Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Δεν ψηφίζουμε πολιτικούς γόνους και προβελημένους από τα ΜΜΕ.


pou-psifizwΌσοι εξ ημών διαθέτουμε κάποια προσωπική αξιοπρέπεια, δεν ψηφίζουμε αύριο πολιτικούς γόνους και πολιτικά …
τζάκια, ούτε προβελημένους από τα ΜΜΕ. Δεν γινόμαστε αθύρματα πολιτικών οικογενειών και μιντιαρχών.Από την άλλη πάλι, ό,τι νέο και να ψηφίσουμε το σύστημα θα το αφομοιώσει και θα το μετατρέψει σε όμοιό του σε χρόνο μηδέν, οπότε φρούδες ελπίδες.
Τουλάχιστον, αφού το σύστημα δεν βάζει περιορισμό
των θητειών για το πολιτικό προσωπικό, ας το βάλουμε μόνοι μας. Ας αποστρατεύσουμε κάποιους πριν προλάβουν να εγκαταστήσουν τους γόνους τους και να μας παραδώσουν ως προίκα τους.
Προσωπικά, ψηφίζω πάντα κάποιο κόμμα και όχι τα πρόσωπα που μου χώνει το σύστημα κάτω από τη μύτη για να επιλέξω να με εκπροσωπήσουν. Έτσι κι αλλιώς το σύστημά μας είναι κοινοβουλευτική κομματοκρατία, τα δε πρόσωπα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τις κομματικές γραμμές και να υπακούν στις εντολές του αρχηγού. Δεν φέρω τουλάχιστον και το βάρος στη συνείδησή μου ότι ανέδειξα εγώ τους νέους δυνάστες μου.
Αν και δεν έχει νόημα η ψήφος μου μέσα στο σύστημα, ούτε αλλάζει τίποτα, πηγαίνω να ψηφίσω ό,τι μου δίνει έστω και ψεύτικες ελπίδες να ανατρέψει το σύστημα, γιατί η αποχή μου, έχει προβλεφθεί να σημαίνει λευκή εξουσιοδότηση και να μην ενοχλεί καθόλου το σύστημα.

[hassapis-peter.blogspot.gr
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Γκεοργκιέφσκι: Τα Σκόπια έτοιμα για ένωση με τη Σερβία

Σκόπια.
Ο Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι προέβη σε δηλώσεις στις οποίες διατύπωσε την άποψη ότι η πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία των Σκοπίων,   είναι  πρόθυμη να ενταχθεί στο σερβικό κράτος, πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αυτό δεν θα αποτελούσε έκπληξη.

Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, ο Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι είπε ότι παρά το γεγονός ότι οι πολίτες σλαβικής καταγωγής,  προσπαθούν να υπερασπισθούν την ταυτότητα τους ως «μακεδονικής»  από τους Έλληνες και τους Βουλγάρους, οι οποίοι δεν  τους αποδέχονται, απεναντίας οι Σέρβοι τους αποδέχονται (με την ονομασία αυτή).
 «Παρατηρούμε τελευταία  μια στροφή των μέσων ενημέρωσης της χώρας μας προς τη σερβική κατεύθυνση. Υπάρχει μια παράδοξη κατάσταση, ενώ ο λαός  υπεραμύνεται της ταυτότητάς του , ως «μακεδονικής» έναντι της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, συγχρόνως αποδέχεται τον ‘εκ-σερβισμό’ του. Εκτιμώ ότι αυτήν την ώρα έχουμε σε εξέλιξη αυτήν τη μορφή ‘σερβοποίησης’ του.  Εκτιμώ ότι εάν γινόταν δημοψήφισμα, το 80 τοις εκατό του λαού θα ήταν υπέρ της ένωσης με τη Σερβία», είπε ο Γκεοργκιέφσκι, όπως σημειώνει η αλβανική Σέκουλι.
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η απάτη του Ποταμιού: Φιλοσκοπιανή και φιλομνημονιακή ατζέντα (vid) του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΟΤΑΝ Ο ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
Βίντεο από το παρελθόν αποκαλύπτουν την φιλοσκοπιανή ατζέντα του Ποταμιού , ενώ η κάθοδος με το κόμμα του Χ.Θεοχάρη φανερώνει και την φιλομνημονιακή πλατφόρμα πάνω στην οποία δημιουργήθηκε.
Εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη το 2008: συνέντευξη με τον Βοσκόπουλο στα γραφεία του «Ουράνιου τόξου»
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δείχνει τη σημαία του Ουράνιου τόξου
Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου “ΟΧΙ” με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να “ευαισθητοποιήσουν” την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε πράκτορες ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει…
Σταύρος Θεοδωράκης (εκπομπή Πρωταγωνιστές του Mega)
-Όχι είμαι Μακεδόνας
Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, οι κοντομηνάδες και οι Θέμοι κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, άλλοι να θησαυρίσουν και άλλοι να γλιτώσουν την φυλακή λόγω των υπηρεσιών τους. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτκού. Ώστε να μαζέψουν πάλι τους χαχόλους που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.
Ερώτηση Σταύρου Θεοδωράκη: – Εσάς σας ενοχλεί αν τα λέγαμε (τα σκόπια) Μακεδονία;
Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το “μαύρο” προδοτικό παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της ελεεινής, προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί φασίστες όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της ναζιστικής τους προπαγάνδας μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και θυμηθείτε: Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.

Προσέξτε το ‘χαλαρό στυλάκι’ που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι… Και δείτε επίσης, πόσο στο ‘χαλαρό’ αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους ‘Μακεδόνες’.

Φανταστείτε μετά τον κο Θεοδωράκη στην βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως ‘μακεδονική’.
Για τον αλυτρωτισμό και ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών κουβέντα. Για την κλοπή της ελληνικής Ιστορίας ούτε λόγος. Κατά τ'άλλα το Ποτάμι είναι το καινούριο που έρχεται.
Όμως δεν μπορεί να κρύψει ούτε το μνημονιακό του προσανατολισμό εντάσσοντας στον κόμμα τον Χ.Θεοχάρη τον άνθρωπο που στοίχειωνε τα όνειρα των Ελλήνων εφαρμόζωντας την οικονομική τους καταδιώξη που επέβαλαν οι "στραμπουληχτές" τοκογλύφοι του Μνημονίου.
Την ίδια στιγμή στο Ποτάμι ο Στ.Θεοδωράκης κατεβάζει ως υποψήφιο στην Β' Αθηνών τον πρώην Γ.Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη. Τον άνθρωπο που "έγδαρε" την ελληνική κοινωνία και με τις εγκυκλίους "λαιμητόμους" του που έχουν ισχύ νομοθεσίας τους επέβαλε φορολογικούς εφιάλτες σε βάθος δεκαετιών.
Πλέον όλοι οι Έλληνες μπορούν να μπουν φυλακή και να ορισθούν ως φοροφυγάδες ακόμα και έαν δεν μπορέσουν να δικαιολογήσουν...μια αδήλωτη τίσχλα το 2002 και πιο πριν. ΜΠορούν να ελεγχθούν φορολογικά σε βαθος πολλών χρόνων και το βάρος της απόδειξης ότι δεν είναι...ο Ντάμπο το ελεφαντάκι πέφτει σε σε αυτούς.
Λες και υπήρχε τότε νομοθεσία που τους υποχρέωνε να κρατάνε στοιχεία, εφ'ορου ζωής για πράγματα όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, τα τηλέφωνα, το νερό, και ακούστε το καλύτερο θα πρέπει να ενημερώνουμε την εφορία που διαμέναμε όλα αυτά τα χρόνια.
Εάν συζούσαμε με κάποια κυρία, αυτή θα πρέπει να έρθει να το βεβαιώσει στην εφορία! Ας είναι τώρα παντρεμένη με παιδιά θα πρέπει να έρθει σε δύσκολη θέση ως προς τον σύζυγό της, για το παρελθόν της, για να δηλώσει υπευθύνη της, την προσωπική της ζωή σε-προσέξτε-αγνώστους. Λίγοι κατάλαβαν τι σήμαιναν οι εγκύκλιοι Θεοχάρη, και για αυτό φρόντισαν τα ΜΜΕ τα οποία δεν τα εξήγησαν ποτέ στους πολίτες, και φυσικά οι πολίτες επειδή δεν ασχολούνται ποτέ με τα φορολογικά καθώς τα "φορτώνουν" σε λογιστές, το ανακαλύπτουν όταν πλέον είνια αργά..
Την υποψηφιότητά του στη Β' Αθηνών με το Ποτάμι ανακοίνωσε μέσω facebook ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 όταν και αντικαταστάθηκε από την Αικατερίνη Σαββαΐδου, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο Χάρης Θεοχάρης ανήρτησε στο facebook σχετικό σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι αποδέχτηκε πρόσκληση του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του στη Β' Αθηνών.
Βέβαια ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο Στ. Θεοδωράκης παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ποταμιού έλεγε πως «οσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας»!
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις όμως με μια θεαματική στροφή 180 μοιρών ο Χ.Θεοχάρης έρχεται να ζητήσει μέσω του Ποταμιού από τους εκ των προτέρων (βάσει των εγκυκλίων του) Έλληνες φοροφυγάδες την ψήφο τους.
Αυτός θα έχει αποδοχές των 6000 ευρώ μηνιαίως και διευκολύνσεις που του εξοικονομούν άλλες έξι χιλιάδες μηνιαίως με τις οποίες θα πληρώνει ανέτως τους φόρους του, ενώ οι υπόλοιποι με τις "αστρονομικές" αποδοχές των 500 ευρώ θα πληρώνουν τις δικές του, και θα θεωρούνται φοροεγκληματίες διότι δεν θα μπορούν να πληρώνουν τα φανταστικά τεκμαρτά εισοδήματα που αυθαιρέτως τους επιβάλλονται κάθε χρόνο από την Εφορία βάση των μνημονιακών νόμων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »