Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Διάγγελμα προς την κυβέρνηση του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Θέμα:ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ
 ---------------------------------------------------------------------
Ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε σχεδιασμένη χρεοκοπία, από τη παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, φεύγει για τις τσέπες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, & ΣΟΡΟΣ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των Κοσμοκρατόρων& Πλανηταρχών, ενώ ο Ελληνικός Λαός πεινάει.
Ζητάμε από τους χρεωκοπημένους Δήμους χρήματα για να πληρώσουμε Συντάξεις, ενώ ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τράπεζες του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Δίνουμε τα πετρέλαια στις πετρελαϊκές εταιρείες του ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και στους Τούρκους, και εμείς μένουμε με τους λαθρομετανάστες της κυρά-Τασίας στο χέρι!!!
Κλείσαμε όλες τις Ελληνικές Βιομηχανίες, για να δουλεύουν οι Γερμανικές Βιομηχανίες!!!
Η Εθνική κατάπτωση σε όλο της το μεγαλείο!!!
Για να γίνεις Πρωθυπουργός-Υπουργός- Αρχηγός κόμματος σε χώρα υποτακτική στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, πρέπει να είσαι ορντινάντσα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!  
Πολλά  τρελλά συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο λόγω εφιαλτών και ανικάνων πολιτικών!!!
Άμα πληρώνουμε εις το διηνεκές τα δάνεια, (όπως είπε ο Βαρουφάκης), τι την θέλουμε την εξεταστική επιτροπή για το δημόσιο χρέος;;;
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προς ενίσχυση των οικονομικών του Κράτους, εισηγούμαι την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των μεταλλείων ΧΡΥΣΟΥ της Χαλκιδικής. (Σκουριές)
ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, αλλά  ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.
Έτσι θα εκδικηθούμε τους Κοσμοκράτορες για το κακό που μας έκαναν!!!
Εδώ βρίσκεται το πολύ χρήμα, και όχι στις 100 δόσεις, και στις διάφορες φορολογίες-χαράτσια.
Τα χαράτσια ΜΟΝΟ στο φτωχό Λαό, (πόπολο), θεωρούνται ψιλο-εισοδήματα για το Κράτος.
Οταν ζητάμε από τις περιφέρειες και τους Δήμους να συγκεντρώσουν τα αποθεματικά τους στη Τράπεζα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΤτΕ), δεν είναι καλλίτερα ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ της Χαλκιδικής να ρέει στα κρατικά ταμεία;;;; Τα μεταλλεία χρυσού είναι ήδη σε λειτουργία, απλώς Εθνικοποιήσατε αυτά!!!
Ο  ΤΟΛΜΩΝ  ΝΙΚΑ!!!
Έτσι θα γίνουμε καλό παράδειγμα για όλη την οικουμένη!!!
Ενώ μας κλέβουν το ΧΡΥΣΟ, από πάνω μας φορτώνουν και τους λαθρομετανάστες!!!
Έτσι γινόμαστε δούλοι των Κοσμοκρατόρων!!
Τα αποθεματικά των Δήμων, είναι σαν να τα βάζουμε στο στόμα του λύκου, αφού η ΤτΕ είναι ιδιοκτησία των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 
Πρώτα να κοιτάξουμε το Λαό μας, και ότι περισσέψει τα δίνουμε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 
Χρυσός, Πετρέλαια & Φυσικό Αέριο, τελειώνουν τη Τρόϊκα. Γιαυτό οι δανειστές έχουν λυσσάξει!!!
Ο  χρυσός και τα Πετρέλαια μπορούν να διαγράψουν τα Μνημόνια και το χρέος. Ξυπνάτε κύριοι της Κυβέρνησης, αποτινάχτε τον δούλο & αχυράνθρωπο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ που κρύβετε μέσα σας. Αποτινάχτε τα ανδρείκελα τηςΣιωνιστικήςΔικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ που κρύβετε μέσα σας. Αποτινάχτε από μέσα σας τα πιόνια των Επικυρίαρχων της Γης, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Θεσμοί &Δανειστές), που σας καταδυναστεύουν!!!Αλλιώς δεν θα διαφέρετε σε τίποτα από τους εφιάλτες Σαμαρο-Βενιζέλους, Σημίτιδες,& ΓΑΠ.
Καταντήσατεμαριονέτες των Κοσμοκρατόρων!!!
Με την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, και οι μεταλλωρύχοι θα έχουν δουλειά, και το περιβάλλον θα προστατεύεται μερίμνη του Κράτους, και ο ΧΡΥΣΟΣ θα ρέει στα κρατικά ταμεία.
ΜΟΝΟΝ έτσι θα ξεχρεώσουμε, και ΟΧΙ με τα ταμεία των φτωχών Δήμων & Περιφερειών!!!!
Μην περιμένετε να σωθούμε ΜΟΝΟΝ από τις διάφορες φορολογίες και χαράτσια στο πόπολο!
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο, που μας χάρισε ο καλός ΘΕΟΣ!!! Απλώς χρειάζεται σθεναρή πολιτική ηγεσία. Ο καλός ΘΕΟΣ χάρισε το πλούτο στους Έλληνες, και εσείς οι πολιτικοί τον δώσατε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ και την συνοδεία αυτού!
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ πηγαίνει κατά 95% στην ΚαναδικήEL-DORADO ( ROTHSCHILD), και 5% στην Ελληνικός Χρυσός. (Μπόμπολας).
Αυτές τις συμβάσεις υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη– ΓΑΠ- Πάχτα, και την συνέχισαν δουλικότατα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι.
Ανάξια πολιτική ηγεσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εδώ δεν έχουμε ψωμί να φάμε, και εσείς δίνετε το χρυσό στο Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;;;;;;;;
Έκαναν την Ελλάδα Κράτος-αποικία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σήμερα οι μεταλλωρύχοι – εν αγνοία τους- αγωνίζονται και διαδηλώνουν,για τα συμφέροντα του Κοσμοκράτορα και παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΧΡΥΣΟΣ που παράγουν εξάγεται για τις τράπεζες των Επικυρίαρχων της Γης, δανειστών της Ελλάδος, και εμείς οι Έλληνες μένουμε με το κυάνιο, και τα καμμένα δάση στο χέρι!!!
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία υποκινεί όλες τις διαδηλώσεις και άλλες φασαρίες, για να κλέψει το ΧΡΥΣΟ και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, όπως έκαναν το 2008 και έρριξαν τον Καραμανλή.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έκαψαν την Ελλάδα το 2008 για το ΧΡΥΣΟ- τους αγωγούς, και τον υπόλοιπο ορυκτό πλούτο.ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ λοιπόν εδώ και τώρα, για να ξεχρεώσουμε, και να δούν άσπρη μέρα τα παιδιά μας και τα εγγονάκια μας.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας χρεοκόπησαν, και έφεραν εδώ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να μας κλέψουν το ΧΡΥΣΟ!!!
Οι μεταρρυθμίσεις που ζητάνε οι γύπες δανειστές -«Θεσμοί»,  είναι η λιτότητα, με την οποίαν γινόμαστε υποτακτικοί των «Θεσμών», για να μας κλέψουν το ΧΡΥΣΟ και τα Πετρέλαια!!!
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ εδώ και τώρατου ορυκτού πλούτου, για να υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!
Με την εισβολή των λαθρομεταναστών μηδενίζετε η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΓΕΩΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αξία της χώρας, γιαυτό ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τους φέρνει εδώ, για να εξαφανίσει τον Ελληνισμό, και να εκμεταλλευτεί τη ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ αξία της χώρας, και εσείς εκτελείται τις εντολές...
Το ερώτημα είναι, είμαστε ανεξάρτητη ελεύθερη χώρα, ή είμαστε υπό κατοχή του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, του Στρατού σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας;;;;;;;;;;
                        
Αντώνης  Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο γνωστός επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας και διευθύνων σύμβουλος της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ», συνελήφθη σήμερα το πρωί 22 Απριλίου 2015, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία όπως αυτά φαίνεται να προκύπτουν από εισαγγελικές πηγές, κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή βάση της λίστας Λαγκάρντ.




ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται από παραδοσιακά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,
η φοροδιαφυγή που του καταλογίσθηκε, υπολογίζεται σε  κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ μετά από διασταύρωση στοιχείων, από τις καταθέσεις στην HSBC.

Ο κ. Μπόμπολας παρουσιάστηκε στην διεύθυνση οικονομικής αστυνομίας στη ΓΑΔΑ  και ακολούθως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από όπου αρχικά, είχε ασκηθεί η δίωξη.

Στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ, ώστε να μην ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη.

Τον κ. Μπόμπολα συνόδευε ο δικηγόρος του κ. Δημητρακόπουλος και εκ της παρουσίας του εκεί, προέκυψαν οι δηλώσεις που παρακολουθήσατε στο σχετικό απόσπασμα από βίντεο που μας έστειλε ο Βασίλης Νούσης.

Φημολογείται πάντως, ότι από κύκλους του επιχειρηματία, προκαλούνται ερωτήματα για σκοπιμότητα με τον ισχυρισμό, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, η καταληκτική ημερομηνία για τον διακανονισμό και την τακτοποίηση των οφειλών του, ήταν στις 30 Απριλίου.

Τέλος και ως μέρος ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος να σημειωθεί, ότι προηγουμένως το κτήριο εκκενώθηκε και αποκλείστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία (1η ΕΜΑΚ), όταν εντοπίστηκε ύποπτος φάκελλος με λευκή σκόνη (Δικαστήρια πρώην Σχολής Ευελπίδων, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Κτήριο 16, 22.4.2015)


Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου
Υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας για το 1ki1 news group
e mails:
zografos.esd@gmail.com
1ki1news@gmail.com
Κιν: 6944 389 499
Διαβάστε περισσότερα » »

Let's do it Greece 2015 Την Κυριακή 26 Απριλίου συντονιζόμαστε σε όλη την Ελλάδα σε κοινή εθελοντική δράση.



Είναι μια προσπάθεια που την ξεκινήσαμε μαθητές από την Αθήνα, με όνειρο να δείξουμε τη θετική πλευρά της χώρας μας. Θα μας είναι πολύτιμη η βοήθειά σας στη διάδοση της δράσης μας.


Διαβάστε περισσότερα » »