Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ:



Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε ο Αντι-Ρατσιστικός νόμος,
που τα πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων, (δυστυχώς «Έλληνες» πολιτικοί),  κατέθεσαν στη Βουλή, προς ψήφιση.
Αυτό το ρατσιστικό κατά των Ελλήνων νομοσχέδιο, χαρακτηρίζεται από τους Έλληνες σαν μισελληνικό, αφού στρέφεται κατά των Ελλήνων.
Δεν προστατεύει τις γενοκτονίες των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από τους Τούρκους, (Ποντίων, κ.λ.π.), αλλά καλύπτει και προστατεύει γενοκτονίες άλλων λαών, που διεπράχθησαν από βαρβάρους.(Ναζί, Τούρκους, κλπ). Προστατεύει τους εισβολείς στη πατρίδα μας, παράνομους μετανάστες, σε αδικίες και εγκλήματα, κατά των νόμιμων κατοίκων αυτής της χώρας, των Ελλήνων φορολογουμένων.
Επομένως δεν είναι αντι-ρατσιστικός ο νόμος αυτός, αλλά είναι ρατσιστικός, αφού στρέφεται κατά των Ελλήνων.
Δεν μας έφτανε η Γενοκτονία των Ελλήνων που διαπράττεται σήμερα από τους Παντοκράτορες, και η ανθρωπιστική κρίση η σοβούσα στην Ελλάδα, έχουμε και τον αντι-ρατσιστικό νόμο. Με την απάνθρωπη λιτότητα, και το τεχνικό χρέος που μας φόρτωσαν, οι Κοσμοκράτορες παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων.
Οι υπουργοί της κυβερνήσεως Σαμαρά έχουν εξουσία ΜΟΝΟΝ επάνω στους δημοσίους υπαλλήλους, στα χαμηλά λαϊκά στρώματα, στους σχολικούς φύλακες, στους νοσηλευτές, στις νοσοκόμες,  στους δημοτικούς χωροφύλακες, και στις καθαρίστριες των υπουργείων, επάνω στους οποίους εφαρμόζουν τη διαθεσιμότητα, και τη λεγόμενη κινητικότητα. Εφαρμόζουν μαζικές απολύσεις, και κατασχέσεις κατοικιών με πλειστηριασμούς. Όλα τα έσοδα του Κράτους τα εναποθέτουν στα πόδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι Πρωθυπουργοί δεν είναι ηγέτες, αλλά εντολοδόχοι της Σιωνιστικής Τρόϊκα, και των Παντοκρατόρων Επικυρίαρχων. (βλέπε Σαμαρά).
Είναι τα παιδιά «για όλες τις δουλιές», της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
(«Δουλίτσες» λέει ο κύριος Τράγκας στις εκπομπές  χαριτολογώντας).
Οι Πρωθυπουργοί είναι ανθρωπάκια, υπαλληλάκια Κοσμοκρατόρων.
       Σιωνισμός:
        ---------------
Από τα λεξικά και τις εγκυκλοπαίδειες λαμβάνουμε την ερμηνεία ότι, Σιωνισμός είναι ένα πολιτικοθρησκευτικό κίνημα που ιδρύθηκε κατά τα
τέλη του περασμένου αιώνα με σκοπό,
τη δημιουργία στην Παλαιστίνη του νέου Εβραϊκού κράτους.
Όταν ο σκοπός επετεύχθη, και ιδρύθηκε το πανίσχυρο κράτος του Ισραήλ, ο Σιωνισμός απέκτησε μεγάλη δύναμη, εξελίχθηκε σε μια μορφή διεθνούς Σιωνισμού-Παντοκρατόρων & Κοσμοκρατόρων, και ενισχύθηκε δυνατά από μεγάλα και τρανταχτά ονόματα της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής, εξελίχθηκε δε στη μορφή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίησης, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα με Επικυριαρχία και Παντοκρατορία επάνω στο πλανήτη Γη.
Οι Παντοκράτορες ελέγχουν σήμερα ΗΠΑ & Ε.Ε. και άλλα κράτη, και διεθνείς οργανισμούς, όπως π.χ. ΝΑΤΟ,  Ο.Η.Ε., κ.λ.π.
Στην Ελλάδα τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων την προωθούν ανθέλληνες πρωθυπουργοί, όπως π.χ. Ααρών Αβουρί, Jeffrey, κ.λ.π.
Σήμερα οι Επικυρίαρχοι προσπαθούν να «βάλλουν χέρι» στην Ουκρανία, μέσω της Σιωνιστικής Ε.Ε. Καλά δεν βλέπουν οι Ουκρανοί τι πάθαμε εμείς οι Έλληνες, που είμαστε μέσα στη φωλιά του λύκου;;; Μας λήστεψαν και μας κατάστρεψαν, συνεργία προδοτών πολιτικών!
Ο  Σιωνισμός έχει βαθιές ρίζες μέσα στην Εβραϊκή Θρησκεία.
Η Εβραϊκή θρησκεία είναι η μητρική θρησκεία των άλλων δύο μεγάλων θρησκειών, του Χριστιανισμού, και Ισλαμισμού.
Ο Σιωνισμός σήμερα ιδρύει μια νέα θρησκεία, τη λεγόμενη Πανθρησκεία, η οποία και αυτή έχει τις ρίζες της στην Εβραϊκή θρησκεία. Οι ΗΠΑ είναι η πρώτη χώρα που ασπάζεται τη Πανθρησκεία
Όπως γράφει η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» της Τρίτης 03/12/13
ανακαλυφθέν προσφάτως «Εβραϊκό Πρωτόκολλο του έτους 1860» λέει,
«Δεν είναι μακριά η μέρα όταν όλα τα πλούτη και οι θησαυροί της Γης,
θα γίνουν ιδιοκτησία των Παιδιών του Ισραήλ» !!!
Αυτό το πρωτόκολλο όντως επαληθεύθηκε σήμερα, αφού ο παγκόσμιος πλούτος συγκεντρώθηκε στα χέρια των Επικυρίαρχων της Γης.  


        Χριστιανισμός:
        ------------------
Είναι η θρησκεία που κήρυξε  ο Ιησούς Χριστός και οι μαθητές του.
Μία από τις μεγαλύτερες και ευρύτερα διαδεδομένες θρησκείες.
Ο Χριστιανισμός διαιρέθηκε σε δόγματα & ομάδες, κυριότερα είναι,
Α) Η ΡωμαιοΚαθολική Εκκλησία του Βατικανού.
Β) Η Ορθόδοξη  Εκκλησία των Βυζαντινών.
Γ) Οι Διαμαρτυρόμενες (Προτεσταντικές) Εκκλησίες των κρατών της Βορείου Ευρώπης, και Βορείου Αμερικής.
Δ) Εκκλησία της Πεντηκοστής, Βαπτιστών, κ.λ.π. κυρίως στις Η.Π.Α.
Ο Χριστιανισμός έχει και αυτός βαθιές ρίζες στην Εβραϊκή θρησκεία, των προφητών και Πατριαρχών του Ισραήλ, όπως και ο Σιωνισμός.
Αφού λοιπόν θρησκευτικώς σαν Χριστιανοί, έχουμε βαθιές ρίζες με τους Σιωνιστές, μέσα στην Εβραϊκή θρησκεία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θρησκευτικώς είμαστε αδέλφια με τους Εβραίους-Σιωνιστές, τότε λοιπόν γιατί μας μισούν τόσο, και θέλουν τη καταστροφή μας;;;
Απόδειξη η οικονομική καταστροφή που αυτοί μας δημιούργησαν, μέσω της παγκόσμιας διακυβέρνησης, την οποίαν αυτοί ελέγχουν .
Εμείς πάντως δεν τους μισούμε, αλλά τους αντιμετωπίζουμε με αγάπη.
Η ΡωμαιοΚαθολική Εκκλησία από το Μεσαίωνα ήταν στήριγμα και θεμέλιο των μυστικών οργανώσεων, και θεωριών συνωμοσίας.
Εκεί άνθισαν όλες οι μυστικές οργανώσεις, που σήμερα έχουν στενή σχέση με τον Σιωνισμό. Υπενθυμίζω, Τάγματα Ιπποτών, Ναϊτες, Τοξότες, Ροδόσταυροι, Σταυροφόροι, Τέκτονες-Μασώνοι, OPUS DEI, ILLUMINATI,  και άλλες αδελφές Σιωνιστικές Τεκτονικές Στοές.
Οι περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις είναι Καθολικές Χριστιανικές. Όπου Σιωνιστικές θεωρίες συνωμοσίας, εκεί και Βατικανό. Βεβαίως η Μασωνία εισέδυσε και στην Ορθοδοξία.
«Σιγά μη γλιτώναμε»!! Το φαινόμενο αυτό εν μέρει εξηγείται από άκρατο Σιωνιστικό Χριστιανικό φανατισμό των Καρδιναλίων, Παπών,
και Πατριαρχών, λόγω ισχυρών θεμελίων του Χριστιανισμού μέσα στην Εβραϊκή θρησκεία, και στις παγκόσμιες μυστικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με τη παράδοση ο Χριστός δίδαξε στην Αραμαϊκή & Ελληνική γλώσσα. Ο δε Παύλος έγραψε τις επιστολές στα Ελληνικά!
(Προς Εβραίους Επιστολής Παύλου το Ανάγνωσμα).
Έχει και η Χριστιανική Ορθοδοξία ένα μέρος της ευθύνης για την νάρκωση του Ελληνικού Λαού, και την υποταγή αυτού στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, συνεργία των εφιαλτών πολιτικών.
Βλέπε τις πολιτικές της ηγεσίας της διοικούσας Εκκλησίας της Ορθοδοξίας, όπου Πατριάρχης, Αρχιεπίσκοπος, και Μητροπολίτες, παραμένουν άφωνοι ιχθείς, μπροστά  στο πόλεμο κατά των Ελλήνων.
Όμως ευρισκόμενοι εν όψει βιαίων και τρομακτικών μεταβολών στη
Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, & Γεωοικονομία στο πλανήτη, όπου
«τα πάντα ρεί», με μεγάλη ταχύτητα, οφείλουμε με αντικειμενικότητα να αντιμετωπίσουμε τη νέα πραγματικότητα του διεθνούς Σιωνισμού. Δεν είναι μόνον η Καθολική Εκκλησία που είναι φιλο-Σιωνιστική, αλλά και η Προτεσταντική και Ορθόδοξη Εκκλησία. 
                             Ιερές  Υμνωδίες:
                        ----------------------
Επαναλαμβάνω, αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε ο Ρατσιστικός
Νόμος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, επεβλήθη επάνω
στις μαριονέτες πολιτικούς μας, από παράγοντες των Κοσμοκρατόρων του Διεθνούς  Σιωνισμού, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Ο Πολιτισμός της θρησκείας ας μας ενώσει, ενώπιον του επερχόμενου δια της λαθρομεταναστεύσεως, πανίσχυρου Ισλαμισμού.     
Στον Ελληνικό τύπο διαβάζουμε, «Βαρύ πλήγμα επιχειρούν στην Χριστιανική Ορθοδοξία με πρόσχημα τον Αντι-Ρατσιστικό Νόμο».
«Απαλείφουν ιερά κείμενα από θρησκευτικές ιερές τελετές, διότι λογίζονται και θεωρούνται ως ρατσιστικά».
Είναι τα ιερά κείμενα, Κανόνες, Αίνοι, Τροπάρια, Δοξαστικά, της Μεγάλης Εβδομάδος, και τα Εγκώμια στον Επιτάφιο θρήνο, της Μεγάλης Παρασκευής, που υμνολογούμε και θρηνολογούμε την άδικο σταυρική θανάτωση-εκτέλεση του Ιησού Χριστού.
Η «Ελληνική» Κυβέρνηση των εφιαλτών του Ελληνισμού, που στηρίζεται επάνω στη παγκόσμια δύναμη του διεθνούς Σιωνισμού, οδεύει ολοταχώς στη κατάρρευση, λόγω των εξοντωτικών οικονομικών μέτρων που λαμβάνει σε βάρος των Ελλήνων, και όχι ΜΟΝΟΝ.
Δεν μας έφθαναν τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, ο αντιρατσιστικός νόμος μας έλλειπε, για τη προστασία των εισβολέων αλλοεθνών.
Η Ελληνική προεδρία της Σιωνιστικής Ε.Ε. θα είναι αυτό που λέει ο λαός, «Ήταν το κλήμα της Ε.Ε. στραβό, το έφαγε ο γάϊδαρος και απόγινε». Σωθήκανε οι Ευρωπαίοι με προέδρους ΣαμαροΒενιζέλους. Τώρα με τον αντιρατσιστικό νόμο, μέχρι στις Ιερές Υμνωδίες φθάσανε να «βάλλουν χέρι», επειδή λένε ότι είναι ρατσιστικές υμνωδίες, κατά διαταγήν των Κοσμοκρατόρων, και θίγουν λένε τους Παντοκράτορες, & Επικυρίαρχους του πλανήτη Γη, τα μεγάλα αφεντικά τους.
Σήμερα οι εφιάλτες του Ελληνισμού, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, κατ’ εντολή των Μεγάλων Αφεντικών, προσπαθούν να χτίσουν Τέμενος, μέσα στη καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, ενώ οι Τούρκοι απειλούν να κάνουν τζαμί τη Μητρόπολη των Ορθοδόξων, την Αγία Σοφία, ήδη την έχουν κάνει χώρο εκθέσεων εμπορευμάτων, και τους άλλους Χριστιανικούς Ναούς στη Τουρκία τους κατάστρεψαν, όπως έκαναν οι Τούρκοι στη Κύπρο.
Ούτε τους κανόνες της διεθνούς διπλωματίας που ομιλούν περί «Αμοιβαιότητος», δεν εφαρμόζουν οι εφιάλτες πολιτικοί μας, τόσο υποτελείς είναι στα μεγάλα αφεντικά. Οι Έλληνες σήμερα ναρκώθηκαν στους καναπέδες, διότι οι προύχοντες (Πολιτικοί, Πνευματικοί, & Θρησκευτικοί ταγοί-& ηγέτες), προσχώρησαν στη Σιωνιστική Παντοκρατορία, και εναπόθεσαν σε αυτήν τις ελπίδες για διάσωση της Ελλάδος και του Ελληνισμού, αφού είναι ανίκανοι να διαχειρισθούν τις τύχες της χώρας. Δηλαδή «άφησαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».
Έχει και η Ορθοδοξία τις ευθύνες της για τη σημερινή κατάντια του Ελληνισμού, διότι υμνολογώντας και δοξολογώντας την Σιών, φροντίζει έτσι να διασώσει τον Ελληνισμό. Είναι και αυτό μια μορφή ισχυρού ηρεμιστικού και νάρκωσης του Ελληνικού Λαού.
Μη ξεχνάμε ότι μετά τους Δυτικούς, ακολουθούν πάντα οι Τούρκοι. Μην ξεχνάμε την Ιστορία. Αυτά συνέβησαν στο Βυζάντιο………
Οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που διαφεντεύουν τους εφιάλτες πολιτικούς μας, και επέβαλλαν τον «Αντι-ρατσιστικό» νόμο, δεν έλαβαν υπόψιν ότι στις Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, ψάλλουμε και εγκωμιαστικά υμνολόγια, για τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών, τους πείραξαν μόνον οι ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδος, της Μεγάλης Παρασκευής, και με όπλο τον Αντι-Ρατσιστικό Νόμο, πρέπει να αφαιρεθούν από την ιερά υμνωδία.
Τα  εγκώμια του Επιταφίου θεωρούνται ρατσιστικά! Τόσος φανατισμός.
Τα Ιερά κείμενα που θα απαλειφθούν από την Ιερά Υμνωδία της Ορθοδοξίας, είναι όλα όσα θίγουν τους προγόνους των Εβραίων, της εποχής του Ιησού Χριστού. Τα θέλουν όλα δικά τους.
Υπενθυμίζω μερικούς εγκωμιαστικούς ύμνους για τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών. Παραθέτουμε τα εγκώμια-ύμνους που ψάλλουμε στις Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, για να αποδείξουμε ότι αγαπάμε τους Εβραίους, το Ισραήλ, και τη Σιών, και ότι είμαστε καλοπροαίρετοι. Όμως ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΑ  ΧΟΛΗ……
Παραθέτουμε τους Ιερούς Ύμνους που δοξολογούν την Σιών, για να αποδείξουμε στους Σιωνιστές Παντοκράτορες, ότι εμείς τους αγαπάμε, και θέλουμε τη φιλία τους, αφού θρησκευτικώς είμαστε συγγενείς.
Τους ύμνους αυτούς έλαβα από τα ιερά βιβλία της Ορθοδοξίας, και  δοξολογούν επαναλαμβάνω τους Εβραίους, το Ισραήλ, και την Σιών.
                                    Ιεροί Ύμνοι:
                             -----------------
Οι Χριστιανικές Ορθόδοξες ιερές ακολουθίες και τελετές, καθώς και τα ιερά μας βιβλία, είναι γεμάτα ύμνους & Δοξολογίες προς Εβραίους, Ισραήλ, & τη Σιών.
Προς τι λοιπόν τόσο μίσος και ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, από τη παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση;;; Οι Έλληνες τους αγαπάμε!
Αυτό αποδεικνύεται από τα ιερά μας βιβλία, και την ιεράν υμνωδία
Απολαύστε τα. Είναι ανθολόγιον ύμνων υπέρ της Σιών.
1.- Χαίρε Σιών  Αγία, Μήτηρ των Εκκλησιών, Θεού κατοικιτήριον.
2.- Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου, ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθε…. .(Αντίφωνον Δ! ήχου).
3.- Μνήσθητι της Συναγωγής Σου, ής εκτίσω απ’ αρχής.
4.- Σταυρόν χαράξας Μωσής……(Καταβασίαι του Σταυρού).
5.- Επί οίκον Δαυϊδ φόβος  Μέγας…..(Αναβαθμοί Α! ήχου).
6.- Την αιχμαλωσίαν Σιών, Συ εξήλου εκ Βαβυλώνος…….
(Αναβαθμοί Γ! ήχου).
7.- Άνθος εκ της ρίζης  Ιεσσαί…(Καταβασίαι Χριστουγέννων).
8.- Ρίζης εκ Δαυϊδ εβλάστησας….(Κανών της Θεοτόκου).
9.-Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού, μνησθήναι ελέους………
    Τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού……(Στίχος της Θεοτόκου).
10.-Ο τα ύδατα πάλαι νεύματι Θείω, εις μίαν Συναγωγήν……….
και τεμών θάλασσαν Ισραηλίτην Λαώ…..(Κανών Γ! Ήχου)
11.-Ως πάλαι τους ευσεβείς τρείς παίδας εδρόσισας, εν τη φλογί τη Χαλδαϊκή….. (Ιερό βιβλίο Παρακλητική/Όρθρος Κανών).
12.-Θαλάσσης το Ερυθραίον Πέλαγος αβρόχοις ίχνεσιν, ο παλαιός
       πεζεύσας Ισραήλ……..(Κανών Δ! Ήχου).
13.-Εν τη καμίνω Αβραμιαίοι παίδες…..( Παρακλητική-Κανών).
14.-Ειρήνην επί τον Ισραήλ, και σωτήριον έθνεσιν.(Ωδή Αναβαθμών).
15.- Χαίροις η καλλονή Ιακώβ…..(Προσόμοια της Θεοτόκου).
16.-Εν τη Ερυθρά θαλάσση, της απειρογάμου Νύμφης………..
Εκεί Μωϋσής διαιρέτης του ύδατος….(Δοξαστικόν Πλ.Α! Ήχου).
17.-Εφάνης τω Μωϋσή εν βάτω……(Κανών-Παρακλητική).
18.-Επί Οίκον Δαυϊδ, τα φοβερά τελεσιουργείται……………
       (Αναβαθμοί & Αντίφωνα πλ.Α! ήχου).
19.-Ίππον και αναβάτην εις θάλασσαν Ερυθράν….
       (Κανών & Ειρμός πλ.Α! Ήχου).
20.-Ως εν ηπείρω πεζεύσας ο Ισραήλ….(Κανών πλ.Β! Ήχου).
21.-Την αιχμαλωσίαν Σιών…(Αναβαθμοί-Αντίφωνα Βαρέως Ήχου).
22.-Κάμινον Μακκαβαίους Παίδες…(Καταβασίαι Βαρέως Ήχου ωδή).
23.-Άφλεκτος πυρί εν Σινά προσομιλούσα.(ωδή η! Ειρμός Βαρέως ήχου
24.-Οι μισούντες Σιών….Συγκόψει γαρ Χριστός αυχένας αυτών……..
       (Αναβαθμοί  πλ.Δ! Ήχου).
Δηλαδή ο Χριστός θα μας κόψει τα κεφάλια, εάν μισούμε την Σιών!!!
25.-Αρματηλάτην Φαραώ εβύθισε …. Μωσαϊκή ράβδος…….
          (Κανών Όρθρου πλ.Δ! Ήχου).
26.-Επταπλασίως κάμινος των Χαλδαίων ο τύραννος……….
        (Ωδή η! Ειρμός πλ.Δ! ήχου).
27.-Χείρας εκπετάσας Δανιήλ, λεόντων ποιμήν………….
28.- Οι υμνωδίες στα ονόματα των Πατριαρχών &Προφητών του Ισραήλ, όπως των Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Μωϋσή, Ααρών, Ησαϊα, Ηλία, Ιερεμία, Ιεζεκιήλ, Ιωήλ, Ιώβ, Ναούμ, Αββακούμ, Δανιήλ, των τριών Μακκαβαίων Παίδων, κ.λ.π. της Εξόδου το Ανάγνωσμα, Παροιμιών το Ανάγνωσμα, Γενέσεως το Ανάγνωσμα, κ.λ.π., και των Βασιλέων του Ισραήλ Δαυϊδ & Σολομώντα, «πάνε σύννεφο» λέει ο Λαός, μέσα στις  Ορθόδοξες Εκκλησίες.
29.- Συ Ιερεύς εις τον αιώνα, κατά την τάξην Μελχισεδέκ……..
30.-Και Δόξαν Λαού Σου Ισραήλ……(Αρχιραββίνος Συμεών).
31.-Ησαϊα Χόρευε………..(Στο Γάμο Ελλήνων).
32.-Αγάθυνον Κύριε εν τη ευδοκία Σου την Σιών, και οικοδομηθήτω
       τα τείχη Ιερουσαλήμ………
33.-Ο Ευλογήσας Ισαάκ & Ρεβέκκαν…….(Στο Γάμο Ελλήνων).
34.-Μεγαλύνθητι ως η Σάρρα, και ευφράνθητι ως η Ρεβέκκα, και πληθύνθητι ως η Ραχήλ……(Στην ιερά ακολουθία του γάμου Ελλήνων)
35.-Κύριε ο Θεός ημών, ο ευλογήσας τον Αβραάμ και την Σάρραν, τον
Ισαάκ και την Ρεβέκκαν, τον Ιακώβ και την Ραχήλ, τον Ιωσήφ και την Ασυνέθ, τον Μωσέα και την Σεπφόραν, τον Ιωακείμ και την Άννα,
Τον Ζαχαρίαν και την Ελισάβετ……(Στην Ιερά ακολουθία του Γάμου).
36.- «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι»…. Στην εξόδιον των Ελλήνων…
37.-Όλα αυτά ενώ ο προφήτης Ζαχαρίας είπεν, «Εξεγερώ τα τέκνα σου
Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων». Εμείς τους δοξολογούμε, και αυτοί
μας απειλούν με καταστροφή. Τοιαύτη αγνωμοσύνη!!!……..
Που είναι λοιπόν ο Αντισημιτισμός των Ελλήνων;;;, μάλλον πρόκειται περί Ανθελληνισμού και Ρατσισμού της Σιών.
38.-Τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή γίνεται οργασμός ιερών υμνολογιών των Εβραίων, της Σιών, και του Ισραήλ, μέσα στις Ορθόδοξες Εκκλησίες, με αναγνώσματα Προφητειών των Προφητών του Ισραήλ.
39.-Τα ονόματα των προπατόρων, Προφητών, Πατριαρχών, & Βασιλέων του Ισραήλ, μνημονεύονται και δοξολογούνται ακαταπαύστως.
40.-Οι υμνολογίες στους τρείς Μακκαβαίους Παίδες, «πάνε σύννεφο» μέσα στους ιερούς Ναούς της Ορθοδοξίας.
41.-Έχουμε για θρησκευτική ιστορία μας τη «Παλαιά Διαθήκη», που είναι η Ιστορία του Ισραήλ. Στο μάθημα των Θρησκευτικών στα Ελληνικά σχολεία, διδάσκεται η Παλαιά Διαθήκη, που είναι η Ιστορία
του Ισραήλ. «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;;
42.-Θέλετε και άλλα;; Ανοίξτε παρακαλώ το ιερό βιβλίο «Ψαλτήριον» όπου θα διαβάσετε ύμνους του Δαυϊδ και του Σολομώντα.
Αναφέρω τα ιερά βιβλία, Παρακλητική, τα 12 Μηναία, Ωρολόγιον, Μέγα ιερό Συνέκδημο, Ψαλτήριον, Ευχολόγιον, Τριώδιον, Πεντηκοστάριον, Απόστολο, Ευαγγέλιον, κ.λ.π. όπου γέμουν ιερών υμνολογιών και δοξολογιών, για τους Εβραίους, Ισραήλ, και τη Σιών.
43.-Στους Μεγάλους Εσπερινούς, στον Όρθρο, στην ακολουθία των Ωρών των Χριστουγέννων, των Θεοφανείων, της Μεγάλης Σαρακοστής, της Μεγάλης Εβδομάδος, των ωρών της Μ.Παρασκευής,
εκεί και αν είναι υμνολογίες και δοξολογίες για τη Σιών, το Ισραήλ, και τους Εβραίους. Που είναι λοιπόν ο Αντι-Σημιτισμός;;;;
44.-Όλοι οι Ναοί μας είναι στολισμένοι-ζωγραφισμένοι με αγιογραφίες στους τείχους, και εικόνες που απεικονίζουν όλους τους Προφήτες, Πατριάρχες, και Βασιλείς του Ισραήλ. Απεμπολήσαμε την Ιστορία μας, για να ασπαστούμε την Ιστορία του Ισραήλ. Τι άλλο θέλουν;;;
45.-Σαν ιερό μας βιβλίο έχουμε τη Βίβλο, (Παλαιά Διαθήκη), που είναι
η αρχαία ιστορία του Ισραήλ.
46.-Εορτάζουμε όλους τους προφήτες & Πατριάρχες του Ισραήλ, όπως
Ησαϊα, Ηλία, Ιερεμία, Δανιήλ, Ιεζεκιήλ, Ιωήλ, Αββακούμ, Ναούμ,
Ζαχαρία, Συμεών, Ιωακείμ, κ.λ.π. Που είναι λοιπόν ο ΑντιΣημιτισμός των Ελλήνων;;;
47.- Οι Μητροπολίτες μας και οι Ιερείς μας, έχουν Εβραϊκά ονόματα,
όπως π.χ. Βαρθολομαίος, Βαρνάβας, Ναούμ, Αββακούμ, Ιωήλ, Δανιήλ,
Ιερεμίας, Εφραίμ, Ηλίας, Συμεών, Ησαϊας, Ιωακείμ, κ.λ.π.
48.-Στο ιερό μυστήριο του γάμου των Ελλήνων, οι ιερείς μας χορεύουν
ψάλλοντας το «Ησαϊα χόρευε», και αναπέμπουν δεήσεις μνημονεύοντας τα ονόματα των ιστορικών γυναικών του Ισραήλ, όπως
Σάρα, Ρεβέκκα, Ραχήλ, και εύχονται στην Ελληνίδα νύμφη, να μιμηθεί
τις αναφερθείσες κυρίες της ιστορίας των Εβραίων του Ισραήλ.
49.-Στην εξόδιον Ακολουθίαν των Ελλήνων, μνημονεύονται τα ονόματα των Εβραίων Πατριαρχών, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ, αλλά και του Λαζάρου, για προστασία της ψυχής του τεθνεώτος Έλληνα.
50.- Οι Ορθόδοξοι Αρχιερείς, και Ιερείς, ντύνονται με τη μαύρη ενδυμασία, (Ράσα), και τα μαύρα καπέλα, με τις μαύρες κουκούλες, των Ραββίνων του Ισραήλ, αφού έτσι ντύνονταν οι Προφήτες, Πατριάρχες, και Αρχιραββίνοι, του Ισραήλ.  Αυτά και άλλα πολλά…………
Με όλα αυτά αποδεικνύουμε ότι οι Έλληνες δεν είμαστε Αντισημίτες,
δεν διακατεχόμαστε από Αντι-Σημιτισμό, μάλλον ο Αντι-Σημιτισμός
και ρατσισμός είναι όπλο στη φαντασία και στα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, Παντοκρατόρων, & Επικυρίαρχων της Γης, για να υποδουλώνουν τους Λαούς της Γης.
Ως εκ τούτου ο Αντι-Ρατσιστικός Νόμος περισσεύει, και είναι εκ του πονηρού……..διά την κατάληψην της Ελλάδος από εισβολείς αλλοεθνείς, και την υποδούλωσην και εκδίωξην των Ελλήνων από τη πατρίδα τους.
«Ο πλούτος πάντα πάει με τους φαύλους» (Αίσωπος).
   
                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                           e-mail: ant.grypaios@gmail.com




  
       

  







   
Διαβάστε περισσότερα » »

Το κινητό παρακολουθεί κάθε κίνησή μας - Πως μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το φακέλωμα

Το άγρυπνο μάτι του smartphone μας, «θαμμένο» μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής, περιλαμβάνει μια λίστα που καταγράφει συνεχώς τις τοποθεσίες που επισκεπτόμαστε.

Τόσο σε συσκευές iOS (και ειδικά στο iOS 7) όσο και στο λειτουργικό Android υπάρχει λοιπόν μια κρυμμένη επιλογή που επιμένει να καταγράφει όλα τα μέρη που έχουμε βρεθεί, λεπτό προς λεπτό(!), κάνοντάς τη χρυσωρυχείο για όποιον θέλει να μας παρακολουθήσει.

Το iOS 7 και το Google Now του Android παρακολουθούν τα βήματά μας για να βοηθούν τους κατασκευαστές smartphone να μας παρέχουν εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω των location-based υπηρεσιών τους, όπως το Siri για παράδειγμα, αλλά και τις λοιπές χρήσιμες λειτουργίες περιβάλλοντος χώρου.

Οι λεπτομέρειες βέβαια που καταγράφουν πάνε πολύ πιο μακριά από το να ξέρουν απλώς πότε πήγες στο αγαπημένο σου σούπερ μάρκετ. Κι αυτό γιατί οι χάρτες παρακολουθούν και το πόσο χρόνο πέρασες εκεί, κάνοντας το πράγμα αρκούντως τρομακτικό!



Στο παραπάνω παράδειγμα, ας πούμε, χωρίς να κάνει «checking in» ο χρήστης, το iOS 7 κατέγραψε επακριβώς πόσο χρόνο περνά κάθε μέρα στο γραφείο του! Έτερος χρήστης συνειδητοποίησε αίφνης ότι το νέο του iPhone 5S ήξερε ακριβώς ακόμα και πού ήταν το σπίτι του χωρίς να έχει φυσικά καταχωρίσει στη συσκευή τη διεύθυνσή του: το κινητό ονόμασε αυτομάτως την τοποθεσία «Σπίτι» δεδομένου του πολύ χρόνου που περνούσε εκεί κάθε μέρα! Φρικιαστικό ε;

Όσο περισσότερες πληροφορίες αποθηκεύει βέβαια το κινητό για μας τόσο πιο καλές και πιστές είναι οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που μας παρέχει. Υποθετικά τουλάχιστον. Τι γίνεται όμως όταν τα δεδομένα αυτά πέσουν σε λάθος χέρια (ξέρετε εσείς ποια είναι αυτά);



iPhoneΣε περιβάλλον iOS, πηγαίνετε στα Settings και κατόπιν στο Privacy. Βρείτε το Location Services στην κορυφή και μετά κάντε scroll down για να βρείτε το System Services στο τέλος. Εκεί θα βρείτε το Frequent Locations, το οποίο και θα επιλέξετε (σε κάποιες συσκευές δεν υπάρχει η επιλογή, για άγνωστο ακόμα λόγο).

Εκεί λοιπόν θα δείτε όσα «άπλυτα» έχει το κινητό για σας. Καθαρίστε το ιστορικό και απενεργοποιήστε το Frequent Locations, για να σταματήσει έτσι το άγρυπνο μάτι του iPhone να σας παίρνει στο κατόπι!

Συσκευές Android

Για το Android τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, καθώς εξαρτάται τόσο από το μοντέλο του smartphone όσο και την έκδοση του λειτουργικού που τρέχει. Για Android 4.3 ή χαμηλότερο όμως, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει την επιλογή από τα Google Settings του app menu. Μόλις ανοίξετε λοιπόν τα Google Settings, βρείτε το Location και κατόπιν το Location Reporting.

Και για κάθε χρήστη υπηρεσιών της Google, μπορεί να βρει εύκολα τι ξέρει ο διαδικτυακός κολοσσός γι’ αυτόν και τα περπατήματά του από το Google.com/locationhistory.

hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλβανικό κίνημα στα Σκόπια κατά του αγάλματος Σέρβου Αυτοκράτορα

Το αλβανικό κοινωνικό κίνημα «Αφύπνιση» αντέδρασε έντονα στη δημιουργία του αγάλματος του Σέρβου κατακτητή,  που είναι γνωστός ως «τσάρος Ντούσαν», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

(σημ. πρόκειται για τον  Σέρβο Αυτοκράτορα Στέφανο Ντούσαν 1308-1355).

Τα μέλη της Κίνησης αυτής μπροστά στο άγαλμα του κατακτητή και δολοφόνου των Αλβανών και των Σκοπιανών, έθεσαν ορισμένα ερωτήματα:

Ποιος αποφάσισε να χρηματοδοτήσει αυτό το μνημείο;

Πόσα μνημεία τα οποία υποσχέθηκαν ότι θα αποσυρθούν δεν αποσύρθηκαν από τις τελευταίες εκλογές;

Οι Αλβανοί διαφωνούν σε ένα μνημείο του Σέρβου κατακτητή, ενώ συμφωνούν οι Σκοπιανοί!

Γιατί δεν φτιάχνουν αλβανικά μνημεία;

Το κίνημα ‘Αφύπνιση’ ζητά την κατεδάφιση αυτού του μνημείου  και τονίζει ότι όλα τα μνημεία στο κέντρο των Σκοπίων είναι μονο-εθνοτικά και αναφέρονται στους Σλάβους των Σκοπίων και αυτό είναι απαράδεκτο για τους Αλβανούς, σημειώνει το δημοσίευμα.


echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΤΗΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


Πτολεμαΐδα: 3-12-2013
Αριθμ. Πρωτ. : 5362

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΤΗΠ  
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
Έγγραφο διαμαρτυρίας εστάλη προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την Δήμαρχο Εορδαίας κα Π. Βρυζίδου  και τον Πρόεδρο ΔΣ της ΔΕΤΗΠ κ. Ν. Κουσίδη, σχετικά με Πίνακες Δημοτικών επιχειρήσεων που δημοσιεύονται πρόσφατα σε διάφορα έντυπα μέσα και περιλαμβάνουν την Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.
 
Για τη ΔΕΤΗΠ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κουσίδης Νικόλαος
 
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με δημοσίευμα (εφ.ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,φ.25-10-13), πληροφορηθήκαμε ότι η Δ.Ε.ΤΗ.Π. και η Δ.Ε.Υ.Α.Ε, δηλαδή οι δύο μείζονες δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Εορδαίας, εντάσσονται στα ΝΠΙΔ και ειδικότερα στις 27 δημοτικές επιχειρήσεις που αξιολογούνται, με σκοπό να συμπεριληφθούν στις 4.000 απολύσεις προσωπικού ως το Δεκέμβριο 2013.

Μετά από σχετική επικοινωνία της Δημάρχου Εορδαίας και του Υφυπουργού κ. Παπαδόπουλου Μ. με τα αρμόδια υπουργεία, μας πληροφορήσατε ότι το δημοσίευμα θεωρείται ανυπόστατο και η άποψη των Υπουργείων είναι ότι οι ΔΕΥΑ θα αξιολογηθούν με σαφή κριτήρια, ενιαία και πανελλαδικά.
Δυστυχώς, νέο δημοσίευμα επαναφέρει το θέμα, με πρωτοσέλιδη δημοσίευση (εφ. Ελευθεροτυπία, φ. 1-12-13) και νέο Πίνακα με τίτλο « Στο στόχαστρο 29 δημοτικές επιχειρήσεις» των οποίων το προσωπικό διατρέχει το κίνδυνο άμεσης απόλυσης , στο οποίο και πάλι περιλαμβάνονται οι δύο δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Εορδαίας.
Με το παρόν έγγραφό μας επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε σχετικά με την ανάπτυξη της της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης στον Δήμο Εορδαίας, ως τεράστιο εγχείρημα και κατάκτηση στο χώρο της αυτοδιοίκησης, που αναδεικνύει την ΔΕΤΗΠ σε μια από τις μεγαλύτερες δημοτικές επιχειρήσεις της χώρας.
Νομική μορφή ΔΕΤΗΠ
Η ΔΕΤΗΠ ιδρύθηκε και στελεχώθηκε ως αυτοτελής, αμιγής δημοτική επιχείρηση, σύμφωνα με τον ΔΚΚ το 1994, για την διαχείριση του πρώτου συστήματος τηλεθέρμανσης που εφαρμόστηκε στη χώρα τον ΔΕΚ.1993. Tην περίοδο ίδρυσής της δεν υπήρχε καμία άλλη νομική δυνατότητα διαχείρισης δημοτικών συστημάτων τηλεθέρμανσης.
Με την υπ.’αριθμ. 69 /2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προσαρμόστηκε στην νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και συνέχισε την λειτουργία της με πλήρη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και ανταποδοτικότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 111.3 του Ν. 3852/2010.
Παρότι μεταγενέστερα διαμορφώθηκε η νομική δυνατότητα συγχώνευσης της ΔΕΤΗΠ με την ΔΕΥΑΕ, οι δύο επιχειρήσεις είχαν ήδη συγκροτηθεί αυτοτελώς και η τυχόν συγχώνευσή τους , σύμφωνα με σχετικές μελέτες που εκπονήθηκαν από εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου, δεν οδηγούσε σε βιώσιμο και δυναμικό σχήμα ή σε οικονομίες κλίμακος, αλλά σε απλή συγκόλληση, που θα διατάρασσε την λειτουργία και την βιωσιμότητά τους. Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο επέλεξε την προσαρμογή τους ως δύο αυτοτελών επιχειρήσεων, με επέκταση των ορίων ευθύνης τους στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Εορδαίας.
Υποδομές Τηλεθέρμανσης
Η τηλεθέρμανση απομαστεύει, μεταφέρει και διανέμει θερμότητα της τάξης των 190.000 ΜWH ετησίως, που αντιστοιχεί σε 16.000 τν ισοδυνάμου πετρελαίου.
Η θερμότητα συμ-παράγεται με τον ηλεκτρισμό στις μονάδες της ΔΕΗ ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, ΛΚΔΜ και Καρδιάς.
-          Συνδεδεμένα Κτίρια : 3.786
-          Συνδεδεμένα διαμερίσματα (νοικοκυριά) : 14.841
-           Ωφελούμενος – εξυπηρετούμενος πληθυσμός: 40.100 άτομα
-           Δημόσια κτίρια : 55 Κτίρια  – 102.000 μ2 (Σχολεία, Κολυμβητήριο, Νοσοκομείο κλπ.)
-          250 χλμ. προμονωμένοι αγωγοί διανέμουν θερμότητα στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τα δημόσια κτίρια  της πόλης 
-          50 χλμ. Προμονωμένοι αγωγοί, που μεταφέρουν την θερμότητα, διανύουν 24 χλμ. στο ενεργειακό Λεκανοπέδιο Πτολεμαΐδας και εξασφαλίζουν δυνατότητες παράλληλης αξιοποίησης της θερμότητας για θερμοκηπιακές καλλιέργειες και για άλλες θερμοβόρες  χρήσεις.
Εργαζόμενοι
62 εργαζόμενοι αορίστου χρόνου, τεχνικών κυρίως ειδικοτήτων, που προσλήφθηκαν στο σύνολό τους κατ’αρχήν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και πρό της ισχύος του ΑΣΕΠ.
Οι εργαζόμενοι διαχειρίζονται με επάρκεια την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την λειτουργία και συντήρηση των τεράστιων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και δικτύων τηλεθέρμανσης και τις νέες συνδέσεις και παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες στους καταναλωτές.
Παρότι ΝΠΙΔ που δεν ανήκει και ΔΕΝ χρηματοδοτείται από το δημόσιο, εφάρμοσε περικοπές μισθών ύψους 1.018.672  ευρώ (2010-2012), εναρμονιζόμενη με τις απαιτήσεις δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας.
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΕΙ
7
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
5
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
9
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
9
ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΕΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
29
ΕΡΓΑΤΕΣ
1
ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
2
ΣΥΝΟΛΟ
62
Εφαρμοζόμενα Συστήματα
·                     Σύστημα διασφάλισης ποιότητας : Πιστοποίηση της ΔΕΤΗΠ κατά ΙSO 9001:2000 (2007)
·                     Επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας δικαιούχου ΠΠ 2007-2013 (2008)
·                     Σύστημα αξιολόγησης απόδοσης προσωπικού Δ.Ε.ΤΗ.Π (2010)
Οικονομικά Αποτελέσματα *
q                 Η τιμή πώλησης της θερμότητας 37,74 €/MWH th (πλέον ΦΠΑ 13% ): αντιστοιχεί στο 25% του ισοδύναμου κόστους πετρελαίου, είναι  η χαμηλότερη της χώρας , από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, παραμένει σταθερά χαμηλή όλη την περίοδο της κρίσης 2010-2013, συμβάλλει στην αύξηση των συνδέσεων και στην άμεση ανταποδοτικότητα των επενδύσεων και δικαιώνει τον κοινωφελή σκοπό ενώ εγγυάται την βιωσιμότητα της δημοτικής επιχείρησης. 
q                 Κύκλος Εργασιών (Πωλήσεις): 7.653.122 ευρώ
q                 Μέσο Ετήσιο Κόστος τηλε-θέρμανσης ανά νοικοκυριό με ΦΠΑ**
Με τηλεθέρμανση = 513 ευρώ – Με πετρέλαιο = 1785 ευρώ
q                 Υποκατάσταση Πετρελαίου θέρμανσης : 16.000 τόνοι ετησίως
q                 Μέσο Κέρδος πόλης από την υποκατάσταση πετρελαίου, (τοπική αναδιανομή εισοδήματος, 2012-13) : + 16.286.529 ευρώ ετησίως
q                 Μέσο Συναλλαγματικό όφελος χώρας  από την υποκατάσταση πετρελαίου**:                         7.015.867 ευρώ ετησίως
q                 Προστιθέμενη περιουσία στην πόλη (σύνολο παγίων):  53.734.804 ευρώ
q                 Οικονομικά Αποτελέσματα & Δείκτες: 
ü      Κέρδη προ φόρων & τόκων : 1.176.077 ευρώ (15,24%)  
ü      Κέρδη Εκμετάλλευσης (Μετά Φ.Τ.Α.) : 800.455 ευρώ 
ü      Μεικτό κέρδος (περιθώριο κέρδους) : 21,1% 
ü      Ξένα προς ίδια κεφάλαια:  41% 
ü      Σύνολο δανείων / πωλήσεις: 89% ***
ü      Δείκτης χρέους: 29% 
*Πηγή:Ισολογισμός 2012   ** Μέσος όρος τελευταίας πενταετίας ***Τα ΔΑΝΕΙΑ εξυπηρετούνΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το επενδυτικό έργο της ΔΕΤΗΠ και όχι λειτουργικά ελλείμματα
Περιβαλλοντικά Αποτελέσματα
Περισσότεροι από 50.000 τόνοι COετησίως ΔΕΝ εκπέμπονται στο αστικό περιβάλλον, λόγω λειτουργίας της τηλεθέρμανσης.
Βραβεύσεις της Δ.Ε.ΤΗ.Π.
Βραβεύσεις: από το ΕΒΕ Κοζάνης στον τομέα ‘’Επιχείρηση Φιλική προς το Περιβάλλον’’ (2003),Επιχειρηματικότητας του Υπ.Αν. (2006), Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ (2007), εκδόσεων ‘’ Actualidad’’ στον  τομέα ‘’Ποιοτικές Υπηρεσίες και Σύστημα Διοίκησης’’ (2009)
Τα έργα ΕΣΠΑ και ο άμεσος σχεδιασμός της Δ.Ε.ΤΗ.Π.
Στα πλαίσια του ΕΠΠΕΡΑΑ του ΕΣΠΑ ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν από τον Οκτώβριο 2012 έργα Συμβατικού κόστους 31.385.921,89 ευρώ και προετοιμάζεται η δημοπράτηση πρόσθετων έργων προϋπολογισμού 4.970.728 ευρώ εντός του 2014.
Τα έργα της ΔΕΤΗΠ προβάλλονται από το ΥΠΕΚΑ ως ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ του ΕΣΠΑ στη χώρα μας.
Στον άμεσο σχεδιασμό μας εντάσσονται μεγάλα αναπτυξιακά έργα όπως «Συμπαραγωγή με χρήση Βιομάζας», «Πρόσθετες Δεξαμενές Εναποθήκευσης θερμότητας», Σύνδεση με την νέα μονάδα της ΔΕΗ “Πτολεμαϊδα V”, Σταδιακή εγκατάσταση συστημάτων τηλεθέρμανσης στις 22 τοπικές κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, Στήριξη του πρωτογενούς τομέα με την εγκατάσταση θερμοκηπιακών ζωνών , έργα πνοής για τον Δήμο μας, που προσφέρουν θέσεις εργασίας και νέες αναπτυξιακές δυνατότητες στην περιοχή. 

Η Δημοτική επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, για όλους τους παραπάνω λόγους, αποτελεί επιχείρηση στην οποία αρμόζει αριστεία, διότι:
·                     Αναπτύσσει με σταθερότητα και προσήλωση το έργο της και προωθεί μεγάλες, καινοτόμες  αναπτυξιακές επενδύσεις, που απαιτούν την στήριξη της πολιτείας, αντί της διακινδύνευσης, της καχυποψίας και αβεβαιότητας σχετικά με την τύχη και την καλή λειτουργία της τηλεθέρμανσης και στην πόλη μας, του διασυρμού, μέσω ανυπόστατων και αυθαίρετων δημοσιευμάτων, από άγνωστες πηγές
·                     Αντιμετώπισε με παρρησία τις κρίσεις της , λόγω ανεπάρκειας και επισφαλούς τροφοδοσίας θερμότητας, χάρη στην υποστήριξη των πολιτών
·                     Δημιουργεί πλεονάσματα, τα οποία επανεπενδύει, προς όφελος των κατοίκων και της ανάπτυξης της περιοχής
·                     Παρά τον υπερδιπλασιασμό των υποδομών της, υπέστη μείωση του αριθμού και των αποδοχών του προσωπικού, λόγω συνταξιοδοτήσεων και δημοσιονομικής προσαρμογής
·                     Διατηρεί τα τιμολόγια της στα χαμηλότερα επίπεδα της χώρας , προστατεύει έμπρακτα το οικογενειακό εισόδημα και συμβάλλει στην δραστική μείωση των δημοσίων δαπανών για την θέρμανση δημοσίων κτιρίων

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Στις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα, ανακοινώσεις κατάργησης ή συγχώνευσης νομικών προσώπων  μέσω δημοσιευμάτων αγνώστου προελεύσεως, όταν μάλιστα αυτά δεν στοιχειοθετούνται και δεν διαψεύδονται, προσβάλλουν όχι μόνον τον Δήμο Εορδαίας αλλά και τα ίδια τα συναρμόδια Υπουργεία και υπονομεύουν κάθε θετική προσπάθεια διεξόδου.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την άμεση ανακοίνωση των πραγματικών σας προθέσεων και σχεδιασμών, με γνώμονα και κριτήρια που θα ενισχύουν την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη των κοινωφελών δημοτικών επιχειρήσεων, δεν θα θέτουν σε κίνδυνο την λειτουργία και το παραγόμενο έργο τους και σε κάθε περίπτωση θα εισαχθούν προς συζήτηση και ΑΠΟΦΑΣΗ στο δημοτικό συμβούλιο και στις διοικήσεις των επιχειρήσεων, δηλαδή στα όργανα που αρμοδίως  συνέστησαν και ευθύνονται για την λειτουργία των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Με εκτίμηση
 
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π.                      Η Δήμαρχος Δήμου Εορδαίας
                                                              
     Κουσίδης Νικόλαος                                            Βρυζίδου Παρασκευή


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ


ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Κασαπίδης Γεώργιος
κ. Κουκουλόπουλος Πάρις
κα Μακρή Ραχήλ
κα Ουζουνίδου Ευγενία
κ. Παπαδόπουλος Μιχαήλ

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. Δακής Γεώργιος

Π.Ε.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνημμένα
Παράρτημα 1 _ Μεγάλα έργα  Τηλεθέρμανσης 
Παράρτημα 2 _Ισολογισμός 2012


http://www.tpt.gr/images/anakoinoseis/2013/5362-3-12-2013.pdf
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2013 (Διόρθωση με βάση τον τόπο κατοικίας)

 Γνωρίζουμε στους Δημότες του Δήμου Εορδαίας που στις εκλογές του 2012 παρουσιάστηκε το φαινόμενο να ψηφίζουν σε εκλογικό διαμέρισμα διάφορο του τόπου κατοικίας τους, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ μέχρι σήμερα, να προσέλθουν στο γραφείο εκλογών του Δήμου Εορδαίας, (25ης Μαρτίου 15 στην Πτολεμαΐδα κατά τις ώρες 9:00πμ με 15:00μμ) προσκομίζοντας ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ αποδείξεων ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ), Ή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ (Ε1) ως απόδειξη της κατοικίας τους καθώς και φωτοτυπία ταυτότητας τους, προκειμένου να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους του τόπου κατοικίας τους.
Διευκρινίζεται ότι, οι δημότες του Δήμου Εορδαίας που κατοικούν σε τοπική κοινότητα πρέπει εκτός των ανωτέρω να προσκομίσουν και βεβαιώσεις μονίμου κατοικίας του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας .
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται  στις κ. Κωστερίδου Παναγιώτα και Καραγιάννη Σοφία και στο τηλ 2463350125 για πληροφορίες .
 
                                      Με εντολή Δημάρχου
                               O Προϊστάμενος Δ/κών Υπηρεσιών
  
                                          Μαρασλής Στέφανος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.), ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την μεθοδευόμενη προσπάθεια κατάργησης των Επιχειρήσεων Κοινωφελούς χαρακτήρα Ύδρευσης – Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης με απώτερο σκοπό την ιδιωτικοποίηση αυτών. Η επιχειρούμενη κατάργηση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης  θα είναι καταστροφική για τους πολίτες, διότι θα αυξηθεί υπέρογκα η τιμή ύδατος όπως συνέβη σε όλες  τις χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η ύδρευση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Γαλλίας, που μειώθηκε η ποιότητα ύδατος και επταπλασιάστηκε η τιμή αυτού και σήμερα με νέα διάταξη νόμου κρατικοποιούνται και πάλι αυτές οι επιχειρήσεις.
Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι δημοτικές επιχειρήσεις, που θέλουν να καταργήσουν, δεν χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν τον επιβαρύνουν ούτε με ένα ευρώ. Καλύπτουν με το παραπάνω τα λειτουργικά τους έξοδα και τα έξοδα κατασκευής έργων υποδομής από τους λογαριασμούς ύδρευσης που πληρώνουν οι πολίτες. Αυτή την στιγμή στη ΔΕΥΑΕ εκτελούνται πολλά έργα εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση της ποιότητας του νερού και των συστημάτων αποχέτευσης και Βιολογικών Καθαρισμών.
Και το σημαντικότερο, δεν μιλάμε για δημόσιους υπαλλήλους, δεν μιλάμε καν για δημοτικούς υπαλλήλους, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑ έχουν συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου, έχουν προσληφθεί άπαντες πριν την εφαρμογή του ν.2527/97 (προσλήψεις με ΑΣΕΠ) και ουδεμία πρόσληψη έχει γίνει από το 1997 και μετά.
Εξάλλου δεν υφίσταται στη χώρα μας, αλλά ούτε και προβλέπεται, άλλος τρόπος πέρα από αυτό που ισχύει και υλοποιούν οι ΔΕΥΑ, διαχείρισης είτε του αποχετευτικού δικτύου με τους βιολογικούς καθαρισμούς, είτε της ασφαλούς υδροδότησης των πολιτών.
Καλούμε τον Δήμο Εορδαίας να αναλάβει προς τον σκοπό αυτό κάθε πρωτοβουλία προς την ανάδειξη του μεγάλου έργου που επιτελούν αλλά και των αξιόπιστων υπηρεσιών που προσφέρουν στους πολίτες οι Δημοτικές Επιχειρήσεις για να πάψει πλέον να υφίσταται την απαξίωση και τον ακρωτηριασμό δομών και υπηρεσιών.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – ΤΟ ΝΕΡΟ – ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 142/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ε.Υ.Α.Ε.
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (ΔΕΤΗΠ) : «ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΔΕΤΗΠ‏»


 
Πτολ/δα 04-12-2013
Αρ. Πρωτ. 133
Στο στόχαστρο μπήκε τον τελευταίο καιρό η Δ.Ε.ΤΗ.Π. σύμφωνα με δημοσιεύματα που ήρθαν στο φώς στον ημερήσιο τύπο (εφ. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 25/10/2013 και εφ. Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 01/12/20132) και αφορούν την αξιολόγηση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και Δημοτικών
 Επιχειρήσεων των ΟΤΑ. Στα υπόψη δημοσιεύματα τα οποία προφανώς διέρρευσαν από τα αρμόδια υπουργεία, εμφανίζονται 29 δημοτικές επιχειρήσεις μεταξύ άλλων και η Δ.Ε.ΤΗ.Π. και η Δ.Ε.Υ.Α.Ε. και οι οποίες αποτελούν την δεξαμενή για απολύσεις εργαζομένων ή καταργήσεις και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων.
 
Τα παραπάνω δημοσιεύματα δημιουργούν ένα κλίμα ανησυχίας και προβληματισμού στους εργαζόμενους των δύο δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Εορδαίας, καθότι δεν είναι γνωστή η βασιμότητά τους καθώς και η προέλευσή τους. Οι όποιες προφορικές διαβεβαιώσεις πολιτικών ή άλλων διοικητικών προσώπων ότι αποτελούν δημοσιογραφικά τρυκ δεν πείθουν και δεν αρκούν για να αντιστρέψουν το ήδη αρνητικό κλίμα.
 
Ο προβληματισμός αυξάνεται όταν εμφανίζεται η Δ.Ε.ΤΗ.Π. στην σχετική λίστα των 29 δημοτικών επιχειρήσεων (σε σύνολο 1.100 επιχειρήσεων της χώρας) που στοχοποιούνται ως (προβληματικές ;) επιχειρήσεις άμεσης αξιολόγησης.
Για τους παραπάνω λόγους, ερωτούμε :
1. Με ποια κριτήρια συντάχθηκε η σχετική λίστα των 29 δημοτικών επιχειρήσεων και από ποιους;
2. Τι κάνουν τα αρμόδια όργανα και οι διοικήσεις τους, όταν γνωρίζουν ότι Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, είναι μια σύγχρονη, υγιής και κερδοφόρα επιχείρηση μη χρηματοδοτούμενη και χωρίς πλεονάζον προσωπικό.
 
Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
 
Ο Πρόεδρος         Ο Γραμματέας 
                                                                           
Διρχαλίδης Γρηγόριος        Γραίδης Χρήστος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Εορδαίας με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα, τόσο στην εφημερίδα Παραπολιτικά (25/10/2013) όσο και στην εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (1/12/2013), όπου εμφανίζεται κατάσταση 29 δημοτικών επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η κυβέρνηση τις έβαλε στο στόχαστρο, καλεί όλους τους εργαζόμενους σε ένα κοινό και διευρυμένο μέτωπο ως μόνη λύση διεξόδου και ανατροπής διότι από  τις δημοτικές επιχειρήσεις οι 11 είναι ΔΕΥΑ, ανάμεσα σε αυτές και η ΔΕΥΑ Εορδαίας καθώς και η Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας.
Ήδη από την Κυριακή το πρωί που έγινε γνωστό το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, υπήρξε έντονη κινητικότητα του Δ.Σ. του Σωματείου, αλλά και όλων των συναδέλφων με συνέπεια να υπάρξει γενικευμένη πίεση προς τη Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους βουλευτές της περιοχής.
Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕ στη χθεσινή συνεδρίαση με την υπ’ αριθ. 142/2013  απόφαση του εξέδωσε ψήφισμα στήριξης, το οποίο και θα καταθέσει  στο Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα σήμερα στις 18:00μ.μ..
Η κατάσταση είναι έκρυθμη, η αγωνία των εργαζομένων έκδηλη, για πιθανή κατάργηση των δύο θεμελιωδών επιχειρήσεων του Δήμου Εορδαίας.
Δεν είναι δυνατόν η Κυβέρνηση να στοχοποιεί καθημερινά Υπηρεσίες και Επιχειρήσεις της Περιφέρειας με μοναδικό στόχο την αποδυνάμωση και την απογύμνωσή της.
Παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις δεν εφησυχαζόμαστε, είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, δεν θα τους περάσει, δεν θα μηδενίσουν την παροχή υπηρεσιών στις Περιφέρειες και δεν θα καταντήσουν τον κόσμο της Περιφέρειας σε πολίτες Β κατηγορίας, γυρίζοντας τους πίσω δεκαετίες.
 
ΑΠΟ ΤΟ  Δ.Σ.
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Ε.
Διαβάστε περισσότερα » »