F-16 υλοποιούν την πολιτική του τουρκικού ΥΠΕΞ, το οποίο αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία σε πολλά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες του Αιγαίου και κατά συνέπεια θέτει όρους διεκδίκησης για την οριοθέτηση της ΑΟΖ, εφαρμόζει πολιτική διχοτόμησης του Αιγαίου για σκοπούς έρευνας και διάσωσης, στο πλαίσιο του ICAO καιτου ΙΜΟ, καθώς επίσης και τον έλεγχο του μισού Αιγαίου για σκοπούς αεροπορικού ελέγχου στο πλαίσιο του NATO και της ασφάλειας πτήσεων.

H διαταγή του ΝΑΤΟ(2006) και ο ραγιαδισμός των ελληνικών κυβερνήσεων

Τέτοιες πτήσεις, όπως αυτή στις 25.9.2012 γίνονται σε καθημερινή βάση, με μεγαλύτερη συχνότητα και ένταση. Μέσα στην τελευταία εξαετία έχουν γίνει πάνω από 20 επισκέψεις Τούρκων πολιτικών στην Ελλάδα και Ελλήνων στην Τουρκία, καθώς και πλήθος νατοϊκών αξιωματούχων στην Ελλάδα και αντίστοιχες Σύνοδοι Κορυφής Εξωτερικών και Άμυνας του NATO, εκτός από τις περίπου 40 ελληνοτουρκικές διερευνητικές συζητήσεις. Ωστόσο, καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει τολμήσει να θέσει θέμα άρσης της διαταγής του NATO του 2θθ6, με βάση καιτην οποία η Άγκυρα έχει παγιώσει τη συμπεριφορά διχοτόμησης του Αιγαίου:

Τον Αύγουστο του 2006, το Ανώτατο Στρατηγείο Ευρώπης του NATO στο Βέλγιο εξέδωσε διαταγή (Aegean Islands Policy Guidance, 21.8.2006), με την οποία ουσιαστικώς απαγορεύει στα ελληνικά στρατιωτικά αεροσκάφη να προσεγγίζουν εγγύτερα των 6 ν.μ. τα νησιά του Αν. Αιγαίου, να πετούν πάνω από αυτά και να προσγειώνονται σ' αυτά. Σύμφωνα με τη Σύμβαση του Σικάγο 1944. για να επιβληθεί αυτή η απαγόρευση πτήσεων, πρέπει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (μέση Αιγαίου και ανατολικά) να μην είναι ελληνικά.

Με άλλα λόγια, με τη διαταγή αυτή το NATO θεωρεί ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν είναι ελληνικά και γι' αυτό απαγορεύει στα ελληνικά μαχητικά να πετούν σ' αυτά. Με τη διαταγή αυτή, που είναι προϊόν τουρκικής πολιτικής, διασπάται η ελληνική κυριαρχία και μια δίκαιη οριοθέτηση της ΑΟΖ στην περιοχή καθίσταται πολύ δύσκολη , αν όχι αδύνατη, αφού η ελληνική ΑΟΖ τίθεται πλέον υπό διαπραγμάτευση, δεδομένου ότι το θέμα μετατρέπεται σε πολιτικό.
Οι τότε ΥΕΘΑ δεν επέλυσαν το πρόβλημα, μετέ-θεσαντην επίλυση του για τους μετέπειτα υπουργούς και κυβερνήσεις, οι μετέπειτα... στους μετέπειτα και έτσι το πρόβλημα σε βάρος της χώρας παραμένει άλυτο...

Ο προκλητικός κ. Νταβούτογλου

Οταν το 2010 ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου επισκέφτηκε επίσημα την Αθήνα, τα τουρκικά F-16 αλώνιζαν στο Αιγαίο χωρίς ελληνική αντίδραση. Ο κ. Νταβούτογλου, μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου, δεν δίστασε να δηλώσει ότι τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη είναι αυτά που προέβησαν σε 4.500 παραβιάσεις στο Αιγαίο, εννοώντας έτσι ότι πολλά ελληνικά νησιά στο Αιγαίο δεν είναι ελληνικά.

