Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Κοινό άρθρο των Λεβί και Σόρος: Πρέπει να προστρέξουμε στη διάσωση της Ουκρανίας

Κοινό άρθρο των Λεβί και Σόρος: Πρέπει να προστρέξουμε στη διάσωση της ΟυκρανίαςΜπερνάρντ Ενρί Λεβί και Τζορτζ Σόρος γράφουν από κοινού για την Ουκρανία. «Μια νέα Ουκρανία γεννήθηκε πριν ένα χρόνο στο Μαϊντάν» γράφουν στο άρθρο τους «Πρέπει να προστρέξουμε στη διάσωση της Ουκρανίας».
Ολόκληρο το άρθρο των Λεβί και Σόρος έχει ως εξής:
«Μια νέα Ουκρανία γεννήθηκε πριν έναν χρόνο στο Μαϊντάν.
Και σήμερα, το πνεύμα που ενέπνευσε τα εκατομμύρια των Ουκρανών να συγκεντρωθούν στο Μαϊντάν είναι πιο ισχυρό από ποτέ.
Η νέα Ουκρανία επιδιώκει να γίνει το ακριβώς αντίθετο από την παλιά που ήταν εξαχρειωμένη και μαστιζόταν από τη διαφθορά.
Η μεταμόρφωση αποτέλεσε ένα σπάνιο πείραμα για τη συμμετοχική δημοκρατία. Μια αξιοθαύμαστη και ευγενής περιπέτεια ενός λαού που συσπειρώθηκε για να ανοίξει το έθνος του στον εκσυγχρονισμό, τη δημοκρατία και την Ευρώπη – και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Αυτό που καθιστά το πείραμα μοναδικό είναι ότι εκφράζεται όχι μόνο με αγώνες  αλλά και με εποικοδομητικό έργο, όχι μόνο με αντιπαράθεση αλλά και  με οικοδόμηση του έθνους.
Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στην κυβέρνηση και το κοινοβούλιο είναι εθελοντές, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις καλά αμειβόμενες δουλειές τους για να υπηρετήσουν την πατρίδα τους. Η Νατάλια Γιαρέσκο, η νέα υπουργός οικονομικών και πρώην τραπεζίτης επενδύσεων, σήμερα εργάζεται για μερικές εκατοντάδες δολάρια, το μήνα. Οι εθελοντές βοηθούν το ένα εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν εκτοπιστεί εσωτερικά και εργάζονται ως σύμβουλοι υπουργών και τοπικών διοικήσεων.
Ωστόσο, η νέα Ουκρανία αντιμετωπίζει μια ισχυρή πρόκληση προερχόμενη από την παλιά χώρα. Η παλιά Ουκρανία είναι γερά αγκιστρωμένη στην κρατική γραφειοκρατία και την επιχειρηματική ολιγαρχία που συνεργάζονται χέρι-χέρι. Και, φυσικά, είναι αντιμέτωπη με τη δεδομένη εχθρότητα του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θέλει πάση θυσία να αποσταθεροποιήσει την Ουκρανία.
Μειονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι η νέα Ουκρανία είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, όχι μόνο για τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και για την Ουκρανική κοινή γνώμη. Ριζικές μεταρρυθμίσεις βρίσκονται σε εκκόλαψη, αλλά δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμη.
Είναι διδακτικό να συγκρίνουμε τη σημερινή Ουκρανία με τη Γεωργία του 2004. Όταν ο Μιχαήλ Σαακασβίλι ανέλαβε την εξουσία, αντικατέστησε άμεσα την μισητή τροχαία αστυνομία και απομάκρυνε τα οδοφράγματα που χρησιμοποιούνταν για την εκβιαστική απόσπαση χρημάτων από τους οδηγούς. Η κοινή γνώμη αναγνώρισε αμέσως ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει προς το καλύτερο. Δυστυχώς, η Ουκρανία δεν έχει  ακόμα να επιδείξει ένα παρόμοιο έργο. Το αστυνομικό σώμα του Κίεβου πρόκειται να αναδιαρθρωθεί, αλλά εάν χρειάζεστε δίπλωμα οδήγησης, θα πρέπει ακόμα να «λαδώσετε», όπως ακριβώς και κατά το παρελθόν.
Ο Σαακασβίλι υπήρξε ένας επαναστατικός ηγέτης, ο οποίος πάταξε τη διαφθορά, αλλά τελικά την μετέτρεψε σε κρατικό μονοπώλιο. Αντίθετα, η συμμετοχική δημοκρατία στην Ουκρανία δεν βασίζεται σε έναν ηγέτη αλλά σε ένα σύστημα ελέγχων και ισορροπιών. Οι δημοκρατίες κινούνται αργά, αλλά αυτό σε βάθος χρόνου μπορεί να αναδειχθεί σε πλεονέκτημα.
Το μεγάλο ερώτημα ερώτημα είναι, θα υπάρξει βάθος χρόνου; Η Ουκρανία αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό την άμεση στρατιωτική και οικονομική επίθεση της Ρωσίας του Πούτιν. Η Ρωσία βρίσκεται σε οικονομική κρίση, αλλά ο Πούτιν δείχνει αποφασισμένος ότι μπορεί να καταστρέψει τη νέα Ουκρανία πριν καν αυτή εδραιωθεί πλήρως και πριν η οικονομική κρίση πλήξει τη δημοτικότητά του. Έτσι, κλιμακώνει τη στρατιωτική και οικονομική πίεση στην Ουκρανία. Το Σαββατοκύριακο η Μαριούπολη δέχτηκε επίθεση, καταρρίπτοντας το πρόσχημα ότι οι αυτονομιστές ενεργούν μόνοι τους.
Η Ουκρανία θα υπερασπιστεί τον εαυτό της στρατιωτικά, αλλά χρειάζεται επειγόντως οικονομική βοήθεια. Υπάρχει άμεση ανάγκη για 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Όμως, για να εξασφαλιστεί η επιβίωση της Ουκρανίας και να ενθαρρυνθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις, οι δυτικές δυνάμεις πρέπει να προβούν σε μια πολιτική δέσμευση ότι θα διαθέσουν επιπλέον χρήματα ανάλογα προς την έκταση της ρωσικής επίθεσης και την επιτυχία των μεταρρυθμίσεων στην Ουκρανία.
Οι ίδιοι οι μεταρρυθμιστές θέλουν να καταστούν άμεσα υπεύθυνοι για τις πραγματικές δαπάνες έτσι ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές που αποτελούσαν χαρακτηριστικό της παλιάς Ουκρανίας. Θεσπίζουν εκτενή νομοθεσία, αλλά  επιθυμούν επίσης να συνεχιστεί η άσκηση ελέγχου εκ μέρους του ΔΝΤ.
Δυστυχώς, οι δημοκρατίες κινούνται με βραδύτητα και μια ένωση δημοκρατιών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι ακόμη πιο δυσκίνητη. Ο Πούτιν το εκμεταλλεύεται αυτό.
Πολλά εξαρτώνται από το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Δεν διακυβεύεται μόνο το μέλλον της Ουκρανίας, αλλά και το μέλλον της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η απώλεια της Ουκρανίας θα συνιστούσε μια τεράστια απώλεια για την Ευρώπη, αφού θα επέτρεπε στη Ρωσία να διαιρέσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να κυριαρχήσει πάνω της.
Αντίστροφα, εάν η Ευρώπη ανταποκριθεί στην επείγουσα κατάσταση και παράσχει την οικονομική βοήθεια που χρειάζεται η Ουκρανία, ο Πούτιν τελικά θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την επιθετικότητά του.
Αυτή τη στιγμή, ο Πούτιν μπορεί να υποστηρίξει ότι όλα τα προβλήματα της ρωσικής οικονομίας οφείλονται στην εχθρότητα της Δύσης και η ρωσική κοινή γνώμη να βρει το επιχείρημά του πειστικό. Αντίθετα, εάν η Ουκρανία λάβει επαρκή οικονομική βοήθεια, η ευθύνη για τα οικονομικά προβλήματα της Ρωσίας θα βαρύνει ξεκάθαρα τον Πούτιν.
Έτσι, η ρωσική κοινή γνώμη μπορεί να τον αναγκάσει να ενστερνιστεί το παράδειγμα της νέας Ουκρανίας – τότε η Ευρώπη θα πρέπει να διαχειριστεί μια νέα Ρωσία, η οποία από μείζονα στρατηγική απειλή θα έχει μετατραπεί σε δυνητικό στρατηγικό εταίρο. Αυτά είναι τα διακυβεύματα».
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΥΠΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ … ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. του Αντώνη Ι.Γρυπαίου


Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΥΠΕΣ  ΚΑΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ    ΔΙΑΣΩΣΗ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ B! Έκδοση
Θέμα: Εισβολή & Κατάληψη της Ελλάδος
———————————————–
Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων,




Πρόλογος
Αρχίζω με μια δήλωση του συχωρεμένου DAVID ROCKEFELLER,- ενός από τους ηγέτες της Παγκόσμιας Κυβέρνησης- ο οποίος δήλωσε, «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια ΚΡΙΣΗ, και ο
κόσμος θα αποδεχτεί τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. ( N.W.O.)
Οι προδότες πολιτικοί είπαν ΝΑΙ στους Κοσμοκράτορες δανειστές-δυνάστες, εσείς θα τους αφήσετε;;; Δεν έχουμε «που την κεφαλήν κλείναι», παρά μόνον στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος. Εσείς είσθε η ελπίδα μας. Ένοπλες Δυνάμεις με Αρχηγούς που τους ελέγχει η CIA είναι άχρηστες!!!
Δεν θέλουμε άλλους Ιωαννίδηδες, και Αραπάκηδες, και άλλους εφιάλτες……..
Οι πολιτικοί,
1.-Είπαν ΝΑΙ στην αφαίμαξη του Λαού μας.
2.-Θα μπορούσαν να εκτυπώσουν δραχμές, και να μην πληρώσουμε δεκάρα στους τοκογλύφους δανειστές.
3.-Θα μπορούσαν να Εθνικοποιήσουν τις τράπεζες, όπως έκανε η Ισλανδία.
4.-Θα μπορούσαν να κλείσουν φυλακή τους τραπεζίτες και πολιτικούς, που είναι υπεύθυνοι για τη μεγάλη ληστεία στη πατρίδα μας.
5.-Υποσχέθηκαν θα μας έβγαζαν από το Μνημόνιο, αλλά υπογράφουν ένα 3ο Μνημόνιο.
6.-Θα μπορούσαν να φορολογήσουν τους Μεγιστάνες και Ολιγάρχες.
7.-Θα μπορούσαν να κλείσουν τους Καναλάρχες φυλακή για φοροδιαφυγή, κ.λ.π. αδικήματα.
8.-Το χρέος θα φθάσει το 200% του ΑΕΠ, με τα νέα δάνεια που πήραν, και αυτοί μιλάνε για ανάπτυξη κοροϊδεύοντας το Λαό και Υμάς.
9.-Έδωσαν τα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής στον Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω ΣΟΡΟΣ, και το Κράτος δεν εισπράττει δεκάρα.
10.-Έδωσαν τα πετρέλαια & Φ.Α. στους Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχους της Γης.
11.-Δεν εμποδίζουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να κάνουν εισβολή και κατοχή στη πατρίδα μας.
12.-Θα μπορούσαν να διαγράψουν το ΧΡΕΟΣ μονομερώς, αλλά δεν το έκαναν!!!
13.-Οι προδότες πολιτικοί κάνουν συλλογή Δανείων & Μνημονίων, είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη πατρίδα. Βασίζουν την ανάπτυξη στις δραστηριότητες των εφοριακών, που συλλέγουν χρήματα για τους δανειστές, τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
14.-Οι διάφορες Μ.Κ.Ο. της Ν.Τ.Π. δραστηριοποιούνται παντοιοτρόπως για τους λαθρό.
15.-Ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας David Cameron κήρυξε πόλεμο κατά των Ισλαμιστών. Εμείς εδώ κοιμόμαστε!! Αναμένουμε διαταγές από τη Γιαγιά-Τασία, να υπερασπιστούμε τη πατρίδα!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
——————————————————————————
Η Ελλάδα Πατρίδα τώρα είναι σαν Ναυαγός στον Ωκεανό. Ζητείται ναυαγοσώστης!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με το τύπο, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας είναι ΤουρκοΕβραίος τη καταγωγή.
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, στη πολιτική, στην οικονομία, και στην εισβολή λαθρομεταναστών, ο Πρωθυπουργός δέχθηκε,
1.- Στην Οικονομία όλες τις απαιτήσεις των Εβραίων δανειστών, του Εβραίου Σιωνιστή Επικυρίαρχου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για το νέο Μνημόνιο, και ο φτωχός Έλληνας πληρώνει……
2.-O Πλανητάρχης Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη το μισθό, τη σύνταξή μας, τους
φόρους μας, και τα χαράτσια μας, για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές του ISIS.
3.- Στο οξύτατο πρόβλημα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, όπου η κατάσταση είναι δραματική, ο Πρωθυπουργός διόρισε υπουργό μετανάστευσης μια Σιωνίστρια γιαγιά κυρία.
4.- Η Σιωνίστρια γιαγιά-Υπουργός, εμφορούμενη από τις θεωρίες περί ανθρωπιστικής κρίσης των λαθρό, φιλανθρωπίας, και προσφυγιάς, την οποίαν δημιούργησε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, δέχθηκε να παραμείνουν οι παράνομοι-λαθρό στην Ελλάδα, για να σωθεί η Ευρώπη, δημιουργώντας έτσι ανθρωπιστική κρίση στο πόπολο, στους αγαθούς και αθώους Έλληνες!!!
5.- Η Σιωνίστρια Γιαγιά Κυρία, μετέτρεψε την Ελλάδα σε γκέτο Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Αυτές τις εντολές έλαβε από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Μεγιστάνα Παγκόσμιου Δικτάτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
6.- Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι νεαροί-πολεμιστές-μισθοφόροι, τους
οποίους έστειλε εδώ η Ν.Τ.Π. να καταλάβουν την Ελλάδα, για τη Γεωπολιτική της θέση, και για τα κοιτάσματα ορυκτού πλούτου.
7.- Ήδη οι λαθρό κατέλαβαν τη νήσο ΚΩ.
8.- Ανάμεσα στους λαθρό είναι Τζιχαντιστές πολεμιστές, Μουφτήδες, & Ιμάμηδες………
9.-Ανεξέλεγκτη πλέον είναι η ροή των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, και στην Αθήνα-Πειραιά.
10.-Είμαστε η χώρα της παραφροσύνης. Ο Κ. Καραμανλής είχε πεί, «Η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο». Τώρα το πληρώνουμε.
11.-Σε λίγο χρόνο θα μπούνε στη Βουλή οι λαθρό, σαν βουλευτές-υπουργοί.
12.-Οι περισσότεροι «Έλληνες» βουλευτές εκλέγονται ΟΧΙ από το Λαό, αλλά από τη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!! Οι περισσότεροι βουλευτές είναι σκεύος εκλογής του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
13.-Η παρούσα Κυβέρνηση διαπράττει έγκλημα κατά της Ελλάδος, στην οικονομία, και στο
Μεταναστευτικό. Επιχειρεί κατάληψη της Ελλάδος υπό των βαρβάρων, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
14.- Η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή των βαρβάρων Ισλαμιστών Τζιχαντιστών, και ουδείς συγκινείται, αντιδρά, ούτε ανθίσταται.
15.-Παραδώσαμε τη πατρίδα μας αμαχητί στους βαρβάρους, και γίναμε μειοψηφία στο τόπο μας. Σε λίγο οι Τζιχαντιστές θα μας σφάξουν σαν αρνιά, προς μεγάλη χαρά της Σιωνίστριας Γιαγιάς-Τασίας.
16.-Τόσο ανίκανοι είμαστε, με τη δικαιολογία ότι οι λαθρό είναι πρόσφυγες, και χρειάζονται φιλανθρωπία, θεωρία της Σιωνίστριας Γιαγιάς-Τασίας ανθελληνίδας, και του Σιωνιστικού ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, & παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας.
17.-Ευρισκόμεθα εν όψει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου (σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI), το οποίο εφαρμόζει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, για κατάληψη της Ελλάδος, και εν συνεχεία της Ευρώπης. Γιαυτό διόρισε Σιωνιστές Εβραίους
πολιτικούς στην Σιωνιστική Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση, και στην Ελλάδα, υπαλλήλους-μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
18.-Σκοπός η Παγκόσμια Κυριαρχία της Ελίτ της Ν.Τ.Π. των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
19.-Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, υμείς & ημείς τι κάνουμε;;;
20.-Οι ΑμερικανοΕβραίοι συνοριοφύλακες πυροβολούν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού τους λαθρομετανάστες. Εμείς τους υποδεχόμαστε!!
Δεν λέω να τους πυροβολήσουμε, αλλά να τους απωθήσουμε προς Τουρκία. Να φυλάξουμε τα σύνορά μας, από κάθε εισβολέα, με κάθε τρόπο. Μη γίνεσθε ορντινάντσες του Σιων. ΝΑΤΟ.
Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε άμεσο απέλαση των λαθρομεταναστών από τις ΗΠΑ.
21.- Όλα τα πλοία του Π.Ν. & Λ.Σ. να απωθούν τους λαθρό προς τα Τουρκικά χωρικά ύδατα.
22.- Οι Ιταλοί, προσπαθώντας να σώσουν τη πατρίδα τους, προκαλούν ναυάγια – με κάθε
τρόπο – στα πλοιάρια των λαθρό. Οι Ισπανοί έχουν θέσει τις Ε.Δ. & Σ.Α. σε συναγερμό, και οι Γερμανοί με όπλα αντιμετωπίζουν τους λαθρό.
Οι Αυστραλοί δεν επιτρέπουν σε πλοιάρια λαθρομεταναστών να εισέλθουν στα χωρικά τους ύδατα. Εμείς εδώ οι χαζοχαρούμενοι τους βοηθάμε να εισβάλουν στη πατρίδα μας.!!!
Τα γεγονότα τα βλέπουμε στα Κανάλια της T.V.
23.-Από τη Κυβέρνηση Τσίπρα, μην περιμένετε προστασία της Πατρίδος. Είναι ταγμένος στις διαταγές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
24.- Απόφαση της Σιωνίστριας Γιαγιάς-Τασίας είναι, δωρεάν στέγαση, σύτιση, υγεία, παιδεία, μεταφορές, στους λαθρό. Όλο το κόστος θα χρεωθεί στους Έλληνες αιχμαλώτους των Ισλαμιστών λαθρό-μεταναστών.
25.-Να δοθούν εντολές στους Έλληνες συνοριοφύλακες να διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες, στην απόδρασή τους από την Ελλάδα, προς Β. Ευρώπη.
26.-Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάς, εάν φύγουν όλοι αυτοί προς χώρες της Ε.Ε. οι οποίες μας
έκαναν τη ζωή μαύρη προκαλώντας τεχνητή χρεοκοπία. Ευκαιρία τώρα να τους εκδικηθούμε με τους λαθρομετανάστες.
27.-Όπως κάνουν οι Τούρκοι και τους στέλνουν σε μας, σφυρίζοντας αδιάφορα, το ίδιο να πράξουμε και εμείς, και να τους στείλουμε στη Γερμανία, στους εχθρούς των Ελλήνων!!!
28.- Οι λαθρομετανάστες είναι μαθηματικά φανερό και βέβαιο, ότι είναι η φυσική ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων.
29.- Η ύπαρξη της Σιωνίστριας Γιαγιάς-Τασίας στο ανάλογο υπουργείο, είναι η κάλυψη για το γενοκτονικό σχέδιο κατά των Ελλήνων, και απόδειξη ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα εμφορείται από γενοκτονικά αισθήματα.
30.-Μετά από ένα αναπόφευκτο αιματηρό επεισόδειο σε κάποιο νησί, ή στην Αθήνα, τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ, θα το κάνουν ζήτημα ρατσισμού των Ελλήνων, και έτσι θα αρχίσει η ένοπλος εξόντωση κατά των «Ελλήνων Ρατσιστών».
31.-Μετά τον «δικαιολογημένο» εκκαθαρισμό των Ελλήνων «ρατσιστών» νησιωτών σε μιά νύχτα, η Τουρκία θα επέμβει για «ειρηνευτικό και ανθρωπιστικό» σκοπό, για να καταλάβει τα νησιά, όπως έγινε και στη Κύπρο.
Ο Λαός λέει , «Ήρθαν τα άγρια, να διώξουν τα ήμερα». Η γιαγιά-Τασία μας λέει Ρ α τ σ ι σ τ έ ς επειδή προσπαθούμε να σώσουμε την Ελλάδα!!!
32.- Ευρισκόμεθα προ Σατανικού σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με εκτελεστάς τη Κυβέρνηση Τσίπρα.
33.- Σώστε το νησί του Ιπποκράτη.
34.- Τιμωρείστε παραδειγματικά τους προδότες πολιτικούς, αλλιώς χανόμαστε!!!!!!!!!
Ο Ελληνικός Λαός έχει αρχίσει να φοβάται για την ύπαρξή του.
Καθαιρέστε τους προσκυνημένους στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ Δεσποτάδες, με πρώτο τον Αρχι-Ραββίνο, και τη παρέα του!!!
35.-Όταν οι Πέρσες έκαναν επίθεση και εισβολή στην Ελλάδα, ο Λεωνίδας αντέστη στις
Θερμοπύλες, ο Μιλτιάδης αντέστη στις μάχες του Μαραθώνα, και ο Θεμιστοκλής πολέμησε στη ναυμαχία της Σαλαμίνος.
Έτσι σώθηκε η Ελλάς, και η Ευρώπη!!!
36.- Εμείς παραδίδουμε τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, στους βαρβάρους λαθρομετανάστες, εις το όνομα της φιλανθρωπίας, στις φιλάνθρωπες θεωρίες των Εβραίων Σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, των Εβραίων Σιωνιστών του ΝΑΤΟ, της Εβραϊκής Ε.Ε. , και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
37.-Σήμερα ασκείται Ρατσισμός υπό της Κυβερνήσεως κατά των Ελλήνων φορολογουμένων, νομίμων κατοίκων αυτής της χώρας. Ρατσισμός υπέρ των λαθρομεταναστών, και κατά των Ελλήνων!!!
38.- Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων!!!
Τι περιμένετε;;; να σας δώσει διαταγές υπεράσπισης και διάσωσης της Πατρίδος, η Γιαγιά-Τασία;;;
39.-Η Ελλάς πρέπει να κλείσει βίαια τα θαλάσσια σύνορα στους λαθρομετανάστες.
40.- Η Κυβέρνηση της Γιαγιάς-Τασίας, είναι κυβέρνηση Εθνομηδενιστών, & Εθνοκτόνων.
41.- Το νέο δάνειο πηγαίνει όλο στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια, και στις τράπεζες σαν ανακεφαλαιοποίηση, και το χρεώνεται ο φουκαράς, το πόπολο, ο Έλληνας.
42.-Μερικοί αληθινοί πατριώτες Έλληνες κομμάντος δεν υπάρχουν να σώσουν τη πατρίδα από τους προδότες προσκυνημένους πολιτικούς;;
ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
———————————————————————-
43.-Έχετε ευθύνες για τη δραματική κατάσταση της πατρίδας, διότι είσθε ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ στους προδότες & Εθνοκτόνους πολιτικούς, από άγνοια, αφέλεια, και πολιτικά πιστεύω!!!!
44.-Καταντήσατε στύλος ακλόνητος των προδοτών πολιτικών. Ψήφισαν ομοθυμαδόν το 3ο Μνημόνιο συμφερόντων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ουδείς αρμόδιος συγκινείται, ενώ ο Ελληνικός Λαός στενάζει και βοά.!!!
45.- Οι ήρωες του 1821 θα κλαίνε για τα χάλια ημών & Υμών.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!
46.- Η διάσωση της Πατρίδος είναι υπεράνω των νόμων. Άρθρο 120 του Συντάγματος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ 
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »