Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΕΙ!!!


ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΣΟ ΚΟΥΣΟΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ, ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΣΑΝ....
ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠ΄ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΉΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ...,
Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΔΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΓΚΙ ΤΗΣ ΜΥΓΑΣ ΠΟΥ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!

ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ

Διαβάστε περισσότερα » »

Εθελοντές Πυροσβέστες: Το υποβιβασµένο κοµµάτι του Π.Σ.

Αξιότιµε κ. Υπουργέ,
Ένα κρίσιµο ερώτηµα διαιωνίζεται παραπάνω από µια δεκαετία πλέον, «τους εθελοντές, τους θέλουµε τελικά ή όχι;». Ο Ν.1951/1991 ενώ είχε καλές προθέσεις για την θωράκιση µιας οργανωµένης εθελοντικής δύναµης στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώµατος αποδείχθηκε πολλάκις ότι στην πράξη χώλαινε στην εφαρµογή του από πολλές πλευρές.
Φτάσαµε 20 χρόνια µετά στο 2011 και ο εθελοντισµός της χώρας, ειδικότερα στα πλαίσια της πυρόσβεσης και διάσωσης, βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο επίπεδο εάν όχι σε χειρότερο. Εθελοντικές οργανώσεις της Πολιτικής Προστασίας, ενταγµένοι όµως στον αντιπυρικό σχεδιασµό, επιχειρούν χωρίς τα βασικά απαραίτητα εφόδια (πιστοποίηση, ασφάλιση, αστική ευθύνη, αξιολόγηση, επαναξιολόγηση, µέσα ατοµικής προστασίας, κριτήρια κοκ) υπό ένα έρµαιο νοµικό πλαίσιο (Ν.3013/2002).

Είναι και οι εθελοντές πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώµατος που ενώ υπόκεινται σε ένα νοµικό πλαίσιο που τουλάχιστον τους πιστοποιεί την ιδιότητα τους και τους κατατάσσει ως αναπόσπαστο µέρος µιας κρατικής υπηρεσίας, η γενικότερη εικόνα είναι ότι αυτοί οι 2000 εθελοντές πυροσβέστες δρουν και συνυπάρχουν στο περιθώριο του συστήµατος και αντιµετωπίζονται ως το υποβιβασµένο κοµµάτι του Πυροσβεστικού Σώµατος.

Οι ενέργειες και τα βήµατα που γίνονται τα τελευταία χρόνια για την αναβάθµιση του θεσµού του εθελοντή πυροσβέστη µπορούν να θεωρηθούν µόνο ως θετικές. Η αναγνώριση που έδειξε η κυβέρνηση για την σηµασία της εθελούσιας συµµετοχής και την προώθηση του αισθήµατος της κοινωνικής ευθύνης των Ελλήνων πολιτών στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, ειλικρινά έδειξε πραγµατική. Ερχόµαστε σήµερα εµείς, οι εθελοντές πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώµατος, οι Έλληνες πολίτες, να αµφισβητήσουµε αυτή την ειλικρίνεια και τις πραγµατικές σας προθέσεις.

Είναι προφανές, ότι ακόµα δεν έχει γίνει κατανοητή η χρησιµότητα των εθελοντών πυροσβεστών, τι κάνουν, ποιοι είναι, που και γιατί είναι απαραίτητοι, κάτι που έχουν κάνει οι περισσότερες χώρες στον κόσµο που αξιοποιούν εδώ και δεκαετίες τους εθελοντές κατά κόρων στην αντιµετώπιση φαινοµένων, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, που προκύπτουν από φυσικά ή ανθρωπογενή αίτια.

Η Ελλάδα γιατί δεν έχει καταφέρει κάτι παρόµοιο τόσα χρόνια; Είµαστε σαν λαός υποδεέστερος από τους Γερµανούς, τους Γάλλους, τους Πορτογάλους, τους Αυστριακούς, τους Ελβετούς, τους Πολωνούς; Σηµειώνεται ότι αυτή την στιγµή στην Γερµανία υπηρετούν περίπου 27,000 επαγγελµατίες πυροσβέστες και 1,200,000 εθελοντές πυροσβέστες. Σίγουρα θα το γνωρίζεται αυτό όµως.

Έγιναν λοιπόν κάποια σηµαντική βήµατα να αναβαθµιστεί το νοµικό πλαίσιο που αφορά την εθελοντική δύναµη του Πυροσβεστικού Σώµατος προκειµένου να ξεκινήσει µια ανοδική πορεία για να φτάσει κάποτε τα πρότυπα των Ευρωπαίων γειτόνων µας. Σε αυτό πραγµατικά βασίστηκαν οι εθελοντές πυροσβέστες.

Αποτέλεσε µια ανάσα ότι επιτέλους αναγνωρίζεται η σηµασία του εθελοντισµού στη χώρα µας και ότι αυτή η αναγνώριση θα τεθεί σε νέες, αξιοκρατικές και σύγχρονες βάσεις. Αξιοσηµείωτο είναι ότι οι ίδιοι εθελοντές επιθυµούν να αντιπροσωπεύουν µια ικανότατη και αξιόµαχη δύναµη που, γι’ αυτούς, θα υπερηφανεύεται το Ελληνικό κράτος και το Πυροσβεστικό Σώµα Ελλάδος. Μάλλον, απ’ ότι φαίνεται όµως, οι εθελοντές πυροσβέστες είναι οι µόνοι που βασίστηκαν σε αυτή την εξέλιξη.

Το τελικό κείµενο για την αναβάθµιση του εθελοντή πυροσβέστη µόνο για αναβάθµιση δεν πρόκειται. Ένα προσβλητικό και αοριστο κατασκεύασµα που µάλλον στοχεύει στην περαιτέρω περιθωριοποίηση των εθελοντών πυροσβεστών µε τελικό στόχο να «βαρεθούν» και να φύγουν από µόνοι τους. Εσείς κ. Υπουργέ, υπογράφεται το συγκεκριµένο κείµενο; Υπογράφεται το τέλος του Εθελοντισµού στο Πυροσβεστικό Σώµα;

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο για µια ακόµη φορά ότι δεν διεκδικούµε καµία µόνιµη θέση στο δηµόσιο. Δεν επιθυµούµε να αντικαταστήσουµε το µόνιµο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώµατος αλλά να ενισχύσουµε την υπάρχουσα δύναµη πυροπροστασίας. Δεν ζητάµε τίποτα πέρα από τα αυτονόητα:

Αξιολόγηση
Εκπαίδευση
Αξιοποίηση και
τα βασικά απαραίτητα εφόδια για να µπορούµε να προσφέρουµε τις υπηρεσίες µας µε ασφάλεια
Δεν κοστίζουµε τίποτα και ενώ η χώρα µας βρίσκεται εν µέση µιας οικονοµικής κρίσης, µια κρίση που βαραίνει όλους µας, υπάρχουν κάποιοι λίγοι άνθρωποι που ακόµα διψάνε και έχουν την διάθεση για να προσφέρουν εθελοντικά για την προστασία της κοινωνίας µας και αντί αυτούς, µε έντονη την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, να τους αγκαλιάζετε, τους πετάτε στα σκουπίδια.

Επαναλαµβάνεται ότι οι εθελοντές δεν ζητάνε πολλά αλλά απαιτούν να τους αντιµετωπίζεται µε σεβασµό και αξιοπρέπεια. Δεν είµαστε το υποβιβασµένο κοµµάτι του Πυροσβεστικού Σώµατος, δεν είµαστε υποδεέστεροι σε τίποτα, είµαστε Έλληνες πολίτες απ’ όλα τα κοινωνικά στρώµατα που ακόµα διαθέτουµε κάτι πολύτιµο, ειδικά για την Ελλάδα του σήµερα, την ανιδιοτελή προσφορά.

Το ενδεχόµενο διάλυσης του πυροσβεστικού εθελοντισµού αποτελεί µια κρίση για την χώρα µας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουµε. Εάν εσείς κύριε Υπουργέ είστε έτοιµος να αναλάβετε αυτή την ευθύνη απλά ενηµερώστε µας, ο εµπαιγµός όµως πρέπει να σταµατήσει οριστικά.

Π. Κ.
Εθελοντής Αρχιπυροσβέστης Π.Σ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αφορολόγητο πολυτέκνων

Στη Γερμανία το αφορολόγητο των οικογενειών με 4 παιδιά είναι 38.000 ευρώ. Στην Ελλάδα από 24.000 ευρώ πάει στις 15.000 ευρώ!!!! Να πάνε να γράψουν όσους δεν χτυπάνε αποδείξεις, θα μαζέψουν περισσότερα πείτε τους!!! Καληνύχτα Ελλάδα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

CHEMTRAILS και ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Λευκές ουρές μεγάλου μήκους, που αφήνουν πίσω τους συγκεκριμένα είδη αεροπλάνων, αυλακώνουν σε διάταξη σκακιέρας αλλά και ποικιλοτρόπως, τους ουρανούς της Ελλάδας, μα και του εξωτερικού, σχεδόν καθημερινά. Οι ουρές αυτές δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Αυτές οι ουρές περιέχουν χημικά και είναι γνωστές ως chemtrails.

Τα χημικά είναι τέτοια φύσεως (ανάμεσα σε άλλα περιέχουν βάριο και αλουμίνιο, οξείδια μετάλλων, τα οποία συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου και αλτσχάιμερ) που αρκετός κόσμος, κυρίως σε ΗΠΑ και χώρες του ΝΑΤΟ,  αρρωσταίνει και αδιαθετεί αμέσως μετά το πέρασμά τους, με ποικιλία συμπτωμάτων, ειδικά στο αναπνευστικό τους σύστημα. Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί με αναίτιους πονοκεφάλους, περίεργες αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση, αναίτια σωματική κούραση, διαταραχές της ισορροπίας, κλπ.

Εξηγήσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί παγκοσμίως, επίσημα ή ανεπίσημα: είναι ότι οι εν λόγω αεροψεκασμοί γίνονται για τον έλεγχο του καιρού, για προστασία των ανθρώπων από ασθένειες (λειτουργεί όπως ο εμβολιασμός), για έλεγχο φυσικών φαινομένων (σεισμοί κλπ), για την διάλυση του νέφους (ειπώθηκε προφορικώς στην Ελλάδα παλαιότερα), τέλος, ότι δεν υπάρχουν και δεν συμβαίνουν επικίνδυνοι για την υγεία αεροψεκασμοί.


Αλλά, σίγουρα, δεν είναι έτσι όπως τα λένε κατά καιρούς. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται, ούτε λίγο ούτε πολύ, για την μη υπερθέρμανση του πλανήτη. Πρόκειται για την «Μέθοδο περί της Βιοφυσικής Μείωσης της υπερθέρμανσης της Γης».
«Ο Holdren, διευθυντής του Λευκού Οίκου, Γραφείο Επιστημών και Τεχνολογίας, περιέγραψε σύντομα την ιδέα της σκοποβολής με σωματίδια διοξειδίου του θείου, σκόνη αλουμίνιου & οξειδίου ή ειδικά σχεδιασμένα αερολύματα στη στρατόσφαιρα, στο ανώτερο επίπεδο της ατμόσφαιρας, μεταξύ δέκα και 30 μιλίων πάνω από την επιφάνεια της Γης».
Ο Holdren παρά την εισήγησή του για την εφαρμογή των αεροψεκασμών, παραδέχθηκε ότι θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές παρενέργειες και δεν θα επιλύσουν πλήρως όλα τα προβλήματα από τη ραγδαία αύξηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου!.
Δηλαδή «φτιάχνουν» μία τεχνητή ατμόσφαιρα γεμάτη από χημικά ώστε, υποτίθεται, να δροσίσει την φυσική ατμόσφαιρα της γης και να εξυγιαίνει το στρώμα Όζοντος, αλλά με ανυπολόγιστες καταστροφές για την Υγεία και το Περιβάλλον.
Ένας Ειδικός πραγματογνώμονας, ο Kenneth Caldeira υπολόγισε πως με αυτόν τον τρόπο θα αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι και κατά 85%. Συμπέρανε, επίσης, πως αυτό το αποτέλεσμα θα επέτρεπε ακόμη και τον διπλασιασμό καύσεων ορυκτών καυσίμων για ένα διάστημα 50 χρόνων – χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτικά επακόλουθα.
Συμπέρασμα; Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι μία φυσική εξέλιξη. Επίσης κανείς δεν νοιάζεται γι’ αυτήν, αλλά για το πώς θα διπλασιάσουν τις καύσεις ορυκτών καυσίμων χωρίς να φτάσουν τον πλανήτη στα όριά του.

Και πως συνδέονται όλα αυτά με την Agenda 21;

Το Πρόγραμμα-Chemtrail, επίσημα ονομάζεται Ασπίδα  (Shield Project ή Operation Cloverleaf), αποτελεί μία «απαραίτητη» Λύση Ανάγκης, για να αναχαιτιστεί η υπερθέρμανση της ατμόσφαιράς μας και για να εξασφαλιστεί πως θα επιζήσει τουλάχιστον ένα τμήμα της ανθρωπότητας.
Υπόκειται στην UNO (ΟΗΕ) και στον δικό της διεθνή έλεγχο. Παράλληλα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) υπολογίζει πως ο αριθμός των ανθρώπινων θυμάτων του Προγράμματος «Ασπίδα» θα είναι περίπου 2 δισεκατομμύρια κατά την 50ετή προβλεπόμενη διάρκεια διεξαγωγής του προγράμματος, δηλαδή 40 εκατομμύρια θύματα ανά έτος. Εδώ συνυπολογίζεται και ο πρόωρος θάνατος ηλικιωμένων ανθρώπων όπως και ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα.
Άλλες πηγές, όπως το αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών (US-american Disease Control –CDC) στο Meryland μιλούν για 3-4δισεκατομμύρια νεκρούς, δηλαδή 60-80 Εκατομμύρια ανά έτος. Αυτές οι «παράπλευρες απώλειες» θεωρούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WΗΟ) και το CDC μάλλον ανεκτά, εάν ληφθεί υπ’ όψιν η επαπειλούμενη καταστροφή του κλίματος.

Μπροστά στο «σώσιμο» του πλανήτη, τι είναι μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπινες ζωές;

Λαμβάνοντας υπόψη μας πως ο κυριότερος σκοπός και επιδίωξη της Ατζέντα 21 είναι ο αποπληθυσμός του πλανήτη στο 80-90%, δήθεν για την διάσωση του πλανήτη, δεν μπορούμε παρά να συμπεράνουμε πως το πρόγραμμα Ασπίδα αποτελεί θέλει να πετύχει με ένα σμπάρο δύο τριγώνια: α) αποδεκατισμό της ανθρωπότητας σε προσδιορισμένο χρονικό διάστημα πενήντα ετών και, ως τότε β) πολλαπλασιασμό κερδών από τον διπλασιασμό (ή μήπως και τριπλασιασμό) των καύσεων ορυκτών καυσίμων.
Διαβάστε περισσότερα » »

Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"

Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και φαρμακευτικές να προωθήσουν προς όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...
Στη Φινλανδία, 79 παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και 19 ανέπτυξαν ναρκοληψία μετά τον εμβολιασμό τους με το σκεύασμα Pandemrix το 2009 και το 2010.
Από τις περιπτώσεις αυτές,  σύμφωνα με φινλανδική έρευνα, νας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός, 76, πάσχουν και από κρίσεις καταπληξίας, υποφέρουν από παραισθήσεις ή παράλυση και σωματική κατάρρευση.



Στο δημοσίευμα που υπάρχει στη σελίδα yahoo.news διαβάζουμε πως η φινλανδική κυβέρνηση και οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι θα πληρώσουν εφ'όρου ζωής ιατρική περίθαλψη για τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με ναρκοληψία μετά τη λήψη του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.
«Η αποζημίωση θα παρέχει την απαραίτητη οικονομική βοήθεια για τις οικογένειες, αν και δεν μπορεί να αφαιρέσει τη συναισθηματική ένταση που προκλήθηκε από αυτή την κατάσταση», ανέφερε σε δήλωσή του και η υπουργός Υγείας Paula Risikko .
Φινλανδοί και διεθνείς ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα μια οριστική σύνδεση μεταξύ του εμβολίου Pandemrix της γρίπης των χοίρων και τα νέα κρούσματα της ναρκοληψίας, μια χρόνια διαταραχή του νευρικού συστήματος η οποία προκαλεί στους ανθρώπους συχνό και ανεξέλεγκτο ύπνο.

Η φινλανδική Φαρμακευτική Πισίνα Ασφαλίσεων (LVP), η οποία εκπροσωπεί ασφαλιστικές εταιρείες, είπε την Τετάρτη ότι θα τηρήσει όλες τις ασφαλιστικές αξιώσεις σε αυτή την κατηγορία, ενώ η φινλανδική κυβέρνηση συμφώνησε να καλύψει οποιαδήποτε ιατρική δαπάνη υπερβαίνει τις αυτές που καλύπτουν οι ασφάλειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η φινλανδική κυβέρνηση παραδέχτηκε πλέον ανοιχτά τη σχέση μεταξύ των εμβολίων γρίπης των χοίρων και της μόνιμης νευρολογικής βλάβης στα παιδιά, δεν γίνεται καθόλου λόγος να σταματήσει εντελώς το αντιεπιστημονικό τελετουργικό του εμβολιασμού των παιδιών με εμβόλια γρίπης (για αρχή τουλάχιστον). Επιπλέον δεν είναι μόνο επιβλαβή  τα εμβόλια γρίπης για τα παιδιά (όπως τώρα παραδέχθηκαν), αλλά δεν έχουν και κανένα θετικό προληπτικό αποτέλεσμα! Μια απλή ημερήσια δόση της βιταμίνης D θα έκανε πολύ περισσότερα για την ανάσχεση της γρίπης από κάθε εμβόλιο (http://www.naturalnews.com/029760_v ...).


Είναι προφανές πως στο βωμό του κέρδους των φαρμακευτικών θα συνεχιστεί το παραμύθι της χρησιμότητας των εμβολίων, για να γεμίζουν με επαναλαμβανόμενο κέρδος τα ταμεία τους, και θα δημιουργούνται φρικτά προβλήματα στην υγεία των παιδιών προκειμένου να συνεχίσουν να διατηρούν το "πελατολόγιο" τους... Τα παράλυτα σώματα μικρών παιδιών ή που γεννήθηκαν απόλυτα υγιή, ή ο ψυχολογικός Γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν αυτά και οι οικογένειες τους... είναι για δαύτους "απλές παράπλευρες απώλειες"... 

Για πολλοστή φορά θα ήθελα να θυμίσω σε όλους τους γονείς να ενημερώνονται ΠΡΙΝ αποφασίσουν αν πράγματι είναι καλό να εμβολιάζουν τα παιδιά τους (γενικά), και να θυμούνται πως ότι και να συμβεί στην υγεία των παιδιών τους την ΕΥΘΥΝΗ τη φέρουν οι ίδιοι και κανένας άλλος...

Είναι επιτέλους καιρός να αμφισβητήσουμε τους μύθους της κατεστημένης ιατρικής, να αναθεωρήσουμε τις απόψεις που επικράτησαν όσων αφορά την Υγεία και διατηρώντας μια ολιστική εικόνα να αναλάβουμε την ευθύνη για την ίδια την υγεία μας. Υλικό προς μελέτη υπάρχει πλέον άφθονο...
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σήμερα , 107η επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα, διατρανώνουμε την πίστη μας στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας και παίρνουμε παράδειγμα αντίστασης, ηρωισμού και υπερηφάνειας, στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Πατρίδα μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΞΥΠΝΑ..!



Στεφάνι θα ρίξω στο χώμα σου Ελλάς,
που πότισε μ’ αίμα ο Παύλος Μελάς..

Το αστέρι ανατέλλει στην Πέλλα λαμπρό

κι αγέρωχα λάμπει στον Θερμαϊκό…

Αλέξανδρε ξύπνα και έλα να δεις,
το όνομα παίρνουν της Αγιας σου Γης..
Αιώνες, αγώνες φωτιάς και τιμής..
την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς..!

Στο Αίμα μας ζεις Βασιλιάς νικητής,
από την Βεργίνα ως την άκρη της γής..
Σκοπιά, Μοναστήρι, Οχρίδα, Κιλκίς,
την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς..

Αλέξανδρε ξύπνα και έλα να δεις,
το όνομα παίρνουν της Αγιας σου Γης..
Αιώνες, αγώνες φωτιάς και τιμής..
την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς..!

EROS ELLAS
Διαβάστε περισσότερα » »

Όταν η παγκόσμια οικονομία πιάστηκε αδιάβαστη ...

Ραντεβού λοιπόν η Μέρκελ με τον Σαρκοζί. Κυρίως πιάτο η Ελλάδα στο τραπέζι. Σίγουρα, βαίνουμε για ένα κούρεμα του Ελληνικού χρέους που θα κυμανθεί από 45% έως και 60%

Η κυβέρνηση μας είναι ακόμη και σήμερα εντελώς απροετοίμαστη για ένα τέτοιο γεγονός. Στην ουσία δεν γνωρίζει καν τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τη χώρα μας. Η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στον Γ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σπατάλησε όλο τον κρίσιμο χρόνο που είχαμε, χωρίς καν να θωρακίσει τη χώρα μας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο που ακόμη και για ένα πρωτοετή φοιτητή οικονομικών επιστημών ήταν το πιθανότερο.

Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος!

Αν το γυρίζουμε από κάτω, βρίσκεται το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, η διεθνή μονεταριστική πολιτική και γενικότερα αυτό που κάποιοι ονομάζουν «αγορές» αλλά προσωπικά προτιμώ να δίνω ονόματα κάθε φορά, ανάλογα γιατί μιλάμε. Διότι οι αγορές, δεν έχουν τα ίδιο συμφέροντα και δρουν αντικρουόμενα.

Αυτή τη φορά όμως, βρισκόμαστε σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό γεγονός, που στην ουσία προήλθε από το καθεστώς της χρεοκρατίας, και την απουσία πραγματικών χρημάτων από τα ταμεία.

Το χρέος, δημιούργησε τόσο χρήμα, που ουδείς σήμερα γνωρίζει την πραγματική αξία του πλούτου μιας Εθνικής Οικονομίας ή μιας οικονομίας ζώνης κρατών όπως η ΕΕ.

Το ζητούμενο ήταν να κρατηθεί πάση θυσία ως έχει το Δυτικό Οικονομικό Σύστημα, με τις τράπεζες να ασυδοτούν έναντι των Εθνικών οικονομιών!

Το σύστημα αυτό των 750.000.000 καταναλωτών έφτασε πολύ πάνω από τα όριά του, χωρίς να αυτορυθμιστεί, διότι κάτι τέτοιο θα «χαλούσε» τα μπόνους των Golden Boys!

Δυστυχώς, το χάος στην Δυτική Οικονομία, είναι τόσο μεγάλο και οι διαδρομές τόσο Δαιδαλώδεις , που σήμερα, ουδείς γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Κάτι που πριν 20 χρόνια, θα λυνόταν με μια εξίσωση μέσα σε ένα βράδυ.

Σήμερα οι παράμετροι είναι τόσες πολλές, τα κρυμμένα στοιχεία αναρίθμητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στον πλανήτη ένας οικονομολόγος που να μπορεί να φτιάξει ένα μοντέλο που να προβλέπει τι πρόκειται να συμβεί.

Στην ουσία, όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί για να διδαχτούν από αυτό!

Οσο κι αν σας φαίνεται παράξενο αυτό, ο μόνος ο οποίος θα μπορούσε να βγει αλώβητος από την παγκόσμια κρίση, και ίσως και κερδισμένος, ήταν η Ελλάδα.

Αρκεί , 10 μήνες πριν, να είχαμε εγκαταλείψει το ευρώ αλλά όχι την Ευρώπη!

Τώρα, ΚΑΙ δεν γίνεται ΚΑΙ δεν μας αφήνουν. Κι ακόμα κι αν το αποφασίζαμε, τώρα, στην παρούσα φάση, ΔΕΝ θα κερδίζαμε απολύτως τίποτα!

Κοινώς είναι αργά πια!

Με αυτά ως δεδομένα, η Ελλάδα μας πλέον, αποτελεί την «πατσαβούρα» κάθε χρηματιστή, πολιτικού, επιχειρηματία που θέλει να δικαιολογήσει την αποτυχία του, σκουπίζοντας το «καθαρό» μέτωπό του, με την πετσέτα που λέγεται Ελλάδα!

Είτε φταίμε είτε δεν φταίμε για κάτι, πλέον, όλοι μας κατηγορούν για τα πάθη τους!

Το σύστημα λοιπόν επιθυμεί και το διατυπώνει πλέον ανοιχτά, μια διεθνή επιτροπεία, έναν υπερ-πρωθυπουργό που θα διαφεντεύει τη χώρα μας και θα έχει την Ελληνική Κυβέρνηση ως «αχυράνθρωπους» !

Σε τέτοιο σημείο, δεν είχε φτάσει ποτέ η Δυτική Οικονομία!

Το ΔΝΤ, βλέποντας την στροφή της Κύπρου προς την Ρωσική αγορά, θα προσπαθήσει να παρέμβει στην οικονομία της Μεγαλονήσου, με πρόσχημα την συμμετοχή της στην ελληνική κρίση!

Ετσι σε λίγες μέρες ή εβδομάδες θα πάνε εκεί δήθεν για να ελέγξουν τον βαθμό της έκθεσης στην Ελληνική κρίση!

Είμαι βέβαιος γι αυτό.

Διότι, σε τέτοιες περιόδους, ο λύκος πάντα χαίρεται! Και ο λύκος, δηλαδή το ΔΝΤ, δεν πρόκειται να αφήσει την κρίση να κοπάσει. Πολύ απλά, διότι από την κρίση κερδίζουν μόνο αυτοί και κανείς άλλος!

Οσο για τον Ελληνικό λαό, σας είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο ένα άρθρο με τίτλο God Help Greece [Σχετικό άρθρο]!

Ίσως τώρα να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε γιατί το είχα γράψει!

Ίσως καταλάβουν όλοι πλέον, ότι στις 15 με 16 Οκτωβρίου, θα ζήσουμε αυτό που έχουν προαποφασίσει για μας! Ένα σχέδιο που τέθηκε σε εφαρμογή πριν 15 χρόνια, κι εδώ και δύο χρόνια το ζούμε χωρίς να θέλουμε να το παραδεχτούμε.

Στις 15-16 Οκτωβρίου όμως, όσο κι αν θέλουμε να κρυφτούμε, θα αρχίσουμε πλέον να αισθανόμαστε, τον αέρα που θα φέρει πάνω μας ... ο ασκός του Αιόλου!
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκαρφαλωμένος στα φαράγγια των Σερβίων ο μαρμαρωμένος Δεσπότης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Εκεί που η γλυπτική της φύσης σμιλεύει ανθρωπόμορφες και ζωόμορφες εικόνες, φτιαγμένες από το νερό και την πέτρα, εκεί που ο λαϊκός μύθος συναντά την ιστορία των Σερβίων, βρίσκεται «σκαρφαλωμένος», στις πλευρές των φαραγγιών της περιοχής, ο «μαρμαρωμένος Δεσπότης». Φτιάχτηκε από τη διάβρωση των πετρωμάτων με τη βοήθεια του ρέοντος νερού και ζωντάνεψε όταν οι παλιοί άρχισαν να διηγούνται στους νεότερους την παράδοση της πατρίδας τους.
Αφετηρία του μύθου ήταν η εποχή που τα φαράγγια αυτά αποτέλεσαν το πέρασμα από τη Μακεδονία προς τη Θεσσαλία. Ήταν τότε που πολλοί ιερωμένοι θυσιάστηκαν στον αγώνα για ελευθερία, με πιο πρόσφατη περίπτωση εκείνη του Μητροπολίτη Γρεβενών. Λίγο παραδίπλα από τον «μαρμαρωμένο Δεσπότη» βρίσκονται η «αρκούδα», ο «αετός» και άλλα γλυπτά, δημιουργήματα της φύσης και της ανθρώπινης φαντασίας.
        «Αυτοί οι σχηματισμοί αποτελούν μια από τις βασικότερες ιδιαιτερότητες των φαραγγιών των Σερβίων» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Παυλίδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, αλλά και επιστημονικού ενδιαφέροντος, καθώς αποτελεί χώρο επισκέψεων των φοιτητών γεωλογίας, αλλά και τοποθεσία επιστημονικών ερευνών. Ο λόγος είναι η παρουσία πλήθους απολιθωμάτων, κοραλλιών και οργανισμών, η μελέτη των οποίων αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες, τόσο για τον τρόπο και τον χρόνο διαμόρφωσης του φλοιού της περιοχής όσο και για τη μελέτη της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου.
        «Η τεκτονική δράση που εκδηλώνεται με τους σεισμούς και πολλές φορές την κατακρίνουμε είναι εκείνη που δημιουργεί το ανάγλυφο της χώρας και τις ομορφιές της» τονίζει ο κ. Παυλίδης.
Όπως εξηγεί, η επίδραση της τεκτονικής στα φαράγγια των Σερβίων είναι η ίδια αιτία που «γέννησε» το σεισμό του 1995 στα Γρεβενά.
Επιχειρώντας, μάλιστα, έναν παραλληλισμό, επικαλείται την ομορφιά της τοποθεσίας Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, που δημιουργήθηκε επίσης από τη σεισμική δραστηριότητα στο νησί. ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ
        Μιλώντας, εξάλλου, για ένα ακόμη πλεονέκτημα της τεκτονικής δράσης στον ελλαδικό χώρο αναφέρεται στη γεωθερμία, που επιφυλάσσει πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα για όσους θελήσουν να την εκμεταλλευτούν. «Τα γεωθερμικά ρευστά, το νερό και τα διαλυμένα άλατα που μας δίνουν, παράγουν τη γεωθερμική ενέργεια, η οποία μέσω των ρηγμάτων και της σεισμικής δραστηριότητας αποδεσμεύεται και από τα χαμηλότερα στρώματα του φλοιού της γης φτάνει στην επιφάνεια» σημειώνει χαρακτηριστικά.
        Σήμερα, ο επισκέπτης των φαραγγιών των Σερβίων μπορεί να δει μπροστά του εντυπωσιακά βουνά, όμορφες γεωμορφίες και διαφορετικά είδη πετρωμάτων, που προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης από τουριστική πλευρά.
Ο Δήμος, άλλωστε, έχει διαμορφώσει στο συγκεκριμένο σημείο ένα πολύ όμορφο μονοπάτι που υπόσχεται έναν ευχάριστο περίπατο και οδηγεί στο κάστρο των Σερβίων. Εναλλακτικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή περιλαμβάνουν ακόμη την περιοχή του Βελβεντού και τους καταρράκτες της, τη λίμνη Πολυφύτου και το φράγμα της ΔΕΗ.
        Για τη γεωμορφολογική διαμόρφωση των φαραγγιών στα Σέρβια θα μιλήσει ο κ. Παυλίδης, απόψε, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στα Σέρβια, σε μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων "Τα κάστρα", στο πλαίσιο του τριήμερου προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού "Περιβάλλον και πολιτισμός, Φωνές νερού μυριάδες".
Π.Γιούλτση   ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα » »

Εκτος επικοινωνίας η ΕΛΑΣ στο Μεσολόγγι

Τελικά ένας κεραυνός είναι αρκετός για να βγάλει εκτός μάχης την Ελληνική Αστυνομία...
και αυτό κάθως στο Μεσολόγγι, η αστυνομική διεύθυνση έμεινε ξαφνικά χωρίς επικοινωνίες εξ αιτίας ενός δυνατού κεραυνού! Η ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση που συγκλόνισε το κέντρο της πόλης, χτύπησε κυρίως το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας. Ο αξιωματικός υπηρεσίας «πάγωσε» από τον πολύ δυνατό κρότο και την έντονη λάμψη, αλλά ο ίδιος στάθηκε τυχερός και γλίτωσε από τη μανία της φύσης που κούνησε γερά το κτίριο. Όταν, όμως, πήγε να ελέγξει τις τηλεπικοινωνίες, διαπίστωσε ότι η ισχυρή εκκένωση είχε καταστρέψει τον ασύρματο που επικοινωνεί με τα περιπολικά!
Διαβάστε περισσότερα » »

Κοιμήθηκε Σκωτσέζα και ξύπνησε... Ιταλίδα

Ένα... εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν αρκετό για να μιλήσει ιταλικά μία 48χρονη από την Σκωτία...

Ναι, καλά διαβάσατε: η Debbie McCann κοιμήθηκε γνωρίζοντας μόνο την μητρική της γλώσσα και ξύπνησε με ιταλική προφορά! Η 48χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει μετά το εγκεφαλικό και, όταν τα κατάφερε, οι δικοί της νόμιζαν ότι μιλάει... αλαμπουρνέζικα! Έλα, όμως, που η κα. McCann είχε γίνει ιταλομαθής εν μία νυκτί! Και να ‘ταν μόνο αυτό... Τις πρώτες ώρες μετά το εγκεφαλικό, μιλούσε και κινέζικα! «Μένω στην Γλασκώβη όλη μου την ζωή. Μετά το εγκεφαλικό είχα κινεζική προφορά, τώρα ιταλική και δεν έχω πάει ποτέ σε καμία από αυτές τις δύο χώρες», δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας πως αρχικά είχε πλάκα, αλλά πλέον ντρέπεται να μιλήσει σε άλλους ανθρώπους. Κι ενώ εμείς αναρωτιόμαστε πώς έγινε αυτό, οι επιστήμονες λένε πως η 48χρονη απέκτησε το σύνδρομο της ξενικής προφοράς, που έχει προσβάλει μόλις 60 ανθρώπους από το 1940 και δεν έχει θεραπεία. Mama mia!!!
Διαβάστε περισσότερα » »

Άδειαζαν με κάρτες κλώνους λογαριασμούς από ΑΤΜ σε Σαντορίνη και Ναύπλιο


Οι δύο Έλληνες έκαναν Dolce Vita, σε Σαντορίνη και Ναύπλιο. Ζούσαν σαν... κροίσοι, με τα λεφτά των άλλων.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα, δύο Έλληνες, 47 και 53 ετών, διέπρατταν σωρεία υπεξαιρέσεων χρημάτων από τραπεζικού λογαριασμούς μέσω καρτών - κλώνων, από ΑΤΜ. Γνώριζαν τα πρόσωπά τους, από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας, των τραπεζών που είχαν χτυπήσει.

Άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, μετά από αξιοποίηση διάφορων πληροφοριών, τους εντόπισαν στο Ναύπλιο, όπου μετέβησαν. 
Μετά από επισταμένες έρευνες εντόπισαν σε ξενοδοχείο της περιοχής τους ανωτέρω δράστες, τους οποίους και συνέλαβαν την ώρα που κατασκεύαζαν κάρτες κλώνους, αντλώντας (on line) στοιχεία πιστωτικών καρτών που είχαν υποκλαπεί, από συγκεκριμένο δικτυακό τόπο.

Όπως προέκυψε, οι δράστες κατασκεύαζαν πλαστές πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία που αντλούσαν από δικτυακούς τόπους όπου πωλούνται προσωπικά δεδομένα πιστωτικών καρτών, με σκοπό οικονομικό όφελος. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον προηγούμενο μήνα είχαν μεταβεί στη Σαντορίνη πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό παράνομων συναλλαγών σε διάφορες επιχειρήσεις του νησιού.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

· Έντεκα (11) κάρτες κλώνοι.

· Τέσσερις (4) ταυτότητες.

· Τρείς (3) άδειες οδήγησης.

· Ένας (1) ψηφιακός δίσκος.

· Δύο (2) φορητοί Η/Υ.

Oι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ελληνίδα που έχει κατακτήσει τον Youtube - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Δεν είναι ουτε η Άννα Βίσση, ούτε η Ελενα Παπαρίζου ούτε η Δέσποινα Βάνδη...

η ελληνίδα που έχει καταφέρει να ξεπερασει τα 10.000.000 χτυπήματα στο youtube αφήνωντας πολύ πισω τις υπόλοιπες είναι η Κατερίνα Αυγουστάκη. Η Ελληνοβελγίδα τραγουδίστρια με το τραγούδι
Ayo Technology έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ   
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ιστορία της μανιταρογνωσίας και της μανιταροφιλίας στην Ελλάδα και την Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα » »

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ε. Παναρίτη: «Δυστυχώς δεν έχουμε χούντα για προωθήσουμε τις αλλαγές»!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από την αυθόρμητη φράση της κυρίας Έλενας Παναρίτη, βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, κατά τη διάρκεια εκπομπής στη κρατική τηλεόραση, να λέει «δυστυχώς δεν έχουμε χούντα για να προωθήσουμε τις αλλαγές»!
Εμείς πάλι, κυρία Παναρίτη, γιατί δυστυχώς νομίζουμε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;
Διαβάστε περισσότερα » »

Η άτυχη στιγμή παρουσιάστριας της ΝΕΤ

Στον τηλεοπτικό αέρα μπορεί να συμβεί οτιδήποτε... Το παν είναι να έχει κάποιος την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσει!
Αυτό ακριβώς έκανε και η παρουσιάστρια της ΝΕΤ κατά την διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, καθώς πνίγηκε ενώ έκανε "πάσα" ένα ρεπορτάζ.

Αξιοπρεπέστατη ωστόσο, δεν πτοήθηκε,ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές και συνέχισε μέχρι που ολοκλήρωσε το κείμενό της.
Διαβάστε περισσότερα » »

Είναι 14 ετών και μοιάζει με...ηλικιωμένη!

ηλικιωμενη, πραγματικοτητα, ilikiomeni, pragmatikotitaΜπορεί λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης να φαίνεται ηλικιωμένη κυρία, άλλα στην πραγματικότητα η κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι μόλις 14 ετών.

Η εξωτερική της εμφάνιση οφείλεται σε μια πολύ σπάνια ασθένεια την οποία έχει κληρονομήσει από την μητέρα της. Η ασθένεια αυτή ονομάζεται λυποδυστροφία . Επηρεάζει το λίπος το οποίο βρίσκεται στο δέρμα μας και έχει ως αποτέλεσμα την ραγδαία γήρανση των εξωτερικών στρωμάτων της επιδερμίδας. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…


 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ .....ΓΙΑ 17 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ 450 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ

αδυνατον, δανεια, adinaton, daneiaΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1984 !

Θα μου επιτραπει να μην πιστεψω οτι ετσι εχουν τα πράγματα [παρ οτι ο αποστολεας ειναι απολυτα σοβαρος και αξιόπιστος]

Γιατι αν είναι έτσι, τοτε οχι μονον εχουμε μια ανικανη ηγεσια αλλά ακομα κατι χειροτερο,

Παντως δεν ειναι κακο καποιος υπευθυνος να μας πει [η να ρωτησει] αν εχουν ετσι τα πράγματα, [Για αυτο εχουμε χαλασει τον κοσμο να γινει λογιστικος έλεγχος απο ανεξαρτητη επιτροπή, αδιαφιλονικητου κυρους και.....
αξιοπιστιας πολιτων]

Αν ειναι οντως έστι , νομιζω οτι εχει δικαιωμα η Ελλάς να ανακοινωσει διεθνως οτι το χρεος ειναι απολυτα επαχθες και πληρως ανηθικο και πιστευω οτι θα δικαιωθει μη καταβαλλοντας ουτε ενα ευρώ

Δ.Αλευρομαγειρος

ΓΙΑ 17 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ 450 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΑ

-ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ :

-ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 17 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ .

-ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ 450 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

-ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ 420 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 30 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ (ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ) .

ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ , ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ .
Διαβάστε περισσότερα » »

Του προδότη η μάνα έκλαψε…

Είμαστε ένας λαός με διακυμάνσεις στην ιστορία του…..
Είμαστε ένας λαός που υπάρχει χιλιετίες…..
Αλλά εξελισσόμαστε σε μια γενιά αχρήστων…..
Μια γενιά που δεν μπορεί απλά μια μέρα να συνεννοηθεί για να διώξει όλα αυτά τα προδοτικά σκουπιδαριά που ήρθαν να μας αποτελειώσουν…..
Τους ξένους που θέλουν την Εθνική μας κυριαρχία….
Τον Jeffry και τα δοσίλογα τσογλανάκια του που την παραχωρούν χωρίς τύψεις…


Που έφτασαν να απαγορεύουν στην ΕΡΤ την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας στις γιορτές….


Που από σήμερα με απόφαση Υπουργού επιτρέπουν στον κάθε αλλοδαπό να σηκώνει την Ελληνική σημαία….


Που έδωσαν στην λέξη «κότα» νέες διαστάσεις όταν η χώρα απειλείται από εχθρούς…


Που έχουν κατακλέψει τα πάντα και πλέον μας κλέβουν και με νόμους…..


Που ξεφτιλίζουν την Ελλάδα με τον κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο…..


Που μαυρίζουν τις ψυχές και τα όνειρα όλων μας…!!!


Να βρούμε μια μέρα…… μια μοναδική μέρα !!!!!!!!!….


Που οι έμποροι θα κλείσουν τα μαγαζιά τους….


Που οι υπάλληλοι -ιδιωτικοί και δημόσιοι- δεν θα πάνε στην δουλειά τους…


Που οι μαθητές δεν θα πάνε στο σχολείο…


Που οι φοιτητές δεν θα πάνε στο πανεπιστήμιο…


Που οι άνεργοι δεν θα είναι καθισμένοι στους καναπέδες τους μέσα στην κατάθλιψη….


Που οι συνταξιούχοι δεν θα μαλώνουν στα καφενεία για το ποιος ευθύνεται για το κατάντημά τους….


Εκείνη την μέρα λοιπόν …….θα μαζευτούμε όλοι μαζί και θα απαιτήσουμε να φύγουν….


Οι νέοι θα απαιτήσουν το μέλλον τους!!!!


Οι ηλικιωμένοι θα απαιτήσουν την αξιοπρέπεια τους!!!!


Οι εργαζόμενοι την πληρωμή των κόπων τους!!!


Οι άνεργοι θα απαιτήσουν δικαίωμα στην δουλειά!!!


Οι γονείς θα απαιτήσουν να μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους!!!


Οι στρατιωτικοί την αξία των όρκων τους!!!


ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!!!!!


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!!!!


Αρκεί να γίνει μια προσπάθεια μέσω των blogs και του Internet…. Ξέρουν αυτοί που μας συγκέντρωσαν στο Σύνταγμα και στις πλατείες της χώρας τον τρόπο….


Ας βρούμε μια μέρα που θα επιλέξουμε να είναι η μέρα της γέννησης της ελπίδας μας…


Ας συννενοηθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια μέρα να τους διαολοστείλουμε!!!!!


Και ας φροντίσουν οι ΜΑΤατζήδες να μην μας σταματήσουν…..


Γιατί και οι Στρατιωτικοί εκείνη την μέρα καλεσμένοι μας θα είναι…..


Οι Πόντιοι λένε « Του φοβιτσιάρη η μάνα δεν έκλαψε» ….σε ελεύθερη μετάφραση… γιατί ποντιακά δεν ξέρω….


Ας ελπίσουμε όμως σύντομα στην Ελλάδα να προκύψει ένα άλλο ρητό….


«Του προδότη η μάνα έκλαψε»……

ΙΩΑΝΝΗΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Δισφαινολη Α: Θανατος απο πλαστκο (Greek subtitles)

Διαβάστε περισσότερα » »

Απογραφή στην Αλβανία: Η κυβέρνηση επιβάλλει πρόστιμο στους πολίτες που δηλώνουν ελληνική καταγωγή!

Η αλβανική κυβέρνηση παραβιάζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας, με αφορμή και όχημα την απογραφή του πληθυσμού.
Παρά τις αρχικές υποσχέσεις, η κυβέρνηση της Αλβανίας προέβη σε αλλαγές στο ερωτηματολόγιο, αλλά και στην επιβολή προσκομμάτων στη διαδικασία, ακόμη και προστίμων, με σκοπό να δυσχεράνει την καταγραφή της ελληνικής καταγωγής πολιτών και να αποθαρρύνει όσους θέλουν να δηλώσουν Έλληνες.

Η πιο κραυγαλέα αντιδημοκρατική παρέμβαση είναι η επιβολή προστίμου ύψους 100.000 λεκ (700 ευρώ) σε όσους δηλώσουν «ψευδή στοιχεία».


Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», το καθεστώς Χότζα είχε αλλάξει σκόπιμα την εθνικότητα των πολιτών ελληνικής καταγωγής. Αυτό σημαίνει ότι οι Βορειοηπειρώτες που θα δηλώνουν ότι είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ είναι καταγεγραμμένοι στα κατάστιχα Χότζα ως Αλβανοί, θα πληρώνουν πρόστιμο για δήλωση «ψευδών στοιχείων»!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ: “Ούστ κοπρίτη”!

Τι ήθελε να κάνει τέτοιες δηλώσεις ο Ραγκούσης;

Δεν ήξερε ότι καραδοκεί ο Χάρρυ Κλυνν; Δήλωσε λοιπόν ο Ραγκούσης: «Οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας. Αυτό πιστεύουμε ότι ωφελεί τη χώρα και τις επόμενες γενιές.
Στη δική μου την περίπτωση, τα τρία μου παιδιά είναι η τρόικα που λογοδοτώ και έχω στο μυαλό μου συνέχεια, αυτή είναι η τρόικα που καθοδηγεί τις αποφάσεις μου».
Τι απαντά ο Χάρρυ Κλυνν;


«Δε γνωρίζει ο εκ Πάρου ορμώμενους βλαχοδημαρχοσωτήρας ότι υπάρχουν οικογένειες που ζούνε αποκλειστικά από τα συσσίτια των Δήμων, των φιλανθρώπων και της Εκκλησίας… Δεν ξέρει τίποτα για παιδιά που υποσιτίζονται… Ούτε πάλι ότι η ανεργία στους νέους χτύπησε κόκκινο… Αγνοεί ότι επιχειρηματίες που αυτοκτονούν…
Δεν ντρέπεσαι υπερφίαλε νεόκοπε σωτήρα να μιλάς για καθήκον, επόμενες γενιές και παιδιά; Εσύ έχεις παιδιά… Οι άλλοι τι έχουν, καλόπαιδα; ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ…»
Διαβάστε περισσότερα » »

"Κόβεται" η Θεία Λειτουργία από την ΕΡΤ!

Ποιούς ενοχλεί η Ορθοδοξία;

Ύστερα από κυβερνητική απόφαση 
σταματά η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από την ΕΡΤ. Νωρίτερα είχε προηγηθεί το κόψιμο της εκπομπής του μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου, με τίτλο «Αρχονταρίκι»....

Εδώ και αρκετά χρόνια κάθε Κυριακή 08.00-10.30 μεταδίδεται η Θεία Λειτουργία από τον ιερό ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι.

Η Κυριακάτικη λειτουργία ήταν ο ιδανικός σύντροφος για τους ηλικιωμένους ή ασθενείς συμπολίτες, που δεν είχαν την ευκαιρία να εκκλησιαστούν.

Πλέον, όμως, με κυβερνητική απόφαση δε θα ξαναμεταδοθεί.
 


 
Διαβάστε περισσότερα » »

Συναγερμοί, όπλα και ροντβάιλερ κατά των ληστών

Πανάκριβα συστήματα ασφαλείας επιλέγουν να αγοράσουν ολοένα και περισσότεροι πολίτες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καταθέτουν στην αστυνομία αίτημα για άδεια οπλοφορίας  σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής».

Είναι ενδεικτικό ότι από την αρχή του έτους έως και τον Αύγουστο είχαν κατατεθεί πανελλαδικά στην Αστυνομία 1.446 αιτήματα για χρήση όπλου, ενώ όλο το 2010 είχαν κατατεθεί 1.538 ανάλογα αιτήματα.

Την ίδια ώρα υπεύθυνοι προμηθειών εταιρίας κατασκευής θωρακισμένων θυρών τονίζουν ότι τους τελευταίους μήνες οι παραγγελίες έχουν εκτιναχθεί. Ανάλογη είναι – μιλάνε για αύξηση 100% σε σχέση με πέρσι – η ζήτηση κλειδαριών ασφαλεί8ας και για τις συμβατικές πόρτες.

Ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών σκοποβολής αναφέρει στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι η ζήτηση για αεροβόλα έχει ανέβει σε πρωτοφανή επίπεδα, παρά το γεγονός ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος και επιτρέπει τη χρήση τους μόνο για σκοποβολή.

Και τέλος, καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον αγοράς σκυλιών ράτσας ροντβάιλερ, πιτ μπουλ, ντόπερμαν κα, ενώ πολλοί φέρνουν το σκύλο τους σε εκπαιδευτή, προκειμένου να το εκπαιδεύσει.
Διαβάστε περισσότερα » »

Φωτιά σε εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι

Φωτιά εκδηλώθηκε από ισχυρή έκρηξη σε υποσταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Κερατσίνι η οποία έχει επεκταθεί και στα καλώδια ενώ σημειώνεται πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι. Από την φωτιά σημειώνονται διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Πειραιά, της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης, ενώ έχουν αναφερθεί και εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα, οι οποίοι προσπαθούν μαζί με τους εργαζομένους της ΔΕΗ να περιορίσουν τη φωτιά.
Διαβάστε περισσότερα » »

Γιαούρτωσαν τον Χάρη Καστανίδη

Επίθεση με γιαούρτια δέχθηκε ο Χάρης Καστανίδης από φοιτητές σε κινηματογράφο της Θεσσαλονίκης. Ο υπουργός Εσωτερικών είχε πάει να παρακολουθήσει την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν σε κινηματογράφο της πλατείας Αριστοτέλους ενώ την ίδια ώρα στην πλατεία Βενιζέλου φοιτητές πραγματοποιούσαν συναυλία διαμαρτυρίας. Όταν έγινε γνωστή η παρουσία του υπουργού στον κινηματογράφο ομάδα 100 φοιτητών κρατώντας πανό αλλά και γιαούρτια εισέβαλε στο «Ολύμπιον» και φωνάζοντας συνθήματα γιαούρτωσαν τον Χ.Καστανίδη.

Διαβάστε περισσότερα » »

Ταινία με …αρρωστημένο σενάριο ετοιμάζουν οι Σκοπιανοί

«Εξπρές του μεσονυχτιού» αλά ελληνικά, ετοιμάζουν Σκοπιανοί, με στόχο πλήξουν την εικόνα της Ελλάδας και των Ελλήνων στο εξωτερικό μέσω … Χόλιγουντ!

Το σενάριο  της ταινίας έχει ολοκληρωθεί, όπως και ένα χαρακτηριστικό τίζερ που προβάλλεται στο διαδίκτυο, και πλέον αναζητείται αγωνιωδώς χρηματοδότης προκειμένου να αρχίσουν τα γυρίσματα.

  «Η άλλη Ελλάδα» είναι ο τίτλος του σεναρίου, με τη χώρα μας να παρουσιάζεται ως «κατακτητής» της Μακεδονίας από όπου «εκδίωξε» τους Μακεδόνες, που δεν θεωρούνται Έλληνες αλλά Σκοπιανοί.

Κεντρικός ήρωας της ταινίας, δεν είναι κάποιος νεαρός φοιτητής που συλλαμβάνεται για εμπόριο χασίς, όπως στο «Εξπρές του μεσονυχτίου», αλλά ένας Αμερικανοσκοπιανός  πεζοναύτης, που συλλαμβάνεται και βασανίζεται στον Κορυδαλλό, επειδή έχει στο στήθος του τατουάζ, την αμερικανική σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας (sic).

Η πρωτοβουλία  ανήκει στον πρόεδρο της οργάνωσης  «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο»  κ Τόντορ Πέτροφ, έναν από τους πλέον σκληροπυρηνικούς Σκοπιανούς και πιστό υποστηρικτή του πρωθυπουργού κ.Νίκολα Γκρούεφσκι.

«Θέλουμε  να κάνουμε μια  ταινία για να αποδείξουμε  τον φασιστικό  χαρακτήρα της  Ελλάδας, σε όλο τον  κόσμο. Το τελευταίο  διάστημα κάναμε πολλές επαφές στα Σκόπια και στο εξωτερικό με στόχο να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση, προκειμένου να υλοποιήσουμε το σενάριο που έχουμε ήδη στα χέρια μας» γράφει στην ιστοσελίδα της οργάνωσης του ο κ.Πέτροφ, αποκαλύπτοντας το ξαφνικό ενδιαφέρον του για την 7η Τέχνη : «Πιστεύω πως μέσα από αυτήν την ταινία θα βοηθήσουμε σημαντικά την προσπάθεια της πατρίδας μας, στο αγώνα της κατά των απαιτήσεων της Ελλάδας να μην ονομάζεται «Μακεδονία». Οι απλοί πολίτες στις ΗΠΑ και αλλού, θα μάθουν μέσα από την ταινία για τον παραλογισμό και την απαίτηση της Αθήνας να αλλάξει το όνομα ενός κυρίαρχου κράτους και έθνους, για την ελληνική κατοχή της Μακεδονίας και την γενοκτονία που εφάρμοσαν κατά των Μακεδόνων από το 1913 έως σήμερα» καταλήγει, αναφέροντας πως το σενάριο της ταινίας το έγραψε ένας εκ των σεναριογράφων των ταινιών Ράμπο, χωρίς όμως να αποκαλύψει  το όνομα του.

Αρρωστημένο σενάριο

Κεντρικός ηρώας  τής ταινίας, είναι ο Αμερικανός πεζοναύτης Nick Stoyan, σκοπιανής καταγωγής, που μετατίθεται στις αμερικανικές δυνάμεις στο Κόσσοβο και πριν αναλάβει υπηρεσία έρχεται στην Ελλάδα για να επισκεφθεί το σπίτι του πατέρα του στην Έδεσσα, από όπου «εκδιώχθηκε» το 1913 από τους Έλληνες, για να μεταναστεύσει στη συνέχεια στις ΗΠΑ.

Έξω από την  Αθήνα, στο δρόμο για την Θεσσαλονίκη, θα καυγαδίσει με ομάδα … νεοναζί, που σταμάτησαν ένα φορτηγό με σκοπιανές πινακίδες και επιχείρησαν να σβήσουν το αυτοκόλλητο με το πρόθεμα «ΜΚ».

Στο σημείο θα φτάσει περιπολικό, όπου οι αστυνομικοί μετά υπόδειξη των νεοναζί, θα συλλάβουν και θα οδηγήσουν στις φυλακές Κορυδαλλού τον ήρωα, που απεγνωσμένα ζητάει να έρθει σε επαφή με την αμερινακική πρεσβεία.

Εξαιτίας  του τατουάζ που έχει στο στήθος, με την αμερικανική σημαία και τον ήλιο της Βεργίνας, ο πεζοναύτης οδηγείται στην απομόνωση όπου βασανίζεται, κατόπιν «άνωθεν εντολών» προκειμένου να ομολογήσει από πού κατάγεται και γιατί  θέλησε να επισκεφθεί την Έδεσσα.

Τελικά, μετά από πολλά βασανιστήρια και πολύ πόνο και αίμα, ο Stoyan ως άλλος Ράμπο, θα καταφέρει να δραπετεύσει από τον Κορυδαλλό και να έρθει σε επικοινωνία με τον διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων στο Κόσοβο, που θα στείλει μυστικά ελικόπτερο στην Ελλάδα, για να τον παραλάβει.

Επιστρέφοντας για το Κόσοβο, ο Stoyan θα παρακαλέσει τον πιλότο να πετάξει επάνω από την Έδεσσα, προκειμένου να δει το σπίτι του πατέρα του. Πετώντας χαμηλά και δίπλα από τους φημισμένους καταρράκτες, ο ήρωας θα ανοίξει την πόρτα του ελικοπτέρου, φωνάζοντας «Να το σπίτι του πατέρα μου. Εδώ είναι ο τόπος μας. Η πατρίδα μας».

Ο ήρωας επιστρέφει τελικά στο Κόσοβο και το περιστατικό, θα προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο ΗΠΑ - Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με το σενάριο.

Μπορεί η ταινία να έχει «κολλήσει» στη χρηματοδότηση, αλλά ήδη στο διαδίκτυο προβάλλεται τίζερ από τη σκηνή του βασανισμού του ήρωα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σκληροπυρηνικοί …  

Βασικό αίτημα της οργάνωσης «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο» είναι η αναγνώριση της ανύπαρκτης Σκοπιανής μειονότητας στη χώρα μας, η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όσους εγκατέλειψαν την Ελλάδα μετά τον εμφύλιο και η επιστροφή των υποτιθέμενων των περιουσιών τους.

Παράλληλα τάσσεται κατά της αλλαγής της ονομασίας των Σκοπίων, ζητώντας να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΟΗΕ.

Ο οργάνωση έχει φανατικά μέλη και συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές της εθνικιστικής κυβέρνησης Γκρουέφσκι και της πολιτικής «αρχαιομακεδονοποίησης» του σλαβικού πληθυσμού της χώρας.


ΕΙΠΑΝ

Νίνα Γκατζούλη
Συντονίστρια Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου




«Όταν πριν από  μερικά χρόνια η κυβέρνηση Γκρουέφσκι ξεκίνησε να υλοποιεί το σχέδιο «αρχαιομακεδονοποίησης»  των Σκοπίων με τοποθετήσεις  μνημείων και αγαλμάτων, στην Ελλάδα κάποιοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το θέμα, κάνοντας λόγο για «ανέκδοτα».

Το άγαλμα όμως του Μεγάλου Αλεξάνδρου ορθώνεται κανονικότατα στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων 

Σήμερα που  οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για το γύρισμα ταινίας με αυτό το αρρωστημένο σενάριο, που η Ελλάδα παρουσιάζεται ως μη δημοκρατική χώρα, με τις αρχές να συνεργάζονται με τους νεοναζί και στις φυλακές να γίνονται βασανιστήρια κρατουμένων, ας μη βιαστούν κάποιοι να κάνουν πάλι λόγο για σκοπιανό «ανέκδοτο» γιατί θα διαψευστούν για μία ακόμη φορά».











Διαβάστε περισσότερα » »

laikoyra.gr Τραγωδία στα διόδια του Πολυμύλου - φορτηγό έπεσε από γέφυρα 1000 μέτρα κάτω - βίντεο!


Bίντεο σοκ 2 ΝΕΚΡΟΎΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ένα φορτηγό με γεμάτο ξύλα στην Εγνατία οδό κοντά στα διόδια Πολυμύλου ήρθέ σε σύγκρουση με άλλο φορτηγό έσπασε τα προστατευτικά και έπεσε από την γέφυρα κατακόρυφα σε ύψος περίπου 1000 μέτρα….Στο φορτηγό ήταν 2 άτομα τα οποία έχασαν την ζωή τους δείτε το βίντεο που σοκάρει,η πυροσβεστική υπηρεσία για να πάει στο δύσβατο σημείο έκανε πάνω από 3 ώρες .

laikoyra.gr
βίντεο........

radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: Βιασμός ανήλικης από τέσσερα αλλοδαπά κτήνη, μέσα στο σπίτι της!

.
Θύμα αυτή τη φορά της πολυπολιτισμικότητας, μια ανήλικη κοπέλα στην Άρτα.
Τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί όπως …
επισημαίνει το ρεπορτάζ, εισήλθαν στο σπίτι της μικρής από ανασφάλιστη πόρτα, ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα της και βίασαν μπροστά του την κόρη του κατ’ εξακολούθηση.
Φεύγοντας, απέσπασαν αντικείμενα, ποτά και τρόφιμα και μερικές δεκάδες ευρώ. Αυτό έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, ενώ και τα δύο θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, κανείς αρμόδιος δεν δείχνει να συγκινείται από τα συνεχή κρούσματα βιασμών κατά Ελληνίδων και μάλιστα μέσα στα σπίτια τους.
Και μια τελευταία πληροφορία: ο κ. Παπουτσής μείωσε την επάνδρωση στα σύνορα με την Αλβανία, λόγω της κατάργησης της βίζας, σε μια κίνηση που αναδεικνύει την πολιτική αφέλεια του ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται, ότι ο κ. Παπουτσής δεν διαβάζει το αστυνομικό δελτίο που του βάζουν κάθε πρωί πάνω στο γραφείο του… Την ίδια ώρα, η (η εισαγόμενη εξ Αλβανίας κυρίως) εγκληματικότητα στην Ήπειρο, «θερίζει».
Και οι δράστες, γυρίζουν αμέριμνοι αυθημερόν στην Αλβανία, αφού έχουν τελειώσει εδώ το πολυπολιτισμικό έργο τους. Το ΠΑΣΟΚ, έχει καταστήσει σε δευτερεύουσα υπόθεση την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη.
Διαβάστε περισσότερα » »

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τα μάτια



Σήμερα θα μιλήσουμε απαντώντας σε μερικές απορίες των γονέων σχετικά με τα μάτια των παιδιών.
Πότε πρέπει να εξετάζεται από τον οφθαλμίατρο ένα παιδί ;
Οι απαντήσεις ποικίλουν. Άλλοι λένε μόλις γεννηθεί το παιδί μέσα στο μαιευτήριο. Με την μέθοδο αυτή, μπορούν να ανακαλυφθούν πολλές παθήσεις πρώιμα και έτσι nα έχουν καλύτερη αντιμετώπιση. Δεν εφαρμόζεται όμως η μέθοδος της εξέτασης των παιδιών μόλις γεννιούνται γιατί είναι πολύ σπάνιες οι παθήσεις αυτές και θα υπάρχει κάποια επιβάρυνση οικονομική. Η άλλη άποψη είναι στον 6ο-8ο μήνα της ζωής του παιδιού. Μια από τις συχνότερες παθήσεις των βρεφών, είναι η συγγενής απόφραξη του ρινοδακρυκού πόρου. Είναι η εικόνα που βλέπουμε τα μάτια μόνιμα δακρυσμένα ή τσιμπλιασμένα. Είναι απλή πάθηση, αλλά χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση. Η καλύτερη στιγμή είναι τον 7ο-8ο μήνα του παιδιού, για να γίνει η διάνοιξη.
Ένα άλλο ερώτημα που απασχολεί τους γονείς, είναι ο αλληθωρισμός του παιδιού.
Συνήθως ο αλληθωρισμός σε άλλα παιδιά είναι από την γέννηση και σε άλλα τον αποκτούν στην πορεία της παιδικής ηλικίας. Στραβισμό εννοούμε τους άξονες των ματιών να μην είναι παράλληλοι. Το ένα μάτι κοιτάζει το αντικείμενο και το άλλο μάτι κοιτάζει προς τα μέσα(συγκλίνων) ή προς τα έξω(αποκλίνων)στραβισμός. Χρειάζεται έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση και τότε θα ιαθεί πλήρως. Σε διαφορετική περίπτωση ίαται μεν, αλλά με πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για το παιδί και τους γονείς.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αν υποψιαστώ ότι πήγε στο Όρος για να δει τον Πούτιν θα…

Ναι, η πληροφορία είναι σοβαρότατη αλλιώς δεν θα την υπολογίζαμε καν. Γι’ αυτό και αναφέρουμε την πιθανότητα η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Άγιον Όρος να σχετίζεται με μυστική συνάντηση. Μόλις το μάθαμε, (από σοβαρότατη πηγή) αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν ο Πούτιν να δεχθεί να συναντηθεί με έναν άνθρωπο που θεωρεί ανδρείκελο και θα τον εξόντωνε ευχαρίστως εάν είχε την ευκαιρία…Είναι δυνατόν ο Πούτιν να έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; Σκεφτήκαμε… Και τότε, ήλθε η πρόσφατη ιστορία για να απαντήση. Ναι, Ο Πούτιν έχει συναντηθεί και στο παρελθόν με ανθρώπους που θεωρούσε μιαρούς και ανδρείκελα και που θα ήθελε να εξοντώσει… Ποιούς;



Μα τους Ρώσους ολιγάρχες, όταν ανέλαβε την εξουσία! Τους συνάντησε έναν προς έναν και τους έδωσε μία επιλογή: Ή παραδίδετε οικειοθελώς τις μετοχές σας στην μητέρα Πατρίδα από όπου τις κλέψατε με την βοήθεια του ΔΝΤ ή …
Διαβάστε αναλυτικά εδώ: Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.
Έχοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι ο Παπανδρέου όσο είναι ο Ομπάμα στην εξουσία χάνει τον κυριότερο τρόπο διαφυγής, βλέπουμε μόνο έναν και μοναδικό λόγο τέτοιας συνάντησης με απόλυτη μυστικότητα…
…να του προσφέρει ακριβώς την ίδια λύση που προσέφερε στους μισητούς ολιγάρχες που λήστεψαν την Ρωσία συνεργαζόμενοι με το ΔΝΤ. Να του δώσει τρόπο “αξιοπρεπούς” διαφυγής και επιβίωσης, με αντάλλαγμα την εξάρθρωση όλου του εγκληματικού συνδικάτου διεθνώς, αλλά και την ακύρωση όλων των συμφωνιών, ειδικά αυτή που φημολογείται έντονα με τους υδρογονάνθρακες στο Καστελλόριζο.
Είναι δεδομένο ότι ο Πούτιν δεν θα αφήσει την Ελλάδα, όχι μόνο από λόγους συναισθηματικούς, αλλά Εθνικού του συμφέροντος. Φανταστείτε τι σημαίνει για την Ρωσία μία πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα όπου τα τζάκια των επίορκων θα ξεριζωθούν, αφήνοντας μία πατριωτική πολιτική με γνώμονα το ήθος και το συμφέρον να ξεδιπλωθεί.
Με ελεύθερη Ελλάδα – Κύπρο, φιλική Ιταλία, διεμβολισμένα Βαλκάνια και διαλυμένη Τουρκία, η Ρωσία διασφαλίζει την βιωσιμότητα της.
Μόνο αυτή την εξήγηση μπορούμε να δώσουμε σε ένα τέτοιο σενάριο που συνεχίζουμε πάντως να το θεωρούμε ευφάνταστο.
olympia
Διαβάστε περισσότερα » »