Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Αρχαία αστρολογία: τι παραπάνω ήξεραν οι πρόγονοί μας;


Από την αρχή του κόσμου, η ανθρωπότητα έψαξε στους ουρανούς για να βρει απαντήσεις σε επίγεια προβλήματα. Οι κινήσεις αστεριών και πλανητών εξηγούν όλα τα μυστικά που αφορούν τη μοίρα του ανθρώπου; Μπορούν οι μορφές των αστεριών να αντικατοπτρίζουν τον κρυμμένο χαρακτήρα του ατόμου, σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα γέννησής του;
  Η αστρολογία που προβλέπει το μέλλον μέσα από τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων, υπάρχει για πάνω από 4000 χρόνια. Σήμερα, η επιστήμη αρνείται κάθε ισχύ της αστρολογίας. Όμως για πάρα πολλούς αιώνες, αρκετοί άνθρωποι πίστευαν σε αυτήν.


Ιστορικές προβλέψεις αστρολόγων
  Για την ακρίβεια επέλεγαν κάποια συγκεκριμένα ιστορικά συμβάντα.  Στα μέσα του 1913, κάποιοι πίστευαν ότι ένας Γερμανός αστρολόγος προέβλεψε την άνοδο στην εξουσία του Χίτλερ, μία δεκαετία πριν. Αιώνες πρωτύτερα, την περίοδο της Αναγέννησης, ένας οραματιστής προέβλεψε ότι η αυτοκράτειρα Ελίζαμπεθ, κάποια στιγμή θα γίνει η βασίλισσα της Αγγλίας. Οι μελετητές εξετάζουν τώρα πώς μία πίστη στην αστρολογία μπορεί να  οδήγησε τρεις σοφούς άντρες να ακολουθήσουν το άστρο για τη Γη της Επαγγελίας.
  Σήμερα, η σύγχρονη επιστήμη υποβάλλει την αστρολογία σε πολύ αυστηρή εξέταση και μερικές φορές παρουσιάζει καταπληκτικά αποτελέσματα. Ισχύει ότι η δύναμη των αστεριών αποτελεί βάση για το υπερφυσικό ή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες όσον αφορά το ανθρώπινο είδος;
Τα αστέρια & οι πλανήτες ήταν οδηγός επιβίωσης!
  Πριν αναπτυχθεί η τέχνη της αστρολογίας,  οι αρχαίοι άνθρωποι βασίζονταν στη βασική γνώση των αστεριών και των πλανητών για την επιβίωση τους. Πολλά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο αποδεικνύουν την πρώιμη ύπαρξη της αστρολογίας.
  Οι απαρχές της αστρολογίας χρονολογούνται πάνω από 20.000 πριν, στην Παλαιολιθική Περίοδο, διότι υπάρχουν ανάγλυφες παραστάσεις σε κόκαλα και σε άλλα αντικείμενα, που πιθανότατα υποδεικνύουν ένα πρώιμο ενδιαφέρον για τις σεληνιακές κινήσεις, τις κινήσεις του φεγγαριού.
  Η αστρολογία που γνωρίζουμε σήμερα γεννήθηκε πριν από 4.000 χρόνια στο τμήμα εκείνο της  Μεσοποταμίας, γνωστό σήμερα  ως Ιράκ.
 Οι αρχαίοι πολιτισμοί ήταν από τους πρώτους που μετέτρεψαν την παρατήρηση του ουρανού σε ένα σύστημα της αστρολογίας,  μία μέθοδος που παραμένει αμετάβλητη στη βάση της ακόμα μέχρι και σήμερα.
 Βαβυλώνιοι ιερείς θεώρησαν την αστρολογία ως κάποιο έργο του Θεού. Αργότερα, Έλληνες φιλόσοφοι χρησιμοποίησαν την αστρολογία για να διακρίνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάθε ατόμου.
 Στην αυγή του Χριστιανισμού, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία νίκησε την Ελληνική και κληρονόμησε το πάθος των Ελλήνων για την αστρολογία. Όσο οι Ρωμαίοι εισχωρούσαν σε όλη την Ευρώπη, η αστρολογία ήταν πάντα μαζί τους. Αλλά οι ιστορικοί διερωτούνται πολύ συχνά: Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι “αγκάλιασαν” την αστρολογία; Γιατί η κοινωνία την αποδέχτηκε πολύ εύκολα;
Η "προφητική" αστρολογία.
 Ενώ η γοητεία της αστρολογίας ακμάζει στην Ευρώπη, κάποιοι άλλοι πολιτισμοί στον κόσμο μελετούν επίσης τις προφητικές μορφές των αστεριών.
 Οι Κινέζοι μελετητές επινοούν ένα άλλο είδος αστρολογίας που ουσιαστικά συνδέει κάθε χρονιά με ένα συγκεκριμένο ζώο.  Πολλοί παρατηρητές των αστεριών τότε έκαναν ορισμένες από τις πιο σημαντικές προβλέψεις που είχαν γίνει ποτέ.
 Στην άλλη πλευρά του κόσμου, οι αρχαίοι Μάγια του Μεξικού και της Γουατεμάλα  δημιούργησαν ένα λεπτομερές ημερολόγιο με απίστευτη ακρίβεια. 
Η ημέρα που γεννήθηκες, σύμφωνα με το ημερολόγιο των 260 ημερών των Μάγια, ουσιαστικά περιέχει την τύχη σου, περιέχει τη μοίρα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου και παίρνεις έτσι ένα μέρος από το όνομά σου από την ημέρα που γεννήθηκες σύμφωνα με αυτό το ημερολόγιο.
 Οι Μάγια είχαν κάνει πρόβλεψη ακόμα και για τη συντέλεια του κόσμου;;
  Παρόλο που η χρονολογική ακρίβεια του ημερολογίου των Μάγια είναι γνωστή στους αρχαιολόγους, υπάρχει πολύ ακόμα μυστήριο υπάρχει γύρω από το προφητικό σύστημα των Μάγια.
  Πριν από περισσότερο από 2000 χρόνια, οι αστρολόγοι Μάγια είχαν υπολογίσει την ημερομηνία για το τέλος του κόσμου, κάτι που πιστεύεται ότι θα συμβεί στη σημερινή εποχή.  Οι Μάγια υπέδειξαν ότι το σύμπαν καταστρέφεται και μετά ξαναδημιουργείται σε τακτούς κύκλους, ένας κάθε 5.000 χρόνια.
  Αυτός ο κύκλος που δημιουργείται κάθε 5.000 χρόνια, γρήγορα τελειώνει και πιθανότατα οι περισσότεροι από εμάς θα ζούμε για να το δούμε. Η ημερομηνία θα είναι 21 Δεκεμβρίου 2012. Και παρόλο που οι αρχαίοι παραδοσιακοί πολιτισμοί των Μάγια έζησαν μέχρι τον 9ο αιώνα, εάν αυτοί οι ιερείς του ημερολογίου ζούσαν σήμερα για να το δουν, θα περίμεναν ότι γύρω στο 2012, ο κόσμος μας αυτός θα τελείωνε και θα εγκαθιδρυόταν μία νέα απόκρυφη τάξη πραγμάτων. Είναι δυνατόν οι αστρολόγοι των Μάγια να είχαν προβλέψει κάποια καταστροφή που η σύγχρονη επιστήμη δεν έχει ακόμα ανιχνεύσει;

http://www.pyles.tv
Διαβάστε περισσότερα » »

Διαρρεύσε βίντεο απο το Πεντάγωνο μέσω των "Αnonymous" για τα εμβόλια!

Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη συμπεριφορά σε λιγότερο "επιθετική"!

Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δείς, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών .

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία
μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Τα κυβερνητικά αεροσκάφη για ένα χρόνο μόλις, που μεταφέρουν υπουργούς στο εσωτερικό και εξωτερικό κοστίζουν στον Ελληνικό λαό 5.803.398 ευρώ.
Αυτό προκύπτει από απάντηση σε ερώτηση του  υπευθύνου του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Δράμας, κ. Μαργαρίτη Τζίμα 

και αφορά το χρονικό διάστημα Μάρτιο του 2010 μέχρι Απρίλιο του 2011.

Χιλιάδες ευρώ πληρώνει ο λαός και μάλιστα για μετακινήσεις σε πόλεις που γίνονται 3 και 4 πτήσεις κάθε μέρα από ...............
αεροπορικές εταιρείες.

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Α/Α
ΑΝΑΧΩΡ
ΕΠΙΣΤΡ.
VIP
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΚΟΣΤΟΣ
1
7/4/2010
8/4/2010
ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ
ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
ΑΓΚΥΡΑ
28.088
2
25/4/2010
26/4/2010
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥ
47.749
3
3/6/2010
3/6/2010
ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ
ΛΟΥΞΕΜΒ
47.047
4
22/6/2010
23/6/2010
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ
ΔΑΜΑΣΚΟΣ
ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
82.859
5
10/9/10
11/9/10
ΥΠΕΞ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
62.495
6
13/9/10
13/9/10
ΥΠΕΞ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
49.154
7
22/9/10
23/9/10
ΥΠ.ΟΙΚΟΝ
ΒΕΡΟΛ-ΦΡΑΝΚ
54.771
8
5/11/10
5/11/10
ΥΠ.ΠΡ.ΠΟΛΙΤΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡ
12.639
9
22/2/11
23/2/11
ΥΠ.ΕΠΙΚΡ
ΔΑΜΑΣΚΟΣ-
DOXA
84.966
10
10/3/11
11/3/11
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ
ΒΡΥΞΕΛ
59.687
11
23/2/11
24/2/11
ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ
ΡΩΜΗ-ΒΡΥΞ
51.962
12
23/4/10
25/4/10
ΥΠ.ΟΙΚ
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
145.738
13
1/4/10
1/4/10
ΥΠ.ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙ
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
43.536
14
1/6/10
2/6/10
ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΑΝΥΕΘΑ
ΣΕΡΑΓΕΒΟ
47.700
15
23/9/10
23/9/10
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΥΕΘΑ
ΒΡΥΞΕΛ
56.176
16
17/11/10
17/11/10
ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞ
ΠΑΡΙΣΙ
47.047
17
13/12/10
14/12/10
ΥΠΕΞ
ΒΡΥΞΕΛ
49.174
Αν είναι δυνατόν για μονοήμερη μετακίνηση υπουργού στο ΠΑΡΙΣΙ να πληρώνουμε περίπου 50.000 ευρώ,
όταν το ακριβότερο εισιτήριο κοστίζει 500 ευρώ.
Αυτό είναι πρόκληση για ένα λαό που δοκιμάζεται τόσο σκληρά.
Όταν μια κυβέρνηση καλεί το λαό σε αβάσταχτες θυσίες και την ίδια στιγμή επιδίδεται σε προκλητική σπατάλη, είναι αναπόφευκτο ότι θα έχει το χείριστο τέλος.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΥΧΑΙΟ ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ..!!!‏

Όλα είναι ένα παιχνίδι που στόχο έχει μέσα από τις πτωχεύσεις όλων των λαών  (αν είναι ποτέ δυνατόν) να φέρει την παγκοσμιοποίηση και να την παρουσιάσει ως  την μόνη λύση που δήθεν θα απαλλάξει τους λαούς από τα χρέη.

 Δεν είναι θέμα χρέους  χρήματα έχουν, στόχος τους είναι η απόλυτη εξουσία επί της ανθρώπινης ύπαρξης. Πρόκειται για ένα κλαμπ ανωμάλων μισάνθρωπων που λόγο της εξουσίας που τους δίνει το άπειρο χρήμα που κατέχουν και σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μαριονέτες που έχουν επιβάλει σχεδόν παντού ,  να παίξουν όπως φαντάζονται στο αρρωστημένο τους μυαλό τον ρόλο του θεού επί της γης. Σίγουρο είναι ότι τα σχέδια τους θα αποτύχουν , όπως το ίδιο σίγουρο είναι ότι οι λαοί θα υποφέρουν για μερικά χρόνια μέχρι να καταφέρουν στο τέλος να τους ανατρέψουν.  
 Έχουν συστήσει μια διεθνή εγκληματική οργάνωση και στο τέλος όταν οι λαοί τους ανατρέψουν  αυτή η κατηγορία θα τους αποδοθεί.



....Ολη η Ελλάδα χρωστάει. Το ίδιο και η υπόλοιπη ανθρωπότητα. 40 τρισεκατομμύρια χρωστάει η ανθρωπότητα αλλά σε κανένα ΜΜΕ δεν τίθεται το ερώτημα "Σε ποιούς χρωστάμε, ποιοί μας δανείζουν" αλλά και "απο ποιόν και πως φορολογούνται;".
Αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα δεν τίθενται απο κανέναν γιατί οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες έχουν καταφέρει να ελέγχουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.
Ένας κατάλογος απο τους κορυφαίους τραπεζίτες που ελέγχουν το χρήμα παγκόσμια έχει διαρρέυσει πριν απο χρόνια:

1. Rothschilds of London ·

2. Lazar Brothers of Paris

3. Israel Moses Seif of Italy

4. Warburg Bros of Hamburg

5. Lehman Brothers of New York

6. Kuhn Loeb of New York

7. Chase Manhattan of New York

8. Goldman Sachs of New York 



Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής.



Όλοι αυτοί οι τραπεζίτες είναι εκτός φορολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η περιούσια τους και οι δανεισμοί που κάνουν δεν συμπεριλαμβάνονται σε κανένα ΑΕΠ, τα βάζουν και τα βγάζουν απο όποια χώρα θέλουν χωρίς να να τους ελέγχει κανείς. Για αυτούς δεν υπάρχει "πόθεν έσχες", το που βρήκαν δηλαδή τα χρήματα και αγοράζουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Αν κάποιος απο εμάς κάνει αγορά έχει "ποθεν έσχες". Για αυτούς που δανείζουν σε χώρες δεν υπάρχει.



Η περιουσία των Ρόθτσιλντ υπολογιζόταν κατα το 1800 στο μισό πλούτο της Γης ενώ σήμερα στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια περίπου, περισσότερο δηλαδή απο το μισό πλούτο της Γης.



Σύμφωνα με τον καθηγητή Νίκο Σταύρου τα έθνη-κράτη έχουν μετατραπεί σε αστυφύλακες των τραπεζιτών. "Η Ελλάδα δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε έθνη κράτη. Χρωστάει σε τραπεζίτες.." δήλωσε ο καθηγητής και έχει απόλυτο δίκιο. Ουδέποτε η Ελλάδα μετα την Επανάσταση του 1821 δεν χρωστούσε σε κράτη. Χρωστούσε κυρίως στους Ρόθτσιλντ. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας για τα δάνεια της Επανάστασης του 1821.

Ολες αυτές τις πληροφορίες οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιποι τραπεζίτες τις κρύβουν απο το ευρύ κοινό μέσω του ελέγχουν των ΜΜΕ.


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητη Σταύρου.............

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

http://antipliroforisi.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .... ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ;;; ...

Αποκάλυψη: Ο Γιώργος Παπανδρέου και η αμερικανική υπηκοότητα!


Αναρωτιέμαι πόσο πιο παράνομη μπορεί να είναι μια κυβέρνηση την στιγμή που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ύψιστο αυτό αξίωμα! Διαβάστε την ανάλυση που βρήκα στο www.diavatirio.com και θα καταλάβετε....



Μου ζητήθηκε πρόσφατα να αναλύσω το θέμα της αμερικανικής ιθαγένειας του Γιώργου Παπανδρέου, δεδομένου ότι σύντομα μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Πράγματι είναι εξαιρετικά σπάνιο για πρωθυπουργό μιας χώρας να κατέχει παράλληλα και αλλοδαπή ιθαγένεια - πόσο μάλλον για κάποιον που είναι αλλογενής κατά τρία τέταρτα. Τα μοναδικά παραδείγματα πρωθυπουργών και αρχηγών κρατών με αλλοδαπή ιθαγένεια είναι αυτό του Alberto Fujimori, πρώην προέδρου του Περού με ιαπωνική και περουβιανή ιθαγένεια και του John Turner, πρώην πρωθυπουργού του Καναδά με καναδική και βρετανική ιθαγένεια. (όμως ο Turner γεννήθηκε το 1929 όταν όλοι οι πολίτες του Καναδά ήταν Βρετανοί και δεν υπήρχε ακόμα η έννοια της καναδικής ιθαγένειας)

Είναι γεγονός ότι η ιθαγένεια είναι ένδειξη υποταγής σε μια χώρα και στους νόμους της, και ως εκ τούτου οι ψηφοφόροι βλέπουν ιδιαίτερα αρνητικά τους υποψήφιους με διπλή ιθαγένεια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, παραιτήθηκε δημόσια και επίσημα της αμερικανικής ιθαγένειας προτού εκλεγεί βουλευτής. Το ίδιο έκανε και η Michelle Jean που παραιτήθηκε της γαλλικής υπηκοότητας πριν να γίνει Κυβερνήτης του Καναδά. Το ενδεχόμενο δε ο Barack Obama να διατηρεί και την κενυατική ιθαγένεια καυτηριάστηκε ιδιαίτερα, μέχρι που αποδείχτηκε ότι ο Obama δεν θα μπορούσε να κατέχει την ιθαγένεια της Κένυας η οποία δεν επιτρέπει την πολλαπλή ιθαγένεια.

Καταρχήν, θα πρέπει να ερευνήσουμε αν ο Παπανδρέου πράγματι είναι πολίτης των ΗΠΑ. Εφόσον γεννήθηκε στις ΗΠΑ και δεν έκανε ποτέ αίτηση αποποίησης ιθαγένειας σε αμερικανικό προξενείο, και εφόσον οι ΗΠΑ δεν του αφαίρεσαν την ιθαγένεια επειδή έδρασε με τρόπο ασυμβίβαστο και με πρόθεση να χάσει την αμερικανική ιθαγένεια, ο Παπανδρέου είναι ακόμα αμερικανός πολίτης. Εξάλλου, είναι ευρέως γνωστό ότι τα παιδιά του έχουν διπλή ιθαγένεια (πράγμα αδύνατον εάν ο ίδιος δεν ήταν αμερικανός) και υπάρχουν και αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Παπανδρέου ταξίδεψε στο Λονδίνο προκειμένου να ανανεώσει το αμερικανικό του διαβατήριο χωρίς το θέμα να πάρει την δημοσιότητα που θα έπαιρνε αν το ανανέωνε στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. (Πηγή: «Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 35)

Το επόμενο βήμα είναι να ελέγξουμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η αμερικανική υπηκοότητα στα μελλοντικά του καθήκοντα ως πρωθυπουργού της χώρας. Πέρα από το γεγονός ότι ο όρκος του να υπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας πάνω από όλα είναι ασυμβίβαστος με την ιδιότητα του αμερικανού πολίτη, υπάρχουν και ορισμένες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις που έχουν όλοι οι αμερικανοί πολίτες (άρα και ο Παπανδρέου) σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία. Οι υποχρεώσεις των αμερικανών πολιτών είναι οι εξής:
1) Να κάνουν φορολογική δήλωση κάθε χρόνο στην αμερικανική κυβέρνηση και να πληρώνουν φόρους πάνω σε όλα τα εισοδήματα τους, ανεξάρτητα του που διαμένουν και το από που προέρχονται αυτά τα εισοδήματα
2) Κάθε φορά που έρχονται στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο αμερικανικό διαβατήριο, χωρίς την δυνατότητα να απολαμβάνουν διπλωματικής ασυλίας, μια και όλοι οι αμερικανοί πολίτες είναι ίσοι και έχουν ίσα δικαιώματα.
3) Να διατηρούν πίστη και υποταγή στις ΗΠΑ και ποτέ να μην κηρύξουν πόλεμο εναντίων των ΗΠΑ ή να βοηθήσουν τους εχθρούς των Ηνωμένων Πολιτειών. Όποιος αμερικανός πολίτης παραβεί τα ανωτέρω, μπορεί να καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία και να αντιμετωπίσει ακόμα και την ποινή του θανάτου.

Από τα ανωτέρω είναι φανερό ότι η ιδιότητα του αμερικανού πολίτη είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν μπορεί να ταξιδεύει στην Αμερική χωρίς διπλωματική ασυλία, ούτε μπορεί να ζυγιάζει την κάθε του κίνηση μήπως και βοηθήσει εχθρούς των ΗΠΑ. Πάνω από όλα όμως, ο πρωθυπουργός της ελληνικής δημοκρατίας δεν πρέπει να αφήνει καμία σκιά σχετικά με την πίστη του στην πατρίδα. Αν ο κύριος Παπανδρέου ήταν Αυστραλός με αμερικανική ιθαγένεια, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε καν βουλευτής, αν ήταν Βρετανός δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε καν διπλωμάτης. Αν ήταν δε κινέζος, θα είχε αυτόματα χάσει την κινεζική ιθαγένεια. Για αυτούς τους λόγους, πιστεύουμε ότι θα ήταν σκόπιμο ο Γιώργος Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει το θέμα της ιθαγένειας του, και χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές να αποποιηθεί την αμερικανική ιθαγένεια με επίσημη δήλωση του στο αμερικανικό προξενείο.

Σημείωση 1: Η αίτηση για ανανέωση του αμερικανικού διαβατήριου ρωτάει τον αιτούντα αν ανέλαβε αξίωμα σε τρίτη χώρα με πρόθεση να χάσει την αμερικανική ιθαγένεια. Ο κ. Παπανδρέου δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά που ανανεώνει το αμερικανικό διαβατήριο του να γράφει ότι, ναι μεν ανέλαβε πρωθυπουργός τις Ελλάδας, αλλά χωρίς να θέλει να χάσει την αμερικανική ιθαγένεια. Πιθανόν εκεί να αναγράφει και άλλα για να είναι σίγουρος ότι η αίτηση του δεν θα απορριφθεί - όπως ότι ο όρκος που έδωσε σαν πρωθυπουργός ήταν τυπικός κ.λ.π.

Σημείωση 2: Πρόσφατα υπέπεσαν στην αντίληψη μου και ορισμένες ακόμα περιπτώσεις αρχηγών κρατών με διπλή, αμερικανική ιθαγένεια ως εξής: O Valdas Adamkus, πρόεδρος της Λιθουανίας το διάστημα 1998-2003 και 2004-2009 είχε πολιτογραφηθεί αμερικανός πολίτης την δεκαετία του 1950 - αλλά αποποιήθηκε την αμερικανική ιθαγένεια με δήλωση του στο αμερικανικό προξενείο πριν αναλάβει τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της Λιθουανίας. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε την αμερικανική ιθαγένεια, αλλά επίσης την αποποιήθηκε με δήλωση του στο αμερικανικό προξενείο το 1982, αφού η ισραηλινή νομοθεσία δεν επιτρέπει σε όσους κατέχουν αλλοδαπή ιθαγένεια να είναι μέλη του ισραηλινού κοινοβουλίου. Ο Παπανδρέου τι έκανε;

Οι ευθύνες του πολιτειακού συστήματος οπως καταλαβαίνετε είναι τεράστιες!

Δεν μπορεί ΝΟΜΙΚΑ πλέον ο πρωθυπουργός να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του!

Οφείλει και πρέπει να παραιτηθεί άμεσα !

Ο ελληνικός λαός τίθεται πλέον ενώπιον των ευθυνών του.

Καλείται να γίνει, ως οφείλει, ΔΙΚΑΣΤΗΣ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, δια της εκλογής μιας νέας ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ αποφασισμένης να δικάσει τους υπεύθυνους!

Η ώρα της πληρωμής έφθασε, και αυτή την φορά θα πληρώσουν αυτοί που πραγματικά χρωστάνε!

logioshermes
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΙ ΕΝΩ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ" ΕΥΕΛΠΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "ΟΡΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Ανθελληνικές προκηρύξεις στο Ζάππειο!

Ανθελληνικές προκηρύξεις στο Ζάππειο! Έντυπα ανθελληνικού περιεχομένου έπεσαν πριν από λίγη ώρα στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην είσοδο του χώρου όπου τελείται η έκθεση βιβλίου του Ζαππείου. Στα έντυπα αυτά εμφανίζεται χάρτης στον οποίο η Μακεδονία ανήκει στο κρατίδιο των Σκοπίων, ο ήλιος της Βεργίνας, καθώς και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. 
Επίσης αναγράφονται τα εξής: “Ο ΟΗΕ
αναγνωρίζει τη γλώσσα μας, αναγνωρίζει ότι είμαστε Μακεδόνες, σύντομα μετά τη Χάγη θα αναγνωρίσει και τη Μακεδονία με το συνταγματικό της όνομα. Ζήτω η Μακεδονία – Ελευθερία στη Μακεδονία”.
Είναι απορίας άξιο πως σε ένα σημείο των Αθηνών που περιφρουρείται, λόγω της βουλής, από άπειρους αστυνομικούς όλων των υπηρεσιών, δεν έγινε αντιληπτός και δε συνελήφθη ο δράστης της συγκεκριμένης παράνομης και ανθελληνικής πράξης.  
Από την άλλη, το κράτος των Αθηνών δε δείχνει κανέναν ιδιαίτερο ζήλο για τη δίωξη όλων αυτών που χρηματοδοτούνται αδρά για να δρουν εις βάρος της Ελλάδος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Δημιούργησαν φονικό ιό, ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!

Ένα φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!

  Η πρώτη επιστημονική ομάδα, από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της, κάνοντας προσιτή σε κάθε... ενδιαφερόμενο!
Παρόμοια αποτελέσματα είχε και μια δεύτερη μελέτη από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών!
Ικανό να αφανίσει το ανθρώπινο είδος!
  To στέλεχος της πρώτης ομάδας, ανακαλύφθηκε από τον ιολόγο Ρον Φουσιέ, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus, ο οποίος ουσιαστικά κατέληξε στο συμπέρασαμ ότι 5 μεταλλάξεις στο στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών, είναι αρκετές ώστε να κάνουν την γρίπη τόσο επικίνδυνη και μεταδοτική που να μπορεί να πάρει διαστάσεις φονικής πανδημίας σε χρόνο ρεκόρ!
  Ο δρ Φουσιέ και η ομάδα του διεξήγαγαν τα πειράματά τους σε κουνάβια – ένα είδος που έχει παρόμοιο αναπνευστικό σύστημα με αυτό του ανθρώπου-  και ήδη έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις την επιστημονική κοινότητα.
  Το βασικό ζήτημα που θέτουν οι συνάδελφοί τους είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθούν και πάντως σίγουρα όχι να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες, που στα χέρια βιοτρομοκρατών θα μπορούσαν να αποτελέσουν το "απόλυτο όπλο" καταστροφής της ανθρωπότητας!
Θέμα ασφάλειας σε πιθανή επίθεση βιοτρομοκρατών!
 
Η ομάδα του δρος Φουσιέ, απαντά στους επικριτές της ότι " διεξάγει τις συγκεκριμένες μελέτες στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας για την καλύτερη κατανόηση του Η5Ν1"!
  Ο ίδιος ο Φουσιέ πάντως - ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει προσλάβει ειδικό σύμβουλο επικοινωνίας για να τον βοηθήσει να σχεδιάσει την επικοινωνιακή στρατηγική του- παραδέχτηκε ότι το στέλεχος που δημιούργησε στο εργαστήριο είναι"ένας από τους πιο επικίνδυνους ιούς που μπορούν να δημιουργηθούν με τεχνητούς τρόπους"!

 Και οι δύο παραπάνω μελέτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Επιστημονικό Συμβούλιο για τη Βιοασφάλεια των ΗΠΑ, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο να αποτρέψει τη δημοσίευση οποιασδήποτε επιστημονικής έρευνας, αλλά ελπίζει πως αν ζητήσει από τα επιστημονικά περιοδικά να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση, εκείνα θα συμορφωθούν!
  Ο επικεφαλής του Συμβουλίου, αναφερόμενος στους νέους φονικούς ιούς, δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον παθογόνο οργανισμό που να είναι τόσο τρομακτικός όσο ο συγκεκριμένος. Μπροστά του ο άνθρακας μοιάζει "αθώος".
Ένα επικίνδυνο βιολογικό όπλο στα χέρια των ΗΠΑ!
  Δεν λείπουν πάντως και εκείνοι που διατυπώνουν πιο ακραίες και "καταστροφολογικές" απόψεις. Σύμφωνα με αυτούς, είτε δημοσιευτούν, είτε όχι τα αποτελέσματα των ερευνών ήδη οι ΗΠΑ έχουν στα χέρια τους ένα ακόμη "βιλογικό όπλο", το οποίο μπορεί να "αξιοποιηθεί" αναλόγως της περίστασης: είτε για να δημιουργηθεί η "ανάγκη" παραγωγής εμβολίων που θα αποφέρει κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, είτε για την προώθηση κονδυλίων που θα παρέχουν "βιοασφάλεια", είτε ακόμη και για τον "αποπληθυσμό" του πλανήτη που ήδη ασφυκτιά από την διαρκώς αυξανόμενη ανθρώπινη παρουσία!
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Παπα-δημιος,οι παπατζηδες,τα παπακια και τα παπαρια...συγκυβερνηση

Οποιος ειχε μεχρι πριν λιγες μερες αμφιβολιες για τον νεο διαχειριστη μας....μετα την υποστηριξη του στον υβριστη των Ελληνων Παγκαλο και τον εγκληματια κατα της χωρας Παπακωσταντινου θα πρεπει να εχει αλλαξει γνωμη,οποιος πιστευε οτι ο Παπαδημος ειναι μια  καποια λυση θα καταλαβε οτι ειναι μερος της συμμοριας και συνυπευθυνος για την κατρακυλα της χωρας,απλα βρεθηκε σαν λυση αναγκης και για να ξεφουσκωσει το κυμα αντιδρασης που ειχε αρχισει να γιγαντωνεται.

Σκιωδης ακομα ειναι ο οραματιστης της 79ης θεσης που μαζι με τους παπατζηδες συντροφους του στο πασοκ εβαλε την χωρα στο μνημονιο με φτιαγμενο το ελλειμα,με σχεδιο την καταστροφη της και τελικα το ξεπουλημα της και την πτωχευση του λαου,οι παπατζηδες αυτοι τωρα ενδιαφερονται για το μελλον της χωρας,μιλανε για πασοκ+ και οτι αλλη μαλακια τους ερθει στο κεφαλι και πιστευουν οτι με αυτο τον τροπο θα ξεχασουμε τα εγκληματα τους.


Τα παπακια της νουδου δεν συγκυβερνουν,περασαν ειδαν φως και μπηκαν,τοσο ηλιθιο θεωρουν τον λαο που επειδη κανουν την παπια θα πιστεψει οτι ειναι αυτοι η καλυτερη εναλλακτικη στους παπατζηδες του πασοκ,περιφερονται σαν επισκεπτες στο οικημα που συγκατοικουν αλλα προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτο γινεται με το ζορι.


Τελευταια και καταιδρωμενα τα παπαρια του Λαος,η μπουμπουκα,ο μπουμπουκος και ο Καρατζαφυρερ,το περιστερι απο τα Θεοφανεια λειπει για να γινει η παρασταση του καραγκιοζη,τυφλοσουρτες και κολοτουμπες συμπληρωνουν το σκηνικο της αηδιας.


Αυτη ειναι η συγκυβερνηση που μεχρι τις 19 Φεβρουαριου θα εχουμε,η οποια θα συνεχιστει παρα την θεληση του λαου μεχρι να αποφασισουν τα παπαροκομματα που την αποτελουν οτι θα μας επιτρεψουν να παμε σε εκλογες.

Και φυσικα αν περιμενετε λυσεις απο 49 εχθρους που αποτελουν το υπουργικο συμβουλιο...τοτε θα πρεπει να ειστε αναπηρος,ανεργος,ατομο  με ειδικες αναγκες,αιμοφιλικος,συνταξιουχος του ογα,ατομο με aids,και ολοι αυτοι οι καλοπληρωμενοι χαφιεδες της χωρας θα φροντισουν να σας κοψουν το επιδομα σας ωστε να πεθανετε το συντομοτερο για να μην επιβαρυνετε τον κρατικο προυπολογισμο.

Δεν φτανουν τα λεφτα για ολους,καταλαβετε τους,και αυτα που κερδιζουν αυτοι δεν τους φτανουν.

Θα κοψουν απο επιδοματα,μισθους,συνταξεις,επικουρικα,διοτι πρεπει να ζησουν αυτοι και οσοι τους στηριζουν.

Καποιοι πρεπει να πεθανουν,και δεν θα ειναι τα παπαρια της συγκυβερνησης.    

 
http://harrytsopanos.blogspot.com/#ixzz1fXzoZI3T
Διαβάστε περισσότερα » »

Μισθοί 9.000 ευρώ το μήνα για 13 στελέχη της ΔΕΗ

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Real News", οι καταστάσεις μισθοδοσίας για τα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης προκαλούν την κοινή γνώμη, όταν οι μισθοί των "απλών" υπαλλήλων της ΔΕΗ, ακόμη και οι εναερίτες, που παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για την αποκατάσταση των βλαβών, δέχονται μειώσεις στις αποδοχές τους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρότι ο Νόμος 3833 ορίζει πλαφόν για τις αποδοχές των διευθυντών στο Δημόσιο τα 5.981 ευρώ τον μήνα, ποσό ίδιο με τις απολαβές γενικού γραμματέα υπουργείου, στη ΔΕΗ δεκατρία στελέχη "πάτησαν" στο παραθυράκι του νόμου, που αναφέρει ότι από το πλαφόν "εξαιρούνται οι εταιρείες στις οποίες το Δημόσιο (ή τα νομικά πρόσωπα) κατέχει μόνο ή από κοινού ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, μικρότερο του 50%, οι τράπεζες και οι εταιρείες στις οποίες το Δημόσιο, αν και πλειοψηφών μέτοχος, δεν ασκεί τη διοίκηση ή τη διαχείρισή τους".


Και κάπως έτσι, το "φράγμα" των 8.000 ευρώ ξεπερνούν οι μηνιαίες απολαβές του Διευθυντή Παραγωγής, του Διευθυντή Μεταφοράς, του Διεθυντή Εμπορίας, του Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων, του νυν Διευθυντή Διανομής και του Νομικού Συμβούλου της επιχείρησης.

Πάντως, ο νέος νόμος βάζει φρένο στις απολαβές των golden boys της ΔΕΗ, καθώς από 1/11/11 ορίζει πλαφόν σε όλες τις ΔΕΚΟ το ποσό των 5.856 ευρώ, με εξαιρέσεις μόνο τον ΟΤΕ και τα Ελληνικά Πετρέλαια.











news247
Διαβάστε περισσότερα » »