Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 22 μαθητές λυκείου από το Αμύνταιο.

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο 22 μαθητές λυκείου από το Αμύνταιο της Φλώρινας. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία
Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο 22, από τους 59, μαθητές λυκείου από το Αμύνταιο της Φλώρινας, οι οποίοι πραγματοποιούν πολυήμερη εκδρομή στην Κρήτη.
Oι μαθητές, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία, είχαν επισκεφθεί χθες τη δυτική Κρήτη και κατά την επιστροφή τους στο Ηράκλειο πολλοί απ αυτούς ένιωσαν έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι και μεταφέρθηκαν από τους συνοδούς καθηγητές ομαδικά στα επείγοντα του νοσοκομείου.
'Αμεσα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Βενιζελείου» προσπάθησαν και αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση διαπιστώνοντας ότι και τα 22 παιδιά έχουν τροφική δηλητηρίαση και τους χορήγησαν ορούς και την απαραίτητη αγωγή,ενώ στο νοσοκομείο έσπευσε και ο διοικητής των δυο νοσοκομείων του Ηρακλείου Νίκος Χαριτάκης. Παράλληλα ενημερώθηκε για το περιστατικό και ο υπουργός Υγείας.


Διαβάστε περισσότερα » »