Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Aφιέρωμα στους ήρωες φρουρούς του αιγαίου μας απο το ''ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ''

 
 

Ένα καταπληκτικό τραγούδι για τους Ήρωες φρουρούς του Αιγαίου ΜΑΣ, απο τους "Έρως Ελλάς", αφιερωμένο στον Ηλιάκη, τον Σαλμά, τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση, τον Βλαχάκο και όλους τους Έλληνες πιλότους που φυλάνε με αυταπάρνηση και αυτοθυσία τους αιθέρες ΜΑΣ, σε πείσμα των προσκυνημένων που επιμένουν στο δόγμα της...
ψυχραιμίας, ακόμη και όταν αυτή την ψυχραιμία την πληρώνουμε με αίμα Ελληνικό... Οι πιλότοι ΜΑΣ κάνουν αυτό που ορκίστηκαν και ξέρουν πως όλο το Έθνος ΜΑΣ στέκεται στο πλευρό τους. Βαστάτε αδέρφια...
Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ADVANCE ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ

Καταγγελία για ύπαρξη ξένου σώματος (γυαλί) σε επιδόρπιο γιαουρτιού (ADVANCE με φρουτόκρεμα αχλάδι - βερίκοκο) της εταιρείας Δέλτα Τρόφιμα ΑΕ με ημερομηνία λήξης 29-05-2011 δέχθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διενεργήθηκαν έλεγχοι από.....
ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ και δεν διαπιστώθηκε άλλο περιστατικό. Παράλληλα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ διενήργησε έλεγχο στην εγκατάσταση παραγωγής της εταιρείας και από τους έως τώρα διενεργούμενους ελέγχους δεν διαπιστώθηκε κάτι σχετικό. Οι έλεγχοι συνεχίζονται.


Ο ΕΦΕΤ καλεί το καταναλωτικό κοινό που έχει στην κατοχή του το παραπάνω προϊόν, για προληπτικούς λόγους, να μην το χρησιμοποιήσει.
Διαβάστε περισσότερα » »

Δώστε όνοματά τώρα,ποιά λαμόγια αράγε θα ναι;Οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία θα ξεπλήρωναν το χρέος!


Τα χρήματα των ελλήνων «κροίσων» στην Ελβετία θα μπορούσαν να ξεπληρώσουν σχεδόν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Handelsblatt, οι ελληνικές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες αγγίζουν...
τα 280 δισεκατομμύρια ευρώ, όταν το χρέος της χώρας είναι περίπου 350 δις ευρώ.
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, που επικαλείται δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, το 120% του ελληνικού ΑΕΠ βρίσκεται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελβετίας.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως, μόνο στις δύο μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες έχουν κατατεθεί 20 δισεκατομμύρια ευρώ από Έλληνες.
Διαβάστε περισσότερα » »

Τζάμπα μάγκας ο Καστανίδης!(βίντεο)

Και τώρα που πουλάει το πασόκ το λιμάνι και ολόκληρη την χώρα γιατί δεν μιλάς φιλαράκι???
Διαβάστε περισσότερα » »

NAI ΡΕ JEFFRY, ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, Ποντιοπούλι ξεσηκώνει τους Τούρκους σε Τουρκικό show

Ἡ μικρὴ Πόντια (Karadenizli Rum) Μπουσρά Γκεντς (Busra Genc) «μαγεύει» τὴν Τουρκία, σὲ πρόγραμμα τῆς τουρκικῆς τηλεόρασης, μὲ ποντιακὰ τραγούδια καὶ χορούς!!! Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί…



  
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΒΟΜΒΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ και ΣΗΜΕΡΑ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"!

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:
Ακριτίδου Θ. Αικατερίνη, Δ.Ε., σειρά επιτυχίας 335
Λάμπρου Ε. Ελένη, Τ.Ε., σειρά επιτυχίας 51
Καρτάλης Π. Νικόλαος, Δ.Ε., σειρά επιτυχίας 164
Νιώτη Γ. Σοφία, Δ.Ε., σειρά επιτυχίας 169
Παπαστάμκου Δ. Μαρία, Τ.Ε., σειρά επιτυχίας 27
Ορφανού Ν. Ελένη, Δ.Ε., σειρά επιτυχίας 173
Νάκου Γ. Χρυσούλα, Δ.Ε. , σειρά επιτυχίας 212
Νάκου Χ. Θεοδώρα, Δ.Ε., σειρά επιτυχίας 400
Βολουδάκη Ε. Ευγενία, Δ.Ε., σειρά επιτυχίας 66
Πυλαρινoύ Γ. Αναστασία, Τ.Ε., σειρά επιτυχίας 190
Ράπτη Ι. Νεκταρία, Τ.Ε., σειρά επιτυχίας 166
 Σωτηροπούλου Αικατερίνη  κωδ.θέσης 507 ΤΕ, Ν.  Αθηνών.
(Σωτηροπούλου Βασιλική, συζ Γ.  Κουτρουμάνη βουλ.  Α΄Αθηνών)
Πάγκαλου Μαρία κωδ.  θέσης 509 Ανατ.  Αττική.  ΤΕ
Πάγκαλος Θεοδωρος, βουλ.  υπόλοιπο Αττικής.
Συμεωνίδου  Γεσθημανή,  κωδ 667 Σέρρες ΔΕ
(Συμεωνίδου Ελισσάβετ,  σύζ Χαρ.  Καστανίδη  βουλ.  Α΄θεσσαλονίκης.)
Παππουτσής Ιωακείμ,   κωδ. θέσης  672  Χαλκίδα ΔΕ
(Παπουτσής Δημήτριος   Καβάλα)
(Παπουτσής Χρήστος  Α΄Αθηνών)
Αδάμου Παρασκευή,  κωδ. Θέσης 655  Μεσσηνία.ΔΕ
(Αδάμου Ιωάννα, συζ  Κατρίνη Μιχαήλ  βουλ. ΠΑΣΟΚ Ηλείας)
Μπιρμπίλη Ειρήνη,   κωδ.  θέσης 669΄ Ν. Φθιώτιδας ΔΕ  Χωρίς κωδ. εντοπιότητας.
(Μπιρμπίλη Τίνα υπουργός τόπος καταγωγής Δήμος Ποταμιάς μεταξύ Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.}
Σαμαρά Ελευθερία-Παναγιώτα κωδ.  θέσης 507 Αθηνών
Σαμαρά Πολύτιμη  κωδ.  Θέσης 514  Βοιωτία
(Σαμαρά Νατάσα συζ.  Λαφαζάνη Αργυρης  βουλ.  ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής)

 Σημ, ΕΧΟΥΝ κάποια σχέση με τους ΣΥΝΩΝΥΜΟΥΣ πολιτικούς; 

skeftomasteellhnika.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Ένα χρόνο πριν μας έλεγαν τα ίδια

Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιός είπε ότι οι δύο ηγέτες δεν έχουν σχέδιο;

Κάποιοι λένε ότι, ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Σαμαράς έχουν σχέδιο εξόδου από την κρίση. Λάθος! Η φωτογραφία είναι σαφής και απεικονίζει πια θα είναι η πολιτική των δύο ανδρών από δω και στο εξής για τη σωτηρία της χώρας...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι αποτυχημένοι γαλάζιοι εργατοπατέρες της ΔΕΗ


Γράφει ο "Μακεδόνας Γαλαζιοφρουρός"


Πολλές φορές έχει μιλήσει το deireporter μέσω των σχολιαστών του για τη κατάντια της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Αυτός ο κατήφορος προέρχεται κυρίως από την κεντρική ΔΑΚΕ και τους ηγητόρες της. Αυτήν τη φορά δεν θα σχολιάσουμε ούτε τον Κατσαρό ,ούτε τον Μπουζούλα, ούτε τον Λόφτσαλη ούτε τον Καρρά, τον Καραλευθέρη, τον Κολλάτο και..
 τους άλλους γαλάζιους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Θα ασχοληθούμε με τους πραγματικούς νεκροθάφτες της ΔΑΚΕ και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Γ.Μανώλη, Κ.Πουπάκη, Φ. Ταυρή και πολύ λιγότερο για το Ν. Κιουτσούκη.

Ειδικά οι κύριοι Μανώλης και Πουπάκης επί θητείας Καραμανλή είχαν ξεσαλώσει σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να αμφισβητούν(δικαίως) τις πολιτικό-οικονομικές επιλογές Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου και Σουφλιά και τα "έριχναν" μέχρι και στον ίδιο τον τότε Πρωθυπουργό.

Τώρα λοιπόν που διαλύεται το σύμπαν, έχουν καταπατηθεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα, έχουν εξαφανισθεί μισθοί και συντάξεις, ξεπουλιούνται όλες οι ΔΕΚΟ αυτοί οι αποτυχημένοι γαλάζιοι εργατοπατέρες ασχολούνται πως θα εκλέγουν ξανά βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Έχουν εγκαταλείψει τους εργαζόμενους σε δημόσιο, στις ΔΕΚΟ αλλά και στον ιδιωτικό τομέα και συμπεριφέρονται σαν υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ και όχι της ανεξάρτητης ΔΑΚΕ.

Φυσικά για τη ΔΕΗ ούτε κουβέντα από το συνδικαλιστικό τομέα της Ν.Δ που ηγείται ο κ Μανώλης και στο οποίο συμμετέχει και ο κ. Δίκας από τον Σπάρτακο.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!!"ΣΤΙΣ 25- 5 -2011 ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ & ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ !!'' ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!



Ετοιμάζουν νέα Ίμια οι Τούρκοι!

Την ίδια στιγμή που στην πρωτεύουσα της χώρας, ο πρωθυπουργός αναζητεί “συναίνεση” από τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να... υπηρετήσει απερίσπαστος το πρόγραμμα της Τρόικας, στα σύνορα της χώρας μας παίζεται ένα διπλωματικό θρίλερ, που κάνει αυτούς που γνωρίζουν το τι ακριβώς γίνεται να ιδρώνουν.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχει μία  συνεχιζόμενη προσπάθεια από τουρκικούς παράγοντες να αμφισβητηθεί άμεσα η κυριαρχία της χώρας μας σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι. Και η τακτική ίδια και απαράλλακτη με αυτή των Ιμίων.
Θυμάστε ίσως τα όσα έγιναν πριν από κάποιες ημέρες, με υποψήφιο βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας, που προσπάθησε να ... καταλάβει το Φαρμακονήσι και να υψώσει τουρκική σημαία. Αφού δεν τα κατάφερε όμως, δεν έκανε πίσω. Αντ' αυτού την σκυτάλη πήρε ο Πρόεδρος του κόμματός, πολιτικός επίγονος των Ντεμιρέλ και Τσιλέρ, Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ (φωτό), ο οποίος οργανώνει την μετάβασή του στα ακριτικά μας νησιά, προκειμένου να θεμελιώσει τον τουρκικό τους χαρακτήρα.
Το τουρκικό "Δημοκρατικό Κόμμα" θα διοργανώσει αρχικά εκδήλωση στα τουρκικά παράλια και ακολούθως «θα ξεκινήσουμε με σκάφη για τα νησιά μαζί με τον πρόεδρο του κόμματός μας για την ανάρτηση της τουρκικής σημαίας. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε κανένα εμπόδιο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τοπικός κομματικός παράγοντας!
Η επιχειρηματολογία του τουρκικού κόμματος, το οποίο χρησιμοποιεί με ιδιαίτερα ενεργητικό τρόπο αυτή την υπόθεση στην προεκλογική του εκστρατεία, είναι ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα τα δύο αυτά νησιά από το 2004.
Η τοποθέτηση αυτή του Ζεϊμπέκ αποτελεί κεντρικό θέμα της προεκλογικής του εκστρατείας. Πλέον όμως το θέμα έχει ξεφύγει από την προσπάθεια ενός υποψηφίου βουλευτή να επικεντρώσει πάνω του το φώς της δημοσιότητας και θυμίζει πολύ περισσότερο τα Ίμια.
Ουσιαστικά πρόκειται για τον αρχηγό της τουρκικής αντιπολίτευσης και αυτή του η κίνηση σημαίνει πολλά, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την βαθιά κόντρα που υπάρχει μεταξύ Ερντογάν και στρατιωτικού κατεστημένου. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την τουρκική κυβέρνηση, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ να “δέχεται την άποψη ότι τα δύο νησιά ανήκουν στις γκρίζες ζώνες ενώ είναι τούρκικα και πρέπει να καταληφθούν άμεσα από τις τούρκικες ένοπλες δυνάμεις",
Προς το παρόν η χώρα μας τηρεί σιγή ασυρμάτου, σε επίσημο επίπεδο, αν και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενισχύσει τις περιπολίες τόσο του πολεμικού ναυτικού όσο και του λιμενικού σώματος στην περιοχή, με σκοπό να προλάβει το οποιοδήποτε επεισόδιο.
Αργά το απόγευμα της Τρίτης, στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε η είδηση ότι από ό,τι φαίνεται τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη “επίσκεψη” στο Φαρμακονήσι. Θα πραγματοποιηθεί όμως προεκλογική συγκέντρωση στα Δίδυμα του Αϊδινίου, κεντρικό σύνθημα για την... κατοχή των τουρκικών νησιών από την Ελλάδα.
Ακόμη και αν η σημερινή κρίση έχει τελικά αποσοβηθεί, τα όσα λαμβάνουν χώρα κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι για το ελληνικό Αιγαίο. Όταν ξεκινάει μία τέτοια συζήτηση, με τόσο σαφείς διεκδικήσεις από την γείτονα χώρα, την ίδια στιγμή που όλοι στην Ελλάδα ασχολούνται με τα οικονομικά και την... χρεωκοπία, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα λήξει την ημέρα των τουρκικών εκλογών. Ένα ακόμη πρόβλημα φαίνεται να αναδύεται.
Η δε τακτική της τουρκικής κυβέρνησης να κρατάει μία μαστίγιο και μία καρότο μπορεί να δίνει τροφή στην προπαγάνδα της κυβέρνησης περί ελληνοτουρκικής φιλίας, αλλά στην πραγματικότητα εκτρέφει απειλές κατά της χώρας μας, την ίδια στιγμή που κοιμίζει τον ελληνικό λαό.
Εάν τελικά, όχι αύριο αλλά μεθαύριο, μία τουρκική ΜΚΟ, προσκείμενη στο δημοκρατικό κόμμα, επιχειρήσει να κάνει απόβαση στο Φαρμακονήσι, με έναν στολίσκο τύπου “ένα καράβι για την Γάζα” και ένα καράβι φορτωμένο με “ακτιβιστές” τύπου "mavi Marmara", πώς θα καταφέρει η χώρα μας, να τους αντιμετωπίσει; Το κόλπο είναι καλά δουλεμένο από την Τουρκία.
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Διαβάστε περισσότερα » »

Με τη σημαία των Σκοπίων η Φλώρινα στο Ίντερνετ!

Με τη σημαία των Σκοπίων εμφανίζεται η Φλώρινα σε γνωστή ξένη Ιστοσελίδα μετεωρολογικών προγνώσεων.
Παρότι, το site την ονοματίζει ως "Florina, Greece", η σημαία με την οποία την έχει καταχωρημένη, είναι αυτή των Σκοπίων!...
Είναι τυχαίο γεγονός ή....
ακόμη μια σκοπιανή πρόκληση;
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε, καθώς και η εν λόγω σελίδα δεν απαντά ούτε σε μας
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ) Μπιλ Κλίντον στο Μαυροβούνιο: «Είναι πολύ ωραία εδώ στο … «Μακεδονία»

Στην όμορφη πόλη του Μαυροβουνίου, Μπούντβα, βρέθηκε ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ως ομιλητής σε συνέδριο. Η …σοβαρότητα της ομιλίας του, προκάλεσε τα γέλια του κοινού όταν είπε:«Βλέπουμε το μέλλον της περιοχής να είναι λαμπρό. Βλέπουμε αυτήν την καταπληκτική ομορφιά της.....

Μακεδονίας και είμαστε βέβαιοι ότι έχει λαμπρό μέλλον»…

Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ήταν αργά να επανορθώσει, όταν του ψιθύρισαν ότι η περιοχή δεν λεγόταν ‘Μακεδονία’. Το κοινό είχε, ήδη, ξεσπάσει σε θορυβώδη γέλια.


Ο Μπίλ Κλίντον βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη του Μαυροβουνίου συμμετέχοντας σε διάσκεψη για την ενίσχυση των κοινωνιών στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.


Η πόλη Μπούντβα, ιδρύθηκε τον 6ο π.Χ. αιώνα από τους αρχαίους Έλληνες. Η ιστορία της πόλης αναφέρει ότι την ίδρυσε ο Κάδμος με τη σύζυγό του, Αρμονία, όταν εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα και έφυγαν δια θαλάσσης και έφθασαν στον πανέμορφο όρμο του Μαυροβουνίου βάζοντας τα θεμέλια μια πόλης που μέχρι σήμερα σφύζει από ζωή και ζωντάνια.
Διαβάστε περισσότερα » »

Βόμβα μεγατόνων: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο θα ζητήσει ο Παπανδρέου από τον Παπούλια!

Ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το μνημόνιο!!
Η κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και θα προσπαθήσει να ρίξει το μπαλάκι στον λαό έστω και την ύστατη στιγμή.


Συγκεκριμένα πριν από λίγο στο μέγαρο ο Πρόεδρος του Σεβ κ.Δασκαλόπουλος έκανε αναφορά σε δημοψήφισμα και ο πρωθυπουργός δεν τον διέψευσε ούτε φυσικά επιβεβαίωσε, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ζητήσει δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και από ότι φαίνεται θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές. Αυτό για τη ποτέ ξανά στην ιστορία της μεταπολίτευσης δεν έχει υπάρξει δημοψήφισμα και μάλιστα για το μνημόνιο που έχει ταλαιπωρήσει τον Ελληνικό λαό! Την πληροφορία αυτή τη λάβαμε πριν καν εξελιχθούν τα γεγονότα στο μεγάρο με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ. Ήρθε και έδεσε και το συμβάν αυτό και έτσι επιβεβαιωθήκαμε.
Πληροφορία αυτή μεταδίδεται αποκλειστικά από το ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Διαβάστε περισσότερα » »