Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Από τζακ-ποτ στο Τζόκερ έγινε εκατομμυριούχος/α ο/η βουλευτής;

Πιστοί στον «Κίτρινο πόλεμο» από Μέσα και Κόμματα εναντίον του κόσμου

Οι μεσημεριανές εκπομπές ζηλεύουν πια τα δελτία ειδήσεων- Αλλού είναι η είδηση, όχι που τα πήγε αλλά πως τα έβγαλε;




Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Το ερώτημα της εβδομάδας που τέθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης ήταν ποιος είναι ο βουλευτής που έβγαλε το 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό.  Οι τίτλοι στο κάτω μέρος της οθόνης μας μυστηριακοί και «κίτρινοι»... Κουίζ για ΣΔΟΕ ο άγνωστος εκατομμυριούχος! Όλοι στο "κυνήγι" του άγνωστου βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ! - Έρευνα από το ΣΔΟΕ και μπλόκο από το τραπεζικό απόρρητο! Και τόσοι άλλοι ακόμη σε αυτό το μοτίβο…
Κι έρχομαι να σας ρωτήσω αυτή είναι η είδηση; Το πώς «έσπρωξε» 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό, ή από που βρέθηκε εκατομμυριούχος ένας άνθρωπος που προφανώς δεν έχει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του;  Και είναι μόνο ένας από τους 300 που πλούτισε ξαφνικά; Ακόμη δεν είναι «κολλημένη» η υπόθεση των καταθέσεων της Ελβετίας  των Ελλήνων βουλευτών;
Αλλά δυστυχώς το παραπάνω γεγονός δεν ξεγύμνωσε μόνο την πολιτική σκηνή αλλά και τα Μέσα της Ελλάδας. Πετάξανε στο λαό ή στους τηλεθεατές - αν προτιμάτε- το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον τρόπο που έβγαλε τα λεφτά έξω, ένας βουλευτής και όχι από πού τα βρήκε. Ο κόσμος πια εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία είναι συνεπής στις κίτρινες στήλες και όχι στην ουσία των γεγονότων. Κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες καναλιών αλλά και τα στελέχη των κομμάτων. Και για ακόμη μια φορά το ψάρι τσίμπησε...μέχρι και αν ανακαλύψουν το όνομα του περιβόητου βουλευτή θα έχουν περάσει με συνοπτικές διαδικασίες και στο Σύνταγμα της Ελλάδας όλα τα αιμοδιψή μέτρα.
 
pinakio
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόεδρος συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου: «Δεν είμαστε Τούρκοι, δεν καλέσαμε τον Ανδρέα Γκρός» (βίντεο)

«Δεν είμαστε Τούρκοι, και δεν καλέσαμε τον Ελβετό βουλευτή στην Ρόδο» δηλώνει ξεκάθαρα ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου Αδελφοσύνη Μεχμέτ Ζαμαντάκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στo τηλεοπτικό κανάλι «Κόσμος» της Ρόδου ο Μεχμέτ Ζαμαντάκης κατακεραυνώνει τον Ελβετό βουλευτή και μέλος του συμβουλίου της Ευρώπης ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην Ρόδο την οποία επισκέφτηκε μαζί με μία τουρκάλα βουλευτή, δήλωσε ότι ήρθε στο νησί κατόπιν πρόσκλησης των «Τούρκων» του νησιού.


Ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Ελβετού βουλευτή, ο οποίος υποστήριξε ότι κλήθηκε από τους μουσουλμάνους του νησιού για να ακούσει συμπληρωματικές απόψεις που δεν κατατέθηκαν στην προηγούμενη επίσκεψη του.

Η δήλωση αυτή του Μεχμέτ Ζαμαντάκης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του defencenet.gr ότι ο Ελβετός βουλευτής παροτρύνθηκε να επισκεφτεί την Ρόδο και την Κώ από την τουρκική κυβέρνηση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κάλυψε τα έξοδα του ταξιδιού του.


Σημειώνεται ότι ο Ελβετός βουλευτής είχε επισκεφτεί στο παρελθόν τα δύο νησιά για να εξετάσει τις συνθήκες διαβίωσης των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών που ζούν σε αυτά. Ο Ανδρέας Γκρός είχε συντάξει για αυτό το ζήτημα, μία αναφορά για το συμβούλιο της Ευρώπης στην οποία ανέφερε ότι χριστιανοί και μουσουλμάνοι στην Ρόδο και στην Κω συμβιώνουν αρμονικά χωρίς προβλήματα και ότι δεν υπάρχουν τυχών παραβιάσεις των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής κοινότητας.


Η πρόσφατη επίσκεψη του ήταν εκτός προγράμματος και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Μεχμέτ Ζαμαντάκης ότι ο Ελβετός βουλευτής επισκέφτηκε το νησί κατόπιν «πρόσκλησης-παρότρυνσης» από άλλους παράγοντες εκτός της Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε ο Ρόδιος μουσουλμάνος Μεχμέτ Ζαμαντάκης για το εάν τον αντιπροσωπεύει ο προσδιορισμός ”τουρκική μειονότητα” που ο Ελβετός βουλευτής χρησιμοποίησε, απάντησε αρνητικά δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε Τουρκία και Ε.Ε.

 defencenet
http://logioshermes.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΙΝΤΕΟ: Παράξενο αντικείμενο σε σχήμα σφαίρας έπεσε από τον ουρανό



Ένα μεταλλικό αντικείμενο άγνωστης μέχρι τώρα προέλευσης έπεσε στην Γη στο Maranhao της Βραζιλίας. Το αντικείμενο σε σχήμα μπάλας βάρους περίπου 30 κιλών και με διάμετρο περίπου το ένα μέτρο βρέθηκε στις 22 Φεβρουαρίου περίπου στις 6 τοπική ώρα.



Όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού Riacho dos Pocos, ακούστηκε ένας δυνατός ήχος και στην συνέχεια μια έκρηξη, ο Valdir Mendes φοβήθηκε πολύ όπως και πολλοί άλλοι κάτοικοι που νόμιζαν πως είχε έρθει το τέλος του κόσμου.

Η μπάλα είναι κατασκευασμένη από κράμα μετάλλου και έχει ένα μικρό άνοιγμα. Στο εσωτερικό της μπάλας φαίνεται να υπάρχει κάτι.
Το αντικείμενο πριν πέσει στο έδαφος προσέκρουσε σε ένα δέντρο και προσκρούοντας στο έδαφος δημιούργησε ένα κρατήρα.



makedonia-is-greece.
Διαβάστε περισσότερα » »

Φεύγουν οι βιοτεχνίες από την Ήπειρο και πάνε Αλβανία!!!

Όλο και περισσότερα καταστήματα κλείνουν σε κεντρικούς δρόμους των πόλεων της Ηπείρου και πολλές βιοτεχνίες…μετακομίζουν στη γειτονική Αλβανία. Δεν μπορούν να αντέξουν την έλλειψη ρευστότητας και τον υψηλό ΦΠΑ και αλλάζουν έδρα. Μεταφέρονται στη γειτονική χώρα, όπου το κόστος είναι σαφώς μικρότερο. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν κι εκεί, όπως η οικονομική αστάθεια και οι όχι και τόσο ασφαλείς συνθήκες, ωστόσο για τους επιχειρηματίες είναι σαφώς καλύτερα από την Ελλάδα.


Επιπλέον έχουν και ένα άλλο πλεονέκτημα. Είναι κοντά στον τόπο τους. Θα ήθελαν σε κάθε περίπτωση να μη φύγουν από την Ελλάδα, ωστόσο αυτό δεν είναι πλέον δυνατό… Έτσι χάνει η ελληνική οικονομία και κερδίζει η αλβανική!
katoci.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Συγκλονιστικό!Δείτε τι τρώμε

Αν διαβάσετε τα συστατικά στην ετικέτα κάποιας ζύμης, πιθανόν να βρήτε ένα συστατικό που αναφέρετε εκεί, ως L-κυστεΐνη. Αυτό είναι ένα αμινοξύ που προστίθεται σε πολλά ψημένα αγαθά ως βελτιωτικό ζύμης , προκειμένου να επιταχύνει τη βιομηχανική επεξεργασία.
Η L-κυστεΐνη είναι μια η οποία αποτελεί δομικό συστατικό των μαλλιών. Τι θα λέγατε αν το γλυκό....

ή πίτσα ή το ψωμί που τρώτε περιέχει… τρίχες … ...
κι όμως αυτό ήδη συμβαίνει. Το ίδιο αμινοξύ μπορεί να εξαχθεί και από άλλες πηγές, όπως το φτέρωμα των πτηνών , τα κέρατα αγελάδων ή από το πετρέλαιο. Μεγάλη «βιομηχανική» δραστηριότητα της τρίχας (sic) αναπτύσετε στην Κίνα, οι οποίοι προσφέρουν – έναντι αμοιβής ή έστω και ακούσια – τα μαλλιά τους ως συμπληρωματικό στη βιομηχανία τροφίμων.
Στις 18 Οκτωβρίου 2000 η Ursula Schleicher υπέβαλε γραπτή ερώτηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την παραγωγή και κατανάλωση L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά:
Η L-κυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή διαφόρων καλλυντικών προϊόντων. Η L-κυστεΐνη παράγεται με πολλούς τρόπους: μέσω ζύμωσης στη Γερμανία, μέσω σύνθεσης και βιομετατροπής στην Ιαπωνία, από πούπουλα κοτόπουλων στη Γαλλία και μέσω υδρόλυσης ανθρώπινων μαλλιών στην Κίνα. Η L-κυστεΐνη που παράγεται από ανθρώπινα μαλλιά είναι η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη.
Το παράρτημα ΙΙ της οδηγίας για τα καλλυντικά προϊόντα (76/768/ΕΟΚ) περιλαμβάνει κατάλογο των ουσιών που δεν πρέπει να περιέχονται στα καλλυντικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το νούμερο 416: κύτταρα, ιστοί ή προϊόντα ανθρώπινης προέλευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει, μέσω της χορήγησης άδειας κατ’ εξαίρεση, να επιτρέψει την παραγωγή L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά.
1. Έχει συνεκτιμήσει η Επιτροπή κατά την εξέταση της εν λόγω άδειας, εκτός από τις επιστημονικές και τις δεοντολογικές πτυχές του θέματος;
2. Είναι η Επιτροπή πληροφορημένη σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες συλλέγονται τα ανθρώπινα μαλλιά στη Κίνα;
3. Εξετάζεται το ενδεχόμενο παραγωγής L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα ή υπάρχει η πρόθεση να εισάγεται από την Κίνα η L-κυστεΐνη που παράγεται κατ’ αυτόν τον τρόπο;
Η απάντηση του κ. Liikanen εξ ονόματος της Επιτροπής του ευρωπαϊκού κοιοβουλίου:
Η χρήση αμινοξέων από ανθρώπινα μαλλιά ως συστατικών καλλυντικών προϊόντων απαγορεύθηκε από την οδηγία 95/34/ΕΚ της Επιτροπής της 10ης Ιουλίου 1995 για την προσαρμογή στην τεχνική πρόοδο των παραρτημάτων II, III, VI και VII της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ του Συμβουλίου περί προσεγγίσεως των νομοθεσιών των κρατών μελών των αναφερομένων στα καλλυντικά προϊόντα γιατί μπορεί να μεταδώσουν την νόσο των Creutzfeldt-Jakob, την ανθρώπινη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, καθώς και ορισμένες ιώσεις. Με τη γνωμοδότηση που ενέκρινε στις 28 Ιουνίου 2000, η Επιστημονική Επιτροπή για τα Καλλυντικά Προϊόντα και τα μη Εδώδιμα Προϊόντα (ΕΕΚΠΜΕΠ) πρότεινε την τροποποίηση της καταχώρησης 416 του παραρτήματος II της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ, ώστε να επιτρέπεται η χρήση αμινοξέων από υδρόλυση ανθρώπινων μαλλιών. Η αξιολόγηση της ασφάλειας βασίζεται σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και έχει ληφθεί υπόψη ο ενδεχόμενος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Creutzfeldt-Jakob, της ανθρώπινης σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας, καθώς και ορισμένων ιώσεων από τη χρήση ανθρώπινων μαλλιών για την παραγωγή αμινοξέων.
Κατά συνέπεια, η Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο τροποποίησης, με την έγκριση οδηγίας της Επιτροπής για την προσαρμογή στην τεχνική πρόοδο της καταχώρησης 416 του παραρτήματος ΙΙ της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ ως εξής:
416. Κύτταρα, ιστοί ή προϊόντα ανθρώπινης προέλευσης. Ωστόσο, τα αμινοξέα που προέρχονται από υδρόλυση ανθρώπινων μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιούνται υπό την προϋπόθεση ότι εφαρμόστηκε η ακόλουθη μέθοδος και πιστοποιήθηκε από τον κατασκευαστή: Υδρόλυση με HCl (> 20 % σε όλη τη διαδικασία) για τουλάχιστον 6 ώρες σε 100° C.
Πρέπει να τονιστεί ότι η οδηγία 76/768/ΕΟΚ έχει ως στόχο να εξασφαλίσει την ελεύθερη κυκλοφορία καλλυντικών προϊόντων στην Κοινότητα, διαφυλάσσοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία.
Όσον αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες συλλέγονται τα ανθρώπινα μαλλιά στη Κίνα, η Επιτροπή πληροφορήθηκε ότι η μόνη οικονομική πηγή ανθρώπινων μαλλιών για την παραγωγή αμινοξέων είναι τα κομμωτήρια. Όσον αφορά την παραγωγή L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά, η Επιτροπή δεν γνωρίζει καμία εταιρεία που προτίθεται να εφαρμόσει αυτή τη μέθοδο παρασκευής στην Κοινότητα.
Διαβάζουμε όμως στην Οδηγία 2010/69/EE της Επιτροπής, της 22ας Οκτωβρίου 2010 να αλλάζουν κάποια δεδομένα:
Η EFSA αξιολόγησε τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της χρήσης της L-κυστεΐνης (E 920) σε ορισμένα τρόφιμα που προορίζονται για βρέφη και νήπια. Η EFSA συμπέρανε, στη γνώμη που εξέδωσε στις 26 Σεπτεμβρίου 2006 [13], ότι η προτεινόμενη χρήση της σε μεταποιημένες τροφές με βάση τα δημητριακά (ιδίως βρεφικά μπισκότα) για βρέφη και νήπια δεν προκαλεί ανησυχία ως προς την ασφάλεια. Τα μπισκότα για βρέφη και νήπια απαιτείται να έχουν κατάλληλη σύσταση, συμπεριλαμβανομένης της ελεγχόμενης περιεκτικότητας σε σάκχαρα και λιπαρά. Ωστόσο, τα μπισκότα με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι περισσότερο εύθρυπτα και ενέχουν συναφή κίνδυνο πνιγμού και ασφυξίας, εάν σπάσουν μέσα στο στόμα του παιδιού. Η L-κυστεΐνη λειτουργεί ως βελτιωτικό ζύμης για να ελέγχεται η υφή του τελικού προϊόντος. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να εγκριθεί η χρήση της L-κυστεΐνης σε μπισκότα για βρέφη και νήπια σε επίπεδο ΕΕ.
Γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε υδρογονωμένη πρωτεΐνη, όπως η υδρογονωμένη ζελατίνη περιέχει μια ορισμένη ποσότητα ακατέργαστου γλουταμινικού οξέος(MSG), ασπαραγινικό οξύ και μια ποσότητα L-κυστείνη, όλες αυτές αναγνωρίζονται ως νευροτοξικές από τους νευρολόγους.
Το τι εννοούν «νευροτοξικές» νομίζω είναι εύκολο να το μάθει κανείς…

Άφοβα λοιπόν μπρούμε να φάμε «τρίχες», «κέρατα» και υποπροΙόντα «πετρελαίου»… Σε λίγο θα μας ταϊζουν και απόβλητα… επεξεργαζμένα βεβαίως-βεβαίως!


thesecretrealtruth
Διαβάστε περισσότερα » »

Έκρυψε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ο Αλέκος!!!

Μπορεί η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να είναι γεγονός, όμως και η κίνηση του Αλέκου Αθανασιάδη να απομακρύνει - χωρίς να χάσει χρόνο - τον ήλιο και τη λέξη ΠΑΣΟΚ από την πινακίδα και τη επιγραφή του πολιτικού του γραφείου στην Κοζάνη, δείχνει ότι και ο ίδιος δεν επιθυμεί πλέον καμία σχέση με το πρώην κομματικό του φορέα. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του kozan.gr...






kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πάγκαλος: "Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!!"

Τον Θόδωρο Πάγκαλο τον "πάω" με χίλια, για το ένα και μοναδικό προσόν του: τον απόλυτο κυνισμό. Ο άνθρωπος επιβίωσε από χιλιάδες καταστάσεις, επί δεκαετίες κάνοντας χρήση αυτού του προσόντος.
Είναι πολύ μεγάλη μαγκιά να λες του ψηφοφόρου σου κατάμουτρα "είσαι πολύ μαλάκας αν με ψηφίσεις". Είναι σίγουρο ότι ..
.
θα σε ψηφίσει ο Έλληνας μαλάκας ψηφοφόρος!

Τι είπε λοιπόν ο πιό ευφυής Έλληνας πολιτικός σήμερα;

Σε μια ανταλλαγή εξυπνακισμών για την εθνική κυριαρχία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προσπάθησε να τον στριμώξει λέγοντας:

«Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μου κάνει μεγάλη εντύπωση»
Και απάντησε κυνικότατα και ειρωνικότατα ο Θόδωρας:
"Ήμουν πάντα εναντίον αυτού του συνθήματος, υπήρχαν πολλές τάσεις, είμαστε πολύ μεγάλο κόμμα κ.πρόεδρε, είναι πολλές οι τάσεις, πολλές απόψεις".


δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο:


Κόντρα Πάγκαλου-Καρατζαφέρη από Matsomenos


Δηλαδή ο χιουμορίστας μας είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ χωράνε όλοι, ακόμη και αν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές σε ένα τόσο βασικό ιδεολογικό θέμα!
Αν δεν κάνω λάθος, από ότι διαβάζω και μου λένε -ευτυχώς δεν τα έζησα!", το ΠΑΣΟΚ γιγαντώθηκε αποκλειστικά και μόνο από την αντιαμερικανική και αντιευρωπαϊκή ρητορική του.
Είχε πλασσαριστεί ως "σοσιαλιστικό" τη δεκαετία του 1970, ως το αντίθετο δηλαδή της δεξιάς του Καραμανλή, που είχε ως όραμα την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και όλη η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε σε αυτή τη ρητορική. Στο "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (κι όχι στους Ευρωπαίους ή Αμερικανούς υποθέτω)", στο "έξω οι βάσεις του θανάτου" και "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".
Ο Πάγκαλος διαφωνούσε λέει με όλα αυτά!!! Και τι μας είπε σήμερα;
Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει όλες τις απόψεις. Λες και είναι άποψη, να μην έχεις άποψη! 
Είναι σαν να εντάσσεται ο ...αυτός της Χρυσής Αυγής τέλος πάντων, δεν θυμάμαι το όνομά του, στο ...ΣΥΡΙΖΑ και να μας λέει αύριο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει τις απόψεις του Στρατούλη υπέρ των μεταναστών και του τύπου από τη Χρυσή Αυγή, εναντίον.
Και να βγαίνει μετά ο Στρατούλης, όταν ο Χρυσαυγίτης γίνει Πρωθυπουργός, να λέει "εγώ διαφωνούσα με τον Χρυσαυγίτη σύντροφο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο κόμμα, χίλιοι καλοί χωράνε".
Έδωσε λοιπόν μια ηχηρή σφαλιάρα στο παρελθόν ο Πάγκαλος και σε κάτι τύπους σαν το πατέρα μου, που ψήφιζε αυτά τα σούργελα και έπινε νερό στο όνομα του αρχιπαπατζή Αντρέα...
Τους είπε σε δική μου ελεύθερη μετάφραση κατάμουτρα:
"Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!! σας δουλεύαμε μαλάκες, τα συνθήματά μας ήταν για να ΄ρθουμε στην εξουσία, να χωρίσουμε τις γυναίκες μας, να παντρευτούμε νεώτερες και να γουστάρουμε τη ζωή που είναι μικρή. Έτσι κι αλλιώς, σας μπουκώσαμε με δανεικά λεφτά, για να γίνετε συνένοχοι, να πάρετε κι εσείς, λιγούρια ψηφοφόροι μας, λίγο μάτι, να φάτε κανένα μπιφτεκάκι, όταν εμείς τρώγαμε τους σοσιαλιστικούς αστακούς μας. Τα συνθήματα και οι ιδεολογίες ήταν για τα κορόιδα. Εμείς πιστεύαμε Ναι και Οχι στο ΝΑΤΟ, μέσα κι έξω απ΄την ΕΟΚ, τέλος πάντων, όπου φυσάει ο άνεμος, αρκεί να βγαίναμε.
Στην υγειά σας μαλάκες"


Φώτης Μακρίδης
taxalia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανάσα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι μειώσεις στα ασφάλιστρα.

Για να επιβιώσουν στην κρίση και στον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί στην αγορά οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ξεκινούν μειώσεις στα ασφάλιστρα από 5% που φτάνουν μάλιστα έως και το 20%.
 
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", οι μειώσεις γίνονται είτε απευθείας στα υφιστάμενα πακέτα είτε μέσω της προώθησης νέων ασφαλιστικών πακέτων που ενσωματώνουν εκπτώσεις που αγγίζουν το 20%.

Η Interamerican λάνσαρε πρόσφατα το "Anytime on line", ένα πρόγραμμα  μέσω διαδικτύου που εξασφαλίζει εκπτώσεις έως και 20% λόγω του χαμηλότερου κόστους πρόσκτησης εργασιών και που πυροδότησε τιμολογιακό πόλεμο.

Από την πλευρά της, η Εθνική Ασφαλιστική, προώθησε στην αγορά τέσσερα νέα πακέτα με εκπτώσεις που φτάνουν στο 11%, ενώ όπως σημειώνει το δημοσίευμα προχώρησε σε επαναπροσδιορισμό των τιμολογιακών ζωνών που σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγεί σε περαιτέρω μειώσεις ασφαλίστρων.
Παράλληλα, η Ιντερσαλόνικα, απαντά με μειώσεις με μεσοσταθμικές εκπτώσεις 5% ανάλογα με τους δείκτες ζημιές σε κάθε νομό, ενώ στο 15% φτάνουν οι μειώσεις στις οποίες προχώρησε η Αγροτική Ασφαλιστική σε συγκεκριμένες καλύψεις των προγραμμάτων της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μειώσεις αναμένεται να κάνουν και άλλες εταιρείες όπως η Axa Ασφαλιστική και η Υδρόγειος ενώ ανταγωνιστικά τιμολόγια εφαρμόζουν ήδη Allianz, Ergo, Generali, Groupama και Eurolife.











news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Στο Ερμιόνιο «συνέλαβε» την Άννα Διαμαντοπούλου η κάμερα του kozan.gr

Στο Ερμιόνιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Υπουργός Παιδείας κα. Άννα Διαμαντοπούλου.Το kozan.gr που βρίσκεται παντού και καταγράφει και μεταδίδει όπως πάντα πρώτo οτιδήποτε συμβαίνει κατά μήκος της Π.Ε. Κοζάνης, «συνέλαβε» την Υπουργό να απολαμβάνει τον καφέ της παρέα με φίλους και συγγενείς της. Δείτε το βίντεο...



kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός για κλοπή από νεοαναγειρόμενο ναό


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 37χρονος αλλοδαπός για κλοπή από νεοαναγειρόμενο ναό. Ειδικότερα, ο 37χρονος κατελήφθη από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια που αφαιρούσε από το χώρο του νεοαναγειρόμενου ναού, υλικά (φύλλο λαμαρίνας) αξίας 1500 ευρώ.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Ψάχνουν να βρουν τα..λαμόγια , το …λαμόγιο, αλλά ..τζίφος.


Ο...υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν ξέρει τίποτα για τον…. φόνο, δήλωσε ότι η υπηρεσία πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου του έχει εντοπίσει «πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ το 2011» και συμπλήρωσε ότι εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος και θα αποσταλεί στην Βουλή, αλλά οι πολίτες ως συνήθως δεν θα μάθουν τίποτα.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι την περασμένη Τετάρτη το τραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ «μας διαβίβασε τα στοιχεία του 2011 – δηλαδή τα εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό – που είναι πολύ μεγάλα σε όγκο. Αυτή την στιγμή τρέχουν οι έρευνες και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους».
Εμείς πάντως βρήκαμε πολλούς καταθέτες από το πνιγμένο πόθεν αίσχος. Οι Κύριοι σπάνε τους λογαριασμούς τους όπως μπορείτε να δείτε σε μικρούς για να χρειάζεται μεγάλη έρευνα .Αυτοί είναι οι από 5000 ευρώ και πάνω, αλλά είναι εκατοντάδες οι μικρότεροι
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ 2175530.
ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ1462840.00ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ1353499.51
EUROBANK EFG
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ 1209306.00

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ1014221.00
USDCITYBANK
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ1000000.00ΕΥΡΩ
MILLENIUM
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ857461.00
DEUTSCHE BANK
ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ684000.00Ε
UROΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ667000.00ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ620732.62ΕΥΡΩ
CITYBANK
ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ550000.001
ALPHA ΒΑΝΚ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΣΕ ΕΥΡΩ549723.30
EUROBANK
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ512720.28
USDALPHA BANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ500000.00
MARFIN
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ500000.00
EUROBANK
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ462000.00
EUROΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ454295.53
MARFIN
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ412747.88
EUROBANK
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ400000.00ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ
EUROBANK
ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ400000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ370000.00
EUROALPHA BANK
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ366770.78€
EFG BANK
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ359000.00ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ357000.00
USDΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ354010.00ΕΤΕ

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ341724.

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ329466.79Ε
UROMARFIN
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ317967.33ΕΥΡΩALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ302175.92EUROΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ300158.00K.B.C.

ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ300000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ300000.00EUROALPHA BANK

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ297177.00EUROE.T.E.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ285467.00ΕΥΡΩKBC BANK S A

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ280000.00EUROΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ267085.00ING BANK (BRUSSELS)

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ265776.19ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ263728.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ260125.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ253862.14EUROEUROBANK

ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ250972.13ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ250000.00ΕΥΡΩΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΈΛΣΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ250000.00ΕΥΡΩALPHA

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ244000.00ΕΥΡΩEUROBANK

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ240600.00ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩ Ν ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ240000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ237952.43
EUROEMPORIKI BANK
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ235000.00ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ230000.00ΕΥΡΩΕ.Τ.Ε.

ΡΟΒΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ225300.00ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡ.

ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ220000.00
EUROBNP PARIS BAS FORTIS
ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ215869.31ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ214498.20ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ213356.00ΕΥΡΩ
ALPHA BANK
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ210621.03ΕΤΕ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ209000.00
MARFIN
ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΣΥΛΒΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ204703.41ΕΥΡΩ
ING
ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ203165.98ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ201283.87
MILLENIUM BANK
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ200000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ200000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ199589.67ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ198537.02ΕΥΡΩ
INVESTMENT BANK OF GREECE
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ (ΒΑΗΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ195580.00ΕΥΡΩΕΤΕ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ193382.00ΕΥΡΩΕ.Τ.Ε.

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ190000.00
EUROMARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ187706.25ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ
ALPHA BANK
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ185000.00
EUROΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ183974.03ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ182289.68
HYQOVEREINS BANK
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ180000.00
EUROΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ180000.00ΕΥΡΩΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ178191.23ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ176837.00
ALPHA BANK
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ174589.00
DEUTSCHE BANK
ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ173686.26
GBPEUROBANK
ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ171444.14ΕΥΡΩ
EUROBANK EFG
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ171000.00
USDΕΘΝΙΚΗ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ170000.00
EUROETE
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ170000.00
EUROBANK
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ167935.00U.S.D.E.T.E.

ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ166000.00 ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ

ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ165093.75ΕΤΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΥΠΟΧΡΕΟΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ165000.00EUROΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ162366.00ΑΤΕ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ160040.271ING SA

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ160000.00ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣ

ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ160000.00EUROΕΘΝΙΚΗ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ160000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ158888.94ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ154815.00ΕΥΡΩING ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ153124.82ΕΥΡΩΤ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ153000.00ΕΥΡΩΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ151500.00ASPIS BANK

ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ150000.00EUROMARFIN BANK

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ150000.00ΕΤΕ

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ150000.00ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ150000.001ALPHA ΒΑΝΚ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΈΛΣΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ150000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ149380.22ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ149041.95ΕΥΡΩΕΤΕ ΒΟΥΛΗΣ

ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ148319.57ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΄ΕΚΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ147419.00ΕΘΝΙΚΗ

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ145000.00ΜΕΤΡΗΤΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ143202.00PRO BANK

ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ142000.00Ε.Τ.Ε.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ140600.00EUROE.T.E.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΄ΑΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ140000.00ΕΥΡΩΕΤΕ

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ136500.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ135014.70ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ131169.27USDHSBC BANK

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ130000.00ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ130000.00EUROBANK

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΌΛΓΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ127883.80ΕΥΡΩΕΤΕ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ125811.29€ALFA BANK

ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ125624.001SOCIETE GENERALE

ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ125000.00EUROEFG EUROBANK

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣΥΖΥΓΟΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ124963.62Ε.Τ.Ε.

ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ124168.00EUROΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ123000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ122407.42ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ122200.00EUROΕΘΝΙΚΗ

ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120819.81ΕΥΡΩΕΤΕ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120333.22ΕΥΡΩΕΤΕ

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120072.00ΕΥΡΩ
EUROBANK
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120000.00
EUROBANK
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΆΔΩΝΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120000.00
ALPHA BANK
ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ120000.00Ε
UROBNP PARIS BAS FORTIS
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ118728.13ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ117640.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ117017.76
EFG EUROBANK
ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ115000.00ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΈΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ113840.001ΕΤΕ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ113286.73ΕΥΡΩΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩ Ν & ΔΑΝΕΙΩΝ

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ112886.00MARFIN BANK

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ112717.36EUROΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ112485.09ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ112400.00ΕΥΡΩΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩ Ν & ΔΑΝΕΙΩΝ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ112198.45ETE (ΚΟΙΝΟΣ)

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ112000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ111933.69EFG EUROBANK

ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ109060.00MARFIN ΕΓΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ108510.071ALPHA ΒΑΝΚ

ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ107221.08ΕΥΡΩ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ107000.00ΕUROBNP PARIBAS (ΒΕΛΓΙΟ)

ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ105511.28ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ105000.00ΕΥΡΩING BANK ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ105000.00USDEΘΝΙΚΗ

ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ102735.00EΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΆΡΗΣ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ102613.35ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ102300.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ101534.00EΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ101305.04ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100828.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100516.33ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100516.33ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100516.33ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100000.00ΕΤΕ

ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100000.00ΤΑΧ/ΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ100000.00ΕΘΝΙΚΗ

ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ99794.29ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ93939.46ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ93683.46ΑLPHA BANK

ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ93602.00EUROEUROBANK

ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ93428.28ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ93000.00ΕΥΡΩΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ93000.00ΕΥΡΩΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ92429.20ALPHA

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ91422.98ALPHA BANK (ΚΟΙΝΟΣ)

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ90000.00ΕΥΡΩING

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ90000.00ΕΤΕ

ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ90000.00ING BRUSSELS

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ89184.96USDΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ87997.38ΕΥΡΩΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ87800.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ87275.62ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ86217.28EUROΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ86000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ86000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ85739.85EUROETE

ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ85599.45ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ85407.99
EUROEMPORIKI BANK
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ85306.59
EUROΕ.Τ.Ε.
ΝΤΑΛΑΡΑ ΆΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ85237.001
ALPHA ΒΑΝΚ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ84835.65ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ84300.00ΕΥΡΩ
E.T.E.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ83500.00ΕΘΝΙΚΗ

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ83450.57EUROΕΤΕ

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ83000.00ΕΘΝΙΚΗ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ83000.00MARFIN