Όταν αναχώρησε από την Αθήνα ο κ. Νταβούτογλου, τα τουρκικά F-16 μετέτρεψαν σε σουρωτήρι το Αιγαίο. Λίγες, μάλιστα, ημέρες πριν από την επίσκεψη Παπανδρέου στην Τουρκία, έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν ότι το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι δεν είναι ελληνικά νησιά. Δηλαδή, κάθε επίσκεψη ένθεν και ένθεν αποτελεί, λόγω της διαχρονικής αδράνειας της ελληνικής πλευράς, τορπίλη στην ελληνική κυριαρχία και στα ελληνικά οικονομικά δικαιώματα στο Αιγαίο.

Δεν θα είναι παράξενο, επομένως, αν ο κ. Νταβούτογλου κατά την επικείμενη επίσκεψη του στην Αθήνα προσθέσει και άλλες τέτοιες δηλώσεις στο ενεργητικό του. Βεβαίως, οι αρμόδιοι υπουργοί αναμένεται να δηλώσουν εκ νέου ότι και αυτές οι συζητήσεις διεξήχθησαν «σε πολύ καλό κλίμα». Μόνον, το «κλίμα» του Αιγαίου το τρώει για την ώρα ο τουρκικός γάιδαρος και αν συνεχιστεί η ελληνική αδράνεια θα το ξεριζώσει εντελώς...



http://www.onalert.gr/stories/aigaio-tourkia-ellada-paraviaseis
Διαβάστε περισσότερα » »

Tέλη κυκλοφορίας – Πόσο θα πληρώσουμε φέτος [πίνακας]

Εως το τέλος Οκτωβρίου θα είναι έτοιμα τα τέλη κυκλοφορίας για τη νέα χρονιά και οι φορολογούμενοι – ιδιοκτήτες θα κληθούν να βάλουν για ακόμα μία φορά το χέρι στην τσέπη. Τα ειδοποιητήρια θα βγουν φέτος στο taxisnet.

Φέτος ο τρόπος καταβολής των τελών κυκλοφορίας αλλάζει καθώς μπαίνει τέλος στην προμήθεια του σχετικού σήματος που οι ιδιοκτήτες του οχήματος τοποθετούσαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Τα τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνονται κανονικά και το αποδεικτικό της εξόφλησης θα είναι η απόδειξη πληρωμής τους από την τράπεζα, τα ΕΛΤΑ, ή την εφορία.

Για όσους δεν έχουν πιστοποιηθεί στο taxisnet το ειδοποιητήριο θα εκτυπωθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά. Στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες των ΙΧ θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα για την εξόφληση του τέλους, ενώ η εξόφληση θα είναι εφικτή και μέσω ίντερνετ.

Στην περίπτωση που το τέλος δεν εξοφληθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου θα βεβαιωθεί στο διπλάσιο. Στη συνέχεια για να μπορέσει να γίνεται και ο έλεγχος από την Τροχαία θα υπάρξει ηλεκτρονική διασύνδεση των περιπολικών της αστυνομίας με το taxisnet. Στην περίπτωση που από έλεγχο στο δρόμο διαπιστώνεται ότι δεν έχει καταβληθεί το τέλος τότε θα αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Τι θα πληρώσουν τη νέα χρονιά οι ιδιοκτήτες ΙΧ

από 51 κ.ε. μέχρι 300 κ.ε. 22 €
από 301 κ.ε. μέχρι 785 κ.ε 55 €
από 786 κ.ε. μέχρι 1071 κ.ε. 120 €

από 1071 κ.ε. μέχρι 1357 κ.ε. 135 €
από 1358 κ.ε. μέχρι 1548 κ.ε. 240 €
από 1549 κ.ε. μέχρι 1738 κ.ε. 265 €

από 1739 κ.ε. μέχρι 1928 κ.ε. 300 €
από 1929 κ.ε. μέχρι 2357 κ.ε. 660 €
από 2358 κ.ε. μέχρι 3000 κ.ε. 880 €

από 3001 κ.ε. μέχρι 4000 κ.ε. 1100 €
από 4001 κ.ε. και άνω 1320 €
Διαβάστε περισσότερα » »

Tέλος τα τεκμήρια για μισθωτούς και συνταξιούχους

Μέσω περιουσιολόγιου θα γίνεται η φορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων και έτσι η κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης είναι αναπόφευκτη.

«Στο περιουσιολόγιο θα περιέχονται όλα τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων, οπότε τα τεκμήρια διαβίωσης δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ύπαρξης» σημειώνει ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Και προσθέτει ότι «όταν έχεις περιουσιολόγιο, μπορείς να συγκρίνεις εισοδήματα και περιουσία, οπότε δεν χρειάζεσαι τεκμήρια. Από τη στιγμή που θα έχουμε την πλήρη εικόνα της περιουσίας και του ύψους των εισοδημάτων του κάθε φορολογούμενο δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης τα τεκμήρια.».

Σύμφωνα με το Έθνος, τα τεκμήρια θα διατηρηθούν και ενδεχομένως θα ενισχυθούν για περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες και θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως δικλίδα ασφαλείας για τη σύλληψη της φοροδιαφυγής και τω ν αδήλωτων εισοδημάτων.

Στις σκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι μάλιστα να γίνουν ακόμη πιο αυστηρά για να «πιάνουν» όσους εμφανίζονται στην εφορία με πολύ χαμηλά εισοδήματα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Με βάση τα τεκμήρια που ισχύουν για τις κατοικίες, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, τις πισίνες, τα ιδιωτικά σχολεία, το οικιακό προσωπικό, η εφορία προσδιορίζει ένα «τεκμαρτό» εισόδημα.

Το εισόδημα αυτό συγκρίνεται με το εισόδημα που δηλώνει ο φορολογούμενος και όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο, αυτό φορολογείται.





eleftheriskepsii


Διαβάστε περισσότερα » »

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης:Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών

       Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:
       Όλοι οι παραγωγοί οινοποιήσιμων σταφυλιών που έχουν δικαιώματα αμπελοκαλλιέργειας, είναι εγγεγραμμένοι στο Αμπελουργικό Μητρώο και παραδίδουν σταφύλια σε νόμιμα λειτουργούντα Οινοποιεία της χώρας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (π.χ. τιμολόγια ορθά συμπληρωμένα σύμφωνα με το αριθμ. 3961/83596/30-07-2012 έγγραφο του ΥΠΑΑΤ), είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης έως και 31-12-2012 Δηλώσεις Συγκομιδής της τελευταίας εσοδείας τους.
Στους παραγωγούς οινοποιήσιμων σταφυλιών με τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορεί να εκδοθεί βεβαίωση αμπελοκαλλιεργητών, που χρησιμοποιείται για την έκδοση άδειας απόσταξης στέμφυλων για παραγωγή τσίπουρου, μετά από αίτησή τους, από την Υπηρεσία μας.
       Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής όλοι οι παραγωγοί που δεν παραδίδουν σταφύλια σε νόμιμα λειτουργούντα Οινοποιεία της χώρας και μεταποιούν οι ίδιοι το σύνολο της σταφυλοπαραγωγής τους σε οίνο ή αναθέτουν τη μεταποίησή του σε οίνο για λογαριασμό τους, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 2 & 3, του ΚΑΝ (ΕΚ) 436/2009 της Επιτροπής. Σε περίπτωση που επιθυμούν πολύ να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής, να προσέρχονται στους κατά τόπους Δήμους.
 Επίσης, στους Δήμους θα μπορούν να κάνουν αίτηση για την χορήγηση βεβαίωσης αμπελοκαλλιεργητή (για την έκδοση άδειας απόσταξης στέμφυλων για παραγωγή τσίπουρου), βάση του άρθρου 7, παρ. 3/ε του Ν.2969/2001 (ΦΕΚ 281Α’/18-12-2001) και σύμφωνα με το 4688/12-09-2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
      Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή των δηλώσεων τους συγκομιδής, οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Διοικητήριο, 1ος όροφος, γραφείο 20.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σαρωτικές αλλαγές στις τιμές των διοδίων

Τσουχτερές αυξήσεις σε διόδια, αλλά και μειώσεις τιμών σε υπό κατασκευσή αυτοκινητόδρομους. Διαβάστε πώς θα κυμανθούν οι νέες τιμές
Μειώσεις των διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα και σταδιακές αυξήσεις στα ολοκληρωμένα είναι οι βασικοί άξονες της νέας πολιτικής διοδίων στους τέσσερις "προβληματικούς" οδικούς άξονες.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής" το Δημόσιο θα αναλάβει να καλύψει το κόστος των μειώσεων, δεν έχει ωστόσο διευκρινιστεί αν θα αναλάβει να καλύψει και τη διαφορά ανάμεσα στις αυξήσεις που θα πραγματοποιηθούν και τις αυξήσεις που θα έπρεπε –βάση των συμβάσεων- να πραγματοποιηθούν.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των παραχωρησιούχων και του Δημοσίου βρίσκονται στο τελικό στάδιο και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένονται ανακοινώσεις. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί η "σωτηρία" του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου (Μαλιακός-Κλειδί) και της Νέας Οδού (Ιόνια οδός και τμήμα Μεταμόρφωσης-Σκάρφειας της ΠΑΘΕ), ενώ σε κρίσιμο στάδιο βρίσκονταν οι συζητήσεις για τις άλλες δύο παραχωρήσεις, την Ολυμπία Οδό (Ελευσίνα-Πάτρα- Πύργος-Τσακώνα) και την κεντρική οδό (Ε65).
Βασικό κομμάτι των διαπραγματεύσεων αποτελεί, σύμφωνα με την Καθημερινή, η νέα πολιτική διοδίων, η οποία θα εφαρμοστεί με μικρές παραλλαγές και στους τέσσερις αυτούς άξονες.
Η νέα πολιτική έχει 3 βασικές αρχές:
* Μείωση των διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα, με το σκεπτικό ότι ο οδηγός δεν απολαμβάνει τις υπηρεσίες που πληρώνει. Η πρόβλεψη αυτή αφορά την εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών και το τμήμα Ευαγγελισμού – Σκοτίνας της ΠΑΘΕ. Σύμφωνα λοιπόν με την πρόταση του Δημοσίου, το κράτος αναλαμβάνει το κόστος της μείωσης των διοδίων στα προ-συμβατικά ή σχεδόν στα προ-συμβατικά επίπεδα, για όσο διάστημα διαρκεί η κατασκευή των συγκεκριμένων τμημάτων (μετά οι τιμές θα αυξηθούν στα οριζόμενα από τη σύμβαση επίπεδα). Υπολογίζεται ότι το κόστος για το τμήμα Κορίνθου-Πάτρας είναι 4 εκατ. ετησίως και για το Ευαγγελισμός-Σκοτίνα 3,8 εκατ. ετησίως.
* Σταδιακή αύξηση των διοδίων στα ολοκληρωμένα τμήματα, βάσει χρονοδιαγράμματος που δεν θα συνδέεται με την πρόοδο των έργων. Σήμερα οι χρεώσεις ποικίλλουν ως εξής (σε τιμές 2003): από 0,0025 ευρώ ανά χιλιόμετρο στη Νέα Οδό και 0,03 ευρώ ανά χιλιόμετρο στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ως 0,032 ευρώ/χλμ. στην Ολυμπία Οδό και 0,04 ευρώ στην Κεντρική οδό. Για παράδειγμα αν οι αυξήσεις στα διόδια είχαν προχωρήσει σύμφωνα με τις συμβάσεις, τότε λ.χ. ο σταθμός Πελασγίας στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου θα χρέωνε 3,50 ευρώ στα Ι.Χ αντί για 2,60 ευρώ σήμερα.
* Τέλος, καθένας από τους παραχωρησιούχους θα πρέπει να εκπονήσει άμεσα μια σοβαρή εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες του δρόμου. Με τον τρόπο αυτό (παράλληλα με την ολοκλήρωση των παραδρόμων) θα αποφευχθούν οι αντιδράσεις από τοπικές κοινωνίες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, άγνωστο παραμένει τι θα αποφασιστεί τελικά για τους κόμβους της Βόρειας Αθήνας (Λυκόβρυσης, Καλυφτάκη, Κηφισίας, Βαρυμπόμπης) στους οποίους είχε προβλεφθεί η τοποθέτηση πλευρικών διοδίων. Το σίγουρο είναι ότι η τοποθέτηση διοδίων οποιασδήποτε μορφής σε κόμβους μέσα στη μητροπολιτική Αθήνα θα άνοιγε εκ νέου ένα σημαντικό μέτωπο αντίδρασης ενάντια στα διόδια, το οποίο τη συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν καλό να αποφευχθεί.

news247.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Νεκρή η 15χρονη αυτόχειρας

Τραγωδία στη Σκύδρα. Ένα 15χρονο κορίτσι βούτηξε στο κενό από αερογέφυρα και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο
Άσχημη κατάληξη είχε η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μια 15χρονη το πρωί της Κυριακής (07/10), στη Σκύδρα, καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας κατέληξε.
Το ανήλικο κορίτσι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από σιδηροδρομική αερογέφυρα διάβασης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την σώσουν, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Λίγες ώρες αργότερα, το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Οι λόγοι που οδήγησαν την 15χρονη στο απονενοημένο διάβημα παραμένουν, μέχρι στιγμής, άγνωστοι, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για τα αίτια που την οδήγησαν στην μοιραία αυτή απόφαση.

Πηγή: seleo.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες της ΓΕΝΟΠ

Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ. Με επέμβαση των ΜΑΤ έληξε η κατάληψη
Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.
Η κινητοποίηση διαλύθηκε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Φωτόπουλος και περί τους 15 ακόμα συνδικαλιστές προσήχθησαν στην Αστυνομία.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Η κατάληψη ξεκίνησε προκειμένου, όπως ανέφερε η ΓΕΝΟΠ, να βρεθούν και να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για σκάνδαλο - όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία- σε σχέση με τις χρεώσεις του τέλους ακινήτων. Με τη κίνηση η ΓΕΝΟΠ δήλωνε επίσης αλληλέγγυα στους συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η ΓΕΝΟΠ είχε καταλάβει το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ και πέρυσι το φθινόπωρο προκειμένου να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.

news247

Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Τσάβες επανεξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος της Βενεζουέλας

Την θέση του προέδρου της Βενεζουέλας κέρδισε και πάλι ο Ούγο Τσάβες, αυτή τη φορά υπερισχύοντας με ποσοστό 54% έναντι του 45% που πήρε ο αντίπαλός του Ενρίκε Καπρίλες.
Οι οπαδοί του Τσάβες απο νωρίς πανηγύριζαν στους δρόμους και τις πλατείες την νίκη του προέδρου του σοσιαλιστικού κόμματος και δημοσίευσαν στο twitter ενθουσιώδη μηνύματα πριν ακόμα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ενώ ο ίδιος ο Καπρίλες, μιλώντας στους δημοσιογράφους, συνεχάρη τον Τσάβες για την νίκη του και δήλωσε και ο ίδιος περήφανος για το επίσης μεγάλο ποσοστό που ψήφισε υπέρ του δικού του κόμματος.
Ωστόσο από τον εορτασμό μέσω twitter, δε μπορούσαν να λείπουν και τα μέλη της εκστρατείας του σοσιαλιστικού κόμματος, αφού ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, ανάρτησε «Η τέλεια νίκη! Η πατρίδα κέρδισε», ενώ ο ίδιος ο Τσάβες, φρόντισε να ευχαριστήσει μέσω twitter όσους και όσες των ψήφισαν ακόμα μια φορά.
Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν τους πανηγυρισμούς από την επανεκλογή του Τσάβες καθώς και το tweet του προέδρου

Διαβάστε περισσότερα » »

ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κείμενο που έφτασε στα attikanea, από αναγνώστη μας, τον οποίο  ευχαριστούμε πολύ, είναι ΒΟΜΒΑ.Προέρχεται από άνθρωπο που γνωρίζει πολλά. Διαβάστε το και διαδώστε το.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

1.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;

2.ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ή ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΟΙ;
3 ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ή ΟΧΙ ΜΑΣΩΝΟΙ;
          
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  
ΝΤΟΡΑ 
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
4.ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΚΤΟΝΕΣ...
ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ;

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΣΕ ΩΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ. 
ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ (ΜΑΣΩΝΟΙ) ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ (ΧΟΥΝΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ. 

ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ(ΑΦΟΥ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ,ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. 

ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΡΙΣΜΟ (ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ) ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ. 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. 

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ. 

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΠ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
-          ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
-          ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ
-          ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
-          ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
-          ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΛΠ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ. 

ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. 

Κωνσταντίνος Παπ... 
 
triklopodia

Διαβάστε περισσότερα » »