Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μερική αποκωδικοποίηση του αγρογλυφηματος στο Poirino της Ιταλίας !

 

Πριν μερικές μέρες είχαμε αναρτήσει ένα άρθρο με την δημιουργία ενός αγρογλυφίματος στην Ιταλία ( δειτε εδω  ) και  είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε με την οποιαδήποτε εξήγηση η συσχετισμό ανακαλύψουμε .!Πριν όμως περάσουμε στα σημάδια και στην αποκωδικοποίηση να πούμε οτι βρισκόμαστε σε ένα μόνιμο πονοκέφαλο τους τελευταίους δυο μήνες μιας και όλες οι έρευνες μας σε φαινομενικά διαφορετικά θέματα έχουν αρχίσει και δείχνουν η μια την άλλη!!!! Άλλα ας το πάρουμε από την αρχή ..το παρακάτω αγρογλυφιμα ως γνωστόν εμφανίστηκε στο



Poirino στις 20 Ιουνίου 2011. Παρακάτω θα βάλουμε δυο φώτο η μια είναι η φώτο του αγρογληφιματος και η άλλη πάλι η ίδια φώτο άλλα με  ASCII ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ για να μας δώσουν ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο!!

Τώρα τοποθετούμε την αποκωδικοποίηση με ASCII και μας παρουσιάζετε ένα όνομα ...το ENKI EA ...


Τώρα ας δούμε ποιος είναι ο ΕNKI ...Ενκι λεγόταν βάση τις σουμερικούς δελτους και το Ζαχαρία Ζιτσιν ο δημιουργός μας...η μάλλον ο αρχηγός αποστολής στην γη από τους ΑΝΟΥΝΑΚΙ! Ακόμα το όνομα ΕΝΚΙ έχει και την μετάφραση "Ο Κύριος της γης!" Το όνομα ΕΝΚΙ έχει σύνδεσει ακομα με των αστερισμό "τετράγωνο του πήγασου" (Square of Pegasus). Και η ιστορία γενικά λέει οτι ο Ενκι ήταν αυτός που αποφάσισε να δημιουργήσει τους ανθρώπους με σάρκα και οστά ώστε να υπηρετούν τους θεούς!!
Ακόμα ο Ενκι ήταν γνωστός και ως Εα στην Ακκαδικη και Βαβυλωνία μυθολογία!!
Αυτό που προσπαθούμε στην πορεία είναι να βρούμε κάποιες πλανητικές συσχετίσεις ..και μέχρι στιγμής έχουμε ξεκινήσει με 29 ίμερο κύκλο του φεγγαριού...Που από οτι φαινεται έχει κάτι να κάνει με το σχέδιο...
Αλλα δείχνει και ηλιακή έκλειψη  ... 

Έχει αρχίσει όμως και γίνετε εκνευριστικό για εμάς που έχουμε ασχοληθεί με το φαινόμενο του κομήτη ΕΛΕΝΙΝ και τα στοιχεία μας δείχνουν πως μπορεί να είναι και ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ!! Πράγμα που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ....
Διαβάστε περισσότερα » »

Τσίμπημα αράχνης αντί Viagra

Αίσθηση προκαλεί η ανακάλυψη επιστημόνων στις ΗΠΑ οτι ένα τσίμπημα της αράχνης Nigriventer Phoneutria είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μια στύση πέους που θα κρατήσει ώρες.

Σύμφωνα με έρευνα του Ιατρικού Κολεγίου της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, ένα μικρό τσίμπημα από μια βραζιλιάνικη αράχνη δίνει τη δυνατότητα 4ωρης στύσης πέους που δεν θα την ξεχάσει ποτέ η....
παρτενέρ σας.

Όπως αναφέρουν επιστήμονες του Ιατρικού Κολεγίου, η μικρή αράχνη της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής έχει μια περίεργη παρενέργεια στο ανδρικό μόριο. Μπορεί φέρει το πέος σε στύση εάν μια μικρή ποσότητα του δηλητηρίου της περάσει με ένα δάγκωμα στο αίμα σας.

Η Δρ Κένια Νούνιες, φυσιολόγος του Κολεγίου τονίζει: «Το δηλητήριο της αράχνης nigriventer Phoneutria είναι πλούσιο σε ένα μείγμα τοξινών». Και προσθέτει: «Εξαιτίας αυτών, όταν μια αράχνη τσιμπήσει έναν άνδρα, μπορεί να παρατηρήσουμε πολλά διαφορετικά συμπτώματα συμπεριλαμβανόμενου και του πριαπισμού, ένας όρος στον οποίο το πέος είναι συνεχώς όρθιο».

Δεν είναι όμως όλες οι παρενέργειες αθώες. Το τσίμπημα της συγκεκριμένης αράχνης μπορεί να προκαλέσει και απώλεια του ελέγχου των μυών, έντονο πόνο και δυσκολία στην αναπνοή. Εάν δεν γίνει λήψη αντιδότου άμεσα, το τσίμπημα μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου, εξηγεί η επιστήμονας.

Ωστόσο σύμφωνα με την επιμελήτρια της αραχνοειδών στο Πανεπιστημίου Burke της Ουάσιγκτον, Ρόντ Κρόφορντ, από τους 7000 ανθρώπους που έχουν τσιμπηθεί από την αράχνη μόνο 10 έχασαν τη ζωή τους. Οι υπόλοιποι έζησαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανόρθωσης του ανδρισμού τους.

Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΔΕΗ-πλεκόμενος ΑΛΕΚΟΣ...και το μεσοπρόθεσμο!!

Είναι ο πλουσιότερος βουλευτής της Δυτικής Μακεδονίας με βάση το «πόθεν έσχες». Κέρδισε πολλά λεπτά δημοσιότητας και προκάλεσε πολιτικό σεισμό, όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Τελικώς με την απεμπλοκή της ΔΕΗ, το..ψήφισε!!

Γιατί;; ΔΙαβάστε για να καταλάβετε:

Ο λόγος για τον βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρο Αθανασιάδη, ο οποίος εισήλθε στην πολιτική ζωή ως δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας που έκανε μεγάλη περιουσία παίρνοντας έργα από το ελληνικό δημόσιο.
Η κύρια ασχολία της επιχείρησής του ήταν οι εργολαβίες της ΔΕΗ.

Με τα έργα στα υδροηλεκτρικάεργοστάσια έγινε μεγάλος και τρανός. Και εκτός Κοζάνης έγινε γνωστός, όταν δήλωσε ότι διαφωνεί με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και θα το καταψηφίσει.
Διαφωνεί με το σύνολο του προγράμματος;

Μάλλον όχι, καθώς οι δηλώσεις του κατά του σχεδίου της κυβέρνησης και της τρόικας των διεθνών δανειστών της χώρας επικεντρώθηκαν σε ένα και μόνο σημείο, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Δηλαδή, της κρατικής επιχείρησης μέσω της οποίας έγινε πλούσιος…

Ένας άλλος λόγος που διαφωνεί με την πώληση της ΔΕΗ, είναι ότι κατάγεται, ζει και πολιτεύεται στην Κοζάνη, όπου αναπτυξιακός μοχλός είναι το εργοστάσιο της επιχείρησης.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» που δημοσιοποιήθηκε το προηγούμενο έτος, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία και φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε εισοδήματα από βουλευτική αποζημίωση 102.866 ευρώ και από άλλες πηγές 17.310 ευρώ. Η ακίνητη περιουσία του περιλαμβάνει: Διαμερίσματα: 2 στην Καλαμαριά 176 και 158 τ.μ. και τον αέρα σε έκταση 200 τ.μ. στην ίδια περιοχή, 1 στα Πεύκα εμβαδού 172 τ.μ., 2 στη Χανιώτη Χαλκιδικής (σε ποσοστό 50%) εμβαδού 49,7 τ.μ. έκαστο, 1 στην Κοζάνη (εξ ημισείας) εμβαδού 70 τ.μ.

Αγροτεμάχια: 3 στη Χαλκιδική (σε ποσοστό συμμετοχής 20, 30 και 50%) συνολικού εμβαδού περίπου 6 στρεμμάτων, 11 στην Κοζάνη, συνολικής έκτασης 40.813 τετραγωνικών μέτρων.

Επίσης διαθέτει τρεις αποθήκες σε Καλαμαριά και Πτολεμαΐδα, μία οικία στην Ποντοκώμη 100 τ.μ. και ένα γραφείο στην Κοζάνη εμβαδού 196 τετραγωνικών μέτρων.

Έχει κατάθεση 800.000 ευρώ στη Συνεταιριστική Τράπεζα Κοζάνης και δύο αυτοκίνητα 3.200 και 1.400 κυβικών.


Η δραστηριότητά του

Στο βιογραφικό του, ο ίδιος ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης αναφέρει: «Μετά τις σπουδές και την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα σε ιδιωτικές εταιρείες κατασκευών και το 1978 ιδρύω τεχνική εταιρεία με κύριο αντικείμενο τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στην συνέχεια δραστηριοποιούμαι σε έργα νέας τεχνολογίας όπως η κινητή τηλεφωνία, το φυσικό αέριο, αναπαλαιώσεις στο Άγιο Όρος, Αιολικά Πάρκα. Το 1992 αναλαμβάνω κατασκευαστικά έργα στην Δυτική Γερμανία με απασχολούμενο προσωπικό μόνο Έλληνες. Η ανώνυμη τεχνική εταιρεία που διηύθυνα απασχολεί 300 εργαζόμενους μέχρι το 2003. Το ασυμβίβαστο των βουλευτών που και εγώ ψήφισα, με αναγκάζει να σταματήσω την επαγγελματική μου δράση και να ασχοληθώ πλέον μόνο με τα κοινά.

Το 2004 δεν επανεκλέχτηκα βουλευτής και επανήλθα στην παραγωγική διαδικασία ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, διατηρώντας παράλληλα τον πολιτικό ρόλο που κατείχα ως του Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου. Το 2007 εκλέχτηκα δεύτερος βουλευτής στον νομό Κοζάνης και εγκατέλειψα τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, ασχολούμενος πλέον μόνο με τα κοινά».

Η τεχνική του εταιρεία με κύριο αντικείμενο τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έπαιρνε τις δουλειές από τη ΔΕΗ, που έχει μεγάλη μονάδα στην Κοζάνη....


του ΑΚΗ ΛΟΥΔΑΡΟΥ
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα φυτοφάρμακα αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη

Τα άτομα των οποίων ο οργανισμός είναι επιβαρυμένος με φυτοφάρμακα, χημικά όπως τα πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCB) και άλλους ρυπαντές, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.

Αυτό έδειξε μια νέα μελέτη που διεξήχθη σε ηλικιωμένους Σουηδούς και η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Diabetes Care».

Οι ερευνητές από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Kyungpook στο Νταεγκού της Νότιας Κορέας σημειώνουν ότι τα ευρήματά τους έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενα σύμφωνα με τα οποία οι χημικοί ρυπαντές μπορούν να προκαλέσουν μεταβολές στον οργανισμό οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε διαβήτη. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί τονίζουν ότι η σύνδεση αυτή δεν μαρτυρεί – τουλάχιστον με τα υπάρχοντα στοιχεία – αιτιώδη σχέση.

Ρυπαντές όπως τα φυτοφάρμακα και τα PCB εντοπίζονται σε μεγάλες ποσότητες στο κρέας αλλά και σε λιπαρά ψάρια. Ορισμένα χημικά όπως τα PCB τα οποία επί δεκαετίες χρησιμοποιούνταν ευρέως σε βαφές, πλαστικά αλλά και στη βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικού εξοπλισμού – διέπονται πλέον από αυστηρούς νόμους και η χρήση τους έχει απαγορευθεί σε πολλές χώρες.

Ωστόσο «ο γενικός πληθυσμός συνεχίζει να εκτίθεται σε αυτά τα χημικά επειδή έχουν επιμολύνει την τροφική αλυσίδα» ανέφερε ο επικεφαλής της μελέτης δρ Ντουκ – Χι Λι στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Προκειμένου να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους ο Λι και οι συνεργάτες του συνέλεξαν 725 ηλικιωμένα άτομα στη Σουηδία τα οποία δεν έπασχαν από διαβήτη. Ελαβαν δείγμα αίματος από τους εθελοντές προκειμένου να μετρήσουν τα επίπεδα των χημικών ρυπαντών στον οργανισμό τους και στη συνέχεια τους παρακολούθησαν επί πέντε έτη.

Στο διάστημα των πέντε ετών, 36 συμμετέχοντες στη μελέτη διαγνώσθηκαν με διαβήτη τύπου 2. Όταν ελήφθησαν υπόψη άλλοι παράγοντες κινδύνου για διαβήτη όπως το βάρος, η έλλειψη άσκησης και το κάπνισμα, φάνηκε ότι τα άτομα με υψηλά επίπεδα PCB στον οργανισμό τους είχαν ως και εννέα φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν διαβήτη σε σύγκριση με όσους είχαν χαμηλά επίπεδα των χημικών στο αίμα τους.

Η σύνδεση ήταν μικρότερη σε ό,τι αφορούσε ορισμένα φυτοφάρμακα, ενώ εξαφανιζόταν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις φυτοφαρμάκων.

Οι συγγραφείς της νέας μελέτης υποπτεύονται ότι η μακροχρόνια έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρυπαντές επηρεάζει τα κύτταρα του παγκρέατος που παράγουν ινσουλίνη (πρόκειται για την ορμόνη που ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος). Ο δρ Λι συμβουλεύει τον πληθυσμό να καταναλώνει περισσότερα λαχανικά και να γυμνάζεται προκειμένου να γίνεται καλύτερη απομάκρυνση των ρυπαντών από τον οργανισμό.

Συστήνει επίσης με μέτρο κατανάλωση κρέατος και λιπαρών ψαριών που μπορεί να είναι «παραγεμισμένα» με χημικά.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Κλιματική Αλλαγή είναι απάτη διαλαλεί Βρετανός Λόρδος

O Βρετανός σκεπτικιστής του Κλίματος Κρίστοφερ Μόνκτον εξαπέλυσε μύδρους κατά των Μέσων Ενημέρωσης της Αυστραλίας, της κυβέρνησης της χώρας, αλλά και επιστημόνων για την αδυναμία ή απροθυμία τους να αμφισβητήσουν την ύπαρξη “Κλιματικής Αλλαγής”.


Ο Μόνκτον υποστήριξε ότι ο φόρος άνθρακα που επιδιώκει να επιβάλλει η αυστραλιανή κυβέρνηση θα οδηγήσει την οικονομία της χώρας στην καταστροφή.
Ο Μόνκτον, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν έχει καμμία ακαδημαϊκή κατάρτιση στο ζήτημα της Κλιματικής Αλλαγής, παραδίδει διαλέξεις επαγγελματικά.

Οι τελευταίες ήταν στο συνέδριο μεταλλευτικών εταιρειών στο Περθ στης Αυστραλίας και στο Πανεπιστήμιο Νοτρ Ντέιμ, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την βασίλισσα της μεταλλευτικής βιομηχανίας της χώρας, Τζίνα Ραίνχαρτ.

O εκκεντρικός Λόρδος υποστηρίζει πως η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή καθοδηγείται επί σκοπώ από επιστήμονες τους οποίους προβάλλουν τα Μέσα Ενημέρωσης, τραπεζίτες που κερδίζουν χρήματα από το εμπόριο ρύπων, κυβερνήσεις που αναζητούν απεγνωσμένα ρευστό με το πρόσχημα της μείωσης των εκπομπών αερίων, ακόμα και από δασκάλους που βρίσκουν αυτό τον τρόπο για να εμπνεύσουν τους μαθητές τους.

“Η απάτη της κλιματικής αλλαγής αποτελεί την μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία- προς όφελος των πλουσίων και εις βάρος των φτωχών, από τους αδύναμους στους ισχυρούς, από τους μικρούς στους μεγάλους αυτού του κόσμου” ισχυρίζεται ο Κρίστοφερ Μονκτον.
Σε πρόσφατη ομιλία του στις ΗΠΑ αποκάλεσε “ναζί” τον σύμβουλο επί θεμάτων κλιματικής αλλαγής της κυβέρνησης της Αυστραλίας.

Προειδοποίησε δε την αυστραλιανή κυβέρνηση πως αν υλοποιήσει την επιβολή φόρου άνθρακα θα οδηγήσει τη χώρα κατευθείαν στον “τρίτο κόσμο”.
Κάλεσε, τέλος, το ακροατήριό του να αναρωτηθεί γιατί κανένας δεν ρωτά τους κλιματικούς επιστήμονες για την πρόβλεψή τους περί ρυθμών υπερθέρμανσης του πλανήτη κατά πέντε φορές μεγαλύτερους από την εμπειρία των τελευταίων 60 ετών.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ "ενεργειακό πιστοποιητικό" το οποίο, από 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ!!!!

ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 11 (το λιγότερο) έως 17 ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟ Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ο ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ Κ Α Τ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 185 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ" - ΑΦΑΙΜΑΞΗ

Α μην ξεχασω! Ισχύει για ΟΛΟΥΣ όσους έχουν ένα διαμερισματάκια 50 τ.μ. και άνω!! Όσοι εχουν κατάστημα ΤΗΝ ΒΑΨΑΝΕ!!!
χωρις αυτό το πιστοποιητικό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ

ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ....
ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΣΠΡΑΧΤΙΚΟ Κ Ο Λ Π Ο ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ:

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ (ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Α ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985

1. Στέλεχος Οικοδομικής Αδείας ( για κτήρια πριν το 1983 είναι προαιρετικό)

2. Κάτοψη του χώρου που θα επιθεωρηθεί

3. Τοπογραφικό

4. Μελέτη Θερμομόνωσης (για κτίρια κατασκευής μετά το '80 / εαν υπάρχει χρειάζονται οι 10 πρώτες σελίδες του εντύπου)

5. Ένας λογαριασμός ΔΕΗ

6. Αριθμός κτηματολογίου

7. Φύλλο συντήρησης λέβητα εάν υπάρχει

8. Στοιχεία ιδιοκτήτη (ΑΦΜ, Διεύθυνση , ΔΟΥ, Τηλέφωνο)

9. Το Συμβόλαιο του ακινήτου

Β ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ : ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1985

1. Άδεια Οικοδομής

2. Κάτοψη του χώρου που θα επιθεωρηθεί

3. Τοπογραφικό Διάγραμμα

4. Μελέτη Θερμομόνωσης (χρειάζονται οι 10 πρώτες σελίδες του εντύπου)

5. Πίνακας Κατανομής Δαπανών

6. Ένας λογαριασμός ΔΕΗ

7. Αριθμός Κτηματολογίου

8. Φύλλο συντήρησης λέβητα εάν υπάρχει

9. Στοιχεία ιδιοκτήτη (Επώνυμο, Όνομα, Ιδιότητα, Α.Φ.Μ., Τηλέφωνο).

10. Το συμβόλαιο του ακινήτου.

11. Στην περίπτωση ύπαρξης ημιυπαιθρίου χώρου θα χρειασθεί αντίγραφο της αίτησης στην αρμόδια πολεοδομία για τη ρύθμιση του χώρου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ:

α. Δεν αποτελεί υποχρέωση του Ενεργειακού Επιθεωρητή η ακριβής αποτύπωση του προς επιθεώρηση κτιρίου.

β. Σε περίπτωση που η αρχιτεκτονική μελέτη δεν υφίσταται π.χ. λόγω απώλειάς της ή στα αρχιτεκτονικά σχέδια δεν αποτυπώνεται η πραγματική μορφή του κτιρίου, ο υπεύθυνος του κτιρίου (ιδιοκτήτης/διαχειριστής) θα πρέπει να αναθέσει την αποτύπωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του κτιρίου (π.χ. αρχιτεκτονικά και Η/Μ σχέδια) σε αρμόδιο μηχανικό, όπως ορίζεται στην ισχύουσα νομοθεσία. Η αμοιβή για την αποτύπωση του κτιρίου επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη/διαχειριστή και δεν περιλαμβάνεται στην αμοιβή του επιθεωρητή για την ενεργειακή επιθεώρηση και πιστοποίηση του κτιρίου.

Ο επιθεωρητής, εφόσον το επιθυμεί και κατόπιν συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη/διαχειριστή του κτιρίου, δύναται να κάνει ο ίδιος αποτύπωση των κτιριακών εγκαταστάσεων που απαιτείται για την ενεργειακή επιθεώρηση, με την καθορισμένη από τη νομοθεσία σχετική αμοιβή.

γ. Κατά τη διεξαγωγή της ενεργειακής επιθεώρησης ενός κτιρίου, παρέχεται στον επιθεωρητή η δυνατότητα πρόσβασης σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

δ. Η ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίου διεξάγεται αποκλειστικά από Επιθεωρητή εγγεγραμμένο στο Μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων, το οποίο τηρείται ηλεκτρονικά στην Ε.Υ.Επ.Εν.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. Ο σκοπός και η διαδικασία διενέργειας της ενεργειακής επιθεώρησης του κτιρίου.

2. Οι υποχρεώσεις του Ενεργειακού Επιθεωρητή κατά την επιθεώρηση, όπως η καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων για τη διεξαγωγή και ολοκλήρωση της επιθεώρησης, η έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης και η διατύπωση υποδείξεων για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου.

3. Οι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη/διαχειριστή για την παροχή στοιχείων και δεδομένων του κτιρίου που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της ενεργειακής επιθεώρησης, όπως γενικές πληροφορίες για τη χρήση, λειτουργία και κατασκευή του κτιρίου, το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αρχιτεκτονικά και ηλεκτρομηχανολογικά σχέδια του κτιρίου, αρχιτεκτονικές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, μελέτη θερμομόνωσης, φύλλα συντήρησης Η/Μ εγκαταστάσεων.

4. Η διαδικασία και η διάρκεια εκπόνησης της ενεργειακής επιθεώρησης του κτιρίου.

5. Η αμοιβή του Ενεργειακού Επιθεωρητή.

6. Η εξασφάλιση προστασίας (περιλαμβανομένου του απορρήτου) των δεδομένων του κτιρίου.

Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό απαιτείται για πώληση-μεταβίβαση κτιρίων / διαμερισμάτων και μίσθωση ολόκληρου κτιρίου με χρήση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης.
Από 09/07/2011 το πιστοποιητικό θα είναι απαραίτητο και για τις μισθώσεις τμημάτων κτιρίου
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9242123 ή στείλτε μας email στο info.mixanologosmixanikos@gmail.com

Κατηγορίες Ενεργειακοι επιθεωρητες β ταξηςΠρασινο πιστοποιητικο κτιριων 2011ΠΕΑ Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης ΚτηρίουΠρογραμμα Eξοικονομω κατ οικον 2011
Συνοδευτικές εικόνες: Δικαιολογητικα για Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης - ΠΕΑ - Eνεργειακος επιθεωρητης δικαιολογητικα

ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....
ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ...
Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ;;;;; Ο κ. Γ. Π Α Π Α Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Ι Ν Ο Υ.....
Διαβάστε περισσότερα » »

Δίχτυ, το θαυματουργό!

Τα πλαστικά διχτάκια λαχανικών του σούπερ μάρκετ μπορούν να χρησιμεύσουν σε πράγματα που μέχρι σήμερα δεν είχατε φανταστεί...

Τσάντες θαλάσσης

Οι τσάντες θαλάσσης από δίχτυ είναι εξαιρετικά ανθεκτικές αλλά και πρακτικές καθώς δεν κρατούν άμμο! Δοκιμάστε να τις φτιάξετε:

Θα χρειαστείτε αρκετά πολύχρωμα διχτάκια ή ένα μεγάλο, ανάλογα το μέγεθος της τσάντας που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι και κόψτε δύο μεγάλα “φύλλα” ή εάν έχετε συλλέξει μικρά διχτάκια, ενώστε τα σε δύο μεγάλα φύλλα με κόλλα ή βελόνα και κλωστή. Στη συνέχεια, κολλήστε τα δύο μεγάλα φύλλα σας, αφήνοντας μόνο το πάνω μέρος τους ανοιχτό. Σειρά έχουν τα χερούλια: είτε ράψτε δύο κομμάτια σκοινί σε κάθε πλευρά της τσάντας σας, είτε κάνετε δύο τρύπες στο πάνω μέρος του κάθε φύλλου, που μπορείτε να σταθεροποιήσετε στη συνέχεια πλέκοντας με σκοινί ή να τα διακοσμήσετε με χάντρες, κορδόνια ή κουμπιά. Η τσάντα σας είναι έτοιμη και κυρίως δεν θα κρατάει άμμο!

Φωλιές αποξήρανσης

Εάν σας αρέσει να αποξεραίνετε λουλούδια, χαμομήλι, ή βότανα γενικά, εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις λιαστές ντομάτες αλλά τα έντομα κάνουν πάρτι όταν τις λιάζετε, τα μικρά αυτά διχτάκια είναι πραγματικά ό,τι χρειάζεστε. Αντί να αφήσετε απλά στον ήλιο τις λιχουδιές σας, δοκιμάστε να τις τοποθετήσετε μέσα σε διχτάκι και να το κρεμάσετε από ένα ψηλό σημείο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακόμη μεγαλύτερη προστασία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν τα φυλάξετε σε δύο ή και τρεις στρώσεις δίχτυ. Ο αερισμός θα είναι υπερεπαρκής ενώ ο ήλιος θα είναι ανεμπόδιστος!


Αποθήκη κρεμμυδιών και σκόρδων


Ίσως ο πιο απλός αλλά και έξυπνος τρόπος για να διατηρείτε αυτά τα λαχανικά με τις βαριές μυρωδιές που όμως έχουν πολλά θέματα στην αποθήκευσή τους. Στην παραμικρή υπόνοια υγρασίας σαπίζουν, ενώ μυρίζουν έντονα και άσχημα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα σούπερ μάρκετ, τα προμηθεύονται σε δίχτυ και καλό θα ήταν να μην το αφαιρείτε ούτε στο σπίτι. Όμως κάθε πλεονέκτημα χάνεται, όταν το δίχτυ σας ακουμπά σε ράφια ή βρίσκεται σε κλειστούς χώρους και υγρασία. Πάρτε τα διχτάκια με τα τρόφιμα και κρεμάστε τα ψηλά, ή στο μπαλκόνι, σε χώρους που αερίζονται και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορούν να διαρκέσουν ανέπαφα για το διπλάσιο χρονικό διάστημα από ότι πριν.

Σάκοι πλυσίματος

Φτιάξτε έναν μεγάλο σάκο από τα διχτάκια που συλλέγετε και τοποθετήστε σε αυτόν τα μικρά παιχνίδια των παιδιών που χρειάζονται συχνό πλύσιμο όπως τα τουβλάκια, τα πλαστικά ή λούτρινα ζωάκια και βάλτε τα στο πλυντήριο! Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για κάθε ευαίσθητο ρούχο ή εσώρουχο που θέλετε να πλύνετε ξεχωριστά. Τέλος, εάν θέλετε να μην χάνετε τα καλτσάκια των παιδιών, φτιάξτε μικρά διχτάκια και βάζετε εκεί τα ζεύγη προτού μπουν στο πλυντήριο!
Διαβάστε περισσότερα » »

Mark Mazower Ιστορικός Columbia: Οι Έλληνες καλούνται για ακόμη μια φορά να πολεμήσουν για το μέλλον του κόσμου!

 

The New York Times 30/06/2011Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη
Χθες, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να έχει κρίσιμες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.
Ισως προκαλεί έκπληξη που αυτή η μικρή άκρη της χερσονήσου των Βαλκανίων συγκεντρώνει τόση προσοχή. Σκεφτόμαστε συνήθως την Ελλάδα ως την πατρίδα του Πλάτωνα και του Περικλή, με την πραγματική της σημασία να βρίσκεται βαθιά στην αρχαιότητα. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που για να κατανοήσεις το μέλλον της Ευρώπης χρειάζεται να στραφείς μακριά από τις μεγάλες δυνάμεις στο κέντρο της ηπείρου και να κοιτάξεις προσεκτικά όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Τα τελευταία 200 χρόνια η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της Ευρώπης.

Στη δεκαετία του 1820, στη διάρκεια του αγώνα για την ανεξαρτησία από την οθωμανική αυτοκρατορία, η Ελλάδα έγινε ένα πρώιμο σύμβολο δραπέτευσης από τη φυλακή της αυτοκρατορίας. Για τους φιλέλληνες, η παλιγγενεσία της αποτελούσε τον πιο ευγενή αγώνα. “Στο μεγάλο πρωινό του κόσμου”, έγραψε ο Σέλεϊ στο ποιημά του “Ελλάς”, “το μεγαλείο της Ελευθερίας τινάχθηκε και έλαμψε! ” Η νίκη θα σήμαινε τον θρίαμβο της ελευθερίας όχι μόνο επί των Τούρκων αλλά και επί όλων των δυναστών που κρατούσαν υπόδουλους τόσο πολλούς ευρωπαίους. Γερμανοί, Ιταλοί, Πολωνοί και Αμερικανοί έτρεξαν να πολεμήσουν υπό την γαλανόλευκη σημαία της Ελλάδας για χάρη της δημοκρατίας. Και μέσα σε μια δεκαετία, η χώρα κέρδισε την ελευθερία της.
Στη διάρκεια του 20ου αιώνα ο ριζοσπαστικός νέος συνδυασμός της συνταγματικής δημοκρατίας και του εθνικισμού που ενσάρκωσε η Ελλάδα εξαπλώθηκε στην ήπειρο και κορυφώθηκε στην “ειρήνη που τερμάτισε κάθε ειρήνη” στο τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν τρεις αυτοκρατορίες, η οθωμανική , εκείνη των Αψβούργων και η ρωσική, κατέρρευσαν και αντικαταστάθηκαν από έθνη-κράτη.
Μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα άνοιξε και πάλι τον δρόμο για το μέλλον της Ευρώπης. Μόνο που τώρα ήταν η σκοτεινή πλευρά της δημοκρατίας που βγήκε στο προσκήνιο. Σε έναν κόσμο εθνικών κρατών, εθνοτικές μειονότητες όπως ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδας και οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Μικράς Ασίας ήταν μια συνταγή για διεθνή αστάθεια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, έλληνες και τούρκοι ηγέτες αποφάσισαν να ανταλλάξουν τους μειονοτικούς πληθυσμούς τους, εκτοπίζοντας περί τα δύο εκατομμύρια χριστιανούς και μουσουλμάνους προς χάριν της εθνικής ομοιογένειας.
Η ελληνο – τουρκική ανταλλαγή των πληθυσμών ήταν η μεγαλύτερη οργανωμένη μετακίνηση προσφύγων στην ιστορία μέχρι τότε και μοντέλο που οι ναζιστές και άλλοι θα το επικαλούνταν αργότερα για να εκτοπίσουν ανθρώπους στην ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία.
Είναι ειρωνικό, λοιπόν, που η Ελλάδα ήταν επίσης στην πρωτοπορία της αντίστασης στους ναζιστές. Τον χειμώνα του 1940-41, ήταν η πρώτη χώρα που αντεπιτέθηκε αποτελεσματικά κατά των δυνάμεων του Αξονα, ταπεινώνοντας τον Μουσολίνι στον ελληνο – ιταλικό πόλεμο ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη επευφημούσε την Ελλάδα. Και πολλοί χειροκρότησαν πάλι λίγους μήνες αργότερα όταν ένας νεαρός αριστερός αντιστασιακός ονόματι Μανώλης Γλέζος σκαρφάλωσε στην Ακρόπολη ένα βράδυ με έναν φίλο και κατέβασαν τη σημαία με την σβάστικα που οι Γερμανοί είχαν πρόσφατα υψώσει. Σχεδόν 70 χρόνια αργότερα, η ελληνική αστυνομία θα έριχνε δακρυγόνα στον κ. Γλέζο ο οποίος διαδήλωνε κατά του προγράμματος λιτότητας.
Αλλά στο τέλος, η Ελλάδα υπέκυψε στη γερμανική κατοχή. Η κυριαρχία των ναζιστών έφερε μαζί της την πολιτική κατάρρευση, την μεγάλη πείνα, και μετά την απελευθέρωση, την βύθιση της χώρας σε έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στις κομμουνιστικές και τις αντικομμουνιστικές δυνάμεις.
Μόλις λίγα χρόνια μετά την ήττα του Χίτλερ, η Ελλάδα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της ιστορίας, ως μέτωπο του Ψυχρού Πολέμου. Το 1947, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν χρησιμοποίησε τον κλιμακούμενο εμφύλιο στην Ελλάδα για να πείσει το Κογκρέσο να στηρίξει το Δόγμα Τρούμαν και την ειρηνική δέσμευση αμερικανικών πόρων για τον αγώνα κατά του Κομμουνισμού και την ανοικοδόμηση της Ευρώπης. Ανυψωμένη ξαφνικά σε έναν διατλαντικό αγώνα, η Ελλάδα συμβόλιζε τώρα μια πολύ διαφορετική Ευρώπη – μία Ευρώπη που είχε αυτοκαταστραφεί, και που ο μόνος δρόμος εξόδου από την ανέχεια των μέσων της δεκαετίας του 1940 ήταν ως μικρότερος εταίρος της Ουάσινγκτον. Καθώς τα δολάρια άρχισαν να ρέουν, αμερικανοί σύμβουλοι έλεγαν στους έλληνες πολιτικούς τι να κάνουν και αμερικανικές βόμβες ναπάλμ έκαιγαν τα ελληνικά βουνά καθώς οι κομμουνιστές αντάρτες τρέπονταν σε φυγή.
Η πολιτική και οικονομική ένωση της Ευρώπης υποτίθεται ότι θα έβαζε τέλος στις αδυναμίες και την εξάρτηση της διχοτομημένης ηπείρου. Και εδώ η Ελλάδα έγινε σύμβολο μιας νέας φάσης στην ευρωπαϊκή ιστορία. Η πτώση της στρατιωτικής δικτατορίας το 1974 δεν έφερε στη χώρα μόνο την πλήρη ένταξη σε αυτό που θα γινόταν η Ευρωπαϊκή Ενωση. Προανήγγηλε επίσης (μαζί με τη μετάβαση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας στη δημοκρατία την ίδια εποχή) το παγκόσμιο κύμα εκδημοκρατισμού της δεκαετίας του 1980 και του ’90, πρώτα στη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία και μετά στην Ανατολική Ευρώπη. Και έδωσε στην Ευρωπαϊκή Ενωση την όρεξη για διεύρυνση και τη φιλοδοξία να εξελιχθεί από ένα μικρό κλαμπ πλούσιων δυτικοευρωπαϊκών κρατών σε φωνή για ολόκληρη την προσφάτως εκδημοκρατισμένη ήπειρο, η οποία εξαπλώθηκε κατά πολύ στο νότο και την ανατολή.
Και τώρα, σήμερα, αφότου έσβησε η ευφορία της δεκαετίας του ’90 και μια νέα ταπεινοφροσύνη χαρακτηρίζει τους Ευρωπαίους, ο κλήρος πέφτει και πάλι στην Ελλάδα ως χώρας η οποία θα προκαλέσει τους μανδαρίνους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και θα θέσει το ερώτημα: “ποιό θα είναι το μέλλον της ηπείρου;”.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση υποτίθεται ότι θα ένωνε μια κατακερματισμένη Ευρώπη, ότι θα ενίσχυε τις δημοκρατικές της δυνατότητες και ότι θα μεταμόρφωνε την ήπειρο σε μια ανταγωνιστική δύναμη στην παγκόσμια σκηνή. Είναι ίσως ταιριαστό που ένα από τα αρχαιότερα και πιο δημοκρατικά έθνη – κράτη της Ευρώπης βρίσκεται στην καινούργια εμπροσθοφυλακή, όσων θέτουν εν αμφιβόλω όλα αυτά τα επιτεύγματα. Γιατί είμαστε όλοι μικρές δυνάμεις τώρα, και για άλλη μια φορά η Ελλάδα πολεμάει στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μέλλον.
……………………………………………………
* Ο κ. Μαρκ Μαζάουερ είναι Βρετανός ιστορικός και συγγραφέας, καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL;

 

ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;
Πριν από ΔΕΚΑ ημέρες, αποκαλύψαμε ότι για το μακελειό στην Γαλλία ευθυνόταν ο μολυσμένος από το βακτήριο E-COLI, Μολυσμένος κυμάς των LIDL. Κανένα μέσο, κανένας δημοσιογράφος, ΚΑΜΜΙΑ εφημερίδα δεν αναπαρήγαγε την είδηση. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν...

πρόθυμα την προπαγάνδα των Γερμανών για τα “Ισπανικά αγγουράκια, καταστρέφοντας την Μεσογειακή οικονομία…”




ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ λοιπόν, βρέθηκε και στην Ελληνική αγορά κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas.


Με μία άθλια ανακοίνωση μάλιστα, καλούνται οι καταναλωτές “να μην τα καταναλώσουν”!!!


Τι λέτε βρε πανάθλιοι; ΕΑΝ τα έχουν ήδη καταναλώσει; Εάν αρχίσουμε να βλέπουμε και στην Ελλάδα παιδιά να χαροπαλεύουν ΠΟΙΟΣ θα πάει φυλακή; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ η οποία αποδείχτηκε 100% ορθή;


Καλούμε ΤΩΡΑ τον εισαγγελέα να παρέμβει και να ασκήσει διώξεις σε όσους εξέθεσαν τον Ελληνικό λαό σε άμεσο κίνδυνο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.


Να εντοπιστεί θεσμικά η εταιρεία “Δημοσίων Σχέσεων” των Γερμανών και να διερευνηθεί εάν διοχέτευσαν χρήμα σε ΜΜ”Ε” μετά τις 22 Ιουνίου, όταν έγινε γνωστή η αιτία μόλυνσης των καταναλωτών στην Γαλλία. Εάν δεν γίνει θεσμικά θα το κάνουμε εμείς, για να μάθει ο Ελληνικός λαός πως εκτός από το εισόδημα του παίζουν και με τις ζωές των παιδιών του.


Εδώ η είδηση και οι πληροφορίες:


Και ο κατεψυγμένος κυμάς των LIDL υπεύθυνος για το φονικό βακτήριο E-Coli. Το Γερμανικό κεφάλαιο κλέβει, δολοφονεί, συκοφαντεί.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 22, 2011


Σύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες της RAI, η μόλυνση που “χτύπησε” 8 παιδιά στη Β. Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας, οφείλεται σε κατεψυγμένο κυμά του γερμανικού σουπερμάρκετ Lidl. Η ανταπόκριση εδώ.


Έτσι, μετά τα Γερμανικά φασολάκια, έχουμε και τον Γερμανικό κυμά ως φορέα θανάτου.


Θυμηθείτε τώρα την φάμπρικα συκοφαντίας που έστησαν με τους γνωστούς ναζιστικούς μηχανισμούς τους συκοφαντώντας την Ισπανία και καταστρέφοντας τις αγροτικές οικονομίες των χωρών της Μεσογείου.


Θυμηθείτε τα Ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” με τι προθυμία αναπαρήγαγαν την συκοφαντική προπαγάνδα, επιφέροντας τεράστιο χτύπημα στις Ελληνικές εξαγωγές. Ακούσατε πουθενά για τον κυμά;


Το είχαμε γράψει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο:


Γερμανικά, ΚΑΡΑΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, άρεια φασολάκια ευθύνονται για τους θανάτους των καταναλωτών.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 6, 2011


…και όχι βεβαίως τα αγγούρια της Ισπανίας.


Τα λαμόγια της Ευρώπης, οι τεμπελχανάδες βρωμύλοι ευθύνονται για το μακελειό στην χώρα τους αλλά και για πιθανές περιπτώσεις στις χώρες που εισήγαγαν τα Άρεια φασολάκια.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια, φρόντισαν να κατασυκοφαντήσουν τα Ισπανικά προϊόντα για να κρύψουν την φονική τους ανευθυνότητα.


Ζημία τεράστια όχι μόνο για τους Ισπανούς αλλά και για τους Έλληνες αγρότες αφού κύριες αγορές όπως η Ρωσία σταμάτησαν τις εισαγωγές από την ΕΕ.


Σε αυτό το πλαίσιο, το “Ολυμπία” στέλνει αντίγραφα των συκοφαντικων ρεπορτάζ από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” ώστε οι Ισπανοί


παραγωγοί να στραφούν νομικά εναντίον τους όπως ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν για τα Γερμανικά.


Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες εξαγωγείς εναντίον των Ελληνικών και Γερμανικών ΜΜ”Ε” που επέφεραν με τα συκοφαντικά τους δημοσιεύματα πλήγμα στην δραστηριότητα τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Mια ουσία που είναι απαγορευμένη κατά εχθρών χρησιμοποιείται ευρύτατα κατά των πολιτών της δικής μας χώρας

(CS ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη)

«Είναι παράλογο μια ουσία που είναι απαγορευμένη κατά εχθρών να χρησιμοποιείται ευρύτατα κατά των πολιτών της δικής μας χώρας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της ηΠανελλήνια Ιατρική Εταιρεία για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της Πυρηνικής και Βιομηχανικής Απειλής, καταγγέλλοντας τη....
«συνεχιζόμενη υπερβολική χρήση χημικών» κατά των πολιτών....

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία μας από το 2007 είχε αποστείλει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης επιστολή διαμαρτυρίας για την από τότε εντατικοποίηση χρήσης χημικών σε διαδηλώσεις και τις επιπτώσεις τους στην υγεία, όχι μόνο των διαδηλωτών (οι αστυνομικοί προστατεύονται με μάσκα) αλλά και των περιοίκων.

Μετά την συνεχιζόμενη και διευρυνόμενη χρήση των συγκεκριμένων χημικών αδιακρίτως και με επιτεινόμενη ένταση επανερχόμεθα προς κάθε υπεύθυνο.

Είναι γνωστό ότι τα χρησιμοποιούμενα δακρυγόνα περιέχουν την ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία προξενεί σοβαρά προβλήματα στην όραση, το αναπνευστικό, αποβολές και καρκινογενέσεις. Γιαυτούς τους λόγους κατατάσσεται στα χημικά όπλα και η χρήση της απαγορεύεται σε καιρό πολέμου.

Είναι παράλογο μια ουσία που είναι απαγορευμένη κατά εχθρών να χρησιμοποιείται ευρύτατα κατά των πολιτών της δικής μας χώρας.

Ζητάμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το άμεσο σταμάτημα της χρήσης χημικών κατά των κατοίκων της Αθήνας και την υιοθέτησης άλλων μεθόδων που δε θα απειλούν την υγεία για την επιβολή της δημόσιας τάξης».


H ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ)

"Επιχειρώντας αρχικά μια επιστημονική προσέγγιση είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα δακρυγόνα που είναι σε χρήση από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας περιέχουν τη χημική ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία κατατάσσεται στα χημικά όπλα. Είναι όμως 10 φορές πιο δραστική από αντίστοιχες ουσίες που εμπεριέχονταν σε δακρυγόνα στο παρελθόν.

Η χημική ουσία CS μπορεί να αποβεί τοξική εφόσον ριχτεί από μικρή απόσταση- λιγότερο από πέντε μέτρα- στο πρόσωπο ανθρώπων και μέσα σε κλειστό χώρο. Όταν το CS εισέρχεται στον λάρυγγα μέσω της εισπνοής προκαλεί αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμό των ματιών. Μπορεί όμως και να οδηγήσει σε διάτρηση του στομάχου, αφού ανακατεύεται με το σάλιο και εισέρχεται στο πεπτικό σύστημα. Το CS -κυρίως σε μεγάλες συγκεντρώσεις- μπορεί να προκαλέσει πνευμονικό οίδημα ή ακόμη και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC). Πρόσφατες διεθνείς μελέτες συσχετίζουν την ουσία αυτή και με θανάτους, σε περιπτώσεις εισπνοής πολύ μεγάλων ποσοτήτων.

Ιστορικά, θα θέλαμε να αναφέρουμε επίσης ότι η χρήση των αερίων CS και CN, βασικότερων συστατικών των σύγχρονων ‘δακρυγόνων’, από τις ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ ανάγκασε τον ΟΗΕ να καταλήξει στην Απόφαση 2603/16-12-1969, σύμφωνα με την οποία, μεταξύ άλλων, ‘καλούνται τα κράτη-μέλη να κάνουν σαφή δήλωση, ότι η απαγόρευση, που περιλαμβάνεται στο Πρωτόκολλο της Γενεύης να έχει εφαρμογή στην πολεμική χρήση όλων των χημικών, βακτηριολογικών και βιολογικών ουσιών (συμπεριλαμβανομένων των δακρυγόνων και άλλων βλαπτικών ουσιών), όσων υφίστανται σήμερα και όσων μπορεί να αναπτυχθούν στο μέλλον’.

Επιπρόσθετα βάσει της Σύμβασης του Παρισιού (1993), η οποία έχει κυρωθεί και από την Ελλάδα, η παραγωγή των χημικών ουσιών για στρατιωτικούς σκοπούς έχει απαγορευθεί."
Διαβάστε περισσότερα » »