Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας στα Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων προχωρά σε προκαταρκτική μελέτη για επένδυση ύψους 10 εκ. €, η οποία θα φέρει έκπτωση έως και 40% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, των δημοτών...

Ο ίδιος ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας κατέθεσε την πρόταση για έγκριση της μελέτης (ύψους 15.000 €) στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι του Σαββάτου. Και η πλευρά της αντιπολίτευσης είδε θετικά τη πρόταση, η οποία αναμένεται να εγκριθεί σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις.

Η περιοχή των Τρικάλων έχει επιλεγεί μαζί με τρεις-τέσσερις ακόμη πανελλαδικά για αυτή την επένδυση η οποία χρηματοδοτείται στο σύνολό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του προγράμματος «Ε.Λ.Ε.Ν.Α.». Το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που θα λειτουργήσει στη περιοχή, μέσω του δικτύου τηλεθέρμανσης που θα αναπτυχθεί, θα εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα θέρμανσης και χαμηλότερα τιμολόγια έως 40% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, για τους δημότες του Δήμου Τρικκαίων.
 
trikalavoice.gr
tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Από την Οίτη στον Δομοκό έφτασε η επικίνδυνη κάμπια

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει σε περιοχές της Φθιώτιδας η πορτοκαλόμαυρη κάμπια, η οποία μετά την καταστροφή που προκάλεσε σε δασικές και γεωργικές εκτάσεις στις περιοχές του Γοργοποτάμου και της Οίτης, τώρα επεκτείνεται...
προς τον Δομοκό.

Το δασαρχείο Λαμίας ενημέρωσε το ΕΘΙΑΓΕ για την σοβαρότητα της κατάστασης, όπου και έλαβε συμβουλές από τον εντομολόγο του Οργανισμού για επίγειο ψεκασμό με μίγμα που μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Οι οδηγίες έχουν ήδη αποσταλεί στον δήμο Λαμίας, όπου μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι.


lamiastar.gr
tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Καλά έκανε και έσφαξε το ζεύγος των Ελλήνων ο Πακιστανός! Λένε όχι στο "ρατσισμό" και θέλουν να θάψουν τη δολοφονία οι συγγενείς!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα κυριαρχεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού μια πρωτοφανής τρέλα!

Η τρέλα του "σφάξε με αλλοδαπέ μου να αγιάσω"! 

Έτσι τις περισσότερες φορές που κάποιος "Έλληνας" σφάζεται ή πέφτει θύμα εγκληματικότητας από αλλοδαπούς οι συγγενείς του το "θάβουν" για να μην δημιουργήσουν κλίμα ρατσισμού εναντίον των υπολοίπων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Δηλαδή μας σφάζουν και από πάνω αυτολογοκρινόμαστε κιόλας! 

Ουάου! Πρόοδος!

Οπότε να ξέρετε από δω και πέρα ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη αν σφάξουν εσάς ή το παιδί σας δεν το έχουν οι αλλοδαποί. Αυτοί "ζουν για ένα καλύτερο αύριο". Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι απανταχού αριστερο-προοδευτικοί γιατί αυτοί δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να αποδειχθεί ότι η πολυπολιτισμικότητα που ευαγγελίζονται απέτυχε.

Κόντρα στο ανθρωποφαγικο κλίμα και στην προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της διπλής δολοφονίας στο Αλιβέρι, η οικογένεια των νεκρών με επιστολή της τονίζει ότι δεν θέλει το γεγονός να τροφοδοτήσει το ρατσιστικό μίσος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το tvxs.gr, παρακαλώντας όλους να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνά.. Στην επιστολή αναφέρεται:

- Δεν επιθυμούμε την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών των θανόντων και παρακαλούμε να αποσυρθούν άμεσα.
  
 - Η οικογένεια αναμένει απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, απάντηση για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς να έχει ερωτηθεί η οικογένεια.
  
 - Κατά τη διάρκεια της κηδείας δε θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικές κάμερες καθώς η οικογένεια δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε προβολή της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  
 - Απαιτούμε ο θάνατος των δύο συγγενών, να μη χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες απ’ όποιον προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός για να τροφοδοτήσει ρατσιστικό μίσος.
  
  Η οικογένεια

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

46 θέσεις εργατών (δίμηνα) στο έργο “Χάραξης Οδού Πτολεµαΐδας – ∆υτικής Εορδαίας και Σύνδεση µε τον Κάθετο Άξονα Κοζάνης – Φλώρινας» – Μέχρι 11/06 οι ατήσεις

ergasiaΤο kozan.gr σας παρουσιάζει μια ακόμη προκήρυξη που αφορά προσλήψεις δίμηνης διάρκειας 46 εργατών στο έργο “Χάραξης Οδού Πτολεµαΐδας – ∆υτικής Εορδαίας και Σύνδεση µε τον Κάθετο Άξονα Κοζάνης – Φλώρινας».
Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την  υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε  άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους  θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι  αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία  έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση:Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής – Κοζάνης, Τ.Κ.500 04, (τηλ.
επικοινωνίας: 2461098800-1).
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει :
α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε. Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε βαθµό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας απαιτείται Πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας (N.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210−3443384 και β) Καραµαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310− 459101, των κατωτέρω επιπέδων:
Α΄ ΕΠΙΠΕ∆Ο: Για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.).
Επίσης αποδεικνύεται µε αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστηµιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571−72−76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. ∆εν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους
Οµογενείς και Οµογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίµβρο και Τένεδο.
β) Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
γ) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των
καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.
δ) Να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία,
δικαστική συµπαράσταση)
Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα µέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν. 2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6)
ΕΙ∆ΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΥΕ Ειδικευµένοι Εργάτες
- Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυµνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει µέχρι και το 1980 απολυτήριο δηµοτικού σχολείου) ή ισοδύναµος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.∆. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιµος τίτλος της αλλοδαπής.
- Αποδεδειγµένη Εµπειρία (τουλάχιστον 6µηνη) συναφή µε το αντικείµενο της προκηρυσσόµενης θέσης (αφορά στο 60% των προκηρυσσόµενων θέσεων εφόσον βεβαίως υπάρξουν και υποψήφιοι µε εξειδίκευση χωρίς εµπειρία). Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους µε το προσόν του απολυτηρίου τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης, µπορούν να επιλεγούν και υποψήφιοι χωρίς τίτλους σπουδών, αλλά µε συναφή εµπειρία.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Surendra S. Shastri: Πώς το ξύδι μπορεί να σώσει 73.000 γυναίκες τον χρόνο από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, ένας γιατρός επ' ονόματι Surendra S. Shastri τέθηκε επικεφαλής του τμήματος προληπτικής ιατρικής στο Tata Memorial Hospital, στο Μουμπάι της Ινδίας: στόχος του ήταν να μειώσει τα ποσοστά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ο οποίος σκοτώνει 200.000 γυναίκες τον χρόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά είναι σχετικά σπάνιος στις αναπτυγμένες χώρες.

Χρησιμοποιώντας ένα στείρο διάλυμα ξυδιού, κάτι πολύ πιο οικονομικό από άλλες προληπτικές μεθόδους, μπορεί να εντοπίσει μέσα σε λίγη ώρα καρκινικούς όγκους, γλυτώνοντας τη ζωή σε πολλές χιλιάδες γυναίκες ετησίως.



Πηγή: pcnea.blogspot.gr 
ksipnistere
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιοι δικαιούνται επίδομα τέκνων

Στη δημοσιότητα οδηγίες συμπλήρωσης του νέου εντύπου Α21 στο Taxisnet. Για πρώτη φορά το επίδομα τέκνων χορηγείται από το πρώτο παιδί με βάση εισοδηματικά κριτήρια. Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Από το απόγευμα της Τετάρτης, ή το αργότερο έως το πρωί της Πέμπτης, θα βρίσκεται στο TaxisNet το έντυπο Α21, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά μαζί με τη φορολογική τους δήλωση οι δικαιούχοι του επιδόματος τέκνων.
Η χορήγηση του επιδόματος θα γίνεται μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των φορολογικών στοιχείων, ενώ αρμόδιος φορέας για τη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων και την κατάθεση προσφυγών ορίζεται ο ΟΓΑ.
"Ο Οργανισμός είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει άμεσα στις απαιτήσεις για την διεκπεραίωση των αιτήσεων και τη χορήγηση του επιδόματος", δήλωσε σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΟΓΑ, Δημήτρης Κοντός.
Για πρώτη φορά το επίδομα θα χορηγείται από το πρώτο παιδί με βάση εισοδηματικά κριτήρια, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Για τη συμπλήρωση του εντύπου Α21, ο εκάστοτε αιτών θα πρέπει να γνωρίζει:
* Τον αριθμό οικογενειακής μερίδας από το δημοτολόγιο του Δήμου όπου είναι εγγεγραμμένα όλα τα μέλη με κανονική εγγραφή (όχι ενδεικτική).
* Τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού του σε Τράπεζα ή στα ΕΛ.ΤΑ., όπου θα πιστώνεται το ποσό των επιδομάτων.
* Τους ΑΜΚΑ όλων των μελών της οικογένειας. Ειδικότερα ο ΑΜΚΑ του αιτούντα /δικαιούχου είναι υποχρεωτικός, προκειμένου να δικαιωθεί και να εισπράξει τα επιδόματα.
* Σε περίπτωση κατοικίας στην Ελλάδα, την ονομασία του Δήμου, της Δημοτικής Ενότητας και της Δημοτικής/ Τοπικής Κοινότητας, όπου κατοικεί.
Διευκρινήσεις για τη συμπλήρωση του εντύπου
Επίσης για τη χορήγηση του επιδόματος είναι απαραίτητη η μόνιμη και συνεχής διαμονή του δικαιούχου στην Ελλάδα κατά την τελευταία δεκαετία (2003-2012) και αποδεικνύεται κατά βάση από την αδιάλειπτη υποβολή του εντύπου Ε1 δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για τα τελευταία 10 έτη και επαληθεύεται αυτόματα από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Εάν για κάποια έτη δεν βρεθεί το αντίστοιχο έντυπο, θα καλείται ο αιτών να συμπληρώσει ένα ή περισσότερα δικαιολογητικά, ικανά να αποδείξουν τη διαμονή του στην Ελλάδα κατά τα έτη αυτά.
Τα πεδία "Χώρα Γέννησης", "Χώρα Διαμονής" και "Χώρα Υπηκοότητας" συμπληρώνονται ως εξής:
α) για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, επιλέγεται το ακριβές όνομα της χώρας
β) για τις υπόλοιπες χώρες, επιλέγεται η κατηγορία Τρίτη Χώρα
• Το πεδίο Βαθμίδα εκπαίδευσης συμπληρώνεται για τέκνο άνω των 18 και κάτω των 19 ή 24 ετών, ανάλογα με την περίπτωση.
• Το πεδίο Ποσοστό αναπηρίας δε συμπληρώνεται, εάν το τέκνο δεν είναι ανάπηρο
• Τα πεδίο Κύρια ευθύνη διατροφής και Αποκλειστική ευθύνη διατροφής συμπληρώνονται όταν ο αιτών είναι διαζευγμένος ή σε διάσταση ή όταν το τέκνο είναι από προηγούμενο γάμο ή αναγνωρισθέν.
• Η ερώτηση 4 (Διαμένετε μόνιμα και συνεχώς την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα;) απαντάται υποχρεωτικά από όλους τους αιτούντες.
Το επίδομα τέκνων καταβάλλεται ανά τρίμηνο, την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε ημερολογιακού τριμήνου, με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛ.ΤΑ. του δικαιούχου.
Η καταβολή του πρώτου τριμήνου κάθε έτους πραγματοποιείται μαζί με τα επιδόματα του δεύτερου τριμήνου, την τελευταία εργάσιμη ημέρα αυτού. Ειδικά για φέτος η καταβολή της των δυο πρώτων τριμήνων θα γίνει αρχές Ιουλίου.
Το επίδομα δικαιούται η οικογένεια:
* Από 1-1-2013, για τέκνα που γεννήθηκαν μέχρι 31-12-2012 και
* Από την 1η του μήνα του επόμενου εκείνου της γέννησης, για τέκνα που γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν εντός του έτους 2013.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιο φυτό Σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες; «Η βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng!

Κινέζικο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 ημέρες..!!
Ένα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως… δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …παγκρέατος. Γνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών – ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης. Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες.
Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg:
Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε. Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους.
Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.
Το Turmeric (κουρκουμάς) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες και βασικό, χωρίς παρενέργειες! Παρ ‘όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές.
Αναφορές
Int J Cardiol 1995 Απρίλιο? 49 (2) :173-7.
Immunopharmacology 1998 Μάιος? 39 (2): 117-26.
Tao, Xuelian, et αϊ. Μια μελέτη φάσης Ι του εκχύλισμα οξικού αιθυλεστέρα της κινεζικής αντιρευματικά βότανο Tripterygium F wilfordii γάντζο στη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Εφημερίδα της Ρευματολογίας 2001
Οκτώβριος? vol. 28: σελ. 2160-67.
Τάο, Xuelian και Λίπσκι, Peter E. Η κινεζική αντι-ανοσοκατασταλτικά βοτανική θεραπεία Tripterygium wilfordii γάντζο F. Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές Θεραπείες για Ρευματικά Νοσήματα ΙΙ , Vol. 26, αρ. 1,
Φεβρουάριος 2000, σελ. 29-50.
Chang WY, et αϊ. Τα αποτελέσματα των παραδοσιακών αντιρευματικά φάρμακα φυτικής προέλευσης σε κύττρα του ανοσοποιητικού απάντηση. Η Εφημερίδα της Ρευματολογίας 1997? 24:3.
Tao Χ, J νεότεροι, Fan FZ, Wang Β, Lipsky PE. Επωφεληθείτε από ένα απόσπασμα του F Tripterygium wilfordii γάντζο σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα: μια διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη.
Αρθρίτιδα Rheum 2002 Ιούλιος? 46 (7) :1735-43.
Zhong Yao Li Xue Du ( Τοξικολογία των κινεζικών βότανα ) 1989? 154-155.
Wu Han Yi Xue Xue Yuan Bao ( Εφημερίδα της Wuhan University School of Medicine ) 1981? 4-67.
Zhong Yao Li Xue Du ( Τοξικολογία των κινεζικών βότανα ) 1989? 156-157.
Xian Dai Zhong Yao Yao Li Xue ( Σύγχρονη Φαρμακολογίας των κινεζικών βότανα ) 1997? 413.
Int J Cardiol 1995 Απρίλιο? 49 (2) :173-7.

aromaikarias.blogspot.gr
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

110 θέσεις για δίμηνα στο Λιγνιτικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας – Mέχρι 14/06 οι αιτήσεις

ergasia
 To ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 110 (εκατόν δέκα) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Μονάδων.

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια Σύμβασης

Αριθμός Ατόμων

Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

23ο χιλ.Κοζάνης Πτολεμαιδος

Εργάτης Εργάτρια(ΥΕ)


60 Ημερομίσθια
          110 







Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι 14.06.2013 και  ώρα 16.00 στη Γραμματεία του  Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του ΛΚΔΜ  23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος, την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.
Η ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση διανέμεται από τη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού στην ανωτέρω Διεύθυνση.
kozan.gr
             Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της Αίτησης :
1.   Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι  εγγεγραμμένος  στο δημοτολόγιο, η  ημερομηνία  έκδοσης του οποίου δεν πρέπει να  απέχει περισσότερο  από  τριάντα (30) ημέρες από  την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας  υποβολής  των  αιτήσεων.
2.   Πρόσφατη βεβαίωση του  ΟΑΕΔ για τον προσδιορισμό του χρονικού διαστήματος ανεργίας του υποψηφίου, η  ημερομηνία  έκδοσης  της  οποίας  δεν  πρέπει  να  απέχει περισσότερο  από  (10) εργάσιμες ημέρες  από  την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας  υποβολής  των  αιτήσεων. Αποκλείεται  η  απόδειξη  με  υποβολή  υπεύθυνης  δήλωσης  και  κάρτας  ανεργίας
3.   Πιστοποιητικά αρμόδιων φορέων από τα οποία θα προκύπτει η οικογενειακή και κοινωνική κατάσταση του υποψηφίου (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειάς του κ.λ.π.).
4.  Φωτοαντίγραφο των δύο  όψεων  του  ατομικού  δελτίου  ταυτότητας.
5.  Υπεύθυνη  Δήλωση του  Ν. 1599/1986 στην  οποία  να δηλώνει αν έχει  απασχοληθεί  στη  ΔΕΗ Α.Ε., με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (π.χ. σύμβαση έργου, ημερομίσθιος κ.α., εκτός  πρακτικής άσκησης) κατά το τελευταίο έτος, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που  απασχολήθηκε.
Σημειώνεται ότι απαγορεύεται η επαναπρόσληψη ατόμων που έχουν απασχοληθεί στο παρελθόν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στη ΔΕΗ.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Προκαταρκτική εξέταση για την παρεμπόδιση ελέγχου στο Ορυχείο Μαυροπηγής

Πτολεμαϊδα: Προκαταρκτική εξέταση για την παρεμπόδιση ελέγχου στο Ορυχείο Μαυροπηγής Το πρόσφατο περιστατικό με την παρεμπόδιση του μικτού κλιμακίου αρμοδίων υπηρεσιών της Πτολεμαϊδας για την διενέργεια ελέγχου στο Ορυχείο Μαυροπηγής και τα σχετικά δημοσιεύματα βρίσκεται στο στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο Εισαγγελέας Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η διαδικασία της προανάκρισης στην Αστυνομική υποδιεύθυνση Πτολεμαϊδας και ήδη καταθέτουν τα μέλη του μικτού κλιμακίου ενώ αναμένεται κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες να κληθούν άμεσα και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αυτή.    

 
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Επιστρατεύουν ειδικούς φρουρούς σε τρένα και προαστιακό

Για ποιο λόγο το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης επιστρατεύει ειδικούς φρουρούς, προκειμένου να διεκπεραιώνονται με ασφάλεια όλα τα δρομολόγια
Εντός των ημερών, το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης αναμένεται να επιστρατεύσει 35 ειδικούς φρουρούς, οι οποίοι θα αναλάβουν την ασφάλεια των επιβατών, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των δρομολογίων, προκειμένου να σταματήσουν τα περιστατικά επιθέσεων και κλοπών.
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το "Βήμα" με τροπολογία στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ΚΤΕΛ, αυστηροποιείται το αδίκημα της κλοπής του χαλκού από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, το οποίο έχει αποδεκατιστεί από συμμορίες.
Η νομοθετική ρύθμιση θα αυξήσει τις ποινές για την κλοπή, και μάλιστα, κατά πληροφορίες, εισηγείται το αδίκημα να τιμωρείται με κάθειρξη και η ποινή να είναι μη εξαγοράσιμη. Επίσης, αυστηροποιούνται και οι ποινές για τους κλεπταποδόχους του χαλκού.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) ξεκινά έρευνες σε χυτήρια και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το σκραπ, προκειμένου να εντοπιστούν οι κλεπταποδόχοι των χτυπημάτων στο δίκτυο του ΟΣΕ και να απενεργοποιηθούν τα κυκλώματα της παράνομης αγοράς.
Η ζημιά υπολογίζεται μέχρι σήμερα ότι είναι τεράστια, αφού μόνο η ανάταξη της ηλεκτροκίνησης, στην οποία προχωρά η ΕΡΓΟΣΕ, προϋπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ, ενώ ο κίνδυνος απώλειας κοινοτικών κονδυλίων που είχαν δοθεί για την εγκατάσταση ηλεκτροκίνησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο ήταν ως πρόσφατα έντονος.
Η ενεργοποίηση των ειδικών φρουρών στα τρένα έρχεται μετά από διάφορα περιστατικά, όπως επεισόδια που προκλήθηκαν από περιθωριακά στοιχεία, απειλές από λαθρεπιβάτες και, κυρίως, εισβολές φασιστικών στοιχείων στα τρένα, όπου πραγματοποιούν - χωρίς καμία δικαιοδοσία προφανώς - ελέγχους εισιτηρίων και φέις κοντρόλ στους επιβάτες.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για μυστική συμφωνία ντροπής Ελλάδος – Κύπρου – Τουρκίας – Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ.

Σχολια και πρόλογος απο τον Πόρτα Πόρτα

Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ…..

- ΤΟΥΡΚΙΑ 40%
- ΕΛΛΑΔΑ 30%
- ΚΥΠΡΟΣ 20%
- ΕΕ 10%

ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ….

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ…. ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ !

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ !!

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ !

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ Κ ΕΛΑΤΕ ΣΕ 6-16 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ..!

ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”

ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ-ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΟΖ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΙΓΜΟ… ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΙΓΜΟ…

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ !

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ..!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ….

- ΕΣΕΙΣ,, 300 ΓΙΔΙΑ…. ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?
- ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ?

FYI – ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕNΓΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ…

ΠΠ







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΑΜΟΥ‏

Το κάρδαμο είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό και ανήκει στην οικογένεια των Κραμβοειδών (Brassicaceae) (συνώνυμη περιγραφική ονομασία Σταυρανθών (Cruciferae).Είναι αυτοφυές αλλά και καλλιεργούμενο φυτό.

Υπάρχουν αρκετά είδη κάρδαμου. Τα πιο σημαντικά είναι:
Κοινό κάρδαμο. Γνωστό και σαν κάρδαμο της Ορλεάνης, επιστημονική ονομασία Λεπίδιο το εδώδιμο. Μονοετές και ποώδες φυτό με καταγωγή απο την Ασία, αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα. Καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές και έχει πολλές χρήσεις στη μαγειρική σε σαλάτες, ή γαρνιτούρες

Νεροκάρδαμο. Έπιστημονική ονομασία Ναστούριο το φαρμακευτικό.Πολυετές ποώδες φυτό με βλαστούς που έρπουν. Η καταγωγή του είναι από την Ευρώπη και σήμερα βρίσκεται σε πολλές περιοχές της γης κοντά σε λίμνες, ρυάκια ποταμούς και χαράδρες.
Πικροκάρδαμο ή κάρδαμο των λιβαδιών. Χαμηλή πόα με λευκά ή ροζ άνθη. Βρίσκεται σε περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου της γης. Τα φύλλα του είναι σαρκώδη και έχουν πικρή γεύση.

Το κάρδαμο, έχει λεπτά και εύθραυστα φυλλαράκια με πολύ δυνατή πιπεράτη και συγχρόνως δροσερή γεύση(όπως και η μέντα).

Σήμερα κοντεύουμε πια να το ξεχάσουμε, ενώ οι παλαιότεροι το εκτιμούσαν πολύ. Θεωρούσαν ότι ήταν μια πηγή σθένους και θάρρους.
Από τα παλιά μας έρχεται η έκφραση “φάε να καρδαμώσεις” , ή “το καρδάμωσε” για κάποιον που ανέκτησε τις δυνάμεις του.
Σαν βότανο έχει πολλές χρήσεις. Είναι άριστο ορεκτικό, είναι θρεπτικό, πλούσιο σε βιταμίνες μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κυρίως σίδηρο, ασβέστιο και ιώδιο.
Τονώνει τον οργανισμό και έχει αποτοξινωτικές, αντιρευματικές αλλά και αφροδισιακές ιδιότητες .
Κάνει πολύ καλό στο κουρασμένο πνεύμα.
Στη μαγειρική χρησιμοποιείται μόνο του σαν σαλάτα με λαδόξυδο ή μαζί με άλλα λαχανικά .
Η έντονη γεύση του ταιριάζει με το μαρούλι, το λάχανο, τις βραστές πατάτες, κλπ. Συνήθως χρησιμοποιούμε όλο το μήκος των φύλλων σε σαλάτες ή αποξηραμένο ως ρόφημα.Αν το ανακατέψεις με λεπτοκομμένο λάχανο, φρέσκα κρεμμυδάκια και ρόδι έχεις μια υπέροχη σαλάτα!!

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πλύσιμο, που πρέπει να γίνεται πολύ σχολαστικά.
Αυτό γιατί οι συνθήκες που φύεται ευνοούν την προσβολή του από διάφορα παράσιτα και την ανάπτυξη νυμφών στα φύλλα του.
Το κάρδαμο δεν είναι δύσκολο να καλλιεργηθεί σαν φυτό, χρειάζεται σκιερό και υγρό περιβάλλον, και μπορούμε να το σπείρουμε στο περιβόλι ή στο μπαλκόνι μας, και να έχουμε σχεδόν όλο το χρόνο.
Διαφορετικά θα το αναζητήσουμε στους πάγκους των λαϊκών αγορών.
Και μια σημείωση. Σε πολλά κείμενα δεν διευκρινίζεται ή συγχέουν το Κάρδαμο (Lepidium sativum)με το Καρδάμωμο ή κακουλέ.(Elettaria Cardamommum).
Το ένα είναι φρέσκο χόρτο ενώ το άλλο είναι αποξηραμένο μπαχαρικό.Το καρύκευμα αυτό είναι ο ξερός καρπός ενός φυτού των Ινδιών και της Σρι Λάνκα, από τα πλέον ακριβά, το οποίο συνήθως το χρησιμοποιούμε αφού το σπάσουμε και πάρουμε τα μικρά μαύρα σποράκια του, για να αρωματίσουμε τα τσουρέκια μας ή για να το προσθέσουμε σε ανατολίτικα πιάτα ή ακόμα και στον καφέ.
Μπορείτε να φυτέψετε σπόρους Κάρδαμου σε γλάστρες από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο. Επίσης, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το Κάρδαμο με τη χρήση ριζωμάτων.
Καθώς το Κάρδαμο είναι τροπικό φυτό που αναπτύσσεται στο έδαφος των τροπικών δασών, χρειάζεται να τοποθετήσετε τη γλάστρα σε ένα σκιερό μέρος και να φροντίζετε ώστε το χώμα να έχει πάντα υγρασία. Επίσης θα πρέπει να ψεκάζετε τα φύλλα του με νερό.
Το Κάρδαμο δεν αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες.

amazonsday
Διαβάστε περισσότερα » »

Η κινεζική εταιρεία ετοιμάζει το έργο «Κανάλι Δούναβη-Μοράβα-Αξιού»

Οι εκπρόσωποι της κινεζικής εταιρείας «China geshuba Group Corporation» άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για τη σκοπιμότητα του έργου της ενοποίησης των ποταμών Δούναβη-Μοράβα-Αξιού, που θα ενώσει την κεντρική Ευρώπη με το Αιγαίο Πέλαγος.


Σύμφωνα με τη νοτιοσλαβική ‘Βέτσερ’ που επικαλείται το σερβικό  ράδιο“b92”,  η κατασκευή του καναλιού αυτού, που αποτελεί στρατηγικό σχέδιο για τα Βαλκάνια, γίνεται ολοένα και πιο ρεαλιστική.

Στη σερβική τηλεόραση ο εκπρόσωπος της κινεζικής εταιρείας, Γιουάν Λίνγκ, δήλωσε ότι προς το παρόν το υπάρχον τμήμα μεταξύ του Σμεντέρεβο και  της γέφυρας Λιουμπισέβσκι , είναι καλό και  πλεύσιμο για τα ποταμόπλοια.

Ο Λίνγκ δήλωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα εντοπισθούν οι πιθανές αδυναμίες του έργου, ώστε να διευθετηθούν στην πορεία.

Το χωροταξικό σχέδιο του Καναλιού Δούναβη-Μοράβα-Αξιού θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, το έργο είναι πολύ σημαντικό για τη Σερβία, αφού θα έχει έναν πλέον διάδρομο μέσω του ποταμού προς το Αιγαίο Πέλαγος , θα κατασκευάσει υδροηλεκτρικά εργοστάσια και θα εξασφαλίσει την άρδευση μεγάλων γεωργικών εκτάσεων, όπως δήλωσε ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Φυσικών Πόρων, Μίλαν Πούνιστς.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Χάρυ Κλυνν: "Οι αλαζόνες πολιτικοί αν πέσουν στα χέρια του λαού θα τους βγάλουν λουρίδες"

Χείμαρρος ο Χάρυ Κλυνν κατά των πολιτικών. Έκανε λόγο για βιαστές της "Ελλάδας" και ζήτησε τη τιμωρία τους. Όπως αποκάλυψε δέχεται απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα (vid)
Με πολύ σκληρές εκφράσεις ο ηθοποιός Χάρυ Κλυνν, επιτέθηκε στους πολιτικούς της χώρας και ιδιαίτερα σε αυτούς που συναίνεσαν ή συναινούν στα μνημόνιο της τρόικας .


Μ΄ένα σκληρό λεξιλόγιο  και με χαρακτηρισμούς όπως "καθίκια" "ολετήρες¨και "βιαστές της Ελλάδας", ο ηθοποιός εύχεται  αυτοί οι πολιτικοί να πάνε φυλακή  και να μην πέσουν στα χέρια του λαού.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός μιλώντας στην τηελόραση του ΑΝΤ:
"Αν είχα τη βιολογική δύναμη γιατί είμαι και κάπως μεγάλος στην ηλικία θα μπορούσαν να προβώ στη μεγαλύτερη ακρότητα χωρίς να απολογηθώ. Θα έδινα και την ίδια μου της ζωή. Γιατί τι νόημα έχει να ζω εγώ και ο διπλανός μου άνθρωπος να πεθαίνει και το νέο παιδί να πάει στο σχολείο και να λιποθυμά και να μην έχει να φάει. Η φτώχεια και η δυστυχία να πλανάται στα ελληνικά σπίτι. Έχει κανένα νόημα να ζω εγώ; Για το τομάρι το δικό μου δηλαδή;
Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι κύριοι αυτοί. Εμένα με ενδιαφέρει όσο γίνεται πιο γρήγορα να δεχτούν τη τιμωρία του ελληνικού λαού. Αυτοί οι αλαζόνες πίστευαν ποτέ ότι ο  Σαντάμ Χουσείν ι θα είχε αυτό το τέλος που είχε;
Πίστευε ποτέ ο Καντάφι ότι θα είχε αυτό το τέλος που είχε; Για αυτό να εύχονται όλα αυτά τα καθίκια οι ολετήρες και βιαστές της Ελλάδας  να πάνε φυλακή για να μην πέσουν στα "χέρια" του λαού. Γιατί αν πέσουν στα χέρια του ελληνικού λαού θα τους βγάλουν λουρίδες."
Μάλιστα όπως αποκάλυψε δεν δίνει σημασία στα απειλητικά σημειώματα και mail που δέχεται και όπως είπε πως δεν φοβάται κανέναν και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος

news247 
Διαβάστε περισσότερα » »