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ82836.36ΕΤΕ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ82500.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ81884.00ΕΥΡΩALPHA

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ81500.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ81366.90EUROBANK

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ80695.75ΕΥΡΩHSBC

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ80000.00ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ80000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ80000.00EUROKBG ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ80000.00ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ80000.00EUROALPHA BANK

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΧΟΝΔΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ77647.76ΕΥΡΩPROBANK

ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ77126.121ΕΤΕ

ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ75458.46ΕΥΡΩ ΑΓΡΟΤΙΚΗ

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ75300.00ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ75000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ75000.00EUROBANK EFG

ΤΖΑΒΕΛΑ ΦΕΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ75000.00EUROBANK

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ74794.91ΕΘΝΙΚΗ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ74313.57EΥΡΩΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ73700.58EΥΡΩΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ71723.00ΕΥΡΩΕΤΕ

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ70751.08ΕΤΕ

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΧΟΝΔΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ70700.00ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣBOUTTS

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΄ΑΝΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ70000.00ΕΥΡΩING – FIDELITE

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ70000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ70000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ70000.00ΕΤΕ

ΤΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ70000.001
ALPHA ΒΑΝΚ
ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ69650.00ΕΥΡΩ
EUROBANK
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ69600.00
KBG BANK ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΔΗΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ68944.70ΕΘΝΙΚΗ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ68512.89
EΥΡΩΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ67677.42
EUROBANK
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 'ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ66518.78
ALPHA BANK
ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65597.50
ING BANK
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65365.62ΕΥΡΩ
ALPHA BANK
ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65301.37ΕΘΝΙΚΗ

ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65222.02ΕΘΝΙΚΗ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65185.89ΕΥΡΩΑΤΕ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΥΠΟΧΡΕΟΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65001.58ΕΥΡΩΑΤΕ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65000.00ΕΥΡΩEUROBANK

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ65000.00ΕΥΡΩΑΤΕ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ64523.49ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ62998.03ΕUROΕΘΝΙΚΗ

ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ62719.87ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ62611.44EUROBANK

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ62523.84ATTICA BANK

ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ62210.78ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ62000.00ΕΥΡΩALPHA BANK

ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ61998.41ΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ61578.89ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ61027.85ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60955.58ΕΥΡΩMILLENIUM

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60500.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60500.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60051.45ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΣΥΖΥΓΟΣΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60000.00ΕΤΕ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60000.00EUROEUROBANK

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60000.00ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΧΟΝΔΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΣΥΛΒΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ60000.00ΕΥΡΩING

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΄ΑΝΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ59703.75ΕΥΡΩΕ.Τ.Ε.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ59245.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ58902.001ΕΤΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ - ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ58899.85ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ \

ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ58426.86ΕΥΡΩΤΡ. ΚΥΠΡΟΥ

ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ58401.07ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ (ΈΛΕΝΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ58000.00USDALPHA BANK

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ57664.00Ε.Τ.Ε.

ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ57137.70ΕΘΝΙΚΗ

ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ56738.96ΕΥΡΩΤΡ. ΚΥΠΡΟΥ

ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ56262.77ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ56111.581ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ56030.57EFG EUROBANK

ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ56000.00ΕΥΡΩΕΤΕ

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ55180.00ALPHA

ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ55088.00EΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ55000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ55000.00EUROEUROBANK

ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ55000.00ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ

ΠΟΔΗΜΑΤΑ ΆΝΝΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ55000.00ΕΥΡΩING

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ54837.34ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ54437.00ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΣΥΛΒΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ54025.06ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ54000.00MARFIN

ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ53901.55ΕΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ53527.53USDMARATHON BANK

ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ53083.94ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ53000.00ΕΥΡΩEΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ52361.45EUROCITI BANK

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ52147.93ΕΘΝΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ52094.78ΕΥΡΩMILLENIUM BANK

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ52000.00ALPHA BANK

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51835.96ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51757.96ΕΥΡΩFIRST BUSINESS BANK

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51757.44ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51435.49ΕΥΡΩΕ.Τ.Ε.

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51158.43EΥΡΩΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51060.90ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51000.00ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51000.00MARFIN BANK

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ51000.00MARFIN

ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ 'ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50537.85ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50466.00ΕΥΡΩEUROBANK

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50247.64ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.20EUROEFG EUROBANK

ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.00MILENNIUM

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΟΠΠΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ50000.00USDΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.00MILLENIUM BANK

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.00ALPHA BANK

ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.00EUROΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ50000.00EUROΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ49987.72EUROΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΑΑΤΣΟΓΛΟΥ-ΠΑΛΙΑΔΕΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ49929.44ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ49924.90ΕΥΡΩETE

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ49214.00ΑLPHA BANK

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ49000.00ΕΥΡΩΕΤΕ

ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ48500.00ΕΥΡΩEUROBANK

ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ48382.96ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ48200.00ΕΥΡΩΕΤΕ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ48061.22USDΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩ48000.00ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ixnos1

Διαβάστε περισσότερα » »