Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΑΛΩ Η ΘΡΑΚΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Ιστορία-Μυθολογία-Γεωγραφία
       
Κατά την αρχαία Ελληνική Ιστορία & Μυθολογία, η Θράκη ήταν κόρη του Ωκεανού και της Παρθενώπης, και αδελφή της Ευρώπης.
Η σημερινή Ευρώπη (Ε.Ε.) έχει ιστορική υποχρέωση να προστατέψει την εκ πρώτου βαθμού συγγενείας αδελφή Θράκη, από την αρπακτική βουλιμία των κακών και βάρβαρων γειτόνων Τούρκων.
Αλλά και η σημερινή Ευρώπη, η αδελφή της Θράκης, έχει και αυτή πέσει στα χέρια των αρπακτικών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι κακοί γείτονες Τούρκοι αρπάζουν τη Θράκη, όπως οι Σιωνιστές Παντοκράτορες άρπαξαν την αδελφή της Ευρώπη.
Και οι δύο αδελφές είναι πλέον αιχμάλωτες σε εχθρικά χέρια.
Η μεν Ευρώπη σε Σιωνιστικά χέρια της Ν.Τ.Π., η δε Θράκη σε Τούρκικα χέρια. Βασιλιάς της Θράκης ήταν ο Αίμος, από τον οποίον έλαβον τα ονόματα, Θράκη χερσόνησος του Αίμου, και το όρος Αίμος. Σύζυγος του Βασιλιά Αίμου ήταν η Ροδόπη, βασίλισσα της Θράκης, από την οποίαν έλαβε το όνομα ο νομός Ροδόπης.
Η Ευρώπη –αδελφή της Θράκης- οφείλει να αποτινάξει το Σιωνιστικό ζυγό που της επέβαλαν ανάξιοι Σιωνιστές Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, και σεβόμενη την ιστορία της, να σώσει την αδελφή της Θράκη από το Τούρκικο αρπακτικό.
Η Θράκη επίσης ονομάζεται και Τιτανίς, διότι εκεί εγεννήθησαν οι ημίθεοι Τιτάνες, λέγεται δε ότι η Θράκη γέννησε και τους γνωστούς Θεούς των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας, Δία (Zupiter), Άρη (Mars), και Κρόνο (Saturn), Ιστορικά διαστημικά πλανητικά ονόματα για όλη την ανθρωπότητα σήμερα.
Η Θράκη κατά τους μυθικούς χρόνους εθεωρείτο ως η περιοχή του Θεού Βορρά, εκ του οποίου πίστευαν ότι πηγάζουν οι Βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι πνέουν με σφοδρότητα όλο το χρόνο και δημιουργούν την Αιολική βόρεια ενέργεια χειμώνα-καλοκαίρι. Το δε καλοκαίρι οι βόρειοι άνεμοι ονομάζονται «Μελτέμια», και φυσούν για να δροσίζουν το Αιγαίο, πηγάζουν δε από τη Χερσόνησο του Αίμου τη Θράκη.
Εάν ανατρέξουμε σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες θα συναντήσουμε 
ΜΟΝΟ Ελληνικά ονόματα, από το Νέστο μέχρι τον Ελλήσποντο, Δαρδανέλια, & Βόσπορο, πράγμα που αποδεικνύει την Ελληνικότητα ολοκλήρου της Θράκης, Δυτικής & Ανατολικής.
Η Θράκη στο σύνολό της, απετέλεσε διαμάντι και φιλέτο κατακτητικών βλέψεων όλων των Ελληνικών φυλών της αρχαιότητας.
Εκεί εγκαταστάθηκαν Τρώες, Βιθυνοί, Μακεδόνες, Πελασγοί, Ίωνες,
Δωριείς, Παίονες, Ιλλυριοί, Καππαδόκες, Πόντιοι, και άλλες Ελληνικές φυλές, (3.000 π.χ. μέχρι σήμερα) με γλώσσα και θρησκεία Ελληνική.
Στη μεταχριστιανική εποχή, επί των Ρωμαϊκών χρόνων, Θράκη ονομάζετο όλη η προς νότον της οροσειράς του Αίμου έκταση αυτής,
μέχρι του Αιγαίου Πελάγους, και Ανατολικά μέχρι του Βοσπόρου, περιελάμβανε δε περιοχές όπως ο Εύξεινος Πόντος, ο Βόσπορος, η Προποντίς, ο Ελλήσποντος (Δαρδανέλια), μέχρι του Θρακικού Πελάγους, επί του Αιγαίου. Η Θράκη με τη συνθήκη της Λωζάνης το έτος 1923 διηρέθη -ως μη όφειλε- σε Ανατολική, και Δυτική Θράκη. Την μεν Ανατολική Θράκη επήραν οι Τούρκοι, τη δε Δυτική Θράκη οι Έλληνες. Η Δυτική Θράκη σήμερα είναι Γεωγραφικό διαμέρισμα της ηπειρωτικής Ελλάδος. Η Θράκη εν τω συνόλω της, από το 1923 με τη συνθήκη της Λωζάνης, βασικά τριχοτομήθηκε μεταξύ Ελλάδος-Βουλγαρίας-Τουρκίας. Η Τουρκία σήμερα με βάση το Σιωνιστικό κόλπο των μειονοτήτων της Ν.Τ.Π. προσπαθεί να «φάει» το Ελληνικό κομμάτι της Θράκης. Ο Ο.Η.Ε. σεβόμενος την Ιστορία οφείλει να αντιδράσει στα κατακτητικά σχέδια των Τούρκων αρπακτικών!!
Το βόρειο τμήμα της Θράκης, αποτελεί σήμερα μέρος της Βουλγαρίας,
Το δυτικό τμήμα μέρος της Ελλάδος, και το Ανατολικό κομμάτι μέρος της Τουρκίας. Η Τουρκία χάρη στην Ανατολική Θράκη, έχει σήμερα πρόσβαση στην Ευρώπη, και εάν η Τουρκία γίνει δεκτή ως μέλος της Ε.Ε. αυτό θα το οφείλει στην Ανατολική Θράκη.
Εδώ και η «κουτσή Μαρία» έγινε μέλος της Σιωνιστικής Ε.Ε.!!!
Η Δυτική Ελληνική Θράκη σήμερα είναι γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος, υπό Τουρκική απειλή!!! Είπαμε να φιλοξενήσουμε τους Μουσουλμάνους, αλλά όχι να ανέβουν τα πόδια στο κεφάλι!!!!!!!!!!!
Το Ελληνικό κομμάτι της Θράκης αποτελείται από τρείς (3) νομούς,
το Νομό Έβρου με πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη, το νομό Ροδόπης, με πρωτεύουσα τη Κομοτηνή, και το νομό Ξάνθης με πρωτεύουσα τη Ξάνθη. Στη περιφέρεια της Δυτικής Θράκης, υπάγεται και η νήσος Σαμοθράκη. Η Δυτική Θράκη με τη νήσο Σαμοθράκη έχουν το Θρακικό πέλαγος επί του Αιγαίου, ως εκ τούτου έχουν αιγιαλίτιδα ζώνη & υφαλοκρηπίδα έξη (6) ναυτικών μιλίων, και
Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ.), σύμφωνα με το διεθνές περί
Θαλάσσης Δίκαιο. Γιαυτό οι παμπόνηροι Τούρκοι, συνεπικουρούμενοι από τους Σιωνιστές ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλουν να βάλλουν στο χέρι τη Δυτική Θράκη, για να καρπωθούν τα πετρέλαια του Αιγαίου. Παίρνοντας τη Θράκη, παίρνουν και τη Σαμοθράκη…….
Όταν ο ΘΕΟΣ μοίραζε στους ανθρώπους πατρίδες, στους Έλληνες έδωσε ένα μικρό κομματάκι που είχε κρατήσει για τον εαυτό ΤΟΥ.
Αυτό το κομματάκι γης, μη το χαραμίσουμε με Σαμαρο-Βενιζέλους.
Είναι του ΘΕΟΥ!!! Μη φανούμε ανάξιοι της εμπιστοσύνης ΤΟΥ.
Στην Ελλάδα μας κατοικούν Έλληνες από τα χρόνια του Δευκαλίωνα.
(10.000 χρόνια π.χ.), μην αφήσουμε τους Σαμαρο-Βενιζέλους να μας την πάρουν, και να την δώσουν στους ηγέτες της ΑJC/ Ν.Τ.Π.
                             Βαλκανικοί Πόλεμοι:
                        ---------------------------
                                 Ιστορία:
Κατά το Α! Βαλκανικό Πόλεμο, 1912-1913, οι Τούρκοι ηττηθέντες,
αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν όλη τη Δυτική Θράκη, δυτικά του Έβρου ποταμού, εις τους Βουλγάρους, όμως λόγω του Β! Βαλκανικού πολέμου, (1914-1918), και των νικηφόρων αγώνων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, τη Δυτική Θράκη έλαβε η Ελλάς από τους Βουλγάρους, δυνάμει σχετικής συνθήκης.
Την Ανατολική Θράκη, αναγκάστηκε η Ελλάς, μετά τη καταστροφή της Μικράς Ασίας, (1922), να εγκαταλείψει στους Τούρκους, και να μετακομίσει τους Ελληνικούς πληθυσμούς αυτής, εις την Δυτική Θράκη σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης το 1923.
Όμως οι παμπόνηροι Τούρκοι, δεν έπραξαν το ίδιο για τους δικούς τους πληθυσμούς στην Δυτική Θράκη, τους άφησαν εδώ κάτω από το όνομα
«Έλληνες Μουσουλμάνοι» για να δημιουργήσουν σήμερα τα γνωστά προβλήματα μειονότητας για την Ελλάδα.
Μετά τη συνθήκη της Λωζάνης (1923), οι παμπόνηροι Τούρκοι προέβησαν σε πολλές εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες, και ολοκαυτώματα εις βάρος των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με τα γεγονότα ξεριζωμού των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως, (1955), όταν κυριολεκτικά ξερίζωσαν όλο το Ελληνικό στοιχείο από τις πρώην Ελληνικές περιοχές της Ανατολικής Θράκης-Κων/πόλεως- Ιωνίας- Πόντου- Λυκίας, Καππαδοκίας, και άλλων περιοχών της Μικράς Ασίας, ενώ εμείς οι Έλληνες, αφελώς φερόμενοι και σεβόμενοι τη συνθήκη της Λωζάνης, φιλοξενήσαμε το Μουσουλμανικό στοιχείο στη Δυτική Θράκη, δηλαδή αφήσαμε αφελώς και επιπολαίως, το αυγό του φιδιού να εκκολάπτεται μέσα στο κόρφο μας, δηλαδή αφήσαμε ένα «Τούρκικο Δούρειο Ίππο» μέσα στην Δ.Θράκη-Ελλάδα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε σήμερα τα γνωστά προβλήματα μειονότητος, όπως αυτά απορρέουν από τα γεγονότα του Κοσσυφοπεδίου που δημιούργησαν διεθνές δεδικασμένο. Με την υποτέλεια αυτή, δώσαμε όπλα στους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. και στους Τούρκους, να κάνουν γεωπολιτικό παιχνίδι.
Το κακό της Μουσουλμανικής μειονότητας, δεν είναι μόνο στη Δυτική Θράκη, αλλά και στα Δωδεκάνησα!!!
                               Σημερινή  κατάσταση
                           ------------------------------
Οι Τούρκοι παμπόνηροι όντες, εκμεταλλεύθηκαν την αγαθότητα και καλή προαίρεση των Ελλήνων, σε γεωγραφικές περιοχές όπου υπήρχαν μικτοί πληθυσμοί Ελλήνων & Τούρκων, όπως π.χ. στη Κύπρο, Θράκη, Δωδεκάνησα. Δείτε τι έκαναν στη Κύπρο, με αποτέλεσμα με την κατοχή του 40% της Κύπρου, και με το σχέδιο Ανάν, να φύγουν σιγά-σιγά οι Έλληνες, και η Κύπρος να μετασχηματισθεί από Ελληνική σε Τουρκική. Τα ίδια προσπαθούν να κάνουν και στη Θράκη!!!
Οι Τούρκοι εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή διεθνή γεωπολιτική συγκυρία, (κάνουν γεωπολιτικό παιχνίδι με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.),
και με δεδομένο τη λύση στο Κόσσοβο, εγείρουν θέματα τουρκικής Μουσουλμανικής μειονότητας και εδαφικών διεκδικήσεων στη δυτική Ελληνική Θράκη εις βάρος της Ελλάδος. Δεν τους αρκούν οι τεράστιες αχανείς εκτάσεις της Μικράς Ασίας, θέλουν και κομμάτια από τη μικρή Ελλάδα. Τόσο άπληστοι, αχόρταγοι, και άρπαγες είναι.
Έτσι αποκτούν μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εδαφικές εκτάσεις, με σκοπό να λέγονται Ευρωπαίοι, με δικαίωμα εισόδου στη Σιωνιστική Ε.Ε.
Κλέβοντας τη Θράκη από την Ελλάδα, (όπως έκλεψαν τη Κύπρο), αποκτούν δικαιώματα συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, και συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, δεδομένου ότι το Θρακικό Πέλαγος (Αιγαίο), είναι πλούσιο σε υδρογονάνθρακες.
Οι Τούρκοι μέσω των τουρκικών προξενείων Ξάνθης & Κομοτηνής, επιχειρούν εκτουρκισμό των Πομάκων & Αθιγγάνων-Ρομά Μουσουλμάνων, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν σημαία και σύμβολα της
«Αυτόνομης Τουρκικής Δυτικής Θράκης», όπως την αποκαλούν, κατά το πρότυπο του Κοσσυφοπεδίου, ενώ μπροστά σε όλα αυτά, η πολιτική Σιωνιστική νομενκλατούρα της Αθήνας, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Όλα αυτά με τις ευλογίες των Σιωνιστών των Η.Π.Α. –ΝΑΤΟ- & Ε.Ε.
 Εδώ βλέπουμε να μην υπάρχει καμία αλληλεγγύη και υποστήριξη των
«φίλων» & «συμμάχων» κρατών μελών του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και της Σιωνιστικής Ε.Ε. στο χειμαζόμενο και δεινώς δοκιμαζόμενο μέλος
που λέγεται Ελλάς. Όλοι αυτοί είναι στην υπηρεσία της Σιων. Ν.Τ.Π.
Όλα αυτά τα φαινόμενα στη Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο, και αλλού, οδηγούν στη συρρίκνωση του Ελληνικού χώρου, και στην αλλαγή των συνόρων, όπως προεφήτευσεν η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων  κ. Μπενάκη (Σιωνιστικό όνομα), ενώ η Ελληνική πολιτική   
ηγεσία και διπλωματία κοιμούνται….. ή μάλλον εκτελούν προδοτικές εντολές των ψυχοπαθών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.    
               Τα σχέδια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.
              -----------------------------------------------                    
Κατάπληξη προκαλεί σήμερα η παθητική στάση και σιωπή της προδοτικής «Ελληνικής» Σιωνιστικής κυβερνήσεως στα εθνικά μας θέματα. Σήμερα την Ελλάδα κυβερνούν δυστυχώς προδότες πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. γιαυτό οι Τούρκοι, -αντιστάσεως μη ούσης- χορεύουν, οργώνουν, και αλωνίζουν στη Δυτική Ελληνική Θράκη, και στο Αιγαίο. Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, για ποια Τουρκική εισβολή στη Θράκη μιλάμε, αφού οι εφιάλτες πολιτικοί, μέσω ΤΑΙΠΕΔ απλά πουλάνε τη Θράκη μας στη Τουρκία!! Ποιος θα σταματήσει το εθνικό αυτό έγκλημα;;; Υπενθυμίζω τις δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη (Εβραϊκό Σιωνιστικό όνομα), προς το πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια, ότι θα παραχωρήσουμε εθνικά εδάφη, χάρη της ειρήνης και ευημερίας στη ενωμένη Ευρώπη.
Δηλαδή η Ελλάδα θύμα για την ευημερία των Σιωνιστών Ευρωπαίων!!
Ήταν όλα απαρχής συμφωνημένα, και ο Παπούλιας σιωπή για να μη χάσει το θρόνο!!                 
Τα σχέδια Γεωπολιτικής των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων προβλέπουν η δυτική Θράκη να γίνει ανεξάρτητη Τουρκική δημοκρατία, σφήνα μεταξύ Τουρκίας & Ελλάδος, πράγμα που θα βοηθήσει στη δημιουργία Μουσουλμανικού τόξου, από την Αλβανία, μέσω Θράκης, στη Τουρκία που θα εμποδίζει την επέκταση των Ρωσικών αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου προς Ευρώπη & Μεσόγειο, και θα κυκλώσει την Ελλάδα με σκοπό την άμεση πρόσβαση της Τουρκίας-υπό τις ευλογίες των Σιωνιστών των ΗΠΑ& Ε.Ε., αχυρανθρώπων της Ν.Τ.Π.- για τη περικύκλωση της Ρωσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα!! 
Δηλαδή η Ιστορία θυσιάζεται χάρη των αγωγών ενέργειας!!
Εκτός αυτού οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. θα βάλλουν χέρι στο πλούσιο ορυκτό πλούτο του υπεδάφους της Δυτικής Ελληνικής Θράκης, και στα πετρέλαια του Θρακικού Πελάγους (Αιγαίου), που τόσο πολύ θέλουν να αρπάξουν οι πετρελαϊκές εταιρείες του Ροκφέλερ!
Τά πάντα θυσιάζονται για τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά & Γεωοικονομικά συμφέροντα των τρελών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Δυστυχώς για την Ελλάδα, στα δύσκολα αυτά χρόνια, είχε την ατυχία να έχει κυβερνήτες πολιτικούς πιόνια των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
       Χάνουμε τη Θράκη και εμείς αδιαφορούμε
   ---------------------------------------------------------
Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν, «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν», αυτό ακριβώς μας ταιριάζει σήμερα.
Σήμερα ο εκλεκτός των εχθρών Σιωνιστών κυβερνά την Ελλάδα.
Η Βουλή των Ελλήνων δεν αντιδρά, αφού οι υπουργοί & βουλευτές, είναι ανίδεοι και άσχετοι, κομματικά φανατισμένοι. Τον εαυτό τους φροντίζουν, και η πατρίδα να πάει να πνιγεί!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με εκχώρηση εθνικού εδάφους σε Τούρκους και άλλους Σιωνιστές αγοραστές, αφού το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε όποιον δίνει τα περισσότερα, χωρίς να εξετάζει αν πουλά σε εχθρούς της Ελλάδος, Τούρκους, Σιωνιστές, ή άλλους Ισλαμιστές!!!
Αυτό που οι Σιωνιστές πολιτικοί μας δεν κατάφεραν να κάνουν μέσω των ζωνών ελευθέρου εμπορίου στη Θράκη, το κάνουν τώρα με πιο αποτελεσματικό τρόπο, το πουλάνε κατευθείαν στους Τούρκους!!!
Πωλείται η Θράκη, ποιος θα σταματήσει το Εθνικό αυτό έγκλημα;;;
Η Θράκη μας είναι η νέα Ιφιγένεια του Ελληνισμού.
Χάνουμε τη Θράκη, και στην «Ελληνική» κυβέρνηση κυριαρχούν εφιάλτες πολιτικοί μέλη της λέσχης Bilterberg, Mασόνοι, & Σιωνιστές!
Συχνές επισκέψεις κάνει ο Πρωθυπουργός μας στην American Jewish Committee (AJC), για να «παίρνει γραμμή» λένε τα ΜΜΕ.
Τώρα ο Πρωθυπουργός ξεπουλάει τη ΔΕΗ για να την αγοράσουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες «μπιρ-παρά» κατόπιν διαταγής από AJC.
Tα χημικά της Συρίας τα ρίχνουν στο Κρητικό Πέλαγος, είναι απόφαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και ουδείς αντιδρά.
Εδώ έχουμε ρύπανση πρώτου βαθμού κλειστής θάλασσας!!!
Ο Σιωνιστικός ΟΗΕ δεν αντιδρά, φοβάται την οργή του Ρότσιλντ!!!
Εμείς λέμε, τι Σημίτης, τι ΓΑΠ, τι Μπενάκης, όλοι πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.-Δικτατορίας, των προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Είναι ντροπή για τη πατριωτική Ν.Δ. του Καραμανλή, να έχει τέτοιον Αρχηγό πιόνι του Θείου Ρότσιλντ!!! Είναι αυτός που σκίζει τα Μνημόνια, ομιλώντας στους αφελείς οπαδούς του, στους προεκλογικούς λόγους. Στις «κωλοτούμπες» είναι άσσος, λέει ο λαός!
Είναι αυτός που κυβερνά με ψέματα, και παραπλανά το Λαό.
Είναι αυτός που άνοιξε τα σύνορα και έφερε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, κατόπιν εντολών της AJC/Ν.Τ.Π.
Η AJC/ Ν.Τ.Π. φυλακίζει μέσω Μπενάκη όσους πολιτικούς αντιτίθενται στις προσταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.           
Τα εκλεκτά αυτά πιόνια του διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π. (Ααρών Αβουρί- Jeffrey- Μπενάκης), διέθεσαν το Ολυμπιακό στάδιο (ΟΑΚΑ)
που έγινε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, για τη σύναξη των Ιεχωβάδων-Μασόνων, και για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,
διότι το απαιτεί η Σιωνιστική AJC/ Ν.Τ.Π. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, έτσι εξηγείται η αδιαφορία και σιωπή των πρωθυπουργών για τη Θράκη, και για τα άλλα Εθνικά Θέματα.
Οι πρωθυπουργοί αυτοί πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. κατόπιν διαταγών των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.-Δικτατορίας, έβγαλαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες (AJC), προωθούν το νέο αντι-ρατσιστικό νόμο με απαίτηση του AJC, προωθούν νόμους για διάλυση της οικογένειας, κατάργηση της Κυριακής αργίας και σέβας προς το Σάββατο του διεθνούς Σιωνισμού, ίδρυση τμήματος Ισλαμικών σπουδών, κατάργηση των θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση, και τέλος το γενικό ξεπούλημα όλων των Εθνικών μας θεμάτων, υπό τις ευλογίες της Ορθοδοξίας, και των αρχηγών αυτής.
Δηλαδή οι εφιάλτες πολιτικοί, διά της λαθρομετανάστευσης - κατόπιν εντολών της Ν.Τ.Π.- προσπαθούν να εξαλείψουν το Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, & Ομότροπον, του Ελληνικού Λαού, τη Θράκη θα λυπηθούν;;;;;; Αυτά κάνει ο Μπενάκης!!! Έλληνες ξυπνήστε!!! Ο Μπενάκης εξελέγη για να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα της Σιωνιστικής AJC/Ν.Τ.Π.-παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Στη Θράκη η Μουσουλμανική μειονότητα αποτελείται από 47% Τουρκογενείς, από 31% Πομάκους, και 21% Ρομά.
Την αναταραχή στη μειονότητα προκαλεί η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με όλα τα όργανα αυτής, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, και Ε.Ε, και ο Μπενάκης χτενίζεται, δεν ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό, τηρεί άκρα του τάφου σιωπή. Για να τη βγάλει «καθαρή» λέει ο Λαός!!
Το τι συμβαίνει πραγματικά σήμερα στη Θράκη το περιγράφει σε σχετική αναφορά-έκθεση, η οργάνωση των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 2012, η οποία αποτελεί κόλαφο για τη Τουρκία, αφού ξεγυμνώνει το ρόλο της Άγκυρας, και τις πρακτικές που ακολουθεί περί εκτουρκισμού των Ελλήνων Μουσουλμάνων, επιβεβαιώνοντας τα επί χρόνια καταγγελλόμενα σχετικά με τις πιέσεις που δέχονται οι άλλες εθνότητες Πομάκοι, και Ρομά. Η Τουρκία επέβαλε έναν εφιάλτη στη
Θράκη μας. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για να επιβάλλει όλα αυτά ίδρυσε
Ποτάμια & Ελιές, σε συνεργασία με Μπενάκηδες-Τούρκογλου!!!
Στις πρόσφατες ευρωεκλογές το μειονοτικό Τουρκικό κόμμα DEB
έλαβε 42% στο νομό Ροδόπης (Κομοτηνή), και στη Ξάνθη 27% ,  από τη Μουσουλμανική μειονότητα. Ιφιγένεια η Θράκη μας!!
Δεν αντέχει άλλες Ιφιγένειες αυτή η πατρίδα!! Δεν αντέχει άλλους Μπενάκηδες η Ελλάδα!!! Έλληνες ξυπνήστε!!!
Το παιχνίδι με τη Θράκη είναι Γεωπολιτικό. Θέλει η Σιων. Ν.Τ.Π. παίρνοντας τη Θράκη, να εγκλωβίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα.
Η Ρωσία σήμερα για πρώτη φορά δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψουμε
Τούρκικη εισβολή στην Ελλάδα!!! Το γνωρίζει ότι θα την εγκλωβίσουν.
Αυτό οι λακέδες πολιτικοί, αντί να το εκτιμήσουν, στρέφονται κατά της φίλης Ρωσίας, και σαν προδότες που είναι, υποστηρίζουν τους εχθρούς της Ελλάδος, την ελίτ των τρελών Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Η Θράκη και το Αιγαίο φλέγονται, αλλά στην Αθήνα «πέρα βρέχει»,
οι εφιάλτες πολιτικοί καλά κρατούν, χάρη στην αδιαφορία των Ελλήνων ψηφοφόρων. Η Θράκη και το Αιγαίο βρίσκονται στο έλεος των Τούρκων. Ο Μπενάκης πιστεύει ότι υπηρετώντας το Ρότσιλντ, είναι η καλλίτερη εγγύηση για την ασφάλεια της Ελλάδος!!!
Κούνια που τον κούναγε. Τόσο αφελής και επιπόλαιος είναι!!!
Στα Εθνικά μας θέματα η κυβέρνηση των εφιαλτών παίζει το ρόλο του ηλιθίου. Αντιμετώπισαν την ίδρυση Τουρκικού πολιτικού κόμματος στη Θράκη, με μεγάλη απάθεια. Κράτος εν κράτη. Τα προξενεία της Τουρκίας σε Ξάνθη & Κομοτηνή, είναι η κυβέρνηση της Θράκης.
Θα τολμούσαμε ποτέ εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο μέσα στη Τουρκία;;;
Μας οδηγούν σε διαμελισμό, εθνική ταπείνωση, συρρίκνωση συνόρων,
με τους άρπαγες από Βορρά & Ανατολάς γείτονες, να αλαλάζουν από χαρά. Ο Θείος Ρότσιλντ δεν έβαλε μυαλό μετά τη σκληρή δοκιμασία που υπέβαλε ο ΘΕΟΣ την οικογένεια Ροκφέλερ, για τα επί Γης έργα αυτής. Επιζητεί με τα έργα του την οργή του ΘΕΟΥ επί της κεφαλής αυτού. Δεν έχει καταλάβει ότι το πλανήτη αυτόν κυβερνά Ο  ΘΕΟΣ!!!
Όχι ο κάθε τυχαίος Σιωνιστής Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ όσο ισχυρός αν είναι!!! «Έστιν δίκης οφθαλμός»………………..

                                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος
                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.com
      












        
Διαβάστε περισσότερα » »

Δήμος Πτολεμαΐδας Οδός Ολυμπιάδoς “βατός και άβατος “




Έργα  και  ημέρες  του  δήμου  Πτολεμαΐδας 
Εδώ και  δέκα ημέρες  έγινε  κοπή  και αποψίλωση  από  τα βάτα  και  αγριόχορτα  στην  οδό  Ολυμπιάδoς   από  συνεργεία  του  Δήμου  μετατόπισαν  τα  κομμένα  στην  μια  πλευρά  του  δρόμου, σε  ερώτηση  των  υπαλλήλων  για  την  αποκομιδή  των  υλικών  δηλώσαν  ότι δεν  έχουν  φορτηγό  και  έκτοτε   εγκαταλείφθηκαν  στο  έλεος  του  θεού, μια βόλτα  στα  στενά  της  πόλης  εάν   θα  κάνης  θα  διαπίστωσης  τα  ιδία  χαλιά , χέρσα  οικόπεδα  εγκαταλελειμμένα  από  τους  ιδιοκτήτες  μέσα  στην  βρομιά  και  τα  σκουπίδια  και  άβατα  από  τα  χόρτα  εστίες  μόλυνση. “ Δημάρχους  και  Αντιδημάρχους άραγε  έχουν  “ ανάπλασης  οδών  και  πάρκων  και  τρίχες  κατσαρές . Αυτή  είναι  η εικόνα  της δημοτικής  αρχής  “βατός  και  άβατος “ 




Διαβάστε περισσότερα » »

«Η ελίτ στα Σκόπια δεν θέλει ένταξη στην ΕΕ, γιατί θα χάσει το προνόμιο της κλεψιάς από το λαό»

Σόφια.

«Η κυβέρνηση των Σκοπίων σκόπιμα δημιουργεί προσκόμματα,  για να μην ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι επικεφαλής της,  γνωρίζουν ότι η ένταξη στην ΕΕ, σημαίνει επιβολή των κανόνων της Ευρώπης, με τους οποίους η πολιτική ελίτ της χώρας δεν θα είναι σε θέση να κλέβει τόσο ανελέητα τους πολίτες της, όπως κάνει σήμερα».


Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους, ο διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Σόφιας, Μπότζινταρ Ντιμιτρόφ, αναφερόμενος στην επιθυμία του λαού να αναγνωριστεί  η γλώσσα των Σκοπιανών ως «μακεδονική» καθώς και η ιστορία τους, ώστε να διαχωριστεί από τη βουλγαρική παράδοση, ένα γεγονός που είναι αδύνατο, όπως  σημειώνουν διεθνείς ιστορικοί και χρονογράφοι. Είναι αδύνατο να παραγραφεί η αλήθεια.

Ο Ντιμιτρόφ αναφερόμενος στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Στρασβούργο, ότι δεν υπάρχει καμία «μακεδονική» γλώσσα, τόνισε ότι πέρα από το διαχωρισμό της ιστορίας τους και την επινόηση της γλώσσας τους, όπως τόνισε ο Σαμαράς, τα Σκόπια δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΕ αφού δεν ικανοποιούν  την πλειοψηφία των απαιτήσεων για την ένταξη.

«Στην αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι δεν υπάρχει καμία «μακεδονική» γλώσσα, θα ήθελα να προσθέσω ότι  το λεγόμενο «μακεδονικό έθνος» ιδρύθηκε το 1934 με απόφαση του Βαλκανικού τμήματος της Κομμουνιστικής Διεθνούς, που είχε έδρα την Μόσχα.

Υπήρχαν μέλη των κομμουνιστικών κομμάτων σε όλον τον κόσμο. Όταν στη Γιουγκοσλαβία ιδρύθηκε το κομμουνιστικό καθεστώς το 1944, αναδημιουργήθηκε με απόφαση του Βαλκανικού τμήματος. Η επιτροπή αποτελούνταν από 12 καθηγητές της λογοτεχνίας από τη Σερβία και τη Βουλγαρία, με επικεφαλής έναν άνθρωπο, που δεν είχε τελειώσει τριτοβάθμια εκπαίδευση και αποφασίστηκε η σύσταση της «μακεδονικής» γλώσσας.

Το ιδίωμα αυτό έγινε με βάση τη βουλγαρική γραμματική, αλλάζοντας μερικά γράμματα βουλγαρικά και μερικές εκατοντάδες λέξεις, προσθέτοντας πολλές σερβικές λέξεις καθώς και ξένες (λατινικές) λέξεις.

Είναι μια τεχνητή γλώσσα και αυτήν διδάσκονται στα σχολεία, ενώ όταν γυρίσουν στο σπίτι ομιλούν την τοπική διάλεκτο που είναι κατά βάση βουλγαρική. Αυτή είναι η «μακεδονική» γλώσσα- και είναι αστείο να διατείνονται ότι είναι μια γλώσσα των Μακεδόνων...

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η πρόκληση του Βρετανικού Μουσείου: "Κατακερματίζει" τα γλυπτά του Παρθενώνα. Τα μεταφέρει σε άλλη αίθουσα με εισιτήριο εισόδου

Το Βρετανικό Μουσείο όχι μόνο δεν επιστρέφει αλλά ζητά γλυπτά από την Ελλάδα
«Είναι σχεδόν βέβαιο πως το Βρετανικό Μουσείο θα ζητήσει να δανειστεί από την Ελλάδα αρχαία αντικείμενα για τη μεγάλη έκθεση της άνοιξης του 2015, η οποία θα παρουσιάζει το ελληνικό σώμα στην ελληνική γλυπτική και θα εξετάζει τις επιρροές που αυτό άσκησε στον παγκόσμιο πολιτισμό». Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγή του Βρετανικού Μουσείου που ζητεί να κρατήσει την ανωνυμία της, για ευνόητους λόγους.
Ωστόσο, επίσημα το μουσείο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία. «Είναι πολύ νωρίς για να καθορίσουμε από ποια ιδρύματα και από ποιες χώρες θα ζητήσουμε να μας δανείσουν αρχαία αντικείμενα για τη μεγάλη έκθεση που θα φιλοξενήσει το Βρετανικό Μουσείο την άνοιξη του 2015» σημειώνει η εκπρόσωπος του Μουσείου, Νίκολα Έλβιν.
Όπως επισήμανε η εκπρόσωπος του Βρετανικού Μουσείου «οι Έλληνες εφηύραν την ιδέα του ανθρώπινου σώματος στην τέχνη ως φορέα ομορφιάς και ιδεών. Αυτή την ιδέα θέλει να αναδείξει και η έκθεση που προγραμματίζει το Μουσείο». Παράλληλα, τόνισε πως «η έκθεση θα προσπαθήσει να προσεγγίσει με ένα νέο τρόπο το ελληνικό σώμα, όπως αυτό εκφράστηκε μέσα από την τέχνη και τη σκέψη. Επιπλέον θα εξετάσει τις επιρροές που άσκησε σε άλλους πολιτισμούς του κόσμου».

  Η εν λόγω έκθεση «αναπόφευκτα θα προκαλέσει συναισθήματα οργής για τα πιο διάσημα και διαφιλονικούμενα γλυπτά στον κόσμο», όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γκάρντιαν». Μάλιστα, όπως πολύ... έξυπνα επισημαίνει ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Μαβ Κένεντι, ο διευθυντής του Μουσείου, Νέιλ Μακγκρέκορ, αρνήθηκε να σχολιάσει «αν το Μουσείο θα ζητήσει κάποια από τα γλυπτά από τον ναό του Παρθενώνα, που η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει... υπό την κατοχή της». Το δημοσίευμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στη μετακίνηση μέρους της συλλογής των γλυπτών του Παρθενώνα στην γκαλερί «Σένσμπουρι», από τη μόνιμη αίθουσα, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα από το 1962.
Σημειώνεται πως, παρότι στο Βρετανικό Μουσείο η είσοδος των επισκεπτών στους χώρους των μόνιμων εκθεμάτων είναι ελεύθερη, η συγκεκριμένη έκθεση θα είναι περιοδική και συνεπώς θα υπάρχει εισιτήριο, το οποίο συνήθως, είναι εξαιρετικά ακριβό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρήματα του Βρετανικού Μουσείου για τη μη επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Οι Βρετανοί, εδώ και χρόνια, υποστηρίζουν πως τα γλυπτά του Παρθενώνα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της συλλογής του μουσείου, την οποία μπορούν να θαυμάσουν δωρεάν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα » »

Συνέλαβαν τους Έλληνες χάκερς που με το "Lecpetex" μόλυναν παγκοσμίως εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Δηλώσεις για τη σύλληψη δύο ημεδαπών - δημιουργών του κακόβουλου λογισμικού με την κωδική ονομασία "Lecpetex" που μόλυνε παγκοσμίως εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές
Σε δηλώσεις για τη σύλληψη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δύο ημεδαπών - δημιουργών του κακόβουλου λογισμικού με την κωδική ονομασία “Lecpetex” που μόλυνε παγκοσμίως εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προέβη την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο πολύμηνης συστηματικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, κατάφερε να εξιχνιάσει την παράνομη διαδικτυακή δράση, δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι δημιούργησαν και χρησιμοποίησαν με άνομους σκοπούς (Cracking), το παγκοσμίως διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό με την κωδική ονομασία “Lecpetex”.
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 31 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (2-7-2014) το πρωί, σε περιοχές της Αττικής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση-συμμορία, απάτη με υπολογιστή, παραβίαση απορρήτου υπολογιστών, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση διαδικτυακών αναρτήσεων και πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητα Ελλήνων hackers στο διαδίκτυο, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες, με την χρήση κακόβουλου λογισμικού, είχαν παραβιάσει μεγάλο αριθμό υπολογιστικών συστημάτων, κυρίως μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (social media).
Για τα παραπάνω, ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες εξέδωσαν σχετικές Διατάξεις και Βουλεύματα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Ακολούθησε πολύμηνη, μεθοδική - συστηματική ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα, από ειδικά καταρτισμένους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε και διακριβώθηκε η εγκληματική δράση των δύο συλληφθέντων.
Ειδικότερα, από την ψηφιακή διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο εμπλεκόμενοι, ήταν οι δημιουργοί του κακόβουλου λογισμικού με την διεθνή κωδική ονομασία “Lecpetex”, το οποίο διέδιδαν κυρίως μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (social media), μολύνοντας μεγάλο αριθμό υπολογιστικών συστημάτων παγκοσμίως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαχειρίστρια εταιρεία της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης για να αντιμετωπίσει τις σημαντικές δυσλειτουργίες, που προκαλούσε στα υπολογιστικά της συστήματα ο συγκεκριμένος ιός, άλλαξε πολλές φορές την πολιτική απορρήτου της, εισάγοντας ειδικούς μηχανισμούς ασφαλείας για το σύνολο των χρηστών της, με συνέπεια να επηρεάζεται έτσι η συνολική εύρυθμη λειτουργία του δικτύου της.
Τους μηχανισμούς αυτούς, πολλές φορές κατάφεραν να υπερκεράσουν οι συλληφθέντες, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές και λογισμικό, επιτυγχάνοντας έτσι να προσβάλουν τους μηχανισμούς ανάπτυξης και τα συστήματα, όχι μόνο της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και άλλων διαδικτυακών εταιρειών ανά τον κόσμο, καθιστώντας έτσι, τον ιό, μία από τις σοβαρότερες απειλές παγκοσμίως σε επίπεδο κακόβουλου λογισμικού.
Τις λεπτομέρειες σχετικά με τη μεθοδολογία δράσης και τα επιμέρους στοιχεία και δεδομένα της υπόθεσης, θα σας παρουσιάσει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης.
Δηλώσεις Ταξίαρχου Εμμανουήλ Σφακιανάκη
Πρόκειται για την πλέον σημαντική υπόθεση που έχει χειριστεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σοβαρές επιπτώσεις στο παγκόσμιο διαδικτυακό υπολογιστικό σύστημα. Καταφέραμε να αποτρέψουμε μια σημαντική απειλή για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που προκάλεσε μεγάλα προβλήματα σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, σε όλο τον κόσμο.
Αναφορικά με την μεθοδολογία δράσης τους, αυτή συνίστατο στην αποστολή προσωπικών μηνυμάτων στους χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (social media), στα οποία επισύναπταν το κακόβουλο λογισμικό ως συνημμένο αρχείο. Με αυτόν τον τρόπο, αποσκοπούσαν στην εξαπάτηση των χρηστών, ώστε να ανοίξουν το αρχείο, το οποίο στη συνέχεια μόλυνε τον υπολογιστή τους.
Σημειώνεται ότι οι δράστες χρησιμοποιούσαν - αξιοποιούσαν τη διαδικτυακή πλατφόρμα της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς το κακόβουλο λογισμικό τους, μέσω της ικανότητας που είχε να αυτοδιαδίδεται, κατάφερνε να μολύνει όλες τις επαφές - φίλους του αρχικά προσβαλλόμενου χρήστη αποστέλλοντας τους αυτόματα, παρόμοια κακόβουλα μηνύματα. Με αυτόν τον τρόπο επεκτεινόταν γεωμετρικά ο αριθμός των μολυσμένων υπολογιστών, σε παγκόσμια κλίμακα.
Εναλλακτικά, οι δράστες διαμοίραζαν το κακόβουλο λογισμικό με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων διαμοιρασμού αρχείων Peer 2 Peer, μέσω των οποίων διέθεταν δωρεάν «σπασμένες» εκδόσεις δημοφιλών παιχνιδιών, τραγουδιών και κινηματογραφικών ταινιών, στις οποίες όμως είχαν επισυνάψει το κακόβουλο λογισμικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι χρήστες που «κατέβαζαν» (free download) τα αρχεία αυτά, να μολύνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.
Όπως προκύπτει από διεθνή έρευνα, η παραπάνω παράνομη δραστηριότητα που πλέον παρατηρείται στο μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του διαδικτύου και μέσω της οποίας οι χρήστες αυτού κατεβάζουν δωρεάν από διάφορες ιστοσελίδες παιχνίδια, λογισμικό, τραγούδια, ταινίες, προκαλεί ετησίως ζημιά στα υπολογιστικά τους συστήματα (PC, Laptop, κ.α.) η οποία ξεπερνά το 1,5 δις ευρώ και αυτό οφείλεται σε διάφορες δυσλειτουργίες (ζημιές) που προκαλούνται στα υπολογιστικά τους συστήματα από το κακόβουλο λογισμικό.
Σημειώνεται ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι δελεάζονται από τις ευκαιρίες που τους παρέχει το «ελεύθερο κατέβασμα αρχείων» (free downloading) και αγνοούν τους ενδεχόμενους κινδύνους και τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν στα υπολογιστικά τους συστήματα.
Όπως προέκυψε από την εξέλιξη της έρευνας, οι δράστες χρησιμοποιούσαν τον ιό για συγκεκριμένους ιδιοτελείς σκοπούς, που αφορούν κυρίως:
· Στη χρήση της υπολογιστικής ισχύος των μολυσμένων μηχανημάτων (εκατοντάδων χιλιάδων) για την παραγωγή εικονικού διαδικτυακού χρήματος (bitcoin mining). Συγκεκριμένα το κακόβουλο λογισμικό, μετά την εγκατάσταση του, χρησιμοποιούσε τους προσβαλλόμενους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για να παράγουν ψηφιακά-εικονικά νομίσματα (bitcoin) και
· Στην υποκλοπή ηλεκτρονικών πορτοφολιών (wallets). Οι δράστες με τη χρήση του ιού, υπέκλεπταν τους κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικών πορτοφολιών τα οποία περιείχαν ψηφιακά-εικονικά νομίσματα (bitcoins) και τα μετέφεραν σε άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τα οποία βρίσκονταν υπό τον έλεγχό τους.
Τα διαδικτυακά εικονικά νομίσματα (bitcoins) που συνέλεγαν οι δράστες: α) τα προωθούσαν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες μείξης (mixing services), μέσω ειδικού δικτύου (TOR) στο οποίο οι χρήστες του διαδικτύου αποκτούν πρόσβαση μόνο με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού. Με τον τρόπο αυτό απέκρυπταν τα ίχνη προέλευσης των παράνομων κερδών που είχαν προέρθει από την παραγωγή bitcoins και από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που είχαν υποκλέψει και β) τα μετέτρεπαν σε ευρώ με τη χρήση των υπηρεσιών ειδικών ηλεκτρονικών ανταλλακτηρίων τα οποία διατίθενται στο διαδίκτυο, εισπράττοντας, τελικώς, τα παράνομα κέρδη.
· Στην υποκλοπή κωδικών πρόσβασης πάσης φύσεως. Συγκεκριμένα με τη χρήση του ιού υπέκλεπταν τους κωδικούς πρόσβασης από ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και λογαριασμούς πάσης φύσεως (e-banking, Paypal κ.ά.) και τους καταχωρούσαν σε βάση δεδομένων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η υποκλοπή από τους δράστες, κωδικού ασφαλείας (password) διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στο οποίο οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
Επισημαίνεται ότι από την εξέλιξη της έρευνας, οι δράστες το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχεδίαζαν την υλοποίηση δικής τους υπηρεσίας νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, με τη μείξη ψηφιακών-εικονικών νομισμάτων (bitcoin mixing service), την οποία σκόπευαν να διαθέτουν μέσω του δικτύου TOR.
Σε συντονισμένες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο ημεδαπών, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού και ειδικότερα από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους, βρέθηκαν:
· ο πηγαίος κώδικας του κακόβουλου λογισμικού, τον οποίο χρησιμοποιούσαν προκειμένου να μολύνουν τα υπολογιστικά συστήματα των θυμάτων,
· ο λογαριασμός που διατηρούσαν στην υπηρεσία μείξης ψηφιακών εικονικών νομισμάτων (bitcoin mixing services) “bitcoin fog” (στην TOR διεύθυνση), με σκοπό να αποκρύψουν τα ίχνη προέλευσης των ψηφιακών εικονικών νομισμάτων (bitcoins),
· ο λογαριασμός που διατηρούσαν στο ηλεκτρονικό ανταλλακτήριο “Kraken” (στη διεύθυνση “www.kraken.com”) για τη μετατροπή των bitcoins σε κανονικό νόμισμα (π.χ. ευρώ), καθώς και το ιστορικό αναλήψεων από την εν λόγω υπηρεσία,
· φάκελος στον οποίο ήταν αποθηκευμένα είκοσι έξι χιλιάδες εξακόσια δέκα (26.610) αρχεία με κλεμμένους διάφορους κωδικούς πρόσβασης χρηστών του διαδικτύου από διάφορες υπηρεσίες που αυτοί χρησιμοποιούσαν,
· φάκελος στον οποίο ήταν αποθηκευμένα 114 αρχεία με υποκλαπέντα ηλεκτρονικά πορτοφόλια,
· δείγμα του πηγαίου κώδικα τον οποίο ανέπτυσσαν για την κατασκευή δικής τους υπηρεσίας μείξης ψηφιακών εικονικών νομισμάτων (bitcoin mixing service).
Tα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακή τους εξέταση, από την οποία αναμένεται να προκύψουν με ακρίβεια τα υπολογιστικά συστήματα τα οποία είχαν υπό τον έλεγχο τους, καθώς και τα οικονομικά οφέλη που είχαν αποκτήσει.
Οι δύο συλληφθέντες με δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
(Με πληροφορίες από: ΑΜΠΕ)

Διαβάστε περισσότερα » »