Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αποκάλυψη σοκ από το Δημήτρη Καζάκη ! Φέρνουν τη Blackwater Έλληνες για σας . ΒΙΝΤΕΟ

Σημερινό απόσπασμα απο την ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε όπου ο Δ.Καζάκης αναφέρει κάποια investment reports.Ενα απο αυτά προιδοποιουσε για αμεση αγορα μετοχων εταιρειων οι οποιες παρεχουν ιδιωτικούς στρατους σε κυβερνήσεις.

Αναφερόταν οτι προκείται για μια νεα βιομηχανια με τζιρο 100 δις δολλαρια.H συγκεκριμενή αναφορά έδειχνε συμβολαιο το οποιο ειχε υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση.Η Ελληνική κυβέρνηση εχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα για… περιπολίες απο τις ομάδες αυτές,και ειναι έτοιμες να αναλάβουν υπηρέσιες αρχες του 2013.

Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να εχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να εχει παραγγέιλει τον οπλισμό.

Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται απο μοτοσυκλετιστές.Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής.

Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Academi
H Ακάντεμι, πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.

Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.

Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.



Παρακάτω είναι κάποιες φώτο που μας εστάλησαν,και δείχνουν να είναι μέσα στο Πεντάγωνο το 575 τάγμα πεζοναυτών.Αυτοί εκει είναι για να φυλάνε το Πεντάγωνο ή για κάτι άλλο;



Διαβάστε περισσότερα » »

Ξεκινά σήμερα το δεκαήμερο μεγάλων προσφορών στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας ενημερώνει τους καταναλωτές της περιοχής ότι στα καταστήματα της Πτολεμαΐδας θα υπάρξει δεκαήμερο μεγάλων προσφορών από τις 19 έως τις 29 Νοεμβρίου. Οι ιδιαίτερα δύσκολες, οικονομικά, συνθήκες μας υποχρεώνουν να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την στήριξη του καταναλωτή, που με την σειρά του στηρίζει τις επιχειρήσεις μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να εκμεταλλευτεί τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που θα υπάρξουν στα εμπορικά καταστήματα των συναδέλφων της Πτολεμαΐδας, και να εκμεταλλευτούν τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων που θα υπάρξουν στα προϊόντα των καταστημάτων της Πόλης.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

«Λίστα-βόμβα μεγατόνων» θα… πέσει σύντομα στην Ελλάδα

Μπροστά σε αυτά που έρχονται, η ”Λίστα Λαγκάρντ” θα είναι… ανέκδοτο
Ακούγεται ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν τη χώρα και τον λαό της, να βρουν τον… δρόμο τους προς τις… «λίστες των ληστών», επειδή οι μικρές, παλαιές, ανώδυνες αλα Λαγκάρντ, χάνονται  σε γραφεία υπουργών και λοιπών «περίοικων» της διαφθοράς.
Έρευνες σε offShore ανά την υφήλιο, «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», καταθέσεις και διαχρονικές…μίζες από αμερικάνικες εταιρίες, βασικά αμυντικού- στρατιωτικού και ιατρικού ενδιαφέροντος.
Ο «Θείος Σαμ» αποφάσισε ν’ ασχοληθεί επίσημα (με τις οικονομικές παρανομίες ανεπίσημα, ασχολείται χρόνια) με την χώρα της διαφθοράς, παρανομίας-κρατικής απάτης, φοροδιαφυγής και το «μαύρο χρήμα» στα «κόμματα εξουσίας» από φοροδιαφεύγοντες εφοπλιστές- μεγαλοεπιχειρηματίες και λοιπούς.
Με τα αδήλωτα -στην Ελλάδα- ακίνητα (Ελλήνων) πολιτικών στις ΗΠΑ (αγορασμένα και μέσω offShore) και τις αδήλωτες (στην Ελλάδα) καταθέσεις τους σε αμερικάνικες Τράπεζες κ.α.
Σύντομα πολιτικοί (ενεργοί, ενεργούμενοι ή μη, πρώην) «υπεράνω υποψίας», μιντιάρχες- δημοσιογράφοι, Δικαστικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες κ.α. στην Ελλάδα ή θα αλλάξουν όνομα ή χώρα, φεύγοντας νύχτα.
Η έρευνα έγινε, επειδή οι Αμερικανοί πολίτες συμμετέχουν με τους φόρους τους στα δάνεια που χορηγεί το ΔΝΤ. Πρόσφατο δείγμα η (αμερικάνικη) ενασχόληση με τον «Γιάννο τον λεβέντη» και έπεται συνέχεια…


kalami.net
Διαβάστε περισσότερα » »

Λαβράκι ΣΔΟΕ: 2 Μητροπολίτες με πάνω από 5 εκατ. ευρώ στην τράπεζα

Δι’ υπόθεσίν τους θα πρέπει επισκεφθούν τα γραφεία του , δύο της Αττικής. Μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ψάχνοντας να βρουν στοιχεία για τον ιερέα με 3 εκατομμύρια στην τράπεζα οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ «σκόνταψαν» πάνω στους Μητροπολίτες.
Ο ιερέας κίνησε υποψίες καθώς πλήρωσε άμεσα και με μετρητά το πρόστιμο του 1.100.000 ευρώ για τις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
΄Ετσι, το ΣΔΟΕ άνοιξε τους λογαριασμούς των δύο μητροπολιτών και συγγενών τους και βρήκαν πάνω από 5 εκατ. ευρώ.
Οι Μητροπολίτες περιγράφονται ως ιεράρχες σε πλούσιες μητροπόλεις, με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία σε όλη τη χώρα, αλλά και ομόλογα, αμοιβαία και μετοχές.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ ο Μητροπολίτες φαίνονται πλούσιοι, οι μητροπόλεις τους δεν ανθούν και τόσο οικονομικά.

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »