Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


GRETIX_MADATA_646563930Εν Αρχή ήν η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, και τα εδώ πολιτικά Σιωνιστικά πιόνια της.

Ιστορικόν της κρίσης
Τα πολιτικά πιόνια, κατόπιν άνωθεν εντολής, αποφάσισαν να καταργήσουν το Εθνικό νόμισμα τη Δραχμή, και να μας φέρουν το Ευρώ.
Από τότε άρχισε η τραγωδία της χώρας και του Λαού της.
Το Ευρώ ήταν πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει η οικονομία μας.
Καταρρεύσαμε, μας έφεραν Δάνεια,- Μνημόνια,- και Τρόϊκες!!!
Χάσαμε την εθνική μας Κυριαρχία και αξιοπρέπεια.
Τα παιδάκια της Τρόϊκα, όργωναν τα υπουργεία μας, και έδιναν διαταγές. Οι υπουργοί μας κατάντησαν παιχνίδι των παιδιών της Σιων. Τρόϊκα.
Οι διεθνείς Αμερικανο-Εβραίοι τραπεζίτες, Rothschilds, Rockefellers, Lehman Brothers, Goldman Sachs, Kuhn, Loeb, Soros, Max, Sidney, Paul Warburg, Jacob Schiff, Henry Mann, Paulson, κλπ. είναι αυτοί που σπέρνουν την καταστροφή, τον όλεθρο και τον πόλεμο, είναι αυτοί που ρουφάνε καθημερινά το αίμα των ανθρώπων για το χρήμα, είναι αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, είναι αυτοί, τα μέλη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Οι «Πεφωτισμένοι» Σόρος, Πόλσον, κ.λ.π., αφού τοποθέτησαν δισεκατομμύρια ευρώ σε παράγωγα κινδύνου (CDS), που ευνοούνται από την κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας, έδωσαν το 2010 το πράσινο φως, για να ξεκινήσει η Ελληνική κρίση, που έφερε σήμερα τη χώρα μας σε κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. Καταντάει γελοίο να μας επισκέπτονται οι κερδοσκόποι αυτοί που μας έφεραν στη σημερινή θέση, και να μας υποδεικνύουν πως να σωθούμε!!!!!!!!!!
Τα γεγονότα είναι πρόσφατα, και σας είναι γνωστά.
ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ
Ανάλυση
Οι δανειστές-δυνάστες, γύπες & κοράκια, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα-δάνεια που παράνομα μας χρέωσαν, δεν θα διστάσουν να επιτεθούν με το Σιων. ΝΑΤΟ εναντίον των «συμμάχων» Ελλήνων, ή θα βάλουν τη Τουρκία, με την Αλβανία και τα Σκόπια, να μας επιτεθούν!
Οι Σιωνιστές ηγέτες του ΝΑΤΟ τραγουδούσαν ιμπεριαλιστικά, «We are the World». Ανάμεσά τους ήταν ο αγαθός Έλληνας ΥΠ.ΕΞ.
Μια μικρή χρεοκοπημένη χώρα, ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα, και έπεσαν επάνω της όλοι οι δαίμονες της Ν.Τ.Π.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα άλλαξε όνομα, και τώρα λέγεται «Θεσμοί».
«Θεσμός» ποίος;;; Ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ και οι «Πεφωτισμένοι» διεθνείς δυνάστες, η παρέα του!!!
Την Σιωνιστική Τρόϊκα, «Θεσμοί» αποτελούν οι Σατανικοί
δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή-commission. ( Ε.Ε. )
Και τα τρία αυτά Σιωνιστικά τοκογλυφικά μορφώματα σήμερα λέγονται «Θεσμοί», (Institutions), δανείζουν τους Λαούς, τους πίνουν το αίμα, και είναι ιδιοκτησία του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, και των «Πεφωτισμένων», της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα δανείζοντας τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι συνδαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, και από την εκδοτική μηχανή χαρτονομισμάτων της Ε.Κ.Τ.- της μαριονέτας DRAGGI.
Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, είναι απλό. Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, προχώρησε βάσει σχεδίου, με τη βοήθεια του Σιωνιστή-Εβραίου Σημίτη, και διαδόχων αυτού.
Πρώτα άδειασαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, (ΝΑΤ, κλπ.) και τα χρήματα τα πήγαν στη τράπεζα της Ελλάδος, που είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από εκεί έξω. Δηλαδή τα «έφαγε» όλα ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι Τράπεζές του, και η συνοδεία αυτού!!!
Ακολούθησε η αποβιομηχάνιση της Ελλάδος, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, (ΟΤΕ-Ναυπηγεία, κλπ), τα εξοπλιστικά προγράμματα με τα σκάνδαλα, για να σώσουν τις Γερμανικές βιομηχανίες, με αποτέλεσμα να πτωχεύσωμεν, και να χρεοκοπήσουμε, με τεχνητό , επονείδιστο, και επαχθές χρέος.
Για να μας «σώσουν» μας έβαλαν στο ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Για να μας «σώσει», μας έδωσε δάνεια η Σιωνιστική Τρόϊκα, (Θεσμοί), (ΔΝΤ+ΕΚΤ+Ε.Ε.) ιδιοκτησίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
Τα δάνεια αυτά «φαγώθηκαν» καθ’ όδόν.
Μας ανάγκασαν να πάρουμε δάνεια με πονηρό σκοπό, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα. Βρήκαν εφιάλτες πολιτικούς, πιόνια και μαριονέτες, άφωνους ιχθείς, και πέτυχαν το σκοπό τους να σκλαβώσουν την Ελλάδα.
Ο Σημίτης βάδιζε κατόπιν προγράμματος της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Σήμερα οι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αχυράνθρωποι των «Θεσμών», ασκούν Bullying επάνω στους Έλληνες.
Οι δανειστές-δυνάστες, γύπες & κοράκια αρπακτικά, δεν θέλουν να πληρώνονται συντάξεις στους Έλληνες, προκειμένου ΑΥΤΟΙ να εισπράξουν τα δάνεια που παράνομα μας χρέωσαν!!!
Οι δανειστές-δυνάστες, θέλουν να μην υπάρχει αντίσταση Κυβέρνησης-Λαού!!!!!!!
Να πούμε στους γύπες δανειστές, «Ούκ αν λάβοις, παρά του μη έχοντος».
Οι προδότες πολιτικοί δεν κατάλαβαν ότι πίσω από την προμελετημένη χρεοκοπία, κρύβεται ο διαμελισμός της πατρίδος για Γεωπολιτικά-Γεωστρατηγικά-Γεωενεργειακά συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Ν.Τ.Π.).
Οι πολιτικοί είδανε το τυρί, και δεν είδαν τη φάκα, λέει ο Λαός.
Τόσο ηλίθιους και προδότες πολιτικούς έχουμε.
Δεν είπαν το ηρωϊκό ΟΧΙ του ’40 Το ΟΧΙ του Λεωνίδα, κ.λ.π.!!!
Το έτος 2010 δεν σώσανε την Ελλάδα. Σώσανε τις Γερμανικές & Γαλλικές τράπεζες, που είναι ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα δάνεια τα φορτώθηκε ο Ελληνικός Λαός. Δηλαδή και χρεωμένοι, και με προδομένη και υποθηκευμένη πατρίδα.
Και κερατάδες, και δαρμένοι, λέει ο Λαός.
Ένα μέρος των δανείων-χρέους, είναι λογιστικό μέσω της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή δεν είναι καθαρό ρευστό χρήμα-δάνειο-χρέος.
Η ΕΛΣΤΑΤ διαταχθείσα άνωθεν, από 3% έλλειμα που επέτρεπαν οι κανόνες της Ε.Ε. το πήγε λογιστικά 13%. Από τότε η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Για να διορθώσουν το κακό, οι «σοφοί» της Τρόϊκα, προέβησαν σε ημίμετρα, (μείωση συντάξεων, κ.λ.π.) και έφεραν ύφεση στην οικονομία.
Το χρέος της Ελλάδος δεν είναι νόμιμο, διότι είναι προϊόν απατεώνων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.!!!
Με τα δάνεια χρέωσαν εμάς τον απλό Ελληνικό Λαό, και τα χρήματα των δανείων τα πήραν πίσω οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των «Πεφωτισμένων», και εμείς οι Έλληνες μείναμε με το επονείδιστο, επαχθές, και απεχθές χρέος στο χέρι!!!
Το χρέος της Ελλάδος είναι προϊόν διεθνών και ντόπιων κομπινών.
Το χρέος των Ελλήνων ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΟ!!!
Πρέπει η Ελλάς, για το παράνομο αυτό χρέος, να καταφύγει στα διεθνή δικαστήρια, και να ζητήσει από τη διεθνή δικαιοσύνη, να αποδώσει δικαιοσύνη, αν υπάρχει ακόμη διεθνή δικαιοσύνη.
Αυτό πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ, πριν μας επιτεθεί το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ!

Ο σκοπός είναι οι δυνάστες-δανειστές να αρπάξουν το ΧΡΥΣΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, και γενικά την ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ αξία της χώρας, διαμελίζοντας την Ελλάδα.
Το ερώτημα είναι, όταν πια δεν θα υπάρχουν Έλληνες, από που θα εισπράξουν τα παράνομα δάνειά τους;;; από τους πάμφτωχους και ρακένδυτους λαθρομετανάστες;;;
Οι λαθρομετανάστες θα κληρονομήσουν όλο το χρέος που άφησαν οι Έλληνες!!!
Τώρα που οι Σιωνιστές κατάλαβαν ότι η Ελλάς δεν μπορεί να αποπληρώσει αυτό το επαχθές και παράνομο χρέος, σταμάτησαν να μας δανείζουν, και «τραινάρουν» σε βάθος χρόνου τις
συνομιλίες-διαπραγματεύσεις, για συμφωνία νέου δανεισμού.
Δεν καταλαβαίνουν ότι η Ελλάς εάν κηρύξει χρεοκοπία, τότε δεν θα πάρουν «δεκάρα».
Διαγραφή του παράνομου χρέους διά της Χρεοκοπίας, έναντι των δυναστών-δανειστών!!!
Με αφορμή το χρέος, και την αδυναμία αποπληρωμής, θα χρησιμοποιήσουν το ΝΑΤΟ ή τους Τούρκους, για να καταλάβουν την Ελλάδα!!!
Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια της παγκόσμιας Σιων. κυβέρνησης.
Το χρέος είναι μη βιώσιμο, αφού ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ.
Το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με άμεσο διαγραφή του χρέους, είτε με συμφωνίες με τους «εταίρους» στην Ε.Ε., είτε μονομερώς, είτε με τη διεθνή δικαιοσύνη, είτε με Χρεοκοπία, αλλιώς με το τεράστιο και παράνομο επαχθές και επονείδιστο αυτό χρέος δεν θα επιβιώσουμε.
Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες δεν θέλουν ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, γιατί αυτοί το δημιούργησαν για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και τελικά να καταλάβουν την Ελλάδα. (ΝΑΤΟ).
Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια της ΝΤΠ & Παγκοσμιοποίησης.
Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες-ορντινάντσες, τελούν υπό τις διαταγές της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και είναι ότι διατάξει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι επιτελείς ορντινάντσες των «Θεσμών», δηλαδή Μπλούμ, Λαγκάρντ, Draggi, Γιούνκερ, Μπαρόζο, Σούλτζ, VAN –ROMPUI, Όλι Ρέν, Σόϊμπλε, Τόμσεν, κ.λ.π. είναι υπαλληλίσκοι του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Γιαυτό μας κάνουν μαύρη τη ζωή.
Γνωρίζουν ότι εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις, ακολουθεί η Στρατιωτική βία του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ!!!
Το ΝΑΤΟ κατάντησε ο Στρατός της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας!!
Το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος. Γιαυτό οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες-πιόνια και μαριονέτες-,
δεν συμφωνούν, και καθυστερούν τη συμφωνία σε βάθος χρόνου.
Μας θέλουν για πάντα χρεομένους, και κατακτημένους!!!.
Να σκεφθείτε ότι η ανίκανη δουλική ηγεσία της Ε.Ε. δεν μπορεί να διασώσει ένα μόνο 2% της όλης οικονομίας της Ε.Ε.
Τόσο είναι η πάσχουσα Ελληνική οικονομία, στο σύνολον της Ε.Ε.
Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος πιέζει για μια διάσκεψη για το χρέος, στα χνάρια αυτής της διάσκεψης που έσωσε τη Γερμανία από τη μεταπολεμική οικονομική άβυσσο.
Η Ιστορία δείχνει ότι η μαζική διαγραφή χρέους, δεν είναι ούτε σπάνιο φαινόμενο, ούτε δύσκολο, φτάνει να καμφεί η αδιαλλαξία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Τα χρήματα των Λαών της Ε.Ε. ΔΕΝ πήγαν στον Ελληνικό Λαό, αλλά στα ταμεία των Σιωνιστικών τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε φάει, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!! Είναι απλό, εάν τα χρήματα από τα δάνεια είχαν πάει στον Ελληνικό Λαό, η Ελλάδα σήμερα ΔΕΝ θα ήταν χρεοκοπημένη, αλλά θα ήταν σε ανάπτυξη. Τα χρήματα των δανείων τα «φάγανε» οι Γερμανοί με τα πολλά σκάνδαλα. (SIEMENS, κ.λ.π.)
Τα χρήματα-δάνεια τα «φάγανε» οι Σιωνιστικές τράπεζες με τη διάσωσή τους, και τελικά –ότι απέμεινε- τα «έφαγε» η παγκόσμια Σιωνιστική νομενκλατούρα, με τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ότι περίσσεψε οι ντόπιοι πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μαζί με τη διεθνή και ντόπια διαπλοκή!!!.
Τα χρήματα δεν πήγαν στον Ελληνικό Λαό, ή στην Ελλάδα. Αντιθέτως ο Λαός συνεισέφερε με θυσίες, για να σωθεί η Ε.Ε. που την ληστέψανε οι παγκόσμιοι δικτάτορες, γνωστοί σαν γύπες & κοράκια αρπακτικά.
Ένας αξιωματούχος της Ε.Ε. είπε, «Σας θυσιάσαμε για να σωθούμε».
Εάν τα χρήματα είχαν πάει στην Ελλάδα, και με χρηστή διοίκηση και διαχείριση, θα είχαμε μια ΑΝΑΠΤΥΞΗ θαυμαστή. Σήμερα θα μιλούσαμε για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας, και όχι για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.
Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να πεί στα πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (αυτά των «Θεσμών»), ότι εμείς πληρώνουμε τα δάνεια, εμείς είμαστε τα διεθνή θύματα, και εμείς έχουμε το «πάνω χέρι».
Εκτός εάν φοβάται Στρατιωτική βία του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ!!!
Οι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν ότι, εάν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ καταλάβει και κλείσει το Αιγαίο, είναι γεωστρατηγικά χαμένοι!!
Η νέα κυβέρνηση μας έκανε εθνικά και πατριωτικά υπερήφανους, με τις διαπραγματεύσεις που τόλμησε, μας έκανε να ξανα-βρούμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, που την είχαμε χάσει με την υποτέλεια και δουλοπρέπεια των Σαμαρο-Βενιζέλων.
Οι Σιωνιστές Ελληνο- Εβραίοι πολιτικοί, Σημίτιδες- ΓΑΠ- Ντόρες- Χάνες-Μισέλες-ΣαμαροΒενιζέλοι-Παπούλιες & ποτάμια, υπόγραφαν στα τέσσερα πεσμένοι, όλα τα μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυ-νομοσχέδια, εφαρμοστικούς νόμους, που υποδούλωσαν το Λαό, και από το άλλο χέρι έστελναν τα δάνεια-χρήματα στο Μεγάλο Αδελφό, μεγάλο αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Εάν τώρα ήταν όλοι αυτοί στην εξουσία, οι συντάξεις θα ήταν στα 300 ευρώ, και οι επικουρικές θα είχαν γίνει άϋλες, όπως οι μετοχές του Χρηματιστηρίου!!!
Όλοι οι ανωτέρω προώθησαν την απο-βιομηχάνιση της Ελλάδος, προκάλεσαν ανεργία, άνοιξαν τα σύνορα στους εισβολείς Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και τελικά χρεοκόπησαν την Ελλάδα, διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν από το Μεγάλο Αφεντικό.
Επέβαλαν στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο, που όχι μόνον δεν μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους να μη προλαβαίνουμε.
Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων.Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν, με μετανάστευση, και διαμελισμό της πατρίδας.
Οι γραικύλοι πολιτικοί ζητάνε, «Συμφωνία και ότι να είναι». Αυτό σημαίνει συντάξεις στα 300 ευρώ όπως ζητάνε οι δανειστές.
Έλληνες, οι Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και μας εξαπατούν με διπλωματικούς ελιγμούς! Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα και αν λάβουν, να ξεχρεώσουμε το χρέος αυτό διότι είναι μη βιώσιμο, επαχθές και επονείδιστο.
Γιαυτό ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος, δημιουργούν πολεμικές κρίσεις με τους γείτονες, έτσι ώστε να φοβόμαστε, και να εκλιπαρούμε τη βοήθειά τους, πληρώνοντας όσο-όσο κάθε μήνα τα τοκοχρεολύσια, για την ελευθερία μας!!!
Οι Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχοι της Γης, ενδιαφέρονται για ένα παγκόσμιο καθεστώς που λέγεται χρεοκρατία των λαών της Γης. Αγγλιστί DEBTOCRACY.
Τελειώνοντας υπενθυμίζω ότι το Ευρώ έγινε για την ισχυρώς οικονομικά Γερμανία. Όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης υποφέρουν –άλλος λίγο, άλλος πολύ, από το Ευρώ.
Προϋπόθεση για επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους.
Δραχμή με επαχθές και επονείδιστο χρέος δεν γίνεται.ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα, με τη βοήθεια της διεθνούς δικαιοσύνης!!! Με το βραχνά του χρέους, και των τοκοχρεωλυσίων ΔΕΝ επιβιώνουμε!!!
Η Δραχμή εκτυπώνεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, άρα η Δραχμούλα μας είναι και αυτή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Κοσμοκράτορες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μας συμφέρει να πετάξουμε στα σκουπίδια την εθνική μας ταυτότητα, ανήκουν σε άλλες εχθρικές συγκεκριμένες Σιωνιστικές εθνότητες.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »