Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Καταγγέλουμε την εταιρεία Σκλαβενίτη για εργοδοτική τρομοκρατία σε βάρος εργαζομένων


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οµηρίδοu Σκuλίτση 19 - Ε.Κ.Π. 60ς όροφος Τ: 2104170240 Κ: 6976915160 - 6985754636
Web: seiyp.grmail: info@seiyp.gr

Ι ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - Τ: 6980555306
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 16/10/2017



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ

Καταγγέλλουµε την εταιρεία Σκλαβενίτη για εργοδοτική τροµοκρατία σε βάρος εργαζοµένων. Το τελευταίο διάστηµα η εταιρεία έχει προβεί σε αρκετές µετακινήσεις εργαζοµένων σε άλλα καταστήµατα της χωρίς µάλιστα σε πολλούς από αυτούς να τους έχει ρωτήσει αν µπορούν να µετακινηθούν ή να τους έχει δώσει τη δυνατότητα να αρνηθούν και να παραµείνουν.

Πιο πρόσφατο και «προκλητικό» παράδειγµα αποτελεί η µετακίνηση µίας εργαζόµενης, η οποία ενώ είχε κάνει ξεκάθαρο στο παρελθόν ότι δε θα µπορούσε για λόγους υγείας αλλά και µεταφορικής δυσκολίας να µετακινηθεί σε άλλο κατάστηµα και ενώ είχε πάρει και σχετικές βεβαιώσεις, παρόλα αυτά της ζητήθηκε να µετακινηθεί.

Ενδεικτικό του εκφοβισµού που θέλει να επιβάλλει η εργοδοσία είναι πως η συγκεκριµένη συναδέλφισσα, διεκδικούσε όλα τα δικαιώµατα που απορρέουν από την εργασία της, όπως το να υπάρχει τήρηση του ωραρίου της, να πληρώνεται τις όποιες υπερωρίες της, έγκαιρη ενηµέρωση του προγράµµατος της, παρουσία γιατρού εργασίας κλπ. Το γεγονός µάλιστα ότι η απόφαση να µεταφερθεί σε άλλο κατάστηµα όπως της ανακοινώθηκε είναι εντολή του υπευθύνου ανθρωπίνου δυναµικού, αποδεικνύει ότι η απόφαση ήταν ειληµµένη και εκδικητική που σκοπό είχε να καµφθούν οι όποιες αντιδράσεις και απαιτήσεις των εργαζοµένων για την εξασφάλιση των στοιχειωδών εργατικών δικαιωµάτων τους. Επίσης δε θεωρούµε τυχαίο ότι αυτά συµβαίνουν σε µία περίοδο που η εταιρεία αποφασίζει να «παγώσει» τις υπερωρίες στους εργαζοµένους µε µερική απασχόληση, δίνοντας τον τόνο για περαιτέρω επίθεση.

Απαιτούµε τώρα να σταµατήσει αυτή η σντεργατική και επιθετική πρακτική της επιχείρησης, να µην µετακινηθεί η συναδέλφισσα σε άλλο κατάστηµα.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
 
 
 
sahiel.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

SOS ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ———————————————–
«Στην αρχή βραβεία και χαμόγελα, και τώρα κραυγές και πόνο, για τους λαθρο-μετανάστες που κατακλύζουν τα νησιά».
Πηγή: Από το διαδίκτυο
Προτάσεις
——————–
Ζητήσατε ευθύνες:
1.-Από Πάπα ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ
2.-Πατριάρχη ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
3.-Αρχιεπίσκοπο ΙΕΡΩΝΥΜΟ
4.-Υπουργό ΜΟΥΖΑΛΑ
5.-Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. (ΣΟΡΟΣ), που βοηθούν στην προσθαλάσωση των λέμβων. (Που σαν απεσταλμένοι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως, βοηθούν στην κατάληψη των νήσων από τους λαθρομετανάστες).
6.-Οι λαθρομετανάστες θα ζητήσουν δικαιώματα……..
7.-Ζητήσατε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να «ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ», δηλαδή, τα θαλάσσια σύνορα.
8.-Αλλιώς ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ, (Όταν οι λαθρομετανάστες γίνουν πλειοψηφία), τα νησιά θα ανακηρυχθούν σε ανεξάρτητη «Ισλαμική Δημοκρατία» , με ότι αυτό συνεπάγεται……….
9.-Εντολή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης για ανάμιξη των πληθυσμών της Ευρώπης, σύμφωνα με το σχέδιον COUDENHOVEN-KALERGI, γιαυτό κανείς δεν αντιδρά.
10.-Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ…………

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι.ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »